Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Nispen 9.4

Groot assortiment, betrokken personeel en goede service. Wij komen zeker terug.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (259)

  • Beoordeling: 9.4

    Groot assortiment, betrokken personeel en goede service. Wij komen zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Nispen uit dongen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Alles goed,geen opmerkingen
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit dongen op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goed bezig!
    Geschreven door Klant Hubregtse uit dongen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 6.7

    Fijne winkel en goed en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Fam Luijkx uit dongen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Montee uit dongen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen. snelle service.
    Geschreven door Klant Gijsbers uit tilburg op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Komen de afgesproken afspraken na en de bezorger/monteur was vriendelijk en behulpzaam, ook bij vragen over apparaten die reeds aanwezig waren en waar wij nog een vraag over gebruik hadden.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit oosterhout op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Super goede en snelle service. Verkopers weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit dongen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik zou geen andere winkel weten waar ik prettiger geholpen wordt.
    Geschreven door Klant Van der Eerden uit raamsdonksveer op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Koop bij Expert Dongen, daar wordt je prima geholpen. Wij hopen dat het zo blijft. Jammer dat er geen expert Oosterhout is. Maar ja dan maar Dongen. TOP winkel, beter dan dat domme internet. Gezellig contact en kennis van zaken en daar is het toch om te doen.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Prima winkel, je word goed en deskundig geholpen en heb er al veel aankopen gedaan!
    Geschreven door Klant uit dongen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Het is heel prettig als je iets wil aanschaffen,persoonlijk te woord wordt gestaan.Je krijgt uitleg en veel artikelen zijn in winkel aanwezig,
    Geschreven door Klant uit dongen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert dongen goede service en je wordt goed geholpen Mvg Mspeltie
    Geschreven door Klant Speltie uit dongen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Was voor ons de eerste keer dat we met Expert zaken deden. In Dongen prima bevallen. Service met een hoofdletter S
    Geschreven door Klant Steensma uit oosterhout op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    weer een goede service, en vlot geholpen , gisteren en vandaag ,
    Geschreven door Klant uit dongen op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Het is prettig kopen bij expert, goede hulp en deskundige.
    Geschreven door Klant Pijpers uit breda op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb verschillende apparaten bij Expert Dongen gekocht. De medewerkers adviseren zeer goed en denken mee. De bezorging gaat altijd zoals afgesproken en ze gaan zelfs een stapje verder door een apparaat in te pakken met cadeaupapier. Mijn partner had namelijk een apparaat voor mijn verjaardag besteld en gevraagd of het ingepakt kon worden. Was dus geen probleem, TOP! Ik ben zeer tevreden met Expert Dongen!
    Geschreven door Klant Unthank uit sprang-capelle op 23-05-2020
  • Beoordeling: 7.6

    goed geholpen en uitstekend mijn product ingesteld. Er was voldoende tijd om alles uit te leggen.
    Geschreven door Klant uit dongen op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prijs kwaliteit verhouding is goed. Telefonische bereikbaarheid is goed. Voldoende aanbod van producten.
    Geschreven door Klant uit waspik op 22-05-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit dongen op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik geef expert een 10 goed advies bij aankoop snelle levering en deskundige installatie van de door ons gekochte machine.
    Geschreven door Klant Van Caam uit sprang-capelle op 19-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Netjes en op afstand geholpen in deze corona tijd. Voorzien van tekst en uitleg over het product en zo de juiste keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit raamsdonksveer op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert een zeer goede winkel. Duidelijkheid over uitleg, zeer goede kwaliteit, tegen goede prijzen.
    Geschreven door Klant Zeebregts uit dongen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Echt prima service, goede prijs. Vakkundige mensen die netjes en snel werken.
    Geschreven door Klant Engelen uit gilze op 28-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant Theeuwes uit kaatsheuvel op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne printer, goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit dongen op 01-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Fijn geholpen. Goed advies. Prima monteur bij aflevering. Ben blij met mijn aankoop.
    Geschreven door Klant uit tilburg (ringbaanwest) op 25-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Het is een fantastische ervaring om zo persoonlijk geholpen te zijn. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop men met de mensen omgaat. Ga zo door
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit dongen op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is goed.
    Geschreven door Klant Van der Heem uit dongen op 11-03-2020