Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stichtig Wgroep 7.3

Ik kende expert al langer.Het is goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (292)

  • Beoordeling: 7.3

    Ik kende expert al langer.Het is goed
    Geschreven door Klant Stichtig Wgroep uit rijen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben keurig geholpen ,en de keuze is Reuze
    Geschreven door Klant Cloin uit dongen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Voor een goed advies en prima service, ben je bij Expert Dongen aan het juiste adres.
    Geschreven door Klant uit dongen op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundig en vriendelijk personeel, goede service. Gaan qua prijs goed met de grote inernet aanbieders mee.
    Geschreven door Klant De Jong uit dongen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en aardige mensen
    Geschreven door Klant uit teteringen op 04-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en top service
    Geschreven door Klant Donders uit kaatsheuvel op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ga zo door.
    Geschreven door Klant Van den Oudenhoven uit dongen op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede medewerkers die met je meedenken.
    Geschreven door Klant Heijkant uit dongen op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 02-09-2020
  • Beoordeling: 6.3

    De elektrische tandenborstel die ik gekocht heb is dezelfde als die ik hiervoor had en die bevalt me prima
    Geschreven door Klant uit dongen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Van Opstal uit dongen op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Ik zal mijn kennissen altijd adviseren naar Expert te gaan met name als je wat ouder bent en blij bent met een goed advies.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    We kopen al jaren bij Expert en we zijn tot nu toe erg tevreden.
    Geschreven door Klant De Jong uit tilburg op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    bieden goede service
    Geschreven door Klant Jansen uit dongen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Uitgebreide voorlichting in de winkel en de monteur die kwam plaatsen was zeer vakkundig.
    Geschreven door Klant Van Ramele uit dongen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend en snel geholpen bij de aankoop van een Samsung wasmachine en Samsung warmtepompdroger bij het filiaal in Dongen (Expert Oomen) Gr. Jöran Kentie
    Geschreven door Klant Kentie uit dongen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig geholpen , goede uitleg. Goede levering. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit dongen op 07-08-2020
  • Beoordeling: 3.0

    bij expert in dongen moet je niet wezen voor een goede informatie.
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit dongen op 06-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Leuk geholpen goede service
    Geschreven door Klant Zwekars uit dongen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel met deskundig , vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer snelle levering van mijn nieuwe vriezer,vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Gerven uit tilburg op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Als je twijfelt over Een aankoop adviseert expert je binnen Om binnen een bepaald budget te blijven.
    Geschreven door Klant Ketting uit dongen op 01-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed geholpen en deskundige uitleg zeker aan te raden
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is een genot voor de de Dongenaren. Hoeven echt niet niet verder te zoeken. Alles wat je zoekt vind je hier.
    Geschreven door Klant Joosten uit dongen op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Marijn is zeer vriendelijke verkoper en geeft goed advies zonder opdringerig te zijn.worden graag door hem geholpen
    Geschreven door Klant Siemons uit dongen op 29-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede ervaringen met expert Dongen ,jammer dat de winkel nog niet up to date was,ivm verhuizing ,komt goed!
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Super blij met onze aankopen. Goede service in de winkel en met de installatie. Prima uitleg over gebruik. Beveel Expert Dongen aan.
    Geschreven door Klant Elkerbout uit dongen op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.6

    In de winkel wordt je netjes en klantgericht geholpen. Het kon zoals ik gewend was netjes worden bezorgd. In tegenstelling tot eerdere bezorgingen van Expert Dongen , was deze bezorger niet vriendelijk en of behulpzaam
    Geschreven door Klant Bergmans uit dongen op 25-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is goed
    Geschreven door Klant Schellekens uit dongen op 22-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Diverse apparaten al eerder gekocht en nooit klachten gehad.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 20-07-2020