Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Koele 9.5

Het product is prima, en het advies en plaatsen is voortreffelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (297)

  • Beoordeling: 9.5

    Het product is prima, en het advies en plaatsen is voortreffelijk
    Geschreven door Klant Koele uit wezep op 21-10-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima zaak, goed en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Goudbeek-bange uit hattem op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Wezep, een prima winkel voor techniek in huis.
    Geschreven door Klant uit wezep op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Gastvrije winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Kroes uit wezep op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    xxxxxxxxxxxxxx xxxxx
    Geschreven door Klant uit kampen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Kwaliteit en goede service
    Geschreven door Klant Prijs uit hattem op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    professioneel advies, vriendelijke en hulpvaardige service en adequate levering
    Geschreven door Klant Dijkstra uit hattem op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service
    Geschreven door Klant Platje uit hattem op 01-10-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Nette overzichtelijke winkel veel keuze om te bekijken en ook nog op voorraad
    Geschreven door Klant Van Duren uit zwolle ( zuid ) op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Medewerkers denken mee en geven goed advies, vervolgens snelle levering en goede service!
    Geschreven door Klant uit hattem op 15-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies waardoor wij het voor ons beste TV-toestel hebben gekocht voor een prima prijs
    Geschreven door Klant Van Dijk uit kampen op 13-09-2021
  • Beoordeling: 6.1

    bij deze omstandigheden n.v.t.
    Geschreven door Klant uit hattem op 06-09-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Persoonlijk met goede service en begeleiding bij aankopen.
    Geschreven door Klant Stilting uit wapenveld op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ruime keuze, goede verhouding prijs en kwaliteit artikel
    Geschreven door Klant Pool uit ijsselmuiden op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige medewerkers, goede kwaliteit van informatie, advies en installeren van product thuis.
    Geschreven door Klant Visscher uit zwolle-westenholte op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    sorry, laat het hierbij. Ik heb een berstelling gedaan namens mijn moeder van 92. Weet dus niet alle details.
    Geschreven door Klant uit ijsselmuiden op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Betrouwbaar adres. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Huiskamp uit zwolle op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit hattem op 16-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Als je er bij de vele webshops niet helemaal uitkomt is persoonlijk deskundig advies en een paar extra ogen die voor jou meezoeken naar het perfecte product een uitkomst. Ik koop alles bij deze zaak.
    Geschreven door Klant uit kampen op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Goed doorvragen en laten onderzoeken of het product dat je wil kopen echt leverbaar is.
    Geschreven door Klant uit hattem op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    top bedrijf
    Geschreven door Klant Veldman uit wezep op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    De vorige keer dat wij een tv kochten ,waren wij zeer tevreden over de afleving met extra keuze optie.En installatie sevice.Dit kon nu misschien nog wel als we daar veel druk op hadden gelegd.Dit hebben we niet gedaan. Telefonische ondersteuning werd wel geboden . Voor het maken van een keuze moet je wel echt naar een winkel om de juiste keuze te kunnen maken. De installatie bleek ook niet onoverkomelijk,maar even op weg helpen was wel prettig geweest.
    Geschreven door Klant Bosch uit ijsselmuiden op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede begeleiding bij product aankoop gehad.
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 14-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles prima, perfect
    Geschreven door Klant Van `t Ende uit wezep op 09-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert een aanrader!
    Geschreven door Klant uit zwolle op 04-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Vlot en zeer correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit kampen op 04-06-2021
  • Beoordeling: 9.9

    De service in de winkel was uitstekend, goed advies. De bezorging was ook prima en het installeren werd door 2 vakkundige mensen bij ons gedaan. De volgende dag hadden we geen geluid via de soundbar van onze nieuwe TV. De volgende dag kwam er al iemand langs om het te regelen. TOP......
    Geschreven door Klant Gommans uit hattem op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service
    Geschreven door Klant uit kampen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super fijne winkel ,heel goe geholpen ga er graag naar toe voor de spullen die ik nodig heb
    Geschreven door Klant Van Rijn uit wapenveld op 14-05-2021