Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Thoes In\'t Groen 9.8

Een uitstekende service van een lokale ondernemer...TOP!!!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (274)

  • Beoordeling: 9.8

    Een uitstekende service van een lokale ondernemer...TOP!!!!
    Geschreven door Klant Thoes In\'t Groen uit witteveen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Nogmaals aardige mensen, goed geholpen, de verkopers denken mee en geven goed advies
    Geschreven door Klant Zantinge uit beilen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Beilen is een ruim gesorteerde winkel met zeer vriendelijk en deskundig personeel. Als klant voel je je welkom en er wordt goed doorgevraagd op de wensen zodat het best passende product kan worden gekozen. Bij de installatie van de stereoset kregen we het niet zelf voor elkaar om de connectie met internet te maken. Binnen 2 uur stond de eigenaar van de zaak bij ons thuis om het probleem op te lossen. Top.
    Geschreven door Klant uit witteveen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    plezierige winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Duinkerken uit beilen op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ruime keus en vooral de service is voortreffelijk.
    Geschreven door Klant uit beilen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Jjjjjjj
    Geschreven door Klant uit westerbork op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit beilen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak met zeer ervaren en behulpzame medewerkers. gelukkig dat we zo\'n winkel in Beilen hebben. En de prijzen zijn heel goed!
    Geschreven door Klant Boer-ameling uit beilen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig en snel geholpen super klantvriendelijk een 10 plus
    Geschreven door Klant Oostingh uit beilen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Beilen is een winkel waar de klant nog écht klant is!
    Geschreven door Klant Hut uit westerbork op 22-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Je wordt goed geholpen bij het bepalen van de keuze.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Alles zeer correct zowel in de winkel , de aflevering en het plaatsen. Goed en hulpvaardig personeel. Goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit hooghalen op 20-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    klantvriendelijk, kennis van zaken, voldoende tijd...
    Geschreven door Klant Drost uit wijster op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    zou iedereen aanraden bij expert te gaan shoppen, deskundig personeel die weten waar ze overpraten. goede service ,aflevering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Koster uit beilen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    geen
    Geschreven door Klant uit hijken op 11-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goed ben te vreden
    Geschreven door Klant De Vries uit beilen op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    expert bevalt ons prima ,
    Geschreven door Klant uit beilen op 23-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    doe maar gewoon blijf jezelf
    Geschreven door Klant Tijms uit beilen op 20-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De Expertzaak waar je als klant gewaardeerd wordt.
    Geschreven door Klant Metaaldraaierij Dondorff Bv uit beilen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne winkel en personeel
    Geschreven door Klant uit hijken op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    wij maken al 50 jaar gebruik van dit bedrijf
    Geschreven door Klant Bouwman uit beilen op 13-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    X
    Geschreven door Klant uit beilen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke medewerkers die direct voor je klaar staan en veel kennis hebben van producten en leveringen.
    Geschreven door Klant uit beilen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Coenen uit hoogersmilde op 29-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede kwaliteit en goede uitleg van het product.
    Geschreven door Klant Weerman uit beilen op 25-12-2018
  • Beoordeling: 4.2

    Laat je niet voorlichten door een verkoper maar doe vooral zelf goed onderzoek naar een product dat je graag kopen wilt. Ze verkopen enkel hun favoriet.
    Geschreven door Klant uit beilen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Altijd goede product informatie en prima service.
    Geschreven door Klant uit smilde op 20-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Als er later vagen zijn of als je hulp nodig hebt is de service meer dan prima
    Geschreven door Klant uit smilde op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    goede service prima produkten
    Geschreven door Klant uit beilen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Product wordt nu getest. Lijkt goed. Klantvriendelijkheid staat bovenaan hun lijstje! Prima personeel!
    Geschreven door Klant De Jonge uit westerbork op 14-12-2018