Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Prettige winkel, goede service en een uitgebreid assortiment .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (148)

  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel, goede service en een uitgebreid assortiment .
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig geholpen en netje’s thuis bezorgt
    Geschreven door Klant Hof uit zutphen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    0
    Geschreven door Klant uit zutphen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed
    Geschreven door Klant Fidder uit nunspeet op 18-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Moet het apparaat eerst even in gebruik hebben om een review te kunnen geven. Maar bezorging en service is zeer goed.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prettige zaak, je wordt over het algemeen goed geholpen en de service is perfect. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit zutphen op 17-05-2020
  • Beoordeling: 6.3

    Opzich redelijk tevreden, wel hogere prijzen, maar de service is goed.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Is goed
    Geschreven door Klant Bunschoten uit warnsveld op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Dit keer was het een eenvoudige aankoop van een product zonder dat ik advies nodig had, maar mijn eerdere ervaringen met u waren prima.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 6.5

    dat zal ik maar niet doen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 26-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit terwolde op 22-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We werden snel en goed geholpen, goede adviezen gekregen van vriendelijke medewerker
    Geschreven door Klant Holtrigter uit voorst op 15-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    De verkoper zeer attent en zeer corret Als ik niet vergeef deze verkoper heet ARIAN VAN GEMERT
    Geschreven door Klant Gangi uit doetinchem op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    /
    Geschreven door Klant Hartman uit zutphen op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goede en deskundige service
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Een zeer goed bedrijf met vakkundige mensen. Goede begeleiding bij de verkoop, alsmede bij de installatie van mijn TV.
    Geschreven door Klant Dijkman uit zutphen op 02-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Zutphen, goede snelle service, aardig personeel!
    Geschreven door Klant uit zutphen op 27-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prettige snelle bediening en bestelling!!!
    Geschreven door Klant Dolstra uit almen op 27-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prettig, adequaat, klantgericht!
    Geschreven door Klant Kamphuis uit eefde op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk geholpen. Goed meegedacht. Bezorging was uitstekend. Al met al prima aan te raden
    Geschreven door Klant Bokkinga Bierhof uit zutphen op 24-02-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima expert winkel in Zutphen. Prettig en deskundig personeel. Telefonische bereikbaarheid slecht. Aflevering was aanvankelijk slecht. Later door andere monteur probleem goed verholpen (lekkage door verkeerde montage).
    Geschreven door Klant uit zutphen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ben vriendelijk geholpen een volgend keer ga ik weer naar expert
    Geschreven door Klant uit zutphen op 13-02-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben blij dat Expert meedenkt met de klant...ik kon met alle vragen komen waarbij ze met oplossingen kwamen??
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 30-01-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben zeer tevreden, zowel over de keuze van de gewenste producten, als het advies, waarom ik vroeg. De producten zijn kwalitatief goed tot zeer goed en worden in overleg prima volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Ik ben niet voor niets al jaren klant van Expert-Eliesen in Zutphen.
    Geschreven door Klant Jongejans uit warnsveld op 17-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Je wordt uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 04-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldig geholpen met kennis van zaken en een goede service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit zutphen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    niet
    Geschreven door Klant Masman uit vorden op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Bevelen ieder aan naar jullie te gaan als ze iets nodig hebben!
    Geschreven door Klant Van de Berg uit hummelo op 07-11-2019