Navigatie

Beoordelingen Expert Veendam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veendam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veendam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Zuidhof 9.4

Goeie service en uitleg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (211)

  • Beoordeling: 9.4

    Goeie service en uitleg
    Geschreven door Klant Zuidhof uit hoogezand op 21-09-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede winkel met goed assortiment en levering.
    Geschreven door Klant Beekman uit wildervank op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle levering bij expert
    Geschreven door Klant Kalma uit hoogezand op 30-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert.... beste keus in witgoed etc ik ben zeer tevreden !
    Geschreven door Klant Drenth uit veendam op 28-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    In Veendam bij expert wordt je geholpen door vriendelijke mensen die ook weten waar ze over praten en weten je goed te informeren over het product wat je wil kopen. En ze geven je tekst en uitleg en de persoon die het bezorgd legt je alles goed uit.
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 27-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Super geholpen vanaf aankoop tot aflevering
    Geschreven door Klant Radsma uit muntendam op 26-08-2021
  • Beoordeling: 8.1

    goed behandeld. goed advies en snel afgeleverd
    Geschreven door Klant uit muntendam op 25-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ExpertVeendam staat wat mij betreft met stip op nr1 voor wat betreft service, deskundigheid. Ook met het geven van advies zijn ze acuraat etc. Ik kom graag in deze winkel wanneer ik wat wil kopen op gebied van multi-media
    Geschreven door Klant Kuiper-hoorn uit veendam op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Gewoon doen!
    Geschreven door Klant uit nieuwe pekela op 23-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goed geholpen. Product voldoet aan mijn verwachtingen
    Geschreven door Klant uit veendam op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd een uitstekend advies en service!! Kwaliteit en prijs héél goed en ruime keuze!!
    Geschreven door Klant Ensing uit veendam op 17-08-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Steun de locale ondernemer.
    Geschreven door Klant Hummel uit wildervank op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit veendam op 14-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben niet gecharmeerd van her drammen over mijn mening
    Geschreven door Klant Kral uit wildervank op 13-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    snelle vlotte service. Je wordt gezien in de winkel.
    Geschreven door Klant uit veendam op 11-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundig, meedenkend en super snelle levering....
    Geschreven door Klant Duwaer uit veendam op 11-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service. Klantvriendelijk. Goede info over de aankoop
    Geschreven door Klant Kielman uit veendam op 11-08-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Overzichtelijke winkel en eerst rustig kunnen kijken.
    Geschreven door Klant Lamein uit veendam op 11-08-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Vraag meteen om de nota!
    Geschreven door Klant De Vries uit zuidbroek op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies en service
    Geschreven door Klant Rogaar uit veendam op 03-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top expert filiaal. Ook al woon je wat verder weg dit is geen probleem voor dit filiaal en gaat niet ten koste van de service
    Geschreven door Klant uit oosterwolde fr op 03-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert goede service en goede prijzen 👍
    Geschreven door Klant Tiemens uit meeden op 03-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon doen!
    Geschreven door Klant uit veendam op 03-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima bedrijf, goede service!
    Geschreven door Klant Van Der Laan uit veendam op 30-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service goed geholpen
    Geschreven door Klant Da Silva Freitas uit veendam op 29-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit veendam op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima oven van Bosch en makkelijk te bedienen.
    Geschreven door Klant uit veendam op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goed bezig
    Geschreven door Klant uit veendam op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima machine voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Penninga uit wildervank op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    ik zou expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant Hensens uit veendam op 19-07-2021