Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Engelhart 9.8

prima ik ga nooit meer naar een ander zelfs niet om te kijken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (224)

  • Beoordeling: 9.8

    prima ik ga nooit meer naar een ander zelfs niet om te kijken.
    Geschreven door Klant Engelhart uit cuijk op 14-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    prima zaak
    Geschreven door Klant Pas uit cuijk op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Geen commentaar
    Geschreven door Klant uit mill op 30-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Klant vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit linden op 23-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima behulpzame winkel
    Geschreven door Klant uit cuijk op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed geholpen en zeer klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Bonants uit cuijk op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, overzichtelijk. Fijne service. Persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Niet
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service in de winkel, snelle, correcte levering en aansluiting van de wasdroger
    Geschreven door Klant Seuren uit gennep op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Nette medewerkers met kennis van zaken Waarvan ik in de toekomst meer gebruik van ga maken het aanbod in de winkel staat mij wel aan net zoals de service
    Geschreven door Klant Artz uit gennep op 14-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn goed geholpen, geluisterd naar wat wij nodig hebben en daar een passend advies op gegeven. Aflevering ging supersnel en werd vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Wientjes uit haps op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Meedenken en persoonlijk contact is voor mij reden om internet over te slaan als de Expert in Cuijk ook kan leveren.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-01-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Heb een nieuwe wasmachine bij Exspert Cuijk gekocht . Mijn ervaring met Exspert Cuijk zijn zeer goed .Wij werden snel en correct en deskundig geadviseerd .De levering is goed en geregeld zoals afgesproken.Exspert Cuijk is een betrouwbare zaak met een goede service.
    Geschreven door Klant Claassen uit wanroij op 25-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettig geholpen bij Expert. Deskundige personeel, weten waar ze over praten. En als er wat aan het gekochte mankeert, dan weet je waar je terecht kunt........EXPERT.......
    Geschreven door Klant Jans uit beers nb op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    kortom uitstekend
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit cuijk op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een goede winkel waar de klant nog altijd koning is. Hebben ze iets niet gaan ze samen met je kijken wat ze kunnen doen of welke alternatieven er zijn
    Geschreven door Klant Termeer-verheijen uit cuijk op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert in Cuijk is een aanrader vriendelijke mensen goede service
    Geschreven door Klant Claassen uit cuijk op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekende service, prettige medewerkers. Zeer goed geholpen!
    Geschreven door Klant Visscher uit cuijk op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Klantvriendelijk en de medewerker wist veel te vertellen over het product.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en prettige sfeer in de winkel en naar de klanten toe
    Geschreven door Klant uit cuijk op 08-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    iedereen heeft een andere smaak dus voor mij is dit de winkel waar ik mijn spullen koop wat een ander doet is hun keus dus ik ga niet helpen bij het maken van hun keus
    Geschreven door Klant Meijer uit cuijk op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Perfecte service en zeer goede uitleg over de apparatuur die je wilt kopen dus zeker een aanrader om b Naar expert in Cuijk te gaan van de andere expert weet ik niets
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, professioneel personeel
    Geschreven door Klant uit beers op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundige hulp en zeer bereidwillig om te helpen !
    Geschreven door Klant Verstegen uit cuijk op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Helemaal tevreden
    Geschreven door Klant Van de Graaf uit cuijk op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel met goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant Ebbers uit molenhoek op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Een uitstekende voorlichting in de winkel, meedenken over welk apparaat bij ons gezin past (maatwerk) en een goed verzorgde plaatsing.
    Geschreven door Klant Lenkens uit st anthonis op 03-10-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak en service . Vriendelijke en deskundige hulp . Wij zijn al jaren klant en hebben geen behoefte om naar een ander te gaan
    Geschreven door Klant De Haard uit cuijk op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ga zo door,een fijne winkel om daar te kopen.
    Geschreven door Klant V.d. Wiel uit gassel op 25-08-2018