Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidzande

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidzande die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidzande. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Den Hollander 8.7

goede service,probleem word altijd zo snel als mogelijk opgelost

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (268)

  • Beoordeling: 8.7

    goede service,probleem word altijd zo snel als mogelijk opgelost
    Geschreven door Klant Den Hollander uit IJZENDIJKE op 17-07-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies, service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit OOSTBURG op 16-07-2024
  • Beoordeling: 9.2

    We zijn heel tevreden over deze zaak als er iets kapot is komen we weer
    Geschreven door Klant Dieleman uit biervliet op 13-04-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Alles klopt daar . Prima bedrijf
    Geschreven door Klant Lammens uit sluis op 08-04-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Vos uit hoofdplaat op 14-03-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Klantgericht, vriendelijk en goede service! Aan te raden om er te kopen!
    Geschreven door Klant uit schoondijke op 11-03-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Nogmaals.Prima geholpen en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit ijzendijke op 16-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    U vindt in de winkel in jouw buurt vriendelijk vakpersoneel en goede kwaliteitsproducten. Veel beter dan dingen via internet te bestellen want je krijgt een goede uitleg over wat je nodig hebt en koopt.
    Geschreven door Klant uit nieuwvliet op 05-02-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit ijzendijke op 22-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Expert Zuidzande geeft een hele goede service. Helaas 3x moeten bellen met een reparatie verzoek, maar na de 3e x stond er binnen 15 minuten iemand aan de deur. Afleveren van een nieuw product was super goed geregeld. Heel fijn team bij Expert Zuidzande
    Geschreven door Klant uit breskens op 20-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer snel geholpen en goede service
    Geschreven door Klant Van Den Bos uit breskens op 11-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Aan te raden winkel
    Geschreven door Klant Kieboom uit cadzand op 04-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    gelukkig hebben we nog een fysieke winkel in de buurt met goede service .
    Geschreven door Klant uit sluis op 02-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak en goed advies en sevice
    Geschreven door Klant uit oostburg op 29-12-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant uit kekrade op 25-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Product is besteld maar wordt later geleverd, maar ga al jaren naar Bakker expert en ben al jaren een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit oostburg op 18-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zal ik zeker doen
    Geschreven door Klant Lammens uit sluis op 13-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen al jaren bij Expert in Zuidzande. Goede service en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Cornelis uit nieuwvliet op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    deskundig advies.
    Geschreven door Klant Pielaet uit oostburg op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk en goed advies. Het apparaat was op voorraad en kon meteen worden meegenomen.
    Geschreven door Klant Halstenbach uit groede op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Doordat wij 2- nieuwe vaatwassers wilden heeft Expert Bakker er zeer snel een tweede bijbesteld. Waardoor de overlast van geen vaatwassers beperkt is gebleven!!
    Geschreven door Klant Tennisvereniging De Boskreek uit breskens op 16-11-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Ik ben zeer tevreden betreft levering en service van expert
    Geschreven door Klant uit biervliet op 13-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Prima uitleg van het product.
    Geschreven door Klant uit nieuwvliet op 08-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit breskens op 31-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    veel te subjektiv, maar de iedere keer echt goede kwaliteit ist de grond
    Geschreven door Klant uit schoondijke op 31-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Het bestelde product isnigniet afgeleverd dus nog gern review!!
    Geschreven door Klant uit breskens op 27-10-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Aan te raden
    Geschreven door Klant uit groede op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    wij zijn goed geholpen . Daarnaast vind ik het belangrijk dat zulke winkels blijven bestaan .
    Geschreven door Klant Van Minnen uit ijzendijke op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Tevreden over Expert Zuidzande.
    Geschreven door Klant Corijn uit yzendijke op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede ervaring en inmiddels hofleverancier.
    Geschreven door Klant uit breskens op 24-10-2023