Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Tevreden klant

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (191)

  • Beoordeling: 7.5

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant uit weert op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Service helemaal goed \"Expert is het wert\"
    Geschreven door Klant uit weert op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Een lokaal bedrijf waardoor je ook het personeel kent, en het oersoneel jent de klanten, hoe fijn is dit
    Geschreven door Klant Koppen uit nederweert op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben een radio dap+ met cd en cassette gekocht prijs kwaliteit verhouding heel goed als je hier niet vind wad je zoekt vind je het nergens . Dus expert .
    Geschreven door Klant Geelen uit weert op 13-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben heel en heel tevreden over de producten die ik bij Expert Lambers Nederweert gekocht heb de service is heel goed Ik raad expert Nederweert aan iedereen. Aan Wim Salmans
    Geschreven door Klant Salmans uit weert op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijk en verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit budel-schoot op 07-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle service en belangrijkste voor mij was dat ze zich aan de afspraak hebben gehouden.
    Geschreven door Klant uit baexem op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Had goede ervaring met het plaatsen van een inbouw, koel-vries combinatie twee jaar geleden, en ook afgelopen vrijdag 16 April verliep het plaatsen van een wasautomaat en droger weer helemaal naar wens.... prima verzorgd.
    Geschreven door Klant uit weert op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goeie koelkast. Voor inbouw was deze Siemens de beste optie, omdat we dan onze inbouwkast niet af hoefden te breken. Want ik had liever een no-frost koelkast gehad, maar dat die paste er niet in. Daarom is deze low-frost een goed alternatief. En ook belangrijk om te vermelden is dat hij energiezuiniger is dan de vorige EN geen lawaai maakt! Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    eenvoudig iets bestellen en ophalen in de corona tijd
    Geschreven door Klant uit haler op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Het personeel is klantvriendelijk, ze hebben de tijd voor je. Tevens geven ze goede tekst en uitleg over datgene wat je wilt kopen.
    Geschreven door Klant Stultiens uit weert op 10-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en snelle service, zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Hendriks uit weert op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert met een goede service
    Geschreven door Klant uit weert op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Om een verhaal kort te maken, alle uitgevoerde activiteiten zijn tot volle tevredenenheid ten uitvoer gebracht, ge vooral zo door.
    Geschreven door Klant Overklift uit weert op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert staat voor klantvriendelijkheid, service en deskundigheid
    Geschreven door Klant Breukers uit nederweert op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed product assortiment, goed advies en uitstekende service zowel bij levering als bij reparaties aan huis.
    Geschreven door Klant Caelers uit weert op 27-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Voorkom een teleurstelling en bestel bij Expert Nederweert!
    Geschreven door Klant Klabbers uit nederweert op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Nieuwe wasmachine nodig? Laat je adviseren door iemand van Expert. Ze kunnen je uitleggen wat de verschillende machines doen. Wij zijn gegaan voor een Bosch wasmachine uit de 8-serie, made in Germany. \"oude\' Bosch wasmachine heeft meer dan 12 jaar zijn dienst gedaan . Bediening Bosch wasmachine is door de jaren heen gelijk gebleven.
    Geschreven door Klant Bocken uit horn op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed service, bereikbaarheid en kunde
    Geschreven door Klant uit nederweert op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen en geadviseerd. Keurig alles gemonteerd en ingebouwd. Monteur met grote technische kennis, zeer netjes en zorgvuldig. Denken goed met je mee en helpen je altijd erg goed. Komen afspraken altijd na en communiceren erg goed. Wij zijn dik tevreden!
    Geschreven door Klant Van Rheenen uit weert op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede ervaring met de artikelen die we gekocht hebben.
    Geschreven door Klant uit weert op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Jalouzie licht beschadigd
    Geschreven door Klant Geurts uit nederweert-eind op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima ! Alles volgens afspraak !
    Geschreven door Klant uit weert op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    goede service en snelle afhandeling van telefonische bestelling.
    Geschreven door Klant Dolstra uit den helder op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Kan nog niet overal op antwoorden aangezien mijn bestelling nog geleverd moet worden. Heb in het algemeen goede ervaringen met Expert.
    Geschreven door Klant Rooden uit kerkrade op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert een goede uitleg en correct afhandelen van de bestelde goederen
    Geschreven door Klant Reuvers uit heythuysen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    expert nederweert goede winkel goede prijs snelle service,,toppie
    Geschreven door Klant Konings Montage uit ospel op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en eerlijke prijs
    Geschreven door Klant Geraats uit leveroy op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een 10 voor de klantvriendelijke en deskundige verkoper van Expert Nederweert
    Geschreven door Klant uit weert op 21-01-2021