Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

We hebben deskundig advies gekregen bij het vinden van een stofzuiger.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 8.9

    We hebben deskundig advies gekregen bij het vinden van een stofzuiger.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 22-09-2021
  • Beoordeling: 1.0

    Blijf ver van Expert. Ze bombarderen je met emails zelfs als je er nooit wat hebt gekocht.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 14-09-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en deskundig
    Geschreven door Klant uit zutphen op 13-09-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Expert Zutphen is een prettige zaak met vakkundig personeel. Wij kopen er onze tv\'s koelkast en wasmachine al meer dan 30 jaar. Dat zegt genoeg! Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Westerink uit eefde op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Kwaliteit bewuste winkel met veel keus
    Geschreven door Klant Ter Horst uit zutphen op 09-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle reactie, medewerker komt afspraken na en denkt mee. Fijn en snel geholpen
    Geschreven door Klant Rabe uit doetinchem op 07-09-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik heb mijn product telefonisch besteld en verder per e-mail bestel- en betaalproces afgerond. Dit verliep heel efficiënt. Ik had het product de dag erna in huis. Alleen jammer dat post.nl het pakket gewoon tegen mijn voordeur gezet heeft toen ik niet thuis was terwijl ervoor getekend moest worden.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 16-08-2021
  • Beoordeling: 5.8

    Is goed. Alleen altijd bij hoogste prijzen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Alles goed
    Geschreven door Klant Jansen uit brummen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    deze tablet van Samsung en gekocht bij Expert bij iedereen aan te bevelen!
    Geschreven door Klant Worm uit brummen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Kobo H2O is prettig in het gebruik. Ook door het grotere scherm en de mogelijkheid om een los hoesje als standaard te gebruiken.
    Geschreven door Klant Smulders uit zutphen op 23-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Allereerst de vragen over onze keuze product, daarna uitgebreide informatie en mogelijke alternatieven laten zien.
    Geschreven door Klant Lucas uit zutphen op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldig personeel.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Sorry. Toch een opmerking, wees niet al te gretig met de uitnodigingen voor dit soort feedeedback. Je wilt gewoon iets kopen, betalen en dan niet worden bestookt met vragen.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 16-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    ?
    Geschreven door Klant uit zutphen op 13-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede levering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Kunst uit gorssel op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk personeel. en vlotte afhandeling
    Geschreven door Klant uit zutphen op 06-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prachtige ruime en rustige winkel. Voldoende keus in alle zaken
    Geschreven door Klant Ter Horst uit zutphen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vakkundig geholpen bij het uitzoeken van een laptop een goede uitleg over de laptop.Vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Wiskamp uit baak op 02-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel; goede service; bereid tot meedenken. Leveren snel en met voorkeur voor leveringsdatum.
    Geschreven door Klant Leger Des Heils Zutphen uit zutphen op 01-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte kennis van zakeb en hele goede service
    Geschreven door Klant Nijkamp uit zutphen op 08-06-2021
  • Beoordeling: 4.4

    Prima product maar voel me behoorlijk opgelicht w.b. het tarief voor installatie. Afgesproken was 70 euro per uur en dat bleek bij levering ineens 140 euro per uur te zijn omdat het tarief per persoon bleek te gelden. Dat was me niet verteld, en dat die grote afzuigkap niet door een persoon kon worden opgehangen was van het plaatje al helder, dat wist de verkoper ook, dus hij had direct 140 euro per uur moeten zeggen.
    Geschreven door Klant De Jong uit zutphen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.9

    een aantal malen NVT vermeld aangezien het product nog bezorgd moet worden.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ga zo door.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 20-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    wij zijn zeer tevreden over onze aankopen bij expert, medewerkers die meedenken, wij kopen hier al meer dan 30 jaar onze producten
    Geschreven door Klant uit zutphen op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is van oudsher een betrouwbaar adres
    Geschreven door Klant uit eefde op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    De winkel is prettig en overzichtelijk. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen er graag.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit zutphen op 30-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    niet
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ben een tevreden mens met mijn ETNA combimagnetron Heb er veel plezier en gemak van.
    Geschreven door Klant Spaan uit brummen op 06-04-2021