Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

0ooooooooo

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (286)

  • Beoordeling: 7.3

    0ooooooooo
    Geschreven door Klant uit zutphen op 02-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Het is een mooie winkel, je kunt er alle witgoed en huishoudelijke spullen kopen. Hebben ze het niet op voorraad dan is het binnen een paar dagen leverbaar.
    Geschreven door Klant Borninkhof uit zutphen op 27-07-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Duidelijk door sommige, verder goed naar de wensen die gevraagd zijn !!
    Geschreven door Klant uit brummen op 22-07-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service. Snelle en correcte bezorging. Goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 21-07-2022
  • Beoordeling: 5.5

    Je betaalt voor service, die net zo goed gratis had gekund als je ziet waaruit die service bestaat
    Geschreven door Klant Duikers uit zutphen op 18-07-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service
    Geschreven door Klant Mennink uit zutphen op 18-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert.nl = een goed overzichtelijk website, die digitaal je een goede indruk geeft van deze winkelketen.
    Geschreven door Klant uit baak op 14-07-2022
  • Beoordeling: 8.4

    een fijne winkel met prettige en deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Van der Kuip uit zutphen op 11-07-2022
  • Beoordeling: 8.2

    goede keuze gemaakt
    Geschreven door Klant uit zutphen op 01-07-2022
  • Beoordeling: 8.2

    we wachten de levering af vingers cros
    Geschreven door Klant Groenendijk uit zutphen op 01-07-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Meerdere prijsklasses in producten, zodat een goede keus te maken is voor iedereen.
    Geschreven door Klant Lucas uit zutphen op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Alles prima gegaan
    Geschreven door Klant Van der Pluijm uit zutphen op 24-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Vond uit later bij thuiskomst dat de prijs bij bol.com 2 tientjes minder was..
    Geschreven door Klant Claassen uit zutphen op 22-06-2022
  • Beoordeling: 8.1

    expert gaat mee met de tegenwoordige levering tov andere leveranciers.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 18-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prettig geholpen en ik ben een voorstander van dat je de spullen koopt in je eigen woonomgeving om zo hier de winkels in stand te houden
    Geschreven door Klant uit zutphen op 16-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goed advies
    Geschreven door Klant uit zutphen op 02-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne overzichtelijke winkel. Ik word hier al jaren vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Brouwer uit apeldoorn op 01-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Zie mijn reactie bij de eerste vraag
    Geschreven door Klant uit zutphen op 26-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn geholpen en advies gekregen bij het kopen van een airco
    Geschreven door Klant uit brummen op 20-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    oooooooooo
    Geschreven door Klant uit zutphen op 18-05-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Goed geholpen met deskundig advies
    Geschreven door Klant uit zutphen op 05-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel! Prima winkelpersoneel!
    Geschreven door Klant uit zutphen op 18-04-2022
  • Beoordeling: 8.5

    ga zo door met een goed service
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit zutphen op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert komt na wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Gosselink uit zutphen op 24-03-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goeie service en je krijgt waar voor je geld
    Geschreven door Klant uit zutphen op 13-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    zou het zo niet weten
    Geschreven door Klant Hebing uit zutphen op 03-03-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Kijk en vergelijk, en laat je goed informeren. Over Miele niets dan goeds.
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 17-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De service is goed
    Geschreven door Klant Bunschoten uit warnsveld op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Zutphen, overzichtelijke winkel, veel voorraad en goede service. En parkeren voor de deur
    Geschreven door Klant Ankervast B.v. uit zutphen op 03-02-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Zie eerdere opmerkingen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 18-01-2022