Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Overklift 7.3

Om een verhaal kort te maken, alle uitgevoerde activiteiten zijn tot volle tevredenenheid ten uitvoer gebracht, ge vooral zo door.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (177)

  • Beoordeling: 7.3

    Om een verhaal kort te maken, alle uitgevoerde activiteiten zijn tot volle tevredenenheid ten uitvoer gebracht, ge vooral zo door.
    Geschreven door Klant Overklift uit weert op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert staat voor klantvriendelijkheid, service en deskundigheid
    Geschreven door Klant Breukers uit nederweert op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed product assortiment, goed advies en uitstekende service zowel bij levering als bij reparaties aan huis.
    Geschreven door Klant Caelers uit weert op 27-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Voorkom een teleurstelling en bestel bij Expert Nederweert!
    Geschreven door Klant Klabbers uit nederweert op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Nieuwe wasmachine nodig? Laat je adviseren door iemand van Expert. Ze kunnen je uitleggen wat de verschillende machines doen. Wij zijn gegaan voor een Bosch wasmachine uit de 8-serie, made in Germany. \"oude\' Bosch wasmachine heeft meer dan 12 jaar zijn dienst gedaan . Bediening Bosch wasmachine is door de jaren heen gelijk gebleven.
    Geschreven door Klant Bocken uit horn op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed service, bereikbaarheid en kunde
    Geschreven door Klant uit nederweert op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen en geadviseerd. Keurig alles gemonteerd en ingebouwd. Monteur met grote technische kennis, zeer netjes en zorgvuldig. Denken goed met je mee en helpen je altijd erg goed. Komen afspraken altijd na en communiceren erg goed. Wij zijn dik tevreden!
    Geschreven door Klant Van Rheenen uit weert op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede ervaring met de artikelen die we gekocht hebben.
    Geschreven door Klant uit weert op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Jalouzie licht beschadigd
    Geschreven door Klant Geurts uit nederweert-eind op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima ! Alles volgens afspraak !
    Geschreven door Klant uit weert op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    goede service en snelle afhandeling van telefonische bestelling.
    Geschreven door Klant Dolstra uit den helder op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Kan nog niet overal op antwoorden aangezien mijn bestelling nog geleverd moet worden. Heb in het algemeen goede ervaringen met Expert.
    Geschreven door Klant Rooden uit kerkrade op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert een goede uitleg en correct afhandelen van de bestelde goederen
    Geschreven door Klant Reuvers uit heythuysen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    expert nederweert goede winkel goede prijs snelle service,,toppie
    Geschreven door Klant Konings Montage uit ospel op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en eerlijke prijs
    Geschreven door Klant Geraats uit leveroy op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een 10 voor de klantvriendelijke en deskundige verkoper van Expert Nederweert
    Geschreven door Klant uit weert op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd goed, een aankoop bij Expert!!!
    Geschreven door Klant Peeters uit weert op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en advies. En ook een aantrekkelijke prijs.
    Geschreven door Klant Vasco Haarsnijderij uit roermond op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    uitstekend
    Geschreven door Klant Gorp uit weert op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb een heel goede ervaring bij Expert Lambert Nederweert Goed en keurig geholpen en ben blij met de producten die ik daar gekocht hebt en met de geweldige service
    Geschreven door Klant uit weert op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prijs is oké en service ok.
    Geschreven door Klant uit weert op 13-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ga eens wat vaker kijken als je iets zoekt bij de dealer in de buurt.
    Geschreven door Klant uit weert op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service goed prijs goed ondanks dat we niet in de winkel mogen komen door covid krijg je toch goede teks en uitladen via de telefoon
    Geschreven door Klant Vasen uit nederweert op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Super geholpen. Zeker gezien de omstandigheden van lockdown.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijke medewerker en veel keuze.
    Geschreven door Klant Kusters uit weert op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij worden altijd goed geholpen zal ook nergens anders naar toe gaan
    Geschreven door Klant Vaes uit nederweert op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede service. Meerdere artikelen gekocht.
    Geschreven door Klant uit weert op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit ospel op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle service en zeer belangrijk afspraak nakomen
    Geschreven door Klant Autobedrijf Sjentho uit nederweert op 16-12-2020