Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Brink 10.0

Bij Expert in Dieren wordt je vakkundig en goed geholpen. Er wordt zeer goed naar de consument geluisterd en willen je niets \"aansmeren\". Ik ben zeer tevreden over hen. Ook beveel ik ze aan voor reparaties. Ze proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (152)

  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert in Dieren wordt je vakkundig en goed geholpen. Er wordt zeer goed naar de consument geluisterd en willen je niets \"aansmeren\". Ik ben zeer tevreden over hen. Ook beveel ik ze aan voor reparaties. Ze proberen je zo snel mogelijk te helpen!
    Geschreven door Klant Van den Brink uit eerbeek op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Als je een nieuw apparaat zoek groot of klei Ga dan naar Expert want dan zal je heel tevreden zijn.
    Geschreven door Klant uit dieren op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Goed advies.
    Geschreven door Klant Hoogerwaard uit brummen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service en prijzen.
    Geschreven door Klant Zijlstra uit hall op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, goede prijs
    Geschreven door Klant uit dieren op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Je wordt goed geholpen vriendelijk personeel in Dieren
    Geschreven door Klant uit dieren op 29-07-2019
  • Beoordeling: 5.2

    niet verstandig
    Geschreven door Klant uit brummen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    EXPERT is een EXPERT!
    Geschreven door Klant Boerboom uit ellecom op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    goede ervaring, deskundige hulp.
    Geschreven door Klant uit dieren op 24-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit hall op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    een prettige benadering over onze wensen en een prima uitvoering in de praktijk
    Geschreven door Klant Vermeer uit eerbeek op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit dieren op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert in dieren is TOP!
    Geschreven door Klant uit dieren op 25-06-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Jammer, maar slechte aflever ervaring
    Geschreven door Klant Van den Berg uit doesburg op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Bij mij komt alle electronica van Expert , dat zegt toch genoeg ,
    Geschreven door Klant uit dieren op 23-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    goede ervaring
    Geschreven door Klant uit spankeren op 22-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundige uitleg door verkoper bij aanschaf wasmachine en een aantrekkelijke korting vormden de argumenten om bij Expertwinkel in Dieren onze aankoop te doen.
    Geschreven door Klant uit doesburg op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Je wordt op een zeer deskundige manier te woord gestaan. Verder is service goed geregeld.
    Geschreven door Klant Wanders uit eerbeek op 12-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Wordt altijd goed behandeld, jammer van de laatste keer,het is wel goed opgelost.
    Geschreven door Klant Bos uit dieren op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen bij de keuze voor een nieuwe TV
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een prima winkel, goed advies en luistert goed naar de wens van de klant. Als er een beter alternatief voor handen is, wordt dat ook geadviseerd, zonder dwingend te worden.
    Geschreven door Klant Den Besten uit apeldoorn op 11-06-2019
  • Beoordeling: 7.9

    duidelijk
    Geschreven door Klant Rijnbergen uit dieren op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    zie eerdere vraag
    Geschreven door Klant uit doesburg op 03-06-2019
  • Beoordeling: 5.5

    eerst afwachten hoe het opgelost wordt , zodat ik een positieve revieuw kan schrijven
    Geschreven door Klant Bultink uit dieren op 31-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle bezorging, adequate informatie en goede service.
    Geschreven door Klant De Vries uit dieren op 24-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel goef persomeel heel vriendelijk en verstand van producten
    Geschreven door Klant Brinkhorst uit dieren op 21-05-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Snel en goed
    Geschreven door Klant Saul uit spankeren op 21-05-2019
  • Beoordeling: 5.2

    Verkeerd filter besteld ondanks uitvoerige informatie over de afzuigkap die bovendien 8 maanden geleden door dezelfde winkel geleverd en geïnstalleerd is.
    Geschreven door Klant Janssen uit dieren op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Alles ging prima !
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 15-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Dieren, goed geholpen door Dennis afdeling verkoop , bezorging Salora TV volgens afspraak ook service indien noodzakelijk heb ik in het verleden bij ander product als postitief ervaren.
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 10-05-2019