Navigatie

Beoordelingen Expert Goor

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Goor die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Goor. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vehof 8.0

Koop de artikelen in de plaats waar je woont.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (69)

  • Beoordeling: 8.0

    Koop de artikelen in de plaats waar je woont.
    Geschreven door Klant Vehof uit goor op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    goede service en super snelle levering Wasmaschinestuk andere dag geleverd
    Geschreven door Klant uit diepenheim op 24-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Mijn ervaring gaat al jaren terug tot op heden. Uitstekende service en advies. Zeer goede deskundigheid. Dat maakt dat wij al jaren klant zijn bij Expert in Goor. Kan t iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Mensink uit markelo op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Blij met onze nieuwe wasdroger! Deze was voor onze situatie het best passend en is inderdaad een uitstekende keuze. Blij met advies en service van Expert Goor 😃
    Geschreven door Klant Kappert uit goor op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn bijzonder tevreden over onze aankoop en deskundige “ begeleiding” aflevering en installatie
    Geschreven door Klant De Bruijn uit goor op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantgericht, volop meedenkend en snelle service, top!
    Geschreven door Klant uit goor op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De service is zoals altijd perfect.
    Geschreven door Klant Roelink Administratie Kantoor uit goor op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    prima service
    Geschreven door Klant uit goor op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Super service, meedenken, en alles installeren zodat de bewoners er gelijk plezier van hadden.
    Geschreven door Klant uit goor op 12-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Duidelijke product informatie, goede prijs. Snelle levering
    Geschreven door Klant Hof Van Twente Verhuur uit goor op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Al jaren lang een trouwe klant bij Expert. Personeel voorziet je van goede adviezen en service.
    Geschreven door Klant Nieuwenburg uit goor op 28-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede zaak, prima service. Flexibel, denkt mee met cliënt.
    Geschreven door Klant uit markelo op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert Reinders in Goor gaan we altijd naar toe je wordt er goed geholpen en fijne mede werkers
    Geschreven door Klant uit goor op 19-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben blij met mijn wasmachine. Ik werd uitstekend geholpen, zowel telefonisch, in de winkel en door de bezorgers. Top!
    Geschreven door Klant uit delden op 18-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk en deskundig personeel en prima service en dat al jaren lang!
    Geschreven door Klant Bijlsma uit goor op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Goor is gewoon een heel fijne zaak. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit goor op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit goor op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze, klantvriendelijk,zeer kundig en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit goor op 30-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en advies van Expert Goor.
    Geschreven door Klant uit markelo op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert altijd goede keus!!!
    Geschreven door Klant Potman uit markelo op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Service prima
    Geschreven door Klant uit goor op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben blij met mijn aankoop, ben correct geholpen en goed geïnformeerd over mijn product
    Geschreven door Klant Boonk uit goor op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima ervaring kan Expert Goor aan een ieder aanbevelen.
    Geschreven door Klant Hoek uit goor op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Enorm fijn geholpen met het uitzoeken van een espresso koffiemachine. Er werd goed advies gegeven op de wensen die ik had en de voor- en nadelen per machine werden mij inzichtelijk gemaakt.
    Geschreven door Klant uit goor op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn uitermate content met de wijze waarop Expert Goor ons begeleid heeft bij de keuze van een nieuwe koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De plaatsing is vervolgens geheel volgens afspraak verlopen. Expert Goor, van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant Bittink uit diepenheim op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden over Expert in Goor. Klantvriendelijkheid, deskundigheid en service. TOP!
    Geschreven door Klant Mensink uit markelo op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische service en alles is tot in de puntjes geregeld door zeer accurate medewerkers. Een aanrader voor iedereen.
    Geschreven door Klant Eijkelkamp uit goor op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert denkt mee en koppelt prima service aan prettige bediening.
    Geschreven door Klant Schaap uit markelo op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Wordt goed geholpen goed advies gegeven enz
    Geschreven door Klant uit goor op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede ervaring en prima service. Toen onze vriezer defect bleek te zijn, heeft men direct geschakeld en nog dezelfde middag de nieuwe vriezer bij ons bezorgd en geïnstalleerd. Kundige monteur en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Gmt Twente uit goor op 25-06-2020