Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Souman 8.6

Altijd goede prijs en service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (348)

  • Beoordeling: 8.6

    Altijd goede prijs en service
    Geschreven door Klant Souman uit hattemerbroek op 29-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch team van Expert Frits van Enk uit Wezep
    Geschreven door Klant Elhorst uit wezep op 23-07-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Helpen prettig daarom ga ik ook het liefst even naar de winkel ipv online zodat ik me goed kan laten voorlichten
    Geschreven door Klant uit oosterwolde gld op 01-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    zit al in de antwoorden
    Geschreven door Klant uit zwolle op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    de website kan ik niet beoordelen. Ik heb liever een persoonlijk contact met een verkoper. Bij F, van Enk in Wezep krijg ik de voldoende informatie die ik nodig had.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    nvt.......
    Geschreven door Klant uit hattem op 08-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak.Niks mis mee.
    Geschreven door Klant uit wezep op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige winkel
    Geschreven door Klant uit zwolle op 31-05-2022
  • Beoordeling: 5.3

    Na jaren alles, zeker 5 tv\'s en 1 tablet en 1 soundbar, te hebben gekocht bij Expert van Enk Wezep was ons laatste bezoek een deceptie.
    Geschreven door Klant Evers uit ijsselmuiden op 31-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Expert gaf een goede informatie en zocht mee naar oplossing m.b.t. moeizame levering gewenste combimagnetron zodat aan onze vraag naar tevredenheid werd voldaan
    Geschreven door Klant uit hattem op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede website en makelijk te vinden
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 27-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit hattem op 26-04-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Ruime keuze in de winkel. Gastvrij ontvangen en goede service
    Geschreven door Klant uit wezep op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed vakmanschap
    Geschreven door Klant Boertjes uit hattem op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel, deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit hattem op 05-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede prijs voor producten
    Geschreven door Klant uit heerde op 05-04-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Goed advies
    Geschreven door Klant uit wezep op 04-04-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Aanbeveling.
    Geschreven door Klant uit renkum op 30-03-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige mensen en goede kennis
    Geschreven door Klant Van der Linde uit hattem op 18-03-2022
  • Beoordeling: 9.7

    goede produkten, beste service en dichtbij
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 10-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een prachtige winkel waar je heel goed word geholpen. Goede service
    Geschreven door Klant Brussen uit hattem op 01-03-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon ook zelf die ervaring ondergaan…
    Geschreven door Klant uit zwolle op 25-02-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel, goede service
    Geschreven door Klant uit oosterwolde gld op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goed advies en correcte afhandeling.
    Geschreven door Klant Kort uit hattem op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 17-02-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ik koop graag in het dorp waar ik woon. Zij kennen mij en ik hen. Als er iets is wordt dat makkelijk opgelost.
    Geschreven door Klant Uitslag uit wezep op 12-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend geholpen. Voelt vertrouwd
    Geschreven door Klant Boertjes uit hattem op 02-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Blijf jezelf
    Geschreven door Klant uit wezep op 01-02-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Een winkel waar je goed geholpen wordt door deskundig personeel en een ruime keus
    Geschreven door Klant Douma uit kampen op 25-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van het product. Je wordt er snel en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Altenaar uit coevorden op 25-01-2022