Navigatie

Wat is een wasmachine kast?

Wat is een wasmachine kast voor een wasmachine en droger?

Een wasmachine kast is een stevige kast waarin je je wasmachine en droger naast of boven elkaar plaatst. Met een wasmeubel geef je een strakke, opgeruimde look aan je bijkeuken of wasruimte. Snoeren en leidingen worden netjes uit het zicht weggewerkt en er is voldoende ruimte voor het opbergen van wasmiddelen, wasmanden, en nog veel meer. En doordat je je wasapparatuur in de kast op een verhoging plaatst, hoef je nooit meer te bukken wanneer je je wasgoed uit de trommel haalt.

Bekijk alle wasmachinekasten

Een wasmachine kast zorgt voor een strakke, opgeruimde wasruimte

Je wasmachine en droger worden netjes weggewerkt in een wasmachine kast en leidingen en snoeren verdwijnen uit het zicht. Verder is er voldoende opbergruimte voor het netjes opruimen van wasmiddel en wasverzachter, wasmanden en andere dingen. De kasten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit en zijn geheel naar wens samen te stellen.

Een wasmachine kast is stevig en absorbeert trillingen

Wasmachine kasten bij Expert zijn van het merk Wastoren. Deze kasten zijn heel stevig en ze absorberen de trillingen van de wasmachine zodat de kasten stabiel op hun plek blijven staan. De bodemplaat is 22 mm dik en kan wel 157 kg dragen, dus meer dan genoeg voor de zwaarste wasmachine.

Een wasmachine kast biedt extra opbergruimte

In een wasmachine kast is er boven en onder de wasmachine extra ruimte voor bijvoorbeeld wasmanden en wasmiddelen. Je kunt het wasmeubel geheel naar wens samenstellen met extra kastruimte en lades.

Niet meer bukken wanneer je de was doet

Een groot voordeel van een wasmachine-kast is dat je de wasmachine en de droger op een verhoging kunt plaatsen. Onder de wasmachine zit dan extra kastruimte. Doordat de wasmachine op een comfortabele hoogte staat, hoef je niet meer de bukken tijdens het in- en uitladen van de was. Je kunt de kast bovendien uitbreiden met een uitschuifbaar plateau waarop je de wasmand neer kunt zetten wanneer je het wasgoed in de trommel doet.

Wasmachine kasten bij Expert

Bij Expert vind je wasmeubels van het merk Wastoren. Dit zijn degelijke, stevige kasten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wastoren wasmeubels zijn als enige in Europa TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat de kasten stevig en stabiel zijn, niet omvallen en dat je er gerust je wasmachine en droger in kunt plaatsen, met behoud van garantie. De kasten absorberen trillingen en zijn geschikt voor iedere wasmachine en droger. Onder en boven de wasmachine zijn kastjes of lades die extra opbergruimte bieden voor wasmiddel, de wasmand en andere dingen. De kasten zijn modulair en kun je dus naar wens samenstellen. Wastoren kasten worden geleverd als een bouwpakket, met een duidelijke instructie zodat je de kast eenvoudig zelf kunt monteren.

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Zoek een Expert-winkel in de buurt