Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Beekmans 9.7

Deskundig advies en heel klantvriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (386)

  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig advies en heel klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Beekmans uit nieuwkuijk op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    bij Expert kopen is altijd goed kopen
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Al jaren klant bij Expert voor witgoed. Uitstekende afhandeling en bezorging maar ook beroep doen op garantie loopt uitstekend. Daarnaast een prima winkel bij mij om de hoek. Kleine ICT-onderdelen (bijv. netwerken) zijn makkelijk te krijgen en op voorraad. Indien niet wordt deze direct bestelt en thuis afgeleverd. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Boekholt uit \'s-hertogenbosch op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Doe ik wel mondeling,mond tot mond reclame
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede website
    Geschreven door Klant Elberse uit vught op 30-01-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Wil ik niet
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-01-2019
  • Beoordeling: 7.7

    dat is de keuze van de mensen zelf
    Geschreven door Klant De Vet uit \'s-hertogenbosch op 22-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en houden zich netjes aan de afspraak Geven ook aan dat je niet verplicht bent een duurdere machine te kopen
    Geschreven door Klant Van Laarhoven uit \'s-hertogenbosch op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant Toren uit drunen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik was heel tevreden over de snelle levering en dat zo net voor de Kerstdagen.
    Geschreven door Klant Van Loon uit oss op 10-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Duijts uit \'s-hertogenbosch op 10-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    goede actie\'s, deskundig personeel, men komt na wat er beloofd wordt, en een goede service, en zijn niet flauw met een deal ten gunste van de klant.
    Geschreven door Klant Van de Weijenberg uit \'s-hertogenbosch op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Laat je wensen door expert tot praktische uitvoering brengen.
    Geschreven door Klant Llop uit oudheusden op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    het is zeer goed ,klant vriedelijk.en heel goed uit leg geven over het produck wat je koop.
    Geschreven door Klant Zeep Van Der Weide uit waalwijk op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    komt afspraken na
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant Rutten uit \'s-hertogenbosch op 20-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen maar zeggen dat Expert een goede winkel is
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer ervaren medewerkers Vriendelijk en zeer goede service
    Geschreven door Klant Eigenwijs Eten & Drinken uit schijndel op 12-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    goede service van de medewerkers zowel den bosch als maastricht goede uitleg en is er iets niet dan zoeken ze het op voor degene
    Geschreven door Klant Blanker uit \'s-hertogenbosch op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    GOEDE ZAAK /WINKEL
    Geschreven door Klant Puyman uit vlijmen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 6.8

    .....
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    ik heb al veel producten gekocht bij Expert. Desondanks is het moeilijk korting te bedingen als alleen de stuntaanbiedingen voor iedereen. Voor de rest ben ik uitermate tevreden over Expert en zal in principe mijn aanschaffingen bij jullie kopen. MvG Ton Matthijssen
    Geschreven door Klant Matthijssen uit \'s-hertogenbosch op 13-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben in de winkel goed geholpen met de keuze voor een koelkast. Leuke en vlotte en vriendelijke medewerker die goed op de hoogte was van het assortiment. Aflevering was op tijd en de monteur heeft alles netjes gemonteerd.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 09-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, met enthousiast personeel en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit nuland op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Klantenservice is zeer hoog
    Geschreven door Klant Ozkan uit \'s-hertogenbosch op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel en service en ook nog eens betaalbaar
    Geschreven door Klant Serraarens uit drunen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige mensen met verstand van zaken. Prima service. Geweldige bezorging ; netjes op tijd en vakkundig geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Het is net personeel, goede ervaringen, alles wordt netjes uitgelegd. Goede service!!, dus wij raden een koop via expert zeker aan!
    Geschreven door Klant uit berlicum op 14-09-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb bewust gekozen voor Expert omdat ik daar in het verleden eerder apparatuur had gekocht en klantvriendelijk en deskundig werd geholpen. Dat was ook dit keer zeker het geval. Bovendien biedt Expert een prima prijs/kwaliteit (de TV was zelfs goedkoper dan bij de grote ketens zoals Mediamarkt) en bovendien biedt Expert een goede service (complete installatie tegen een alleszins redelijke prijs).
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 03-09-2018