Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Expert Deurne is de winkel waar je moet zijn voor service en goede hulp bij het nemen van de juiste keuze.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1520)

  • Beoordeling: 9.2

    Expert Deurne is de winkel waar je moet zijn voor service en goede hulp bij het nemen van de juiste keuze.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    in deurne wordt je fijn geholpen hebben tijd voor je of je komt voor klok radio of tv maakt niet uit dat is service van hen ook het leveren daarom gaan wij naar deurne
    Geschreven door Klant Zweegers uit someren op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende producten/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bediening en afleveringen
    Geschreven door Klant Arts uit helmond op 27-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Geen
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 26-07-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Dyson apparaten te duur
    Geschreven door Klant Bravenboer uit deurne op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig personeel, ruime keuze en perfecte service.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede Service Fijne Mensen Goede Kwaliteit
    Geschreven door Klant Hoeben uit deurne op 26-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    alles is prima verlopen.
    Geschreven door Klant uit rips op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Met name de bijzonder goede service en expertise van de monteur (Hans) maakt onze keuze voor Expert Deurne
    Geschreven door Klant Hoeben uit lieshout op 20-07-2019
  • Beoordeling: 2.5

    Helemaal niet tevreden.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Mijn eerste ervaring met Expert is goed. Bij een volgende aankoop zal ik mij zeker laten informeren en adviseren door Expert.
    Geschreven door Klant uit overloon op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Dit zou ik later willen doen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zijn erg fijn geholpen voor een nieuwe wasmachine. Deskundig een eerlijk advies en er werd goed meegedacht. Volgende dag meteen geleverd. Helemaal top dus.
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    duidelijke site, met veel product- informatie ook de prijs staat erbij, maar ook als je iets niet kunt vinden op hun site kun je naar de winkel gaan daar helpen ze je verder zoeken, geheel vrijblijvend en op een rustige manier, personeel is goed op de hoogte van de producten en assortiment wat in huis is als het is uitverkocht wordt er alle moeite gedaan om het zo spoedig mogelijk in huis te hebben, ook de afleverings- service is prima, thevens de afstelling van het gekochte product. ook de nazorg bij eventuele problemen is zeer goed.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    De medewerkers van Expert Deurne zijn altijd goed geïnformeerd, behulpzaam en zeer kundig. Je kunt niet om Expert Deurne heen wanneer je met een goed gevoel wilt genieten van je aldaar gedane aankopen en dat geldt voor het hele assortiment. Expert Deurne is TOP
    Geschreven door Klant Van Uden uit deurne op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    goede service en uitleg over het nieuwe apparaat
    Geschreven door Klant uit helmond op 16-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service. Goed geholpen door medewerker
    Geschreven door Klant uit someren op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    u wordt geholpen door professioneel, vakkundig en ervaren personeel!
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Op het moment geen mening
    Geschreven door Klant In het Hulst uit deurne op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    goeie winkel. hebben er verstand van en een correcte service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede producten en service
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    altijd goede hulp en service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 12-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    ik was altijd goed te spreken over expert, laatste keer matig.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 10-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 09-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goed geholpen,goeie service
    Geschreven door Klant Manders uit deurne op 09-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    al gedaan
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-07-2019
  • Beoordeling: 6.3

    Airco gekocht. Dez was 12,5% duurder dan bij Media markt. Verschil op 2 airconditioners was 100,--.
    Geschreven door Klant Steeghs uit deurne op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant Steeghs uit helmond op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Als er iets aan product is wordt het ook zo snel mogelijk opgelost
    Geschreven door Klant uit liessel op 08-07-2019