Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verhoeven 7.3

Prima winkel met aandacht voor je vragen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (147)

  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel met aandacht voor je vragen
    Geschreven door Klant Verhoeven uit maarheeze op 26-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    vriendelijk
    Geschreven door Klant uit grathem op 26-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super vakkundig en persoonlijk advies op maat !
    Geschreven door Klant @balance Counseling En Coaching uit nederweert op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies in de winkel gekregen. Koelkast is op tijd bezorgd en deskundig ingebouwd. Oude koelkast is meegenomen. Heel tevreden over de service van begin tot eind.
    Geschreven door Klant uit weert op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Expert Nederweert is een prettige winkel waar je goed geholpen wordt en men de tijd neemt.
    Geschreven door Klant Beke uit weert op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van de tv.
    Geschreven door Klant Neijens uit weert op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    bediening is prima, service is top
    Geschreven door Klant uit nederweert op 08-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goede aandacht voor de klant en vakkundig advies.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben heel tevreden over Expert Klant vriendelijk goede uitleg
    Geschreven door Klant uit weert op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    klantvriendelijk en een goede service
    Geschreven door Klant Joosten uit nederweert op 27-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Top
    Geschreven door Klant Strick uit weert op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima zaak
    Geschreven door Klant De Vries uit weert op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede producten voor een aantrekkelijke prijs met een uitstekende service
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben goed advies gehad bij aankoop van onze laptop. We zijn vriendelijk geholpen en de kortingsactie die vijf dagen later pas inging, gold ook voor onze aankoop. Nette winkel, met ruim assortiment. Niet te duur. En voor de deur parkeren!
    Geschreven door Klant Van Geneijgen uit weert op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Alleen maar uitstekende ervaringen, zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit ospel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Bi-j Siem uit nederweert op 19-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede uitleg, goede service en fijn personeel.
    Geschreven door Klant uit weert op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Personeel helpt je zo goed als ze kunnen en denken met je mee bij het maken van een keuze.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, gaan netjes met het product om. Helpen je graag waar nodig is
    Geschreven door Klant uit nederweert op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Je wordt op een prettige manier geholpen. De prijs is zeker niet de goedkoopste maar ook niet de duurste.
    Geschreven door Klant uit weert op 24-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    deze zaak kan ik iedereen aanbevelen, vakkennis behulpzaam vriendelijk,komt afspraak na.zeer mooie en opgeruimde zaak .
    Geschreven door Klant Allers uit swalmen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Dit heb ik in het eerste tekstvak al laten weten: Waarschijnlijk door drukte en door hitte is de televisie niet binnen de beloofde termijn geleverd. Het monteren, klaarmaken en installeren verliep zeer goed. Vanwege de hitte hebben we de monteur drinken en een natte doek aangeboden.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    vakkundige en vriendelijke installateur
    Geschreven door Klant uit weert op 03-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen al onze apparaten bij Expert Lambers vanwege de deskundigheid van de medewerkers, de kwaliteit van de apparatuur, de gezellige sfeer in de winkel en de uitstekende montage thuis. Niet meer weg te denken in ons leven!
    Geschreven door Klant uit nederweert op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van mijn Samsung A tablet.
    Geschreven door Klant uit ospel op 22-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De Samsung Galaxy A51 is een alleskunner. De mogelijkheden zijn enorm. Het toestel is snel en de menu\'s zijn overzichtelijk. Met 128 Gb biedt de A51 ruim voldoende opslag. Ook het intern geheugen van 4 Gb is prima. Het toestel wordt geleverd met uitwerppin, usb oplader en oortelefoon. Ook is veel extra handige software voorgeïnstalleerd. De accu is eveneens uitstekend. De originele cover is van prima kwaliteit en heeft een scherm waarin tijdsaanduiding zichtbaar is. Bij het openen van deze cover wordt automatisch het toestel geactiveerd. Kortom: de Samsung Galaxy A51 is een uitstekend toestel voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Gielissen uit weert op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend advies gehad bij aankoop van een desktop en een 4 K monitor. Alles is verlopen volgens afspraken en de lever en installatieservice was uitstekend. Alle tijd genomen om alles goed te laten werken. Zo\'n service ziet je tegenwoordig niet zoveel of je moet er extra voor betalen. Kom graag weer terug en ook mijn vrienden hoop ik. Mart
    Geschreven door Klant uit weert op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Erg tevreden over deze winkel, vriendelijk personeel en een snelle bezorging van ons gevraagd product. Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant Peerlings uit ittervoort op 05-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Lambers Nederweert. Gewone mensen. Fijn team. Doen normaal. En als er een probleem is of vergissing of wat dan ook ... wordt het menselijk opgelost ! Staan al ca. 35 jaar voor mij klaar ! Thanks !
    Geschreven door Klant Mb Rent Belgium Bvba uit hamont op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit weert op 30-06-2020