Navigatie

Beoordelingen Expert Houten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Houten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Houten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

In Houten is er gelukkig nog een fysieke winkel, waar je binnen kan lopen. Voor goed advies, met mensen die hun vak verstaan. Wat mij betreft is het prettig om van gedachten te wissen met de Expert medewerker/ster, waarom ik juist dat product evt zou willen kopen. Dat kan ik persoonlijk niet online, waar de tegenstrijdigheden over een product mij om de oren vliegen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (197)

  • Beoordeling: 9.9

    In Houten is er gelukkig nog een fysieke winkel, waar je binnen kan lopen. Voor goed advies, met mensen die hun vak verstaan. Wat mij betreft is het prettig om van gedachten te wissen met de Expert medewerker/ster, waarom ik juist dat product evt zou willen kopen. Dat kan ik persoonlijk niet online, waar de tegenstrijdigheden over een product mij om de oren vliegen.
    Geschreven door Klant uit houten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Super service om te zorgen dat een friteuse (bijna in heel Nederland uitverkocht), toch voor Kerst geleverd werd.
    Geschreven door Klant uit enschede op 04-01-2021
  • Beoordeling: 3.7

    Doe dat maar niet.
    Geschreven door Klant Erben uit nieuwegein op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Laat ik dat op dit moment maar niet doen.
    Geschreven door Klant uit houten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij waren van plan om alleen een oven te kopen, omdat wij de magnetron niet gebruiken. Maar een oven paste niet in het kastje. Expert heeft toen voor ons een combi uitgezocht en ook nog voor een geschikte prijs. Het is een ETNA en hij ziet er mooi uit en werkt naar wens.
    Geschreven door Klant Hoogland uit schalkwijk op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn om met goed advies en normale prijs bij een lokale winkel terecht te kunnen
    Geschreven door Klant uit houten op 22-12-2020
  • Beoordeling: 6.7

    Prima ervaring tot u toe
    Geschreven door Klant uit houten op 21-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering en keurige inbouwservice
    Geschreven door Klant uit houten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn goed geholpen. Er kwam snel een monteur langs om de in te bouwen koelkast in te meten. Daarna zouden we een lijst krijgen van koelkasten waaruit we konden kiezen met prijsopgave erbij. Wel moesten we nog een keer langs Expert om te vragen of de lijst er nog aan kwam. Daar hebben we even op moeten wachten. Verder kwam de monteur stipt om 10.00 uur en ging de montage voorspoedig. Hij moest nog wel wat zagen en onvoorziene dingen doen om de koelkast in te bouwen. We zijn verder tevreden met de koelkast en de geleverder service. Ewoud Plomp
    Geschreven door Klant Plomp uit houten op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    goed advies gehad, zelfs in Friesland geholpen, via Houten geleverd! netjes en volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Brouwer uit houten op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wat een prettig bedrijf is Expert Houten toch. We komen hier al jaren met genoegen. Deskundig, snel en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Timmerman uit utrecht op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een vertrouwd adres, waar je op de juiste wijze als klant wordt behandeld en m.i. de juiste informatie krijgt. Verder worden er duidelijke afspraken gemaakt die worden nagekomen.
    Geschreven door Klant Van Baggem uit nieuwegein op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We waren op zoek naar een stoom apparaat van Princess. Expert Houten was een van de weinige filialen die deze Princess steamer op voorraad had. Na een telefoontje en een betaalverzoek werd de zending kosteloos! opgestuurd. Top service.
    Geschreven door Klant Jak uit assendelft op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Houten....geen enkele reden om er niet heen te gaan. Een prima bedrijf....
    Geschreven door Klant Jansen uit houten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima prijs/kwaliteit van de Sonos stands. Bij probleem met 1 van de geleverde stands, direct adequaat gereageerd door de winkelmedewerker en een vervanging geleverd zonder problemen!
    Geschreven door Klant Kollman uit nieuwegein op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Medewerkers van EXPERT hebben service hoog in hun vaandel staan.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen
    Geschreven door Klant uit woerden op 20-10-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Helaas bestookt Expert je na aankoop met een digitale enquête, je kan een dagtaak hebben aan meewerken aan dit soort agressieve marketing .
    Geschreven door Klant uit houten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ik koop al sinds vele jaren nogal wat artikelen bij Expert. (Tilburg / Goirle / Houten). Ik heb een goed vertrouwen in Expert en ik ben daarin nog nooit teleurgesteld. De laatste 4 jaar heb ik voor zo\'n kleine € 7000,= bij Expert gekocht en ik ben er erg tevreden over. C J F v.d. W.
    Geschreven door Klant uit houten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Met plezier heb ik een vaatwasser gekocht bij Expert in Houten en werd uitermate vakkundig geholpen door de heer Branger. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en de persoon die afleverde en installeerde was tevens kundig, werkte snel, zorgvuldig en netjes. Kortom: een aanrader !
    Geschreven door Klant uit houten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.7

    De levering was in orde en ook snel. Maar toen ik de verpakking openmaakte was de afzuigkap helemaal beschadigd en krom. Dus telefonisch contact opgenomen, of ik hem kon omruilen in de winkel, maar nee was niet meer op voorraad. Dus moest besteld worden, en die was er na 5 dagen, daar zat het weekend ook bij. In de winkel omgeruild, nu is hij in orde, dus de eerste is bij de vervoeder beschadigd denk ik. Dus beter inpakken en voorzichtiger zijn.
    Geschreven door Klant Horden uit leerdam op 20-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    ben al jaren vaste klant met prima ervaringen.
    Geschreven door Klant Zimmerman uit houten op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Van de Veen uit houten op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gekocht bij de in vestiging Houten: Een zeer goed advies en snelle en correcte levering. Top bezorgers echt vakmensen.
    Geschreven door Klant Van der Velden uit houten op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk en behulpzaam meedenken
    Geschreven door Klant Cornelissen uit hagestein op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    zeer klantvriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Blitterswijk uit houten op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Review gaf ik al bij de start van deze enquete!
    Geschreven door Klant uit houten op 15-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit houten op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden met de Siemens vaatwasser die pas geïnstalleerd is door Expert. Het is een uitstekende machine die vakkundig is geplaatst in de keuken.
    Geschreven door Klant uit houten op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn heel tevreden met Expert en hun personeel. Wij hebben bijna alle huishoudelijke apparaten bij ze gekocht en zijn al klant van begin jaren 80. Problemen met een apparaat worden altijd goed opgelost. Als er geen oplossing was kregen wij zonder problemen ons geld terug. Ik raad Expert Houten aan iedereen aan.
    Geschreven door Klant uit houten op 17-07-2020