Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Koppers 8.0

We zijn goed geholpen en onze aankoop is ook goed bevallen. Wat je van een expert mag verwachten!!!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (553)

  • Beoordeling: 8.0

    We zijn goed geholpen en onze aankoop is ook goed bevallen. Wat je van een expert mag verwachten!!!!
    Geschreven door Klant Koppers uit geldrop op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het eerste contact met Expert Nuenen beviel ons goed. De verkoper heeft deskundige uitleg gegeven bij de verschillende modellen TV. Het maakte onze keuze een stuk eenvoudiger want soms zie de door de bomen het bos niet. Ook de bezorging en de installatie was keurig op tijd en perfect geïnstalleerd. De TV is precies wat wij verwacht hebben.
    Geschreven door Klant Schimmel uit helmond op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert een volautomatischkoffiezetapparaat van het merk Jura vanhet type E8 aangeschaft. Het apparaat voldoet boven verwachting.
    Geschreven door Klant Bruijn uit helmond op 16-11-2020
  • Beoordeling: 1.8

    Lange reparatietijd én lange tijd met nieuw apparaat bestellen. “Support your locals” wordt zo wel erg onaantrekkelijk... voor de service hoef je het niet te doen, die kregen we niet.
    Geschreven door Klant uit veghel op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed geholpen. duidelijk, met kennis van zaken. voor een redelijke prijs. Kortom : ZEER TEVREDEN!
    Geschreven door Klant Dragt uit eindhoven op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    ga naar een winkel in de buurt met goede service.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert staat advies voorop. Niet kost wat kost het duurste product, maar zij adviseren je over \"wat het beste bij je past\". Hele fijne winkel en altijd goede service
    Geschreven door Klant uit nuenen op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top kwaliteit! Goed en snel geholpen echt aanrader en kwa prijs goedkoopste!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 5.2

    Doe ik niet.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service, netjes en attent, kan het iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Hagendoorn uit smaragdlibel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    !!!!!!
    Geschreven door Klant Lodder uit eindhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    kopen bij een winkel in je eigen woonplaats is voordeliger en de service is dicht bij huis.
    Geschreven door Klant Posthumus uit nuenen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer snelle inventarisatie en vervolgens levering en montage van de producten. Zeer goed mee gedacht t.b.v. de invulling van onze nieuwe showroom. Edwin Bol Keukencentrum Berkers Den Bosch
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en werd goed geholpen.
    Geschreven door Klant Evers uit nuenen op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe t.v. en de installatie is keurig gebeurd....
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit nuenen op 01-11-2020
  • Beoordeling: 4.8

    Mooie winkel met leuke spullen. Mijn cijfer voor deskundigheid, advies, geduld van medewerker en de hele orderafhandeling is in geval een 6+.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 27-10-2020
  • Beoordeling: 7.6

    /
    Geschreven door Klant uit geldrop op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    GOEDE PRIJS EN SERVICE
    Geschreven door Klant Kampen uit helmond op 27-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen en ook de. Bezorging was perfect.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en deskundig advies.
    Geschreven door Klant Van Uden uit \'s-hertogenbosch op 25-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Pak een expert winkel bij u in de buurt voor al uw vragen en aankoop.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben zeer tevreden over mijn Sony , mooie grootte 43 en prachtige kleuren met geweldige diepte. Past ook prima bij mijn Ziggo next. Fijne aankoop. Jacques Francken.
    Geschreven door Klant Francken uit son op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Makkelijk bereikbaar en parkeren. Mooie overzichtelijke winkel met goede artikelen. Nette vriendelijke vakkundige service.
    Geschreven door Klant Rooijakkers uit nuenen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Perfecte zaak, goed advies, producten zijn prijs/kwaliteit waardig
    Geschreven door Klant Van Keppelen uit nuenen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed en deskundig geholpen. TV netjes thuisgebracht en gecontroleerd op beschadigingen. Prima service
    Geschreven door Klant uit nuenen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Geen behoefte aan het schrijven van een review
    Geschreven door Klant uit nuenen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert gives you great advice and then delivers exactly what you ordered, on time and with a smile.
    Geschreven door Klant uit waalre op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prima voorlichting en service...
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn zeer tevreden met Expert, zowel in de winkel als met de aflevering.
    Geschreven door Klant Van Berkel uit lieshout op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is deskundig en betrouwbaar over de producten die zij verkopen. De kwaliteit en prijs van het product is zeer goed, samen met een prima service. Het product van aankoop was een Bosch afwasmachine, maar wij hebben hiervoor ook andere producten gekocht met dezelfde positieve ervaring.
    Geschreven door Klant Haus uit son op 20-10-2020