Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Lustgraaf 10.0

Een service gericht bedrijf. Komen afspraken voor 100% na. Klantvriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (410)

  • Beoordeling: 10.0

    Een service gericht bedrijf. Komen afspraken voor 100% na. Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Van de Lustgraaf uit zeewolde op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden over deze zaak
    Geschreven door Klant Straalman uit zeewolde op 30-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Persoonlijke en deskundige hulp voor een faire prijs
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 29-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top team met kennis van zaken, service, kwaliteit en garantie.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    Geschreven door Klant De Wijn uit zeewolde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige winkel en goede service
    Geschreven door Klant Vos uit zeewolde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert, een prima keuze
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Mooi design, optimaal gebruiksgemak goede prijsklasse, goede machine. Nog steeds een “Bosch-fan”.
    Geschreven door Klant Wassenaar-keltjens uit zeewolde op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn heel goed geholpen. De service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 19-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert daar werken enthousiaste mensen die je als klant het gevoel geven nog klant te zijn. De service die je vanouds mag krijgen krijg je ook, afspraken worden nagekomen. Bij ons werd een nieuwe Miele inbouw vaatwasser geïnstalleerd snel, schoon en deskundig, met goede uitleg en de oude Miele wed keurig meegenomen. Kortom top.
    Geschreven door Klant Schiphorst uit zeewolde op 17-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Heb je iets nodig en weet je niet precies welk product/merk vertrouw dan op de medewerkers van Expert. Dan zit je altijd goed!!
    Geschreven door Klant Kortekaas uit zeewolde op 14-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ze denken in oplossingen dat is altijd handig
    Geschreven door Klant Tilleman uit zeewolde op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    X
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijke medewerkers,houden gekochte producten in computer systeem bij. Kan deze zaak aanbevelen daarvoor is het niet nodig je woonplaats uit te gaan. Ze kennen de klanten.
    Geschreven door Klant Ruitenbeek uit zeewolde op 08-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Een prettige winkel met fijne verkopers
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 06-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn dat er nog fysieke winkels bestaan. Al dat geshop bij Bol.com en zo is niets voor ons. Wij willen dingen zelf kunnen zien en daarbij advies krijgen.
    Geschreven door Klant uit almere op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Was, is en blijft \'de Expert\' in de buurt op het gebied van alle huishoudelijke apparatuur!
    Geschreven door Klant Van Welzen uit zeewolde op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Netjes geholpen, vriendelijk personeel, alsmede werd mijn apparaat snel en netjes geinstalleerd. Kortom goede service!
    Geschreven door Klant uit almere op 30-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne mensen in Zeewolde die goed advies geven. Als een goedkoper artikel beter past zullen ze niet nalaten dat te zeggen. Ze weten waar ze over praten en de service is top. Voor grote aankopen blijven we hier terugkomen
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 30-06-2021
  • Beoordeling: 8.4

    een prettige zaak. Ruim opgezet en overzichtelijk. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam als er iets niet lukt. Eén vrouwelijk teamlid erbij zou fijn zijn.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Mooi assortiment en heel goede service
    Geschreven door Klant Veenedaal uit zeewolde op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Het is een goede winkel,en de spullen zijn in goede kwaliteit. Alleen bij aankoop mag er wel wat meer informatie geven
    Geschreven door Klant Danker uit zeewolde op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb verder niets toe te voegen maar wensen jullie allen zeer voorspoedige jaren zonder maar wel Tante Corona
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 23-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft bij aankopen nog persoonlijke aandacht, goede adviezen en indien nodig snelle en uitstekende service .
    Geschreven door Klant De Groot uit zeewolde op 18-06-2021
  • Beoordeling: 8.0

    alles goed, gewoon zoals het hoort
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 16-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert krijg je nog persoonlijk advies en service.
    Geschreven door Klant Patz uit zeewolde op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden over service en deskundig advies. Afspraken worden nagekomen. expert Zeewolde zeker en aanrader.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Heb alleen ervaring met Expert Zeewolde en kan deze vestiging van harte aanbevelen .
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 31-05-2021