Navigatie

Beoordelingen Expert Drachten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drachten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drachten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ulrich 9.7

Wij hebben in korte tijd 4 stuks witgoed gekocht bij Expert Drachten.Uitstekend advies,er wordt goed geluisterd naar je wensen,prima prijs-kwaliteit verhouding,uitstekende installatieservice (de prijs van ?90,- daarvoor is het zonder meer waard).Ze nemen de oude spullen en verpakkingen weer mee terug dus daar heb je geen werk van.Aanbevolen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (25)

  • Beoordeling: 9.7

    Wij hebben in korte tijd 4 stuks witgoed gekocht bij Expert Drachten.Uitstekend advies,er wordt goed geluisterd naar je wensen,prima prijs-kwaliteit verhouding,uitstekende installatieservice (de prijs van ?90,- daarvoor is het zonder meer waard).Ze nemen de oude spullen en verpakkingen weer mee terug dus daar heb je geen werk van.Aanbevolen!
    Geschreven door Klant Ulrich uit ureterp op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    supersnelle levering
    Geschreven door Klant Zijlstra uit drachten op 02-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie grote winkel en vriendelijk deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Sonsbeek uit assen op 09-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Plus
    Geschreven door Klant Van der Meer uit drachten op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Een uitstekend bedrijf waar ze gelijk op jou wensen inspelen, meedenken in oplossingen en de verkopers hun uiterste inspanningen verrichten om met jou tot een goeie deal te komen. Wat mij ook echt opviel is hoe goed men onderlegd is over alle produkten en bij spoed altijd een gaatje weet te vinden in de planning om zo toch een 100% tevreden klant te behouden! 10 met een griffel zou ik zeggen!!
    Geschreven door Klant Wieldraayer uit drachten op 10-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Sorry voor u is het beter dat inlijsten zeg
    Geschreven door Klant Wagenaar uit drachten op 24-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij deze winkel krijg je nog goed advies zonder dat je iets word opgedrongen
    Geschreven door Klant uit drachten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne grote en nette winkel, snel geholpen en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit assen op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk, snel geholpen, vlotte levering en uitstekende service bij plaatsing
    Geschreven door Klant Miedema uit ureterp op 03-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    De verkoper heeft me goed geholpen waar ik om heb gevraagd. Prima.
    Geschreven door Klant Laanstra uit drachten op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft goede prijs / kwaliteit wat producten aangaat , adviseren voor de aankoop plaatsvind, goede overleg betreft bezorging levering artikelen, vriendelijke bezorger, deze nam de tijd om uitleg te geven betreft gekochte artikel
    Geschreven door Klant Elzinga uit drachten op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    goed, beter best
    Geschreven door Klant uit drachten op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer plezierig geholpen, en perfect afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 16-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik maak onbetaald geen reclame
    Geschreven door Klant Leeuwen uit boijl op 30-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goed advies en snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit ureterp op 10-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon prima bedrijf met soms erg scherpe prijzen!
    Geschreven door Klant uit drachten op 10-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend product de diepvries kast en bezorging is top kwaliteitskwaliteit winkel
    Geschreven door Klant Dijkstra uit oosterwolde op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Aan te bevelen winkel.
    Geschreven door Klant Iwema uit drachten op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle levering. Prima service.
    Geschreven door Klant uit drachten op 17-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle aflevering, al na 1 dag.
    Geschreven door Klant uit drachten op 30-12-2016
  • Beoordeling: 4.4

    Geen online bestellingen meer. Ik wacht nu al bijna 4 weken op mijn besetlling.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 16-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    nog n.v.t.
    Geschreven door Klant uit drachten op 10-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Dik tevreden.
    Geschreven door Klant uit rottevalle op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    prima service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Dijkstra uit drachten op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en installeren kort om top prima bezorging
    Geschreven door Klant Dijkstra uit oosterwolde op 20-07-2016