Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (267)

  • Beoordeling: 7.3

    Zeer klantvriendelijk en service gericht
    Geschreven door Klant uit huizen op 01-08-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede prijs kwaliteitsverhouding en geweldige service
    Geschreven door Klant Janssens uit huizen op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Niet nodig omdat veel al via mondreclame de ronde doet. Nou één dan: Expert is gewoonweg een goede keuze!
    Geschreven door Klant Erbé uit huizen op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    zie eerste antwoord
    Geschreven door Klant uit huizen op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel, deskundig personeel, afspraak prima nagekomen.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 12-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is de enige in Huizen . Snel en goed.
    Geschreven door Klant uit huizen op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijke medewerkers en je wordt ook netjes behandeld.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Happy with the service
    Geschreven door Klant Button uit huizen op 16-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over de service die Expert biedt.
    Geschreven door Klant op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    prima service
    Geschreven door Klant Mulder uit huizen op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede zaak, goede service, goede prijs
    Geschreven door Klant uit laren op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    top service
    Geschreven door Klant uit bussum op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed advies en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit huizen op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen en je goed informeren over het te kopen product.
    Geschreven door Klant Kars Vlaanderen Tegelwerken uit huizen op 25-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Hele prettige winkel met goede eerlijke adviezen en prettige service.
    Geschreven door Klant uit laren op 22-04-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, de verkoper nam alle tijd om verschillende wasmachines uit te leggen en dacht met mij mee.
    Geschreven door Klant uit huizen op 19-04-2019
  • Beoordeling: 3.8

    Betere service en after sales
    Geschreven door Klant Schaap uit huizen op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert dat is een fijne winkel waar je netjes en eerlijk word geholpen, al gaat de telefoon jij bent de klant 👍😀
    Geschreven door Klant uit huizen op 18-04-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Mooie leuke winkel met goed meedenkend personeel
    Geschreven door Klant uit huizen op 18-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    goede informatie
    Geschreven door Klant uit almere op 14-04-2019
  • Beoordeling: 7.8

    goede service
    Geschreven door Klant uit huizen op 02-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Werd goed geholpen zeer mooie winkel voldoende deskundige personeel. Volgende product ga ik zeker daar weer halen
    Geschreven door Klant Lindsen uit hilversum op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Kennis van zaken. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk.
    Geschreven door Klant Kann uit huizen op 24-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed ik advies kop bij expert
    Geschreven door Klant uit huizen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer snelle service bij het leveren van de T.V. Dezelfde dag nog geleverd. Prima.
    Geschreven door Klant uit naarden op 08-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle levering. TOP
    Geschreven door Klant Dragtstra uit huizen op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Naar de website kijk ik weinig want ik weet de winkel van Expert. Als ik iets nodig heb dan ga ik naar de winkel
    Geschreven door Klant uit huizen op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima uitleg en goede service
    Geschreven door Klant uit huizen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert geeft vriendelijke en deskundige service
    Geschreven door Klant Roetman uit huizen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en bekwame verkopers
    Geschreven door Klant uit huizen op 21-02-2019