Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Leppink 5.6

We winkelen bij Expert in Wezep, omdat in Hattem een dergelijke winkel niet is

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (206)

  • Beoordeling: 5.6

    We winkelen bij Expert in Wezep, omdat in Hattem een dergelijke winkel niet is
    Geschreven door Klant Leppink uit hattem op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert kun je gewoon rekenen op een medewerker met productkennis, eerlijke voorlichting en prima service. Misschien in sommige gevallen iets duurder dan b.v. Media Markt of andere grote internetbedrijven maar daar staat het bovenstaande dan wel tegenover.
    Geschreven door Klant Brummel uit dronten op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wat een goede service. Vrijdag per telefoon een stofzuiger besteld. Vanmorgen meteen afgeleverd op ons adres. Het was er een uit de aanbieding, maar gewoon gratis op ons gewenste moment bezorgd. Super vriendelijk geholpen. Blij mee!
    Geschreven door Klant Dijkhof uit hattemerbroek op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer correcte behandeling, als klant in de winkel en bij aflevering en installatie. Meedenkend team en positief ingesteld.
    Geschreven door Klant Breet uit nunspeet op 31-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Laat je vooral voorlichten bij een plaatselijke Expert winkel. Daar kunnen geen reviews die op internet staan tegenop.
    Geschreven door Klant uit wezep op 28-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit hattem op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    op de website is het goed zoeken en meer informatie in de winkel gekregen TOP
    Geschreven door Klant Kos uit \'t harde op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service en goed meedenken met je. Nemen de tijd voor je en geven eerlijk en goed advies. Fijne zaak.
    Geschreven door Klant Verhage uit hattem op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Gerekend bij de aanschaf op service en dat is ook gebeurd.
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 17-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert landelijk kan ik niet over oordelen. Wezep is goed
    Geschreven door Klant uit hattem op 17-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede info gehad van verkoper bij aankoop van tv bij Frits van Henk Wezep.
    Geschreven door Klant uit hattem op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nette winkel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wezep op 09-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Via de website hadden we een keuze voor een koelkast gemaakt, tijdens het telefonisch bestellen kregen we duidelijke adviezen waardoor we gelukkig onze keuze konden aanpassen anders hadden we een koelkast gekocht die niet kon worden ingebouwd in onze keuken. Wij zijn heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn prettig, kundig en correct geholpen, gewoon een fijne zaak.
    Geschreven door Klant Eibrink uit zwolle aa-landen op 11-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Topservice door deskundige medewerkers. Een prima adres als u van plan bent een tv, radio, etc. te kopen.
    Geschreven door Klant Bres uit kampen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wezep = Persoonlijke aandacht Top service Een zeer tevreden klant :-)
    Geschreven door Klant uit wezep op 01-02-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies en vlotte levering, incl. installatie volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Stouwdam uit wezep op 24-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekend geholpen, Laten je eerst rustig rond kijken en geven daarna uitgebreide informatie over aan te kopen product.
    Geschreven door Klant Altena uit kampen op 14-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie winkel, ruim assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wezep op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben het persoonlijke advies als heel prettig ervaren en gaan een volgende keer weer naar de winkel voor onze volgende aankoop!
    Geschreven door Klant uit heerde op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit t harde op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit hattem op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben heel veel jaren klant van Expert in Wezep. De winkel is altijd keurig verzorgd en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij het maken van een keuze. Afspraken worden stipt op tijd nagekomen. De bezorging en het eventueel instaleren van de producten is altijd perfect verzorgd. Niets dan lof voor Wout en zijn medewerkers.
    Geschreven door Klant uit hattem op 30-10-2019
  • Beoordeling: 6.4

    In wezep word je beschuldig
    Geschreven door Klant uit wezep op 29-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Naar een oneliner totaal overbodig
    Geschreven door Klant Gerson uit hattem op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede advisering.
    Geschreven door Klant Klomp uit dalfsen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wezep is zeer klant gericht doet mee denkt mee en levert snel. Drie duimen voor Expert Wezep.
    Geschreven door Klant Eghuizen uit hattem op 20-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant Huits uit hattemerbroek op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende uitleg over de producten, goede afspraken en een snelle levering.
    Geschreven door Klant Schuurman uit wezep op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Spullen geleverd zoals in de advertentie stond, goed verpakt en prima op tijd afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit someren op 25-04-2019