Navigatie

Expert keukens

Expert keukens

Van inbouwapparatuur tot keuken, bij Expert ben je aan het juiste adres!

Dat Expert een betrouwbaar adres is voor inbouwapparatuur wist je al. Maar wist je ook dat je bij een select aantal Expertwinkels je totale inbouwkeuken kunt samenstellen? Kom langs voor inspiratie en advies. Je kunt kiezen uit vele stijlen en keukenopstellingen; voor elk huis is er een passende keuken.

Persoonlijk en deskundig keukenadvies

Wanneer je een nieuwe keuken koopt, wil je goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden. Je zoekt een praktische oplossing, passend bij je wensen. Bij Expert kun je rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies. Precies zoals je dat van ons gewend bent. Onze Experts luisteren naar jouw ideeën en bieden je verrassende oplossingen. Voor je het weet geniet je van jouw nieuwe droomkeuken!

Expert keukens

Een nieuwe keuken kopen? Dat is niet niks… Maar samen met Expert komt dit helemaal goed. Expert is namelijk niet alleen specialist in inbouwapparatuur, je kunt bij ons ook terecht voor jouw nieuwe inbouwkeuken. Onze Experts maken samen met jou een 3D ontwerp. En uiteraard wordt je nieuwe keuken door vakkundige monteurs geplaatst.

Bij het kiezen van een nieuwe keuken let je natuurlijk op de uitstraling. Maar de functionaliteit van de apparatuur is net zo belangrijk. Op onze keukenafdeling vind je dan ook een ruim assortiment inbouwapparatuur, voor elke keukenwens!

Keukens van modern tot klassiek

Kom voor inspiratie de keukens bekijken bij één van onze Expertwinkels. De keukenopstellingen geven je een goede indruk van het eindresultaat. Samen met onze experts kies je de keuken die perfect in je huis past. Met ruime keuze in frontjes, werkbladen, grepen en kranen creëer je een 3D-ontwerp voor de keuken of bijkeuken, passend bij je woonstijl.

Klassiek, modern of juist industrieel; de keuze is aan jou. Ga je voor een landelijke stijl met bewerkte frontjes en een inbouwfornuis als eyecatcher? Of past een moderne keuken met greeploze deurtjes en hoogglans afwerking beter bij je interieur? Er zijn talloze opties in kleur en afwerking. Ook qua opstelling zijn de mogelijkheden divers. Vanzelfsprekend denkt Expert met je mee over slimme oplossingen en de beste keukenopstelling. Er is altijd een passende keuken.

Keukens van Hollandse kwaliteit

Koopt u een keuken bij Expert, dan geniet u van de allerbeste Hollandse kwaliteit. Alle keukens worden in Nederland geproduceerd. Daarbij zet onze keukenleverancier zoveel mogelijk in op een CO²-neutraal productieproces, onder andere door middel van groene energie en duurzaam transport. Voor de keukens gebruiken zij verantwoorde grondstoffen die biologisch afbreekbaar zijn en volledig recyclebaar verpakkingsmateriaal. Het productieproces staat onder continue controle op kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Kortom, onze keukens hebben niet alleen een functioneel en prachtig design, ze worden ook gegarandeerd op een klimaatvriendelijke manier geproduceerd!

Keukens bekijk je bij één van deze Expertwinkels:

Voor meer informatie en om de keukens en inbouwapparatuur te bekijken kun je terecht bij één van de onderstaande Expertwinkels.

Expert Beilen Expert Drachten
Expert Sneek

Inbouwapparaat kopen voor je bestaande keuken?

Is één van je inbouwapparaten stuk of aan vervanging toe? Ook voor een inbouwkoelkast, -vriezer, -combi oven, -magnetron, -vaatwasser, -kookplaat of -afzuigkap ben je bij Expert aan het juiste adres! Met een breed aanbod inbouwapparatuur van alle bekende merken heb je altijd een ruime keuze. Bekijk ons ruime assortiment inbouwapparatuur.

Bekijk inbouwapparatuur

Expert inbouwservice voor inbouw keukenapparatuur

Onze deskundige installateurs hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van inbouwkeukenapparatuur. De door jou aangeschafte inbouwapparatuur wordt professioneel ingebouwd. We gaan pas weg als alles werkt en we laten je keuken netjes achter. Zo kun je optimaal genieten van je aankoop!

Meer informatie over onze inbouwservice

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!