Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Ik krijg uitgebreide informatie van het product waar ik naar vraag en dan krijg ik van hun de vraag hoe vaak ik het gebruik. En dan laat hij/zij het assortiment zien. Mocht het gevraagde er niet bij staan dan word het besteld, en bij binnenkomst word ik gebeld of gemaild.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (571)

  • Beoordeling: 9.8

    Ik krijg uitgebreide informatie van het product waar ik naar vraag en dan krijg ik van hun de vraag hoe vaak ik het gebruik. En dan laat hij/zij het assortiment zien. Mocht het gevraagde er niet bij staan dan word het besteld, en bij binnenkomst word ik gebeld of gemaild.
    Geschreven door Klant uit s-hertogenbosch op 11-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima werk
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben al jaren klant van Expert en blijf dat. Goede service en klantvriendelijkheid hebben zij hoog in het vaandel
    Geschreven door Klant Matthijssen uit \'s-hertogenbosch op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Keurige winkel, goede keuze mogelijkheden en deskundig personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant Esch uit rosmalen op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert op helftheuvel in den Bosch heeft zeer klantvriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over de service. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken
    Geschreven door Klant Van Neel uit \'s-hertogenbosch op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel helemaal niks mis mee kom er graag als ik wat nodig heb .goede parkeergelegenheid
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit \'s-hertogenbosch op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service, voor, tijdens en na aankoop! Dat zie je niet vaak meer. Uitstekende mensen!
    Geschreven door Klant Van der Zee uit \'s-hertogenbosch op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Meeuwissen uit oss op 18-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ben weer zeer goed geholpen fijn mensen die komen bezorgen ,netjes bekwaam
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een nette en heel vriendelijke zaak Je kunt er met je vragen altijd terecht en je wordt dan goed behandeld
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    ik vond dat de montuursmiddags goed op tijd was en mij goed alles uit legde van de afstand bediening tot aan de televiesie
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Wij worden altijd goed geholpen bij alles wat we kopen en zijn al wel 35 jaar klant altijd goede spullen en goede servise
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit maastricht op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Deskundig en persoonlijk advies. Goede service.
    Geschreven door Klant Pijnenburg uit engelen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Meer dan service alleen
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Een zeer goed advies en service
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Kundig personeel
    Geschreven door Klant Faber uit \'s-hertogenbosch op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik vind het echt een fam bedryf waar mensen zich snel thuis voelen
    Geschreven door Klant Van Gulik uit \'s-hertogenbosch op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft altijd uitstekende service. Het personeel is ook zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    De deskundigheid is prima er word meegedacht en altijd wel een oplossing voor iets gevonden.
    Geschreven door Klant Gulik uit \'s-hertogenbosch op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Bosch wasmachine wast uitstekend en is stil. Jammer dat er geen lampje in de trommel zit.
    Geschreven door Klant Van Tiel uit \'s-hertogenbosch op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    gereageerd via markt plaats, goed behandeld en we konden het product snel op halen. daarna nog gebeld voor uitleg en we waren goed geholpen.bedankt voor de goede service.
    Geschreven door Klant Verbeek uit giessen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geregeld! Goed advies en eerlijke prijs.
    Geschreven door Klant uit berlicum op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk personeel sonos arc zwart was niet leverbaar was mij bekend mij wel goed op de hoogte gehouden en toen die leverbaar was mij ook meteen gebeld en een dag later geleverd goede service en goed bereikbaar
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Hele fijne zaak. Jason heeft veel moeite voor ons gedaan het juiste product te vinden en de leverancier was heel correct, dacht mee en was heel behulpzaam. Wij kopen altijd bij Epert van Erp en zullen dat ook zeker blijven doen
    Geschreven door Klant Van der Vorst uit \'s-hertogenbosch op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    De gehele verkoop voldeed volledig aan mijn verwachtingen, goede service, goed geïnstalleerd bij levering, perfecte uitleg en leuke gozer in de omgang. De geleverde tv en Bue Ray zijn geld meer dan waard, uitstekende kwaliteit, zal zeker bij een volgende aankoop bij Expert terug komen
    Geschreven door Klant Van Putten, uit veghel op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice.
    Geschreven door Klant Heuvel uit nederhemert op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Service top
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer goed geholpen door deskundige en betrokken medewerker. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb alleen maar positieve ervaringen met expert. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. TOP.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit \'s-hertogenbosch op 15-02-2021