Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Brinkhorst 9.1

Fijne winkel goef persomeel heel vriendelijk en verstand van producten

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (127)

  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel goef persomeel heel vriendelijk en verstand van producten
    Geschreven door Klant Brinkhorst uit dieren op 21-05-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Snel en goed
    Geschreven door Klant Saul uit spankeren op 21-05-2019
  • Beoordeling: 5.2

    Verkeerd filter besteld ondanks uitvoerige informatie over de afzuigkap die bovendien 8 maanden geleden door dezelfde winkel geleverd en geïnstalleerd is.
    Geschreven door Klant Janssen uit dieren op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Alles ging prima !
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 15-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Dieren, goed geholpen door Dennis afdeling verkoop , bezorging Salora TV volgens afspraak ook service indien noodzakelijk heb ik in het verleden bij ander product als postitief ervaren.
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Wij kwamen voor een fornuis en een koelkast en zijn prima geholpen, zowel in de winkel als daarna bij aflevering.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 06-05-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Ik heb goede ervaringen bij Expert.
    Geschreven door Klant uit dieren op 06-05-2019
  • Beoordeling: 6.4

    Koop geen IPads bij Expert als je behoefte hebt aan hulp bij instelling/ in gebruik name. Als je dat zelf kunt is er geen probleem.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 26-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    persoonlijk advies en bij problemen wordt je uitstekend geholpen ! Aanrader!
    Geschreven door Klant uit dieren op 25-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede ervaring met alles
    Geschreven door Klant Hu (china) uit doesburg op 24-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben van \'koop lokaal\' en bij expert loopt alles van rolletjes.
    Geschreven door Klant Wonink uit eerbeek op 23-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Dieren zeer fijne zaak
    Geschreven door Klant Van der Bruggeman uit loenen op 12-04-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service, snelle levering!
    Geschreven door Klant uit dieren op 12-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    kopen bij expert is een fijne ervaring!
    Geschreven door Klant Rouwendaal uit eerbeek op 10-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant uit brummen op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb geweldige ervaringen bij Expert Dieren. Zeer service gericht, meedenken en assisteren bij problemen. De bezorging was altijd stipt en goed en als er vertraging was werd ik op de hoogt gebracht. Ik ben heel erg tevreden over Expert Dieren.
    Geschreven door Klant Breukink uit dieren op 02-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goed behandeld
    Geschreven door Klant Liet uit rheden op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Volg je verstand .
    Geschreven door Klant Thijssen uit doesburg op 25-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Hele goede ervaring en weet waar het over gaat.
    Geschreven door Klant Bloemendaal uit dieren op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goede service men denkt mee met de situatie ter plekke
    Geschreven door Klant Cats uit dieren op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    een prettig fijn en goed bedrijf waar je als klant goed geholpen wordt
    Geschreven door Klant Van Weeteringen uit eerbeek op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Als klein en fysiek bedrijf is Expert Dieren natuurlijk duurder dan de webwinkels maar ze zijn bereid om te bewegen in de prijs en hun service maakt alles goed.
    Geschreven door Klant uit dieren op 09-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Geweldige service bij Expert in Dieren. Goede uitleg en zeer behulpzaam. Winkel is echte aanrader!
    Geschreven door Klant Gankema uit oosterbeek op 01-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant Regenspurg uit dieren op 21-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft een goeie service en je wordt er goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dieren op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Ik denk dat Expert een winkel is die echt voor de wat oudere mensen is omdat zij graag een MENS spreken en waarbij het allemaal niet zo onpersoonlijk is al bij Mediamarkt of coolbleu, bol.com en dergelijke.
    Geschreven door Klant Zweers uit dieren op 18-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Prima informatie over produkt en erg klantvriendelijke benadering.
    Geschreven door Klant uit dieren op 06-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel met deskundig en behulpzaam personeel. Winkel die goed past bij Dieren qua deskundigheid en ook nog ruime keus.
    Geschreven door Klant Nalis uit eerbeek op 24-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen en kundig advies! Alles werd netjes op tijd bezorgd!
    Geschreven door Klant M. Punte Optiek Beheer B.v. uit gaanderen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima apparatuur en levering!
    Geschreven door Klant Regelink uit dieren op 31-12-2018