Navigatie

Beoordelingen Expert Zeewolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zeewolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zeewolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meurs 8.1

betrouwbare leverancier

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (241)

  • Beoordeling: 8.1

    betrouwbare leverancier
    Geschreven door Klant Meurs uit zeewolde op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert als geen ander zo uitstekend. Brengt zelfs op de camping de airco. Duidelijke uitleg en in werking gezet.
    Geschreven door Klant Van de Lustgraaf uit zeewolde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wat je ook zou willen aanschaffen, bij Expert weet men je overal met raad en daad te helpen.Ook een vakkundige uitleg van de artikelen krijg je bij Expert.
    Geschreven door Klant Peters uit zeewolde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Specificaties op de website zijn minder dan bij verschillende andere sites. Alleen op basis van de expert site had ik de keuze voor het model niet kun en malen.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit zeewolde op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Netjes geholpen en goed advies gehad. Ook de installatie aan huis was super.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zeewolde is voor ons al 20 jaar een zeer betrouwbare winkel, waar het zeer prettig en succesvol winkelen is. Heel veel winkels kunnen daar een voorbeeld aan nemen. Wij hopen dat Expert nog vele jaren in Zeewolde gevestigd zal blijven en wensen de mannen in Zeewolde, onder de leiding van Ronny, veel succes en werkplezier.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Advies nodig om een keuze te maken die bij jou past? Het team van Expert Zeewolde maakt dat meer dan waar!
    Geschreven door Klant Vaartjes uit zeewolde op 13-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Steun de lokale winkels, meer service en klantgerichtheid dan webwinkels
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkels met goede website waardoor er veel keuze is. Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede producten voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Van Roekel uit zeewolde op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Mooi dat we de productkenmerken konden lezen
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 30-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ruime keuze, voldoende expertise en goede service.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Tot nu toe zijn wij vaste afnemer bij onze Expert omdat de kwaliteit, de prijs en altijd de correcte aflevering TOP is! Mocht er eens wat aan de hand zijn zorgen ze ook nog eens voor een zo snel mogelijke oplossing.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    In de winkel krijg je deskundig advies en in voorkomend geval worden apparaten thuisgebracht en geinstalleerd, dus voor mij in principe geen internetaankopen.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies gehad, waardoor we de voor ons meest geschikte airco hebben kunnen aanschaffen, zonder te \'verdrinken\' in het enorme aanbod van airco\'s.
    Geschreven door Klant Bakker uit dronten op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goed geholpen fijne winkel
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 12-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden over de aan kopen en de service van Expert
    Geschreven door Klant Kok uit zeewolde op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig en behulpzaaam.
    Geschreven door Klant Dees uit zeewolde op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Zeewolde is een prettige winkel. Breed assortiment. Vooral goede service, goed advies, eerlijk en zeer hulpvaardig.
    Geschreven door Klant De Wijk uit zeewolde op 25-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, vriendelijk, meedenkend, netjes.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    M.i. de ideale combinatie van vooraf On-Line gegevens (uit)zoeken en dan in de winkel met persoonlijke toelichting/service aankopen. Met de zekerheid van deskundige installatie.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 10-04-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Door de service en enthousiasme van expert bewijzen ze elke keer weer hun meerwaarde ten opzichte van het internet.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 07-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Zeewolde is een prima winkel! Uitgebreid assortiment. Er wordt goed meegedacht en advies gegeven. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Zeewolde is een top winkel met fijn personeel.
    Geschreven door Klant Benmesahel uit zeewolde op 01-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Nieuwe inbouw afwasautomaat en koelvriescombinatie besteld. In de winkel (op loopafstand) samen met de vriendelijke en deskundige medewerker een keuze gemaakt. Door expert is inmeetservice en plaatsing apparatuur uitgevoerd en de oude apparatuur afgevoerd. Binnen een week is alles geleverd en perfect aangesloten. Ik ben zeer tevreden en het grote voordeel dat als er iets is je altijd even bij de zaak kunt binnenlopen en je wordt dan goed geadviseerd. Qua prijs is er niet zoveel verschil met de prijsvechters, maar de service en advies is top!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit zeewolde op 27-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik winkel graag bij de lokale winkelier. Voordeel was dat wij onze vvv bon konden inleveren. Prijs vergelijking met ?concurrenten? was er niet ? dus keuze snel gemaakt
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Zorgvuldig en deskundig geholpen in de winkel. Installatie had zorgvuldiger kunnen gebeuren. Voelde een beetje als een haastklus.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een mooie winkel met deskundig personeel, die goede uitleg geeft met wat je er ook koopt.
    Geschreven door Klant Coenradi uit zeewolde op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geen review
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Zeewolde is een fijne winkel. Aardig en behulpzaam winkelpersoneel. Keurige bezorgers die op tijd komen en dus de afspraken nakomen. Wel alert blijven op het prijsniveau van de andere grote off-line aanbieders (winkels). De prijsverschillen zijn op een soms eenvoudig artikel gewoon te groot en kunnen helaas door Expert niet worden gematcht.
    Geschreven door Klant De Haan uit almere op 02-03-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert levert prima kwaliteit goederen tegen zeer concurrerende prijzen. Niet meer bij de ? grote jongens? bestellen maar gewoon bij de plaatselijke Expert. Eerlijke en meer dan uitstekend adviezen. Geen verkooppraatjes. Laten we met zijn allen onze plaatselijke Expert winkels meer steunen!!!
    Geschreven door Klant Van \'t Slot uit zeewolde op 29-02-2020