Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Booij 9.2

Onze beste ervaring was, dat we geholpen werden door personeel, die verstand hadden van het product en deskundig advies gaven en ons op het moment , dat we even wilden overleggen ook echt even alleen lieten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 9.2

    Onze beste ervaring was, dat we geholpen werden door personeel, die verstand hadden van het product en deskundig advies gaven en ons op het moment , dat we even wilden overleggen ook echt even alleen lieten.
    Geschreven door Klant Booij uit wezep op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    expert altijd goed
    Geschreven door Klant Van Rijn uit wapenveld op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Wij hebben de aankopen juist bij Expert gedaan vanwege de grote mate van deskundigheid, overzicht in de winkel en rustige advisering door de medewerkers. Daarmee wordt de klant ontzorgd. Ook de serviceverlening aan huis is prima en deskundig. De nazorg is goed geregeld; geen afschuiven naar leveranciers maar direct proberen een oplossing te vinden. Kortom: een goede keuze.
    Geschreven door Klant Breet uit hulshorst op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    GOED BEDRIJF MET JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK
    Geschreven door Klant Souman uit hattemerbroek op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel Deskundig - vraag en antwoord Dichtbij en service zoals je verwacht.
    Geschreven door Klant Van \'t Ende uit hattem op 22-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Verder prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wilt u zeker zijn van goede kwaliteit, vakmanschap, snelle service en goed advies? Ga naar Expert Frits van Enk in Wezep: gegarandeerd dat u slaagt!
    Geschreven door Klant Leusink Klussenbureau uit ijsselmuiden op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle levering, groot assortiment en zeer vriendelijk personeel. Zowel bij bezoek aan de winkel als bij aflevering en installatie.
    Geschreven door Klant Valstar uit wezep op 15-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    nee
    Geschreven door Klant Scheffer uit hattem op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Duidelijke website met goede informatie over de aangeboden producten. Prima als voorbereiding op een aankoop, maar die doe ik toch graag in de winkel.
    Geschreven door Klant Verkerk uit wezep op 09-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Jarenlang trouw klant bij Expert in Wezep. Men weet waar ze het over hebben. Altijd tijd voor een uitleg en demo. Bezorgen kun je ook aan hen over laten. Vakmensen die onze nieuwe TV, Sonos Arc, vriezer en koelkast hebben bezorgd, geïnstalleerd en in alle rust! Top bedrijf!
    Geschreven door Klant Souman uit wezep op 07-07-2020
  • Beoordeling: 5.6

    We winkelen bij Expert in Wezep, omdat in Hattem een dergelijke winkel niet is
    Geschreven door Klant Leppink uit hattem op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert kun je gewoon rekenen op een medewerker met productkennis, eerlijke voorlichting en prima service. Misschien in sommige gevallen iets duurder dan b.v. Media Markt of andere grote internetbedrijven maar daar staat het bovenstaande dan wel tegenover.
    Geschreven door Klant Brummel uit dronten op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wat een goede service. Vrijdag per telefoon een stofzuiger besteld. Vanmorgen meteen afgeleverd op ons adres. Het was er een uit de aanbieding, maar gewoon gratis op ons gewenste moment bezorgd. Super vriendelijk geholpen. Blij mee!
    Geschreven door Klant Dijkhof uit hattemerbroek op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer correcte behandeling, als klant in de winkel en bij aflevering en installatie. Meedenkend team en positief ingesteld.
    Geschreven door Klant Breet uit nunspeet op 31-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Laat je vooral voorlichten bij een plaatselijke Expert winkel. Daar kunnen geen reviews die op internet staan tegenop.
    Geschreven door Klant uit wezep op 28-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit hattem op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    op de website is het goed zoeken en meer informatie in de winkel gekregen TOP
    Geschreven door Klant Kos uit \'t harde op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service en goed meedenken met je. Nemen de tijd voor je en geven eerlijk en goed advies. Fijne zaak.
    Geschreven door Klant Verhage uit hattem op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Gerekend bij de aanschaf op service en dat is ook gebeurd.
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 17-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert landelijk kan ik niet over oordelen. Wezep is goed
    Geschreven door Klant uit hattem op 17-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede info gehad van verkoper bij aankoop van tv bij Frits van Henk Wezep.
    Geschreven door Klant uit hattem op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nette winkel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wezep op 09-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Via de website hadden we een keuze voor een koelkast gemaakt, tijdens het telefonisch bestellen kregen we duidelijke adviezen waardoor we gelukkig onze keuze konden aanpassen anders hadden we een koelkast gekocht die niet kon worden ingebouwd in onze keuken. Wij zijn heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn prettig, kundig en correct geholpen, gewoon een fijne zaak.
    Geschreven door Klant Eibrink uit zwolle aa-landen op 11-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Topservice door deskundige medewerkers. Een prima adres als u van plan bent een tv, radio, etc. te kopen.
    Geschreven door Klant Bres uit kampen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wezep = Persoonlijke aandacht Top service Een zeer tevreden klant :-)
    Geschreven door Klant uit wezep op 01-02-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies en vlotte levering, incl. installatie volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Stouwdam uit wezep op 24-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekend geholpen, Laten je eerst rustig rond kijken en geven daarna uitgebreide informatie over aan te kopen product.
    Geschreven door Klant Altena uit kampen op 14-01-2020