Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oomes 9.5

Alles netjes geïnstalleerd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (442)

  • Beoordeling: 9.5

    Alles netjes geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Oomes uit oosterhout nb op 14-06-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Sober
    Geschreven door Klant uit dongen op 09-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Hier wordt duidelijk wat een persoonlijk en eerlijk advies inhoudt.
    Geschreven door Klant uit dongen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uiterst tevreden over de aankoop van mijn producten ! Al jaren tevreden klant van Expert .... goede service en goede kwaliteit en deskundig advies !
    Geschreven door Klant Kuijpers uit s.gravenmoer op 31-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ben door expert Dongen, met al hun deskundigheid, op zeer correcte wijze behandeld!
    Geschreven door Klant Klerx uit oosterhout op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer vakkundig en correct.
    Geschreven door Klant Van den Oudenhoven uit dongen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Klantvriendelijk, goede service
    Geschreven door Klant Zijlmans uit dongen op 07-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Had graag een iets grotere laptop deze past precies bij mij
    Geschreven door Klant Severijns uit breda op 30-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Koop lokaal is goed voor de winkel maar ook voor de bewoners . Je word er zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dongen op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn heel tevreden met de communicatie en de service. We gaan zeker weer bij expert onze volgende aankoop doen!
    Geschreven door Klant Keeman uit dongen op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed geholpen en levering volgensaspraak. Winkel is aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Vromans uit tilburg op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    In één woord geweldig.
    Geschreven door Klant Cremer uit rijen op 21-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn goed geholpen door de medewerker van expert. Er werd geluisterd en meegedacht
    Geschreven door Klant uit dongen op 21-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Een betrouwbare zaak die service hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt altijd terugvallen op de verkopers/verkoopsters als er iets is of als je vragen hebt en je wordt snel geholpen. En dat is heel veel waard vooral in deze tijd.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 19-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Snelle service vriendelijk en correct personeel.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 13-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    mooie winkel goede verkopers die er verstand van hebben. prima service kan expert dongen iedereen aan bevelen
    Geschreven door Klant Pullens uit waalwijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij sturen klanten en vrienden graag naar expert oomen,in Dongen....t is n ongekende servisse daar!perfecte prijs en kwaliteit....ook n perfect installatie team, daar.....
    Geschreven door Klant Wouters uit sprang-capelle op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij hebben al diverse aankopen gedaan bij expert en zijn daar zeer tevreden over!!!
    Geschreven door Klant Andeweg uit dongen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.5

    X
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Het is gewoon een goede zaak met uitstekende service
    Geschreven door Klant Mol uit oosterhout op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    klant vriendelijn goed
    Geschreven door Klant Jansen uit dongen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel en voldoende keus, je wordt er goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit dongen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dongen op 30-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Via app besteld, simpel en snel
    Geschreven door Klant Biezen uit dongen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekend tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    De keuze was snel gemaakt, maar ik had me ook goed ingelezen.
    Geschreven door Klant uit dongen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke medewerkers die een eerlijk advies geven.
    Geschreven door Klant uit dongen op 21-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Super service zowel aan het telefoon, in de winkel en bij de levering van mijn artikel.
    Geschreven door Klant Zurmuhle uit raamsdonksveer op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super fijne winkel.goed advies.goede service.Marijn is een hele fijne verkoper zonder opdringerig te zijn.
    Geschreven door Klant Siemons uit dongen op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Bij expert zeer goede service prijs kwaliteit uitstekend zou zeker weer terug gaan als ik weer iets nieuws wil.
    Geschreven door Klant Delmotte uit oosterhout nb op 15-03-2021