Navigatie

Beoordelingen Expert Goor

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Goor die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Goor. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Nieuwenburg 8.7

Al jaren lang een trouwe klant bij Expert. Personeel voorziet je van goede adviezen en service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (59)

  • Beoordeling: 8.7

    Al jaren lang een trouwe klant bij Expert. Personeel voorziet je van goede adviezen en service.
    Geschreven door Klant Nieuwenburg uit goor op 28-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede zaak, prima service. Flexibel, denkt mee met cliënt.
    Geschreven door Klant uit markelo op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert Reinders in Goor gaan we altijd naar toe je wordt er goed geholpen en fijne mede werkers
    Geschreven door Klant uit goor op 19-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben blij met mijn wasmachine. Ik werd uitstekend geholpen, zowel telefonisch, in de winkel en door de bezorgers. Top!
    Geschreven door Klant uit delden op 18-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk en deskundig personeel en prima service en dat al jaren lang!
    Geschreven door Klant Bijlsma uit goor op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Goor is gewoon een heel fijne zaak. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit goor op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit goor op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze, klantvriendelijk,zeer kundig en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit goor op 30-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en advies van Expert Goor.
    Geschreven door Klant uit markelo op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert altijd goede keus!!!
    Geschreven door Klant Potman uit markelo op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Service prima
    Geschreven door Klant uit goor op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben blij met mijn aankoop, ben correct geholpen en goed geïnformeerd over mijn product
    Geschreven door Klant Boonk uit goor op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima ervaring kan Expert Goor aan een ieder aanbevelen.
    Geschreven door Klant Hoek uit goor op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Enorm fijn geholpen met het uitzoeken van een espresso koffiemachine. Er werd goed advies gegeven op de wensen die ik had en de voor- en nadelen per machine werden mij inzichtelijk gemaakt.
    Geschreven door Klant uit goor op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn uitermate content met de wijze waarop Expert Goor ons begeleid heeft bij de keuze van een nieuwe koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De plaatsing is vervolgens geheel volgens afspraak verlopen. Expert Goor, van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant Bittink uit diepenheim op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden over Expert in Goor. Klantvriendelijkheid, deskundigheid en service. TOP!
    Geschreven door Klant Mensink uit markelo op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische service en alles is tot in de puntjes geregeld door zeer accurate medewerkers. Een aanrader voor iedereen.
    Geschreven door Klant Eijkelkamp uit goor op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert denkt mee en koppelt prima service aan prettige bediening.
    Geschreven door Klant Schaap uit markelo op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Wordt goed geholpen goed advies gegeven enz
    Geschreven door Klant uit goor op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede ervaring en prima service. Toen onze vriezer defect bleek te zijn, heeft men direct geschakeld en nog dezelfde middag de nieuwe vriezer bij ons bezorgd en geïnstalleerd. Kundige monteur en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Gmt Twente uit goor op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Onze wasmachine was stuk en we moesten van het een op het andere moment een nieuwe. We zijn goed geïnformeerd over de voors en tegens van de verschillende machines. De mensen waren uiterst vriendelijk, kundig en geduldig. Nadat we onze keuze hebben gemaakt werd de machine meteen de volgende ochtWe zijn zeer tevreden over het produkt en de geleverde diensten door de medewerkers van Expert. We zullen in de toekomst deze leverancier in Goor aanbevelen. We hebben geen klachten en zijn bijzonder blij met de speciale aanbieding in de aankoopweek van Miele. Na het aanmaken van een account en het indienen van de aanvraag ontvingen we namelijke de stofzuiger compact een paar weken later gratis thuis bezorgd. Helelmaal super toch!
    Geschreven door Klant Tonny Kranenberg Uitvaartzorg uit goor op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Aanbeveling in je eigen woonplaats goederen kopen! Snelle levering Goede service
    Geschreven door Klant Dijksen uit goor op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    mooie grote diepvries met mooie grote lades
    Geschreven door Klant uit goor op 03-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    geen zin
    Geschreven door Klant uit goor op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service kwaliteit goed net personeel vriendelijke bezorgers netjes geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Zandvoort uit diepenheim op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    de wasmachine werkt goed. het programma duurt wel erg lang . maar als dat zuinig is , dan moet dat maar.
    Geschreven door Klant uit goor op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Topservice van Expert in Goor, altijd behulpzaam een meedenkend!
    Geschreven door Klant uit goor op 22-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goed en vriendelijk geholpen. Alles kan in overleg. Top bedrijf.
    Geschreven door Klant Wolters uit goor op 17-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service zich manifesterend in: netjes op afgesproken tijd, secure en nauwkeurige montage, heldere uitleg, duidelijke kostenspecificatie vooraf en adequate afrekening. Reden te meer om de volgende aankoop daar weer te willen doen
    Geschreven door Klant uit goor op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Reinders heeft ons weer prima geholpen. Een oude wasmachine is vervangen door een nieuwe. Advisering over eventuele reparatie was prima evenals advies over keuze nieuwe machine, aflevering en aansluiting. Het eerste bezoek aan huis en enkele werkzaamheden aan de oude machine zijn niet berekend omdat we bij hen een nieuwe hebben gekocht.
    Geschreven door Klant Knuiman uit markelo op 13-05-2019