Navigatie

Top 6 cadeaus in de Decembermaand

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent: cadeaus! December is de maand van Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw, van gezelligheid en daarbij geven velen elkaar traditiegetrouw een mooi cadeau. Het is leuk om iemand te verwennen met een mooi geschenk, maar het kan erg lastig zijn om een leuk cadeau voor iemand te bedenken. Kan je wel wat cadeau-inspiratie gebruiken? Lees dan verder in deze blog!

1. Rowenta Elektrische Kachel SO2320

Ken je iemand die tijdens de koude winderdagen wel wat warmte kan gebruiken? Dan is de Rowenta kachel een geschikt cadeau! Het apparaat is super compact en past daardoor op iedere plek in het huis. Door de stille modus is hij ook nog eens prima te gebruiken op de slaapkamer.

2. Babyliss Haarstyling MS22E

De Babyliss MS22E is een leuk cadeau voor iemand met lange haren. Met deze krultang kan je minstens 7 verschillende looks creëren, van krullen tot aan steil haar. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling wordt iedere lok even mooi gestyled.

3. Sony Linkbuds S

Hoogwaardige noise-cancelling, uitstekende geluidskwaliteit, regen- en zweetbesteding en een accuduur tot 20 uur! Dat zijn de eigenschappen van de Sony LinkBuds S die te verkrijgen is voor een zachte prijs. Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom dus!

4. Philips TAR5005/10

Voor de muziekliefhebber is de Philips TAR5005/10 een prachtig cadeau! Deze kleine radio heeft een compact design, zodat hij op elk nachtkastje past en maakt je elke ochtend wakker met jouw favoriete radiozender in de kristalheldere DAB+-geluidskwaliteit.

5. Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen)

Een tablet is altijd handig om bij de hand te hebben. Zo gebruik je hem bijvoorbeeld als tweede scherm tijdens werk. De Lenovo Tab M10 HD is geschikt voor alle basistaken zoals internetten, videogesprekken en foto’s maken. Daarnaast kunnen kinderen ook veilig gebruik maken van de laptop door de Google Kids Space-omgeving.

6. Google Chromecast met Google TV HD

Met de Google Chromecast maak je van elke tv een smart-tv. Dit apparaat maakt het mogelijk om eindeloos films en series te streamen naar je tv. Daarnaast bedien je hem met de afstandsbediening of met stembesturing! Ken je iemand die dit wel kan gebruiken? Dan is dit het perfecte cadeau.

Gratis verzending vanaf 25 euro

Naast deze cadeau ideeën hebben we nog veel meer producten in ons assortiment die geschikt zijn als perfect decembercadeau. Bij alle bestellingen die je in december doet vanaf 25 euro krijg je gratis verzending! En mocht je helemaal geen inspiratie meer hebben, dan heeft Expert nog altijd de cadeaukaart!

 

Deel deze blog via: