Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kroese 9.3

Philipsshaver SP 9860 gekocht. Even wennen dat ie zo fantastisch goed scheert (beetje scherp > wondjes bij teveel druk). Had niet in de gaten dat er niet meer een tondeuze in het apparaat zit. De losse tondeuze is onhandig: scheerkop er elke ochtend af, tondeuze erop en eraf, scheerkop erop. De losse tondeuze werkt niet goed, met name bij mijn snor. Heel erg jammer. Het doen van een aankoop bij Expert is en blijft aan te bevelen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (251)

  • Beoordeling: 9.3

    Philipsshaver SP 9860 gekocht. Even wennen dat ie zo fantastisch goed scheert (beetje scherp > wondjes bij teveel druk). Had niet in de gaten dat er niet meer een tondeuze in het apparaat zit. De losse tondeuze is onhandig: scheerkop er elke ochtend af, tondeuze erop en eraf, scheerkop erop. De losse tondeuze werkt niet goed, met name bij mijn snor. Heel erg jammer. Het doen van een aankoop bij Expert is en blijft aan te bevelen!
    Geschreven door Klant Kroese uit harderwijk op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Komen afspraken na
    Geschreven door Klant Schreurs uit ermelo op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Geen
    Geschreven door Klant op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zoals ik al eerder schreef: Prima service, kennis van zaken, tijd voor de klant, een genot om heen te gaan al was het maar om even te kijken en scherpe prijzen. Fijne winkel met gemotiveerd personeel!!!!
    Geschreven door Klant Hartkamp uit harderwijk op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zie de vorige pagina.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-07-2019
  • Beoordeling: 7.4

    goede uitleg
    Geschreven door Klant uit putten op 25-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Prima apparaat in verhouding tot de prijs
    Geschreven door Klant Van der Beek uit ermelo op 21-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit ermelo op 15-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Tom Tom gekocht, mijn keuze was niet op voorraad, maar is besteld en de andere dag al geleverd. Prima toch.
    Geschreven door Klant Pluimers uit ermelo op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    De medewerkers van de winkel waren heel aardig en behulpzaam. Ik werd gelijk op het product gewezen dat ik nodig had. Als de prijs van de producten lager zou zijn denk ik dat er meer mensen naar de winkel zouden komen. Goede winkel maar dure prijs.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.6

    deskundig personeel en een prima afhandeling van het product
    Geschreven door Klant Janse uit ermelo op 05-06-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben vriendelijk geholpen in de winkel en kon na aankoop terecht met een vraag over het product.
    Geschreven door Klant Bronkhorst uit ermelo op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    goed advies, ook meedenken met oplossingen
    Geschreven door Klant Speelman uit ermelo op 11-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Geen review
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-05-2019
  • Beoordeling: 6.6

    N produkt opzoeken blijkt nogal eens lastig
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    tenslotte kwam alles goed
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 26-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Echt niet.
    Geschreven door Klant Pluijm uit harderwijk op 24-04-2019
  • Beoordeling: 8.6

    je betaaldt hoogstwaarschijnlijk ietsje meer maar daarvoor heb je dan ook een uitstekende service.
    Geschreven door Klant Buwalda uit ermelo op 20-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en een goed en duidelijk advies
    Geschreven door Klant Boek uit ermelo op 04-04-2019
  • Beoordeling: 6.0

    Ook op de website stond onvolledige en onbegrijpelijke info. voorbeeld: hoofdtelefoon: 10 cm.
    Geschreven door Klant De Jong uit ermelo op 27-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Uiterst tevreden over de service van Expert-Ermelo
    Geschreven door Klant Leene uit ermelo op 20-03-2019
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    uitstekende service expert ermelo
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Mijn aan kopen bij Expert zijn goed en met vriendelijke hulp, bij de aan schaf. Mijn winkel die ik vertrouw.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit ermelo op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Ermelo werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen. Duidelijke uitleg over de werking, voor-en nadelen van de apparaten waardoor ik een voor mij goede keus kon maken. R. van der Vliet
    Geschreven door Klant Van der Vliet uit harderwijk op 18-02-2019
  • Beoordeling: 5.8

    Nee
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben tevreden over expert en als ik een ander elektrisch apparaat nodig heb, kom ik zeker terug.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Ermelo levert uitstekende kwaliteit in artikelen en service. Prijs- kwaliteit verhouding prima. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Walta uit ermelo op 06-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    de levering van de ijskast is goed verlopen. Het plaatsen ging naar wens
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-01-2019
  • Beoordeling: 5.9

    Naar aanleiding van voorgaande positieve ervaringen bij Expert Ermelo tot aankoop van een samsung 55inch TV besloten. Bij de aankoop tevens Vogel-muurbeugel en installatie door Expert laten uitvoeren. De installatie door \"monteurs\", waarvan 1-iemand tevens de verkoper was, blijkbaar een zeer \"handige\" jongen, wat later niet zo zal blijken kwamen al 1,5hr later als afgesproken aan. Bij het afhalen van de muur van mijn oude TV wordt al direct op mijn TV-meubel een flinke kras gemaakt, waarop ik de verkoper, annex monteur attent maak, waarop hij kwasie nonschalant zegt \"heb ik dat gedaan?\" Daarna het boren van drie gaten in de muur, een drama; blijkbaar heeft deze monteur, annex verkoper nog weinig boorervaring want kreeg het gat niet geboord waarop hij zijn collega de boormachine gaf om verder te boren. Een lang verhaal zeer ingekort, verder maar niets te zeggen over het gereedschap en pluggen; na 1,5hr hing de beugel aan de muur met de TV. Nu het instellen van de kanalen; wat een drama, alsof deze mensen nog nooit een TV hebben ingesteld; heeft ook ongeveer 1,5hr geduurd en ze kregen het maar niet voor elkaar. Ik ben zelf niet heel technisch, maar op de Ziggo site staat heel duidelijk voor een leek aangegeven hoe men op de digitale kanalen moet afstellen, maar zij kregen het maar niet voor elkaar. ik weet echt niet wat voor personeel hier bezig is geweest maar deze mensen hebben echt geen ervaring met het installeren van een TV. Het is jammer dat het zo is gelopen, want ik weet vanuit het verleden dat er een zeer bekwame en ervaren monteur ons in het verleden perfect heeft geholpen, wat ik later begreep door ziekte uitval niet beschikbaar. De vervanging door zoals bovenstaand beschreven was erbarmelijk.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-01-2019