Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stultiens 9.1

Expert bevalt ons prima. Wij komen er al verschillende jaren en hopen daar nog lang te komen. Goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (92)

  • Beoordeling: 9.1

    Expert bevalt ons prima. Wij komen er al verschillende jaren en hopen daar nog lang te komen. Goede service.
    Geschreven door Klant Stultiens uit weert op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    N.V.T.
    Geschreven door Klant Vaes. uit nederweert op 30-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    zelf
    Geschreven door Klant uit ospel op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Perfecte service, vriendelijk en bekwaam.
    Geschreven door Klant Cortooms uit nederweert op 19-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn dat er in Nederweert nog een winkel is zoals expert, er gaat al zoveel weg! Voor een goed en eerlijk advies en geen opdringerig heid naar de klant toe, tijd en aandacht dat telt bij expert Lambers in Nederweert. Een zeer tevreden klant
    Geschreven door Klant uit nederweert op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service, bestellingen worden snel en schadevrij bezorgd op moment dat klant schikt. Contante betaling is mogelijk. Prettige communicatie.
    Geschreven door Klant Gielissen uit weert op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben veel artikelen bij Expert gekocht en zijn altijd nog zeer tevreden geweest
    Geschreven door Klant Verdonschot uit nederweert op 09-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    koop bijna alles bij expert goede merkartikelen en uitstekende service wat ik heel belangrijk vindt
    Geschreven door Klant uit nederweert op 18-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer zeker. Service kan niet beter. 10+.
    Geschreven door Klant Kessels uit weert op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert in Nederweert heb ik mij naar volle tevredenheid laten adviseren over wasmachines. Hetgeen mij daar verteld/beloofd is, klopt.
    Geschreven door Klant uit stramproy op 19-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goede en correcte service.
    Geschreven door Klant uit weert op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen, op internet zie ik door de bomen het bos niet meer, in de winkel kun je zelf kijken en beleven en is er een kundig medewerker die je in je zoekproces kan begeleiden.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    expert lomt zijn afspraken na
    Geschreven door Klant Creemers uit nederweert op 19-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Winkel Nederweert is goed!
    Geschreven door Klant uit weert op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Vorm specialisme en betrouwbaarheid ga je naar expert
    Geschreven door Klant Tebbes uit maaseik op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Vooral zo doorgaan. Perfect
    Geschreven door Klant Mertens uit nederweert op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert heeft een zeer goede service en levering en nemen ook de oude apparatuur mee terug.
    Geschreven door Klant Akkerman uit weert op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    zeer tevreden over expert Lammers zowel personeel in de winkel als ook monteur die ter plaatse komt voor storingen
    Geschreven door Klant Zorgcentrum St. Jozef uit nederweert op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Bij de Expert word je uitstekend geholpen, de medewerkers zijn kundig, en leggen alles geduldig uit.
    Geschreven door Klant Van Dooren uit weert op 05-09-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijke aandacht en advies.
    Geschreven door Klant Syben uit nederweert op 31-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Personeel is erg vriendelijk en heeft geduld!
    Geschreven door Klant uit nederweert op 30-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Bijzonder goede en pro-actieve attitude van het personeel
    Geschreven door Klant Winants-smeets uit weert op 09-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel, veel producten in huis. Snelle levering en goede installatie.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit stramproy op 12-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ben zeer tevreden over expert Nederweert. Leuke winkel, correct en zeer deskundig personeel, prima monteur en bezorging.
    Geschreven door Klant Bruekers uit weert op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    ik ben bij expert Nederweert goed geholpen een aanrader
    Geschreven door Klant Korsten uit ittervoort op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed product en kundig Personeel (specialisten) die je vakkundig te woord staan, montage en installeren tot in de puntjes verzorgen. Een dikke 10 krijgt de Fa. Expert Nederweert
    Geschreven door Klant Antonius Veste uit nederweert op 09-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nederweert is een prima winkel. Goede service. Bekwaam personeel. Persoonlijke benadering. Snelle reparatie indien nodig!
    Geschreven door Klant Gielen uit nederweert op 28-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Bij deze winkel krijgt u nog persoonlijk en vakkundig advies.
    Geschreven door Klant uit weert op 02-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    meer dan tevreden
    Geschreven door Klant Knapen uit weert op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Vakkundig advies en vlotte levering!
    Geschreven door Klant uit weert op 16-02-2018