Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

De service is prima. Er werd goed meegedacht hoe ik mijn VVV bon kon verzilveren. Dit kon niet via de website.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (188)

  • Beoordeling: 10.0

    De service is prima. Er werd goed meegedacht hoe ik mijn VVV bon kon verzilveren. Dit kon niet via de website.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker in deze tijd van de Lockdown, is het belangrijk dat je telefonisch naar je gehoord wordt. Fijn contact, om een volgende keer weer te bellen of hopelijk toch weer naar de winkel. Clemens
    Geschreven door Klant Wiggers uit zutphen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zie begin.
    Geschreven door Klant Wijkhuizen uit warnsveld op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn al jaren vaste klant bij expert. Wij hebben uitstekende ervaring met levering, aansluit service en de deskundigheid van de monteur.
    Geschreven door Klant Van Laar uit zutphen op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige medewerkers, duidelijke afspraken en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Sonos producten besteld. Uitstekende keus. Beste kwaliteit
    Geschreven door Klant Van Der Kwast uit ommen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon heel goed
    Geschreven door Klant uit zutphen op 09-01-2021
  • Beoordeling: 6.7

    prima winkel die in tijden van corona toch service probeert te verlenen, hoe moeilijk ook
    Geschreven door Klant uit teuge op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service, goede prijs
    Geschreven door Klant uit deventer op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Van keuze tot plaatsing alles uitstekend geregeld en uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Van Rijsewijk uit duiven op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Tevreden over de benadering en communicatie van de winkelmedewerker.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel om de hoek bij mij thuis, afspraak gemaakt om te leveren en stipt op tijd. Doet niet onder de grote jongens of webshops!
    Geschreven door Klant Broer uit zutphen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle actie van Expert
    Geschreven door Dhr Roorda op 28-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne degelijke winkel met professionele hulp. Komen er graag
    Geschreven door Klant Van Raaij uit zutphen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Weinig coullantie naar de klant maar verwacht dat wel van de klant. Slecht/ geen overleg dat wij een showmodel meekregen. Protest heeft opgeleverd dat we alsnog een verpakte meekregen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over het produkt.
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    zxczx
    Geschreven door Klant op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima geholpen door een zeer deskundige verkoper. Weet waar hij het over heeft en brengt dit met enthousiasme over. Hebben dan ook dezelfde dag een Samsung frame en een Sonos soundmaster gekocht.
    Geschreven door Klant Van den Bosch uit zutphen op 07-11-2020
  • Beoordeling: 4.1

    Dit lijkt mij niet verstandig.
    Geschreven door Klant Stob uit zutphen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel. Wordt uitstekend geholpen en bezorging volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Erg mooie zaak, Prima geholpen door deskundig en vriendelijk personeel, juiste prijs kwaliteit verhouding en de belangrijke services in huis. Ga zo door
    Geschreven door Klant uit zutphen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Ben goed geholpen, maar had meer verwacht over het verschil tussen inductie en gewoon elektrisch.
    Geschreven door Klant Hebing uit zutphen op 28-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service... En je word goed geholpen.
    Geschreven door Klant Bunschoten uit warnsveld op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij het manoeuvreren door het wat krappe trapgat, werd in goed overleg naar een oplossing gezocht. Zeer professioneel!
    Geschreven door Klant Lieftink uit zutphen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima zaak,je wordt goed geholpen. Afspraken worden goed nagekomen.
    Geschreven door Klant Huetink uit zutphen op 30-09-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Als je een tv koopt prima maar aansluiten moet je een paar dagen wachten
    Geschreven door Klant Van Brink uit warnsveld op 14-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang klant van deze vestiging. Erg klantvriendelijk en met uitstekend advies.
    Geschreven door Klant Crum uit almen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    mooie winkel en prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.4

    prachtige winkel en goede voorlichting Veel artikelen
    Geschreven door Klant Naaijkens uit zutphen op 10-09-2020