Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schoppema 9.1

Zeer goed geholpen in het maken van een keuze. Vakmensen die naar je luisteren en dan oplossingsgericht meedenken. Levering en installatie zoals afgesproken. Volgende aankoop zullen we zeker weer hier doen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (186)

  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed geholpen in het maken van een keuze. Vakmensen die naar je luisteren en dan oplossingsgericht meedenken. Levering en installatie zoals afgesproken. Volgende aankoop zullen we zeker weer hier doen.
    Geschreven door Klant Schoppema uit zeewolde op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Koop in de eigen woonplaats bij Expert, wat kortbij te koop is moet je niet ver gaan halen. Expert deskundig en kortbij.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service, goede prijs, keurig geplaatst en vriendelijke bezorgers
    Geschreven door Klant Schuring uit zeewolde op 10-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Wij kopen eerder bij de expert in Zeewolde dan via internet. Zeer prettige winkel waar je goed geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit ens op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Zeewolde is al sinds wij er wonen (1987), ondanks overnames een betrouwbare zeer service-gerichte leverncier gebleken. Misschien ietsje duurder dan web-leveranciers, maar als het op vriendelijkheid en service aankomt, winnen de medewerkers van deze winkel het met vlag en wimpel. Steun dus uw locale leveranciers, en koop hier uw spullen!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Klant staat voorop en geen opdringerige verkopers
    Geschreven door Klant uit lelystad op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service nodig? Ga dan niet voor online maar voor Expert Zeewolde.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 23-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    weer prima geholpen in Zeewolde, al was het nu om een simpel artikel te weten een wekker radio.
    Geschreven door Klant Emmens uit zeewolde op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Onze ervaringen met deze vestiging zijn zeer goed. Weet iemand mij niet te helpen, dan is er altijd wel een \"expert\" in de vestiging die het oplost.
    Geschreven door Klant Pleiter uit zeewolde op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer klantvriendelijk, verstand van hun producten en heel goed advies gebaseerd op wat jou wensen zijn
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Koop in de winkel en niet op internet, Expert in Zeewolde is een bezoek aan de winkel altijd meer dan waard. Kom je er niet uit, dan kan je later op internet altijd nog kopen. Houdt de Middenstand in takt!!!
    Geschreven door Klant Tolhuis uit zeewolde op 14-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zeewolde is prima, service en het advies zijn goed, mensen zijn aardig en kundig
    Geschreven door Klant Wouters uit almere op 05-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service, veel persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Super goed .
    Geschreven door Klant Reijnders uit zeewolde op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    als elke middenstander zo te wek gaat,ziet het er een stuk zonniger uit prima ga zo door
    Geschreven door Klant Tolenaars uit zeewolde op 07-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top bedrijf. Niet eens in mijn woonplaats maar de moeite waard om hierheen te rijden!
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Kopen zonder zorgen met zeer bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant Bolt uit zeewolde op 23-05-2019
  • Beoordeling: 6.2

    prima winkel prijzen te hoog
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Wil je kwaliteit en service, ga dan naar Expert.
    Geschreven door Klant Kortekaas uit zeewolde op 14-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede informatie en uitleg over verschillende machines, zodat we een juist besluit konden nemen over de aankoop van onze wasmachine. levering helemaal conform de afspraak. Super !
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert komen we al diverse jaren, en het lijkt wel of men elkaar persoonlijk kent en men wordt heel fijn geholpen. Ik ben in het begin van het jaar naar binnen gelopen en heb daar het personeel een goed en fijn 2019 toe gewenst.
    Geschreven door Klant Peters uit zeewolde op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige zaak, goede service, uitgebreid assortiment, dicht bij huis!
    Geschreven door Klant Seesing uit zeewolde op 29-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ten eerste zeer goed geholpen in de winkel en de levering op 5 minuten na zeer goed op tijd. De bestelde vaatwasser is deskundig en snel geïnstalleerd. Een prima ervaring in het algemeen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk, en goede uitleg!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Zeewolde, deskundig advies, geode afspraken en fantastiche aflever en inbouwservice
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 26-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nee BEDANKT
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ben zeer tevreden bij de hulp voor mijn nieuwe Nokia 7.1. Uitgebreid de voor en tegens verteld en hoelang ik updates kan verwachten. Ben blij met Expert!!!
    Geschreven door Klant Moes uit zeewolde op 20-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon prima, ga zo door
    Geschreven door Klant Van Maanen uit zeewolde op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Met gedegen advies en het juiste product ben je nog steeds het best geholpen!
    Geschreven door Klant Diest uit zeewolde op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon prima; betrouwbaar, goede service, goed advies.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-03-2019