Navigatie

Persberichten

2019

Opnieuw succesvol jaar voor Expert
NIJKERK, MEI 2019 - Na twee jaren van flinke groei, is Expert er in 2018 weer in geslaagd een omzetstijging te realiseren. Expert groeide met een betere naamsbekendheid en een nog sterkere serviceperceptie. De organisatie is samen met zijn ondernemers begonnen aan de Expert Expeditie met nieuwe ambitieuze doelen.
Lees meer


2018

Expert opnieuw Beste Winkelketen Elektronica
NIJKERK, SEPTEMBER 2018 - Expert is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Elektronica.
Lees meer

Expert doet veiling voor het goede doel
NIJKERK, AUGUSTUS 2018 – Expert gaat ook dit jaar middels een biggetjesmarkt veiling geld ophalen voor het goede doel.
Lees meer

LG TWINWash: 2 wasmachines in 1 te koop bij Expert met 20 % korting
NIJKERK, AUGUSTUS 2018 – Expert biedt de LG TWINWash wascombinatie met 20 % korting aan.
Lees meer

Sonos assortiment krijgt prominente plek in Expert winkels
NIJKERK, JULI 2018 – Verschillende winkels van electronicabedrijf Expert kiezen er voor om het assortiment van Sonos nog mooier te presenteren
Lees meer

Expert sluit succesvol boekjaar 2017 af
NIJKERK, JUNI 2018 – Expert heeft in het afgelopen jaar een succesvolle ontwikkeling laten zien. De totale markt voor elektronica liet volgens GfK in 2017 een stijging zien van 0,7 procent. In 2017 steeg de totale winkelomzet van Expert met bijna zes procent ten opzichte van het jaar ervoor.
Lees meer


2017

Expert bewijst succesvolle strategie
NIJKERK, 15 JUNI 2017 – De cijfers van 2016 bewijzen dat de strategie van Expert werkt. De totale winkelomzet steeg in het afgelopen jaar met 8 procent (autonome groei). Expert won daarbij in elk segment marktaandeel.
Lees meer

Expert viert 50-jarig jubileum
NIJKERK, 27 MAART 2017 - Expert viert in 2017 haar vijftigste verjaardag. En dat wordt groots gevierd: bij alle 140 Expertwinkels zijn er jubileum actiemomenten met jubileumaanbiedingen en een grote mediacampagne.
Lees meer

Shopping Excellence Award: Expert genomineerd
NIJKERK, 14 MAART 2017 - Expert is samen met Coolblue en Bol.com genomineerd voor de Shopping Excellence Award Consumer Electronics (eerder Thuiswinkel Awards). De Awards worden uitgereikt aan toonaangevende online en omnichannel-retailers in Nederland.
Lees meer


2016

Expert neemt landelijk Scheer & Foppen over
NIJKERK, 30 JUNI 2016 - Elektronicaformule Expert gaat klanten van de failliete winkelketen Scheer & Foppen en van de webwinkels Bobshop.nl en Internetshop.nl helpen.
Lees meer

Expert boekt wederom goede resultaten
NIJKERK - De economische situatie heeft zichtbaar zijn sporen achtergelaten binnen retail Nederland. Ook binnen de markt voor home-elektronica verdween een aantal traditionele winkelformules. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden wist Expert in 2015 het financiële evenwicht stabiel te houden.
Lees meer

Ben van Dijk Electronics maakt overstap naar Expert
NIJKERK, 16 FEBRUARI 2016 - De Udense ondernemer Benito van Dijk heeft de overstap naar de elektronicaformule Expert gemaakt. Door de overstap gaat van Dijk gebruikmaken van de sterke nationale marketingkracht en het e-commercebeleid van Expert.
Lees meer


2015

Expert biedt klanten online gratis Same Day Delivery
NIJKERK, 1 DECEMBER 2015 - Expert speelt nog sterker in op de behoefte van haar klanten en maakt een eerste start door in de maand december, van maandag tot en met vrijdag, online gratis Same Day Delivery aan te bieden.
Lees meer

Elektronicawinkel Expert nu ook in Oosterhout
NIJKERK, 9 JUNI 2015 - Expert heeft begin juni de deuren geopend van een nieuwe Expertwinkel in de gemeente Oosterhout. Voormalig bedrijfsleider van de Harense Smid, Marc Struik, heeft zich als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Expert.
Lees meer

Expert en Paradigit bundelen krachten
NIJKERK, 31 MAART 2015 - Expert, de klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica en Paradigit, de specialist in computers en elektronica, bundelen hun krachten om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.
Lees meer


2014

Nieuwe website voor Expert
NIJKERK, 11 NOVEMBER 2014 - Expert heeft een nieuwe website, zowel wat betreft look and feel als een nieuw contentmanagementsysteem. De website is het resultaat van een nieuwe online strategie, waarin Expert een gerichte en duidelijke keuze maakt in e-commerce.
Lees meer

Benoeming tweekoppige directie Expert
NIJKERK, 27 MEI 2014 – Het bestuur van de Stichting Administratie Kantoor Expert Holding B.V. heeft Dik Pijl en Ed van den Heuvel benoemd tot statutaire directie van Expert Holding B.V.
Lees meer

Directie Nederlandse Expert Groep bekend
NIJKERK, 13 JANUARI 2014 –Dik Pijl is per 1 januari 2014 als Commercieel Directeur in dienst getreden bij de Nederlandse Expert Groep. Samen met Ed van den Heuvel (Financieel Directeur) vormt hij nu het directieteam.
Lees meer


2013

Expert terug in Griekenland
NIJKERK, 16 DECEMBER 2013 – Per 1 januari 2014 zal de Expert Groep weer aanwezig zijn op de Griekse markt, een logische voortzetting van de ingezette groei in Europa. “We zijn opgetogen om Griekenland opnieuw als lid te verwelkomen in onze gelederen”, zegt Expert International managing director, Dieter Mathys.
Lees meer

Expert Groep blijft groeien in Europa
NIJKERK, DECEMBER 2013 – Het merk Expert wordt steeds sterker. Per 1 januari 2014 zal Expert ook vertegenwoordigd zijn in Hongarije met 185 vakspeciaalzaken. Met deze ontwikkeling bestaat de Expert International Groep nu uit 17 Europese landen met meer dan 3.500 vakspeciaalzaken. En de Groep blijft haar sterke marktpositie uitbreiden.
Lees meer

Consumentenbond tevreden over Expert
NIJKERK, NOVEMBER 2013 – Expert werd recent geroemd door de Consumentenbond om haar transparante van/voor-prijsbeleid in de winkels.
Lees meer

Expert 2 e plaats categorie elektronica
NIJKERK, OKTOBER 2013 – Expert is op de tweede plaats geëindigd in de verkiezing ‘Beste Winkelketen van Nederland 2013’ in de categorie Elektronica. De Beste Winkelketen van Nederland is de belangrijkste onderscheiding in de detailhandel.
Lees meer

Expert meest klantvriendelijke bedrijf in home-elektronica van Nederland
NIJKERK, 24 SEPTEMBER 2013 – Expert heeft de zevende plaats behaald als meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Expert is hiermee opnieuw het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland 2013 geworden in home-elektronica.
Lees meer

Expert opnieuw genomineerd voor “Meest klantvriendelijke Bedrijf van Nederland”
NIJKERK, AUGUSTUS 2013 – Expert is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor ‘Meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland’. De consument waardeert dus nog steeds de klantvriendelijkheid van Expert.
Lees meer

Integriteit is een belangrijk goed. Expert begrijpt ‘t.
NIJKERK, APRIL 2013 – In de landelijke (nieuws)media is deze week bekendgemaakt dat de Media Markt haar eigen medewerkers en waarschijnlijk ook haar klanten ongevraagd zou hebben gefilmd. In deze berichten wordt de suggestie gewekt dat ook bij Expert-winkels deze actie heeft plaatsgevonden. Expert is hier echter op geen enkele manier bij betrokken geweest en distantieert zich dan ook van deze actie.
Lees meer

Expert drukt folder voortaan groen
NIJKERK, 11 MAART 2013 – Deze week valt er wel een héél bijzondere folder op de Nederlandse deurmat: een knaloranje folder vol spetterende jubileumaanbiedingen die diep vanbinnen helemaal ‘groen’ is. Sinds maart van dit jaar laat Expert haar folder namelijk drukken bij één van de modernste en meest duurzame drukkerijen van Europa. Zo vallen er jaarlijks 165 miljoen milieuvriendelijke folders bij de Nederlandse huishoudens binnen.
Lees meer


2012

Expert meest klantvriendelijke bedrijf in home-elektronica van Nederland 2012
NIJKERK, 4 OKTOBER 2012 – Expert heeft de tweede plaats behaald als meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Miss Etam werd eerste. Expert is hierdoor wel het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland 2012 geworden in home-elektronica.
Lees meer