Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bolt 9.9

Kopen zonder zorgen met zeer bekwaam personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (170)

  • Beoordeling: 9.9

    Kopen zonder zorgen met zeer bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant Bolt uit zeewolde op 23-05-2019
  • Beoordeling: 6.2

    prima winkel prijzen te hoog
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Wil je kwaliteit en service, ga dan naar Expert.
    Geschreven door Klant Kortekaas uit zeewolde op 14-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede informatie en uitleg over verschillende machines, zodat we een juist besluit konden nemen over de aankoop van onze wasmachine. levering helemaal conform de afspraak. Super !
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert komen we al diverse jaren, en het lijkt wel of men elkaar persoonlijk kent en men wordt heel fijn geholpen. Ik ben in het begin van het jaar naar binnen gelopen en heb daar het personeel een goed en fijn 2019 toe gewenst.
    Geschreven door Klant Peters uit zeewolde op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige zaak, goede service, uitgebreid assortiment, dicht bij huis!
    Geschreven door Klant Seesing uit zeewolde op 29-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ten eerste zeer goed geholpen in de winkel en de levering op 5 minuten na zeer goed op tijd. De bestelde vaatwasser is deskundig en snel geïnstalleerd. Een prima ervaring in het algemeen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk, en goede uitleg!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 27-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Zeewolde, deskundig advies, geode afspraken en fantastiche aflever en inbouwservice
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 26-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nee BEDANKT
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ben zeer tevreden bij de hulp voor mijn nieuwe Nokia 7.1. Uitgebreid de voor en tegens verteld en hoelang ik updates kan verwachten. Ben blij met Expert!!!
    Geschreven door Klant Moes uit zeewolde op 20-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon prima, ga zo door
    Geschreven door Klant Van Maanen uit zeewolde op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Met gedegen advies en het juiste product ben je nog steeds het best geholpen!
    Geschreven door Klant Diest uit zeewolde op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon prima; betrouwbaar, goede service, goed advies.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.3

    goede service
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zeewolde is een prima winkel om te kopen ! Mooi overzichtelijk en klantvriendelijk personeel. Groot aanbod en prijstechnisch interessant .
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Graag anoniem! Uitstekende service met zeer deskundige, nette en klantvriendelijke monteur.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 14-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Zeewolde is een plezierige winkel, met ruim assortiment en een goede prijs/kwaliteit verhouding en deskundig en vriendelijk personeel. Er wordt een uitstekende service verleend.
    Geschreven door Klant Kamphorst uit zeewolde op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Een winkel in Zeewolde die iets toevoegt! Goede uitleg, prima service en willen ook meegaan als de prijs elders beter is. Je gunt het toch het liefst de lokale ondernemer!
    Geschreven door Klant Boele uit zeewolde op 05-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Fijn dat we een expert in Zeewolde hebben met uitstekende service en klantgerichtheid.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit zeewolde op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Een winkel die de klant centraal stelt en goed advies over een aankoop.
    Geschreven door Klant Willems uit zeewolde op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    De ene medewerker hielp mij goed bij het uitzoeken van de juiste Samsung voor mij. De medewerker die voor mij mijn Samsung gebruiksklaar had gemaakt voor 40 euro, legde niets uit over hoe alles werkt.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 26-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Bedenk bij uw aanschaf dat perfecte service en een gezellig winkelcentrum wat waard is.
    Geschreven door Klant Ligterink uit zeewolde op 19-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    het is altijd goed op in je eigen dorp te kunnen kopen gemakkelijk kan altijd even binnenlopen met een vraagje over je gekochte produkt
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 07-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Produkcten kan je overal kopen maar mensen maken het verschil. En juist de mensen van Expert Zeewolde maken het verschil....prima!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Met een winkel zoals expert Zeewolde hadden de onlinewinkel geen poot aan de grond gekregen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik hen het product gekocht in de winkel in Zeewolde
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zeewolde is een winkel waar ik als klant graag naar terug ga. Ruime collectie en goed advies.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 01-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Als wij iets nodig hebben, oriënteren wij ons vaak eerst op internet, maar de service is zo goed van onze lokale Expert dat we de aankoop toch hier doen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie ruim verbouwde winkel. Klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 24-12-2018