Navigatie

Beoordelingen Expert Beilen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beilen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beilen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oost 9.0

Goed en deskundig personeel wij zijn zeer tevreden met expert Beilen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (417)

  • Beoordeling: 9.0

    Goed en deskundig personeel wij zijn zeer tevreden met expert Beilen
    Geschreven door Klant Oost uit beilen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Voor een goede service en deskundig advies moet je bij expert Nijboer zijn
    Geschreven door Klant uit beilen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    cijfer 9, 10 is voor de meester
    Geschreven door Klant uit balinge op 05-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over de bezorging en het installeren van mijn nieuwe Amerikaanse koelkast. Ze hebben hem keurig op zijn plek gezet en een duidelijke uitleg gegeven over de koelkast. De oude apparaten hebben ze een dag later opgehaald, zodat ik rustig alles in de nieuwe koelkast kon zetten.
    Geschreven door Klant uit beilen op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service bij Expert Beilen: telefonisch besteld en dezelfde dag nog thuis bezorgd. Top!
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 02-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Wat ik kocht, kostte bij Expert 379 euro. Op internet kon ik het op een website 30 euro goedkoper aanschaffen. Heb ik niet gedaan. Ik wil graag dat er fysieke winkels in mijn dorp blijven. Als er nu iets met mijn apparaat is ga ik naar de winkel. Geen gedoe met webwinkels.
    Geschreven door Klant Staal uit beilen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    alles via de mail besteld uit de folder en keurig geleverd en geplaatst.
    Geschreven door Klant Mulder uit sint maarten op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wederom een leuk product gekocht en ook weer deskundig en vriendelijk geholpen!
    Geschreven door Klant uit spier op 28-08-2020
  • Beoordeling: 6.0

    goede uitleg,goede levering, geen reactie op vraag daarna,MISSER!
    Geschreven door Klant Wiechers uit beilen op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Bij expert krijg je altijd goed advies en uitleg wat je vraagt. De jongens zijn zeer vriendelijk en geduldig. Zo door gaan!Ik ben zeer tevreden over jullie.
    Geschreven door Klant Klok uit beilen op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goed tevreden
    Geschreven door Klant Kleine uit hijken op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed.
    Geschreven door Klant uit elp op 24-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel en personeel
    Geschreven door Klant Vierhoven uit beilen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    AL JAREN KLANT, GOEDE ERVARINGEN.
    Geschreven door Klant uit hooghalen op 18-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kom daar al jaaaaaaaren, omdat het voor mij een zeer vertrouwd adres is.
    Geschreven door Klant Havinga uit beilen op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    wat is een review in het Nederlands? Een herkijk?
    Geschreven door Klant uit beilen op 17-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ga niet overal op ziek, gewoon naar Exoertt. Die luisteren naar je wat je echt wil kopen.
    Geschreven door Klant uit elp op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    In deze warme weersomstandigheden is het verplicht thuiswerken niet een voorrecht.... Enige verkoeling op mijn werkkamer was gewenst. Ik heb mij laten voorlichten door een kundige medewerker van de expert winkel in het dorp. Goed advies en tot koop overgegaan. volgende dag reeds beschikbaar.
    Geschreven door Klant Boer uit beilen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Leuke airco voor slaapkamer.
    Geschreven door Klant uit westerbork op 07-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben zeer tevreden met het gedegen advies en de kundigheid van de medewerker. Zo kun je goed een keuze maken
    Geschreven door Klant uit hooghalen op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een fijne winkel voor u aankoop.
    Geschreven door Klant Mars uit hijken op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren klant bij Expert in Beilen. Vriendelijk hulpvaardig en vooral deskundig personeel. Onlangs gebruik gemaakt van een TomTom actie. Een uitzoeken geen probleem,prima geholpen aan een TomTom die voor ons geschikt is. Om van de actie gebruik te kunnen maken moest er een enorme waslijst ingevuld worden. Niet te doen voor ons,erg ingewikkeld. Ook daarmee prima geholpen door iemand van het personeel. Nogmaals alleen maar perfecte ervaringen.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit diever op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Winkel goed overzichtelijk ingericht. Snelle hulp en goede voorlichting en advies. Levering zelfs sneller dan was beloofd.
    Geschreven door Klant uit wijster op 03-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goeie ervaring, verder niet in woorden uit te brengen
    Geschreven door Klant Heeling uit beilen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    De Devolo extender werkt perfect, tot achter in de tuin uitstekend WiFi bereik!
    Geschreven door Klant uit westerbork op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Samen een soundbar uitgezocht. Ik kan wel naar een webshop of een fysieke winkel elders in het land rijden maar ik wil de kwaliteit horen en voor ons is de installatie ook een dingetje. Ook andere bestellingen zijn goed tot uitstekend afgerond. Bovendien steunen wij onze lokale winkels zoveel mogelijk!
    Geschreven door Klant Bakker uit beilen op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Altijd goed
    Geschreven door Klant uit westerbork op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen en snel geleverd Erg fijn
    Geschreven door Klant Kamman uit westerbork op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik kan Expert van harte aanbevelen voor jong en oud Vgr Mesa
    Geschreven door Klant Okken uit beilen op 29-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvtp
    Geschreven door Klant Rusticus uit zwiggelte op 29-07-2020