Navigatie

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant S 8.7

Kopen bij expert is een plezier voor het hele gezin

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (576)

  • Beoordeling: 8.7

    Kopen bij expert is een plezier voor het hele gezin
    Geschreven door Klant S uit beilen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit diever op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit westerbork op 14-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Mijn ervaring met Expert zijn altijd goed (geweest). Eerst naar Expert en dan pas bij een ander kijken
    Geschreven door Klant uit dwingeloo op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    _
    Geschreven door Klant uit beilen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 6.9

    geen
    Geschreven door Klant uit spier op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Van Es uit beilen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goed personeel met goede uitleg
    Geschreven door Klant uit westerbork op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Een aanrader
    Geschreven door Klant uit westerbork op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    je word goed geholpen een goed advies en goeie service
    Geschreven door Klant Koopman uit westerbork op 20-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ik vind Expert betrouwbaar en je kunt rekenen op goede Service!
    Geschreven door Klant uit sneek op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Toppers zijn het bij Expert Beilen. Blij met onze keuze
    Geschreven door Klant Hendriks uit beilen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    IK ben tot nu toe tevreden over mijn aankoop van de Ceol Denon N11. Het geluid en dan de muziekbeleving vind ik openbarend. Ik beleef oude cd\'s opnieuw. En komen instrumenten en de kwaliteit van stemmen helder over. Ik ben nog wel benieuwd als ik dit op mijn t.v. kan aansluiten !
    Geschreven door Klant uit beilen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle service,gekocht en de volgende dag geleverd.
    Geschreven door Klant uit beilen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Plaatselijke expert steunen
    Geschreven door Klant Sietsma uit beilen op 04-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en vriendelijk geholpen. Snelle reactie op de wensen. Gevolg snelle bediening.
    Geschreven door Klant Dekker uit smilde op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Super service en klantvriendelijk een vette 10
    Geschreven door Klant Hogenberg uit beilen op 23-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 21-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Beilen!, Klantvriendelijk, goede uitleg ze weten waar ze het over hebben , aardig personeel en goed vakwerk leveren als er iets geplaatst wordt!
    Geschreven door Klant Beuving uit beilen op 20-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Mijnervaring met expert zijn goed.Mag er graag komen.
    Geschreven door Klant Koops uit hijken op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd goede service. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Oldenburger uit beilen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik kreeg de korting die aeg aanbood Dat was een verrassing voor mij Bij het aankopen was dat niet bekend Dankjewel Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Boelen uit beilen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk, vlot en correct.
    Geschreven door Klant uit wijster op 04-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    ..
    Geschreven door Klant uit wijster op 31-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Blueraypeler van Sony, uitstekend...service van vestiging Beilen, uitstekend
    Geschreven door Klant Van Trigt uit dwingeloo op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Gelet op het product en behandeling, beveel ik Expert te zeerste aan bij adspirant klanten.
    Geschreven door Klant Reinds uit westerbork op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    goed product
    Geschreven door Klant uit beilen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ondanks de huidige beperkingen adequate dienstverlening
    Geschreven door Klant uit beilen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Aardige benadering en kennis van zaken!!
    Geschreven door Klant Woldhek uit westerbork op 25-03-2021