Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

... ......

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (628)

  • Beoordeling: 8.0

    ... ......
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Heel fijn dat er nog fysieke winkels zijn waar je ook uitleg en service krijgt.
    Geschreven door Klant Plomp & Partners uit naarden op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Word erg goed geholpen
    Geschreven door Klant uit blaricum op 21-07-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Redelijk goed
    Geschreven door Klant uit huizen op 20-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Ik beveel Expert vestiging Huizen aan bij een ieder die goed advies wil ontvangen over de aan te schaffen producten.
    Geschreven door Klant Van Hummel uit huizen op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne medewerkers in de winkel in huizen ! Denken heel goed mee en vriendelijk “
    Geschreven door Klant uit huizen op 19-07-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit blaricum op 16-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende deskundigheid en sympathieke bereidheid om bijkomende problemen op te lossen! Geen gedoe, bereikbaar en prima service!
    Geschreven door Klant Berends uit huizen op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende winkel, goed advies en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit huizen op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    De service, vriendelijk en vakkundigheid was in de winkel en bij de plaatsing zeer goed.
    Geschreven door Klant Boon uit blaricum op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Huizen kan ik aanraden vanwege de prima adviezen en aanbevelingen. Bijzonder klantvriendelijk en meedenkend.
    Geschreven door Klant Arnold uit blaricum op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn zeer tevreden met de aankoop bij expert! Snel geleverd en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit almere op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies gekregen bij keuze wasautomaat (Bosch), snelle levering en plaatsing door vakkundige en plezierige medewerkers.
    Geschreven door Klant Kok uit huizen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende ervaring vaatwasser telefonisch besteld vlekkeloos verlopen
    Geschreven door Klant uit almere op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt uitstekend behandeld!
    Geschreven door Klant Roetman uit huizen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Aandacht voor de klant. Luisteren goed naar de wens . Ruime keuze van veel artikelen. Niet op voorraad zoeken dan naar een goede oplossing.
    Geschreven door Klant Snel uit huizen op 01-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kijk niet veel op de website vind in de winkel kopen fijner
    Geschreven door Klant Bakker uit huizen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel in Huizen vriendelijk personeel en goede service!
    Geschreven door Klant Brunekreef uit huizen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hilversum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vlot en snel en goede informatie over de producten!
    Geschreven door Klant uit huizen op 25-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Heel goed advies gehad bij de aankoop, duidelijk de verschillen verteld tussen de machines. Het afleveren en installeren was top, wat een vriendelijke mensen. Niets beschadigd op de trap en mooi geïnstalleerd . Na afloop nog een duidelijke uitleg gehad. Dit is wat je hoopt en ook verwacht. Expert Huizen maakt het waar, het kan dus echt.
    Geschreven door Klant Zaagmans uit huizen op 23-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heb ik al op FB gezet.
    Geschreven door Klant Wouters uit harderwijk op 18-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert in Huizen wordt je goed geholpen, vriendelijk personeel en deskundige advies.
    Geschreven door Klant uit huizen op 17-06-2021
  • Beoordeling: 8.0

    alles OK
    Geschreven door Klant uit huizen op 16-06-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Expert, prima service en geen installatie kosten!
    Geschreven door Klant uit bussum op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert gewoon goed
    Geschreven door Klant Kruithof uit huizen op 04-06-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben een hele fijne en goede ervaring, bij alles wat we bij jullie kochten.
    Geschreven door Klant Visser uit huizen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Wat is het toch fijn om in de winkel met deskundig advies, rustig je keuze te kunnen maken!
    Geschreven door Klant Dirkse uit huizen op 02-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door!
    Geschreven door Klant uit almere op 31-05-2021