Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Dinther 9.2

goede service correcte levering kan expert aanbevelen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (395)

  • Beoordeling: 9.2

    goede service correcte levering kan expert aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Dinther uit lith op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    expert voor ons de beste
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    ik schrijf liever geen review
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 07-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Je word altijd netjes geholpen als je advies wilt, je dat ook op een goede manier krijgt. Iedereen is altijd super vriendelijk. Komen er al jaren
    Geschreven door Klant Van Alebeek uit \'s-hertogenbosch op 06-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goed betrouwbaar en deskundige hulp
    Geschreven door Klant Schoone uit \'s-hertogenbosch op 24-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    accuraat afhandelen van vragen en indien nodig persoonlijke hulpverlening bij eventuele problemen tussen fabrikant en klant
    Geschreven door Klant Anemaat uit \'s-hertogenbosch op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    bvt
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 11-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    heel goede service en afspraken
    Geschreven door Klant Verhoeven uit \'s-hertogenbosch op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig advies en heel klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Beekmans uit nieuwkuijk op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    bij Expert kopen is altijd goed kopen
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Al jaren klant bij Expert voor witgoed. Uitstekende afhandeling en bezorging maar ook beroep doen op garantie loopt uitstekend. Daarnaast een prima winkel bij mij om de hoek. Kleine ICT-onderdelen (bijv. netwerken) zijn makkelijk te krijgen en op voorraad. Indien niet wordt deze direct bestelt en thuis afgeleverd. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Boekholt uit \'s-hertogenbosch op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Doe ik wel mondeling,mond tot mond reclame
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede website
    Geschreven door Klant Elberse uit vught op 30-01-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Wil ik niet
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-01-2019
  • Beoordeling: 7.7

    dat is de keuze van de mensen zelf
    Geschreven door Klant De Vet uit \'s-hertogenbosch op 22-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en houden zich netjes aan de afspraak Geven ook aan dat je niet verplicht bent een duurdere machine te kopen
    Geschreven door Klant Van Laarhoven uit \'s-hertogenbosch op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant Toren uit drunen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik was heel tevreden over de snelle levering en dat zo net voor de Kerstdagen.
    Geschreven door Klant Van Loon uit oss op 10-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Duijts uit \'s-hertogenbosch op 10-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    goede actie\'s, deskundig personeel, men komt na wat er beloofd wordt, en een goede service, en zijn niet flauw met een deal ten gunste van de klant.
    Geschreven door Klant Van de Weijenberg uit \'s-hertogenbosch op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Laat je wensen door expert tot praktische uitvoering brengen.
    Geschreven door Klant Llop uit oudheusden op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    het is zeer goed ,klant vriedelijk.en heel goed uit leg geven over het produck wat je koop.
    Geschreven door Klant Zeep Van Der Weide uit waalwijk op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    komt afspraken na
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant Rutten uit \'s-hertogenbosch op 20-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen maar zeggen dat Expert een goede winkel is
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer ervaren medewerkers Vriendelijk en zeer goede service
    Geschreven door Klant Eigenwijs Eten & Drinken uit schijndel op 12-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    goede service van de medewerkers zowel den bosch als maastricht goede uitleg en is er iets niet dan zoeken ze het op voor degene
    Geschreven door Klant Blanker uit \'s-hertogenbosch op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    GOEDE ZAAK /WINKEL
    Geschreven door Klant Puyman uit vlijmen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 6.8

    .....
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-11-2018