Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de stofzuiger uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verloor. Hij ging aan de slag om een stofzuiger te ontwerpen die geen zuigkracht verliest wanneer die vol raakt. Als basis voor zijn ontwerp gebruikte hij een industriële cycloontoren die door middel van centrifuge lucht en verfdeeltjes van elkaar scheid. Zijn hoop was dat hij deze toren kon verkleinen tot het formaat van een stofzuiger. Vijf jaar en duizenden prototypes later was Dyson de uitvinder van ’s werelds eerste zakloze stofzuiger met cycloon technologie.

Bekijk alle Dyson producten

Dyson V8 Absolute

Dyson V10 Absolute - Dysons meest krachtige snoerloze stofzuiger

De V10 Absolute is Dysons meest krachtige snoerloze steelstofzuiger. Hij is net zo krachtig als een traditionele stofzuiger met snoer. Hiermee maak je in een handomdraai alle typen vloeren grondig schoon. Ook tapijt en haren van huisdieren zijn geen probleem.

Met een snoerloze stofzuiger van Dyson heb je geen gedoe. Hij is compact op te bergen en altijd klaar voor gebruik. Bovendien geniet je van optimale flexibiliteit dankzij het ergonomische lichtgewicht ontwerp en diverse opzetstukken. Verder kun je deze Dyson ook als krachtige handstofzuiger gebruiken.

De V10 Absolute heeft een constante accuduur tot 60 minuten en drie standen. De basisstand is vaak al voldoende voor een perfect schoon resultaat.

Bekijk Dyson V10 Absolute

Dyson luchtbehandeling

Naast stofzuigers heeft Dyson ook luchtbehandelingsapparaten zoals ventilatoren, luchtreinigers, kachels en luchtbevochtigers. Je herkent ze aan het kenmerkende ontwerp dat alleen Dyson heeft. De luchtbehandelingsapparaten hebben geen ventilatorbladen maar een ring of ovaal die lucht blaast. Hierdoor maken deze Dyson apparaten minder lawaai dan een ventilator terwijl ze toch heel krachtig kunnen blazen. De luchtreinigers van Dyson vangen 99,95% van de verontreinigende deeltjes uit de lucht, waaronder pollen, allergenen, bacteriën, schimmels en verschillende schadelijke gassen. En de Dyson kachels kun je ’s zomers ook als ventilator gebruiken door alleen te blazen met koude lucht. Met een Dyson luchtbevochtiger creëer je een aangenaam klimaat in huis. Dyson luchtbehandelingsapparaten zijn niet alleen effectief maar ook stijlvol met een prachtig modern design.

Bekijk Luchtbehandeling

Dyson V8 Fluffy+ steelstofzuiger. Ervaar de kracht. Zonder snoer.

De Dyson V8 Fluffy+ is een krachtige steelstofzuiger zonder snoer. Hierdoor krijg je volledige vrijheid om je hele huis te stofzuigen. Trappen en kleine ruimtes waar je met een normale stofzuiger niet goed bij komt zijn voor deze Dyson geen probleem. Plafond, interieur van de auto en meubilair kun je makkelijk stofzuigen. Ook huisdierharen zijn geen probleem dankzij de gemotoriseerde mini-zuigmond accessoire voor huisdierharen. Verder houdt het uitwasbare stoffilter zelfs de kleinste stofdeeltjes en allergenen tegen. Na gebruik kun je het stoffilter eenvoudig afspoelen.

Dyson V8 Fluffy+

Dyson Big Ball Parquet 2

Als je een houten parketvloer hebt dan is de Dyson Big Ball Parquet 2 de ideale stofzuiger voor jou. En ook voor andere kwetsbare vloeren is deze stofzuiger ideaal. De stofzuiger heeft een extra zachte parketborstel voor houten vloeren. Verder verliest deze stofzuiger, net zoals de andere stofzuigers van Dyson, geen zuigkracht wanneer de stofzak vol raakt. Een veelvoorkomend probleem bij stofzuigers is dat de stofzuiger omvalt wanneer je tijdens het stofzuigen een bocht te snel maakt. Dit is geen probleem bij de Cinetic Big Ball stofzuiger. De stofzuiger zet zichzelf weer recht zodat je moeiteloos door kunt gaan met stofzuigen.

Bekijk Dyson Big Ball Parquet 2

Dyson Big Ball Parquet 2

Dyson dealers Expert

Niet alle producten van Dyson zijn bij al onze Expertwinkels beschikbaar, maar slechts bij een selectie Expertwinkels. Bij de geselecteerde winkels kun je terecht voor uitgebreide informatie en eventueel een demonstratie van de producten. Hierdoor zijn sommige Dyson producten tevens niet online te bestellen, maar alléén verkrijgbaar bij de onderstaande Expertwinkels.

Bekijk Dyson dealers

Dyson dealers Expert