Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

geen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (368)

  • Beoordeling: 8.6

    geen
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 02-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Alles verloopt naar wens
    Geschreven door Klant Van Dijk uit boxmeer op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel om spullen te kopen!!
    Geschreven door Klant uit beers nb op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijke en kundige verkoper en nette en kundige service-monteur
    Geschreven door Klant Merkus uit cuijk op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, met vriendelijk personeel. Bereidheid tot helpen als er iets met een produkt niet goed is.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant Florop uit cuijk op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik werd snel en vakkundig geholpen. Goede service en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 04-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert, op alle fronten aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    We werden vakkundig en prettig geholpen. Alle tijd voor uitleg.
    Geschreven door Klant Jilesen uit haps op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd goed geholpen,en prima service,ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Verhaag uit haps op 27-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Kom al jaren bij Expert, fijne winkel goede adviezen
    Geschreven door Klant Van Regteren uit molenhoek op 24-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    55oled935/12: na ca 4 uur kijken moet het oled display vernieuwd worden voor betere beeld kwaliteit. Dit duurt 10 min en dus kun je de film niet verder kijken. Je kunt het ook uitstellen maar je krijgt dan nog een paar keer deze melding in het scherm. Het geluid is normaal blikkerig behalve als je de persoonlijke instellingen aanpast. De echte bastonen hoor je echter niet.
    Geschreven door Klant Roeffen uit vianen nb op 21-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn in de winkel, op afspraak vanwege corona, deskundig en vriendelijk geholpen. Alles is netjes geinstalleerd door vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Erg netjes en vriendelijk geholpen. Zeer klantvriendelijke service!
    Geschreven door Klant uit montfoort op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn team. Goede service en nog aandacht voor de klant. Ze zijn deskundig en weten wat ze verkopen.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Aankoop zeer goed
    Geschreven door Klant uit cuijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Koffiezetapparaat werd beschadigd afgeleverd. Veel vroeger dan beloofd: zou uit Duitsland komen, maar leek niet zo te zijn. Personeelslid vroeg of ik dat persoonlijk terug wilde brengen. Was lastig, maar er bleek geen andere oplossing te zijn (?). Filiaalmanager gaf twee mogelijkheden a) wachten op nieuw apparaat (b) korting op beschadigde apparaat (moest eerst met leverancier overlegd worden).
    Geschreven door Klant uit cuijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Geen probleem
    Geschreven door Klant uit cuijk op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    groot assortiment en deskundige voorlichting
    Geschreven door Klant Van Herk uit cuijk op 16-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Geweldig dat er nog fysieke winkels zijn. Kun je zien wat je koopt
    Geschreven door Klant Albers uit gassel op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    we werden snel en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant uit haps op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Altyd goede servis
    Geschreven door Klant Damen uit cuijk op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ontzettend vriendelijk personeel, snelle en goede service. Perfecte en snelle levering. Kortom zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Wieringa uit hoogezand op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering. Goede kwaliteit, bezorgers waren erg sociaal. Goede en duidelijke uitleg over het apparaat.
    Geschreven door Klant Van Den Acker uit sint anthonis op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele fijne winkel!
    Geschreven door Klant Drentje uit grave op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Door Covid-19 is het niet mogelijk om een review te schrijven
    Geschreven door Klant uit huizen op 05-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Netjes op tijd zoals afgesproken
    Geschreven door Klant uit mill op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super bedrijf fijn contact met de eigenaar
    Geschreven door Klant Tunnissen uit bakel op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    van internet besteld. En heel vlug geleverd
    Geschreven door Klant Rongen uit mill op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Indien nodig helpen met het plaatsen geen tijd was maar 5 minuten werk!
    Geschreven door Klant Van Rijswijck uit cuijk op 10-02-2021