Navigatie

7 Gadgets voor een heerlijke skivakantie

Geplaatst op: 19-02-2019

7 gadgets voor een heerlijke wintersport

Voor het noorden van het land is het al zo ver en voor de rest is het nog maar een paar dagen wachten: de krokusvakantie. Voor veel mensen hét moment om de lange latten uit de schuur te halen en een weekje te gaan skiën. Om jouw skivakantie nog leuker en relaxter te maken hebben wij 7 gadgets op een rij gezet, waarmee jouw trip helemaal een succes wordt.

Een wintersportvakantie staat natuurlijk vooral in het teken van sport (de naam zegt het al), maar het blijft uiteraard ook het moment om weer even lekker te ontspannen. Om te zorgen dat jij na de vakantie weer helemaal uitgerust en vol energie thuiskomt hebben wij 7 gadgets op een rij gezet die je vakantie nog fijner kunnen maken.

1. Lenovo Tab M10

Als je met het hele gezin in een (net iets te) kleine auto stapt om naar jouw favoriete wintersportoord te rijden, kan het onhandig zijn om een computer mee te nemen op reis. Zelfs een laptop kan al te veel plek innemen. De Lenovo Tab M10 is slechts 8,1 millimeter dik en weegt nog geen 500 gram, maar is desondanks uitgerust met een fraai 10,1 inch beeldscherm. Hierdoor kan je met de Lenovo Tab M10 comfortabel naar leuke video’s kijken, de foto’s die je op de piste hebt gemaakt delen met het thuisfront en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Ook kan je met leuke apps je kinderen makkelijk zoet houden tijdens de lange autorit naar de sneeuw, zodat je lekker ontspannen aankomt.

2. JBL Charge 4

De meeste chalets in skigebieden zijn vrij basaal ingericht en bieden vaak geen mogelijkheid om een lekker muziekje op te zetten. Wil je na het skiën genieten van een je favoriete liedjes, dan is een bluetooth speaker een goede keuze en zit je goed met de JBL Charge 4. Deze JBL speaker is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’ en produceert een fraai en krachtig geluid in een tof en robuust ontwerp. Ga je met de auto op pad en heb je nog een autoradio met een cassettedeck, of werkt de radio niet meer goed, dan kan je de rit ook opfleuren met de JBL Charge 4. Deze JBL bluetooth speaker heeft een accuduur tot 20 uur, dus ook als je muurvast in de file staat ben je de hele rit onder de pannen met jouw favoriete muziek.

Wil je jouw chalet na het skiën ombouwen tot een echte après-skihut, dan kan je de Charge 4 verbinden met maximaal 100 andere JBL-speakers, zodat je er een flink feest van kan maken.

JBL Charge 4

3. Bose Sleepbuds

Ga je op vakantie om lekker te ontspannen, maar toveren jouw buren elke avond hun chalet om in een après-skibar met luide muziek en flink gejoel, dan bieden Bose Sleepbuds een uitkomst. Bose Sleepbuds zijn comfortabele true wireless oordopjes die storende geluiden onderdrukken en rustgevende geluiden afspelen. De Bose Sleepbuds zijn ontwikkeld door geluids- en slaapwetenschappers, om te garanderen dat je het beste uit je nacht kan halen. Deze comfortabele oordopjes kan je zonder probleem de hele nacht dragen en zijn gekoppeld aan je smartphone om rustgevende geluiden af te spelen, zoals tsjirpende krekels of het geruis van bladeren. Hiermee kan je lekker de hele nacht doorslapen, zonder de boze, chagrijnige buurman te hoeven spelen, en kan jij lekker vroeg op pad om als eerste te genieten van mooie bochten op een strak geprepareerde piste.

De Bose Sleepbuds zijn helaas niet meer verkrijgbaar

4. Tomtom Spark 3 Cardio GPS Fitness

Als je vroeg opstaat om als een Ferrari over de piste te scheuren, wil je misschien ook wel weten hoe hard je uiteindelijk omlaag bent gezoefd. Met de TomTom Spark 3 registreer je makkelijk allerlei gegevens van je al sportieve activiteiten. Door de ingebouwde GPS kan je heel precies je snelheid, afstand en route vastleggen, en door de ingebouwde hartslagmeter zie je direct hoe diep je bent gegaan. Ben je trots op je prestaties, dit sporthorloge van TomTom kan draadloos verbonden worden met de populairste fitness-apps, zodat je al je statistieken direct kan delen.

De TomTom Spark 3 heeft een ultraslank design, waardoor je hem de hele dag comfortabel kan dragen en heeft een accuduur van 11 uur. Ook is de TomTom Spark 3 waterbestendig, dus ook als je in een flinke sneeuwstorm terecht komt of tot aan je oksels in de poeder belandt blijft de Spark 3 gewoon werken.

De TomTom Spark 3 is helaas niet meer verkrijgbaar. Bekijk een van onze andere smartwatches of bezoek een van onze winkels

7 gadgets voor een heerlijke wintersport

5. Sony WF-SP700N

Wil je geen moment zonder muziek? Met de Sony WF-SP700N hoeft dat niet. Deze compacte true wireless oordopjes laten je ongeremd genieten van je favoriete muziek, of je nu in een drukke rij staat, razendsnel de piste af zoeft of als je na het harde werken geniet van een biertje in het zonnetje op het terras. Doordat de oordopjes van de Sony WF-SP700N volledig draadloos zijn heb je nooit last van een snoer dat ergens achter kan blijven hangen of vervelend wappert in de wind. En doordat de WF-SP700N compacte oordopjes zijn, kan je deze ook makkelijk kwijt onder een warme muts.

Lees ook: 5 redenen om voor true wireless te kiezen

De Sony WF-SP700 is uitgerust met een slimme noise-cancelling techniek, die je naar wens kan aanpassen. Wil je jezelf volledig van de omgeving afsluiten op het terras, dan kan je de noise-cancelling maximaal aanzetten zodat je niet gestoord wordt. Wil je een muziekje luisteren terwijl je de piste afgaat en wil je het wel kunnen horen als iemand een waarschuwing roept, dan kan je de noise-cancelling zodanig instellen dat je dit nog wel kan horen.

De Sony WF-SP700 is helaas niet meer verkrijgbaar. Bekijk een van onze andere true wireless-oordopjes of bezoek een van onze winkels

6. Hama Powerbank X13

Ga je een langere tijd op pad, bijvoorbeeld tijdens een ski-toer naar een afgelegen berghut, dan kan het gebeuren dat je langer onderweg bent dan de accu van je smartphone, sporthorloge of andere gadget het volhoudt. Op zo’n moment biedt een powerbank uitkomst. De Hama Powerbank X13 heeft een capaciteit van 13000 mAh, waarmee deze powerbank tot 4 smartphones per acculading kan opladen. De Hama Powerbank X13 is uitgerust met twee uitgangen, waardoor je twee apparaten tegelijk kan opladen en heeft een geïntegreerde LED-capaciteitsweergaven. Zo kan je altijd snel en compleet weer op pad, zonder dat je moet inleveren op gemak of mogelijkheden.

7. Kobo e-Reader

Of je nu met een grote groep in een bus naar de sneeuw gaat of met je gezin in de auto, de ruimte is vrijwel altijd beperkt. Het kan dan onhandig zijn om een dik boek mee te nemen, hoewel een boek wel een erg fijne manier kan zijn om jezelf even af te sluiten en te ontsnappen van alle hectiek. Met een Kobo e-Reader neem je zonder problemen hele bibliotheken mee op reis, zonder dat dit veel ruimte kost. Een Kobo e-Reader is klein en erg licht, en heeft genoeg opslagcapaciteit om duizenden boeken op te slaan, zodat je nooit uitgelezen hoeft te raken.

Kobo e-readers hebben een slim scherm met elektronische inkt. Hierdoor leest het scherm net alsof je een normaal boek leest en kan je hier urenlang naar kijken zonder last te krijgen van je ogen. Ook kost dit zogenaamde e-ink bijzonder weinig energie, waardoor je de e-reader maanden kan gebruiken zonder hem aan de lader te leggen.

Kobo e-Reader

7 gadgets voor een heerlijke wintersport

Terug naar overzicht
Deel dit bericht via social media
Schrijf een reactie