Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Ga lekker naar de winkel om iets te kopen en laat het ON-LINE even met rust. In de winkel heb je nog contact met mensen, die geven meteen antwoord op je vragen, zonder dat je weer een of andere site moet gaan zoeken en die zijn niet zo duidelijk als een LEVEND mens. Het is dus véél gezelliger en duidelijker. Bovendien, is er een lekker bakkie koffie. [alleen voor iets lekkers erbij, moet je zelf zorgen] Succes ermee !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (416)

  • Beoordeling: 10.0

    Ga lekker naar de winkel om iets te kopen en laat het ON-LINE even met rust. In de winkel heb je nog contact met mensen, die geven meteen antwoord op je vragen, zonder dat je weer een of andere site moet gaan zoeken en die zijn niet zo duidelijk als een LEVEND mens. Het is dus véél gezelliger en duidelijker. Bovendien, is er een lekker bakkie koffie. [alleen voor iets lekkers erbij, moet je zelf zorgen] Succes ermee !
    Geschreven door Klant uit \'s hertogenbosch op 31-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    aardige mensen, die zeker de gemaakte afspraken nakomen. ondernemers en personeel die hart voor de zaak hebben, en dat ook positief uitstralen. succes met de nieuwe zaak. fam van sluisveld drunen
    Geschreven door Klant Van Sluisveld uit drunen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Aardige verkopers met kennis van zaken. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Kivit uit \'s-hertogenbosch op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 16-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    TV gekocht hopen daar veel kijk plezier van hebben
    Geschreven door Klant Vos uit \'s-hertogenbosch op 13-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en nette mensen
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 13-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed bediend en aflevering was goed geregeld.
    Geschreven door Klant Stoop uit den bosch op 12-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Super goede winkel
    Geschreven door Klant uit hedel op 12-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundige hulp en goede service. Fijne winkel om te kopen.
    Geschreven door Klant Smits uit s\'hertogenbosch op 29-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou expert aan raaien aan mijn vrienden en fam,omdat het zo vriendelijke mensen zijn en geen vraag is hun te veel ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Boumans uit \'s-hertogenbosch op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede uitleg over de producten en wordt met veel enthousiasme verteld. Ook nemen ze echt de tijd voor je! Zo hoort het, klantvriendelijkheid en servicegericht.
    Geschreven door Klant Kraamer uit \'s-hertogenbosch op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Je word er prima geholpen en deskundig personeel .
    Geschreven door Klant Kipping uit \'s-hertogenbosch op 27-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ze zijn vriendelijk en goed geschoold
    Geschreven door Klant Van der Velden uit vinkel op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Aandacht voor de klant, en product kennis eerlijk over product.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 21-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende verkopers en uitstraling winkel zeer mooi.
    Geschreven door Klant De Bruin uit nuland op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Heb al meerdere dingen hier gekocht , en ben daar goed over tevreden. Daarom beveel ik EXPERT helftheuvel den Bosch van harte aan
    Geschreven door Klant Geurts uit \'s-hertogenbosch op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goed
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Blij met mijn aankoop en ik ben heel erg goed geholpen door de medewerkers. Fantastische service! Aanrader.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 05-06-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ben vriendelijk geholpen door de medewerker. Ik had een staafmixer gekocht. Bij thuiskomst was de inhoud van de doos niet compleet. Ben toen terug gegaan naar de winkel en kreeg een complete nieuwe doos met staafmixer mee.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit \'s-hertogenbosch op 23-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Filips is goed.
    Geschreven door Klant De Veer uit rosmalen op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    goede service correcte levering kan expert aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Dinther uit lith op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    expert voor ons de beste
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    ik schrijf liever geen review
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 07-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Je word altijd netjes geholpen als je advies wilt, je dat ook op een goede manier krijgt. Iedereen is altijd super vriendelijk. Komen er al jaren
    Geschreven door Klant Van Alebeek uit \'s-hertogenbosch op 06-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goed betrouwbaar en deskundige hulp
    Geschreven door Klant Schoone uit \'s-hertogenbosch op 24-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    accuraat afhandelen van vragen en indien nodig persoonlijke hulpverlening bij eventuele problemen tussen fabrikant en klant
    Geschreven door Klant Anemaat uit \'s-hertogenbosch op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    bvt
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 11-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    heel goede service en afspraken
    Geschreven door Klant Verhoeven uit \'s-hertogenbosch op 01-04-2019