Navigatie

Samsung DW60BG850I00ET

Bekijk alle Vaatwassers volledig geïntegreerd
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET
Samsung DW60BG850I00ET

+10

Product informatie

Energiezuiniger
Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat. Volgens het nieuwe Europese energielabelsysteem heeft deze vaatwasser een hoge energie-efficiëntie met energielabel B[1]. Het innovatieve alles-in-1 reservoir heeft een uniek stromingspad en verbruikt minder stroom en slechts 8 liter water[2].

Meer reinigingskracht
WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij WaterJet Clean™. Intensievere reiniging vanuit iedere hoek dankzij de roterende dubbele sproeiarmen. De twee sproeiarmen hebben aparte waterstralen en draaien in tegengestelde richting. Heel vuile potten, pannen en borden worden dus snel en grondig gereinigd.

Stil, rustig huis
Extra stil
Verminder het lawaai in je huis. De vaatwasser draait zijn programma's efficiënt en met weinig geluid dankzij de Inverter-motor. Je kunt ook kiezen voor het Extra Silence-programma dat iets langer duurt, maar 2 decibel minder geluid maakt dan het ECO-programma[3]. Zo is het in je huis muisstil.

Hygiënisch spoelproces om bacteriën te verwijderen
Hygiene Care
Hygiënisch spoelproces om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen. Bij sommige programma's kun je met de Hygiene Care-optie de laatste spoeling verlengen met een verhoogde watertemperatuur van 70˚C. Dit zorgt voor een diepere reiniging en doodt 99,999% van bepaalde bacteriën[4]. Je kunt je borden, bestek en keukengerei dus altijd met een gerust hart gebruiken.

Automatische stoomontsnapping en droging
Auto Open Door
Met de Auto Open Door-functie krijg je keer op keer een stralend schone vaat. Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, opent de deur automatisch 10 cm zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen.

Flexibelere ruimte
Flex Load
Plaats verschillende soorten borden, glazen en bekers. De pinnen in het middelste rek kunnen op drie verschillende manieren worden aangepast met behulp van de hendel en het rek is voorzien van een glashouder. Dankzij het hoge onderste rek met inklapbare pinnen aan de voorkant kun je borden en kommen stabiel neerzetten. De pinnen aan de achterkant kunnen volledig worden ingeklapt om ruimte te maken voor grotere items.

Zware mandjes kunnen eenvoudig worden verwijderd en teruggeplaatst
Soft Railing
Verwijder een mand vol met vaat eenvoudiger en veiliger. Het Soft Railing-systeem maakt gebruik van kogelgeleide wieltjes, zodat er minder wrijving ontstaat en de rekken soepel en moeiteloos kunnen worden verwijderd en teruggeplaatst. Je kunt een mand vol met vaat dus moeiteloos verwijderen en terugplaatsen, zelfs met veel zware items erin.

Zie in één oogopslag of hij aanstaat
Floor Info Light
Check in één oogopslag of je vaatwasser aanstaat. Het Floor Info Light projecteert een blauwe lichtstraal op de grond als er een reinigingsprogramma draait. Deze straal zie je zelfs van een afstand. Het licht gaat uit zodra het programma afgelopen is en de vaatwasser kan worden uitgeruimd. Geen onduidelijkheid meer!

Gepersonaliseerde reinigingsprogramma's
Programma downloaden
Personaliseer je vaatwasser op ieder gewenst moment. Het Downloadprogramma[5] biedt drie extra programma's die je direct kunt downloaden met de SmartThings-app[6] op een smartphone. Je kunt kiezen uit de volgende programma's: “Pots and Pans”, “Plastic” of “Baby Care”.

Reinig de binnenkant zonder schoonmaakmiddel
Machine Care
Houd de binnenkant van je vaatwasser op een milieuvriendelijke manier hygiënisch schoon. Machine Care reinigt de binnenkant met een druk op de knop. Met Machine Care worden vuil en bacteriën die geurtjes veroorzaken met alleen water verwijderd en zijn agressieve reinigingsmiddelen niet nodig. En je vaatwasser geeft automatisch aan wanneer hij aan een reinigingsbeurt toe is.

Beschermt tegen gevaarlijke waterschade
Aqua Stop
Met de Aqua stop-functie ben je altijd veilig en voorkom je waterschade. Al bij geringe watersporen sluit Aqua Stop de watertoevoer en de elektrische aansluiting af, waardoor de vaatwasser meteen wordt uitgeschakeld. Elektrische schokken en mogelijke kostbare waterschade worden hierdoor voorkomen.

Duidelijk eenvoudigere bediening
Informatief display
Profiteer van eenvoudige en effectieve bediening met een intuïtief, interactief en informatief display. Op het eenvoudige scherm wordt met tekst alles duidelijk weergegeven om de vaatwasser te bedienen. De vaatwasser past ook de volgorde van de programma's aan en geeft de meest gebruikte programma's en handige onderhoudsmeldingen weer.

Past perfect bij alle keukenmeubilair
Kitchen Fit™ Sliding Door[7]
De Kitchen Fit™ Sliding Door[7] is voorzien van een schuifhendel waarmee de deur omhoog kan worden geschoven om te openen. In tegenstelling tot een vaste hendel kan de deur dus volledig worden geopend zonder in de plint eronder te hoeven snijden.

Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat.

WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij het krachtige nieuwe WaterJet Clean™-systeem.

Extra stil
De vaatwasser draait zijn programma's efficiënt en met weinig geluid dankzij de energiezuinige Inverter-motor die frictie vermindert.

Maak je leven gemakkelijker met SmartThings
Geïntegreerde Wi-Fi
Stel de manier waarop je de vaatwasser gebruikt in op jouw levensstijl. Met de SmartThings App[8] kun je de machine op afstand op je smartphone in de gaten houden en bedienen en kun je speciale programma's downloaden. In de app vind je ook suggesties voor programma's afgestemd op jouw manier van koken voor het besparen op energie en vaatwasmiddel en tips bij foutmeldingen.

Slim en eenvoudig vaatwassen
SmartThings Cooking
Vuile vaat en pannen krijg jij moeiteloos schoon! SmartThings Cooking[9] geeft aan wat het meest geschikte programma is voor de recepten die je hebt gebruikt. Informatie over je inductiekookplaat, oven of magnetron wordt gebruikt om het meest geschikte afwasprogramma op basis van de ingrediënten en kookmethode aan te geven.

Effeciënt energieverbruik. Slim besparen.
SmartThings Energy
Volg en verlaag het energieverbruik van de vaatwasser. Met de AI Energy-modus[10] kun je het energieverbruik van de vaatwasser volgen en terugdringen. Als je boven het geschatte maandbedrag van je energierekening dreigt uit te komen, kun je de AI Energy-modus activeren en bespaar je tot 23% energie met het 'Pots &Pans'-programma[11].

Smart maintenance. Easy upkeep
SmartThings Home Care
Take care of your dishwasher more easily. SmartThings Home Care[12] monitors and analyzes your usage, so it can diagnose and help troubleshoot errors. It also automatically shows you when consumables need replacing or refilling. And it provides a usage guide with useful tips and a user manual.

Productspecificaties

Algemeen

Artikelnummer
372640209
EAN
8806094627695

Belangrijkste kenmerken

Energieklasse
B
Gewicht
42 kg
Energieverbruik per 100 cycli (kWu) inbouw vaatwasser
64 kWu
Couverts
14 couverts
Plaatsing inbouwvaatwasser
Volledig ingebouwd
Automatische deuropening
AquaStop inbouw vaatwasser
Aantal wasprogramma's inbouw vaatwasser
9

Design

Geluidsniveau
40 dB
Ingebouwd display
Soort bediening
Touch
Verlichting binnenin
Deurkleur
Niet van toepassing
Aantal couverts
14 couverts
Bovenste mand verstelbare hoogte
Verstelbare voeten
Ingebouwde water verzachter
Kuip materiaal
Roestvrijstaal
Productafmeting
Volledige grootte (60 cm)
Automatische deuropening
Apparaatplaatsing
Volledig ingebouwd
Geschikt voor paneelaanpassing

Gewicht en omvang

Gewicht
42 kg
Breedte
595 mm
Diepte
552 mm
Hoogte
815 mm
Breedte verpakking
670 mm
Diepte verpakking
660 mm
Hoogte verpakking
882 mm
Gewicht verpakking
47 kg
Aangepast paneel gewicht (max)
12 kg

Prestatie

Afwasprogramma's
Auto, Zacht, Eco, Express, Extra, Intensief, Voorwassen
AquaStop-functie
Half-geladen
Geluidsemissieklasse
B

Energie

Energie-efficiëntieklasse
B
Netbelasting
2100 W
Verwarmingsvermogen
35 W
Energieverbruik per cyclus
0,64 kWu
Waterconsumptie per cyclus
8 l
Circulatiemotorvermogen
53 W
Energieverbruik per 100 cycli
64 kWu
AC-ingangsfrequentie
50 Hz
AC-ingangsspanning
220-240 V
Energie-efficiëntieschaal
A tot G

Beheerfuncties

Wi-Fi-besturing

Ergonomie

Uitgestelde start timer
Vloerindicatielampje

Vaatwasser

Duur cyclus
235 min
Aantal wasprogramma's
9

Productreviews

Geverifieerde beoordelingen markeren wij met de opmerking "product gekocht" of "product getest". Bekijk onze voorwaarden voor het plaatsen van beoordelingen.

Samsung DW60BG850I00ET

Bekijk alle Vaatwassers volledig geïntegreerd
  • Energieklasse B
  • 14 couverts
  • B
B
1.099,-
Klarna

Of in 3 termijnen van 366,33 via Klarna

Betaal in 3 termijnen met Klarna. De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen. Zonder rente! Klarna beoordeelt per situatie of betalen in 3 termijnen mogelijk is.

Gratis standaard bezorging Voorwaarden

Stel een vraag over dit product
Op dit moment is het niet mogelijk om leveropties en levertijden te berekenen. U kunt wel door gaan met bestellen.
Op dit moment is het niet mogelijk om leveropties en levertijden te berekenen. U kunt wel door gaan met bestellen.
Bekijk winkels met voorraad

Waarom bestellen bij Expert?

  • Bestel je online, dan koop je gewoon bij jouw lokale Expert. Gratis bezorging vanaf 50 euro (voorwaarden) of haal gratis af bij jouw Expert-winkel.

  • Professionele inmeetservice en installatie aan huis  mogelijk.

  • Oude elektronische apparaten kan je inleveren of meegeven aan onze bezorgers

Product informatie

Energiezuiniger
Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat. Volgens het nieuwe Europese energielabelsysteem heeft deze vaatwasser een hoge energie-efficiëntie met energielabel B[1]. Het innovatieve alles-in-1 reservoir heeft een uniek stromingspad en verbruikt minder stroom en slechts 8 liter water[2].

Meer reinigingskracht
WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij WaterJet Clean™. Intensievere reiniging vanuit iedere hoek dankzij de roterende dubbele sproeiarmen. De twee sproeiarmen hebben aparte waterstralen en draaien in tegengestelde richting. Heel vuile potten, pannen en borden worden dus snel en grondig gereinigd.

Stil, rustig huis
Extra stil
Verminder het lawaai in je huis. De vaatwasser draait zijn programma's efficiënt en met weinig geluid dankzij de Inverter-motor. Je kunt ook kiezen voor het Extra Silence-programma dat iets langer duurt, maar 2 decibel minder geluid maakt dan het ECO-programma[3]. Zo is het in je huis muisstil.

Hygiënisch spoelproces om bacteriën te verwijderen
Hygiene Care
Hygiënisch spoelproces om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen. Bij sommige programma's kun je met de Hygiene Care-optie de laatste spoeling verlengen met een verhoogde watertemperatuur van 70˚C. Dit zorgt voor een diepere reiniging en doodt 99,999% van bepaalde bacteriën[4]. Je kunt je borden, bestek en keukengerei dus altijd met een gerust hart gebruiken.

Automatische stoomontsnapping en droging
Auto Open Door
Met de Auto Open Door-functie krijg je keer op keer een stralend schone vaat. Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, opent de deur automatisch 10 cm zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen.

Flexibelere ruimte
Flex Load
Plaats verschillende soorten borden, glazen en bekers. De pinnen in het middelste rek kunnen op drie verschillende manieren worden aangepast met behulp van de hendel en het rek is voorzien van een glashouder. Dankzij het hoge onderste rek met inklapbare pinnen aan de voorkant kun je borden en kommen stabiel neerzetten. De pinnen aan de achterkant kunnen volledig worden ingeklapt om ruimte te maken voor grotere items.

Zware mandjes kunnen eenvoudig worden verwijderd en teruggeplaatst
Soft Railing
Verwijder een mand vol met vaat eenvoudiger en veiliger. Het Soft Railing-systeem maakt gebruik van kogelgeleide wieltjes, zodat er minder wrijving ontstaat en de rekken soepel en moeiteloos kunnen worden verwijderd en teruggeplaatst. Je kunt een mand vol met vaat dus moeiteloos verwijderen en terugplaatsen, zelfs met veel zware items erin.

Zie in één oogopslag of hij aanstaat
Floor Info Light
Check in één oogopslag of je vaatwasser aanstaat. Het Floor Info Light projecteert een blauwe lichtstraal op de grond als er een reinigingsprogramma draait. Deze straal zie je zelfs van een afstand. Het licht gaat uit zodra het programma afgelopen is en de vaatwasser kan worden uitgeruimd. Geen onduidelijkheid meer!

Gepersonaliseerde reinigingsprogramma's
Programma downloaden
Personaliseer je vaatwasser op ieder gewenst moment. Het Downloadprogramma[5] biedt drie extra programma's die je direct kunt downloaden met de SmartThings-app[6] op een smartphone. Je kunt kiezen uit de volgende programma's: “Pots and Pans”, “Plastic” of “Baby Care”.

Reinig de binnenkant zonder schoonmaakmiddel
Machine Care
Houd de binnenkant van je vaatwasser op een milieuvriendelijke manier hygiënisch schoon. Machine Care reinigt de binnenkant met een druk op de knop. Met Machine Care worden vuil en bacteriën die geurtjes veroorzaken met alleen water verwijderd en zijn agressieve reinigingsmiddelen niet nodig. En je vaatwasser geeft automatisch aan wanneer hij aan een reinigingsbeurt toe is.

Beschermt tegen gevaarlijke waterschade
Aqua Stop
Met de Aqua stop-functie ben je altijd veilig en voorkom je waterschade. Al bij geringe watersporen sluit Aqua Stop de watertoevoer en de elektrische aansluiting af, waardoor de vaatwasser meteen wordt uitgeschakeld. Elektrische schokken en mogelijke kostbare waterschade worden hierdoor voorkomen.

Duidelijk eenvoudigere bediening
Informatief display
Profiteer van eenvoudige en effectieve bediening met een intuïtief, interactief en informatief display. Op het eenvoudige scherm wordt met tekst alles duidelijk weergegeven om de vaatwasser te bedienen. De vaatwasser past ook de volgorde van de programma's aan en geeft de meest gebruikte programma's en handige onderhoudsmeldingen weer.

Past perfect bij alle keukenmeubilair
Kitchen Fit™ Sliding Door[7]
De Kitchen Fit™ Sliding Door[7] is voorzien van een schuifhendel waarmee de deur omhoog kan worden geschoven om te openen. In tegenstelling tot een vaste hendel kan de deur dus volledig worden geopend zonder in de plint eronder te hoeven snijden.

Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat.

WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij het krachtige nieuwe WaterJet Clean™-systeem.

Extra stil
De vaatwasser draait zijn programma's efficiënt en met weinig geluid dankzij de energiezuinige Inverter-motor die frictie vermindert.

Maak je leven gemakkelijker met SmartThings
Geïntegreerde Wi-Fi
Stel de manier waarop je de vaatwasser gebruikt in op jouw levensstijl. Met de SmartThings App[8] kun je de machine op afstand op je smartphone in de gaten houden en bedienen en kun je speciale programma's downloaden. In de app vind je ook suggesties voor programma's afgestemd op jouw manier van koken voor het besparen op energie en vaatwasmiddel en tips bij foutmeldingen.

Slim en eenvoudig vaatwassen
SmartThings Cooking
Vuile vaat en pannen krijg jij moeiteloos schoon! SmartThings Cooking[9] geeft aan wat het meest geschikte programma is voor de recepten die je hebt gebruikt. Informatie over je inductiekookplaat, oven of magnetron wordt gebruikt om het meest geschikte afwasprogramma op basis van de ingrediënten en kookmethode aan te geven.

Effeciënt energieverbruik. Slim besparen.
SmartThings Energy
Volg en verlaag het energieverbruik van de vaatwasser. Met de AI Energy-modus[10] kun je het energieverbruik van de vaatwasser volgen en terugdringen. Als je boven het geschatte maandbedrag van je energierekening dreigt uit te komen, kun je de AI Energy-modus activeren en bespaar je tot 23% energie met het 'Pots &Pans'-programma[11].

Smart maintenance. Easy upkeep
SmartThings Home Care
Take care of your dishwasher more easily. SmartThings Home Care[12] monitors and analyzes your usage, so it can diagnose and help troubleshoot errors. It also automatically shows you when consumables need replacing or refilling. And it provides a usage guide with useful tips and a user manual.

Beschrijving

Energiezuiniger
Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat. Volgens het nieuwe Europese energielabelsysteem heeft deze vaatwasser een hoge energie-efficiëntie met energielabel B[1]. Het innovatieve alles-in-1 reservoir heeft een uniek stromingspad en verbruikt minder stroom en slechts 8 liter water[2].

Meer reinigingskracht
WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij WaterJet Clean™. Intensievere reiniging vanuit iedere hoek dankzij de roterende dubbele sproeiarmen. De twee sproeiarmen hebben aparte waterstralen en draaien in tegengestelde richting. Heel vuile potten, pannen en borden worden dus snel en grondig gereinigd.

Stil, rustig huis
Extra stil
Verminder het lawaai in je huis. De vaatwasser draait zijn programma's efficiënt en met weinig geluid dankzij de Inverter-motor. Je kunt ook kiezen voor het Extra Silence-programma dat iets langer duurt, maar 2 decibel minder geluid maakt dan het ECO-programma[3]. Zo is het in je huis muisstil.

Hygiënisch spoelproces om bacteriën te verwijderen
Hygiene Care
Hygiënisch spoelproces om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen. Bij sommige programma's kun je met de Hygiene Care-optie de laatste spoeling verlengen met een verhoogde watertemperatuur van 70˚C. Dit zorgt voor een diepere reiniging en doodt 99,999% van bepaalde bacteriën[4]. Je kunt je borden, bestek en keukengerei dus altijd met een gerust hart gebruiken.

Automatische stoomontsnapping en droging
Auto Open Door
Met de Auto Open Door-functie krijg je keer op keer een stralend schone vaat. Wanneer de vaatwasser klaar is met spoelen en drogen, opent de deur automatisch 10 cm zodat stoom kan ontsnappen. Zo krijg je sneller betere droogresultaten dan bij conventionele methoden, zeker bij plastic en kleine spullen.

Flexibelere ruimte
Flex Load
Plaats verschillende soorten borden, glazen en bekers. De pinnen in het middelste rek kunnen op drie verschillende manieren worden aangepast met behulp van de hendel en het rek is voorzien van een glashouder. Dankzij het hoge onderste rek met inklapbare pinnen aan de voorkant kun je borden en kommen stabiel neerzetten. De pinnen aan de achterkant kunnen volledig worden ingeklapt om ruimte te maken voor grotere items.

Zware mandjes kunnen eenvoudig worden verwijderd en teruggeplaatst
Soft Railing
Verwijder een mand vol met vaat eenvoudiger en veiliger. Het Soft Railing-systeem maakt gebruik van kogelgeleide wieltjes, zodat er minder wrijving ontstaat en de rekken soepel en moeiteloos kunnen worden verwijderd en teruggeplaatst. Je kunt een mand vol met vaat dus moeiteloos verwijderen en terugplaatsen, zelfs met veel zware items erin.

Zie in één oogopslag of hij aanstaat
Floor Info Light
Check in één oogopslag of je vaatwasser aanstaat. Het Floor Info Light projecteert een blauwe lichtstraal op de grond als er een reinigingsprogramma draait. Deze straal zie je zelfs van een afstand. Het licht gaat uit zodra het programma afgelopen is en de vaatwasser kan worden uitgeruimd. Geen onduidelijkheid meer!

Gepersonaliseerde reinigingsprogramma's
Programma downloaden
Personaliseer je vaatwasser op ieder gewenst moment. Het Downloadprogramma[5] biedt drie extra programma's die je direct kunt downloaden met de SmartThings-app[6] op een smartphone. Je kunt kiezen uit de volgende programma's: “Pots and Pans”, “Plastic” of “Baby Care”.

Reinig de binnenkant zonder schoonmaakmiddel
Machine Care
Houd de binnenkant van je vaatwasser op een milieuvriendelijke manier hygiënisch schoon. Machine Care reinigt de binnenkant met een druk op de knop. Met Machine Care worden vuil en bacteriën die geurtjes veroorzaken met alleen water verwijderd en zijn agressieve reinigingsmiddelen niet nodig. En je vaatwasser geeft automatisch aan wanneer hij aan een reinigingsbeurt toe is.

Beschermt tegen gevaarlijke waterschade
Aqua Stop
Met de Aqua stop-functie ben je altijd veilig en voorkom je waterschade. Al bij geringe watersporen sluit Aqua Stop de watertoevoer en de elektrische aansluiting af, waardoor de vaatwasser meteen wordt uitgeschakeld. Elektrische schokken en mogelijke kostbare waterschade worden hierdoor voorkomen.

Duidelijk eenvoudigere bediening
Informatief display
Profiteer van eenvoudige en effectieve bediening met een intuïtief, interactief en informatief display. Op het eenvoudige scherm wordt met tekst alles duidelijk weergegeven om de vaatwasser te bedienen. De vaatwasser past ook de volgorde van de programma's aan en geeft de meest gebruikte programma's en handige onderhoudsmeldingen weer.

Past perfect bij alle keukenmeubilair
Kitchen Fit™ Sliding Door[7]
De Kitchen Fit™ Sliding Door[7] is voorzien van een schuifhendel waarmee de deur omhoog kan worden geschoven om te openen. In tegenstelling tot een vaste hendel kan de deur dus volledig worden geopend zonder in de plint eronder te hoeven snijden.

Efficiënt schoon en droog
Verbruik minder energie en profiteer toch van een optimaal schone en droge vaat.

WaterJet Clean™
Schonere vaat dankzij het krachtige nieuwe WaterJet Clean™-systeem.

Extra stil
De vaatwasser draait zijn programma's efficiënt en met weinig geluid dankzij de energiezuinige Inverter-motor die frictie vermindert.

Maak je leven gemakkelijker met SmartThings
Geïntegreerde Wi-Fi
Stel de manier waarop je de vaatwasser gebruikt in op jouw levensstijl. Met de SmartThings App[8] kun je de machine op afstand op je smartphone in de gaten houden en bedienen en kun je speciale programma's downloaden. In de app vind je ook suggesties voor programma's afgestemd op jouw manier van koken voor het besparen op energie en vaatwasmiddel en tips bij foutmeldingen.

Slim en eenvoudig vaatwassen
SmartThings Cooking
Vuile vaat en pannen krijg jij moeiteloos schoon! SmartThings Cooking[9] geeft aan wat het meest geschikte programma is voor de recepten die je hebt gebruikt. Informatie over je inductiekookplaat, oven of magnetron wordt gebruikt om het meest geschikte afwasprogramma op basis van de ingrediënten en kookmethode aan te geven.

Effeciënt energieverbruik. Slim besparen.
SmartThings Energy
Volg en verlaag het energieverbruik van de vaatwasser. Met de AI Energy-modus[10] kun je het energieverbruik van de vaatwasser volgen en terugdringen. Als je boven het geschatte maandbedrag van je energierekening dreigt uit te komen, kun je de AI Energy-modus activeren en bespaar je tot 23% energie met het 'Pots &Pans'-programma[11].

Smart maintenance. Easy upkeep
SmartThings Home Care
Take care of your dishwasher more easily. SmartThings Home Care[12] monitors and analyzes your usage, so it can diagnose and help troubleshoot errors. It also automatically shows you when consumables need replacing or refilling. And it provides a usage guide with useful tips and a user manual.

Productspecificaties

Algemeen

Artikelnummer
372640209
EAN
8806094627695

Belangrijkste kenmerken

Energieklasse
B
Gewicht
42 kg
Energieverbruik per 100 cycli (kWu) inbouw vaatwasser
64 kWu
Couverts
14 couverts
Plaatsing inbouwvaatwasser
Volledig ingebouwd
Automatische deuropening
AquaStop inbouw vaatwasser
Aantal wasprogramma's inbouw vaatwasser
9

Design

Geluidsniveau
40 dB
Ingebouwd display
Soort bediening
Touch
Verlichting binnenin
Deurkleur
Niet van toepassing
Aantal couverts
14 couverts
Bovenste mand verstelbare hoogte
Verstelbare voeten
Ingebouwde water verzachter
Kuip materiaal
Roestvrijstaal
Productafmeting
Volledige grootte (60 cm)
Automatische deuropening
Apparaatplaatsing
Volledig ingebouwd
Geschikt voor paneelaanpassing

Gewicht en omvang

Gewicht
42 kg
Breedte
595 mm
Diepte
552 mm
Hoogte
815 mm
Breedte verpakking
670 mm
Diepte verpakking
660 mm
Hoogte verpakking
882 mm
Gewicht verpakking
47 kg
Aangepast paneel gewicht (max)
12 kg

Prestatie

Afwasprogramma's
Auto, Zacht, Eco, Express, Extra, Intensief, Voorwassen
AquaStop-functie
Half-geladen
Geluidsemissieklasse
B

Energie

Energie-efficiëntieklasse
B
Netbelasting
2100 W
Verwarmingsvermogen
35 W
Energieverbruik per cyclus
0,64 kWu
Waterconsumptie per cyclus
8 l
Circulatiemotorvermogen
53 W
Energieverbruik per 100 cycli
64 kWu
AC-ingangsfrequentie
50 Hz
AC-ingangsspanning
220-240 V
Energie-efficiëntieschaal
A tot G

Beheerfuncties

Wi-Fi-besturing

Ergonomie

Uitgestelde start timer
Vloerindicatielampje

Vaatwasser

Duur cyclus
235 min
Aantal wasprogramma's
9

Productspecificaties

Algemeen

Artikelnummer
372640209
EAN
8806094627695

Belangrijkste kenmerken

Energieklasse
B
Gewicht
42 kg
Energieverbruik per 100 cycli (kWu) inbouw vaatwasser
64 kWu
Couverts
14 couverts
Plaatsing inbouwvaatwasser
Volledig ingebouwd
Automatische deuropening
AquaStop inbouw vaatwasser
Aantal wasprogramma's inbouw vaatwasser
9

Design

Geluidsniveau
40 dB
Ingebouwd display
Soort bediening
Touch
Verlichting binnenin
Deurkleur
Niet van toepassing
Aantal couverts
14 couverts
Bovenste mand verstelbare hoogte
Verstelbare voeten
Ingebouwde water verzachter
Kuip materiaal
Roestvrijstaal
Productafmeting
Volledige grootte (60 cm)
Automatische deuropening
Apparaatplaatsing
Volledig ingebouwd
Geschikt voor paneelaanpassing

Gewicht en omvang

Gewicht
42 kg
Breedte
595 mm
Diepte
552 mm
Hoogte
815 mm
Breedte verpakking
670 mm
Diepte verpakking
660 mm
Hoogte verpakking
882 mm
Gewicht verpakking
47 kg
Aangepast paneel gewicht (max)
12 kg

Prestatie

Afwasprogramma's
Auto, Zacht, Eco, Express, Extra, Intensief, Voorwassen
AquaStop-functie
Half-geladen
Geluidsemissieklasse
B

Energie

Energie-efficiëntieklasse
B
Netbelasting
2100 W
Verwarmingsvermogen
35 W
Energieverbruik per cyclus
0,64 kWu
Waterconsumptie per cyclus
8 l
Circulatiemotorvermogen
53 W
Energieverbruik per 100 cycli
64 kWu
AC-ingangsfrequentie
50 Hz
AC-ingangsspanning
220-240 V
Energie-efficiëntieschaal
A tot G

Beheerfuncties

Wi-Fi-besturing

Ergonomie

Uitgestelde start timer
Vloerindicatielampje

Vaatwasser

Duur cyclus
235 min
Aantal wasprogramma's
9

Productreviews

Geverifieerde beoordelingen markeren wij met de opmerking "product gekocht" of "product getest". Bekijk onze voorwaarden voor het plaatsen van beoordelingen.

Waarom bestellen bij Expert?

  • Bestel je online, dan koop je gewoon bij jouw lokale Expert. Gratis bezorging vanaf 50 euro (voorwaarden) of haal gratis af bij jouw Expert-winkel.

  • Professionele inmeetservice en installatie aan huis  mogelijk.

  • Oude elektronische apparaten kan je inleveren of meegeven aan onze bezorgers

Persoonlijk advies nodig?

Wil je meer weten of ben je er toch nog niet helemaal uit? Of heb je nog een andere vraag? Stel jouw vraag rechtstreeks aan een van onze winkels bij jou in de buurt. Zij helpen je de juiste keuze te maken

Stel een vraag over dit product
Vind een winkel bij jou in de buurt
Persoonlijk advies
Samsung DW60BG850I00ET

Samsung DW60BG850I00ET

1.099,-
1.099,-
>