Navigatie

Beoordelingen Expert Goor

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Goor die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Goor. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Knuiman 9.8

Expert Reinders heeft ons weer prima geholpen. Een oude wasmachine is vervangen door een nieuwe. Advisering over eventuele reparatie was prima evenals advies over keuze nieuwe machine, aflevering en aansluiting. Het eerste bezoek aan huis en enkele werkzaamheden aan de oude machine zijn niet berekend omdat we bij hen een nieuwe hebben gekocht.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (30)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert Reinders heeft ons weer prima geholpen. Een oude wasmachine is vervangen door een nieuwe. Advisering over eventuele reparatie was prima evenals advies over keuze nieuwe machine, aflevering en aansluiting. Het eerste bezoek aan huis en enkele werkzaamheden aan de oude machine zijn niet berekend omdat we bij hen een nieuwe hebben gekocht.
    Geschreven door Klant Knuiman uit markelo op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.1

    geen zin in
    Geschreven door Klant uit goor op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is betrouwbaar, levert een uitstekende service, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en correct. Ik heb meerdere produkten bij Expert aangeschaft en ben uitermate tevreden over zowel de aankoopprocedure als het contact en de service.
    Geschreven door Klant Vos uit markelo op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en vakkundig geholpen. Mocht het showmodel gewoon even mee naar huis nemen om te testen Dat is pas service! Fijne winkel.
    Geschreven door Klant Leucq uit goor op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service verder
    Geschreven door Klant Koster uit goor op 22-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen. Product was op afgesproken dag aanwezig. Werd er zelfs nog over gebeld.
    Geschreven door Klant uit goor op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijke winkel. Juiste informatie. Deskundig
    Geschreven door Klant uit goor op 17-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima mensen goed behulpzaam goede aflevering
    Geschreven door Klant Olde Reuver uit diepenheim op 28-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant Polidirect Klinieken uit goor op 05-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    tegenwoordig kun je overal stunt aanbiedingen kopen bij grote zaken als Ikea, MediaMarkt en zal je iets goedkoper uit kunnen zijn, maar dan komt het item garantie en dan heb ik de ervaringen gezien van zulke aankopen bij vrienden en familie en dan is het huilen geblazen en dat is nu juist een sterk punt van Expert Goor, dan is garantie ook garantie en worden kosten noch moeite gespaard om de klant tevreden te stellen en ben je op het totale plaatje opeens goedkoper uit en tevreden met je aankoop toch?
    Geschreven door Klant Beekman uit goor op 14-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    prima winkel
    Geschreven door Klant Reef uit goor op 13-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    niets voor mi]
    Geschreven door Klant Buschers uit goor op 02-01-2018
  • Beoordeling: 8.6

    geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit goor op 23-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    super geholpen door medewerker van Expert goor.
    Geschreven door Klant Van den Berg Holding B.v. uit goor op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    goede service deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit diepenheim op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima uitleg, veel persoonlijke aandacht. Correcte bezorger. Goede communicatieve vaardigheden. Gemoedelijk, toegankelijk personeel. Prijs/kwaliteitverhouding erg goed.
    Geschreven door Klant Kolvoort uit goor op 13-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel. Optimale service en deskundigheid. Géén verkoopdruk; gewoon het beste advies. Ook als dat betekent dat er geen aankoop plaatsvindt. Blij dat we deze zaak in Goor hebben.
    Geschreven door Klant uit goor op 16-02-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Heb ik bij vorige invulscherm al beschreven.
    Geschreven door Klant uit delden op 12-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Voor de juiste producten en goed advies Expert Goor een aanrader
    Geschreven door Klant Van den uit goor op 10-02-2017
  • Beoordeling: 5.7

    slecht bestel nooit weerr online
    Geschreven door Klant uit markelo op 17-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak in Goor met behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant Bor uit goor op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service. Vriendelijke mensen en deskundig en goed advies.
    Geschreven door Klant Bakker uit goor op 09-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wordt heel goed geholpen en de service is prefect, niets is teveel. Winkel waar ik graag mijn spullen koopt.
    Geschreven door Klant Sterrenberg uit goor op 20-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig senseoapparaat. En ideaal dat je ook een pot koffie er mee kan zetten. Koffie blijft ook lang warm in de pot. Super! Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant Landschoot uit hengelo op 20-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering. Uitstekende service. Klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Kop uit goor op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Samsung j3 prima prijs goede service
    Geschreven door Klant uit goor op 15-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Persoonlijke service, prima!
    Geschreven door Klant uit markelo op 03-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    voor mij persoonlijk: ALTIJD snel, duidelijk en goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit goor op 01-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    0
    Geschreven door Klant uit markelo op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige zaak
    Geschreven door Klant uit goor op 30-06-2016