Navigatie

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Uitstekende voorluchting/service en prijs/kwaliteit verhouding.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (167)

  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende voorluchting/service en prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima bedrijf met uitstekende service en voorlichting over het product De aflevering en inbouw van de koelkast was uistekend
    Geschreven door Klant Van der Arend uit zeist op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert staat voor goede kwaliteit en service. Ik ben erg tevreden.
    Geschreven door Klant Geuverink uit houten op 03-06-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Wij kopen vanaf 1991 onze machines en koelkasten en kleine electrische apparaten bij expert.We hebben zelden een klacht.De klachten worden door hun of door de fabriek naar tevredenheid opgelost.
    Geschreven door Klant uit houten op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heb niets op of aan te merken.
    Geschreven door Klant Lam uit houten op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne, snelle afhandeling aankoop met daarbij bruikbare tips!!
    Geschreven door Klant Wassink uit houten op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    We worden iedere keer weer bevestigd ( al vanaf 1995) dat het goed is om de plaatselijke middenstand/ eigen EXPERT in Houten te ondersteunen. Maar ook in Den Dolder. Eerlijk advies, adequate en directe hulp bij problemen, dichtbij, deskundige, meedenkende verkopers en echt niet extra duur. BERT
    Geschreven door Klant uit houten op 25-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig dat er nog winkels open zijn die zo deskundig een product kunnen leveren !
    Geschreven door Klant uit utrecht op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Word altijd goed geholpen in de winkel. Krijg goed advies. Nemen de tijd voor je. Prijzen worden snel aangepast als deze elders lager is.
    Geschreven door Klant uit houten op 15-04-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Expert een goede zaak, maar minder is de communicatie met one line winkel en fysieke winkel.
    Geschreven door Klant Keizer uit houten op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Houten heeft een deskundig en prettig team om me samen te werken.
    Geschreven door Klant Volleybalvereniging Taurus uit houten op 16-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige winkel met zeer goede service!
    Geschreven door Klant Van der Wende uit houten op 13-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede voorlichting en deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit houten op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Helemaal top
    Geschreven door Klant Weert uit \'t goy op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Expert in Houten is een prettige winkel. Je wordt er goed geholpen. Krijgt goed advies en er wordt met je mee gedacht.
    Geschreven door Klant Den Hollander uit houten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben ons kerstgeschenk besteld bij Expert Houten. Goede service, fijne communicatie. Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant uit houten op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Prima service. Als klant ervaar ik ruimte om te onderzoeken welk product ik nodig heb, wil hebben en waar nodig wordt er afgestemd op mijn wensen meegedacht. Geen opdringerige verkopers, heel prettig.
    Geschreven door Klant Perk uit houten op 17-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    ik vond het goed gaan
    Geschreven door Klant uit houten op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Diegene die kwam was vriendelijk
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een fijne winkel waar ervaren personeel werkt, die de tijd voor je hebben.
    Geschreven door Klant uit houten op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede wasmachine, vlot geleverd en aangesloten. Oude machine retour. Prettig geholpen, Een aanbeveling.
    Geschreven door Klant uit houten op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Kennis van zaken en goede service.
    Geschreven door Klant Moll uit houten op 06-06-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goed verkoop- en technisch advies: er wordt geluisterd en oplossingsgericht meegedacht. Vervolgens wordt snel geschakeld qua inmeten, uitbrengen offerte en levering. Mede dankzij de persoonlijke aandacht, zijn wij wederom zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Den Oudsten uit houten op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Houten is een mooie winkel in de buurt. Prijs en kwaliteit gaan samen en zorgen voor tevreden klanten.
    Geschreven door Klant Bommel uit houten op 03-05-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Alles is naar wens gegaan. Goede voorlichting en aflevering / plaatsing.
    Geschreven door Klant uit houten op 29-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert houten, klein team met enthousiaste mensen die hun vak verstaan. niet zoals bij andere grote electronica zaken allemaal jong grut die eigenlijk nergens wat van af weten. Geholpen worden zoals het hoort en net dat beetje meer aandacht en advies
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 08-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede website
    Geschreven door Klant uit houten op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    OLED Philips 55 inch. t.v gekocht, mooi helder beeld, tot nu toe tevreden.
    Geschreven door Klant uit houten op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    IK BEN TEVREDEN OVER DE KWALITEIT, DE KLANTVRIENDELIJKHEID EN DE SERVICE VAN EXPERT.
    Geschreven door Klant Van den Wijngaert uit houten op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel om te kopen ook al is er beperkt aanbod.
    Geschreven door Klant Steijn uit houten op 29-01-2019