Navigatie

Beoordelingen Expert Drachten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drachten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drachten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.8

Prijs/kwaliteit is prima. Weinig voorraad in de winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (51)

  • Beoordeling: 6.8

    Prijs/kwaliteit is prima. Weinig voorraad in de winkel
    Geschreven door Klant uit drachten op 02-09-2021
  • Beoordeling: 6.9

    kom al jaren in de winkel maar goed tegenwoordig anders dan voor heen veel zakelijker
    Geschreven door Klant Dijkstra uit drachten op 09-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel met een uitstekende service en vakkundig, pro-actief personeel.
    Geschreven door Klant Sevensma uit beetsterzwaag op 19-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goed en deskundig advies gekregen
    Geschreven door Klant uit drachten op 17-06-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Prima apparaat….uitleg te gehaast!!
    Geschreven door Klant uit drachten op 17-06-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ruime winkel en goed geholpen !
    Geschreven door Klant De Groot uit drachten op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Vriendelijk geholpen.goed advies.goede service.
    Geschreven door Klant Nutterts uit drachten op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer behulpzaam bij alle vragen over tv, enz die je op hoge leeftijd niet zo goed meer begrijpt
    Geschreven door Klant uit drachten op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Fijn en persoonlijk contact. In eerste instantie werd er een verkeerde koelkast geleverd, maar dit werd supersnel en netjes opgelost. Telefonische bereikbaarheid was iets minder i.v.m. aangepaste openingstijden nu tijdens corona. Verder prima service!
    Geschreven door Klant uit drachten op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service en goede communicatie.
    Geschreven door Klant uit drachten op 30-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, altijd goed geholpen door deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit assen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb onlangs mijn nieuwe appartement ingericht met apparatuur van Expert Drachten. Een aanrader, prima en kundig advies, snelle reacties op vragen, snelle en perfecte aflevering met vriendelijke en deskundige instructies. In een woord KLASSE.
    Geschreven door Klant Ladan uit oosterwolde op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Als wij iets nieuws nodig hebben , zoals een stofzuiger, koelkast, tv en dergelijke gaan we altijd eerst bij Expert Drachten kijken. Wij vinden het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Emc Drachten uit drachten op 09-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk behulpzaam personeel,mooi producten, mooie prijzen
    Geschreven door Klant Siemers-jonker uit drachten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Zeer snelle levering. Er werd moeite gedaan om te kunnen bezorgen waardoor het er een dag later al was.
    Geschreven door Klant uit bant op 03-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, deskundig en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant uit groningen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en goede producten.
    Geschreven door Klant uit drachten op 14-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goed
    Geschreven door Klant Hooijboer uit drachten op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We wilden een kookplaat en amerikaanse koelkast kopen. We werden goed geïnformeerd over het product de prijs en de bezorging. Ook de levering van verliep zoals we hadden afgesproken. Goede service , klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit drachten op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    fijn bedrijf. goede service. goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit drachten op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super bedrijf en zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Voorheen altijd uitstekende ervaring. Meedenken, pro actief handelen en kennis van zaken. Momenteel een reactieve houding, mogelijk door de drukte. Als je geduld hebt en een afwachtende houding geen probleem vindt dan blijft het een prima keus.
    Geschreven door Klant uit drachten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 18-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    zeer tevreden over het geheel
    Geschreven door Klant uit ureterp op 07-09-2020
  • Beoordeling: 1.7

    levering is oke, plaatsing zeer slecht!
    Geschreven door Klant Sibma uit drachten op 30-07-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Expert is een goede keuze geweest met ondersteuning bij het kopen van koelkast en vaatwasser.
    Geschreven door Klant Boersma uit drachten op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij hebben in korte tijd 4 stuks witgoed gekocht bij Expert Drachten.Uitstekend advies,er wordt goed geluisterd naar je wensen,prima prijs-kwaliteit verhouding,uitstekende installatieservice (de prijs van ?90,- daarvoor is het zonder meer waard).Ze nemen de oude spullen en verpakkingen weer mee terug dus daar heb je geen werk van.Aanbevolen!
    Geschreven door Klant Ulrich uit ureterp op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    supersnelle levering
    Geschreven door Klant Zijlstra uit drachten op 02-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie grote winkel en vriendelijk deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Sonsbeek uit assen op 09-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Plus
    Geschreven door Klant Van der Meer uit drachten op 24-02-2020