Navigatie

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Horden 6.7

De levering was in orde en ook snel. Maar toen ik de verpakking openmaakte was de afzuigkap helemaal beschadigd en krom. Dus telefonisch contact opgenomen, of ik hem kon omruilen in de winkel, maar nee was niet meer op voorraad. Dus moest besteld worden, en die was er na 5 dagen, daar zat het weekend ook bij. In de winkel omgeruild, nu is hij in orde, dus de eerste is bij de vervoeder beschadigd denk ik. Dus beter inpakken en voorzichtiger zijn.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (177)

  • Beoordeling: 6.7

    De levering was in orde en ook snel. Maar toen ik de verpakking openmaakte was de afzuigkap helemaal beschadigd en krom. Dus telefonisch contact opgenomen, of ik hem kon omruilen in de winkel, maar nee was niet meer op voorraad. Dus moest besteld worden, en die was er na 5 dagen, daar zat het weekend ook bij. In de winkel omgeruild, nu is hij in orde, dus de eerste is bij de vervoeder beschadigd denk ik. Dus beter inpakken en voorzichtiger zijn.
    Geschreven door Klant Horden uit leerdam op 20-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    ben al jaren vaste klant met prima ervaringen.
    Geschreven door Klant Zimmerman uit houten op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Van de Veen uit houten op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gekocht bij de in vestiging Houten: Een zeer goed advies en snelle en correcte levering. Top bezorgers echt vakmensen.
    Geschreven door Klant Van der Velden uit houten op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk en behulpzaam meedenken
    Geschreven door Klant Cornelissen uit hagestein op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    zeer klantvriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Blitterswijk uit houten op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Review gaf ik al bij de start van deze enquete!
    Geschreven door Klant uit houten op 15-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit houten op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden met de Siemens vaatwasser die pas geïnstalleerd is door Expert. Het is een uitstekende machine die vakkundig is geplaatst in de keuken.
    Geschreven door Klant uit houten op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn heel tevreden met Expert en hun personeel. Wij hebben bijna alle huishoudelijke apparaten bij ze gekocht en zijn al klant van begin jaren 80. Problemen met een apparaat worden altijd goed opgelost. Als er geen oplossing was kregen wij zonder problemen ons geld terug. Ik raad Expert Houten aan iedereen aan.
    Geschreven door Klant uit houten op 17-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende voorluchting/service en prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima bedrijf met uitstekende service en voorlichting over het product De aflevering en inbouw van de koelkast was uistekend
    Geschreven door Klant Van der Arend uit zeist op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert staat voor goede kwaliteit en service. Ik ben erg tevreden.
    Geschreven door Klant Geuverink uit houten op 03-06-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Wij kopen vanaf 1991 onze machines en koelkasten en kleine electrische apparaten bij expert.We hebben zelden een klacht.De klachten worden door hun of door de fabriek naar tevredenheid opgelost.
    Geschreven door Klant uit houten op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heb niets op of aan te merken.
    Geschreven door Klant Lam uit houten op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne, snelle afhandeling aankoop met daarbij bruikbare tips!!
    Geschreven door Klant Wassink uit houten op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    We worden iedere keer weer bevestigd ( al vanaf 1995) dat het goed is om de plaatselijke middenstand/ eigen EXPERT in Houten te ondersteunen. Maar ook in Den Dolder. Eerlijk advies, adequate en directe hulp bij problemen, dichtbij, deskundige, meedenkende verkopers en echt niet extra duur. BERT
    Geschreven door Klant uit houten op 25-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig dat er nog winkels open zijn die zo deskundig een product kunnen leveren !
    Geschreven door Klant uit utrecht op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Word altijd goed geholpen in de winkel. Krijg goed advies. Nemen de tijd voor je. Prijzen worden snel aangepast als deze elders lager is.
    Geschreven door Klant uit houten op 15-04-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Expert een goede zaak, maar minder is de communicatie met one line winkel en fysieke winkel.
    Geschreven door Klant Keizer uit houten op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Houten heeft een deskundig en prettig team om me samen te werken.
    Geschreven door Klant Volleybalvereniging Taurus uit houten op 16-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige winkel met zeer goede service!
    Geschreven door Klant Van der Wende uit houten op 13-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede voorlichting en deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit houten op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Helemaal top
    Geschreven door Klant Weert uit \'t goy op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Expert in Houten is een prettige winkel. Je wordt er goed geholpen. Krijgt goed advies en er wordt met je mee gedacht.
    Geschreven door Klant Den Hollander uit houten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben ons kerstgeschenk besteld bij Expert Houten. Goede service, fijne communicatie. Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant uit houten op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Prima service. Als klant ervaar ik ruimte om te onderzoeken welk product ik nodig heb, wil hebben en waar nodig wordt er afgestemd op mijn wensen meegedacht. Geen opdringerige verkopers, heel prettig.
    Geschreven door Klant Perk uit houten op 17-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    ik vond het goed gaan
    Geschreven door Klant uit houten op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Diegene die kwam was vriendelijk
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een fijne winkel waar ervaren personeel werkt, die de tijd voor je hebben.
    Geschreven door Klant uit houten op 31-10-2019