Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Schans 10.0

Ik wordt altijd deskunding en goed geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (173)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik wordt altijd deskunding en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Schans uit dongen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekend geholpen - zeer deskundig advies
    Geschreven door Klant Joosen uit dongen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer goed en deskundig geholpen, goed advies gehad. Al het contact was goed. Bovendien is Expert Dongen zeer servicegericht. Kortom aan te raden!
    Geschreven door Klant uit oosterhout nb op 23-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit dongen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Deskundige informatie die men mee laat wegen bij de eigen keuze
    Geschreven door Klant Horsten uit dongen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    xxx
    Geschreven door Klant uit dongen op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit dongen op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke mensen, goed geholpen en fijne winkel
    Geschreven door Klant uit \'s gravenmoer op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    keurig nette winkel. Niet de goedkoopste maar service kost ook geld
    Geschreven door Klant Van Loon uit dongen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit dongen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit dongen op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    -
    Geschreven door Klant uit dongen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Prettig en kundig personeel. Persoonlijke aandacht is prima!
    Geschreven door Klant uit loon op zand op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    vriendelijk en snelle hulp,
    Geschreven door Klant uit rijen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Behulpzame en kundige mensen in het filiaal Dongen.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 29-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert werkt deskundig personeel en je wordt vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van Dongen uit dongen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Heb geen verstand van computers ofschoon ik er wel mee werk. Op zeer rustige en vakkundige wijze te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Klerx uit oosterhout op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Komen afspraken na en denken goed mee bij keuze.
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Dongen heeft mij uitstekend geholpen met het kiezen van de desktop computer die het best voldeed aan mijn wensen. Alle aandacht en tijd voor mij. Goede voorlichting. Ik ben zeer tevreden over het gekochte product.
    Geschreven door Klant uit rijen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    mooie grote winkel met veel keus. de prijs en de uitleg en de service is uitstekend je wordt zeer prettig geholpen hier kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen leon uit kaatsheuvel.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 13-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit dongen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit rijen op 05-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Wat vroeger normaal gevonden werd is helaas allang geen standaard meer. Expert Oomen in Dongen doet oude tijden herleven. Het kan dus nog wel. Goed gesprek, tijd genoeg, goed advies en dito service. Over het thuisbezorgen: toppie. Ga zo door.
    Geschreven door Klant Van Biesen uit oosterhout op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en vriendelijk
    Geschreven door Klant Jansen uit dongen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel. Overzichtelijk en niet te groot. Hier kun je de bomen nog in het bos zien staan. En ...... vakbekwaam personeel.
    Geschreven door Klant Pijnenborg uit oosterhout nb op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle en correcte levering , en deskundige en vriendelijk personeel bij aflevering
    Geschreven door Klant Priest uit waalwijk op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Winkel in de buurt. Redelijk assortiment. Behulpzaam, vriendelijk personeel dat afspraken nakomt.
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 20-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en je prima geholpen. Ze smeren je niet het duurste product aan . Maar wat het beste bij je past.
    Geschreven door Klant Roestenberg uit waalwijk op 15-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Een leuke winkel altijd klant vriendelijk vooral de meneer achter de ballie topgast nooit problemen mee gehad hev afentoe problemen met laptop gehad nooit moeilijk gedaan. Kan altijd terug brengen bij expert. Betrouwbaar winkel expert in dongen
    Geschreven door Klant Tefik uit dongen op 13-09-2018
  • Beoordeling: 9.9

    prima geholpen door een deskundige verkoper en nog persoonlijk afgeleverd ook
    Geschreven door Klant Snijders uit s.gravenmoer op 10-09-2018