Navigatie

Beoordelingen Expert Assen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Assen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Assen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Groot 7.5

expert, Goede keus.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (378)

  • Beoordeling: 7.5

    expert, Goede keus.
    Geschreven door Klant Groot uit assen op 22-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De prijs en de kwaliteit van het aangeboden artikel was boven verwachting! Sneller kon zelf een webwinkel niet leveren
    Geschreven door Klant uit assen op 21-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Nee dank u.
    Geschreven door Klant uit assen op 21-09-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Ik tref in de winkel personeel aan die goed beslagen ten ijs komen maar ik mis het échte begrip waarom ik sommige uitleg niet goed kan bevatten omdat bij het uitproberen thuis zaken toch niet blijven te werken.
    Geschreven door Klant uit assen op 19-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Enige wat ik jammer vond is dat de stekker a 19,95 niet inbegrepen zit in de installatieservice a 89,95. Dan koop je al zo\'n duur product van meer dan 1000 euro, plus je betaald daar bovenop voor de installatie en 5 jaar extra garantie. En dan zit zo\'n stekker niet inbegrepen. Dat is jammer en een minpuntje, maar voor de rest uitstekend geholpen en van goed advies voorzien. Gisteren eindelijk weer fatsoenlijk kunnen koken sinds we die ergernis plaat van Inventum gekregen hebben afgelopen april via een andere leverancier. Alle pannen doen het weer zonder moeilijk gedoe en het smaakte ook weer veel beter. Erg blij dus met deze Pelgrim die bij Expert gekocht is!
    Geschreven door Klant Smeding uit assen op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn uitstekend voorgelicht bij onze aankoop van een nieuwe koelkast en een fornuis.
    Geschreven door Klant uit assen op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    In de winkel ben ik goed geholpen en de bezorging en installatie service top! Goede uitleg over de apparatuur 💪🏾
    Geschreven door Klant uit assen op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig contact met medewerker. Goede voorlichting. Heel tevreden over de snelle levering
    Geschreven door Klant uit assen op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed en eerlijk advies over mogelijkheden en onmogelijkheden bij de aanschaf van een E-reader
    Geschreven door Klant Ten Cate uit assen op 02-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    expert assen prima bedrijf goeie service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit de punt op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Droger uit voorraad snel leverbaar. Prima thuis afgeleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Boelens uit rolde op 22-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel, goede service en een zeer vriendelijke en behulpzame dienstverlening en mocht er e.v.t. een klacht zijn, dan wordt dat keurig opgelost bij Expert in Assen althans . een dikke tien krijgen ze van mij.
    Geschreven door Klant De Jager uit appelscha op 21-08-2020
  • Beoordeling: 4.3

    -
    Geschreven door Klant uit assen op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij komen graag bij Expert, je wordt er deskundig geholpen en de service is hoog . Rgelmatige aanbiedingen .................. Expert is waar je als klant nog koning voelt
    Geschreven door Klant Hijne uit assen op 17-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant Jansen uit assen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Harman Karon Citation One Duo gekocht terwijl ik voor een mini-stereo setje kwam. Iets meer geld maar veel beter geluid en mogelijkheden (streaming)
    Geschreven door Klant uit rolde op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Service prima.En snelle levering.bedankt hier voor.
    Geschreven door Klant Dijksma uit assen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden over Expert. Leuke mensen en zeer hulpvaardig.
    Geschreven door Klant Van Noord uit assen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Assen beveel ik aan. Behulpzaam, vriendelijk en fijne service.
    Geschreven door Klant Kouwenhoven uit assen op 30-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    degelijke winkel, geen klachten, geen poespas, geen onderhandelingsruimte.
    Geschreven door Klant uit assen op 28-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    De service is goed en personeel denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit assen op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De juiste winkel, met prima uileg, keurig personeel.
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben al 30 jaar klant bij de familie Lampe. Deskundigheid en service is altijd goed
    Geschreven door Klant Grit uit assen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Voor een gericht en eerlijk advies is Expert Lampe de juiste winkel
    Geschreven door Klant Sweep uit assen op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Zijn al jaren bij Expert en zijn zeer tevreden. Gewoon een keer proberen
    Geschreven door Klant uit assen op 17-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Geen reviews.
    Geschreven door Klant uit assen op 15-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Samsung tablet aangeschaft. Prima koop.
    Geschreven door Klant uit assen op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De aankopen bij Expert waren prima. Alle afspraken goed nagekomen en alles goed afgeleverd. Heb er geen spijt van, dat ik daar naar toe ben gegaan.
    Geschreven door Klant uit assen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Sinds onze komst naar Assen in 1998 doen wij al zaken met de plaatselijke Expert winkel! Nog immer tot onze volle tevredenheid!
    Geschreven door Klant Buissink uit assen op 11-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ruim opgezette winkel met personeel welke verstand van zaken heeft. Ze lezen niet de folder voor maar bezitten gewoon de kennis die ik als klant ontbeer. Ze geven goed advies maar laten de keuze aan jou als klant. Ze pushen je niet om iets te kopen maar willen dat je als tevreden klant de winkel weer verlaat. Nemen uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en verschillen te laten zien, horen of ervaren.
    Geschreven door Klant Van Gennep uit assen op 10-07-2020