Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Dyson

Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de stofzuiger uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verloor. Hij ging aan de slag om een stofzuiger te ontwerpen die geen zuigkracht verliest wanneer die vol raakt. Als basis voor zijn ontwerp gebruikte hij een industriële cycloontoren die door middel van centrifuge lucht en verfdeeltjes van elkaar scheid. Zijn hoop was dat hij deze toren kon verkleinen tot het formaat van een stofzuiger. Vijf jaar en duizenden prototypes later was Dyson de uitvinder van ’s werelds eerste zakloze stofzuiger met cycloon technologie.

Bekijk alle Dyson producten

Dyson V8 Absolute

Van vloer tot plafond

Met de uitgebalanceerde lichtgewicht stofzuigers van Dyson maakt u alles schoon van uw plafond tot de vloer.

Hygiënisch te legen

Maak het stofreservoir met een eenvoudige handeling leeg. Hygiënisch, geen stofwolken en geen gedoe.

Handig oplaadstation

Altijd netjes opgeborgen en klaar voor gebruik. Dat is het voordeel van het praktische oplaadstation voor uw Dyson stofzuiger. Ook opzetstukken heeft u altijd bij de hand, want ook deze bergt u makkelijk op met het oplaadstation.

Kan worden veranderd in een kruimelzuiger

De snoerloze stofzuigers van Dyson zijn ook te gebruiken als krachtige handstofzuiger. Ideaal om kruimels op te zuigen of bijvoorbeeld voor het stofzuigen van het interieur van uw auto.

Dyson V10 Absolute - Dysons meest krachtige snoerloze stofzuiger

De V10 Absolute is Dysons meest krachtige snoerloze steelstofzuiger. Hij is net zo krachtig als een traditionele stofzuiger met snoer. Hiermee maakt u in een handomdraai alle typen vloeren grondig schoon. Ook tapijt en haren van huisdieren zijn geen probleem.

Met een snoerloze stofzuiger van Dyson heeft u geen gedoe. Hij is compact op te bergen en altijd klaar voor gebruik. Bovendien geniet u van optimale flexibiliteit dankzij het ergonomische lichtgewicht ontwerp en diverse opzetstukken. Verder kunt u deze Dyson ook als krachtige handstofzuiger gebruiken.

De V10 Absolute heeft een constante accuduur tot 60 minuten en drie standen. De basisstand is vaak al voldoende voor een perfect schoon resultaat.

Bekijk Dyson V10 Absolute

Dyson V8 Fluffy+ steelstofzuiger. Ervaar de kracht. Zonder snoer.

De Dyson V8 Fluffy+ is een krachtige steelstofzuiger zonder snoer. Hierdoor krijgt u volledige vrijheid om uw hele huis te stofzuigen. Trappen en kleine ruimtes waar u met een normale stofzuiger niet goed bij komt zijn voor deze Dyson geen probleem. Plafond, interieur van de auto en meubilair kunt u makkelijk stofzuigen. Ook huisdierharen zijn geen probleem dankzij de gemotoriseerde mini-zuigmond accessoire voor huisdierharen. Verder houdt het uitwasbare stoffilter zelfs de kleinste stofdeeltjes en allergenen tegen. Na gebruik kunt u het stoffilter eenvoudig afspoelen.

Dyson V8 Fluffy+

Dyson Big Ball Parquet 2

Als u een houten parketvloer heeft dan is de Dyson Big Ball Parquet 2 de ideale stofzuiger voor u. En ook voor andere kwetsbare vloeren is deze stofzuiger ideaal. De stofzuiger heeft een extra zachte parketborstel voor houten vloeren. Verder verliest deze stofzuiger, net zoals de andere stofzuigers van Dyson, geen zuigkracht wanneer de stofzak vol raakt. Een veelvoorkomend probleem bij stofzuigers is dat de stofzuiger omvalt wanneer u tijdens het stofzuigen een bocht te snel maakt. Dit is geen probleem bij de Cinetic Big Ball stofzuiger. De stofzuiger zet zichzelf weer recht zodat u moeiteloos door kunt gaan met stofzuigen.

Bekijk Dyson Big Ball Parquet 2

Dyson Big Ball Parquet 2

Dyson dealers Expert

Niet alle producten van Dyson zijn bij al onze Expertwinkels beschikbaar, maar slechts bij een selectie Expertwinkels. Bij de geselecteerde winkels kunt u terecht voor uitgebreide informatie en eventueel een demonstratie van de producten. Hierdoor zijn sommige Dyson producten tevens niet online te bestellen, maar alléén verkrijgbaar bij de onderstaande Expertwinkels.

Bekijk Dyson dealers

Dyson dealers Expert