Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

loop gewoon de winkel in, laat je adviseren. bij goed gevoel, kopen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (560)

  • Beoordeling: 9.1

    loop gewoon de winkel in, laat je adviseren. bij goed gevoel, kopen.
    Geschreven door Klant uit dieren op 20-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit hall op 19-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    voldoet aan verwachtingen
    Geschreven door Klant uit dieren op 11-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    ik koop altijd in de winkel
    Geschreven door Klant uit voor drempt op 03-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit eerbeek op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Niet verder zoeken, zij zijn de experts
    Geschreven door Klant De Waard uit dieren op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    100% tevreden over aankoop en service
    Geschreven door Klant uit velp op 26-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert in dieren is een fijne winkel om aankopen te doen
    Geschreven door Klant Lourens uit brummen op 25-04-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ga zelf eerst kijken wat het product wat je wil hebben allemaal kan en maak dan een keuze.
    Geschreven door Klant Hulsebos uit dieren op 22-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Expert goed adres
    Geschreven door Klant uit huissen op 18-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service. Woon je in deze regio dan zou mijn voorkeur uitgaan naar Expert Dieren. Meer service dan de bekende dozenschuivers.
    Geschreven door Klant uit dieren op 18-04-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Broodbakmachine deed niet goed terug gebracht netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit ilpendam op 15-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel en service
    Geschreven door Klant uit grave op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geïnformeerd, snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit dieren op 08-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk en correct
    Geschreven door Klant Bos uit dieren op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Expert te Dieren heeft me nog niet teleurgesteld, vriendelijk als altijd en behulpzaam! Prettige non pressure omgeving....
    Geschreven door Klant De Koning uit dieren op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit loenen op 06-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Exert is als jeren onze \"hofleverancier\". Profesioneel en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 04-04-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Vriendelijk en bereid om te helpen
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 01-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Snel correct geweldige service
    Geschreven door Klant uit dieren op 31-03-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige ontvangst in de winkel en uitlegging bij het te kopen product
    Geschreven door Klant Rosier uit dieren op 23-03-2022
  • Beoordeling: 7.3

    prima service en een fijne winkel
    Geschreven door Klant uit dieren op 22-03-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit dieren op 21-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Dat heb ik al gedaan.
    Geschreven door Klant Zweers uit dieren op 14-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel met oog voor de klant
    Geschreven door Klant uit dieren op 09-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon goed en voordelig
    Geschreven door Klant uit doesburg op 07-03-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Ga zelf kijken
    Geschreven door Klant Hillebrink uit eerbeek op 05-03-2022
  • Beoordeling: 7.4

    ik ben tevreden over expert.
    Geschreven door Klant uit rheden op 01-03-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Super service. Meerdere producten aangeschaft bij Expert Dieren. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en er wordt naar je wensen geluisterd.
    Geschreven door Klant Ebbers uit dieren op 24-02-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Advies: kiezen via site, afhalen in winkel. (Service is goed, voorraad beperkt.)
    Geschreven door Klant Damen uit doesburg op 24-02-2022