Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Samsung

Televisies Smartphones Tablets Wasmachines

Wie is Samsung?

Bij Samsung kennen dromen geen grenzen. Samsung is niet alleen bekend van de Galaxy-smartphoneserie en QLED-flatscreentelevisies, maar ook van de QuickDrive wasmachine en Family HUB koelkast. Samsung komt continu met nieuwe, verrassende innovaties die jouw leven makkelijker maken. Met Samsung haal je de beste kwaliteit in huis. Zo zijn de Samsung QLED 8K televisies bekroond met een 9.0 door Homecinemamagazine. 

Bekijk alle Samsung producten

Bekijk alle Samsung producten

Wie is Samsung?

Bij Samsung kennen dromen geen grenzen. Samsung is niet alleen bekend van de Galaxy-smartphoneserie en QLED-flatscreentelevisies, maar ook van de QuickDrive wasmachine en Family HUB koelkast. Samsung komt continu met nieuwe, verrassende innovaties die jouw leven makkelijker maken. Met Samsung haal je de beste kwaliteit in huis. Zo zijn de Samsung QLED 8K televisies bekroond met een 9.0 door Homecinemamagazine. 

Samsung Galaxy smartphones

Samsung is een serieuze speler in vrijwel elke tak van de elektronicawereld, maar in geen tak is Samsung zo populair als die van de smartphones. In 2018 was Samsung de onbetwiste marktleider in de smartphonewereld en voor iedereen is er wel een geschikte Samsung Galaxy te vinden. Elk jaar komt Samsung met een nieuw Samsung Galaxy topmodel dat elke verwachting overtreft. Maar ook voor iedereen die niet per se de crème de la crème van de smartphones hoeft te hebben is er een prima Samsung Galaxy te vinden. Altijd met kwaliteitscomponenten en een uitstekende camera waarmee je al belangrijkste herinneringen prachtig kan vastleggen.

Bekijk alle Samsung Galaxy smartphones

Samsung QLED 4K televisies

De 4K QLED-televisies van Samsung bieden een ongelooflijke beeldresolutie, wat iedere kijkervaring uniek maakt. QLED 4K is de opvolger van Full HD en heeft vier keer zoveel pixels. Zo ontdek je superscherpe beelden en beleef je iedere scène nog intenser. QLED 4K staat ook wel bekend als UHD (Ultra High Definition). Alle kleuren worden zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven door de ontelbare hoeveelheid nanokristallen, ook wel quantum dots genoemd. Achter de laag quantum dots zorgt het LED-paneel ervoor dat deze quantum dots zo precies mogelijk worden aangestuurd. Het resultaat: QLED-beeldschermen leveren ultrascherpe beeldkwaliteit, een grote kijkhoek en een ontzettend hoog kleurvolume.

Bekijk QLED 4K-televisies

Samsung QLED 8K televisies

De nieuwe 8K QLED-televisies van Samsung bieden een ongeëvenaarde kijkervaring. Details zijn zo levensecht dat je jezelf in de scène waant. Het 8K-beeldscherm heeft een extra hoge resolutie. Een 8K-beeldscherm heeft vier keer zoveel pixels als een 4K UHD-scherm en wel 16 keer zoveel als Full HD. Met in totaal meer dan 33 miljoen pixels kunt u geen afzonderlijke pixels meer zien, zelfs niet als je heel dicht op het scherm zit. Hierdoor ga je helemaal op in de meeslepende 8K-ervaring. Naast een extreem hoge resolutie spatten dankzij QLED de kleuren van het scherm. Het beeldscherm heeft een grote helderheid en goed contrast waardoor je zonder problemen overdag in een zonnige kamer van een film of serie kan genieten. Samsung QLED 8K, ervaar het om het te geloven.

Bekijk QLED 8K-televisies

Samsung Family HUB-koelkasten

Met de Family HUB-koelkasten van Samsung ben je voorbereid op de toekomst. De koelkast heeft aan de binnenkant drie camera’s zodat je tijdens het boodschappen doen op je smartphone kan zien wat er nog in jouw koelkast ligt. Via de handige Recipe-app van Samsung vindt je recepten voor de etenswaren die je bewaart in uw koelkast. Hieronder zitten zelfs recepten van wereldberoemde driesterrenrestaurants. Verder kun je je Samsung mobiel of televisie spiegelen op het grote beeldscherm van de koelkast. Zo kun je tijdens het koken in de keuken je favoriete serie bekijken! Family HUB-koelkasten met SpaceMax-technologie hebben een extra grote binnenruimte, zonder een grotere omvang van de koelkast.

Ontdek meer over de Family Hub-koelkasten

Samsung QuickDrive-wasmachines

Een perfect schone was in 39 minuten, het kan met een Samsung QuickDrive wasmachine. Dankzij de unieke QuickDrive-technologie wordt de wastijd tot wel 50% verkort én bespaar je bovendien tot 20% energie. En, last but not least, jouw wasgoed wordt nog steeds brandschoon! Bij QuickDrive draait de achterplaat van de wastrommel in tegengestelde richting. Hierdoor ontstaat een waterkolk waardoor vuil snel en efficiënt uit je kleding wordt verwijderd. Effectief tegen vuil, mild voor uw kleding. Naast QuickDrive hebben Samsung wasmachines nog veel meer mogelijkheden. Met AddWash voeg je bijvoorbeeld tijdens het wasprogramma nog vergeten wasgoed toe.

Ontdek meer over QuickDrive-wasmachines

Samsung

Samsung heeft producten in diverse productgroepen en produceert o.a. televisies, tablets, wasmachines, drogers en smartphones, waaronder de Samsung Galaxy S10. Samsung is koploper op het gebied van innovatieve technieken. Zo zijn de high-end tv's van Samsung uitgerust met QLED 4K of QLED 8K. Samsung ontwikkelt ook andere huishoudelijke apparaten, zoals wasdrogers, koelkasten en magnetrons. Samsung is een populair merk en staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur van de producten.

Samsung logo - apparaten te koop bij Expert