Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Goede website

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (141)

  • Beoordeling: 10.0

    Goede website
    Geschreven door Klant uit houten op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    OLED Philips 55 inch. t.v gekocht, mooi helder beeld, tot nu toe tevreden.
    Geschreven door Klant uit houten op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    IK BEN TEVREDEN OVER DE KWALITEIT, DE KLANTVRIENDELIJKHEID EN DE SERVICE VAN EXPERT.
    Geschreven door Klant Van den Wijngaert uit houten op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel om te kopen ook al is er beperkt aanbod.
    Geschreven door Klant Steijn uit houten op 29-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goed te woord gestaan via de telefoon, netjes teruggebeld en de levering verder prima
    Geschreven door Klant uit houten op 19-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Een winkel met nog persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit utrecht op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Houten is een fijne winkel. Je wordt er goed geholpen. Gevenngoed advies als daarom vraagt.
    Geschreven door Klant Den Hollander uit houten op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, en goede service, vriendelijk winkelpersoneel
    Geschreven door Klant Hartman uit houten op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Van Expert een prima advies gekregen en de Bosch wasmachine was al snel besteld. Hij was zelfs goedkoper dan op de website van Bosch! De verkopers en bezorgers zijn kundig en vriendelijke, Expert us dus zeker aan aanrader!
    Geschreven door Klant Zuijdam uit vianen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goede service en personeel is goed op de hoogte en zeer hoge product kennis en ook fijn dat de verkopers met je mee denken en zeker niet dwingend gewoon zoals het hoort
    Geschreven door Klant uit vleuten op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne zaak, prima producten aanbod en heel prettige medewerkers.
    Geschreven door Klant Zwartenkot uit houten op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    helemaal top .wordt altijd goed geholpen .
    Geschreven door Klant Weert uit \'t goy op 19-09-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Houten is Top
    Geschreven door Klant uit houten op 13-09-2018
  • Beoordeling: 1.0

    Laten we eerst nog eens praten voordat ik een vernietigende recensie ga schrijven.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 10-09-2018
  • Beoordeling: 6.2

    Deze is heel goed!!
    Geschreven door Klant uit houten op 03-09-2018
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 12-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Godverdomme, wat een geweldige bezorgservice! Voordat ik de bezorgers wat te drinken kon aanbieden, stond de grote koelvriescombinatiekast al ingesteld boven en waren ze klaar voor vertrek.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 04-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Houten doet wat het beloofd. Deskundige uitleg tijdens koop. Geen koopdwang.
    Geschreven door Klant uit houten op 28-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Beter duur dan niet te koop.
    Geschreven door Klant uit houten op 06-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant De Bree uit houten op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goed meedenken, goede prijs-kwaliteitverhouding, afspraak = afspraak en zorgvuldige plaatsing van de apparatuur!
    Geschreven door Klant uit utrecht op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De Siemens HB 636 is van uitstekende kwaliteit, heeft een prachtig design en we gaan er hopelijk nog jaren plezier van hebben.
    Geschreven door Klant uit houten op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Nieuwe vaatwasser gekocht bij Expert. Goed advies gehad. Redelijke inbouwtarieven t.o.v. concurrent. Wij hebben vaker zaken aangeschaft bij Expert en bij een volgende keer gaan we daar zeker weer winkelen. Aanrader
    Geschreven door Klant Van de Kleut uit houten op 05-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima persoonlijke service. Goede uitleg vooraf gekregen van diverse wasmachines, zodat keuze maken makkelijker ging.
    Geschreven door Klant Emo uit houten op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    deskundig advies,altijd vriendelijk en met humor.ik koop sinds ik in 2009 in houten kwam wonen alle elektronika bij expert.bedankt Jacko en collegas,
    Geschreven door Klant Zimmerman uit houten op 15-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en goede apparatuur. Je krijgt wat je denkt dat je krijgt.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Voor de locatie Houten kan ik zeggen dat de service en de producten helemaal top zijn!
    Geschreven door Klant Stichting Wegloophuis Utrecht uit utrecht op 08-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Bij deze winkel weten de verkopers wel wat aandacht is voor jou probleem, en hebben de verkopers kennis van de producten. Dat is bij een Media markt toch even anders, daar staan ze je soms aan te kijken als je wat vraagt waar heb je her over.
    Geschreven door Klant uit tull en \'t waal op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede informatie in de winkel en de aflevering was op tijd en netjes
    Geschreven door Klant Veen uit houten op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    In de winkel: alleen antwoord op je vraag/vragen. Niet aandringen als dat antwoord is gegeven. Je kunt daarna, los van de verkoper, verder gaan in de winkel!
    Geschreven door Klant uit houten op 18-01-2018