Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Klant vriendelijk, professioneel en goed product

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (104)

  • Beoordeling: 8.7

    Klant vriendelijk, professioneel en goed product
    Geschreven door Klant uit zutphen op 19-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede producten tegen redelijke prijs. Goede service. Kom er al jaren en heb daar nog nooit spijt van gehad. Blij met de nieuw aangeschafte TV.
    Geschreven door Klant Haasdijk uit zutphen op 13-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    voor nu vind ik dit lastig. Ik kom graag in jullie zaak, maar wil wel de volgende keer het gevoel krijgen als individu te worden gezien en niet als : zo zijn nu eenmaal onze regels!
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Mijn ervaring met Expert is uitstekend. Goede voorlichting en prima service. Komen gemaakte afspraken na.
    Geschreven door Klant Hens uit warnsveld op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Expert, zijn naam waardig
    Geschreven door Klant Helmich uit zutphen op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Aanbeveling filiaal Zutphen/Baak, goed geïnformeerd en zo besloten om bij expert te kopen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede hulp bij verzekering van mijn wasmachine en goede service bij het instaleren van een nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant Hiddink uit zutphen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 4.5

    Al gedtuurd
    Geschreven door Klant uit zutphen op 23-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prettig geholpen in Zutphen met deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 11-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Wij kopen graag bij de lokale winkels en in dit geval dus bij Expert in Zutphen. Prima winkel. fijne bediening en service.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit zutphen op 05-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Al vaker gekocht bij expert, zowel online als in de winkel. Helemaal ok!!
    Geschreven door Klant uit zutphen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Op dit moment is het geven van een review niet goed voor jullie klandizie. We proberen het met de winkel op te lossen.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 30-08-2018
  • Beoordeling: 7.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit zutphen op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel en goede service
    Geschreven door Klant Slot uit warnsveld op 02-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 31-07-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Veel keus, behulpzaam in de keuze
    Geschreven door Klant uit zutphen op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima levering en service. Alles volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Gorter Interieur uit zutphen op 10-07-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Laat je door de snelle, koele, afstandelijke, zakelijke afhandeling niet van de wijs brengen. Krijg geen gevoel van haast. Blijf de vragen stellen die je hebt.(betreft niet alle medewerkers)
    Geschreven door Klant Verboom uit zutphen op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    voldoende keus , prima geholpen door verkoper ,prijs product goed . kortom aan te bevelen .
    Geschreven door Klant Bentum uit zutphen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige verkopers. Vriendelijk te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit zutphen op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Zijn al jaren klant. Dat zegt denken wij wel genoeg
    Geschreven door Klant uit gorssel op 24-05-2018
  • Beoordeling: 3.2

    Ik ga nooit meer naar Expert. Heb een rot goedkoope stofzuiger gekocht. Moest zak laten bestellen. Medewerker heb verkeerde zak besteld. 1 ,5 week niet kon stofzuigen. Nu weer verkeerde zak. Ben niet terug gegaan. Voortan Media Markt. Ik ben toch niet Gek.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 17-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    ikwas tevreden afsraak goed na gekomen
    Geschreven door Klant Bobbink uit zutphen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, deskundige medewerkers. Sympathieke meedenkers en prima service. Aanrader!
    Geschreven door Klant Vrakking uit zutphen op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service. Klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit zutphen op 18-04-2018
  • Beoordeling: 7.9

    goede zakelijke benadering
    Geschreven door Klant uit zutphen op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Zowel in de winkel als thuis met installeren kregen we goede uitleg. Jammer dat het koppel probleem tijdens de verkoop niet aan de orde kwam.
    Geschreven door Klant Geel uit warnsveld op 12-04-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Je wordt zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Eliesen is een vertrouwd en vooral prettig adres om zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant Wijnhoven uit warnsveld op 29-03-2018