Navigatie

Beoordelingen Expert Assen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Assen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Assen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Goede betrouwbare zaak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 7.3

    Goede betrouwbare zaak
    Geschreven door Klant uit assen op 02-07-2020
  • Beoordeling: 2.6

    Ik heb genoeg geschreven. De groeten
    Geschreven door Klant Fockens uit assen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goeie zaak .
    Geschreven door Klant uit bovensmilde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Even geen tijd.
    Geschreven door Klant Groot uit assen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 6.9

    niet tevreden je voel niet welkom in het winkel he moet lang wachten voor een hulp en laat levering van bestelling
    Geschreven door Klant Babakhani uit assen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert heb ik al jaren een zeer goede service gekregen en de mensen zijn altijd vriendelijk en beleefd!
    Geschreven door Klant uit assen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en deskundig advies Top
    Geschreven door Klant uit assen op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service. Nota voldaan en andere dag thuisgebracht.
    Geschreven door Klant Wubbels uit emmen op 16-06-2020
  • Beoordeling: 6.4

    nvt
    Geschreven door Klant Broersma op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Geef eens je wat minder snel je mening. Een beetje bescheidenheid kan geen kwaad.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 14-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Klantgericht en goede service
    Geschreven door Klant uit bovensmilde op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is altyd goed
    Geschreven door Klant uit bovensmilde op 10-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Nvt
    Geschreven door Klant Moorman uit assen op 10-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Dat doe ik niet
    Geschreven door Klant uit dieverbrug op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service, aardig personeel, goede producten. Nette prijzen.
    Geschreven door Klant uit assen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    helemal goed.
    Geschreven door Klant uit rolde op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik geef 9,ervaren winkel met goed kwaliteit artikelen,en goede service.
    Geschreven door Klant uit assen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    winkel is overzichtelijk . het personeel is deskundig .
    Geschreven door Klant Timmer uit zeijen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Exspert kom ik 20 jaar en nog nooit een probleem gehad
    Geschreven door Klant Kramer uit assen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Online zaken aankopen is ook prima, maar bij Expert in de winkel krijg je toch dat beetje extra wat leidt tot een beter passende keuze en waardoor je bijv. direct al bekend bent met de apparatuur.
    Geschreven door Klant uit assen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Al jaren goed
    Geschreven door Klant uit assen op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Het apparaat dat ik gekocht heb is van te voren deskundig met mij doorgesproken en de installatie bij mij thuis is zeer vakkundig gebeurd
    Geschreven door Klant Themmen uit assen op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en kwaliteit mooie koelkast netjes geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Bruin uit assen op 07-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Al jaren goede ervaringen met Lampe expert.
    Geschreven door Klant Beekhuizen uit assen op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert geeft goede voorlichting en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Vijver uit assen op 22-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Betrouwbaar, qua afspraken Snelle service, goed resultaat Zelf gevraagd om wat uitleg gasfornuis Vriendelijk, goed in omgang
    Geschreven door Klant uit assen op 17-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heb ervaringen met veel electro/witgoed bedrijven, maar bij Expert de beste ervaringen
    Geschreven door Klant Friederich uit assen op 15-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en snel, ook in corona-tijd.
    Geschreven door Klant De Raadt uit assen op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Heb genoeg gedaan
    Geschreven door Klant Geertsma uit assen op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    We werden vlot geholpen via telefonisch contact! En hebben op die manier de bestelling kunnen doen!
    Geschreven door Klant uit rolde op 24-03-2020