Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Herkert 7.3

Prima geregeld! Geen aanmerkingen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (377)

  • Beoordeling: 7.3

    Prima geregeld! Geen aanmerkingen
    Geschreven door Klant Herkert uit zutphen op 24-02-2024
  • Beoordeling: 6.4

    Slechte service in winkel. Op maandag product besteld en vrijdags zelf gebeld of het al binnen was. Zeggen ze we hebben op woensdag gebeld, terwijl dit niet zo was.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 14-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit zutphen op 13-02-2024
  • Beoordeling: 7.0

    nette winkel met aardig en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Leussen uit zutphen op 08-02-2024
  • Beoordeling: 7.6

    We hadden wel wat algemene uitleg bij de plaatsing van de wasmachine verwacht .Er werd tegen mijn man gezegd \" het boekje ligt er boven ook bij \" Dat was het !
    Geschreven door Klant Huetink uit zutphen op 06-02-2024
  • Beoordeling: 4.0

    Slechte service (te laat bezorgd).
    Geschreven door Klant Cherqaoui uit zutphen op 03-02-2024
  • Beoordeling: 7.8

    \'Mijn vrouw was op zoek naar een steelstofzuiger. Gezien de ruime keuze die in winkel voorradig is, is het wel net zo prettig dat een medewerker de tijd neemt in de mogelijkheden van de verschillende produkten. Dan maakt het komen tot een definitieve keuze het wel net zo makkelijk. Mooie winkel, ruim assortiment, prettige/vriendelijke medewerkers met een goed aansluitend advies.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Ruime keus, kwaliteitsmerken zoals Bosch, Siemens, AEG, deskundig personeel. Helaas geen oog voor klantenkorting bij bedragen van meer dan 2000 euro. Zeker als de gemiddelde marge rond de 20% is en de klant niks gunnen. Maar zo verloopt het spel nu eenmaal. In Zutphen is Expert de enige aanbieder. Welke andere is dan te bezoeken?
    Geschreven door Klant Duykers uit eefde op 05-01-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer goede onderlinge communicatie en vlot en duidelijk advies in een straal van 8 km. Wat wil een mens nog meer.
    Geschreven door Klant Jeronimus uit almen op 04-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel goed advies
    Geschreven door Klant Van Raaij uit zutphen op 26-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    De winkel waar je moet zijn
    Geschreven door Klant Vreman uit zutphen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    ik kan Expert Eliesen in Zutphen van harte aanbevelen
    Geschreven door Klant Beijer uit zutphen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 2.5

    Meer dan 2 maanden wachten op de bestelling winkelier zeer klantonvriendelijk
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant Van Brink uit warnsveld op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.2

    De eerste hulp bij aankoop was heel goed. Toen ik het product kwam halen met de auto had ik iets meer hulp verwacht van de (een andere) medewerker.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.0

    Goede laptop wat ik er nu van zie.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 24-11-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Perfect Zeker aankoop doen bij expert
    Geschreven door Klant Milani Care uit huizen op 15-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Als klant ben ik zeer tevreden zoals ze {personeel.....]mij altijd helpen. Dank! Harte groet, Silvie Corneille Pals.
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 10-11-2023
  • Beoordeling: 1.0

    De tv die ik hebt gekocht was een showroom model terwijl de verkoper heeft aangegeven dat het een nieuwe was. Jammer dat het een liegende verkoper was, rood aanlopend terwijl ik hem met het feit constateerde en hij nog steeds volhield dat het een nieuwe was, zat geen folie op het oled scherm, verpakking was open geweest en hij moest uit de doos waar ik bij was, erg wantrouwende flut verkoper en een kansloze zaak van expert. Erg jammer dat de professionaliteit ver te zoeken was! En maar volhouden dat het een nieuwe tv uit de doos was. Schandalig dat een verkoper liegt over een product
    Geschreven door Klant uit kampen op 08-11-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Ik kocht achtereen een kleine elektrische kachel, een Miele stofzuiger. Ik kwam 2x met een kapotte Inventum elektrische deken. In alle gevallen werd ik prima tewiird gestaan en geholpen.
    Geschreven door Klant uit joppe op 07-11-2023
  • Beoordeling: 7.2

    expert is voor mij interessant vanwege het full service concept. binnen 1 week een electricien thuis. ergens anders moet je maanden wachten. de elecricien heeft vakwerk geleverd.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Goed bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel. Goede service. Laten we zuinig zijn op deze winkel.
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 06-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Extra steun om een goede keuze te kunnen maken is te vinden bij expert
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 30-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zie vorige invulveld
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ouderwets naar de winkel gaan en advies krijgen, blijkt voor ons toch wel veel beter te werken dan die eindeloze stroom aan reviews en tegenstrijdige berichten op internet
    Geschreven door Klant uit almen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Top service!
    Geschreven door Klant Mooi uit eefde op 01-09-2023
  • Beoordeling: 9.3

    In andere expert winkel Krimpen a/d IJssel niet meer aanwezig en de manager heeft gebeld naar collega in Zutphen die de bestelling via DHL/Post.be heel snel hebben bezorgd in België. Goede service tussen de filialen en klant.
    Geschreven door Klant uit turnhout op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn heel plezierig geholpen in raad en daad , ook over een klacht van eeneerder gekocht product.
    Geschreven door Klant Geel uit warnsveld op 28-08-2023
  • Beoordeling: 9.1

    goede service
    Geschreven door Klant Krimp uit zutphen op 28-08-2023