Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jansen 9.0

Wederom prima geholpen door de Expert medewerkers in Bolsward bij de keuze voor een tv binnen een beperkt budget

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (183)

  • Beoordeling: 9.0

    Wederom prima geholpen door de Expert medewerkers in Bolsward bij de keuze voor een tv binnen een beperkt budget
    Geschreven door Klant Jansen uit oosterend op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ben zeer tevreden over onze plaatselijke expert en medewerkers, altijd hulpvaardig
    Geschreven door Klant uit bolsward op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Wat een topwinkel: deskundigheid én vriendelijkheid worden hier super gecombineerd!
    Geschreven door Klant Schut uit makkum op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn ervaring met Expert is alleen maar lovend. Goeie, vriendelijke en behulpzame verkopers. Bij bezorging wordt ook alles voor je aangesloten, en krijg je nogmaals een goeie uitleg van het product.. Wij rijden van leeuwarden naar Bolsward als we iets nodig hebben.. Complimenten voor de vriendelijke verkopers daar 👍👍
    Geschreven door Klant Struijk uit leeuwarden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We hebben een goed en deskundig advies gekregen in de winkel.
    Geschreven door Klant Leijstra uit witmarsum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Levering en inbouw is zeer net en vakkundig afgeleverd
    Geschreven door Klant Van der Staaij uit workum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn, winkelen in je eigen stad, tastbare winkel, gewenste item in de actie en op voorraad dus meteen mee naar huis; helemaal top!
    Geschreven door Klant Vries uit bolsward op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima koelkast. Enige nadeel is dat deur 90 graden open moet om het groentela te openen.
    Geschreven door Klant Schermer uit bolsward op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en klantvriendelijk 👍
    Geschreven door Klant Spijksma uit witmarsum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant Sonnema uit bolsward op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Geen review
    Geschreven door Klant uit makkum op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het lijkt mij niet verstandig deze review nu te plaatsen. Het lijkt mij verstandig na de aflevering en plaatsing mij weer te benaderen .
    Geschreven door Klant uit bolsward op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant De Jager uit bolsward op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Niet geintereseerd hierin
    Geschreven door Klant uit bolsward op 20-10-2020
  • Beoordeling: 3.1

    Slechte ervaring met Expert Bolsward ( Miele wasmachine gekocht en betaald bleek de levertijd meer dan 6 weken te zijn dus wilde ik geld terug daar moest ik heel lang op wachten en werd onvriendelijk geholpen ( zijn meer klanten die ontevreden zijn over de nieuwe eigenaar Bolsward erg jammer ! voor mij geef ik expert Bolsward een 1
    Geschreven door Klant Jongstra uit kubaard op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit hindeloopen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Expert uitstekende winkel. Goede hulp door personeel.
    Geschreven door Klant Van Straten uit bolsward op 02-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    klant vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant Vogelzang uit bolsward op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk en behulpzaaam
    Geschreven door Klant uit wommels op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    goede service in de winkel en met bezorgen luister naar het personeel en alles komt goed
    Geschreven door Klant Naliboff uit bolsward op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    klant vriendelijk,goede service , r valk
    Geschreven door Klant Valk uit hindelopen op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hadden met spoed een wasmachine nodig voor onze ouders op leeftijd. Daar wij zelf op grote afstand wonen, was zelf uitzoeken wat lastig. Een belletje was voldoende om de machine diezelfde middag nog geplaatst te krijgen. Er werd goed meegedacht, rekening gehouden met leeftijd en urgentie, en dat resulteerde in een supersnelle levering en plaatsing. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Schilt uit workum op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd zeer tevreden over Expert Bolsward!
    Geschreven door Klant Abma uit workum op 15-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    De service is prima
    Geschreven door Klant uit bolsward op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service. Top👍🏻
    Geschreven door Klant Van der Meer uit bolsward op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige en goede service en deskundig vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit bolsward op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben in dit geval naar de winkel in Bolsward geweest. Uw website is duidelijk.
    Geschreven door Klant Stoop uit bolsward op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fantastische service en montage. Fijn en goed geholpen in de winkel. En de levering ging sneller dan gedacht. Echt Super allemaal!
    Geschreven door Klant uit oudemirdum op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel en service
    Geschreven door Klant Efdeé uit workum op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ??
    Geschreven door Klant uit bolsward op 02-06-2020