Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Brink 6.0

Als je een tv koopt prima maar aansluiten moet je een paar dagen wachten

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (162)

  • Beoordeling: 6.0

    Als je een tv koopt prima maar aansluiten moet je een paar dagen wachten
    Geschreven door Klant Van Brink uit warnsveld op 14-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang klant van deze vestiging. Erg klantvriendelijk en met uitstekend advies.
    Geschreven door Klant Crum uit almen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    mooie winkel en prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.4

    prachtige winkel en goede voorlichting Veel artikelen
    Geschreven door Klant Naaijkens uit zutphen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Expert Zutphen is een mooie winkel. Vriendelijk personeel en fijn advies.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 6.5

    Ik kan pas een mening geven als alles gaat werken.
    Geschreven door Klant Leermakers uit zutphen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Je koopt in een dark room.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn tevreden...…………………...
    Geschreven door Klant Ruijs uit zutphen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed assortiment, ruime prettige winkel en behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant Ankervast B.v. uit zutphen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundig advies
    Geschreven door Klant uit zutphen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima advies, ook bij ingewikkelde vraag. Zeer tevreden over levering en service.
    Geschreven door Klant Jacometti uit zutphen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Alles uitstekend
    Geschreven door Klant Dijkman uit zutphen op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    ik koop graag bij expert word altijd goed geholpen ze zijn altijd goed op de hoogte van de producten die ze verkopen
    Geschreven door Klant Willemsen uit zutphen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Plezierig en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit zutphen op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel, goede service en een uitgebreid assortiment .
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig geholpen en netje’s thuis bezorgt
    Geschreven door Klant Hof uit zutphen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    0
    Geschreven door Klant uit zutphen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed
    Geschreven door Klant Fidder uit nunspeet op 18-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Moet het apparaat eerst even in gebruik hebben om een review te kunnen geven. Maar bezorging en service is zeer goed.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prettige zaak, je wordt over het algemeen goed geholpen en de service is perfect. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit zutphen op 17-05-2020
  • Beoordeling: 6.3

    Opzich redelijk tevreden, wel hogere prijzen, maar de service is goed.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Is goed
    Geschreven door Klant Bunschoten uit warnsveld op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Dit keer was het een eenvoudige aankoop van een product zonder dat ik advies nodig had, maar mijn eerdere ervaringen met u waren prima.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 6.5

    dat zal ik maar niet doen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 26-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit terwolde op 22-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We werden snel en goed geholpen, goede adviezen gekregen van vriendelijke medewerker
    Geschreven door Klant Holtrigter uit voorst op 15-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    De verkoper zeer attent en zeer corret Als ik niet vergeef deze verkoper heet ARIAN VAN GEMERT
    Geschreven door Klant Gangi uit doetinchem op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    /
    Geschreven door Klant Hartman uit zutphen op 23-03-2020