Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Koersveld 9.9

Ben zeer tevreden over de medewerkers . Kon prima zaken met hen doen. Daarnaast vond ik het belangrijk de lokale winkelier te steunen door mijn aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (479)

  • Beoordeling: 9.9

    Ben zeer tevreden over de medewerkers . Kon prima zaken met hen doen. Daarnaast vond ik het belangrijk de lokale winkelier te steunen door mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Van Koersveld uit huizen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Toppie!
    Geschreven door Klant uit hilversum op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne medewerker en goede service
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant uit noordwijk zh op 16-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    ik koop graag bij expert omdat ik vertrouwen heb in de verkopers en de kwaliteit van de artikelen.
    Geschreven door Klant Riemer uit huizen op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    alleen maar plussen
    Geschreven door Klant Van Groenestein uit almere op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn echt tevreden! Levering volgens afspraak, vriendelijke monteurs, kortom top!
    Geschreven door Klant Honing uit huizen op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert staat voor je klaar
    Geschreven door Klant uit huizen op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service ondanks winkelsluiting. Snel een andere oplossing gevonden.
    Geschreven door Klant uit huizen op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik kan iedereen Expert aan raden, hij geeft hele goede servies. altijd vriendelijk en des kundig personeel.
    Geschreven door Klant Visser uit huizen op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Kan ik nog niet geven te kort in huis
    Geschreven door Klant Postma uit almere op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Top service!
    Geschreven door Klant uit huizen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    100procent te vreden
    Geschreven door Klant Knoop uit hilversum op 08-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed hoor!
    Geschreven door Klant uit bussum op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    100% Service
    Geschreven door Klant Van Grieken uit muiden op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Expert verkoopt goede producten. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit huizen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Telefonisch besteld ivm lock-down.
    Geschreven door Klant Bruijnje uit huizen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Mijn ervaring met Expert is altijd uitstekend geweest, zowel in Amsterdam als in Purmerend. De winkels zijn overzichtelijk, en niet rommelig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Daarom kom ik graag bij Expert.
    Geschreven door Klant Narold uit purmerend op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Perfect geholpen door Expert winkel Huizen. Tijdens lock down gebeld op woensdag. Uitstekend telefonisch geholpen door verkoopster. Op donderdagmorgen werd de nieuwe wasmachine al geleverd en geïnstalleerd. Allemaal perfect gegaan.
    Geschreven door Klant uit huizen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en ervaren winkelmedewerkers ik beveel Expert Huizen zeker aan.
    Geschreven door Klant Wouters uit harderwijk op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundigheid van het personeel en het snelle en goede leveren
    Geschreven door Klant uit bussum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekend
    Geschreven door Klant Veerman uit huizen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel Vriendelijke medewerkers , goede uitleg over aankoop.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Nvt ivm corona
    Geschreven door Klant Schaap uit eemnes op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    De Sonos Beam besteld. Was in de aanbieding dus scheelde flink wat geld. Vanwege de corona lock-own was de winkel gesloten. Maar de telefonische bestelling en afhandeling verliep prima.
    Geschreven door Klant Barth uit huizen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Omdat mijn scheerapparaat weigerde, had ik met spoed een nieuwe nodig. Gelukkig kon ik Expert Huizen telefonisch bereiken, want de winkel is gesloten. Na goed advies besloot ik tot koop. Het zou de volgende dag bezorgd worden. Tot mijn verrassing werd het nog dezelfde middag. Expert kan ik met een gerust hart bij ieder aanbevelen.
    Geschreven door Klant Rebel uit huizen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Topservice
    Geschreven door Klant uit huizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Voorkeursproduct door corona leverproblemen niet haalbaar. Verkoper heeft veel moeite gedaan om vergelijkbaar product te vinden met kortere levertijd. Levering conform planning. Installatie door vakkundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Van de Schoot uit blaricum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Er werkt een heel leuk meisje in deze winkel die je heel enthousiast en vriendelijk te woord staat 👍
    Geschreven door Klant Verweliuis uit huizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Tot nu toe erg tevreden; nog even afwachten hoe lang het duurt voordat er een nieuwe deur wordt geleverd voor het vriesgedeelte van de koel/vries combinatie. Bij het uitpakken blijkt dat er wee krassen op de deur zitten. Er is ons meteen een nieuwe deur beloofd door Expert Huizen. Misschien wordt het nog een 10!.
    Geschreven door Klant uit nieuwegein op 04-01-2021