Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lunter 8.7

een prettige klantgerichte service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (204)

  • Beoordeling: 8.7

    een prettige klantgerichte service
    Geschreven door Klant Lunter uit bolsward op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en snelle levering en goede uitleg over het aangekochte apparaat.
    Geschreven door Klant Vos uit hindeloopen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert Meijer Bolsward wordt je altijd op een vriendelijke correcte manier geholpen met de juiste adviezen.
    Geschreven door Klant Abma uit workum op 28-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel Expert Bolsward van harte bij uw aan
    Geschreven door Klant Kemker uit wieringerwerf op 24-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn ervaring is een fijn gevoel overhouden tijdens de service van de medewerker.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit wommels op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goede en vlotte afhandeling van de bestelling. Vriendelijk geholpen. Aanrader in deze tijd steun de plaatselijke middenstand!!
    Geschreven door Klant uit bolsward op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Bolsward medewerkers zijn super gedreven, helpen mij altijd vanaf het verpleeghuis. Super
    Geschreven door Klant Broselman uit bolsward op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    wij zijn al jaren klant bij expert en zijn zeer tevreden de medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen goed ik raad expert bij iedereen aan
    Geschreven door Klant uit workum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service!!
    Geschreven door Klant uit koudum op 30-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Aanrader
    Geschreven door Klant uit makkum op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service
    Geschreven door Klant Derks uit assen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Koester de plaatselijke winkeliers, ook als ze onder een keten vallen.
    Geschreven door Klant Leijenaar uit sneek op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb persoonlijk hele goede ervaring met expert. Ik zou het iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant Ruiter uit bolsward op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk en meedenkend personeel.
    Geschreven door Klant uit koudum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zie hierboven
    Geschreven door Klant Bakker uit koudum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bij de Expert in Bolsward wordt je altijd op een correcte en vriendelijke manier geholpen, met het juiste advies en g o ede service.
    Geschreven door Klant uit workum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig te woord gestaan en zeer snelle en keurige levering.
    Geschreven door Klant Wiegers uit koudum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed geholpen en zeer tevreden over de plaatsing van de bezorgers
    Geschreven door Klant uit hylaard op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en perfecte service !
    Geschreven door Klant Feenstra uit terkaple op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is een goede winkel. Een aanrader
    Geschreven door Klant Van Straten uit bolsward op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Je word goed geholpen en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Reijenga uit witmarsum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Wederom prima geholpen door de Expert medewerkers in Bolsward bij de keuze voor een tv binnen een beperkt budget
    Geschreven door Klant Jansen uit oosterend op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ben zeer tevreden over onze plaatselijke expert en medewerkers, altijd hulpvaardig
    Geschreven door Klant uit bolsward op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Wat een topwinkel: deskundigheid én vriendelijkheid worden hier super gecombineerd!
    Geschreven door Klant Schut uit makkum op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn ervaring met Expert is alleen maar lovend. Goeie, vriendelijke en behulpzame verkopers. Bij bezorging wordt ook alles voor je aangesloten, en krijg je nogmaals een goeie uitleg van het product.. Wij rijden van leeuwarden naar Bolsward als we iets nodig hebben.. Complimenten voor de vriendelijke verkopers daar 👍👍
    Geschreven door Klant Struijk uit leeuwarden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We hebben een goed en deskundig advies gekregen in de winkel.
    Geschreven door Klant Leijstra uit witmarsum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Levering en inbouw is zeer net en vakkundig afgeleverd
    Geschreven door Klant Van der Staaij uit workum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn, winkelen in je eigen stad, tastbare winkel, gewenste item in de actie en op voorraad dus meteen mee naar huis; helemaal top!
    Geschreven door Klant Vries uit bolsward op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima koelkast. Enige nadeel is dat deur 90 graden open moet om het groentela te openen.
    Geschreven door Klant Schermer uit bolsward op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en klantvriendelijk 👍
    Geschreven door Klant Spijksma uit witmarsum op 03-11-2020