Navigatie

Vogel's

Wie is Vogel's?

Ben je op zoek naar een tv-beugel om je nieuwe tv op te hangen, of juist een standaard voor een nieuwe wifi-speaker? Vogel's biedt een ruim assortiment televisiebeugels en audiostandaarden om je producten stijlvol te plaatsen. Zo geniet je extra van een nieuwe tv of speaker en kun je het geluid en beeld nog beter ervaren.

Bekijk alle Vogel's-producten

Bekijk alle Vogel's-producten

Wie is Vogel's?

Ben je op zoek naar een tv-beugel om je nieuwe tv op te hangen, of juist een standaard voor een nieuwe wifi-speaker? Vogel's biedt een ruim assortiment televisiebeugels en audiostandaarden om je producten stijlvol te plaatsen. Zo geniet je extra van een nieuwe tv of speaker en kun je het geluid en beeld nog beter ervaren.

Tv-beugels van Vogel’s: gegarandeerd betrouwbaar

Als je een mooie nieuwe dure tv koopt, kan het spannend zijn om deze aan een muurbeugel te hangen, zeker als je deze ver van de muur af beweegt. Bij een muurbeugel van Vogel’s kan je er zeker van zijn dat de beugel niet plotseling afbreekt en je televisie aan diggelen valt. De beugels van Vogel’s worden namelijk getest op het dragen van minimaal drie keer het aangegeven gewicht en zijn allemaal TÜV-gecertificeerd. Ook is Vogel's van mening dat echte betrouwbaarheid niet afneemt, maar elke dag groeit. Daarom hebben vrijwel alle consumentenproducten van Vogel's levenslange garantie. Zo kan je met een gerust hart je fraaie toestel ophangen en kan je ontspannen genieten van je favoriete films en series.

Voor elk wat wils

Vogel’s heeft een passende tv-beugel voor iedereen met een (flatscreen) televisie. Zowel platte muurbeugels waarmee je je tv ophangt als een schilderij als kantelbare beugels voor iedereen die zijn tv liever wat hoger hangt en draaibare tv-beugels waarmee je vanuit elke hoek in je kamer met goed beeld tv kan kijken. Wil je je tv niet aan een muur hangen maar trots in je kamer tentoonstellen, dan kan dat ook met de tv-standaards van Vogel’s. Met deze vloerstandaards plaats je je tv makkelijk waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over slordige kabels en de borging van je tv.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

Ook voor OLED

Tv’s worden steeds dunner. En als je kiest voor OLED, dan haal je helemaal een slanke televisie in huis. Doordat OLED-tv’s geen backlight nodig hebben kan het scherm flinterdun blijven, waardoor de tv heel strak in je woonkamer staat. Wil je je OLED-tv echter ophangen, dan is dit iets complexer. Doordat de tv’s zo dun zijn is er nauwelijks ruimte om de schroeven in te draaien.

Gelukkig heeft Vogel’s een oplossing. De Vogel’s THIN 546 is speciaal ontwikkeld voor OLED-tv’s zodat je ook je ook jouw OLED-tv strak tegen de muur kan hangen. Deze Vogel's muurbeugel beschikt tevens over een ingebouwde kabelgeleider, zodat je geen last hebt van slordige snoeren. Ook is het met de THIN 546 mogelijk om je tv tot 180° te draaien, zodat je altijd comfortabel tv kan kijken, ongeacht waar je in je kamer zit.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

Vanuit je luie stoel

Heb je jezelf net volledig met een lekker drankje en een snack geïnstalleerd in je luie stoel, zie je opeens dat de tv net wat scheef staat waardoor je niet optimaal kan genieten. Op deze momenten kan het heel veel moeite kosten om weer op te staan om je tv iets te draaien, terwijl een perfect gedraaide tv het genot wel enorm vergroot. Met een elektrische tv beugel van Vogel’s kan je de tv verplaatsen zonder op te staan. Deze beugels zijn te koppelen aan de Vogel’s app waarmee je vanaf je tablet of smartphone de beugels kan besturen. Deze beugels klappen in zodra je de tv uitzet zodat je tv weer strak in je kamer hangt en onthouden de laatste positie waar die in stond. Zet je de tv weer aan, dan positioneert de beugel de tv weer in deze positie, zodat je niet altijd hoeft te zoeken naar jouw favoriete positie.

Woon je niet alleen en heeft iedereen in huis een andere favoriete plek om tv te kijken, of kijk je zelf op verschillende plekken tv? Met de Vogel’s app kan je verschillende posities en hoeken opslaan zodat je met een druk op de knop de tv kan verplaatsen. Of je nu vanaf de bank, een stoel of vanaf de keukentafel tv wil kijken. Kan je niet stilzitten? Vogel’s heeft ook een draaibare tv-beugel die jou in de gaten houdt en met je meebeweegt. Zo hoef je nooit meer iets te missen als je bijvoorbeeld even naar de keuken moet om een nieuw drankje te halen.

Let op: de elektrische tv-beugels zijn slechts in enkele Expertwinkels te krijgen en zijn daardoor niet online te bestellen.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

Opgeruimd staat netjes

Een groot voordeel van een muurbeugel is dat je huis er een strakke uitstraling van krijgt. Het is dan natuurlijk jammer als er een oerwoud aan kabels onder vandaan bungelt. Om dat tegen te gaan hebben veel beugels van Vogel’s een kabelgeleidingssysteem zoals het gepatenteerde Cable Inlay System. Bij sommige muurbeugels is het mogelijk om de kabels door de arm heen te leiden, bij sommige beugels worden de kabels langs de arm geleid en het topmodel van Vogel’s heeft zelfs een afgewerkte kap die over de aansluitingen en kabels van je tv heen geplaatst kan worden. Hierdoor ziet zelfs de achterkant van je tv er strak uit en kan je hem met goed fatsoen draaien en de kamer in bewegen.

Hoef je je tv niet per se aan een draaibaar muurbeugel plaatsen, maar heb je genoeg aan een tv die strak aan je muur hangt? Ook dan hoef je je niet te storen aan kabels die slordig naar een stopcontact lopen. Vogel’s biedt meerdere stijlvolle kabelgoten aan waarmee je op een strakke wijze de kabels weg kan werken.

expert-helpt-je-verder-met-Vogels

Meer dan tv-beugels

Vogel’s mag dan vooral bekend zijn van de muurbeugels voor tv’s, hier blijft het niet bij. Vogel’s ontwikkelt ook beugels, houders en standaarden voor tal van andere productgroepen. Zo heeft Vogel’s speciale tablethouders voor zowel aan de muur als in auto’s en muurbeugels en standaarden voor Sonos- en Denon HEOS-speakers in het assortiment. Ook heeft Vogel’s handige accessoires zoals extenders die het bereik van je afstandsbediening vergroten en converters waarmee je bijvoorbeeld AV-kabels kan aansluiten op een HDMI-poort. Kortom, Vogel's heeft alles om jouw zo comfortabel en stijlvol mogelijk te laten genieten van jouw favoriete entertainment.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

The Quality Signature van Vogel’s

Elke doordachte oplossing van Vogel's garandeert 5 elementen die de kwaliteitsgarantie van Vogel’s definiëren:

Gebruiksgemak

Bij Vogel's draait het allemaal om een comfortabele gebruikerservaring. Dankzij het intuïtieve en zorgeloze gebruiksgemak is er een perfecte wisselwerking tussen de producten van Vogel’s en jou en jouw apparaten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

expert-helpt-je-verder-met-Vogels
Design

Wat kwaliteitsdesign onderscheidt van het alledaagse, is dat je een goed gevoel krijgt als je ernaar kijkt, maar ook tijdens montage en gebruik. Daarom maakt Vogel’s producten die zowel bij je situatie of interieur passen en houden ze rekening met de manier waarop je gebruik maakt van de apparaten.

Innovatie

Innovatie is de drijvende kracht achter de kwaliteit van toekomstige producten. Innovatie is voor Vogel’s geen reden om alles te veranderen; alleen de dingen waardoor gebruikers nog meer van hun apparaten kunnen genieten, verandert Vogel’s. De beste innovaties voelen immers minimaal even comfortabel en logisch aan als wat je al van Vogel’s kent.

Betrouwbaarheid

Voor Vogel’s staat betrouwbaarheid niet alleen voor optimale veiligheid, het grondig testen van producten en het behalen van een TÜV-certificaat: echte betrouwbaarheid neemt niet af, maar groeit met de dag. Daarom zijn vrijwel al de garanties op consumentenproducten levenslang.

Eenvoudige montage

Bij al oplossingen tref je bevestigingsmaterialen aan, de gebruiksvriendelijke handleiding, en verhelderende video's op ons YouTube-kanaal die het bevestigen nog eenvoudiger maken. Bovendien biedt Vogel’s bij de WALL-serie een handige installatie-app aan.

Wie is Vogel's?

Als je een mooie nieuwe tv hebt gekocht, wil je deze natuurlijk ook wel een beetje fraai in je (woon)kamer plaatsen. Dit kan natuurlijk met de (meestal) meegeleverde voet of standaard, maar als je je nieuwe televisie echt strak onderdeel van je interieur wil maken is een muurbeugel de logische keus. Maar een muurbeugel is al lang niet meer alleen een frame waarmee je je tv kan ophangen, de luxe modellen kun je vanaf je luie stoel met een app bedienen zodat je de tv kunt draaien en verplaatsen zonder op te staan. Ben je op zoek naar een muurbeugel voor je tv, dan kom je al snel bij Vogel’s terecht. Vogel’s staat al 45 jaar aan de top van de tv-beugelmarkt en komt keer op keer met innovatieve producten in een stijlvol jasje.

Vogel's logo - apparaten te koop bij Expert