Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant - Ballij 10.0

Netjes geholpen in de winkel met een goede uitleg, afleveren was ook perfect.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (603)

  • Beoordeling: 10.0

    Netjes geholpen in de winkel met een goede uitleg, afleveren was ook perfect.
    Geschreven door Klant - Ballij uit \'s-hertogenbosch op 30-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    betrouwbaar vriendeijk en weten waar ze mee bezig zijn.
    Geschreven door Klant uit valkenswaard op 29-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    fijne winkel goed personeel
    Geschreven door Klant De Vet uit \'s-hertogenbosch op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    goede service
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 21-07-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Sorry, daar ben ik niet zo handig in.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed geholpen nette bezorgen an alles prefect geplaatst en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit geffen gem maasdonk op 19-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    weet niet
    Geschreven door Klant Babock uit \'s-hertogenbosch op 15-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Dit is een winkel met uitstekend en bekwaam personeel. Vooral de heer René Valk is hier een grote speler in. Met een zeer goed gevoel doe je hier je aankopen! Chapeau.
    Geschreven door Klant Hoop uit oisterwijk op 02-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert helftheuvel waren kundig en zeer vriendelijk bij het geven van advies. Gemaakte afspraak werd tot in de puntjes nagekomen
    Geschreven door Klant Turenhout uit \'s-hertogenbosch op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit burgh haamstede op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Liever kopen in expert winkel dan via internet
    Geschreven door Klant Van der Kallen uit \'s-hertogenbosch op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Erg vriendelijk geholpen en goed advies, we werden goed op de hoogte gehouden i.v.m. de huidige vertraging vanuit Siemens. Met ophalen hielp de mederwerker met een steekwagen de producten in te laden. Bedankt voor de service.
    Geschreven door Klant Breakout Room uit \'s-hertogenbosch op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert: de juiste keuze!
    Geschreven door Klant uit cromvoirt op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service, vriendelijke verkoper aan de telefoon. Vaatwasser werd netjes tot in de auto afgeleverd. Prima.
    Geschreven door Klant uit chaam op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Niet alleen goede service bij verkoop maar ook als je later komt voor service.
    Geschreven door Klant Houet uit \'s-hertogenbosch op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Expert den bosch. Goede expertise en adequaat gehandeld waardoor wij snel over ons gevraagd product konden beschikken
    Geschreven door Klant Schalken uit \'s-hertogenbosch op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Top winkel .
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 08-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    goed en snel geregelt
    Geschreven door Klant Kippie uit \'s-hertogenbosch op 27-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Jammer dat het product bij de toeleverancier van Expert niet goed leverbaar was. Daardoor duurde de bestelling 5 weken. Expert hield mij regelmatig goed op de hoogte over de voortgang.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en zeer vakbekwame medewerkers. Adviseren je goed, praten je niets aan. Komen zeer vertrouwd over.
    Geschreven door Klant Van Grinsven uit ,s-hertogenbosch op 22-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Super goede winkel en prima service
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 19-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Shmotki uit \'s-hertogenbosch op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Niet verder zoeken, meld je bij Expert Van Erp en je bent tevreden over je aankoop.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ervaringen vriendelijk personeel en goede bezorging.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De installatie verzorgd door een echte Topper. Zou door directie respectvoller behandeld moeten worden.
    Geschreven door Klant Van Wijnen uit hedel op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed en vriendelijk personeel goede uitleg van het product
    Geschreven door Klant Mijdam uit \'s-hertogenbosch op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Er wordt goed advies gegeven door deskundig personeel. Afspraken worden na gekomen.
    Geschreven door Klant Klerkx uit \'s-hertogenbosch op 01-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en deskundige behandeling, je voelt je thuis bij expert
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Helftheuvelpassage gewoon goed in wat ze doen. Chapeau!
    Geschreven door Klant Hoop uit oisterwijk op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Alles goed bij jullie
    Geschreven door Klant Leenen uit \'s-hertogenbosch op 23-04-2021