Navigatie

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Duinkerken 9.8

De winkel is goed en af. Het is er plezierig winkelen. Vriendelijk en beleefd, maar ook bekwaam personeel. Goede merk producten...De naam Expert doet zijn recht wel aan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (372)

  • Beoordeling: 9.8

    De winkel is goed en af. Het is er plezierig winkelen. Vriendelijk en beleefd, maar ook bekwaam personeel. Goede merk producten...De naam Expert doet zijn recht wel aan.
    Geschreven door Klant Duinkerken uit beilen op 05-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kan het filiaal in Beilen van harte aanbevelen
    Geschreven door Klant Van der Vlies uit spier op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant uit beilen op 02-07-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Winkel was goed, bezorging en installatie zeer matig
    Geschreven door Klant uit westerbork op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ze geven zeer goede adviezen bij de aankoop en voor mij zeker ook op een telefonisch gesprek
    Geschreven door Klant De Wit uit assen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    zie mijn eerste antwoord.
    Geschreven door Klant uit hooghalen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Heeft u vragen over producten ga naar Expert het zal u verbazen hoe fijn dat is
    Geschreven door Klant Van Burk uit westerbork op 19-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kun je met een gerust hart winkelen
    Geschreven door Klant Van Dellen uit oranje op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima website .Een keuze maken is niet moeilijk door duidelijke uitleg. Mocht je een artikel toch in een fysieke winkel van Expert willen halen is daar een mogelijkheid voor: er is altijd wel een winkel in de buurt met prima service waar je naar terug kan gaan mocht er onverhoopt iets mis zijn met je aankoop
    Geschreven door Klant uit beilen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit beilen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij bevelen de winkel in Beilen aan vanwege hun goede service en deskundigheid
    Geschreven door Klant Koops uit grolloo op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Wij vinden deze winkel altijd een goede service geven. Ze hebben goede kennis van de producten en doen er alles aan om het voor de klant naar de zin te maken.
    Geschreven door Klant uit hijken op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed uitstraling van een keurig ingerichte winkel , met de juiste mentaliteit van de verkopers.
    Geschreven door Klant Metaaldraaierij Dondorff Bv uit beilen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service en vakkundig personeel die de tijd voor je nemen. Tip: koop bij je lokale ondernemer.
    Geschreven door Klant Kwant - Van Roon uit westerbork op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon een geweldige winkel en kundige medewerkers... en heel vriendelijk.
    Geschreven door Klant Bergwerf uit beilen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig personeel. Prijs / kwaliteit is goed.
    Geschreven door Klant Gritter uit westerbork op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    goede service en goed personeel
    Geschreven door Klant uit westerbork op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon is goed
    Geschreven door Klant Oosterloo uit hooghalen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel met deskundig personeel. Gekocht een inductie kookplaat, afzuigkap en inbouw vaatwasser. Er werd, ondanks wachtende klanten de tijd genomen om ons tot goede keuzes te brengen. Alles werd binnen een week geleverd, bezorgd en ingebouwd. Alhoewel Expert niet altijd de goedkoopste is zijn ze zeer concurrerend op het gebied van deskundigheid, aandacht en service. Kortom winkel om aan te bevelen
    Geschreven door Klant Wilderdijk uit hooghalen op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk personeel helpen heel goed
    Geschreven door Klant uit andel op 25-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk geholpen, goed en deskundig advies. Installatie thuis is perfect. Expert is helemaal top!
    Geschreven door Klant uit ruinen op 24-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    prima service, deskundig en vriendelijk personnel
    Geschreven door Klant uit beilen op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige winkel met zeer klantvriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Van Hee uit beilen op 07-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en uitgebreid advies in de winkel. Vakkundige inbouw van de nieuwe koelkast in een al bestaande keuken. Prettig contact met de diverse mensen van Expert. Al met al zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit elp op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    je wordt hier op een goede en beleefde manier geholpen waar kan gaan ze je op een corecte manier helpen bedankt hier voor
    Geschreven door Klant Bruggink uit smilde op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn geholpen door een keurige, vriendelijke en vakkundige jongeman die ons goed en duidelijk advies heeft gegeven over de aankoop die we wilden doen, en ook hebben gedaan
    Geschreven door Klant uit dwingeloo op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Supervriendelijke medewerkers en goed advies
    Geschreven door Klant Hoogland uit westerbork op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke bejegening. Goede service
    Geschreven door Klant uit wijster op 03-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Eigen keuze maken!
    Geschreven door Klant uit beilen op 29-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ben uitstekend geholpen Alle lof.
    Geschreven door Klant Kamphof uit dwingeloo op 27-03-2020