Navigatie

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Ze zijn zeer attent en denken met je mee

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (294)

  • Beoordeling: 8.4

    Ze zijn zeer attent en denken met je mee
    Geschreven door Klant uit beilen op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Koop bij de man die ook repareren kan !
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit beilen op 30-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    De medewerkers waren erg enthousiast en opgewekt
    Geschreven door Klant op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel,prettig personeel,goede producten met voordeel.
    Geschreven door Klant Wassink uit beilen op 26-06-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit dwingeloo op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel, vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel. Prijs is vaak niet of nauwelijks hoger als andere winkels. Lekker dichtbij en snelle service of antwoorden als je die nodig zou hebben.
    Geschreven door Klant Kamphof uit dwingeloo op 22-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    We zijn tevreden zo lang als we al klant zijn.En dat is al heel veel jaartjes.
    Geschreven door Klant Koops uit hijken op 21-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het is heel fijn winkelen bij Expert in Beilen. Deskundige medewerkers en je wordt snel geholpen. Als het product niet in de winkel ligt dan wordt het besteld en krijg je een telefoontje. Ik heb gemerkt dat zij, in mijn geval, de goedkoopste winkel waren bij de aanschaf van een Samsung tablet.
    Geschreven door Klant Koopman uit beilen op 14-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    prima service/personeel neemt alle tijd om je te woord te staan en zijn vriendelijk
    Geschreven door Klant uit beilen op 03-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en keurige installatie.
    Geschreven door Klant uit hooghalen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Beilen is een prima winkel, met deskundig personeel en een prettige uitstraling. Wij komen graag winkelen bij Expert Beilen.
    Geschreven door Klant Gritter uit westerbork op 15-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Duidelijke website met genoeg informatie over het produkt
    Geschreven door Klant Boer uit uffelte op 06-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service van eigenaar zelf deze winkel komen we al 12 jaar
    Geschreven door Klant Buiter uit elp op 06-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ga naar Expert om hun prettige service,kan altijd terecht met vragen,wordt goed geadviseerd met aankopen,thuis afleveren en instaleren is altijd keurig en wordt netjes en kalm uitgelegd Ik koop alles bij Expert,vind het een fijne zaak met fijne service
    Geschreven door Klant Van Rooij uit beilen op 23-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Al gedaan via andere mail
    Geschreven door Klant Peeters uit orvelte op 10-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goeie stofzuiger zuigt alleen niet zo goed als een gewone stofzuiger
    Geschreven door Klant uit beilen op 09-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    goede kwaliteit en goede klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant Van der Loo uit westerbork op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    prima zaak met uitstekende service
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 03-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vlot geholpen goede uitleg en goede service.
    Geschreven door Klant Fransens uit beilen op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Een uitstekende service van een lokale ondernemer...TOP!!!!
    Geschreven door Klant Thoes In\'t Groen uit witteveen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Nogmaals aardige mensen, goed geholpen, de verkopers denken mee en geven goed advies
    Geschreven door Klant Zantinge uit beilen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Beilen is een ruim gesorteerde winkel met zeer vriendelijk en deskundig personeel. Als klant voel je je welkom en er wordt goed doorgevraagd op de wensen zodat het best passende product kan worden gekozen. Bij de installatie van de stereoset kregen we het niet zelf voor elkaar om de connectie met internet te maken. Binnen 2 uur stond de eigenaar van de zaak bij ons thuis om het probleem op te lossen. Top.
    Geschreven door Klant uit witteveen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    plezierige winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Duinkerken uit beilen op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ruime keus en vooral de service is voortreffelijk.
    Geschreven door Klant uit beilen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Jjjjjjj
    Geschreven door Klant uit westerbork op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit beilen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak met zeer ervaren en behulpzame medewerkers. gelukkig dat we zo\'n winkel in Beilen hebben. En de prijzen zijn heel goed!
    Geschreven door Klant Boer-ameling uit beilen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig en snel geholpen super klantvriendelijk een 10 plus
    Geschreven door Klant Oostingh uit beilen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Beilen is een winkel waar de klant nog écht klant is!
    Geschreven door Klant Hut uit westerbork op 22-02-2019