Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Goede service en advies bij onze aankoop

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (427)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en advies bij onze aankoop
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 25-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service!
    Geschreven door Klant uit almere op 17-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed bedrijf. Vriendelijk en hulpvaardig.
    Geschreven door Klant Kooi uit zeewolde op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel met vriendelijk en deskundige mensen. het is het aanbevelen waard.
    Geschreven door Klant Monster uit harderwijk op 14-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service voor passende prijsstelling
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 13-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Gebruiks vriendelijk en kwaliteit in een! Ben er erg blij mee!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles punktueel en prettig persooneel met duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Thijssen uit zeewolde op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd goed geholpen, leuke mensen
    Geschreven door Klant Looijkens uit zeewolde op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    zeer prettige winkel en veel keuze
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De man die ons heeft geholpen een 10 hadden een tv besteld maar die wou dus niet op de camping en hij heeft ons advies gegeven en dat was super
    Geschreven door Klant Korte uit oude pekela op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    top service
    Geschreven door Klant Van de Hoef uit harderwijk op 25-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De medewerkers staan je altijd met raad en daad voor je klaar
    Geschreven door Klant Barneveld uit zeewolde op 21-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service en voorlichting, en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Gijs van de Hoef
    Geschreven door Klant Gijs Van De Hoef Groente uit veenendaal op 19-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fantastische zaak
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 16-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Zeewolde is een fijne winkel, we slagen er altijd!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke winkel, vriendelijk personeel. Maximale service .
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 06-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een service gericht bedrijf. Komen afspraken voor 100% na. Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Van de Lustgraaf uit zeewolde op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden over deze zaak
    Geschreven door Klant Straalman uit zeewolde op 30-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Persoonlijke en deskundige hulp voor een faire prijs
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 29-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top team met kennis van zaken, service, kwaliteit en garantie.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    Geschreven door Klant De Wijn uit zeewolde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige winkel en goede service
    Geschreven door Klant Vos uit zeewolde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert, een prima keuze
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Mooi design, optimaal gebruiksgemak goede prijsklasse, goede machine. Nog steeds een “Bosch-fan”.
    Geschreven door Klant Wassenaar-keltjens uit zeewolde op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn heel goed geholpen. De service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 19-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert daar werken enthousiaste mensen die je als klant het gevoel geven nog klant te zijn. De service die je vanouds mag krijgen krijg je ook, afspraken worden nagekomen. Bij ons werd een nieuwe Miele inbouw vaatwasser geïnstalleerd snel, schoon en deskundig, met goede uitleg en de oude Miele wed keurig meegenomen. Kortom top.
    Geschreven door Klant Schiphorst uit zeewolde op 17-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Heb je iets nodig en weet je niet precies welk product/merk vertrouw dan op de medewerkers van Expert. Dan zit je altijd goed!!
    Geschreven door Klant Kortekaas uit zeewolde op 14-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ze denken in oplossingen dat is altijd handig
    Geschreven door Klant Tilleman uit zeewolde op 13-07-2021