Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

expert komt zij afspraken na !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (712)

  • Beoordeling: 9.7

    expert komt zij afspraken na !
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Na omzwervingen bij andere leveranciers uiteindelijk bij EXPERT gekocht. Product op voorraad en conform afspraak geleverd. Een verademing!
    Geschreven door Klant Van Wilsum uit \'s-gravenhage op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    groetjes
    Geschreven door Klant uit nuenen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik raad het.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Nuenen: ben al jaren klant, altijd uitstekende service en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Verhoog uit eindhoven op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Had mijn zinnen gezet op een bepaald type platenspeler. Bleek niet leverbaar bij mijn buurtwinkel (vlakbij Deventer). Na twee telefoontjes werd het gewenste apparaat gevonden in Nuenen. Overzichtelijke betaling en goede info. Vier dagen later in huis.
    Geschreven door Klant Snijdewind uit deventer op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De deskundigheid en goede service geven mij de doorslag in het vertrouwen in Expert van Erp. Natuurlijk met een goede prijs!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ga naar expert en u wordt door experts geholpen
    Geschreven door Klant Schijven uit nuenen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles top geregeld! Fijne winkel en service.
    Geschreven door Klant uit helmond op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ga zo door
    Geschreven door Klant De Jong uit nuenen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 6.6

    Voorraad zeer beperkt
    Geschreven door Klant Verspeek uit nuenen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nuenen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Altijd fijne hulp en kwaliteit
    Geschreven door Klant Merks uit geldrop op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Was ok.
    Geschreven door Klant uit helmond op 14-05-2021
  • Beoordeling: 6.8

    zie eerder
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service deskundige hulp
    Geschreven door Klant uit nuenen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 1.6

    Kort door de bocht...behandeld door medewerker
    Geschreven door Klant Spaan uit nuenen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zie eerdere opmerking over service!
    Geschreven door Klant Blom uit nuenen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer fijne winkel!
    Geschreven door Klant Van Halteren - Pennings uit nuenen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Nette winkel goede verkoper die weet waar hij over praat, en het brengen en aansluiten buitengewoon goed dik tevreden, dankjewel
    Geschreven door Klant Henraat uit beek en donk op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima Service, Geweldige uitleg en installatie. Raad ik ieder aan.
    Geschreven door Klant uit breugel op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ben gewoon heel erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 02-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    We zijn zeer tevreden over de wijze van benaderen van ons als klant
    Geschreven door Klant uit geldrop op 29-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn zeer tevreden over Expert in Nuenen , informatief en deskundig voorgelicht i.v.m. de aanschaf van een nieuwe vaatwasser . Daarna is alles volgens afspraak geleverd en zorgvuldig geinstalleerd door een monteur , die zijn vak verstaat !!
    Geschreven door Klant Van Kuijeren uit nuenen op 21-04-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, goede kwaliteit, vlot, vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant uit lieshout op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede uitleg over de aangekochte producten door een deskundige medewerker.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Omdat ik zelf via internet min produkten uitgezocht heb, kan ik niets over de winkelservice vertellen. De telefonische contacten verliepen soepel. Ik ben blij dat ik mijn inbouwkoelkast heb laten installeren, want dat bleek moeilijker dan verwacht. De installateur streefde echt naar een uitstekend resultaat. Bedankt Jeannette
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Kopen bij Expert is kiezen voor uitstekende service, goede productinformatie en prettige begeleiding bij je aankoop.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Een 10!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Tijdens winkelafspraak heel goed geholpen met juiste keuzes maken. Superblij met kookplaat en vaatwasser.
    Geschreven door Klant Wernaert uit helmond op 12-04-2021