Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Expert nederweert een voorbeeld voor veel electro winkels

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (204)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert nederweert een voorbeeld voor veel electro winkels
    Geschreven door Klant uit weert op 17-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Als iets kapot gaat ga ik het liefst naar Expert voor goed advies.
    Geschreven door Klant Reijven uit grathem op 16-09-2021
  • Beoordeling: 8.8

    De levering van mijn wasmachine incl. Installatie was uitstekend! Ik werd goed geholpen en heb een goede uitleg gekregen over de werking van het product. Ter plaatste met pin afrekenen vond ik ook zeer fijn!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ad vies en service is gewoon goed ook de bezorging
    Geschreven door Klant Marcus uit leveroy op 10-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend!!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 10-09-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goede service!!
    Geschreven door Klant uit weert op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zeker aanbevolen, voelt als vroeger waardering en luisterend naar de klant, houden zo.
    Geschreven door Klant Goubet uit weert op 28-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima website overzichtelijk
    Geschreven door Klant Vermeulen uit weert op 26-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede en degelijke service.
    Geschreven door Klant uit weert op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service ,super trvreden.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Top bedrijf zeer goede service
    Geschreven door Klant Vranken uit weert op 16-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zie het eerst geschreven bericht
    Geschreven door Klant Beerten uit budel op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert zit je zeker goed
    Geschreven door Klant uit nederweert op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant uit weert op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Service helemaal goed \"Expert is het wert\"
    Geschreven door Klant uit weert op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Een lokaal bedrijf waardoor je ook het personeel kent, en het oersoneel jent de klanten, hoe fijn is dit
    Geschreven door Klant Koppen uit nederweert op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben een radio dap+ met cd en cassette gekocht prijs kwaliteit verhouding heel goed als je hier niet vind wad je zoekt vind je het nergens . Dus expert .
    Geschreven door Klant Geelen uit weert op 13-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben heel en heel tevreden over de producten die ik bij Expert Lambers Nederweert gekocht heb de service is heel goed Ik raad expert Nederweert aan iedereen. Aan Wim Salmans
    Geschreven door Klant Salmans uit weert op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijk en verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit budel-schoot op 07-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle service en belangrijkste voor mij was dat ze zich aan de afspraak hebben gehouden.
    Geschreven door Klant uit baexem op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Had goede ervaring met het plaatsen van een inbouw, koel-vries combinatie twee jaar geleden, en ook afgelopen vrijdag 16 April verliep het plaatsen van een wasautomaat en droger weer helemaal naar wens.... prima verzorgd.
    Geschreven door Klant uit weert op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goeie koelkast. Voor inbouw was deze Siemens de beste optie, omdat we dan onze inbouwkast niet af hoefden te breken. Want ik had liever een no-frost koelkast gehad, maar dat die paste er niet in. Daarom is deze low-frost een goed alternatief. En ook belangrijk om te vermelden is dat hij energiezuiniger is dan de vorige EN geen lawaai maakt! Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    eenvoudig iets bestellen en ophalen in de corona tijd
    Geschreven door Klant uit haler op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Het personeel is klantvriendelijk, ze hebben de tijd voor je. Tevens geven ze goede tekst en uitleg over datgene wat je wilt kopen.
    Geschreven door Klant Stultiens uit weert op 10-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en snelle service, zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Hendriks uit weert op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert met een goede service
    Geschreven door Klant uit weert op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Om een verhaal kort te maken, alle uitgevoerde activiteiten zijn tot volle tevredenenheid ten uitvoer gebracht, ge vooral zo door.
    Geschreven door Klant Overklift uit weert op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert staat voor klantvriendelijkheid, service en deskundigheid
    Geschreven door Klant Breukers uit nederweert op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed product assortiment, goed advies en uitstekende service zowel bij levering als bij reparaties aan huis.
    Geschreven door Klant Caelers uit weert op 27-02-2021