Navigatie

HEOS - Wat is het en hoe werkt het?

In je hele huis genieten van je favoriete muziek in hoogwaardige geluidskwaliteit? Het kan met HEOS. HEOS is de multiroom-techniek van Denon. Dit betekent dat alle HEOS-Built-in-apparaten met elkaar verbonden kunnen worden waardoor elke speaker dezelfde muziek afspeelt, perfect synchroon. Zo kan je je favoriete muziek aanzetten via de HEOS app en door je hele huis ronddwalen zonder ook maar een noot te missen. Wil je niet overal in je huis dezelfde muziek horen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo kan je dochter ongestoord meezingen met Ariana Grande en kan jij tegelijkertijd in alle rust genieten van het fluweelzachte saxofoongeluid van Paul Desmond.

HEOS | Te koop bij Expert
HEOS | Te koop bij Expert

In je hele huis genieten van je favoriete muziek in hoogwaardige geluidskwaliteit? Het kan met HEOS. HEOS is de multiroom-techniek van Denon. Dit betekent dat alle HEOS-Built-in-apparaten met elkaar verbonden kunnen worden waardoor elke speaker dezelfde muziek afspeelt, perfect synchroon. Zo kan je je favoriete muziek aanzetten via de HEOS app en door je hele huis ronddwalen zonder ook maar een noot te missen. Wil je niet overal in je huis dezelfde muziek horen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo kan je dochter ongestoord meezingen met Ariana Grande en kan jij tegelijkertijd in alle rust genieten van het fluweelzachte saxofoongeluid van Paul Desmond.

Denon Home | Te koop bij Expert

Denon Home

Denon Home 350

Denon Home 250

Denon Home 150

Denon Home is de nieuwe premium wifi-speaker-line-up van Denon. De Denon Home-speakers zijn krachtige wifi-speakers die elke kamer in jouw huis vullen met je favoriete muziek. In High-Res Audio, zodat je elke nuance en elk detail kristalhelder hoort en met een strak design dat past in elk interieur.

In je hele huis dezelfde muziek, of in elke kamer iets anders? De Denon Home-speakers groepeer je eenvoudig met elkaar via de HEOS-app, zodat je geniet van de muziek zoals jij dat wil. En heb je twee dezelfde speakers in een kamer staan? Dan verbind je ze makkelijk met elkaar om er een stereoset van te maken. Wil je muziek luisteren via een muziekspeler? Dan verbind je die eenvoudig via een usb- of aux-kabel.

Marantz MCR-612 | Te koop bij Expert

HEOS Componenten

Marantz SR7015/N1B

Marantz MCR-612

Denon AVC-X3700H

Wil je genieten van het beste wat audio te bieden heeft en elk detail, elke nuance en elk subtiel accent kunnen horen? Dan neem je waarschijnlijk geen genoegen met een kant-en-klare geluidsset, maar stel je je installatie waarschijnlijk zorgvuldig samen met de beste componenten; je zoekt de beste boxen, hoogwaardigste cd-spelers en meest superieure versterkers.

Met componenten met HEOS kan je je hele installatie prachtig samenvoegen, waardoor je niet alleen optimaal kan genieten, maar de muziek door je hele huis kan laten galmen en via de HEOS app je favoriete muziek af kan spelen.

Denon Soundbar | Te koop bij Expert

HEOS Soundbars

Denon Home 550

Denon DHT-S517

Denon DHT-S416

Met een soundbar til je elke film naar een hoger plan. Door een soundbar aan je tv te koppelen en een subwoofer op een slimme plaats te zetten wordt het geluid van de film of serie waarnaar je kijkt verheven tot een ervaring an sich. Wil je een film ervaren alsof je er zelf middenin zit, kies dan voor een soundbar met (al dan niet virtueel) surround-geluid. Dan hoor je de actie niet alleen voor je, maar overal om je heen.

Een HEOS-soundbar is overigens niet alleen te gebruiken om je tv-ervaring naar een hoger plan te tillen, wil je lekker naar muziek luisteren, dan kan je je favoriete nummers makkelijk streamen via bijvoorbeeld Spotify, Deezer of Tidal met de HEOS app.

Denon Home | Te koop bij Expert

Oud en nieuw smelten samen

Als je enkele jaren geleden hebt geïnvesteerd in schitterende boxen die waanzinnig geluid leveren, dan wil je die natuurlijk niet zomaar wegdoen. Daarom zijn er niet alleen speakers met HEOS, maar ook handige componenten waarmee je de HEOS-technologie kan toevoegen aan je bestaande luidsprekers. Zo geniet je van alle gemakken van de hedendaagse audio-technieken, zonder dat je je vertrouwde en geliefde audio-installatie hoeft te vervangen. Wil je af en toe genieten van je favoriete klassiekers op vertrouwde geluidsmedia als cd’s of vinyl, dan kan je je platenspeler of cd-speler ook aansluiten op het HEOS-systeem, zodat je ook deze muziek door je hele huis kan luisteren.

HEOS, meer dan Denon

HEOS is begonnen als productserie van Denon, maar is uitgegroeid tot veel meer dan dat. Tegenwoordig is HEOS een submerk van Denon dat staat voor de beproefde multiroom-techniek die gebruikmaakt van je bestaande thuisnetwerk. Deze HEOS-techniek wordt in steeds meer andere merken en producten geïmplementeerd, zoals producten van Marantz en overige Denon-producten, waardoor je meer keuze hebt in jouw geluidsinstallatiekeuzemogelijkheden. Dit betekent dat je met HEOS de geluidsinstallatie bij jou thuis geheel naar jouw wens kan samenstellen en muziek kan luisteren zoals jij dat wil.

Denon Home | Te koop bij Expert