Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Prima winkelbeleving en attent en behulpzame medewerkers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (608)

  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkelbeleving en attent en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-01-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Weer uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 24-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Prima de Luxe winkel
    Geschreven door Klant Walta uit ermelo op 24-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Weer kundig en vriendelijk geholpen in de Expertwinkel in Ermelo. Ook bereid om mee te denken in aanschaf producten die we in de nabije toekomst aan willen/moeten schaffen maar nu nog niet.
    Geschreven door Klant Raadgever (flantua) uit ermelo op 19-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Als klant word je hoed geholpen . Uitstekende uitleg over t..v. en schermen etc,
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    ik vind Expert een hele fijne winkel om mijn aankopen te doen voor elektra, Ze zijn altijd vriendelijk je krijgt ook niet de indruk dat je gelijk wat moet kopen. Als je wat koop t dan geven ze goede service. m.n. Tim in Ermelo is daar echt een expert in. m.v.g. Mevrouw E Arensman
    Geschreven door Klant Arendsman uit ermelo op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel. Als je de goede medewerker treft krijg je goed advies.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Voordelige tondeuse
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    xxxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 30-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Alles was perfect
    Geschreven door Klant uit putten op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    1 x naar expert is voor altijd naar expert
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon kijken en oordeel zelf
    Geschreven door Klant uit putten op 17-12-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Ik ben tevreden over mijn bestelling en zou het nog meer op prijs stellen als aan de persoon als monteur meer aandacht wordt besteed.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Uitvoerige keuze mogelijkheid.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Website oke
    Geschreven door Klant Vos uit ermelo op 13-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Het is allemaal in orde.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 12-12-2022
  • Beoordeling: 7.5

    We troffen een jonge verkoper die weinig creatief was in het vervullen van onze wensen. We waren bijna de winkel uitgelopen zonder te kopen. Toe kwam er een collega bij. Ook een jonge verkoper die wel heel creatief was in het vervullen van onze wensen. In no-time hadden we een nieuwe TV gekocht. De levering liep ook weer averij op. De levertijd was iets langer dan gepland. Dit werd niet tijdig gecommuniceerd. De technische jongeman die uiteindelijk de TV kwam installeren was perfect; snel deskundig en bovendien heel vriendelijk. Uiteindelijk is alles toch goed gekomen.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit ermelo op 08-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige hulp bij aankoop in de winkel en prima hulp bij installeren toestel
    Geschreven door Klant Hoddenbagh uit ermelo op 02-12-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Tevreden gesteld
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is echt een Expert in alles.
    Geschreven door Klant Pos uit ermelo op 24-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goede service en kwaliteits verhouding.
    Geschreven door Klant Foppen uit harderwijk op 21-11-2022
  • Beoordeling: 6.5

    Kennis van produkten goed, wachttijd lang, weinig personeel.
    Geschreven door Klant Verhaar uit ermelo op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en deskundige hulp.
    Geschreven door Klant Van Beek uit ermelo op 11-11-2022
  • Beoordeling: 7.5

    echte expers in electronica
    Geschreven door Klant uit ermelo op 10-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Service, kundigheid, vriendelijk, product beschikbaar, direct meenemen, gratis parkeren dicht bij de winkel enz.... AANRADER
    Geschreven door Klant Jansen uit amersfoort op 07-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Geen commentaar verder
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel met vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Expert had een actie waarbij forse korting was voor stofzuigers. Ik had een andere stofzuiger nodig en Expert had er een die aan mijn eisen voldeed (laag gewicht, lang snoer en een verstelbare stang tot 50 cm. Nog net op tijd met de toepasselijke korting kunnen bestellen. Goede koop.
    Geschreven door Klant Tack uit ermelo op 04-11-2022
  • Beoordeling: 4.2

    Raadpleeg eerst de test van betreffende product door de consumentenbond.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-11-2022