Navigatie

Beoordelingen Expert Assen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Assen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Assen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Goed en keurig geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (627)

  • Beoordeling: 9.5

    Goed en keurig geholpen.
    Geschreven door Klant uit assen op 01-10-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Al ruim 30 jaar ons adres voor goed advies en service
    Geschreven door Klant Assink uit bovensmilde op 27-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prima advies, ruime keuze, prima aflevering.
    Geschreven door Klant Klok uit amen op 20-09-2021
  • Beoordeling: 3.3

    Webshop ziet me nooit weer.
    Geschreven door Klant uit winde op 17-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Helemaal goed.
    Geschreven door Klant Vroom uit assen op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Hzeeeeeeeeeee
    Geschreven door Klant uit assen op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Wij kunnen ons goed vinden binnen het bedrijf expert. We kwamen er eigenlijk nooit maar zijn toch even gaan kijken toen wij apparatuur voor de keuken nodig hadden. Goed geslaagd binnen hun merken en prijzen. En sindsdien gaan we eigenlijk altijd direct weer naar Expert. We wéten wat we willen, kijken zéker naar de prijzen en gaan eigenlijk altijd geslaagd en met een goed gevoel huiswaarts.
    Geschreven door Klant uit assen op 16-09-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Ben 83 jaar Altijd klant geweest tot volle tevredenheid
    Geschreven door Klant uit loon op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert levert net dat stukje extra service tov vele andere winkels. Ik blijf klant bij Lampe Expert!
    Geschreven door Klant Rijke uit assen op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Assen is een fijne winkel met vriendelijk personeel, goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant De Vries uit bovensmilde op 15-09-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij erg tevreden over machine.
    Geschreven door Klant Jans uit assen op 10-09-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon een hele fijne en goede winkel
    Geschreven door Klant uit rolde op 09-09-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Direct geholpen zonder afspraak, goede demo van de diverse soundbars in de winkel. Type muziek werd op ons verzoek opgezocht via het web. Eerlijk advies.
    Geschreven door Klant uit assen op 04-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Leveren goede producten en zijn niet duurder dan op internet en daarbij uitstekende service
    Geschreven door Klant uit rolde op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    prima service
    Geschreven door Klant uit appelscha op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben al sinds de 70er jaren klant bij Lampe Expert. Altijd goed. Top!!
    Geschreven door Klant Rispens uit bovensmilde op 30-08-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede persoonlijke benadering
    Geschreven door Klant uit schoonloo op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Niet gebruikt
    Geschreven door Klant uit assen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Doe ik altijd al!
    Geschreven door Klant uit assen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De expertise van expert is excellent.
    Geschreven door Klant uit assen op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, snel geholpen, en goede uitleg i.v.m product keuze
    Geschreven door Klant Hummel uit assen op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit assen op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en de apparatuur is deskundig en tot volle tevredenheid geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit assen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Woudenberg uit assen op 16-08-2021
  • Beoordeling: 6.2

    Kassa voor rolstoelgebruiker erg lastig ivm Corona. Iets meer persoonlijker aandacht is gewenst. Prettige winkel qua toegang en ruime paden.
    Geschreven door Klant uit assen op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede sevice en duidelijk
    Geschreven door Klant uit rolde op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn tevredenen komen terug voor de volgende aankoop
    Geschreven door Klant Hagedoorn uit bovensmilde op 13-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon goed (zoals altijd) !
    Geschreven door Klant Werker uit assen op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert Lampe in Assen werken kundige mensen die aardig en eerlijk zijn.
    Geschreven door Klant uit norg op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en zeer kundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Drenth uit assen op 09-08-2021