Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Is prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1739)

  • Beoordeling: 7.3

    Is prima
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-09-2020
  • Beoordeling: 4.4

    Weet nog steeds niets over mijn bestelling
    Geschreven door Klant Van Bergen uit helmond op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    ik heb de laatste vijf maanden van alles gekocht en het is prima
    Geschreven door Klant Van Stratum uit liessel op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    expert is kort bij niet duur en levert uistekende service en advies
    Geschreven door Klant Boers uit deurne op 08-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Fijn geholpen vriendelijke verkoper. Kom volgende keer weer terug👍
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk en kundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Vincent uit deurne op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen, met een zeer goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit mierlo op 03-09-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Nee
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We kwamen dit keer voor een magnetron. Veel keus, maar met behulp van de verkoper was de keuze snel gemaakt. De gekozen type was niet in huis, geen probleem, de volgende dag een mailtje gekregen dat we de magnetron konden ophalen. Zee tevreden over de nieuwe aanwinst. Ron en Bea
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-09-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Hoeft niet
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en vriendelijk personeel. Ben erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant Van Hees uit ysselsteyn op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zoals al jaren werd ik ook nu weer goed en vakkundig geholpen. Monique
    Geschreven door Klant Luijben uit deurne op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    mijnervaringisgeod
    Geschreven door Klant Van Leuken uit deurne op 01-09-2020
  • Beoordeling: 6.3

    zal ik nu maar niet doen
    Geschreven door Klant uit helmond op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    kom hier al heel lang prima personeel goede prijs mooie winkel service erg goed
    Geschreven door Klant Alberda uit deurne op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    fijne winkel
    Geschreven door Klant uit liessel op 29-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert te Deurne, de beste speciaalzaak in de regio !
    Geschreven door Klant Gijsbers uit grave op 28-08-2020
  • Beoordeling: 3.4

    Zeer slechte ervaring ik zou deze maar niet plaatsen.
    Geschreven door Klant Van de Kimmenade uit deurne op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Alles oke
    Geschreven door Klant uit liessel op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    uitstekende service en klantvriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant Sens uit helmond op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Hans Hendrix is de beste installateur die er maar te vinden is,altijd opgewekt en maakt dat alles 100 % werkt voordat hij naar huis gaat.
    Geschreven door Klant Kuijpers uit neerkant op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goed
    Geschreven door Klant uit liessel op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Recent een nieuw Jura koffieapparaat gekocht. De vorige hebben we 15 jaar gehad en was echt wel aan vervanging toe. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop ook nu weer vele jaren te kunnen genieten van een prima bakkie :-)
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en prijs besparende tips
    Geschreven door Klant Heessels uit helmond op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    al jaren koop we bij expert Deurne voor klein huishoudelijk en grote artikels we zijn altijd eerlijk en correct behandeld en we vinden de service heel goed.
    Geschreven door Klant Derkx uit deurne op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    ga naar Expert voor alle producten die in een huishouden nodig zijn Expert is betrouwbaar en de service uitstekend
    Geschreven door Klant uit vlierden op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Je wordt prima geholpen en te woord gestaan. Maw ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Bankers uit deurne op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede winkel, deskundig, kwaliteit prijs verhouding wat mij betreft enig in zijn soort
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima afgehandeld
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben ons bezoek aan de winkel als zeer prettig ervaren. Vriendelijk gedag zeggen bij binnenkomst, het gevoel van dat ze je graag helpen en mee denken om een goede keuze te maken. Naar onze mening ook kennis van de artikelen. Ter plekke wijzen ze je op zaken die je op internet echt zou bedenken. Fijne winkel om naar toe te gaan!
    Geschreven door Klant Cox uit horst op 07-08-2020