Navigatie

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hingstman 9.1

Uitstekende service in Beilen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (539)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service in Beilen.
    Geschreven door Klant Hingstman uit westerbork op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb bij Expert in Beilen (Drenthe) een AEG vaatwasser gekocht. Telefonisch contact gehad met de verkoper (Coronatijd) die mij uitstekend heeft geholpen met het maken van mijn keuze. De vaatwasser moest besteld worden en werd een week later gebracht en op deskundige wijze geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Eggens uit oranje op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit hijken op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Een fijne winkel, in de buurt en die goede service verleent.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 22-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Er is volgens afspraak gehandeld
    Geschreven door Klant uit zuidveld op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Beilen, ben zeer goed geadviseerd via de telefoon Top
    Geschreven door Klant Van Someren uit beilen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service en zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant Bergsma uit smilde op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Beilen heeft me met veel kennis van zaken geholpen. Klantvriendelijk. Topservice.
    Geschreven door Klant uit beilen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Erg goede service van Expert Beilen. Ik had online een magnetron gekocht en toen die een mankement bleek te hebben is dezelfde week een nieuwe bezorgd.
    Geschreven door Klant uit beilen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en prettig personeel
    Geschreven door Klant uit dwingeloo op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon bellen!
    Geschreven door Klant uit witteveen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    bij Expert zit je altijd goed
    Geschreven door Klant Duinkerken uit beilen op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top! Gewoon doen wat je zegt - geen verrassingen - Prijs- kwaliteit top! Ik kom terug!
    Geschreven door Klant Weijler uit beilen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn vriendelijk en deskundig geholpen en erg tevreden over onze wasmachine en droger.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundig personeel, goede service en advies. Expert Beilen zeer goed adres en kom er al jaren.
    Geschreven door Klant Hoornstra uit westerbork op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service van een lokale winkel.
    Geschreven door Klant uit dwingeloo op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service en snelle levering .
    Geschreven door Klant Jansen uit hooghalen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede kwaliteit en niet duur
    Geschreven door Klant uit westerbork op 07-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    De service was prima. Product was niet goed, maar werd gelijk omgeruild. Na een probleem met instellingen is er diezelfde dag nog iemand van de winkel langs gekomen
    Geschreven door Klant uit beilen op 03-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede service, houden zich aan de afspraken en ontraden aankopen die niet nuttig zijn ook al gaat dit ten koste van hun verkoop.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Nog geen probleem gehad met iets gekocht te hebben de senseo vallen ook goed uit
    Geschreven door Klant uit beilen op 01-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima, kleine stofzuifer met lang snoer en de goede service van Expert
    Geschreven door Klant Van \'t Spijker uit westerbork op 01-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit beilen op 30-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uiterst vriendelijk personeel, goede adviezen en tips.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 26-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Zo door gaan
    Geschreven door Klant Bosma uit westerbork op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Werd goed geholpen, hele fijn personeel.Gaan hier zeker nog eens gebruik van maken.
    Geschreven door Klant Vellinga uit assen op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    ik laat mij adviceren door het personeel heb nog nooit een miskoop gehad
    Geschreven door Klant uit beilen op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    10 punten
    Geschreven door Klant De Vries uit beilen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wij kopen al jaren onze elektrische apparaten bij Expert. Je wordt altijd prima geholpen en men heeft duidelijk verstand van zaken. Ook de servicedienst is prima.
    Geschreven door Klant Evers uit westerbork op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Wij zijn tevreden met het product
    Geschreven door Klant uit annen op 18-01-2021