Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (328)

  • Beoordeling: 8.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit barendrecht op 16-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne mensen, ruim aanbod en fantastische service
    Geschreven door Klant Watjer - Van Tilburg uit epe op 09-09-2020
  • Beoordeling: 6.9

    De Miele stofzuiger cat en dogs werkt prima. Het exemplaar zonder zak vonden we sneller dan verwacht zijn zuigkracht verliezen
    Geschreven door Klant Meurs uit ermelo op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    wij zijn tevreden over expert
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    goede ervaring
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 26-08-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Ik heb 2 jaar geleden een sony tv gekocht en zou geïnstalleerd worden waar ik recht op had maar dat is nooit gebeurd.dat vind ik wel jammer heb het zelf gedaan .maar Internet is niet gelukt
    Geschreven door Klant Van Geemen uit amsterdam op 21-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Vlotte bediening Kennis en ervaring Kennis van zaken Prettige winkel.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit ermelo op 17-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Netjes afgeleverd en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima producten, kundige installatie en correcte afwikkeling.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 10-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Expert kon super snel uit voorraad leveren en beschikt over een praktisch assortiment.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 08-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wat je ook nodig hebt aan apparatuur bij Expert ben je aan het beste adres
    Geschreven door Klant Van De Bunt uit harderwijk op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant Gevers uit rutten op 03-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Werd heel fijn geholpen door de medewerker in de winkel. Ik schafte een laptop aan die ik op de website gezien had. Na een telefoontje naar de winkel kon deze vrijblijvend op mijn naam gezet worden zodat ik hem eerst kon bekijken. Eenmaal in de winkel erg goed en snel geholpen. Met al het online kopen realiseerde ik me weer hoe fijn het is gewoon een winkel te kunnen bezoeken waar ik persoonlijk geholpen en geadviseerd kan worden. Ik ben blij.
    Geschreven door Klant uit putten op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijn dat de verkoper knopen voor me door hakte, en daarbij de goedkoopste apparaten apart zette, in plaats van op me in te praten om de duurste te nemen. Hij zei dat deze goed genoeg waren voor het gebruik in mijn huishouden. Ik had dat zetje echt even nodig!
    Geschreven door Klant De Groot uit harderwijk op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekend geholpen. Meedenkende verkoper. Vind je niet op internet!!
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit harderwijk op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel die zeker miet blijven in ons dorp.
    Geschreven door Klant Van Beek uit ermelo op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    al eerder aangegeven
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima leverancier van kwalitatief goede producten
    Geschreven door Klant Van Verseveld uit ermelo op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Heel goed geholpen en geadviseerd.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige winkel. Snelle en accuraat geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service voor de juiste prijs.
    Geschreven door Klant Van Enk uit ermelo op 03-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    De machine heeft veel mogelijkheden. Het automatisch instellen van energie verbruik tijdens het wassen naar de aantal kg wasgoed is voor mij een mooie bijkomstigheid. Wel vind ik dat de machine tijdens het centrifugeren wat meer lawaai geeft. De spullen die op de machine staan geplaatst gaan daardoor wandelen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goede info fijne medewerkers sters
    Geschreven door Klant Van der Velde uit ermelo op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Hele goede service en levering van de wasmachine. \'S ochtends waren wij in de winkel en \'s middag werd de machine geleverd en aangesloten. Wat is het belangrijk dat dit soort zaken nog bestaan!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    -
    Geschreven door Klant uit putten op 20-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd prima service van Expert Ermelo. Daarom opnieuw de keuze om hier een nieuwe koelkast te kopen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima, correct en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer klantvriendelijk en hele fijne benadering en service.
    Geschreven door Klant Kruiswijk uit harderwijk op 10-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Ik heb Expert bezocht omdat zij Sonos producten verkopen. Wat mij betreft het beste systeem ooit bedacht....
    Geschreven door Klant uit putten op 10-06-2020