Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Goede en vriendelijke service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (118)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit weert op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ben zeer tevreden .
    Geschreven door Klant uit maarheeze op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    👍👍👍👍
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goede service en fijn winkelpersoneel die de tijd nemen om naar je te luisteren en aan de hand daarvan een goed advies geven.
    Geschreven door Klant Goubet uit weert op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een fijne winkel, je wordt hier su0er goed geholpen en goed geadviseerd bij alles. Het personeel is even vriendelijk en helpt je altijd waar het nodig is..
    Geschreven door Klant uit nederweert op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer te vrezen over de aankoop Een aanrader
    Geschreven door Klant uit weert op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbaar en een perfecte aan huis service.
    Geschreven door Klant uit weert op 16-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Top zaak en direct meedenken mensen in de zaak eerlijkheid
    Geschreven door Klant uit weert op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Duidelijke website
    Geschreven door Klant Saelmans uit weert op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede informatie ontvangen, zeer correcte levering. Kortom geen opmerkingen. Wij zijn een tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel Expert aan bij al mijn vrienden en bekenden.
    Geschreven door Klant De Vries uit nederweert op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Nog ouderwets deskundig en vriendelijk personeel dat meedenkt met de klant en niet voor de snelle verkoop gaat.
    Geschreven door Klant Louwers uit weert op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Topservice
    Geschreven door Klant uit nederweert op 06-04-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Vanuit het telefonisch contact absoluut niet prettig
    Geschreven door Klant uit ittervoort op 28-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed assortiment tegen absoluut concurrende prijzen. Tijdige aflevering conform afspraak. Samenvattend; perfecte deal, perfecte uitvoering.
    Geschreven door Klant uit weert op 26-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    maak meestal gebruik van de winkel in Nederweert.
    Geschreven door Klant uit nederweert-eind op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn weer uitstekend geadviseerd door de medewerker van Expert in Nederweert. Prima winkel, fijne benadering en ook heel bijzonder dat men meteen weet wie je bent.
    Geschreven door Klant uit weert op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service Tijd voor de klant Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Geneijgen uit swartbroek op 17-02-2020
  • Beoordeling: 7.6

    goed
    Geschreven door Klant uit weert op 13-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden over alles
    Geschreven door Klant Vaes uit nederweert op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede uitleg en service, komen afspraken na. Fijn personeel.
    Geschreven door Klant uit weert op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Je word goed geholpen. En deskundig
    Geschreven door Klant Van Eijk uit nederweert op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk personeel en goede service
    Geschreven door Klant Fiddelaers uit ospel op 23-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede voorlichting en vakmanschap
    Geschreven door Klant uit weert op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    heel tevreden zal voor een volgende aankoop hier weer naar toegaan
    Geschreven door Klant Moonen uit weert op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Je wordt er op een fijne, gemoedelijke eerlijke manier geholpen. Wat ze niet weten, kijken/ zoeken ze na.
    Geschreven door Klant uit weert op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert bevalt ons prima. Wij komen er al verschillende jaren en hopen daar nog lang te komen. Goede service.
    Geschreven door Klant Stultiens uit weert op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    N.V.T.
    Geschreven door Klant Vaes. uit nederweert op 30-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    zelf
    Geschreven door Klant uit ospel op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Perfecte service, vriendelijk en bekwaam.
    Geschreven door Klant Cortooms uit nederweert op 19-06-2019