Navigatie

Welke Samsung soundbar past bij jouw Samsung-tv

Heb je net een nieuwe Samsung-tv, dan geniet je van al jouw favoriete films, series en games met een schitterende beeldkwaliteit. Wil je je multimedia-ervaring écht naar een hoger plan tillen, combineer dan jouw nieuwe Samsung-tv met een passende soundbar van Samsung. Elke Samsung soundbar is geschikt voor elke Samsung-tv, maar sommige modellen passen beter bij de ene tv dan bij de andere. Om je op weg te helpen hebben we een handige tabel gemaakt. Zoek jouw tv op en zie direct welke soundbar het beste bij jouw tv past.

Bekijk alle Samsung soundbars
Passende Samsung Soundbar kopen? Expert helpt je verder
Passende Samsung Soundbar kopen? Expert helpt je verder

Heb je net een nieuwe Samsung smart-tv, dan geniet je van al jouw favoriete films, series en games met een schitterende beeldkwaliteit. Wil je je multimedia-ervaring écht naar een hoger plan tillen, combineer dan jouw nieuwe Samsung-tv met een passende soundbar van Samsung. Elke Samsung soundbar is geschikt voor elke Samsung-tv, maar sommige modellen passen beter bij de ene tv dan bij de andere. Om je op weg te helpen hebben we een handige tabel gemaakt. Zoek jouw tv op en zie direct welke soundbar het beste bij jouw tv past.

Met onder andere de HW-Q600C HW-Q800C en de HW-Q990C heeft Samsung een soundbar voor iedereen. De HW-Q800C is een toegankelijk model waarmee je jouw tv-geluid al snel een flinke boost geeft. Heb je een tv van een groter formaat en wil je genieten van geluid in Dolby Atmos? Kies dan voor de Samsung HW-Q800C. Wil je ultiem genieten van een overweldigende multimedia-ervaring en elke film kijken alsof je er middenin zit? Dan is de HW-Q990C de ultieme keuze.

Samsung Q-Symphony

Combineer je een geschikte Samsung-tv en soundbar, dan gebeurt er iets moois. De soundbar en de tv werken dan in perfecte harmonie samen om de geluidservaring naar een hoger niveau te tillen. Waar veel soundbars het geluid van je tv uitschakelen om alles via de soundbar te laten klinken, integreert Samsung de speakers van de tv in de geluidservaring. Hierdoor hoor je meer diepte, meer details en klinkt het geluid veel ruimtelijker, waardoor je helemaal opgaat in de mooiste films, series en games.

Deze techniek noemt Samsung Q-Symphony en werkt met alle moderne Samsung QLED-tv's en alle Samsung Cinematic Q-series soundbars. Deze soundbars zijn te herkennen aan de Q in de serienaam, zoals de Samsung HW-Q800C. Wil je meer weten? Lees dan onze pagina 'Wat is Q-Symphony en hoe werkt het'.

Welke soundbar past bij jouw tv

Uiteraard kan je elke Samsung soundbar gebruiken met elke Samsung-tv. Sommige soundbars komen echter beter tot hun recht met bepaalde Samsung-tv's. Wil je snel zien welke Samsung soundbar past bij jouw Samsung-tv? Kijk dan in de tabel hieronder.

Samsung televisie Bijpassende soundbar
< 55 inch > 55 inch
NEO QLED 8K QN800CT HW-Q990C
QN900CT HW-Q990C
NEO QLED 4K QN93C HW-Q930C HW-Q930C
Samsung OLED S95CAT HW-Q990C
S93CAT HW-Q930C
The Frame LS03C HW-S800B HW-S800B
QLED 4K Q77C HW-Q800C
Q67C HW-Q800C HW-Q800C
32Q50A HW-B650
Crystal UHD BU8070 HW-B650 HW-B650
AU7020 HW-B650 HW-B650

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!