Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Calboo 9.9

Vriendelijke bediening en erg meedenkend.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (332)

  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijke bediening en erg meedenkend.
    Geschreven door Klant Calboo uit zeewolde op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De medewerkers van Expert Zeewolde zijn zeer deskundige, vriendelijke en behulpzame mensen. Ze leggen alles prima uit en nemen de tijd voor je. Als je een vraag hebt, helpen ze je ook heel goed.
    Geschreven door Klant Wouters uit almere op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service
    Geschreven door Klant Meijnen uit biddinghuizen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Personeel vriendelijk .behulpzaam en goede service
    Geschreven door Klant Post uit zeewolde op 16-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je keuze is snel gemaakt met goed advies van een expert !
    Geschreven door Klant uit hooglanderveen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede snelle service en leuke prijzen.....................
    Geschreven door Klant Van der Sluijs uit zeewolde op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede producten en bediening.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Super service vriendelijke en kundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ze doen altijd hun uiterste best om zo goed mogelijk te helpen. Ze zijn ook altijd vrolijk hebben echt zin in hun werk
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor online bestellingen super service.
    Geschreven door Klant Coenradi uit zeewolde op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen alles bij de expert je hebt dan garantie en als er wat is ze helpen ons altijd. erg fijn
    Geschreven door Klant Prins uit zeewolde op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert zeewolde een fijne zaak . Denken altijd mee. 👍
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service & vriendelijk personeel! Denken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing. Service zoals je dat niet vaak meer tegen komt.
    Geschreven door Klant Van Middendorp uit zeewolde op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service van hoge kwaliteit
    Geschreven door Klant Driesse uit zeewolde op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Zeewolde komt altijd zijn afspraken na en een betere service kan je niet krijgen.
    Geschreven door Klant Karssen uit harderwijk op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ook in deze tijd van Covid19 kan ik uitstekend lokaal mijn aankopen doen en het wordt ook nog eens thuis bezorgd.
    Geschreven door Klant Van Der Knaap uit zeewolde op 01-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede voorlichting, uitstekende levering service, ondanks corona meedenken in oplossingen. Een super Team. Bedankt weer Jongens
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Het product dat ik besteld heb moet nog geleverd worden, aangezien de zeer positieve reviews over dat product heb ik het product besteld! De medewerkers van Expert hebben mij telefonisch en via Whatsapp keurig en correct geholpen/te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Rebel uit huizen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Zeewolde is aan te bevelen ! vriendelijk geholpen , goed in hoeveelheid voorraad producten. Grote winkel met zeer veel aanbod! Ronny bedankt maar weer.
    Geschreven door Klant Van den Leuvenhorst Bungalow Verhuur uit ermelo op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is al jaren mijn vaste winkel voor elektrische apparatuur. Hele goede service, goede en deskundige medewerkers. Kortom aanwinst voor Zeewolde.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik wil u sterk aanraden uw aankopen bij Expert Zeewolde te doen. Fysiek of online!!
    Geschreven door Klant Bouwman uit zeewolde op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer tevreden! Fijne service, attent maar vooral goed advies. Koop lokaal is het beste wat je doen kan.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Wij wilden, zeket in deze coronatijd, de lokale ondernemer steunen. Ik heb onze Expertwinkel gebeld en doorgegeven welk artikel wij graag wilden aanschaffen (een oven). Het is voor ons besteld bij de leverancier en zo snel mogelijk bij ons thuis geleverd en geïnstalleerd. Zeer tevreden, niets op aan te merken en blij dat we lokaal gekocht hebben.
    Geschreven door Klant Van Rijckevorsel uit zeewolde op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, vriendelijk en behulpzaam. Als Expert het product verkoopt dat ik wil, is het mijn winkel.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en snelle service, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit putten op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zie eerdere opmerking / compliment.
    Geschreven door Klant Fransen uit zeewolde op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden over de service, snelle levering
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn ervaring met Expert Zeewolde is zeer goed. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd om de nodige uitleg te geven bij de keuze van een product. De bezorging was zorgvuldig en de informatie over de bezorging, de factuur en de garantie was helder.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij werden goed geadviseerd bij de aanschaf van ons Sonos surrounding system. Onze aankoop viel net 2 dagen voor de black friday aanbieding maar dat was geen enkel probleem. De korting werd alvast gegeven. Wij zijn er zeer tevreden over!
    Geschreven door Klant Helmantel uit zeewolde op 05-01-2021