Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Zuidzande

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidzande die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidzande. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wieme 9.4

Het was op twee dure producten de goedkoopste van de streek

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (67)

  • Beoordeling: 9.4

    Het was op twee dure producten de goedkoopste van de streek
    Geschreven door Klant Wieme uit sluis op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    \"Expert\" maakt zijn naam waar!
    Geschreven door Klant uit aardenburg op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Een goede prijs/prestatie verhouding, medewerker neemt de tijd voor je. En koopt meetroede oplossing en is eerlijk
    Geschreven door Klant Noordenbos uit nieuwegein op 16-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    .
    Geschreven door Klant Apers uit sluis op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed advies en service binnen de mogelijkheden
    Geschreven door Klant Oostenbrugge uit breskens op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede uitleg.
    Geschreven door Klant Traas-delhez uit groede op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Als Expert doet wat goed is voor zijn klanten , is een review m.i. overbodig.
    Geschreven door Klant Dreve uit breskens op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne en overzichtelijke website!
    Geschreven door Klant Hesseling uit oost-souburg op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant Pollemans uit biervliet op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    goede klantvriendelijke personeel die goed met jullie meedenken
    Geschreven door Klant Luteijn uit zuidzande op 08-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert winkel Zuidzande top winkel vriendelijke mensen komen woord na correcte levering met plaatsing
    Geschreven door Klant Convents uit cadzand op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goed geholpen aan de tefefoon met aankoop zeer goede service levering en plaatsing .
    Geschreven door Klant uit sluis op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert krijg je vakkundige voorlichting over een product en een goede service.
    Geschreven door Klant uit oostburg op 27-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    expert zuidzande een hele goede winkel de service is goed en ze zijn behulpzaam
    Geschreven door Klant Mulder uit groede op 15-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Heb niets op te merken alles was in orde en ben zeer goed behandeld
    Geschreven door Klant Verbeke uit yzendijke op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    altijd goede service...
    Geschreven door Klant uit breskens op 29-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Is een bedrijf waar je op aan kunt ben heel tevreden
    Geschreven door Klant uit breskens op 21-03-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Geen.
    Geschreven door Klant uit groede op 19-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    We zijn al 30 jaar klant bij Expert. Altijd goed geholpen en een goede prijs - kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Groot Bronsvoort uit eefde op 28-02-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en goed advies. Vlot geholpen. Aanrader om bij de winkel binnen te stappen
    Geschreven door Klant uit waterlandkerkje op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.6

    We zijn goed geholpen.
    Geschreven door Klant Overdulve uit schoondijke op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.3

    competente vriendelijke service met aandacht voor de gestelde vragen en problemen
    Geschreven door Klant Vermeulen uit cadzand op 02-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service !
    Geschreven door Klant Van Exter uit breskens op 29-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Deskundig en vriendelijk. En steeds goede service en aftersales service
    Geschreven door Klant Van der Poel uit breda op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn zeer tevreden over de aankopen bij expert wordt er goed en snel geholpen er wordt meegedacht met de wensen van de klant en indien er problemen zijn met een artikel i.v.m een mogelijke productie fout doen ze er alles aan om dit op te lossen dit integenstelling tot de grotere media winkels , ook worden er regelmatig mooie aanbiedingen gegeven wij raden mensen aan als ze twijfelen over een aankoop van een bepaald artiekel om eens binnen te stappen bij de expert .
    Geschreven door Klant Matthijs uit oostburg op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, veel keuze.
    Geschreven door Klant uit zuidzande op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    zeer correct en goede service
    Geschreven door Klant uit sluis op 24-10-2017
  • Beoordeling: 3.8

    Tot nu toe kan ik Expert echter niet aanbevelen. Een kabel aan mij verkopen aan het dubbele van de prijs, terwijl ik een collega in nood was vind ik niet kunnen. Uiteraard moet iedereen wel even winst maken, maar geen 200%. Dit hebben ze mij wel \"gelapt\". Jammer.
    Geschreven door Klant uit breskens op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    TV mooi helder beeld. Geluid van TV èn TV-radio zeer helder en aangenaam om naar te luisteren. Aanbevelenswaard.
    Geschreven door Klant Moerman uit sluis op 13-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit oostburg op 09-08-2017