Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.9

Het wordt goed opgelost en ze doen goed hun best

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (430)

  • Beoordeling: 6.9

    Het wordt goed opgelost en ze doen goed hun best
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 03-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Valentijn uit vlijmen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie overzichtelijke winkel personeel staat open voor als je vragen hebt .en er word je niks aan gepraat gewoon een fijne winkel.
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit \'s-hertogenbosch op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon perfect
    Geschreven door Klant Hendriks uit \'s-hertogenbosch op 19-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 18-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    NETTE MENSEN, SUPER SERVICE. GOED ADVIES. BEHULPZAAM, REGELMATIG MOOIE AANBIEDINGEN.
    Geschreven door Klant Van Den Hurk uit geffen op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Eerst leveren!!!
    Geschreven door Klant Luijten uit vlijmen op 10-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goed
    Geschreven door Klant Broeren uit \'s-hertogenbosch op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    nette winkel goede uitleg en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Top service voor een prima prijs 🥇
    Geschreven door Klant Brasserie De Helftheuvel uit \'s-hertogenbosch op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Behulpzaam, vriendelijk en vaardiog personeel. Zeer goed geholpen en op de hoogte gehouden van de levering.
    Geschreven door Klant Van Bers uit den bosch op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Wij vinden deze zaak fijner zeker omdat het niet zo\'n supergrote winkel is. Wij voelen ons hier prettiger bij!
    Geschreven door Klant Voets uit sint michielsgestel op 07-11-2019
  • Beoordeling: 6.9

    niet voor zo\'n simpele bestelling, toch?
    Geschreven door Klant Beerens uit \'s-hertogenbosch op 01-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden. Correcte handel
    Geschreven door Klant Hees uit zaltbommel op 25-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ga lekker naar de winkel om iets te kopen en laat het ON-LINE even met rust. In de winkel heb je nog contact met mensen, die geven meteen antwoord op je vragen, zonder dat je weer een of andere site moet gaan zoeken en die zijn niet zo duidelijk als een LEVEND mens. Het is dus véél gezelliger en duidelijker. Bovendien, is er een lekker bakkie koffie. [alleen voor iets lekkers erbij, moet je zelf zorgen] Succes ermee !
    Geschreven door Klant uit \'s hertogenbosch op 31-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    aardige mensen, die zeker de gemaakte afspraken nakomen. ondernemers en personeel die hart voor de zaak hebben, en dat ook positief uitstralen. succes met de nieuwe zaak. fam van sluisveld drunen
    Geschreven door Klant Van Sluisveld uit drunen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Aardige verkopers met kennis van zaken. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Kivit uit \'s-hertogenbosch op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 16-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    TV gekocht hopen daar veel kijk plezier van hebben
    Geschreven door Klant Vos uit \'s-hertogenbosch op 13-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en nette mensen
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 13-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed bediend en aflevering was goed geregeld.
    Geschreven door Klant Stoop uit den bosch op 12-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Super goede winkel
    Geschreven door Klant uit hedel op 12-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundige hulp en goede service. Fijne winkel om te kopen.
    Geschreven door Klant Smits uit s\'hertogenbosch op 29-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou expert aan raaien aan mijn vrienden en fam,omdat het zo vriendelijke mensen zijn en geen vraag is hun te veel ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Boumans uit \'s-hertogenbosch op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede uitleg over de producten en wordt met veel enthousiasme verteld. Ook nemen ze echt de tijd voor je! Zo hoort het, klantvriendelijkheid en servicegericht.
    Geschreven door Klant Kraamer uit \'s-hertogenbosch op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Je word er prima geholpen en deskundig personeel .
    Geschreven door Klant Kipping uit \'s-hertogenbosch op 27-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ze zijn vriendelijk en goed geschoold
    Geschreven door Klant Van der Velden uit vinkel op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Aandacht voor de klant, en product kennis eerlijk over product.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 21-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende verkopers en uitstraling winkel zeer mooi.
    Geschreven door Klant De Bruin uit nuland op 20-06-2019