Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Bij expert moet je zijn Voor groot en klein

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (678)

  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert moet je zijn Voor groot en klein
    Geschreven door Klant uit dieren op 02-12-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zouden bij het zoeken naar producten maar eerst bij Expert gaan kijken! Vrienden uit een andere plaats hadden laatst een product gekocht bij Expert in Dieren en zijn reuze enthousiast en tevreden !
    Geschreven door Klant Wairata uit dieren op 30-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn personeel deskundig en eerlijk advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 29-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Nette en vlotte service
    Geschreven door Klant Bleumink uit eerbeek op 29-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Service helemaal top
    Geschreven door Klant uit dieren op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en prima advies!
    Geschreven door Klant uit loenen op 27-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Twijfelt u over n product laat u dan voorlichten door de vakman
    Geschreven door Klant uit doesburg op 24-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Normaal assortiment waarbij voldoende keuze mogelijkheden zijn. Daardoor ook geen keuze stress. Vriendelijke verkopers die met je meedenken en die kundig zijn. Bezorging ging snel.
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk geholpen, snelle levering en service gericht.
    Geschreven door Klant uit doesburg op 23-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel met deskundig advies, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Uittenbogaard uit dieren op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Zinnemers uit doesburg op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne overzichtelijke winkel met fijne medewerkers
    Geschreven door Klant uit brummen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Super fijne winkel
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    ben zeer tevreden over de levering en de service die ik kreeg bij de tv.
    Geschreven door Klant Dikken uit dieren op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ik raad iedereen expert aan Richard g
    Geschreven door Klant uit dieren op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit dieren op 17-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in Dieren, zeer klantvriendelijk en prettige verkopers.
    Geschreven door Klant Van Hummel uit dieren op 17-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Vraag bij de verkoper na of er nog aanbiedingen zijn die wellicht je keuze kunnen doen veranderen. Eerste keer dat wij kwamen in de winkel werd hier geen rekening mee gehouden. Tweede keer (week voor black friday) kon de andere verkoper een betere versie tegen minder geld aanbieden. de eerste verkoper heeft dit laten liggen en niet medegedeeld.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima prijs, goede uitleg en prima levering.
    Geschreven door Klant Schoneveld uit dieren op 15-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ..........
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 14-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service en bereid om alles rustig uit te leggen
    Geschreven door Klant uit velp op 11-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    levering was geheel in overeenstemming met wat ik verwachtte en werd heel correct uitgevoerd
    Geschreven door Klant Van Wijngaarden uit ellecom op 08-11-2022
  • Beoordeling: 7.7

    goede winkel met goede mensen
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 08-11-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Gewoon proberen.
    Geschreven door Klant uit dieren op 07-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Blij met mijn vrieskast.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 07-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Er is meestal wel een winkel dicht in de buurt, goede service en kundig personeel. Kom er al jaren en ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit dieren op 05-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel met zeer behulpzaam en deskundig personeel. De winkels niet extreem groot waardoor keuze wat beperkt is. Maar daar staat tegenover dat personeel actief meedenkt en al snel een oplossing aanbiedt middels een bestelling die snel geleverd wordt.
    Geschreven door Klant Nalis uit eerbeek op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    voor goed advies en goede service moet je bij expert zijn. stuk prettiger dan online shoppen en alles zelf uit moeten zoeken
    Geschreven door Klant uit dieren op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Fijne hulp bij zoeken juiste. Produkt.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.2

    De producten die verkocht worden zijn goed, maar de informatie over de producten en over wat er nog bijgekocht moet worden of wat er nog bij hoort kan beter!!
    Geschreven door Klant uit dieren op 03-11-2022