Navigatie

Beoordelingen Expert Drachten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drachten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drachten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Expert is een solide bedrijf met uitstekende service, klantbeleving, voorlichting en communicatie en houden aan afspraken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (113)

  • Beoordeling: 8.8

    Expert is een solide bedrijf met uitstekende service, klantbeleving, voorlichting en communicatie en houden aan afspraken
    Geschreven door Klant uit OPEINDE op 12-07-2024
  • Beoordeling: 8.7

    prettige ervaring
    Geschreven door Klant Conijn uit drachtstercompagnie op 26-04-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Mensen weten waar ze het over hebben. Geen poeh ha. Gewoon eerlijke uitleg.
    Geschreven door Klant Haanstra uit drachten op 19-04-2024
  • Beoordeling: 6.6

    Goede afspraken maken over het bezorgen is belangrijk.
    Geschreven door Klant Postma uit drachten op 19-04-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Ik vind Expert een prima winkel, qua kwaliteit maar zeker qua vriendelijkheid van het personeel en de service.
    Geschreven door Klant Holleboom uit bakkeveen op 03-04-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goed geholpen in de winkel in een fijne sfeer. Monteur is zeer vriendelijk en kundig. Kortom, dik tevreden.
    Geschreven door Klant Kuipers uit drachten op 03-04-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Afzuigkap was kapot, div. keukenboeren gebeld,te druk of geen intresse. Expert gebeld, ik heb een nieuwe vakkundig geplaatste afzuigkap. Ben zeer tevreden Expert. Denken mee en wat niet of wel kan communiceren xij met je.
    Geschreven door Klant De Vries uit drachten op 01-04-2024
  • Beoordeling: 8.7

    zeer deskundigen in winkel en tijdens bezorging
    Geschreven door Klant Oppewal uit drachten op 26-03-2024
  • Beoordeling: 1.9

    expert is een slecht bedrijf ze zijn uit op je centjes niet kopen in een winkel. op internet kopen kan je binnen 14 dagen reteoneren met garantie je geld terug.wettelijk vastgelegd. mijn ervaring met verkoper expert zeer slecht, probeerde mij in val te lokken.
    Geschreven door Klant Jager uit drachten op 23-03-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, vriendelijk, professioneel.
    Geschreven door Klant Beenen uit drachten op 22-03-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Een Quooker kun je prima via Expert bestellen !
    Geschreven door Klant Van Schaijk uit drachten op 18-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn uitstekend geholpen door de medewerker van expert .Uitstekend uitleg had tijd voor ons .Onze droger die we hadden bestelt werd netjes bezorgt .veder super bedrijf wij slagen altijd bij expert
    Geschreven door Klant Oostwoud uit drachten op 19-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Samenwerking en afleveren wasmachine uitstekend.
    Geschreven door Klant Vries uit drachten op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goed abcdefghijkl abcdefeflk
    Geschreven door Klant uit drachten op 13-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Je krijgt een goed advies. En zijn altijd vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit drachten op 08-02-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer deskundig personeel en een vriendelijke ongedwongen sfeer.
    Geschreven door Klant uit drachten op 06-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer prettige ervaring
    Geschreven door Klant uit drachten op 15-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert kom je niet bedrogen uit
    Geschreven door Klant Haverkamp uit drachten op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Heel goed geholpen in de winkel met deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit drachten op 11-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    ik heb alles van Expert goede service
    Geschreven door Klant uit drachten op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Meijer in Drachten is Top.
    Geschreven door Klant uit drachten op 26-10-2023
  • Beoordeling: 6.3

    Neem de aangeboden prijs met een korrelzout en hou rekening met levertijden van 1 tot 2 weken.
    Geschreven door Klant uit drachten op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Uw verkoopmedewerker was in \"opleiding \". Wij wensen hem veel succes
    Geschreven door Klant uit drachten op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advies, duidelijke uitleg over de verschillen tussen de producten. Hier wordt je nog geholpen zoals je dat vroeger mocht ervaren in iedere winkel. Peter
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 28-08-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Slecht geen aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit drachten op 31-07-2023
  • Beoordeling: 5.8

    Oudbollige winkel zonder enige uitstraling
    Geschreven door Klant uit drachten op 31-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel die de tijd voor je nemen om met de beste oplossing te komen.
    Geschreven door Klant uit assen op 05-05-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Dik tevreden
    Geschreven door Klant uit drachten op 03-05-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel en nog gewone personeel, geen agressieve verkoop
    Geschreven door Klant uit drachten op 31-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang klant vol tevredenheid.
    Geschreven door Klant Van Sonsbeek uit assen op 10-03-2023