Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Goed ik advies kop bij expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (244)

  • Beoordeling: 10.0

    Goed ik advies kop bij expert
    Geschreven door Klant uit huizen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer snelle service bij het leveren van de T.V. Dezelfde dag nog geleverd. Prima.
    Geschreven door Klant uit naarden op 08-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle levering. TOP
    Geschreven door Klant Dragtstra uit huizen op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Naar de website kijk ik weinig want ik weet de winkel van Expert. Als ik iets nodig heb dan ga ik naar de winkel
    Geschreven door Klant uit huizen op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima uitleg en goede service
    Geschreven door Klant uit huizen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert geeft vriendelijke en deskundige service
    Geschreven door Klant Roetman uit huizen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en bekwame verkopers
    Geschreven door Klant uit huizen op 21-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Gewoon goed, advies, levering en installatie.
    Geschreven door Klant uit huizen op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Na prima uitleg en voorlichting SONOS Boost gekocht. Alle problemen hiermee opgelost.
    Geschreven door Klant De Wit uit huizen op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima dienstverlening en service
    Geschreven door Klant Remers uit almere op 08-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Kan ik nog niet doen. Heb nog geen ervaring met de nieuwe apparaten.
    Geschreven door Klant uit huizen op 06-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goede zaak
    Geschreven door Klant uit huizen op 06-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Heb ik geschreven in het begin,
    Geschreven door Klant De Hollander uit huizen op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wasdroger naar wens geleverd en geplaatst Zeer goede service Top!
    Geschreven door Klant uit almere op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Wil je een persoonlijke benadering en service? ga naar Expert
    Geschreven door Klant Brakema uit blaricum op 21-01-2019
  • Beoordeling: 5.9

    De service is mij tegengevallen. Verkoop belangrijk daarna geen service. Product is goed. Levering goed en volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Peters uit naarden op 18-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk, meedenkende verkopers
    Geschreven door Klant De Jong uit huizen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede tv Panasonic
    Geschreven door Klant De Geus uit huizen op 12-01-2019
  • Beoordeling: 7.4

    fijne en vriendelijke meedenkende medewerkers in de winkel en de monteurs die thuiskomen!
    Geschreven door Klant Ton uit huizen op 05-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en advies gekregen in de winkel voor de verkoper
    Geschreven door Klant Sueters uit huizen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer attente verkoper
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben heel tevreden over de levering en plaatsing van de nieuwe koelkast waarbij de oude werd verwijderd.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit almere op 26-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Expert geeft goede service en zijn goed onderlegd in wat voor artikel je ook koopt.
    Geschreven door Klant Peper uit huizen op 23-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn zeer goed geholpen Blij met de wasmachine Bosch serie 6 exclusief We hadden nog een vraag over de wasmachine Gebeld de zelfde dag is opgelost toppie
    Geschreven door Klant uit huizen op 22-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Altijd een goede keus om een exspert winkel binnen te lopen !
    Geschreven door Klant uit huizen op 16-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    vakkundig personeel die ook nog met je mee denkt, en afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend
    Geschreven door Klant De Lescrauwaet uit huizen op 11-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige, persoonlijke service in de winkel (Huizen). Bezorging en plaatsing van de droger ging keurig. 👍
    Geschreven door Klant uit blaricum op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel, uitstekende service aardig behulpzaam gekwalificeerd personeel
    Geschreven door Klant Kappelhoff uit almere op 01-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Black Friday wasmachine was uitverkocht maar werd toch alsnog besteld en afgeleverd voor de Black Friday prijs. Top.
    Geschreven door Klant uit huizen op 30-11-2018