Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bi-j Siem 9.3

Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (132)

  • Beoordeling: 9.3

    Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Bi-j Siem uit nederweert op 19-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede uitleg, goede service en fijn personeel.
    Geschreven door Klant uit weert op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Personeel helpt je zo goed als ze kunnen en denken met je mee bij het maken van een keuze.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, gaan netjes met het product om. Helpen je graag waar nodig is
    Geschreven door Klant uit nederweert op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Je wordt op een prettige manier geholpen. De prijs is zeker niet de goedkoopste maar ook niet de duurste.
    Geschreven door Klant uit weert op 24-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    deze zaak kan ik iedereen aanbevelen, vakkennis behulpzaam vriendelijk,komt afspraak na.zeer mooie en opgeruimde zaak .
    Geschreven door Klant Allers uit swalmen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Dit heb ik in het eerste tekstvak al laten weten: Waarschijnlijk door drukte en door hitte is de televisie niet binnen de beloofde termijn geleverd. Het monteren, klaarmaken en installeren verliep zeer goed. Vanwege de hitte hebben we de monteur drinken en een natte doek aangeboden.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    vakkundige en vriendelijke installateur
    Geschreven door Klant uit weert op 03-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen al onze apparaten bij Expert Lambers vanwege de deskundigheid van de medewerkers, de kwaliteit van de apparatuur, de gezellige sfeer in de winkel en de uitstekende montage thuis. Niet meer weg te denken in ons leven!
    Geschreven door Klant uit nederweert op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van mijn Samsung A tablet.
    Geschreven door Klant uit ospel op 22-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De Samsung Galaxy A51 is een alleskunner. De mogelijkheden zijn enorm. Het toestel is snel en de menu\'s zijn overzichtelijk. Met 128 Gb biedt de A51 ruim voldoende opslag. Ook het intern geheugen van 4 Gb is prima. Het toestel wordt geleverd met uitwerppin, usb oplader en oortelefoon. Ook is veel extra handige software voorgeïnstalleerd. De accu is eveneens uitstekend. De originele cover is van prima kwaliteit en heeft een scherm waarin tijdsaanduiding zichtbaar is. Bij het openen van deze cover wordt automatisch het toestel geactiveerd. Kortom: de Samsung Galaxy A51 is een uitstekend toestel voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Gielissen uit weert op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend advies gehad bij aankoop van een desktop en een 4 K monitor. Alles is verlopen volgens afspraken en de lever en installatieservice was uitstekend. Alle tijd genomen om alles goed te laten werken. Zo\'n service ziet je tegenwoordig niet zoveel of je moet er extra voor betalen. Kom graag weer terug en ook mijn vrienden hoop ik. Mart
    Geschreven door Klant uit weert op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Erg tevreden over deze winkel, vriendelijk personeel en een snelle bezorging van ons gevraagd product. Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant Peerlings uit ittervoort op 05-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Lambers Nederweert. Gewone mensen. Fijn team. Doen normaal. En als er een probleem is of vergissing of wat dan ook ... wordt het menselijk opgelost ! Staan al ca. 35 jaar voor mij klaar ! Thanks !
    Geschreven door Klant Mb Rent Belgium Bvba uit hamont op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit weert op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ben zeer tevreden .
    Geschreven door Klant uit maarheeze op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    👍👍👍👍
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goede service en fijn winkelpersoneel die de tijd nemen om naar je te luisteren en aan de hand daarvan een goed advies geven.
    Geschreven door Klant Goubet uit weert op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een fijne winkel, je wordt hier su0er goed geholpen en goed geadviseerd bij alles. Het personeel is even vriendelijk en helpt je altijd waar het nodig is..
    Geschreven door Klant uit nederweert op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer te vrezen over de aankoop Een aanrader
    Geschreven door Klant uit weert op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbaar en een perfecte aan huis service.
    Geschreven door Klant uit weert op 16-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Top zaak en direct meedenken mensen in de zaak eerlijkheid
    Geschreven door Klant uit weert op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Duidelijke website
    Geschreven door Klant Saelmans uit weert op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede informatie ontvangen, zeer correcte levering. Kortom geen opmerkingen. Wij zijn een tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel Expert aan bij al mijn vrienden en bekenden.
    Geschreven door Klant De Vries uit nederweert op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Nog ouderwets deskundig en vriendelijk personeel dat meedenkt met de klant en niet voor de snelle verkoop gaat.
    Geschreven door Klant Louwers uit weert op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Topservice
    Geschreven door Klant uit nederweert op 06-04-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Vanuit het telefonisch contact absoluut niet prettig
    Geschreven door Klant uit ittervoort op 28-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed assortiment tegen absoluut concurrende prijzen. Tijdige aflevering conform afspraak. Samenvattend; perfecte deal, perfecte uitvoering.
    Geschreven door Klant uit weert op 26-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    maak meestal gebruik van de winkel in Nederweert.
    Geschreven door Klant uit nederweert-eind op 05-03-2020