Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Horst 10.0

Dit is een bedrijf dat ik zeker zou aan bevelen. Super geweldig.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (890)

  • Beoordeling: 10.0

    Dit is een bedrijf dat ik zeker zou aan bevelen. Super geweldig.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit naarden op 11-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, snel, groot assortiment met een goed prijs- kwaliteitsverhouding. Kortom top site!
    Geschreven door Klant uit blaricum op 11-08-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit almere op 11-08-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Superservice van expert huizen.. omdat mijn koelkast kapot was zorgden zij ervoor dat ik een half uur na bestellen de koelkast in huis had
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit hilversum op 08-08-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Goede aandacht en service. Kennis van zaken en oprechte informatie.
    Geschreven door Klant uit huizen op 03-08-2022
  • Beoordeling: 8.6

    In een tijd dat je vanaf de bank alles kunt bestellen is advies van de vakman toch belangrijk.
    Geschreven door Klant uit huizen op 02-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goed assortiment, aardig en meedenkend personeel
    Geschreven door Klant uit hilversum op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Wees alert. Als je goed geholpen wilt worden, ga dan naar Expert
    Geschreven door Klant Nouwen uit blaricum op 01-08-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Goed en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit huizen op 01-08-2022
  • Beoordeling: 8.9

    ???xxxxxx xxxxx xxxx
    Geschreven door Klant uit huizen op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Prima installatie
    Geschreven door Klant uit huizen op 28-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie grote koelkast , goede indeling Mooie prijs
    Geschreven door Klant uit loosdrecht op 27-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bereidwilligheid & Eerlijkheid & Oprechtheid ...
    Geschreven door Klant Appelman uit huizen op 27-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Koop snel en makelijk in de winkel met goed advies
    Geschreven door Klant Van Straaten op 26-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service
    Geschreven door Klant uit huizen op 22-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine kapot,,expert Huizen gebeld om te horen wat zij in voorraad hadden, een uurtje later konden wij de door ons gewenste machine afhalen en de oude weer inleveren, top bedrijf, wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit kortenhoef op 20-07-2022
  • Beoordeling: 8.1

    product aanbeveling is uitstekend, service bij defect in garantie periode is bedroevend
    Geschreven door Klant Van der Putte uit huizen op 15-07-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Het enthousiasme en kundigheid,hierdoor blijven wij terugkomen,ondanks dat we verhuisd zijn,bravo.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 14-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De winkel waar je op een deskundige wijze wordt geholpen,
    Geschreven door Klant Van Vugt uit huizen op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Wat is men deskundig en aardig in deze winkel. Wij voelen ons hier \"thuis\" wat ook al bleek bij vorige aankopen die we daar deden. Expert Huizen alleen maar complimenten van ons.
    Geschreven door Klant Eilander uit blaricum op 06-07-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Top bedrijf!!
    Geschreven door Klant uit bussum op 05-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Al gedaan !!
    Geschreven door Klant Douma uit huizen op 04-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is een top zaak om aankopen te doen! Goede service
    Geschreven door Klant uit huizen op 02-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goede rubricering van de artikelen. Goede omschrijving, tips. Gemak, duidelijk & leuke acties tussendoor. Goede info!
    Geschreven door Klant Kriekaard uit almere op 01-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer prettig en deskundig
    Geschreven door Klant Haarsma uit blaricum op 30-06-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne service.
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-06-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Snel en goed geholpen en belangstellling voor de klant.
    Geschreven door Klant uit huizen op 27-06-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Onze ervaring met Expert👍 1e en 2e koelkast😘 Nu 3e , ander bekend merk hopenlijk goed. Service nogmaals👍.
    Geschreven door Klant uit huizen op 25-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goed assortiment goede bediening Prettig geholpen
    Geschreven door Klant Snel uit huizen op 24-06-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Een winkelketen die het al jaren lang goed doet in de verkoop van witgoed met goed opgeleide verkopers. Chapeau!
    Geschreven door Klant uit huizen op 23-06-2022