Navigatie

Inventum IVW6015A – Ruime inbouwvaatwasser met een aantrekkelijke prijs

Geplaatst op: 21-01-2020

Inventum IVW6015A

Als je vaak veel afwas hebt, dan heeft Inventum de ideale vaatwasser voor je. De Inventum IVW6015A heeft ruimte voor 15 couverts. Dat zijn 15 borden met bijbehorend bestek, opscheplepels en serveerschalen. Ruim voldoende voor een gemiddeld gezin, of voor als er regelmatig vrienden komen eten. Zo kun je uitgebreid koken, zonder dat er daarna nog een grote afwas staat. Even inladen en de vaatwasser doet de rest. Zo kun jij lekker verder met je avond en is “Wie doet de afwas?” nooit meer een vraag.

Bekijk de Inventum IVW6015A

Stil en energiezuinig

De Inventum IVW6015A is energiezuinig, met energieklasse A++ en gebruikt per keer slechts 9 liter water. Waterverbruik en energie zijn dus geen redenen meer om geen vaatwasser aan te schaffen. Daarnaast is deze vaatwasser heel stil, met een geluidsniveau van 45 dB. Dat betekent dat je terwijl de vaatwasser zijn werk doet ongestoord gesprekken kunt voeren of je favoriete film of serie kunt kijken.

RVS-kuip en AquaStop

Ook de afwerking laat niets te wensen over; hij heeft een duurzame RVS-kuip. RVS is niet alleen steviger, maar ook hygiënischer. Daarnaast zorgt AquaStop voor beveiliging tegen lekkage. Zo is wateroverlast voorgoed verleden tijd! En natuurlijk is deze vaatwasser van alle gemakken voorzien, zoals een ergonomische besteklade, digitaal display, eenvoudige bediening, 9 programma’s waarvan 3 automatische programma’s en tot 19 uur startuitstel.

Inventum IVW6015A

Automatische programma's

De automatische programma’s meten hoe vuil de vaat is en passen tijdsduur en temperatuur automatisch aan. Als de vaat niet zo vuil is, kun je met deze vaatwasser dus nóg zuiniger wassen. En bij extra vuile vaat past de vaatwasser het programma aan zodat ook dan je borden weer stralend schoon worden. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart.

Aanrader

Al met al is de Inventum IVW6015A een inbouwvaatwasser met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader!

Bekijk de Inventum IVW6015A

Inventum IVW6015A
Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie