Navigatie

Beoordelingen Expert Goor

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Goor die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Goor. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoek 9.7

Prima ervaring kan Expert Goor aan een ieder aanbevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (47)

  • Beoordeling: 9.7

    Prima ervaring kan Expert Goor aan een ieder aanbevelen.
    Geschreven door Klant Hoek uit goor op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Enorm fijn geholpen met het uitzoeken van een espresso koffiemachine. Er werd goed advies gegeven op de wensen die ik had en de voor- en nadelen per machine werden mij inzichtelijk gemaakt.
    Geschreven door Klant uit goor op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn uitermate content met de wijze waarop Expert Goor ons begeleid heeft bij de keuze van een nieuwe koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De plaatsing is vervolgens geheel volgens afspraak verlopen. Expert Goor, van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant Bittink uit diepenheim op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden over Expert in Goor. Klantvriendelijkheid, deskundigheid en service. TOP!
    Geschreven door Klant Mensink uit markelo op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische service en alles is tot in de puntjes geregeld door zeer accurate medewerkers. Een aanrader voor iedereen.
    Geschreven door Klant Eijkelkamp uit goor op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert denkt mee en koppelt prima service aan prettige bediening.
    Geschreven door Klant Schaap uit markelo op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Wordt goed geholpen goed advies gegeven enz
    Geschreven door Klant uit goor op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede ervaring en prima service. Toen onze vriezer defect bleek te zijn, heeft men direct geschakeld en nog dezelfde middag de nieuwe vriezer bij ons bezorgd en geïnstalleerd. Kundige monteur en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Gmt Twente uit goor op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Onze wasmachine was stuk en we moesten van het een op het andere moment een nieuwe. We zijn goed geïnformeerd over de voors en tegens van de verschillende machines. De mensen waren uiterst vriendelijk, kundig en geduldig. Nadat we onze keuze hebben gemaakt werd de machine meteen de volgende ochtWe zijn zeer tevreden over het produkt en de geleverde diensten door de medewerkers van Expert. We zullen in de toekomst deze leverancier in Goor aanbevelen. We hebben geen klachten en zijn bijzonder blij met de speciale aanbieding in de aankoopweek van Miele. Na het aanmaken van een account en het indienen van de aanvraag ontvingen we namelijke de stofzuiger compact een paar weken later gratis thuis bezorgd. Helelmaal super toch!
    Geschreven door Klant Tonny Kranenberg Uitvaartzorg uit goor op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Aanbeveling in je eigen woonplaats goederen kopen! Snelle levering Goede service
    Geschreven door Klant Dijksen uit goor op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    mooie grote diepvries met mooie grote lades
    Geschreven door Klant uit goor op 03-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    geen zin
    Geschreven door Klant uit goor op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service kwaliteit goed net personeel vriendelijke bezorgers netjes geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Zandvoort uit diepenheim op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    de wasmachine werkt goed. het programma duurt wel erg lang . maar als dat zuinig is , dan moet dat maar.
    Geschreven door Klant uit goor op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Topservice van Expert in Goor, altijd behulpzaam een meedenkend!
    Geschreven door Klant uit goor op 22-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goed en vriendelijk geholpen. Alles kan in overleg. Top bedrijf.
    Geschreven door Klant Wolters uit goor op 17-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service zich manifesterend in: netjes op afgesproken tijd, secure en nauwkeurige montage, heldere uitleg, duidelijke kostenspecificatie vooraf en adequate afrekening. Reden te meer om de volgende aankoop daar weer te willen doen
    Geschreven door Klant uit goor op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Reinders heeft ons weer prima geholpen. Een oude wasmachine is vervangen door een nieuwe. Advisering over eventuele reparatie was prima evenals advies over keuze nieuwe machine, aflevering en aansluiting. Het eerste bezoek aan huis en enkele werkzaamheden aan de oude machine zijn niet berekend omdat we bij hen een nieuwe hebben gekocht.
    Geschreven door Klant Knuiman uit markelo op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.1

    geen zin in
    Geschreven door Klant uit goor op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is betrouwbaar, levert een uitstekende service, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en correct. Ik heb meerdere produkten bij Expert aangeschaft en ben uitermate tevreden over zowel de aankoopprocedure als het contact en de service.
    Geschreven door Klant Vos uit markelo op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en vakkundig geholpen. Mocht het showmodel gewoon even mee naar huis nemen om te testen Dat is pas service! Fijne winkel.
    Geschreven door Klant Leucq uit goor op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service verder
    Geschreven door Klant Koster uit goor op 22-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen. Product was op afgesproken dag aanwezig. Werd er zelfs nog over gebeld.
    Geschreven door Klant uit goor op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijke winkel. Juiste informatie. Deskundig
    Geschreven door Klant uit goor op 17-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima mensen goed behulpzaam goede aflevering
    Geschreven door Klant Olde Reuver uit diepenheim op 28-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant Polidirect Klinieken uit goor op 05-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    tegenwoordig kun je overal stunt aanbiedingen kopen bij grote zaken als Ikea, MediaMarkt en zal je iets goedkoper uit kunnen zijn, maar dan komt het item garantie en dan heb ik de ervaringen gezien van zulke aankopen bij vrienden en familie en dan is het huilen geblazen en dat is nu juist een sterk punt van Expert Goor, dan is garantie ook garantie en worden kosten noch moeite gespaard om de klant tevreden te stellen en ben je op het totale plaatje opeens goedkoper uit en tevreden met je aankoop toch?
    Geschreven door Klant Beekman uit goor op 14-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    prima winkel
    Geschreven door Klant Reef uit goor op 13-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    niets voor mi]
    Geschreven door Klant Buschers uit goor op 02-01-2018
  • Beoordeling: 8.6

    geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit goor op 23-12-2017