Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Versteeg 8.9

Goed en degelijk advies en snelle levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (171)

  • Beoordeling: 8.9

    Goed en degelijk advies en snelle levering.
    Geschreven door Klant Versteeg uit dieren op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bosch droger gekocht warmtepomp erg fijn geef het een 9
    Geschreven door Klant uit dieren op 30-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Hier een wasmachine gekocht, de bezorgers waren beleefde nette jonge mannen, die vakkundig én snel de machine aansloten. We zijn zeer tevreden over de service, en voor een volgende aankoop gaan we zeer zeker weer naar Expert!!
    Geschreven door Klant Willems uit loenen op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service. Komen afspraken na .
    Geschreven door Klant Meijerink uit dieren op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, uitstekende dienstverlening
    Geschreven door Klant Schieving uit dieren op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Hele fijne winkel met kundig en vriendelijk personeel. Ook de breng en installatieservice van Expert Dieren zijn top.
    Geschreven door Klant uit dieren op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, klantvriendelijk en klantgericht. Goede kwaliteit i.c.m. prijs
    Geschreven door Klant Theunissen uit dieren op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Wonnink uit leuvenheim op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.1

    We bevelen uw winkel zeker aan
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 10-12-2019
  • Beoordeling: 8.6

    correcte levering,vriendelijke vakmensen
    Geschreven door Klant Aalbers uit doesburg op 02-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en kwaliteit,snelle levering en professionele uitleg
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 24-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    .De wasmachine bevalt, tot nog toe, prima, maar wij hebben die pas 2 maanden. De tv e/d stofzuiger hebben we al jaren, ook die bevallen uitstekend !
    Geschreven door Klant Van Veen uit doesburg op 23-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Waarom ver weg gaan wat dicht bij te verkrijgen is! Natuurlijk kan het soms via internet iets voordeliger, maar hoe fijn is het dat goede service bij EXPERT NIET op houdt bij de voordeur! Joop Bosman
    Geschreven door Klant Bosman uit dieren op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Snelle service, duidelijke beschrijving per product.
    Geschreven door Klant Huisman uit eerbeek op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 20-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle levering. Vakbekwame mensen. Communicatie over bezorgen kan beter. Soms noodzakelijk om met 2 mensen te komen en dan komt er maar 1.
    Geschreven door Klant Sman uit giesbeek op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service en prima prijs.
    Geschreven door Klant uit doesburg op 14-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De laatste keer dat ik in de winkel was goede informatie, behulpzaam, vriendelijk. ook bezorgdienst precies en heel vriendelijk.
    Geschreven door Klant Vink uit dieren op 13-11-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Over de service
    Geschreven door Klant Verbeek uit eerbeek op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert in Dieren wordt je vakkundig en goed geholpen. Er wordt zeer goed naar de consument geluisterd en willen je niets \"aansmeren\". Ik ben zeer tevreden over hen. Ook beveel ik ze aan voor reparaties. Ze proberen je zo snel mogelijk te helpen!
    Geschreven door Klant Van den Brink uit eerbeek op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Als je een nieuw apparaat zoek groot of klei Ga dan naar Expert want dan zal je heel tevreden zijn.
    Geschreven door Klant uit dieren op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Goed advies.
    Geschreven door Klant Hoogerwaard uit brummen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service en prijzen.
    Geschreven door Klant Zijlstra uit hall op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, goede prijs
    Geschreven door Klant uit dieren op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Je wordt goed geholpen vriendelijk personeel in Dieren
    Geschreven door Klant uit dieren op 29-07-2019
  • Beoordeling: 5.2

    niet verstandig
    Geschreven door Klant uit brummen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    EXPERT is een EXPERT!
    Geschreven door Klant Boerboom uit ellecom op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    goede ervaring, deskundige hulp.
    Geschreven door Klant uit dieren op 24-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit hall op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    een prettige benadering over onze wensen en een prima uitvoering in de praktijk
    Geschreven door Klant Vermeer uit eerbeek op 08-07-2019