Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Samsung

Televisies Smartphones Tablets Wasmachines

Wie is Samsung?

Bij Samsung kennen dromen geen grenzen. Er wordt continu gewerkt aan nieuwe technieken en innovatieve ontwerpen voor de toekomst. Samsung is niet alleen bekend van de Galaxy-smartphoneserie en QLED-flatscreentelevisies, maar ook van de QuickDrive wasmachine en Family HUB koelkast. Samsung komt continu met nieuwe, verrassende innovaties die jouw leven makkelijker maken. Samsung QLED 8K is bekroond met een 9.0 door Homecinemamagazine. Met Samsung haal je de beste kwaliteit in huis, zoals televisies, wasmachines en telefoons.

Samsung Galaxy telefoons

Samsung is een serieuze speler in vrijwel elke tak van de elektronicawereld, maar in geen tak is Samsung zo populair als die van de smartphones. In 2018 was Samsung de onbetwiste marktleider in de smartphonewereld en voor iedereen is er wel een geschikte Samsung Galaxy te vinden. Elk jaar komt Samsung met een nieuw Samsung Galaxy topmodel dat elke verwachting overtreft. Maar ook voor iedereen die niet per se de crème de la crème van de smartphones hoeft te hebben is er een prima Samsung Galaxy te vinden. Altijd met kwaliteitscomponenten en een uitstekende camera waarmee je al belangrijkste herinneringen prachtig kan vastleggen.

Bekijk alle Samsung Galaxy smartphones

8k-alsof-je-er-zelf-bij-bent

Samsung QLED 8K televisies

De nieuwe 8K QLED-televisies van Samsung bieden een ongeëvenaarde kijkervaring. Details zijn zo levensecht dat je jezelf in de scène waant. Het 8K-beeldscherm heeft een extra hoge resolutie. Een 8K-beeldscherm heeft vier keer zoveel pixels als een 4K UHD-scherm en wel 16 keer zoveel als Full HD. Met in totaal meer dan 33 miljoen pixels kunt u geen afzonderlijke pixels meer zien, zelfs niet als je heel dicht op het scherm zit. Hierdoor ga je helemaal op in de meeslepende 8K-ervaring. Naast een extreem hoge resolutie spatten dankzij QLED de kleuren van het scherm. Het beeldscherm heeft een grote helderheid en goed contrast waardoor je zonder problemen overdag in een zonnige kamer van een film of serie kan genieten. Samsung QLED 8K, ervaar het om het te geloven.

Bekijk QLED 8K-televisies

8k-alsof-je-er-zelf-bij-bent

Samsung Family HUB-koelkasten

Met de Family HUB-koelkasten van Samsung ben je voorbereid op de toekomst. De koelkast heeft aan de binnenkant drie camera’s zodat je tijdens het boodschappen doen op je smartphone kan zien wat er nog in jouw koelkast ligt. Via de handige Recipe-app van Samsung vindt je recepten voor de etenswaren die je bewaart in uw koelkast. Hieronder zitten zelfs recepten van wereldberoemde driesterrenrestaurants. Verder kun je je Samsung mobiel of televisie spiegelen op het grote beeldscherm van de koelkast. Zo kun je tijdens het koken in de keuken je favoriete serie bekijken! Family HUB-koelkasten met SpaceMax-technologie hebben een extra grote binnenruimte, zonder een grotere omvang van de koelkast.

Ontdek meer over de Family Hub-koelkasten

family-hub-amerikaanse-slimme-koelkast

Samsung QuickDrive-wasmachines

Een perfect schone was in 39 minuten, het kan met een Samsung QuickDrive wasmachine. Dankzij de unieke QuickDrive-technologie wordt de wastijd tot wel 50% verkort én bespaar je bovendien tot 20% energie. En, last but not least, jouw wasgoed wordt nog steeds brandschoon! Bij QuickDrive draait de achterplaat van de wastrommel in tegengestelde richting. Hierdoor ontstaat een waterkolk waardoor vuil snel en efficiënt uit je kleding wordt verwijderd. Effectief tegen vuil, mild voor uw kleding. Naast QuickDrive hebben Samsung wasmachines nog veel meer mogelijkheden. Met AddWash voeg je bijvoorbeeld tijdens het wasprogramma nog vergeten wasgoed toe.

Ontdek meer over QuickDrive-wasmachines

quickdrive-wasmachine

Vragen of liever persoonlijk advies over Samsung producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren wat Samsung-producten voor jou kunnen betekenen? Om zelf het verschil te ervaren, kun je Samsung-producten bekijken in een van onze winkels. De lokale Expert-winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is, of klik hier om direct contact op te nemen!

samsung-helpt-je-verder-met-Samsung