Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Het is een fijne makkelijke machine

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (404)

  • Beoordeling: 8.4

    Het is een fijne makkelijke machine
    Geschreven door Klant uit dongen op 06-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    na een wat moeizame start is het product naar volle tevredenheid afgeleverd en gemonteerd. Prettige monteur die goede uitleg gaf.
    Geschreven door Klant Beijer uit dorst op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, deskundig en geweldige service 👏👍
    Geschreven door Klant Mervel uit dongen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit dongen op 02-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super top geholpen, na telefonisch contact binnen 3 uur nieuwe droger geleverd en geplaatst
    Geschreven door Klant uit dongen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit dongen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn weer prima geholpen , en de monteur heeft het netjes opgehangen 👍👍
    Geschreven door Klant Ernest uit dongen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    ook in coronatijd snelle service
    Geschreven door Klant uit dongen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Service zeer goed
    Geschreven door Klant De Groot uit kaatsheuvel op 17-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer nette en goede uitleg en service van de medewerkers
    Geschreven door Klant Van Es uit kaatsheuvel op 15-02-2021
  • Beoordeling: 4.1

    Bij reparatie zelf moeten bellen na weken wachten. Medewerkers weten dan niet waar het over gaat en er moet constant nagevraagd worden. Slechte service. Er wordt niet geluisterd naar de vraag die je hebt. Verkeerde product wordt geleverd, zelfs wanneer medewerker zelf een ander product heeft aangeraden en samen telefonisch besteld. Er werd mij de keuze gegeven om het verkeerde product te accepteren of te wachten op het juiste product, wat nog zeker 5 weken zou duren..
    Geschreven door Klant uit dongen op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een uitstekendbedrijf
    Geschreven door Klant uit dongen op 11-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    prima sevice
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Wij zijn heel tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant uit dongen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.1

    ....
    Geschreven door Klant uit dongen op 09-02-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Zie errder mijn mededeling
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    mooi
    Geschreven door Klant uit dongen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ondanks dat ik niet in de winkel terecht kon ben ik telefonisch naar tevredenheid geholpen. Er werd geluisterd naar mijn wensen waardoor ik uiteindelijk de juiste keuze heb kunnen maken en over een fijne combi magnetron beschik. Afspraken netjes nagekomen en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Riel uit kaatsheuvel op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Beveel Expert Dongen aan .
    Geschreven door Klant uit dongen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies, snelle levering en prima afgewerkt. Deskundige op maat aangepaste installatie.
    Geschreven door Klant Schoonderwalt uit dongen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben goed geholpen ook telefonisch
    Geschreven door Klant Pooters uit kaatsheuvel op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle en fijne service!
    Geschreven door Klant Reijrink uit dongen op 27-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goed verkoop praatje met kennis over het aan te schaffen product. Prima service Leuke behandeling van de klant.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Fam Luijkx uit dongen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima adres om bruin en witgoed te kopen
    Geschreven door Klant Van Poppel uit dongen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn dik tevreden
    Geschreven door Klant Topelen uit kaatsheuvel op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ook in Corona-tijd levert Expert digitaal/telefonisch een prima service en wordt je product keurig op tijd afgeleverd. En je steunt de lokale ondernemer!
    Geschreven door Klant Van Zon uit dongen op 23-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede telefonische service
    Geschreven door Klant uit dongen op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Er zijn wel veel bezorgkosten en stekker in het stopcontact in rekening gebracht. vijf minuten inbegrepen betalingen, 50 euro
    Geschreven door Klant Graauw uit dongen op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Als in deze tijd, waarin je niet naar een fysieke winkel kunt, ben ik perfect geholpen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om in deze tijd, de lokale ondernemer te steunen
    Geschreven door Klant Mouwen uit dongen op 21-01-2021