Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Seuren 9.4

Uitstekende service in de winkel, snelle, correcte levering en aansluiting van de wasdroger

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (215)

  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service in de winkel, snelle, correcte levering en aansluiting van de wasdroger
    Geschreven door Klant Seuren uit gennep op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Nette medewerkers met kennis van zaken Waarvan ik in de toekomst meer gebruik van ga maken het aanbod in de winkel staat mij wel aan net zoals de service
    Geschreven door Klant Artz uit gennep op 14-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn goed geholpen, geluisterd naar wat wij nodig hebben en daar een passend advies op gegeven. Aflevering ging supersnel en werd vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Wientjes uit haps op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Meedenken en persoonlijk contact is voor mij reden om internet over te slaan als de Expert in Cuijk ook kan leveren.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-01-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Heb een nieuwe wasmachine bij Exspert Cuijk gekocht . Mijn ervaring met Exspert Cuijk zijn zeer goed .Wij werden snel en correct en deskundig geadviseerd .De levering is goed en geregeld zoals afgesproken.Exspert Cuijk is een betrouwbare zaak met een goede service.
    Geschreven door Klant Claassen uit wanroij op 25-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettig geholpen bij Expert. Deskundige personeel, weten waar ze over praten. En als er wat aan het gekochte mankeert, dan weet je waar je terecht kunt........EXPERT.......
    Geschreven door Klant Jans uit beers nb op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    kortom uitstekend
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit cuijk op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een goede winkel waar de klant nog altijd koning is. Hebben ze iets niet gaan ze samen met je kijken wat ze kunnen doen of welke alternatieven er zijn
    Geschreven door Klant Termeer-verheijen uit cuijk op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert in Cuijk is een aanrader vriendelijke mensen goede service
    Geschreven door Klant Claassen uit cuijk op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekende service, prettige medewerkers. Zeer goed geholpen!
    Geschreven door Klant Visscher uit cuijk op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Klantvriendelijk en de medewerker wist veel te vertellen over het product.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en prettige sfeer in de winkel en naar de klanten toe
    Geschreven door Klant uit cuijk op 08-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    iedereen heeft een andere smaak dus voor mij is dit de winkel waar ik mijn spullen koop wat een ander doet is hun keus dus ik ga niet helpen bij het maken van hun keus
    Geschreven door Klant Meijer uit cuijk op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Perfecte service en zeer goede uitleg over de apparatuur die je wilt kopen dus zeker een aanrader om b Naar expert in Cuijk te gaan van de andere expert weet ik niets
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, professioneel personeel
    Geschreven door Klant uit beers op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundige hulp en zeer bereidwillig om te helpen !
    Geschreven door Klant Verstegen uit cuijk op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Helemaal tevreden
    Geschreven door Klant Van de Graaf uit cuijk op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel met goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant Ebbers uit molenhoek op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Een uitstekende voorlichting in de winkel, meedenken over welk apparaat bij ons gezin past (maatwerk) en een goed verzorgde plaatsing.
    Geschreven door Klant Lenkens uit st anthonis op 03-10-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak en service . Vriendelijke en deskundige hulp . Wij zijn al jaren klant en hebben geen behoefte om naar een ander te gaan
    Geschreven door Klant De Haard uit cuijk op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ga zo door,een fijne winkel om daar te kopen.
    Geschreven door Klant V.d. Wiel uit gassel op 25-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen, niet opdringerig en met veel vakmanschap
    Geschreven door Klant uit mook op 22-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service en ga door. echt dikke pluim.
    Geschreven door Klant Jans uit cuijk op 18-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Het aanbevelen is het waard Neem een kijkje in de winkel
    Geschreven door Klant Arts uit cuijk op 17-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik koop mijn producten liever in een winkel ,dan zie ik wat ik koop en als het kapot is is het makkelijker om naar de winkel terug te gaan dan dat je moet versturen. Klacht uitleggen verbaal is altijd beter dan via mail. Ik ben blij met de gewone winkels.
    Geschreven door Klant uit mill op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit grave op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.5

    dichtbij en goede service ik zie de producten dat is prettiger
    Geschreven door Klant Ophorst uit cuijk op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij kopen al jaren lang alles bij expert. Altijd zeer klantvriendelijk. En altijd een eerlijk advies. Luisteren goed wat je wil kopen. En denken met je mee. 100 % tevreden en aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Bonants uit cuijk op 24-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Een aanrader Expert. Een regelmatige klant voor duurzame producten vooral wegens de goede installatie - uitleg en service.
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit cuijk op 19-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor prima service bent u bij expert aan het juiste adres.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-06-2018