Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (289)

  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit cuijk op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en goede levering door Expert Cuijk, laptop was goed verpakt, attent telefoontje op het moment dat de laptop verstuurd werd.
    Geschreven door Klant uit rijswijk zh op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Cuijk is een Top winkel. Altijd persoonlijke aandacht en een goede service!!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 01-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service! Mijn koffiemachine was defect. Ik wilde direct een nieuwe kopen en zag een mooie aanbieding in de folder. De actie was helaas net voorbij en heb telefonisch contact opgenomen om te vragen of ik nog gebruik van de actie kon maken. Het was niet mogelijk om het gehele kortingsbedrag te krijgen, maar kreeg wel een korting. Helemaal top! Een dag later kreeg ik een telefoontje dat exact dezelfde machine wéér in de actiefolder komt te staan. Ik kreeg alsnog de volledige korting op de koffiemachine. Wat een geweldige service dat er moeite wordt gedaan om mij hierover persoonlijk te benaderen. Een dikke pluim voor Expert in Cuijk!
    Geschreven door Klant Van Raaij uit cuijk op 30-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goed deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service. Klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Hoesen uit vianen nb op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    deskundig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit cuijk op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Een betrouwbaar adres met goed advies en service + vriendelijk
    Geschreven door Klant uit cuijk op 23-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goede prijs-kwaliteit.
    Geschreven door Klant Van Kempen uit sint hubert op 22-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit cuijk op 16-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    we werden vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen
    Geschreven door Klant De Rooij uit gassel op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Koptelefoon toch onder garantie vervangen !!!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 13-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft wederom bewezen een winkel met een glimlach te zijn: uitgebreide info, goede en vooral eerlijke adviezen en alle tijd voor je. Dit maakt het tot een zeer aangename ervaring. Daar kan geen webshop tegen op!
    Geschreven door Klant V den Bogaart uit grave op 09-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Een goede winkel in Cuijk
    Geschreven door Klant uit cuijk op 08-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    prettige winkel,kom er graag.een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit haps op 04-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    goede winkel met perfecte service
    Geschreven door Klant Smits uit cuijk op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Betrouwbare winkels van Expert, deskundige medewerkers die de tijd voor je nemen, goed adviseren en het product, wanneer het op voorraad is, zeer snel bij je thuis laten bezorgen, als je het product niet kan ophalen of ter plaatse meenemen. Ik raad Expert aan, al kunnen de fysieke winkels nog wel een eindje uit de buurt van je huisadres liggen. Dat zou iets beter kunnen.
    Geschreven door Klant Tamminga uit papendrecht op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    \"als je \"als leek\" het zelf niet meer weet, ga dan naar Expert Cuijk en laat ze meedenken en met een voorstel komen. Is de keuze gemaakt dan komt men aan huis de zaak afleveren en installeren en \"men gaat pas weg als alles werkt! \"
    Geschreven door Klant Langenhoff uit cuijk op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen, vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit roermond op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Al vaker bij Expert gekocht en tot volle tevredenheid. Blij dat Expert fysiek in Cuijk bestaat waar ik kan rondkijken, vragen stellen en producten kan zien. Personeel kundig en vriendelijk. Hoop dat Expert nog lang als winkel blijft bestaan.
    Geschreven door Klant Van Wamelen uit cuijk op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Vooral ZO doorgaan
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goede winkel
    Geschreven door Klant uit haps op 16-05-2020
  • Beoordeling: 4.9

    Goed spul aleen slechte ervaaring met trug brenge als het nie werkt als ze zegen en dat was dit geval cuijk geen geld trug en met produkt wa nie naar wa ik vroeg hoe ik wilde werke werkte dus zit je er mee te kijke en je geld kwijd
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed advies, vriendelijk personeel, super service.
    Geschreven door Klant Le Masque uit cuijk op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    eerdere tekst mag gebruikt worden
    Geschreven door Klant uit molenhoek lb op 21-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Betrouwbaar goede en duidelijke service. Goede uitleg. Afspraken goed nagekomen. Ga hier vaker naartoe!
    Geschreven door Klant Bos uit grave op 01-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig
    Geschreven door Klant Van de Steeg uit cuijk op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    goede service , ze nemen de tijd er voor om iets uit te leggen. en geven goed advies . bedankt boy,s
    Geschreven door Klant uit cuijk op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    is bij deze aankoop niet aan de orde.
    Geschreven door Klant uit haps op 09-03-2020