Navigatie

Vogel's

Wie is Vogel's?

Ben je op zoek naar een tv-beugel om je nieuwe tv op te hangen, of juist een standaard voor een nieuwe wifi-speaker? Vogel's biedt een ruim assortiment televisiebeugels en audiostandaarden om je producten stijlvol te plaatsen. Zo geniet je extra van een nieuwe tv of speaker en kun je het geluid en beeld nog beter ervaren.

Bekijk alle Vogel's-producten

Bekijk alle Vogel's-producten

Wie is Vogel's?

Ben je op zoek naar een tv-beugel om je nieuwe tv op te hangen, of juist een standaard voor een nieuwe wifi-speaker? Vogel's biedt een ruim assortiment televisiebeugels en audiostandaarden om je producten stijlvol te plaatsen. Zo geniet je extra van een nieuwe tv of speaker en kun je het geluid en beeld nog beter ervaren.

Voor elk wat wils

Vogel’s heeft een passende tv-beugel voor iedereen met een (flatscreen) televisie. Zit je meestal recht voor je tv en hoef je de tv niet te kantelen of te draaien, dan is een Fixed tv-beugel voor jou de perfecte keuze. Hangt je tv wat hoger? Bijvoorbeeld in de slaapkamer. Dan kan je met een Tilt tv-beugel de televisie een stuk kantelen zodat je altijd de juiste kijkhoek hebt. Kijk je vanuit verschillende plekken in huis en wil je altijd perfect beeld? Een Full-Motion tv-beugel is net zo flexibel als jij. Deze beugels kan je soepel naar rechts en naar links draaien zodat je altijd de beste kijkhoek hebt. En de meeste Full-Motion tv-beugels kan je ook kantelen zodat je echt altijd comfortabel kijkt.

Vogel’s Comfort – Ease of mind

Kies je voor een Comfort muurbeugel van Vogel’s, dan kies je voor extra gemoedsrust. Deze tv’s hebben meer draagvermogen, waardoor je er altijd zeker van bent dat je tv stevig blijft hangen. De beugels uit de Vogel’s Comfort-serie voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen en zijn geschikt voor schermen tot 100 inch met een maximaal gewicht van kilogram.

Ondanks de robuuste constructie hebben de muurbeugels een stijlvol design dat helemaal past bij het ontwerp van moderne tv’s. De beugels zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, zoals staal dat versterkt is met koolstof en is voorzien van een luxe poedercoating. Zo weet je zeker dat de tv goed blijft hangen, ook als de tv of de beugel een tikje krijgen van spelende kinderen. En dat is wel zo’n comfortabel idee.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

Vogel’s ELITE – Strak aan de muur

Wil je je tv zo strak mogelijk tegen de muur? Kies dan voor een Vogel’s ELITE-muurbeugel. Met deze tv-beugels plaats je je tv tot slechts 15mm van je muur. De tv hangt erg dicht tegen de muur waardoor je een strak en opgeruimd interieur hebt.

Vogel’s ELITE-muurbeugels zijn geschikt voor tv’s tot 65 inch, dus groot genoeg voor de meest geavanceerde OLED-, QLED-, en MiniLED-tv’s. Daarnaast zijn ELITE-tv-beugels verkrijgbaar in een Fixed, Tilt en Full-motion-variant, dus je vindt altijd de beugel die bij jou past.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

Vogel's SIGNATURE - Vanuit je luie stoel

Heb je jezelf net volledig met een lekker drankje en een snack geïnstalleerd in je luie stoel, zie je opeens dat de tv net wat scheef staat waardoor je niet optimaal kan genieten. Op deze momenten kan het heel veel moeite kosten om weer op te staan om je tv iets te draaien, terwijl een perfect gedraaide tv het genot wel enorm vergroot. Met een elektrische tv beugel van Vogel’s kan je de tv verplaatsen zonder op te staan. Deze beugels zijn te koppelen aan de Vogel’s app waarmee je vanaf je tablet of smartphone de beugels kan besturen. Deze beugels klappen in zodra je de tv uitzet zodat je tv weer strak in je kamer hangt en onthouden de laatste positie waar die in stond. Zet je de tv weer aan, dan positioneert de beugel de tv weer in deze positie, zodat je niet altijd hoeft te zoeken naar jouw favoriete positie.

Woon je niet alleen en heeft iedereen in huis een andere favoriete plek om tv te kijken, of kijk je zelf op verschillende plekken tv? Met de Vogel’s app kan je verschillende posities en hoeken opslaan zodat je met een druk op de knop de tv kan verplaatsen. Of je nu vanaf de bank, een stoel of vanaf de keukentafel tv wil kijken. Kan je niet stilzitten? Vogel’s heeft ook een draaibare tv-beugel die jou in de gaten houdt en met je meebeweegt. Zo hoef je nooit meer iets te missen als je bijvoorbeeld even naar de keuken moet om een nieuw drankje te halen.

Let op: de elektrische tv-beugels zijn slechts in enkele Expertwinkels te krijgen en zijn daardoor niet online te bestellen.

Wie-is-Vogels-bekijk-producten-bij-Expert

Tv-standaards

Wil je je tv niet aan een muur hangen maar trots in je kamer tentoonstellen, dan kan dat ook met de tv-standaards van Vogel’s. Met deze vloerstandaards plaats je je tv makkelijk waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over slordige kabels en de borging van je tv.

Daarnaast zijn tv-standaards ideaal in een kamer met veel hoeken. Je hebt geen rechte muur zo groot als je tv nodig en je hoeft ook geen tv-meubel tegen een hoek te plaatsen. Ideaal om ruimte te besparen en de sfeer van de kamer te behouden.

Opgeruimd staat netjes

Een groot voordeel van een muurbeugel is dat je huis er een strakke uitstraling van krijgt. Het is dan natuurlijk jammer als er een oerwoud aan kabels onder vandaan bungelt. Om dat tegen te gaan hebben veel beugels van Vogel’s een kabelgeleidingssysteem zoals het gepatenteerde Cable Inlay System. Bij sommige muurbeugels is het mogelijk om de kabels door de arm heen te leiden, bij sommige beugels worden de kabels langs de arm geleid en het topmodel van Vogel’s heeft zelfs een afgewerkte kap die over de aansluitingen en kabels van je tv heen geplaatst kan worden. Hierdoor ziet zelfs de achterkant van je tv er strak uit en kan je hem met goed fatsoen draaien en de kamer in bewegen.

Hoef je je tv niet per se aan een draaibaar muurbeugel plaatsen, maar heb je genoeg aan een tv die strak aan je muur hangt? Ook dan hoef je je niet te storen aan kabels die slordig naar een stopcontact lopen. Vogel’s biedt meerdere stijlvolle kabelgoten aan waarmee je op een strakke wijze de kabels weg kan werken.

expert-helpt-je-verder-met-Vogels

Meer dan tv-beugels

Vogel’s mag dan vooral bekend zijn van de muurbeugels voor tv’s, hier blijft het niet bij. Vogel’s ontwikkelt ook beugels, houders en standaarden voor tal van andere productgroepen. Zo heeft Vogel’s speciale tablethouders voor zowel aan de muur als in auto’s en muurbeugels en standaarden voor Sonos- en Denon HEOS-speakers in het assortiment. Ook heeft Vogel’s handige accessoires zoals extenders die het bereik van je afstandsbediening vergroten en converters waarmee je bijvoorbeeld AV-kabels kan aansluiten op een HDMI-poort. Kortom, Vogel's heeft alles om jouw zo comfortabel en stijlvol mogelijk te laten genieten van jouw favoriete entertainment.

Vogel’s For Sure

Elke doordachte oplossing van Vogel's garandeert 5 elementen die de kwaliteitsgarantie van Vogel’s definiëren:

Gebruiksgemak

Bij Vogel's draait het allemaal om een comfortabele gebruikerservaring. Dankzij het intuïtieve en zorgeloze gebruiksgemak is er een perfecte wisselwerking tussen de producten van Vogel’s en jou en jouw apparaten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

expert-helpt-je-verder-met-Vogels
Design

Wat kwaliteitsdesign onderscheidt van het alledaagse, is dat je een goed gevoel krijgt als je ernaar kijkt, maar ook tijdens montage en gebruik. Daarom maakt Vogel’s producten die zowel bij je situatie of interieur passen en houden ze rekening met de manier waarop je gebruik maakt van de apparaten.

Innovatie

Innovatie is de drijvende kracht achter de kwaliteit van toekomstige producten. Innovatie is voor Vogel’s geen reden om alles te veranderen; alleen de dingen waardoor gebruikers nog meer van hun apparaten kunnen genieten, verandert Vogel’s. De beste innovaties voelen immers minimaal even comfortabel en logisch aan als wat je al van Vogel’s kent.

Betrouwbaarheid

Voor Vogel’s staat betrouwbaarheid niet alleen voor optimale veiligheid, het grondig testen van producten en het behalen van een TÜV-certificaat: echte betrouwbaarheid neemt niet af, maar groeit met de dag. Daarom zijn vrijwel al de garanties op consumentenproducten levenslang.

Eenvoudige montage

Bij al oplossingen tref je bevestigingsmaterialen aan, de gebruiksvriendelijke handleiding, en verhelderende video's op ons YouTube-kanaal die het bevestigen nog eenvoudiger maken. Bovendien biedt Vogel’s bij de COMFORT-serie een handige installatie-app aan.

Tv-beugels van Vogel’s: gegarandeerd betrouwbaar

Als je een mooie nieuwe dure tv koopt, kan het spannend zijn om deze aan een muurbeugel te hangen, zeker als je deze ver van de muur af beweegt. Bij een muurbeugel van Vogel’s kan je er zeker van zijn dat de beugel niet plotseling afbreekt en je televisie aan diggelen valt.

De beugels van Vogel’s worden namelijk getest op het dragen van minimaal drie keer het aangegeven gewicht en zijn allemaal TÜV-gecertificeerd. Ook is Vogel's van mening dat echte betrouwbaarheid niet afneemt, maar elke dag groeit. Daarom hebben vrijwel alle consumentenproducten van Vogel's levenslange garantie. Zo kan je met een gerust hart je fraaie toestel ophangen en kan je ontspannen genieten van je favoriete films en series.

Vogel's tv-beugel ophangen

Het ophangen van een muurbeugel kan vrij intimiderend zijn. En dat is niet zo gek, als je een dure nieuwe tv hebt gekocht wil je het liefst geen risico lopen. Maar hoe intimiderend het ook lijkt, uiteindelijk valt het mee. Wij hebben een duidelijke video gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een Vogel's muurbeugel ophangt en hoe je je tv eraan bevestigt.

Vind je het toch te spannend, of heb je niet het juiste gereedschap, dan kan je het uiteraard alijd overlaten aan de Expertwinkel bij jou in de buurt. Zo heb je nergens meer omkijken naar en kan je in no-time kijken naar de beste films en series op jouw tv, strak opgehangen aan jouw muur.

Wie is Vogel's?

Als je een mooie nieuwe tv hebt gekocht, wil je deze natuurlijk ook wel een beetje fraai in je (woon)kamer plaatsen. Dit kan natuurlijk met de (meestal) meegeleverde voet of standaard, maar als je je nieuwe televisie echt strak onderdeel van je interieur wil maken is een muurbeugel de logische keus. Maar een muurbeugel is al lang niet meer alleen een frame waarmee je je tv kan ophangen, de luxe modellen kun je vanaf je luie stoel met een app bedienen zodat je de tv kunt draaien en verplaatsen zonder op te staan. Ben je op zoek naar een muurbeugel voor je tv, dan kom je al snel bij Vogel’s terecht. Vogel’s staat al 50 jaar aan de top van de tv-beugelmarkt en komt keer op keer met innovatieve producten in een stijlvol jasje.

Vogel's logo - apparaten te koop bij Expert