Navigatie

Beoordelingen Expert Zutphen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zutphen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zutphen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Prima service. Eerlijk advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (318)

  • Beoordeling: 8.9

    Prima service. Eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit loenen gld op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Zutphen is een prettige zaak met kundige mensen waar je prima geholpen wordt. Natuurlijk kun je ook via bol.com bestellen maar mocht er iets zijn kun je toch makkelijker bij een fysieke leverancier terecht.
    Geschreven door Klant Frankena uit gorssel op 25-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Snel Vriendelijk Behulpzaam
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Van Jura koffiemachine tot en met de airco zijn wij zeer te vreden!
    Geschreven door Klant Eikelboom uit zutphen op 11-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch!
    Geschreven door Klant Poede uit zutphen op 09-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel een nette uitstraling van de winkel en voldoende voorraad van het product in mijn geval ging het om een vaatwasser en op donderdag gekocht en op zaterdag geleverd dat is pas goede service.
    Geschreven door Klant Hartgers uit voorst op 28-12-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Notebook HP bevalt prima, installatie gaat snel.
    Geschreven door Klant Benschop / Witteveen uit zutphen op 05-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Geen zin aan
    Geschreven door Klant uit eefde op 30-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service zowel in de winkel als bij levering. Ook de prijs was zeer goed van de geleverde koelkast.
    Geschreven door Klant uit zutphen op 29-11-2022
  • Beoordeling: 8.3

    goeie service, betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit delft op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Heel tevreden met de gekochte producten
    Geschreven door Klant Muller uit zutphen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, vlotte levering.
    Geschreven door Klant Tetterode uit zutphen op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goede winkel met vriendelijke medewerkers die graag de tijd nemen om pridukten te vergelijken.
    Geschreven door Klant De Vries uit zutphen op 14-11-2022
  • Beoordeling: 4.9

    Later bleek er een gat in onze nieuwe droger te zijn ontstaan bij de levering. wij werden daarbij niet goed geholpen. Het heeft lang geduurd. uiteindelijk heeft de AEG het opgelost. Van Experts niets meer gehoord. C.F. Crommelin
    Geschreven door Klant Bannink uit zutphen op 10-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Kwaliteit
    Geschreven door Klant uit neede op 04-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Wij hebben Expert aanbevolen, wegens goede informatie en omgang met klanten
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel en vriendelijk personeel. Groot assortiment.
    Geschreven door Klant Werners uit zutphen op 29-10-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Een prettige winkel met een goed assortiment. Wat we kunnen kopen in de stad doen we liever dan via intenet.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit zutphen op 24-10-2022
  • Beoordeling: 7.5

    waarom van ver als het ook dichtbij te koop is en daarmee het winkelbestand in Zutphen blijft bestaan. Mijns inziens voldoende keuze in Laptops bij Expert.
    Geschreven door Klant De Bakker uit zutphen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede kennis van het assortiment, wens van klant staat voorop en men komt met alternatieven zodat klant een weloverwogen besluit kan nemen.
    Geschreven door Klant Lucas uit zutphen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    We kopen al jaren onze artikelen bij Expert , altijd goed gegaan
    Geschreven door Klant Rieff uit brummen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    ben er erg tevreden over alleen de rekening wel een week later pas gekregen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel expert in zutphen
    Geschreven door Klant uit zutphen op 28-09-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Komen afspraken na!!
    Geschreven door Klant Schutte uit olst op 08-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel Expert zeker aan, goede service en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Eikelboom uit zutphen op 02-09-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Product goed en conform afspraken geleverd.
    Geschreven door Klant uit warnsveld op 31-08-2022
  • Beoordeling: 6.3

    Ging bij de winkel in Zutphen niet erg soepel. Lag voor een deel ook aan de vakantieperiode. Uiteindelijk in de winkel in Baak uitstekend en vlot geholpen.
    Geschreven door Klant Kuyper uit zutphen op 31-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel ,alles bespreekbaar ruime sortering . Ruime parkeerplaats
    Geschreven door Klant Kempenaar uit zutphen op 22-08-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Wij hadden duidelijk een koel vriescombinatie besteld met naar links draaiende deuren. Stond ook op de factuur! Nee dus. De bezorger heeft het niet opgemerkt, dat is tot daar aan toe, maar zoiets hoort toch vooraf al in orde gemaakt te zijn. Zelf was ik niet thuis. Toen ik thuis kwam onmiddellijk Expert Zutphen gebeld. De bezorger kwam daarna gelukkig vlot terug om de deuren om te zetten.
    Geschreven door Klant Ham uit zutphen op 22-08-2022
  • Beoordeling: 5.1

    ....................
    Geschreven door Klant uit zutphen op 19-08-2022