Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Bezoek nooit de website, ga altijd naar de winkel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (331)

  • Beoordeling: 8.9

    Bezoek nooit de website, ga altijd naar de winkel.
    Geschreven door Klant uit huizen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 6.3

    beter van niet, geen goede review
    Geschreven door Klant Ponne uit weesp op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel Goede website Prima aanbiedingen Prima service
    Geschreven door Klant Van Zutphen uit huizen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede uitleg en uiteenzetting van het product.
    Geschreven door Klant Van der Kamp uit huizen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service. Goede voorlichting.
    Geschreven door Klant Kleijer uit huizen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik koop al jaren mijn apparatuur bij Expert om de klantvriendelijke wijze waar op je benadert wordt. Tevens is goede raad van belang. Over de service kan ik alleen maar zeggen UITSTEKEND
    Geschreven door Klant Den Hartog uit huizen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    In de winkel snel en efficiënt geholpen. Afspraken goed nagekomen. Bekwame en gezellige installateurs.
    Geschreven door Klant Visser uit huizen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    we werden prima geholpen in de winkel. En de levering thuis was perfect.
    Geschreven door Klant uit huizen op 17-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Website is informatief en duidelijk.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit huizen op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed assortiment, goede service, goede en vriendelijke bediening.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service, vriendelijk aan de telefoon en er wordt uitstekend meegedacht omdat er zoveel keuzes zijn. Snelle levering.
    Geschreven door Klant Ekelschot uit lelystad op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en snell service, en leuk dat in je eigen dorp met kennis en enthousiasme wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Van Beek uit huizen op 29-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Komen hun afspraken na, en geven de klant het vertrouwen. Er zou tijdens levering met pinapparaat worden betaald. Bij levering bleek vooraf dat er niet betaald kon worden per pinapparaat, dat gaven de bezorgers te kennen. Ik kon het digitaal overmaken.
    Geschreven door Klant op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd door Herman van Expert Huizen over de aanschaf van mijn nieuwe wasmachine. service is top! Bedankt Herman !
    Geschreven door Klant Alferink uit apeldoorn op 26-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    TV bevalt goed!
    Geschreven door Klant Jansen uit huizen op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit naarden op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service. Persoonlijke aandacht en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundigenadvies.
    Geschreven door Klant Kos uit huizen op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn bedrijf wat al meer dan 25 jaar dezelfde eigenaar heeft. Prima service en altijd een mogelijkheid om een voor beide partijen interessante prijs te onderhandelen. Bezorgers zijn vriendelijk en beleefd. Als ik weer iets nodig heb ga ik niet shoppen op internet, maar bij de lokale ondernemer kopen.
    Geschreven door Klant Querido uit huizen op 13-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Men denkt vaak dat een winkel duurder is. Onjuist onze gekochte TV was bij Expert 999? op internet bij cool bleu en andere 1249 ?
    Geschreven door Klant Barendregt uit huizen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Het is een genoegen om de Expert in Huizen binnen te lopen. Attent en correct personeel, er wordt tijd voor je genomen en ze luisteren goed naar de klant. Er worden suggesties Gedaan, maar geen loze verkooppraatjes. Ik kom gauw weer terug!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 03-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goede koelkast en ook stil ben er blij mee
    Geschreven door Klant uit hilversum op 02-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Alle aankopen die wij in het verleden hebben gedaan zijn netjes bezorgd, kundig geplaatst en ingesteld. De omruil service is goed. Geen gezeur bij vragen pof problemen , maar er wordt \'n goeie oplossing gegeven .
    Geschreven door Klant Van der Velden uit blaricum op 30-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Experts in service, advies en bezorging voor al je elektronica!
    Geschreven door Klant Walker op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer prettige winkel
    Geschreven door Klant uit blaricum op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk goed geholpen
    Geschreven door Klant uit baarn op 17-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende klantvriendelijkheid. Goede kwaliteit. Scherpe prijzen voor goede kwaliteit. Goede uitleg gebruik en bij instalinstallatie. Expert doet zijn/haar naam eer aan.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 09-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Service van Expert is fantastisch! Hier kan geen internet winkel tegenop!!
    Geschreven door Klant De Heus uit huizen op 08-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte levertijd nagekomen, monteurs vakkundig en netjes
    Geschreven door Klant uit naarden op 08-04-2020