Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Goed geholpen en goede raad

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (372)

  • Beoordeling: 9.7

    Goed geholpen en goede raad
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Zeewolde is gewoon een hele fijne winkel. Prettig en vakbekwaam personeel die je altijd vriendelijk te woord staat en met je meedenkt. Dat maakt het prettig winkelen.
    Geschreven door Klant De Wijk uit zeewolde op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Een winkel met makkelijk persoonlijk contact . Het juiste advies. Goede service. Kundige montage, zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Waterreus uit zeewolde op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Fijn in je eigen dorp, kundige monteurs, en mocht er wat zijn heb je snelle service
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 19-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deze expert is top. Met recht experts. Meteen het juiste scheerapparaat en ben hier heel blij mee. Kan expert iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant Drijver uit zeewolde op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Kopen al jaren alles in 1 winkel en dat is zo handig als je onderdeel ergens in wilt hebben , ze hebben alle gegevens bij de hand .
    Geschreven door Klant Van Zandvoort uit zeewolde op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima producent qua prijs en voldoet aan de verwachtingen
    Geschreven door Klant Van den Broek uit zeewolde op 12-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service met veel aandacht voor de klant. Komt afspraken nauwgezet na.
    Geschreven door Klant Van de Lustgraaf uit zeewolde op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Alles is goed gegaan!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en deskundigheid. Geven goede feedback over de gestelde vragen
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Je wordt altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    niet nodig goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant Hodes uit zeewolde op 30-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik werd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Zeewolde biedt uitstekende service en advies
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert! Voor ons niets anders meer als we wat nodig hebben voor ons huishouden!
    Geschreven door Klant Brokking uit almere op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kies voor expert een erg goede beslissing
    Geschreven door Klant Velema uit harderwijk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Wijn zijn zeer tevreden . Koop wat wij nodig hebben altijd bij Expert .Een zeer tevreden klant .
    Geschreven door Klant Efftink uit zeewolde op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Bij Expert wordt Service nog met een hoofdletter geschreven!
    Geschreven door Klant uit kortenhoef op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    De winkel in Zeewolde is met stip de meest klantvriendelijke electronica zaak die ik ken!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon helemaal goed fine mensen goed geholpen
    Geschreven door Klant Carwashcentre uit zeewolde op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Aardig personeel, goede service!!!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Perfect geholpen bij Expert Zeewolde
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ik raad een ieder een om, zeker wanneer er snel gehandeld moet worden, zich te wenden tot Expert zeewolde
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    een geweldige winkel
    Geschreven door Klant Exel uit zeewolde op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Er word waargemaakt wat er is afgesproken.
    Geschreven door Klant uit almere op 12-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voldoet meer dan je normaal gesproken mag verwachten.TOP!!!!
    Geschreven door Klant Van Silfhout uit harderwijk op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ik beveel deze winkel aan
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en zeer bekwaam geholpen. Wij zijn al jaren vaste klant.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    geweldige informatie....prima kwaliteit veel zorg bij het leveren
    Geschreven door Klant Roffel uit zeewolde op 09-03-2021