Navigatie

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Weurding 9.6

Hele goede zaak, heel prettig en zeer kundig personeel en hele goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (319)

  • Beoordeling: 9.6

    Hele goede zaak, heel prettig en zeer kundig personeel en hele goede service
    Geschreven door Klant Weurding uit beilen op 06-01-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Helemaal goed
    Geschreven door Klant uit beilen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Super bedrijf
    Geschreven door Klant uit beilen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ervaring is prima
    Geschreven door Klant uit beilen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Denken mee, klantvriendelijk, behulpzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit beilen op 20-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    de goedkoopste , snelle levering en bij ophalen goede uitleg
    Geschreven door Klant uit beilen op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed geholpen in de winkel en goed advies gehad over het product dat ik gekocht heb
    Geschreven door Klant Jonkers uit beilen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Hazekamp uit beilen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed assortiment. Ervaren en vriendelijk personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is voor mij expertise en eerlijkheid. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Tetteroo uit beilen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.1

    De droger van Siemens werkt prima en naar verwachting. In tegenstelling tot de vorige droger van AEG ( 5 jaar oud ) die enkele jaren een bak ellende is geweest ; veel kosten aan gehad, maar niet naar behoren drogen.
    Geschreven door Klant uit beilen op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel , goede service
    Geschreven door Klant Littel uit hoogersmilde op 27-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben jarenlang klant geweest bij Expert Beilen en ben erg tevreden. Je betaalt wat meer dan bij \'internetaankopen\', maar krijgt er deskundig advies en een uitstekende service voor.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 24-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige mensen!
    Geschreven door Klant Prins uit westerbork op 19-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prettig vriendelijk professioneel
    Geschreven door Klant Buitendijk uit beilen op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service, goede kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit smilde op 12-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Product wat ik wilde aankopen was niet op voorraad maar winkelbediende heeft gebeld en kon het de volgende dag ophalen in de winkel. Vriendelijk en meedenkend personeel.
    Geschreven door Klant Koobs uit dwingeloo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    GOEDE ERVARING MET EXPERT BEILEN
    Geschreven door Klant Grimminck uit beilen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben al vele jaren klant bij Expert in Beilen, en tot nu toe een zeer tevreden klant. Heb een keer bij een grote webwinkel een wandelwagen gekocht, wat een drama! Telkens weer terug naar het postkantoor om de boel terug te sturen, dit heeft weken geduurd. Dit soort dingen heb je dus niet als je gewoon in een winkel iets koopt. Service staat hoog in het vaandel bij mij. Vind het prettig als ik bv een tv koop en daar persoonlijk uitleg en een demonstratie van krijg, en dat krijg je dus bij Expert!
    Geschreven door Klant Bergwerf uit beilen op 28-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goede ervaringen bij aankopen gedaan bij Expert. Netjes en op tijd afgeleverd, duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Chaudron uit beilen op 26-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Geen mening
    Geschreven door Klant Van der Kuylen uit beilen op 31-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    perfecte service maar dat wisten wij al langer
    Geschreven door Klant uit beilen op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima
    Geschreven door Klant uit hijken op 26-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit beilen op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ze zijn zeer attent en denken met je mee
    Geschreven door Klant uit beilen op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Koop bij de man die ook repareren kan !
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit beilen op 30-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    De medewerkers waren erg enthousiast en opgewekt
    Geschreven door Klant op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel,prettig personeel,goede producten met voordeel.
    Geschreven door Klant Wassink uit beilen op 26-06-2019