Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Super zaak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (285)

  • Beoordeling: 9.3

    Super zaak
    Geschreven door Klant uit hillegom op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke personeel leuke acties en zeer goede service
    Geschreven door Klant Kramer uit zeewolde op 06-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert maak je een bewuste keuze voor service en een goed product. Wij hebben diverse apparaten bij Expert aangeschaft, en in elk geval was de service geweldig, en het advies hoogstaand en goed onderbouwd. Ik denk dat Expert zich daarmee onderscheid van online webwinkels waar je dit soort advies niet kunt krijgen, en dus ook de persoonlijke benadering mist. Kortom, zeer tevreden en voor mij reden om altijd mijn apparaten bij Expert te kopen.
    Geschreven door Klant Knoop uit zeewolde op 06-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik woon in Zeewolde en koop alles bij lokale ondernemers. Zeker bij Expert. De medewerkers zijn: vriendelijk, en kundig. Groot assortiment aanwezig en scherp geprijsd. Zeer goede service!
    Geschreven door Klant Zandvoort uit zeewolde op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik had een kleine stofzuiger nodig en was zelf vergeten naar de prijs te kijken. De medewerker zette een paar stofzuigers voor mij op een rijtje en vertelde de prijzen er bij best handig.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen bij Expert Zeewolde. Ik wist al wat ik wilde hebben, daarin dus geen advies nodig. Winkelmedewerker was erg vriendelijk en bezorger ook keurig.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt hier vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Donkersteeg uit zeewolde op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel met leuk personeel die vakbekwaam zijn. Je wordt naar waarde behandeld.
    Geschreven door Klant Tijssen uit zeewolde op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Betreffende medewerker stuurde te veel aan op een ander en duurder merk. Dit is echter niet maatgevend voor de overige medewerkers. Het is een mooi team dat goede en eerlijke adviezen geeft.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit zeewolde op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zeewolde: Vriendelijke en deskundige hulp. Er wordt écht meegedacht om aan de specifieke klantvraag tegemoet te komen. Wij wilden iets dat niet direct in het assortiment zat. Werd besteld en was de volgende dag al binnen. Hulde voor deze hulpvaardigheid!
    Geschreven door Klant Van Dam uit zeewolde op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Perfecte service! Vriendelijk en kundig personeel. Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 28-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Zeer professioneel bedrijf met deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Koop niet alles via internet, service, kijken, keuren/testen is ook belangrijk!!
    Geschreven door Klant Elfferich uit zeewolde op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Zeewolde is een prachtige winkel met een zeer ruim assortiment en goede prijzen en uitstekend en behulpzaam personeel. Ook opvallend is de after sale service na de aankoop. Kortom heel prettig om als klant hier zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant Huisman uit zeewolde op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Zeewolde is al jaren naar volle tevredenheid onze huisleverancier voor huishoudelijke apparaten
    Geschreven door Klant Tio uit zeewolde op 22-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een betrouwbare winkel met deskundig en zeer vriendelijk personeel. Zullen je nooit wat aan smeren
    Geschreven door Klant Karssen uit harderwijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk en behulpzaam, ruime keuze tegen schappelijke prijzen. Erg fijn dat ze thuis bezorgen, installeren en verpakking en oud toestel weer meenemen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    betrouwbare firma
    Geschreven door Klant Van de Lustgraaf uit zeewolde op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Zeewolde, het zijn een beetje mijn maatjes geworden en ik kan altijd bij hun terecht.
    Geschreven door Klant Rorije uit zeewolde op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Wams uit zeewolde op 06-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Betrouwbaar en een uitstekende service van Expert Zeewolde.
    Geschreven door Klant Boekelaar uit zeewolde op 05-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne, vertrouwde service gerichte winkel in Zeewolde.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goed advies en uitstekende after sales!
    Geschreven door Klant Beije uit zeewolde op 21-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zie eerder gemaakte reactie
    Geschreven door Klant Veenendaal uit zeewolde op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over de levering/service van Expert te Zeewolde. De telefonische bestelling van de koelkast is weken voor levering gedaan. Kreeg via mail de factuur met overzicht van de gemaakte afspraken. Deze zijn netjes nagekomen. De koelkast is geleverd, deur is ter plekke omgehangen door correcte en vriendelijke bezorger van expert.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert doet zijn naam eer aan. Het is een mooi bedrijf met mooie mensen.
    Geschreven door Klant Brand uit zeewolde op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd vriendelijk en mee denkend goede servies
    Geschreven door Klant Knol uit zeewolde op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en snel geholpen met persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit wassenaar op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Onze Keuze voor Expert is altijd voor de perfecte service, dit staat voor ons op de eerste plaats
    Geschreven door Klant Van Breukelen uit zeewolde op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en vakkundig geholpen!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 24-08-2020