Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Flierman 9.1

Het mooie winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (221)

  • Beoordeling: 9.1

    Het mooie winkel met vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Flierman uit dieren op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Lees feedback
    Geschreven door Klant uit doesburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekende service En op tijd Worstelt gelevetd
    Geschreven door Klant De Winter uit doesburg op 03-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Ben zeer tevreden over Expert vanwege de goede service en de snelheid waarmee het voor mij bestelde artikel in huis was.
    Geschreven door Klant uit de steeg op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service, ook aan huis
    Geschreven door Klant uit doesburg op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel en duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit doesburg op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Dieren heeft voor ons een inbouwkoelkast en gaskookplaat geleverd en geplaatst. Heel fijn vonden we het deskundige advies en meedenken bij de keuze van in onze situatie passende apparaten. Het leveren en plaatsen ging heel soepel, terwijl echt maatwerk en aanpassingen nodig waren. Aan het eind van dag volgde een telefoontje om te checken of alles nog naar wens was en goed verlopen. Heel plezierig! Ik kom voor volgende producten weer graag naar jullie toe.
    Geschreven door Klant Limpens uit dieren op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    uitstekent
    Geschreven door Klant uit dieren op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Netjes en correct geholpen door de medewerker in de winkel
    Geschreven door Klant Postma uit eerbeek op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    goede winkel, deskundige medewerker, goede service, snelle en goede bezorging
    Geschreven door Klant uit ellecom op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    nvt
    Geschreven door Klant Carres uit eerbeek op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    mensen denken mee aan oplossingen ,fijn geholpen.
    Geschreven door Klant uit dieren op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geheel tevreden !
    Geschreven door Klant Gerritsen uit brummen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit dieren op 13-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Personeel weet waar hij over praat. In ons geval , wasmachines en wasdroger staan per set dicht bij elkaar, is makkelijker kiezen. Bezorg afspraak wordt nagekomen.
    Geschreven door Klant uit westenvoort op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit spankeren op 05-06-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Goeie zaak expert. Komen op de afgesproken tijd brengen. Binnen 2 uur nauwkeurig. je hoeft er geen halve dag voor thuis te blijven.
    Geschreven door Klant Meijer uit doesburg op 04-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant Muijser uit dieren op 03-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Heb ik wijnig ervaring mee
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 30-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel en prettig geholpen
    Geschreven door Klant Lentink uit dieren op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    * Goede service * klantvriendelijk * Behulpzaam
    Geschreven door Klant Van Essen uit dieren op 28-05-2020
  • Beoordeling: 4.2

    zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant Bultink uit dieren op 27-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    je kunt niet alles zelf weten. Dus dan is het zaak dat je mensen kunt vertrouwen. Dus ga naar Expert Dieren dat zal je zeer plezieren
    Geschreven door Klant Besteman uit brummen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert in Dieren wordt je zeer goed geholpen dit is een winkel om terug te keren
    Geschreven door Klant Klomp uit loenen op 23-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Een tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit doesburg op 20-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wij hebben goede ervaring met Expert
    Geschreven door Klant De Vries uit eerbeek op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De verleende service door de Expert medewerker in Dieren was super. Hij kon nog op dezelfde dag komen inmeten en het was geen probleem om de bestelde koel/vries combinatie op zaterdag in te bouwen. Wij zijn heel blij over de wijze waarop wij geholpen zijn.
    Geschreven door Klant Van Der Meijs uit beekbergen op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    klantvriendelijk, prima service, snelle levering en binnen de afgesproken tijd !!
    Geschreven door Klant Thomassen uit brummen op 02-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    mensen je tip top geholpen en er wordt goed naar je geluisterd bij je wensen en ook vaak betere raadgevingen!
    Geschreven door Klant Valkenburg uit velp op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Plezierig geholpen.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit doesburg op 30-04-2020