Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Tax 8.7

Goede service Prima winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (310)

  • Beoordeling: 8.7

    Goede service Prima winkel
    Geschreven door Klant Tax uit haps op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Eindelijk weer een winkel waar je als klant centraal staat. Geen gladde verkopers maar behulpzame en eerlijke adviseurs die alle tijd nemen om te komen tot de juiste keuze. Zo hoort het!
    Geschreven door Klant Meindertsma uit escharen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    een nette en goede winkel met een goede service
    Geschreven door Klant Pas uit cuijk op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We zijn erg prettig geholpen in de winkel en kregen deskundig en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Omvlee uit malden op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    we vonden wat we zochten (met tip van verkoper)
    Geschreven door Klant uit cuijk op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en correcte behandeling met duidelijke adviezen!
    Geschreven door Klant Van den Broek uit cuijk op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima.
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit cuijk op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We hadden snel een wasmachine nodig en dit was bij Expert Cuijk snel geregeld. Prijs, advies, installatie op zolder...alles was zeer naar tevredenheid.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ben snel effectief geholpen en zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Creemers uit molenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zie hetgeen ik op blz. 2 heb vermeld
    Geschreven door Klant Selten uit haps op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vakkundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Regteren uit molenhoek op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Vaatwasser gekocht Goed voorgelicht en op afgesproken tijd geleverd Dus tevreden.
    Geschreven door Klant Boerwinkel uit malden op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige en vakkundig advies gekregen met uitstekende service!
    Geschreven door Klant Tartufi B.v. uit cuijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik doe dit niet. Aankoop is te gering.
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Ik vind dat ik netjes geholpen ben. Ben in mijn sas met mijn nieuwe vries en koelkast.
    Geschreven door Klant Jans uit cuijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Een mooie overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, en een prima service.
    Geschreven door Klant Schuurman uit cuyk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn tevreden met onze 55 inch Hisense Oled Tv. Wij hadden eerst op het internet ons verdiept over de verschillen tussen Qled en Oled en kwamen uiteindelijk op een betaalbare OLED tv van Hisense. En ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie! In de winkel kunnen je de verschillen zien en wij kopen liever bij een lokale ondernemer dan via webshops. En indien nodig, krijg je een ruiltoestel bij reparatie van je eigen TV. Dat is top!
    Geschreven door Klant Lemans uit boxmeer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima telefoon gekocht voor een prima prijs
    Geschreven door Klant uit mill op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle verwerking en levering en tip over naderende kortingsactie. Top!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Heel attent personeel dat ook bij vragen achteraf Cor je klaar staat.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit cuijk op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en goede levering door Expert Cuijk, laptop was goed verpakt, attent telefoontje op het moment dat de laptop verstuurd werd.
    Geschreven door Klant uit rijswijk zh op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Cuijk is een Top winkel. Altijd persoonlijke aandacht en een goede service!!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 01-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service! Mijn koffiemachine was defect. Ik wilde direct een nieuwe kopen en zag een mooie aanbieding in de folder. De actie was helaas net voorbij en heb telefonisch contact opgenomen om te vragen of ik nog gebruik van de actie kon maken. Het was niet mogelijk om het gehele kortingsbedrag te krijgen, maar kreeg wel een korting. Helemaal top! Een dag later kreeg ik een telefoontje dat exact dezelfde machine wéér in de actiefolder komt te staan. Ik kreeg alsnog de volledige korting op de koffiemachine. Wat een geweldige service dat er moeite wordt gedaan om mij hierover persoonlijk te benaderen. Een dikke pluim voor Expert in Cuijk!
    Geschreven door Klant Van Raaij uit cuijk op 30-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goed deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service. Klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Hoesen uit vianen nb op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    deskundig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit cuijk op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Een betrouwbaar adres met goed advies en service + vriendelijk
    Geschreven door Klant uit cuijk op 23-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goede prijs-kwaliteit.
    Geschreven door Klant Van Kempen uit sint hubert op 22-07-2020