Navigatie

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dolsma 7.2

Kopen bij Expert. Verzekerd van persoonlijke aandacht en goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (223)

  • Beoordeling: 7.2

    Kopen bij Expert. Verzekerd van persoonlijke aandacht en goede service.
    Geschreven door Klant Dolsma uit houten op 21-09-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit houten op 16-08-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Ik werd goed geholpen bij de aankoop van een Bosch stofzuiger. Wist zelf al welke 2 types mijn interesse hadden. Sneller geleverd dan verwacht (1 in plaats van 4 weken).
    Geschreven door Klant uit houten op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Duidelijke website
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 28-07-2021
  • Beoordeling: 4.5

    nvt ben toch niet verplicht
    Geschreven door Klant uit houten op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne lokale winkel met kwaliteitsproducten en met mensen die weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit houten op 21-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Rokadjip uit nieuwegein op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert mensen hebben mij goed advies gegeven, levering zoals afgesproken. Fijn dat nieuwe koelkast vakkundig ingebouwd werd en oude koelkast meegenomen. Ik had er geen omkijken naar.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Klantenservice is top!
    Geschreven door Klant uit houten op 19-05-2021
  • Beoordeling: 6.3

    De expertise in de winkel was goed, maar de levering van de wasmachine ging gepaard met een hoop onnodig lawaai en gepraat over dingen die niet ter zake deden. Men scheen zich niet bewust te zijn bij een vreemde in huis te zijn en de nodige beleefheid in acht te nemen.
    Geschreven door Klant uit houten op 17-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    We zijn altijd zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Goorhuis uit werkhoven op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Een prima winkel goed en kundig personeel voor ons helemaal goed.
    Geschreven door Klant Blom uit houten op 07-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit houten op 25-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Graag had ik bestellingen in winkel gezien en dan een iets andere keuze gemaakt.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen aan de telefoon, bezorging op vierde verdieping was mogelijk tegen zeer redelijke meerprijs. Hoewel de bezorging in eerste instantie mis ging omdat het product toch niet op voorraad was, is dat later goed hersteld. Prompt bericht dat het weer op voorraad was en toen snel op afspraak bezorgd ondanks dat ze het erg druk hadden. Dit gaat over Expert Houten.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 16-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs en bediening
    Geschreven door Klant Scheffers uit de bilt op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig en vriendelijk geholpen. Door goed advies snel mijn keuze kunnen bepalen en daarna een snelle, efficiënte levering!
    Geschreven door Klant Van den Pol uit montfoort op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb alleen de producten op gehaald.vanwege de corona
    Geschreven door Klant Rijnsoever uit utrecht op 03-03-2021
  • Beoordeling: 3.7

    Na inmeten door Expert oven besteld. Bij levering bleek deze niet te passé. Slechte communicatie tussen verkoper en monteur
    Geschreven door Klant Slooter uit utrecht op 01-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Ik zag dat de Senseo bij A H goedkoper was helaas
    Geschreven door Klant uit houten op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zoals het hoort.
    Geschreven door Klant uit houten op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    goede afhandeling en installatie van het gekochte produkt
    Geschreven door Klant Van den Berg uit houten op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Winkel gesloten i.v.m. corona. Telefonisch goed geholpen en snel geleverd door vriendelijk personeel. Betalen na afleveren.(prettig)
    Geschreven door Klant Van de Kamp uit odijk op 09-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk,snel werken netjes.Fijne producten tegen goeie prijzen.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 26-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wat een service tot nu toe! Hulp bij keuze apparaten, men komt inmeten zodat je zeker weet dat het gekozen apparaat juist is. Je wordt op de hoogte gehouden van de levertijden, duidelijke afspraak plaatsing, oude apparatuur wordt meegenomen. En de vriendelijkheid die ik tot nu toe heb ontvangen is wel heel erg fijn!
    Geschreven door Klant uit de meern op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden over het online overzicht van de winkels waar , wat ik wilde bestellen,op voorraad was. Vervolgens werd ik snel en zeer accuraat (online) geholpen door Expert in Houten, met juiste informatie en de mogelijkheid te bestellen. De volgende dag werd mijn bestelling al thuis bezorgd. Daarbij werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken rond de aflevering.
    Geschreven door Klant uit leiden op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    In Houten is er gelukkig nog een fysieke winkel, waar je binnen kan lopen. Voor goed advies, met mensen die hun vak verstaan. Wat mij betreft is het prettig om van gedachten te wissen met de Expert medewerker/ster, waarom ik juist dat product evt zou willen kopen. Dat kan ik persoonlijk niet online, waar de tegenstrijdigheden over een product mij om de oren vliegen.
    Geschreven door Klant uit houten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Super service om te zorgen dat een friteuse (bijna in heel Nederland uitverkocht), toch voor Kerst geleverd werd.
    Geschreven door Klant uit enschede op 04-01-2021
  • Beoordeling: 3.7

    Doe dat maar niet.
    Geschreven door Klant Erben uit nieuwegein op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Laat ik dat op dit moment maar niet doen.
    Geschreven door Klant uit houten op 04-01-2021