Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Spaan 9.7

Ben een tevreden mens met mijn ETNA combimagnetron Heb er veel plezier en gemak van.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (206)

  • Beoordeling: 9.7

    Ben een tevreden mens met mijn ETNA combimagnetron Heb er veel plezier en gemak van.
    Geschreven door Klant Spaan uit brummen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Was zeer tevreden met de servise
    Geschreven door Klant uit eefde op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Heel vriendelijk aan de telefoon ..denken mee oplossingsrichtingen en geweldig snelle thuislevering !
    Geschreven door Klant Izeboud uit zutphen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Genoeg aangegeven verder geen interesse om nog meer in te vullen
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Er was een klein probleem bij de bezorging . Dezelfde dag prima opgelost.
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    ruime keuze, service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit zutphen op 22-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ik had 2 oude koelkasten in retour voor 1 nieuwe eb n die werden zonder probleem meegenomen door de vriendelijke bezorger. Top!
    Geschreven door Klant Wouda uit zutphen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Ik plaatste bij Eliesen in Zutphen een telefonische order, en werd goed en fijn te woord gestaan, de afhandeling was ook goed
    Geschreven door Klant Stokkink uit lochem op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Heb een asus vivobook 15 gekocht. Een uitstekend product. De service was top en snel. De levering was snel. En de kwaliteit en prijsklasse is zeer goed! Zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant Frusch uit elsloo lb op 11-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    zoals ik het gedurende de laatse 20 jaar gewend ben geeft Expert Eliesen in Zutphen een uitstekende service
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    De afpersten moeten nog Geleverd worden
    Geschreven door Klant uit zutphen op 06-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Het bedrijf komt de afspraak netjes na...
    Geschreven door Klant uit zutphen op 03-02-2021
  • Beoordeling: 5.6

    ze moete beter opletten
    Geschreven door Klant uit zutphen op 31-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Wij kopen bijna al jaren onze apparatuur bij Expert in zwolle zuid. En zijn altijd zeer tevreden over personeel, service en vriendelijkheid
    Geschreven door Klant Reinders uit zwolle op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn meerdere keren prima en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Groot uit warnsveld op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit medemblik op 22-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant uit santpoort-noord op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De service is prima. Er werd goed meegedacht hoe ik mijn VVV bon kon verzilveren. Dit kon niet via de website.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker in deze tijd van de Lockdown, is het belangrijk dat je telefonisch naar je gehoord wordt. Fijn contact, om een volgende keer weer te bellen of hopelijk toch weer naar de winkel. Clemens
    Geschreven door Klant Wiggers uit zutphen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zie begin.
    Geschreven door Klant Wijkhuizen uit warnsveld op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn al jaren vaste klant bij expert. Wij hebben uitstekende ervaring met levering, aansluit service en de deskundigheid van de monteur.
    Geschreven door Klant Van Laar uit zutphen op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige medewerkers, duidelijke afspraken en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Sonos producten besteld. Uitstekende keus. Beste kwaliteit
    Geschreven door Klant Van Der Kwast uit ommen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon heel goed
    Geschreven door Klant uit zutphen op 09-01-2021
  • Beoordeling: 6.7

    prima winkel die in tijden van corona toch service probeert te verlenen, hoe moeilijk ook
    Geschreven door Klant uit teuge op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service, goede prijs
    Geschreven door Klant uit deventer op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Van keuze tot plaatsing alles uitstekend geregeld en uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Van Rijsewijk uit duiven op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Tevreden over de benadering en communicatie van de winkelmedewerker.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 04-01-2021