Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Enting 7.9

Zeer goede ervaring met levering en garantie je kan dr goed van op aan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1830)

  • Beoordeling: 7.9

    Zeer goede ervaring met levering en garantie je kan dr goed van op aan
    Geschreven door Klant Enting uit deurne op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede afspraken en goede service
    Geschreven door Klant uit helmond op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    perfect. Alles naar wens verlopen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service deskundig personeel. Gekocht wat ik nodig had voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant De Corte uit deurne op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn super goed geholpen toen onze wasmachine van 5 jaar kapot ging. We kregen een leen wasmachine. De winkelmedewerker Toine in Deurne heeft contact gezocht met Miele. We zijn tot een super oplossing gekomen. Toine bedankt! Ook een compliment voor Miele
    Geschreven door Klant Lemmen uit melderslo op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima vriendelijke reactie op mijn vraag en daarna snelle levering. Product helemaal volgens order.
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn keuze voor kopen bij Expert heeft te maken met de goede ervaringen, die we al jarenlang hebben en bovendien hebben we enige huiver om online artikelen te kopen. Dit heeft zeker met onze leeftijd te maken en zo lezen we ook liever een echt boek dan per e-reader.
    Geschreven door Klant Senders uit deurne op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig advies en goede service en een goed product
    Geschreven door Klant Klaare uit helmond op 14-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Kunt van twee kanten binnen. Goede producten en bediening
    Geschreven door Klant Houben uit deurne op 13-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede uitleg en vriendelijk van de bediening service staat hoog in het vaandel ga zo door
    Geschreven door Klant Jaspers uit ysselsteyn lb op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    ik vind de hulpvaardigheid prima.
    Geschreven door Klant uit deurne op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en netjes behandeld Afspraak goed nagekomen
    Geschreven door Klant Camp uit deurne op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Betreft aanschaf 24 inch tv Salora 24LTC2100. Ik zocht een eenvoudige tv voor op de camping. Deze tv heeft goed beeld. Het geluid van de tv is erg blikkerig, maar dat is voor mij geen probleem, aangezien ik daarvoor afzonderlijk speakers gebruik. Beperkte aansluitmogelijkheden (1 hdmi, 1 usb en 1 hoofdtelefoon). Gebruik hem in combinatie met Android tv box, wat prima werkt. Hulp in de winkel was prima.
    Geschreven door Klant Mennen uit deurne op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden over expert goede service goede uitleg . Gr.henk
    Geschreven door Klant Heck uit brouwhuis op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ben zeer tevreden en altijd zeer correcte medewerkers
    Geschreven door Klant uit helenaveen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Fijne winkel,met vriendelijk personeel en ze maken ook de tijd voor je.leuke uitstraling van de winkel.en vooral een goeie service.en weten waarover ze praten.
    Geschreven door Klant Koppens uit deurne op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn een tevreden klant en vinden t prettig om in ons Deurne deze service en mooie winkel te kunnen bezoeken .
    Geschreven door Klant Scheepers uit deurne op 06-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    ruime keuze goed advies prijs kwaliteit oke
    Geschreven door Klant Van Seggelen uit deurne op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    je wordt er goed en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit helmond op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben goed ingelicht over de artikels maar voor mij was ook belangrijk de service.
    Geschreven door Klant Derkx uit deurne op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed behandeld.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-11-2020
  • Beoordeling: 6.2

    nee ik stop er mee.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    top
    Geschreven door Klant Mennen/proenings uit deurne op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is waar je moet zijn! Goede vriendelijke service!
    Geschreven door Klant Kragt uit deurne op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We hebben weer een goede aankoop gedaan bij Expert. Onze nieuwe tv is weer beter en iets groter dan ons oudje die we in de serre hebben neer gezet. Het beeld is stukken helderder dan bij de oude. Prima aankoop!
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Deskundige monteur en mee denken in de situaties van geleverd product.. Hans geweldig... dank hiervoor.
    Geschreven door Klant Van Bree-slits uit deurne op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Fijne winkel, maar verkrijgbaarheid is af en toe beroerd.
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    De klacht die we hadden werd snel en goed opgelost
    Geschreven door Klant De Greef - Radt uit helmond op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel,vriendelijk en kundige verkopers en een top service!! Ga zo door....!!👍😉
    Geschreven door Klant Van de Kimmenade uit helmond op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede sevice goede klantvriendelijkheid of het nu om iets kleins of groot gaat
    Geschreven door Klant Linders uit deurne op 03-11-2020