Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Goede service en kwaliteit merken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (282)

  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en kwaliteit merken
    Geschreven door Klant uit dieren op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De verkoper verkocht mij niet wat ik wilde, maar wat ik nodig had!! Echt super!! Zoals het hoort
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service. Netjes voor de tijd gebeld dat de bezorger eraan kwam
    Geschreven door Klant uit dieren op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    geen zin an
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, normaal assortiment in verschillende merken zodat je wel goed kunt vergelijken. Personeel zeer vriendelijk en deskundig. Denken echt met je mee en zijn niet opdringerig.
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 06-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima keus
    Geschreven door Klant uit dieren op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, prettige medewerkers. Denken mee met de klant
    Geschreven door Klant Gerritsen uit dieren op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Klantgerichte benadering. Prettige en attente communicatie. Vakkundige informatie.
    Geschreven door Klant uit dieren op 02-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed zaak prettige service!
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 28-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service
    Geschreven door Klant Elhorst uit dieren op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Over het algemeen ben ik tevreden !!!
    Geschreven door Klant uit dieren op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    goed geholpen en op tijd geleverd
    Geschreven door Klant Verbeek uit dieren op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Dieren is een fijne zaak. we hebben alles telefonisch kunnen regelen omdat we precies wisten wat we wilden. We werden op zeer prettige, humorvolle en deskundige wijze geholpen.
    Geschreven door Klant uit loenen gld op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Een mooie en sfeervolle winkel met een hele ruime keuze voor alle huishoudapparatuur dus voor elke beurs is er een keus,daarnaast is er een vriendelijke verkoper die voor de aankoop van een apparaat goede uitleg geeft en daarmee vind ik dit een prettige manier van winkelen i.p.v een Mediamarkt waar je als klant op een heel andere manier benaderd wordt.
    Geschreven door Klant Willemsen uit doesburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kan Expert in Dieren aanbevelen. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Posthuma uit dieren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en een prima prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Theunissen uit dieren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    we hebben verschillende producten aangeschaft via Expert en geen klachten over behandeling en service. we hopen dat we er weer een tijdje tegen kunnen , want de apparaten zien er soms van buiten nog mooi uit. Het is fijn dat ze voor recycling meteen worden meegenomen.
    Geschreven door Klant Van der Leij uit eerbeek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Na zeer deskundige uitleg nieuwe wasmachine en droogautomaat gekocht. Dezelfde middag werden ze nog bezorgd en geïnstalleerd waarbij ook nog de draairichting van de deur van de droger werd veranderd. Prima service!!
    Geschreven door Klant uit dieren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede en snelle levering van wasdroger.
    Geschreven door Klant uit doesburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en vlotte afhandeling. Op tijd bezorgd en de inbouwkoelkast werd goed gemonteerd. Extra apparaat werd ook mee teruggenomen.
    Geschreven door Klant uit dieren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Wij kopen graag bij Expert, waar we ook gewoond hebben, altijd goed.
    Geschreven door Klant Geerdink uit doesburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer tevreden over de de nieuwe televisie die we gekocht hebben bij expert. Goede informatie over product gehad en zeer klant vriendelijk dus in 1 woord gezegd top!!!
    Geschreven door Klant Van Deenen uit eerbeek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.2

    te lang wachten op de reparatie
    Geschreven door Klant Oostrik uit dieren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een top winkel . Snelle handeling klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Stinissen uit dieren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ook door producten aan te schaffen bij de Expert in Dieren steun je de lokale economie. Prima service, producten en heldere afspraken.
    Geschreven door Klant Visser uit de steeg op 01-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed advies en keurige levering
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 28-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    altijd prettig geholpen en goede service
    Geschreven door Klant uit dieren op 21-09-2020
  • Beoordeling: 6.5

    Goede spullen, norse bediening (in Dieren tenminste)
    Geschreven door Klant De Vries uit dieren op 17-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Tot heden heel tevreden
    Geschreven door Klant Kaasschieter uit eerbeek op 14-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel goede voorlichting en de juiste prijs! aanrader!
    Geschreven door Klant Van der Weide uit zutphen op 14-09-2020