Navigatie

HEOS - Wat is het en hoe werkt het?

Wat is HEOS?

In je hele huis genieten van je favoriete muziek in hoogwaardige geluidskwaliteit? Het kan met HEOS. HEOS is de multiroom-techniek van Denon. Dit betekent dat alle HEOS-speakers met elkaar verbonden kunnen worden waardoor elke speaker dezelfde muziek afspeelt, perfect synchroon. Heb je bijvoorbeeld een imposante Denon Home 350 in de woonkamer, een fraaie Denon Home 250 in de slaapkamer en een compacte Denon Home 150 in de keuken, dan kan je je favoriete muziek aanzetten via de app (met de HEOS app kan je muziek afspelen via alle bekende streamingdiensten, zoals Spotify, Tidal en Deezer) en door je hele huis ronddwalen zonder ook maar een noot te missen. Wil je niet overal in je huis dezelfde muziek horen, dan kan je via de HEOS app ook makkelijk instellen dat de gewenste muziek maar in een kamer afspeelt. Zo kan je dochter ongestoord meezingen met Ariana Grande en kan jij tegelijkertijd in alle rust genieten van het fluweelzachte saxofoongeluid van Paul Desmond.

HEOS | Te koop bij Expert
HEOS 5 HS2 | Te koop bij Expert

HEOS Speakers

HEOS 7 HS2

HEOS 5 HS2

HEOS 1 HS2

De HEOS-speakers staan aan de basis van het HEOS-systeem. HEOS-speakers zijn, uiteraard, uitgerust met de HEOS-techniek, zijn voorzien van geavanceerde Digital Signal Processing (DSP) voor een volledig frequentiebereik en spelen geluid af via uitstekende luidsprekers.

De reeks HEOS-speakers is zeer gevarieerd, met een HEOS-speaker voor elke kamer van elk huis. Afhankelijk van de grootte van de kamer die je met de mooiste symfonieën wil vullen kan je kiezen voor de HEOS 7 HS2, HEOS 5 HS2, HEOS 3 HS2 of HEOS 1 HS2. De HEOS 1 HS2 is overigens vochtbestendig en is in combinatie met de HEOS GoPack draadloos te gebruiken. Hierdoor is de HEOS 1 HS2 de ideale metgezel voor een gezellige picknick of zonnige barbecue in het park.

DENON AVR-X2500H | Te koop bij Expert

HEOS Componenten

Denon AVR-X2600H

Marantz MCR-612

Denon HEOS Link HS2

Wil je genieten van het beste wat audio te bieden heeft en elk detail, elke nuance en elk subtiel accent kunnen horen? Dan neem je waarschijnlijk geen genoegen met een kant-en-klare geluidsset, maar stel je je installatie waarschijnlijk zorgvuldig samen met de beste componenten; je zoekt de beste boxen, hoogwaardigste cd-spelers en meest superieure versterkers.

Met componenten met HEOS kan je je hele installatie prachtig samenvoegen, waardoor je niet alleen optimaal kan genieten, maar de muziek door je hele huis kan laten galmen en via de HEOS app je favoriete muziek af kan spelen.

HEOS HomeCinema HS2 | Te koop bij Expert

HEOS Home-cinema

HEOS BAR

HEOS Homecinema

HEOS Homecinema HS2

Met een home-cinemaset haal je het maximale uit je filmervaring. Door een soundbar aan je tv te koppelen en een subwoofer op een slimme plaats te zetten wordt het geluid van de film of serie waarnaar je kijkt verheven tot een ervaring an sich. Wil je een film ervaren alsof je er zelf middenin zit, combineer een HEOS BAR dan met de HEOS Subwoofer en elk paar HEOS-speakers om een indrukwekkende 5.1 set te creëren.

Een HEOS home-cinemaset is overigens niet alleen te gebruiken om je tv-ervaring naar een hoger plan te tillen, wil je lekker naar muziek luisteren, dan kan je je favoriete nummers makkelijk streamen via bijvoorbeeld Spotify, Deezer of Tidal met de HEOS app.

HEOS | Te koop bij Expert

Oud en nieuw smelten samen

Als je enkele jaren geleden hebt geïnvesteerd in schitterende boxen die waanzinnig geluid leveren, dan wil je die natuurlijk niet zomaar wegdoen. Daarom zijn er niet alleen speakers van HEOS, maar ook handige componenten, zoals de HEOS Link HS2, waarmee je de HEOS-technologie kan toevoegen aan je bestaande luidsprekers. Zo geniet je van alle gemakken van de hedendaagse audio-technieken, zonder dat je je vertrouwde en geliefde audio-installatie hoeft te vervangen. Wil je af en toe genieten van je favoriete klassiekers op vertrouwde geluidsmedia als cd’s of vinyl, dan kan je je platenspeler of cd-speler ook aansluiten op het HEOS-systeem, zodat je ook deze muziek door je hele huis kan luisteren.

HEOS, meer dan Denon

HEOS is begonnen als productserie van Denon, maar is uitgegroeid tot veel meer dan dat. Tegenwoordig is HEOS een submerk van Denon dat staat voor de beproefde multiroom-techniek die gebruikmaakt van je bestaande thuisnetwerk. Deze HEOS-techniek wordt in steeds meer andere merken en producten geïmplementeerd, zoals producten van Marantz en overige Denon-producten, waardoor je meer keuze hebt in jouw geluidsinstallatiekeuzemogelijkheden. Dit betekent dat je met HEOS de geluidsinstallatie bij jou thuis geheel naar jouw wens kan samenstellen en muziek kan luisteren zoals jij dat wil.

HEOS | Te koop bij Expert