Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bruycker 7.7

GA ook naar Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (634)

  • Beoordeling: 7.7

    GA ook naar Expert
    Geschreven door Klant De Bruycker uit lamswaarde op 30-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 29-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Wij gaan eerst na expert in zeewolde een grote aanrader
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    plezierige winkel met mooie en prijsgunstige artikelen
    Geschreven door Klant Angenent uit zeewolde op 16-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Je moet goed om je heen blijven kijken zodat je niet te veel betaalt.
    Geschreven door Klant Wentink uit zeewolde op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijke en deskundig personeel. Denken graag met je mee. Uitstekende service!! Wij komen niet voor niets al jaren bij deze fijne vestiging in Zeewolde!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 07-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Vakkundig personeel. Snel en vlot geholpen. Prima service.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 06-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer tevreden...vaste klant !
    Geschreven door Klant Elderhorst uit zeewolde op 02-01-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Goed,betrouwbaar,duidelijk.
    Geschreven door Klant Hisken uit zeewolde op 30-12-2022
  • Beoordeling: 8.6

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit dronten op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Een goede zaak persoonlijk een goed advies en afspraken nakomen
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service en kennis van het product.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-12-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ik koop altijd bij jullie omdat er nog aandacht is voor de klant.
    Geschreven door Klant uit almere op 22-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijke benadering en nette uitstraling. Prima prijs/kwaliteit. Bovendien een lokale winkel die we onze aankoop gunnen.
    Geschreven door Klant Huijskes uit zeewolde op 19-12-2022
  • Beoordeling: 7.5

    ———————————————-
    Geschreven door Klant Biesheuvel uit zeewolde op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne zaak, behulpzaam en zeer klantvriendelijk en neemt de tijd voor je!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    De wensen en kwaliteit gaan samen met de prijs, soms even doorbijten maar dan heb je ook wat. Bedankt
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 07-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    N.v.t koop in de winkel en niet via de site, zie graag wat ik koop.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 07-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    perfect. Je vindt er alle informatie. Wij hadden voor we naar de winkel gingen eerst ons al geïnformeerd op de site
    Geschreven door Klant Van Hilten uit zeewolde op 03-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Erg goede service
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 02-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en juiste mensen juiste prijs
    Geschreven door Klant uit lelystad op 01-12-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Bij Expert Zeewolde. Vind ik altijd waar ik naar zoek en je wordt er altijd snel, riendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Moll uit zeewolde op 29-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Expert heeft tav zijn assortiment weinig meer toe te voegen aan onze behoeften, prijs-kwaliteitverhouding en service zijn goed bij de vestiging Zeewolde en we kopen feitelijk in blindelings vertrouwen.
    Geschreven door Klant Schiphorst uit zeewolde op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    wij kopen graag regionaal
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 24-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    De afzuigkap werkt goed, het geluidsnivo redelijk. De verlichting is beneden peil d.w.z. koud wit licht wat vloekt met andere verlichting en onvoldoende tijdens het koken. Bovendien is de verlichting niet volledig ingebouwd en dus uitstraling naar buiten de kookplaat.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit zeewolde op 24-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Zeewolde: AANRADER
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 17-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Zeewolde….” The place to be” 🤗👍🏼
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt goed en kundig geholpen in de winkel. Goede prijzen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Goede deskundige servicegerichte medewerkers
    Geschreven door Klant De Vries uit zeewolde op 14-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel en dito personeel!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-11-2022