Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

lokaal kopen, werpt vruchten af.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (334)

  • Beoordeling: 9.2

    lokaal kopen, werpt vruchten af.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 03-12-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Expert Bolsward nette winkel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit bolsward op 18-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Jammer dat je in Bolsward niet bij de winkel kunt parkeren, we moeten nu erg ver lopen met de aankoop. Bij EP kun je voor de deur parkeren.
    Geschreven door Klant Atsma uit witmarsum op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Service goed
    Geschreven door Klant uit stiens op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Telefonies geregeld
    Geschreven door Klant uit wommels op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is voor mij de winkel in witgoed, computers enz.enz.
    Geschreven door Klant Kuipers uit workum op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Super goed
    Geschreven door Klant uit bolsward op 27-10-2022
  • Beoordeling: 8.0

    bij stenen winkels weet je wat je krijgt, online is schreeuwend en veelbelovend maar soms een stomp op je neus als niet krijgt wat je hebt besteld
    Geschreven door Klant uit sneek op 21-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Alle tijd, uitgebreide kundige informatie, bespreken voor - en nadelen van producten, meedenken en dit alles overgoten met een saus vol klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Kooistra uit koudum op 21-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Na een prettig gesprek met de behulpzame medewerker is de aankoop en verzending snel en adequaat uitgevoerd. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Van Heeswijk uit veldhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Overzichtelijke website ook een bezoek aan de winkel is prettig en kan behulpzaam zijn
    Geschreven door Klant Wielsma uit bolsward op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klant vriendelijke personeel, en goede uitleg.
    Geschreven door Klant De Groot uit burgwerd op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    We hebben de whirlpool kookplaat gekocht een prima kookplaat via de website bekekenen in de winkel besteld
    Geschreven door Klant Bruggenkamp uit bolsward op 21-09-2022
  • Beoordeling: 9.8

    prima prima prima prima zo voldoende?
    Geschreven door Klant De Ruiter uit bolsward op 15-09-2022
  • Beoordeling: 6.7

    De monteur kan voortaan wel uit leg geven want, in de winkel stond deze niet.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 07-09-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Natuurlijk moest ik de eerste keer even wachten , maar dat weet je dat dit kon gebeuren
    Geschreven door Klant Van den Berg uit makkum op 06-09-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Ze doen echt een stapje extra
    Geschreven door Klant Te Wierike uit bolsward op 01-09-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Alles is te vinden in deze winkel het is niet te druk waardoor de klanten die er zijn alle aandacht krijgen en ook al is het niet zo groot als de media markt alles is hier te vinden ik kom zeker snel weer
    Geschreven door Klant Bruin uit oudorp nh op 29-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon goede service van de medewerker en zo hoort het eigenlijk ook.
    Geschreven door Klant Leiker uit bolsward op 23-08-2022
  • Beoordeling: 9.7

    De jbl2 werkt uitstekend goede voorlichting gehad
    Geschreven door Klant uit zwolle op 22-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door. Bedankt
    Geschreven door Klant Van der Klis uit bolsward op 15-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende winkel met een goede service
    Geschreven door Klant Plantinga uit parrega op 11-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Wij kopen altijd bij expert omdat het bij ons in de stad er word goed geluisterd, je krijgt goed advies en goede service
    Geschreven door Klant uit bolsward op 02-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Bolsward heeft mij ook nu, in een periode van verminderde gezondheid, uitstekend telefonisch te woord gestaan en geholpen de juiste keus te maken. Super tevreden over de behulpzaamheid van de medewerkers en begrip voor de situatie. Ook was het geen enkel probleem om de betaling via een factuur te doen en een kennis de goederen laten ophalen. Al met al fantastisch geholpen en een dikke aanbeveling waard!
    Geschreven door Klant Den Harder uit witmarsum op 26-07-2022
  • Beoordeling: 4.7

    Het is een slechte zaak om te adverteren met spullen die je niet hebt om alleen om klanten naar de winkel te lokken.
    Geschreven door Klant Ruward uit makkum op 26-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Kein Komentar
    Geschreven door Klant Hagenbruch op 21-07-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prachtige nieuwe winkel met ruim aanbod.
    Geschreven door Klant Zijlstra uit bolsward op 20-07-2022
  • Beoordeling: 9.1

    nee, dank u
    Geschreven door Klant uit bolsward op 20-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en zeer vriendelijk en kundig geholpen in de winkel in Bolsward!
    Geschreven door Klant Van Dijk uit bolsward op 06-07-2022
  • Beoordeling: 7.3

    nnnnnnnnnnnnn
    Geschreven door Klant uit wons op 01-07-2022