Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Dank voor de snelle levering

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (718)

  • Beoordeling: 9.5

    Dank voor de snelle levering
    Geschreven door Klant uit ermelo op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Hele prettige winkel met een persoonlijke uitleg en aandacht
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 09-02-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Ik mis een belangrijke zender
    Geschreven door Klant Van \'t Hof uit ermelo op 05-02-2024
  • Beoordeling: 6.5

    Laten we dat maar niet doen de review
    Geschreven door Klant uit ermelo op 31-01-2024
  • Beoordeling: 7.6

    Mensen die er verstand van hebben
    Geschreven door Klant Van Vliet uit putten op 25-01-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Henzen uit putten op 24-01-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb Expert winkel in mijn buurt gebeld met een vraag over bepaalde koffiezet apparaat. Het medewerker keek meteen als die koffie apparaat op voorraad was. Er was nog één aanwezig in de winkel. Het medewerker van Expert was aardig om het koffie apparaat apart te legen en die heb ik iets later in de winkel opgehaald.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 24-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Aardige mensen en goed advies
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 22-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Keuze van de wasdroger hadden we vooraf in principe zelf al bepaald. Afleveren was helaas veel later op de dag dan vooraf afgesproken en vrij laat werden we daarvoor pas geïnformeerd. Dat kan dus beter. Wasdroger is netjes geïnstalleerd en doet het goed en naar verwachting.
    Geschreven door Klant Corten uit harderwijk op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, niet moeilijk doen als product stuk is. Prettige medewerkers!
    Geschreven door Klant In De Luwte uit ermelo op 17-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    gewoon doen, als het mogelijk is
    Geschreven door Klant Van der Vis uit putten op 16-01-2024
  • Beoordeling: 7.0

    Het product is nog niet geleverd, dus is een klanttevredenheidsonderzoek enigszins onzinnig
    Geschreven door Klant uit putten op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Al jaren lang mijn Expert Ermelo
    Geschreven door Klant Tekke uit harderwijk op 04-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    TV uitkiezen ging goed. Goed advies over prijs-kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Gerritsen uit ermelo op 02-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Is een prettige zaak !
    Geschreven door Klant Van der Mooren uit ermelo op 29-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel, deskundige medewerkers die weten waar ze het over hebben. Goed advies gekregen en naar tevredenheid geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ga bij aankopen zeker kijken bij expert dat is vertrouwd.
    Geschreven door Klant Koeman uit ermelo op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Superfijn geholpen Denken mee Snelle service
    Geschreven door Klant Gerritsen uit ermelo op 13-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Luisteren goed naar je wensen en geven uitstekend advies voor je aankoop.
    Geschreven door Klant Dekker uit harderwijk op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Top bedrijf!
    Geschreven door Klant Walta uit ermelo op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Persoonlijk contact direct bij het produkt.
    Geschreven door Klant uit uddel op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zie boven.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-12-2023
  • Beoordeling: 2.3

    Ik heb in de winkel een wasmachine en droger gekocht. Afgesproken dat ik gebeld zou worden over de levering. Na anderhalve week wachten nog steeds niets gehoord. Bij navraag in de winkel bleek de wasmachine niet geleverd te kunnen worden. Apart leveren betekent ook twee keer bezorgkosten betalen. Ik wacht nog steeds. De verwachte leertijd is nu over anderhalve week. Dan heb ik 4 weken moeten wachten zonder dat expert contact heeft opgenomen. In de winkel zeiden ze dat ik een goede deal had en dat die wachttijd heel normaal is. Als ik het had geweten was ik niet naar Expert Ermelo gegaan.
    Geschreven door Klant Timmer uit ermelo op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Netjes en behulpzaam geholpen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Plakband resten op het RVS, moeilijk te verwijderen.
    Geschreven door Klant Van Zijp uit putten op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    prettige ervaring
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijke en kundige mensen bij Expert Ermelo. Ga zo door! 👍🏼
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-11-2023
  • Beoordeling: 8.2

    heel goed wat betreft tijd en uitleg
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-11-2023