Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
 • Wij scoren een 8.7

Expert keukens

Expert keukens

Inbouwapparaat kopen voor uw bestaande keuken?

Is één van uw inbouwapparaten stuk of aan vervanging toe? (Koelkast, combi oven, vaatwasser, kookplaat of afzuigkap.) Ook daarvoor bent u bij Expert aan het juiste adres! Met een breed aanbod inbouwapparatuur van alle bekende merken, heeft u altijd een ruime keuze. Bekijk ons ruime assortiment inbouwapparatuur.

Expert keukens en bijkeukens

Een nieuwe keuken of bijkeuken kopen? Dat is niet niks… samen met Expert komt dit helemaal goed! Expert is namelijk niet alleen specialist in inbouwapparatuur, maar biedt u ook een uitgebreide totaaloplossing! Onze Experts maken samen met u een 3d ontwerp. Daarnaast wordt uw nieuwe keuken uiteraard door vakkundige monteurs geplaatst.

Bij het kiezen van een nieuwe keuken let u natuurlijk op de uitstraling, maar de functionaliteit van de apparatuur is net zo belangrijk. Op onze keukenafdeling vindt u dan ook een ruim assortiment inbouwapparatuur. Voor elke keukenwens!

Keukens van modern tot klassiek

De keukenopstellingen in onze winkels inspireren en geven u een goede indruk van het eindresultaat. Samen met onze experts kiest u de beste indeling voor de ruimte. Met ruime keuze in frontjes, werkbladen, grepen en kranen creëert u een 3D-ontwerp voor de keuken of bijkeuken passend bij uw woonstijl.

Klassiek, modern of juist industrieel; de keuze is aan u. Gaat u voor een landelijke stijl met bewerkte frontjes en een inbouwfornuis als eyecatcher? Of past een moderne keuken met greeploze deurtjes en hoogglans afwerking beter bij uw interieur? Er zijn talloze opties in kleur en afwerking. Ook qua opstelling zijn de mogelijkheden divers. Vanzelfsprekend denkt Expert met u mee over slimme oplossingen en de beste keukenopstelling. Passend in elke ruimte.

Er is al een Expert-keuken vanaf €2250,- verkrijgbaar!
(Exclusief inbouwapparatuur)

Bijkeuken

Maak van de bijkeuken het verlengstuk van uw keuken. Creëer hier de ideale ruimte voor uw wasmachine en droger, met voldoende werkplek om de was op te vouwen. Plaats uw wasmachine en droger op hoogte, zodat er extra opbergruimte ontstaat. Bovendien is bukken hiermee verleden tijd! De ideale bijkeuken biedt ook plek aan voorraadkasten en een (extra) koelkast of vriezer. Handig als u extra ruimte nodig heeft voor uw boodschappen bijvoorbeeld.

Onze experts denken vanzelfsprekend met u mee over slimme opbergoplossingen en gebruiksgemak. Volledig afgestemd op uw wensen en de beschikbare ruimte.

Keukens bekijkt u bij één van deze Expertwinkels:

Bij één van de onderstaande Expert winkels kunt u terecht voor meer informatie en om de keukens en inbouwapparatuur te bekijken.

Expert Barneveld
Expert Berkel en Rodenrijs
Expert Hardinxveld-Giessendam
Expert Lochem
Expert Nijkerk
Expert Sneek
Expert Winschoten
Expert Wolvega
Expert Boskoop

Expert inbouwservice voor inbouw keukenapparatuur

Expert heeft de kennis en ervaring om nieuwe keukenapparatuur in te bouwen. Wij helpen u graag met het juiste advies voor uw situatie en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop.

 • Geleverd door onze eigen bezorg- en installatiedienst
 • Op een moment dat het u uitkomt
 • Uw oude apparaat wordt uitgebouwd
 • Het nieuwe apparaat wordt ingebouwd, het keukenpaneel wordt (indien nodig) overgezet
 • Wij gaan pas weg als alles werkt
 • Wij geven een deskundige uitleg en demonstratie
 • Wij laten de keuken netjes achter
 • Garantie op juiste installatie
 • Het oude apparaat en afvalmateriaal nemen wij mee retour

Voor de Expert Inbouw Service rekenen wij een vaste prijs per apparaat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Installatiebox inbouw vaatwasser/koeler/vriezer voor €89,95
Installatiebox inbouw kookplaat/afzuigkap/fornuis voor €89,95
Installatiebox inbouw (combi)oven/volautomaat koffie voor €49,95

Gratis Expert inmeetservice voor inbouw keukenapparatuur

Wij adviseren u gebruik te maken van de mogelijkheid tot een professionele meetservice vooraf. U krijgt dan een gedegen advies en voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Onze Experts komen bij u thuis om de juiste maten op te nemen en adviseren u bij de aankoop van de apparatuur. Zo weet u zeker dat wat u koopt ook echt past en dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanko(o)p(en). Profiteer nu van GRATIS inmeetservice!

Meer informatie over de gratis inmeetservice

Persoonlijk en deskundig keukenadvies

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, wilt u goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden en praktische oplossingen passend bij uw wensen. Bij Expert mag u rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies. Precies zoals u dat van ons gewend bent. Onze Experts luisteren naar uw ideeën en bieden u verrassende oplossingen. Voor u het weet geniet u van uw nieuwe droomkeuken!