Navigatie

December met Expert

De beste december dealsExpert cadeaukaartAlles voor een heerlijk decemberInspiratie voor de feestdagen

We helpen je graag om ervoor te zorgen dat deze decembermaand er een wordt om nooit te vergeten. Zo hebben we de beste December deals, hebben we een selectie met artikelen om er een leuke tijd van te maken met elkaar en hebben we een aantal blogs geschreven om jou inspiratie te geven voor een heerlijke decembermaand! Daarnaast profiteer je de hele maand december van gratis bezorging op alle producten vanaf 20 euro! Bestel je online, houdt dan wel rekening met een langere levertijd.

Alles voor een heerlijk december vind je bij Expert!

Blogs en inspiratie voor de feestdagen!

Blog

Alles voor een heerlijke decembermaand | Expert

30-11-2021

Alles voor een heerlijke decembermaand

In deze gekke tijden zijn we meer thuis en minder samen. Toch kan je december gezellig en knus maken om zo het echte wintergevoel te creëren. Van versgemalen koffie uit een koffiemolen tot vrolijke kerstbellen die uit de speakers rinkelen.

Lees verder

Blog

Kerst samen op afstand vieren | Expert

24-11-2021

Top 10 kerstfilms

Er zijn tegenwoordig zoveel kerstfilms te vinden, dat je makkelijk tot in de zomer door kan blijven kijken. Wij hebben aan al onze medewerkers gevraagd wat hun favoriet is en daar een top 10 van gemaakt.

Lees verder

Blog

Hiermee kook jij de sterren van de hemel in December | Expert

24-11-2021

Hiermee kook jij de sterren van de hemel in December

Hoewel we de Kerstdagen dit jaar anders vieren dan normaal, is er reden genoeg voor een heerlijk kerstdiner. Je kunt zelfs, omdat je waarschijnlijk voor minder mensen kookt, nog meer uitpakken. Waarmee? Dat lees je in deze blog!

Lees verder

Blog

Top 5 cadeaus in de Decembermaand | Expert

24-11-2021

Top 5 cadeaus in de Decembermaand

De Decembermaand is aangebroken. Het is de maand van Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw, van gezelligheid en het geven van cadeaus. Heb je nog cadeauinspiratie nodig? In deze blog staan 5 tips!

Lees verder

Heel Nederland maakt zich klaar voor de feestdagen. Van cadeautjes tot kookgerei, allerlei producten voor een onvergetelijke kerst worden nu in huis gehaald. En veel producten worden online besteld. Hierdoor is het erg druk in de postsorteercentra en bij de bezorgers, waardoor de levertijd langer kan zijn dan je van ons gewend bent. Daarom vragen we jou om op tijd je aankopen te doen en om begrip als de levering wat langer duurt. Wil je er zeker van zijn dat jouw aankoop op tijd in huis is, dan kan je er altijd voor kiezen om het product af te halen in de winkel. Dan betaal je ook geen verzendkosten.