Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

prettige winkel,kom er graag.een echte aanrader.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 7.3

    prettige winkel,kom er graag.een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit haps op 04-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    goede winkel met perfecte service
    Geschreven door Klant Smits uit cuijk op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Betrouwbare winkels van Expert, deskundige medewerkers die de tijd voor je nemen, goed adviseren en het product, wanneer het op voorraad is, zeer snel bij je thuis laten bezorgen, als je het product niet kan ophalen of ter plaatse meenemen. Ik raad Expert aan, al kunnen de fysieke winkels nog wel een eindje uit de buurt van je huisadres liggen. Dat zou iets beter kunnen.
    Geschreven door Klant Tamminga uit papendrecht op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    \"als je \"als leek\" het zelf niet meer weet, ga dan naar Expert Cuijk en laat ze meedenken en met een voorstel komen. Is de keuze gemaakt dan komt men aan huis de zaak afleveren en installeren en \"men gaat pas weg als alles werkt! \"
    Geschreven door Klant Langenhoff uit cuijk op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen, vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit roermond op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Al vaker bij Expert gekocht en tot volle tevredenheid. Blij dat Expert fysiek in Cuijk bestaat waar ik kan rondkijken, vragen stellen en producten kan zien. Personeel kundig en vriendelijk. Hoop dat Expert nog lang als winkel blijft bestaan.
    Geschreven door Klant Van Wamelen uit cuijk op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Vooral ZO doorgaan
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goede winkel
    Geschreven door Klant uit haps op 16-05-2020
  • Beoordeling: 4.9

    Goed spul aleen slechte ervaaring met trug brenge als het nie werkt als ze zegen en dat was dit geval cuijk geen geld trug en met produkt wa nie naar wa ik vroeg hoe ik wilde werke werkte dus zit je er mee te kijke en je geld kwijd
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed advies, vriendelijk personeel, super service.
    Geschreven door Klant Le Masque uit cuijk op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    eerdere tekst mag gebruikt worden
    Geschreven door Klant uit molenhoek lb op 21-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Betrouwbaar goede en duidelijke service. Goede uitleg. Afspraken goed nagekomen. Ga hier vaker naartoe!
    Geschreven door Klant Bos uit grave op 01-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig
    Geschreven door Klant Van de Steeg uit cuijk op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    goede service , ze nemen de tijd er voor om iets uit te leggen. en geven goed advies . bedankt boy,s
    Geschreven door Klant uit cuijk op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    is bij deze aankoop niet aan de orde.
    Geschreven door Klant uit haps op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Super geholpen ! Goede service en vriendelijk personeel.en is er iets ze staan meteen voor je klaar.voor ons een dikke 10.!!
    Geschreven door Klant Janssen uit sint anthonis op 24-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en nette winkel met goed en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service goede uitstraling en luisterend oor
    Geschreven door Klant Raaij uit cuijk op 18-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en aardig personeel
    Geschreven door Klant uit cuijk op 17-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ga gerust de winkel binnen! De medewerkers weten waar ze over praten !! Altijd goed geholpen !!
    Geschreven door Klant Molenaar uit cuijk op 13-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Top goed personeel mooie producten en een goede uitstraling van de winkel.
    Geschreven door Klant Francien Derks Pedicure uit cuijk op 05-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Niets te melden.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 01-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Beter hier kopen dan op webwinkel
    Geschreven door Klant Iven uit cuijk op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en altijd eerlijk advies
    Geschreven door Klant Bonants uit cuijk op 16-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Al een hele tijd een super tevreden klant bij de Expert in Cuijk. Helaas dit jaar wat problemen gehad met mijn laptop, deze moest tot 4 keer toe worden terug gestuurd voor reparatie. Expert Cuijk heeft er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk op te lossen en mij weer tevreden te stellen, uiteindelijk resulteerde dit in een nieuwe laptop die ik kreeg omdat de andere moeilijk te repareren was. Kortom een super service van Expert Cuijk, ik kom hier zeker terug om verdere aankopen te doen in de toekomst.
    Geschreven door Klant uit sint agatha op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel en prettig deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Thijssen uit cuijk op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Bij de Expert in Cuijk wordt je goed en vriendelijk geholpen. Ze hebben een goede service.
    Geschreven door Klant uit gennep op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd tevreden na aankoop bij Expert in Cuijk
    Geschreven door Klant Muse uit malden op 18-12-2019