Navigatie

Beoordelingen Expert Dongen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dongen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dongen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lodewikus 9.1

Goed en deskundige geholpen en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (203)

  • Beoordeling: 9.1

    Goed en deskundige geholpen en goede service
    Geschreven door Klant Lodewikus uit oosterhout op 11-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima gedaan
    Geschreven door Klant uit dongen op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    De service is perfect in de winkel als bezorging En hebben goede spullen dat ik graag terug kom
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundigheid en goede service komt op de eerste plaats bij expert.
    Geschreven door Klant Horevoorts uit gilze op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Oomen in Dongen, vriendelijk personeel en goed geholpen Top
    Geschreven door Klant De Beer uit kaatsheuvel op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Kies Expert voor duidelijke informatie, goede prijs kwaliteit verhouding en service. Kortom je kunt er volledig van op aan.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service, en prima producten. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit dongen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed gedaan jongens
    Geschreven door Klant Zwekars uit dongen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel, genoeg keuze en ik ben er goed geholpen.
    Geschreven door Klant Emmen uit dongen op 06-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit dongen op 06-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Dongen verdient een PLUIM .
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit dongen op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Ik koop graag bij Expert Dongen, vanwege de goede en snelle service. Je wordt snel geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt duidelijk uitleg en er wordt snel geleverd. Ook als er iets is met een apparaat, hoef je maar te bellen en er komt op korte termijn een monteur. De sfeer in de winkel is gezellig en gemoedelijk.
    Geschreven door Klant uit dongen op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    koop gerust bij expert,vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik zorg dat ik alle vragen stel als ik iets niet begrijp, of ik ga nog een keer bij de winkel langs.
    Geschreven door Klant uit dongen op 24-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Bij een probleem kreeg ik een uitstekend werkend advies!
    Geschreven door Klant Van der Sluijs uit dongen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk personeel met kennis van zaken
    Geschreven door Klant Zijlstra uit schoonoord op 24-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super product, snelle levering👍🏼
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 26-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Voor dat iemand een keuze maakt kan iedereen het beste even naar de winkel gaan als er enkele vragen zijn .
    Geschreven door Klant Kouters uit dongen op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende dienstverlening, goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Peeters uit dongen op 02-06-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Geleverde spullen prima!
    Geschreven door Klant uit dongen op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    DUIDELIJKE WEBSITE
    Geschreven door Klant uit dongen op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert geen gedoe en gezeik en mocht er dat zijn,nou dan word het netjes opgelost,..
    Geschreven door Klant Suijs uit dongen op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Nee dank u
    Geschreven door Klant uit dongen op 26-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Ter zake kundig en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit s.gravenmoer op 26-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Voor de aankoop van een koffiemachine bood Expert mij een ruim assortiment, vakkundige uitleg en toelichting en bovendien een aantrekkelijke prijs!
    Geschreven door Klant Bovenberg uit dongen op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik zou iedereen willen adviseren om bij een nieuwe aankoop van een elektrisch apparaat is in de winkel van experts te gaan kijken
    Geschreven door Klant Dingemans uit dongen op 29-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Fantastische service door expert dongen
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk personeel. Goede service. Mooie winkel
    Geschreven door Klant Wijnen uit dongen op 25-03-2019