Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Buwalda 8.6

je betaaldt hoogstwaarschijnlijk ietsje meer maar daarvoor heb je dan ook een uitstekende service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (234)

  • Beoordeling: 8.6

    je betaaldt hoogstwaarschijnlijk ietsje meer maar daarvoor heb je dan ook een uitstekende service.
    Geschreven door Klant Buwalda uit ermelo op 20-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en een goed en duidelijk advies
    Geschreven door Klant Boek uit ermelo op 04-04-2019
  • Beoordeling: 6.0

    Ook op de website stond onvolledige en onbegrijpelijke info. voorbeeld: hoofdtelefoon: 10 cm.
    Geschreven door Klant De Jong uit ermelo op 27-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Uiterst tevreden over de service van Expert-Ermelo
    Geschreven door Klant Leene uit ermelo op 20-03-2019
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    uitstekende service expert ermelo
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Mijn aan kopen bij Expert zijn goed en met vriendelijke hulp, bij de aan schaf. Mijn winkel die ik vertrouw.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit ermelo op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Ermelo werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen. Duidelijke uitleg over de werking, voor-en nadelen van de apparaten waardoor ik een voor mij goede keus kon maken. R. van der Vliet
    Geschreven door Klant Van der Vliet uit harderwijk op 18-02-2019
  • Beoordeling: 5.8

    Nee
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben tevreden over expert en als ik een ander elektrisch apparaat nodig heb, kom ik zeker terug.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Ermelo levert uitstekende kwaliteit in artikelen en service. Prijs- kwaliteit verhouding prima. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Walta uit ermelo op 06-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    de levering van de ijskast is goed verlopen. Het plaatsen ging naar wens
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-01-2019
  • Beoordeling: 5.9

    Naar aanleiding van voorgaande positieve ervaringen bij Expert Ermelo tot aankoop van een samsung 55inch TV besloten. Bij de aankoop tevens Vogel-muurbeugel en installatie door Expert laten uitvoeren. De installatie door \"monteurs\", waarvan 1-iemand tevens de verkoper was, blijkbaar een zeer \"handige\" jongen, wat later niet zo zal blijken kwamen al 1,5hr later als afgesproken aan. Bij het afhalen van de muur van mijn oude TV wordt al direct op mijn TV-meubel een flinke kras gemaakt, waarop ik de verkoper, annex monteur attent maak, waarop hij kwasie nonschalant zegt \"heb ik dat gedaan?\" Daarna het boren van drie gaten in de muur, een drama; blijkbaar heeft deze monteur, annex verkoper nog weinig boorervaring want kreeg het gat niet geboord waarop hij zijn collega de boormachine gaf om verder te boren. Een lang verhaal zeer ingekort, verder maar niets te zeggen over het gereedschap en pluggen; na 1,5hr hing de beugel aan de muur met de TV. Nu het instellen van de kanalen; wat een drama, alsof deze mensen nog nooit een TV hebben ingesteld; heeft ook ongeveer 1,5hr geduurd en ze kregen het maar niet voor elkaar. Ik ben zelf niet heel technisch, maar op de Ziggo site staat heel duidelijk voor een leek aangegeven hoe men op de digitale kanalen moet afstellen, maar zij kregen het maar niet voor elkaar. ik weet echt niet wat voor personeel hier bezig is geweest maar deze mensen hebben echt geen ervaring met het installeren van een TV. Het is jammer dat het zo is gelopen, want ik weet vanuit het verleden dat er een zeer bekwame en ervaren monteur ons in het verleden perfect heeft geholpen, wat ik later begreep door ziekte uitval niet beschikbaar. De vervanging door zoals bovenstaand beschreven was erbarmelijk.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-01-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Na levering van de gekochte producten is Expert traag met verdere afhandeling en service/informatie over de volgende afspraken
    Geschreven door Klant uit ermelo op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Aankoop en bestellen zonder problemen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 10-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ben heel tevreden over Expert in Ermelo. Vriendelijke bejegening, meedenken en goede adviezen geven.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 07-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Niets te melden is alleen maar goed.
    Geschreven door Klant uit hardewijk op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    uitstekende vakbekwame monteur die ruimschoots de tijd nam om het gebruik van de tv met geluidsinstallatie in te regelen en het aan ons uit te leggen.
    Geschreven door Klant Verrijdt uit harderwijk op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    niet
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant Enderink uit ermelo op 25-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Goede voorlichting en goede service
    Geschreven door Klant uit ermelo op 12-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    wij kopen nooit online, derhalve zijn we aangewezen op het winkelbestand in ermelo. expert is voor ons een goede keuze v.w.b. het geboden assortiment
    Geschreven door Klant De Meijer uit ermelo op 12-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd goed en vriendelijk geholpen.!
    Geschreven door Klant De Kleer uit ermelo op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede uitleg verkoper, geduldig, vriendelijk, nette uitstraling winkel.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-12-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Service meestal goed in deze winkel. Ligt vooral aan de verkoper die je treft.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Ermelo is zeer betrokken en betrouwbaar. Een snelle service met een hoog vertrouwensgehalte. Altijd prettig zaken doen!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 23-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-11-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 07-11-2018