Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Ik ben zeer tevreden over de levering/service van Expert te Zeewolde. De telefonische bestelling van de koelkast is weken voor levering gedaan. Kreeg via mail de factuur met overzicht van de gemaakte afspraken. Deze zijn netjes nagekomen. De koelkast is geleverd, deur is ter plekke omgehangen door correcte en vriendelijke bezorger van expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over de levering/service van Expert te Zeewolde. De telefonische bestelling van de koelkast is weken voor levering gedaan. Kreeg via mail de factuur met overzicht van de gemaakte afspraken. Deze zijn netjes nagekomen. De koelkast is geleverd, deur is ter plekke omgehangen door correcte en vriendelijke bezorger van expert.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert doet zijn naam eer aan. Het is een mooi bedrijf met mooie mensen.
    Geschreven door Klant Brand uit zeewolde op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd vriendelijk en mee denkend goede servies
    Geschreven door Klant Knol uit zeewolde op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en snel geholpen met persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit wassenaar op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Onze Keuze voor Expert is altijd voor de perfecte service, dit staat voor ons op de eerste plaats
    Geschreven door Klant Van Breukelen uit zeewolde op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en vakkundig geholpen!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel met vriendelijk en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Kok uit zeewolde op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Zeewolde word je goed geholpen door deskundig personeel die graag met je meedenkt, zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    wij zijn zeer goed tevreden hier in Zeewolde over expert!
    Geschreven door Klant Van Beek uit zeewolde op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Lekker dichtbij, groot assortiment, concurrerende prijzen, top aanbiedingen, vakkundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Son uit zeewolde op 11-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel Fijn oersoneel Goede service
    Geschreven door Klant Grisel uit zeewolde op 07-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede sortering ,vakkundig personeel en een goede service
    Geschreven door Klant Veenedaal uit zeewolde op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De bestelde producten werden op tijd geleverd en geplaatst, door 2 ervaren en prettige medewerkers
    Geschreven door Klant Barneveld uit zeewolde op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kunnen Expert zeer aanbevelen. Maken hun beloftes waar.
    Geschreven door Klant Buitendijk uit zeewolde op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert staat bij mij nog steeds bovenaan qua persoonlijke aandacht, kennis van zaken, deugdelijk advies en uitstekende service. Daarvoor betaal ik graag iets meer geld hoewel de hogere prijs vaak meevalt in vergelijking met de welbekende \'dozenschuivers\'.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert Zeewolde klopt altijd alles
    Geschreven door Klant Wijze uit zeewolde op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend vakbekwaam personeel
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Dit is onze enige zaak in het dorp, daar moeten wij zuinig op zijn.
    Geschreven door Klant Pleiter uit zeewolde op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke medewerker in de winkel. Genoeg informatie over de producten. Bezorging was perfect op tijd. Bezorger gaf ook nog wat tips. Kortom zéér tevreden.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 09-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vlotte bediening en mee denken
    Geschreven door Klant Prins uit zeewolde op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    betrouwbare leverancier
    Geschreven door Klant Meurs uit zeewolde op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert als geen ander zo uitstekend. Brengt zelfs op de camping de airco. Duidelijke uitleg en in werking gezet.
    Geschreven door Klant Van de Lustgraaf uit zeewolde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wat je ook zou willen aanschaffen, bij Expert weet men je overal met raad en daad te helpen.Ook een vakkundige uitleg van de artikelen krijg je bij Expert.
    Geschreven door Klant Peters uit zeewolde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Specificaties op de website zijn minder dan bij verschillende andere sites. Alleen op basis van de expert site had ik de keuze voor het model niet kun en malen.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit zeewolde op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Netjes geholpen en goed advies gehad. Ook de installatie aan huis was super.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zeewolde is voor ons al 20 jaar een zeer betrouwbare winkel, waar het zeer prettig en succesvol winkelen is. Heel veel winkels kunnen daar een voorbeeld aan nemen. Wij hopen dat Expert nog vele jaren in Zeewolde gevestigd zal blijven en wensen de mannen in Zeewolde, onder de leiding van Ronny, veel succes en werkplezier.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Advies nodig om een keuze te maken die bij jou past? Het team van Expert Zeewolde maakt dat meer dan waar!
    Geschreven door Klant Vaartjes uit zeewolde op 13-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Steun de lokale winkels, meer service en klantgerichtheid dan webwinkels
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkels met goede website waardoor er veel keuze is. Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede producten voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Van Roekel uit zeewolde op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Mooi dat we de productkenmerken konden lezen
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 30-05-2020