Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

TV gekocht. 2 uur later keek ik thuis naar een perfect beeld van de nieuwe TV.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (433)

  • Beoordeling: 9.6

    TV gekocht. 2 uur later keek ik thuis naar een perfect beeld van de nieuwe TV.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is letterlijk en figuurlijk een Expert.
    Geschreven door Klant Pos uit ermelo op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Hoksberg uit ermelo op 27-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Van den Brink uit ermelo op 27-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service enn behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Westland uit harderwijk op 16-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    de monteur kwam thuis om de dvd te instaleren uitstekend oke het is niet gratis
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed! Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Een product kopen in je eigen regio
    Geschreven door Klant Van Meerten uit ermelo op 13-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede prijs en correcte- en snelle levering.
    Geschreven door Klant Van Diermen uit ermelo op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert komt al zijn toezegging na !!!!
    Geschreven door Klant Van Loo uit harderwijk op 05-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Ermelo, altijd heel klantvriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant Forrer uit ermelo op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service kom bij deze vestiging al vanaf 2006
    Geschreven door Klant Heijen uit ermelo op 28-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen, netjes de wasmachine en droger geïnstalleerd, en een fijne man die alles goed heeft uit gelegd.
    Geschreven door Klant Pater uit ermelo op 28-04-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Iets meer vrijheid in de winkel, en een goed advies
    Geschreven door Klant uit ermelo op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij bevelen uw winkel aan!,
    Geschreven door Klant Tekke uit harderwijk op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Service hoog in het vaandel
    Geschreven door Klant Van Berkel uit harderwijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Klantvriendelijke winkel.. hulpvaardig.. Vernieuwde winkel heeft mooie uitstraling.. Goede bereikbaarheid.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    -
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en de prijs is concurrerend.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    X
    Geschreven door Klant De Groot uit ermelo op 25-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn erg tevreden over zowel het aangeboden assortiment als de wijze waarop we ter woord zijn gestaan.
    Geschreven door Klant Maarseveen uit ermelo op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goede service en kennis van zaken!
    Geschreven door Klant Hupkes uit harderwijk op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Geweldige winkel. Geweldige service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Bekkering uit voorthuizen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    In deze tijd is het winkelen anders.Maar we zijn op afspraak heel goed ge holpen.En tevreden.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, er wordt met je mee gedacht.
    Geschreven door Klant Hogewerf uit dronten op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    prettige contacten met de juiste medewerker na doorverwijzing van 1e contact. planning en contacten over afspraken bij gepraat, omdat door Corona alles anders is. Goede samenwerking.
    Geschreven door Klant Hattink uit ermelo op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn goed voorgelicht, telefonisch ivm corona. Wasmachine en droger werden gebracht volgens afspraak, uitvoerige uitleg gekregen. Erg tevreden over de hele gang van zaken.
    Geschreven door Klant Van Panhuis uit ermelo op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben zeer tevreden met de geleverde service. TV kapot en heb maar liefst 2 maanden een vervangend toestel kunnen gebruiken voordat ik een nieuwe kocht. Al die tijd was het voor Expert niet zeker dat wanneer ik een nieuwe toestel zou kopen ik dat bij hen zou doen. Bedankt voor het vertrouwen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-02-2021