Navigatie

Beoordelingen Expert Assen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Assen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Assen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Goede service en goede inbouw van de apparatuur

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en goede inbouw van de apparatuur
    Geschreven door Klant uit assen op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    prima winkel met goed personeel, zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Klaassens uit assen op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en betrouwbare medewerkers die doen wat ze zeggen. Mijn schoonmoeder van 90 kocht een televisie en de monteur ging op zijn knieën naast haar zitten om haar het bedieningspaneel uit te leggen, waarbij hij alle tijd en rust nam.
    Geschreven door Klant uit rolde op 25-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service in de winkel in Assen, dezelfde dag werd de droger nog bezorgd door een kundige en behulpzame medewerker.
    Geschreven door Klant uit assen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Ze sluiten de apperatuur wel aan maar als ze er niet mee uit komen stoppen ze.
    Geschreven door Klant uit assen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig en goed vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Klein uit rolde op 14-06-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede prijzen, voldoende keus en prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit assen op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    De hulp in de winkel van EXPERT is zeer goed. Goede adviezen en goed hulp bij installatie van het nieuwe produkt.
    Geschreven door Klant Langenburg uit assen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    geen ervaring mee
    Geschreven door Klant uit roden op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Te gek! Ze leveren je product gewoon. Dit heb ik gedaan vanuit Den Haag-Assen voor een vervangende versterker, die van ons had het helaas na 22 jaar begeven. Op en top ervaring en vriendelijk personeel en je wordt snel geholpen, tenminste bij mij. Misschien kan het wat langer duren als het druk op de zaak is.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 16-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit haulerwijk op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Afspraken zijn volledig nagekomen. Inbouwservice prima.
    Geschreven door Klant Bosch uit assen op 11-04-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Goede en nette aflevering en montage
    Geschreven door Klant Alders uit veenoord op 14-03-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Het zou beter kunnen.
    Geschreven door Klant uit assen op 22-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijn personeel met persoonlijke aandacht .
    Geschreven door Klant Koelman uit assen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies gekregen, snel geholpen. Echt een goede service!
    Geschreven door Klant Van der Veen uit assen op 02-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Door het enthousiasme van de nieuwe medewerker met veel know how zal ik verdere aankopen ook via u gaan doen. Daar kunnen ze nog een puntje aan zuigen bij de grote retailers als bijv. de Mediamarkt!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Prima prijs en correcte levering.
    Geschreven door Klant Hoving uit rolde op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Ga naar Expert voor een goed product en goede service.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Niet
    Geschreven door Klant uit assen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Eindelijk een winkel die eerlijk en goed advies geeft en iets toevoegt naast wat ik zelf online had uitgezocht. Ik gebruik vaak coolbue, maar met enkele vragen was me duidelijk waarom deze wasmachine en droger niet de beste keuze was voor me (mijn voorkeur bleek een intern Spaans model te zijn terwijl het Duitse model bijna dezelfde prijs had). Aanrader dus...
    Geschreven door Klant uit huizen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Telefonische bestelling gedaan voor een wasmachine. Werd keurig op tijd bezorgd. Goed geholpen, beide medewerkers uiterst vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit assen op 15-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed advies bij aankoop. prima installatie van product bij koper thuis.
    Geschreven door Klant De Nekker uit assen op 15-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit assen op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk en behulpzaam personeel met een uitgebreid assortiment
    Geschreven door Klant De Veen uit bovensmilde op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Kopen of iets vragen bij Expert levert een serieus antwoord op en een uitstekend advies. Vriendelijk personeel die weten waar ze over praten.
    Geschreven door Klant Klein uit rolde op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer te vreden,prachtig beeld
    Geschreven door Klant Ruiter uit assen op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Prettige ontvangst, snel geholpen, niet opdringerig en technisch bekwaam.
    Geschreven door Klant Adriaansen uit assen op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn vakkundig geholpen. vriendelijk personeel. Snelle levering.
    Geschreven door Klant Van Loevezijn uit assen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Gewoon zorgen dat je vermeld, in het zicht blijft bij kieskeurig, laat je niet wegdrukken door bol & co. Website is prima. Ik heb een wasmachine gekocht en zulk soort grotere producten blijf ik het liefst in een winkel kopen.
    Geschreven door Klant Westra uit assen op 12-11-2018