Navigatie

Beoordelingen Expert Bolsward

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bolsward die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bolsward. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stoop 9.7

Ik ben in dit geval naar de winkel in Bolsward geweest. Uw website is duidelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (157)

  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben in dit geval naar de winkel in Bolsward geweest. Uw website is duidelijk.
    Geschreven door Klant Stoop uit bolsward op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fantastische service en montage. Fijn en goed geholpen in de winkel. En de levering ging sneller dan gedacht. Echt Super allemaal!
    Geschreven door Klant uit oudemirdum op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel en service
    Geschreven door Klant Efdeé uit workum op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ??
    Geschreven door Klant uit bolsward op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Geen behoefte om een review te schrijven.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Plezierige winkel scherpe aanbiedingen beste service prima zaak.
    Geschreven door Klant uit parrega op 10-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en vriendelijk geholpen! Kom zeker terug.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Na telefonisch uitleg te hebben gekregen over het product dat ik zocht , is de afhandeling van het kopen per telefoon , ( omdat ik COPD patiënt ben kan ik niet naar winkels , helemaal in deze coronatijd ) toch zeer persoonlijk en vriendelijk verlopen . Dit krijg je dus niet bij online kopen . Afspraken over afleving en betalen verliepen zeer prettig .
    Geschreven door Klant Krap uit bolsward op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed personeel,vriendelijk,behulpzaam,weten waar ze over praten.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 05-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldig service en vriendelijkheid en met de corona goed aangepast We zijn heel blij met onze tv
    Geschreven door Klant uit gaast op 28-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Bolsward is zeer klantvriendelijk en bijzonder goed wat de service betreft. Een winkel waar je nog echt klant bent. Voor mij kan het niet beter.
    Geschreven door Klant Kooiker uit bolsward op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Xx
    Geschreven door Klant uit koudum op 13-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Is prima zaak
    Geschreven door Klant Leistra uit bolsward op 12-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vakkundig tot in detail.
    Geschreven door Klant Veldkamp uit hindeloopen op 08-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    tevreden
    Geschreven door Klant uit stavoren op 03-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    prima ervaring met deze winkel
    Geschreven door Klant uit wons op 03-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    We werden in de winkel zeer goed geadviseerd bij het maken van onze keuze
    Geschreven door Klant Visser uit gaast op 23-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prima geholpen. Eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Wolthuizen uit bolsward op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn ervaring is goed bij Expert, maar de uitleg over het installeren van mijn smartphone had wel wat duidelijker gekund. Nu werd doorverwezen naar Riemersma van de computerwinkel in Parrega voor verdere installatie van mijn smartphone als ik verdere hulp nodig zou hebben.
    Geschreven door Klant Ykema uit gaast op 15-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert in Bolsward geweest waar direct iemand beschikbaar was die kundig advies gaf en mogelijkheden apparatuur kende. Service van het juiste niveau.
    Geschreven door Klant Jansen uit oosterend op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ben zeer tevreden over Expert Bolsward, prima service
    Geschreven door Klant uit bolsward op 10-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijke en deskundige service is aan mij geleverd.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 09-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals reeds eerder vermeld een prettige en aangename service bij verkoop en installeren.
    Geschreven door Klant Drukker uit workum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    nvt
    Geschreven door Klant De Ruiter uit bolsward op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Veel / prima merk keuze.
    Geschreven door Klant Ziengs uit bolsward op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Snel geholpen in winkel Bolsward, met goede uitleg, en verschillende keuzemogelijkheden voorgelegd. Bezorgen volgens afspraak. Wasmachine goed geplaatst en afgesteld, thuis.
    Geschreven door Klant Groeneveld uit makkum op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben goed geholpen door medewerkers van Expert Bolsward. Het zijn gemotiveerde medewerkers, echter, specifieke kennis over bijvoorbeeld updaten software zou helemaal geweldig zijn, maar personeel krijgt van mij een 8.
    Geschreven door Klant Stoop uit bolsward op 15-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    fijne winkel en je word er goed geholpen en van advies gegeven
    Geschreven door Klant Faber uit bolsward op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Voor een aankoop hoef je niet ver te rei,en gewoon naar Expert
    Geschreven door Klant Zuidema uit exmorra op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Onlangs een 43 inch qled tv gekocht. Goede service en vriendelijk geholpen. Tv bevalt goed, scherpe beelden en mooi geluid. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Van Kalsbeek uit workum op 05-06-2019