Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Prima winkel, prima service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (456)

  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel, prima service
    Geschreven door Klant uit cuijk op 09-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed kwaliteit en goed serieus
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 03-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd telefonisch bereikbaar. Kennen de collectie. Zoeken actief mee! Bellen ook echt terug. Houden zich aan de afspraak. Ik ga altijd met een goed gevoel de deur uit.
    Geschreven door Klant Hermens uit cuijk op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende producten en advies !
    Geschreven door Klant uit cuijk op 28-07-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk en goeie service.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-07-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Alles naar wens
    Geschreven door Klant Jansen uit cuijk op 25-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Cuijk is een fijne zaak, waar je prima geholpen wordt
    Geschreven door Klant Looije uit cuijk op 20-07-2022
  • Beoordeling: 6.1

    Nvt geen idee
    Geschreven door Klant uit cuijk op 08-07-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Cuijk - goede service - goede installatie - wat beter kan is misschien klein beetje uitleg hoe en wat er gedaan word.
    Geschreven door Klant V.d Bosch uit cuijk op 01-07-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goede hulp en advies
    Geschreven door Klant Verhaag uit haps op 24-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Heb niets toe te voegen
    Geschreven door Klant uit cuijk op 13-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Er gaat toch niets boven een fysieke winkel ! ook qua duurzaamheid
    Geschreven door Klant De Rooij uit gassel op 08-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en altijd hulpvaardig. Ook goede kennis van zaken/productcategorie.
    Geschreven door Klant Stiphout uit sint anthonis op 01-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit cuyk op 25-05-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel, goede prijs/kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne vaatwasser je kunt hem ook bedienen met je telefoon. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Rosmalen uit cuijk op 09-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Leuk personeel vriendelijk ,prima service, uitgebreide keuze.Top!!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    De medewerkers zij altijd vriendelijk en helpen je snel en deskundig.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 27-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn prima geholpen een dikke pluim
    Geschreven door Klant Van Dorst uit grave op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    👍👍zeer tevreden, snelle hulp bij problemen
    Geschreven door Klant uit cuijk op 24-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn personeel (dit keer geholpen door Jurgen) die tijd voor je heeft en weet waar hij over praat, vakkundige monteurs (Roy en Michel)en vooral vriendelijk. Algemeen over de verkopers en monteurs geen nonsens maar kwaliteit.
    Geschreven door Klant Putman uit cuijk op 22-04-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Achteraf beetje nare smaak in de mond.
    Geschreven door Klant uit molenhoek lb op 13-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij gaan altijd met veel plezier naar Expert, vanwege de prettige sfeer en deskundig advies
    Geschreven door Klant Coolsnit uit cuijk op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Ik hoef eigenlijk nooit verder te kijken ook al vergelijk ik meestal wel eerst op internet. Heb zowat alle apparatuur die in huis is via Expert omdat ik de zaak vertrouwd vind, de medewerkers kundig en de service fantastisch!
    Geschreven door Klant uit cuyk op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Cuijk beveel ik iedereen aan.
    Geschreven door Klant uit sint hubert op 08-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader is een geweldige winkel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit cuijk op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel; aardige mensen; goede service!
    Geschreven door Klant Ebbers uit molenhoek op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    een keuze maken is voor iedereen anders.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 03-04-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Vloet uit cuijk op 28-03-2022