Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Dat willen we.niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (221)

  • Beoordeling: 8.0

    Dat willen we.niet
    Geschreven door Klant uit venzelderheide op 28-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert in Gennep ben ik prima en snel geadviseerd en geholpen.
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Helder , en vriendelijke verkopers Kom er heel graag En daardoor meteen de aankoop gedaan ✅
    Geschreven door Klant Theunissen uit boxmeer op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, behulpzaam, deskundig, vriendelijk, afspraken keurig nagekomen
    Geschreven door Klant uit middelaar op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Super personeel bij Expert Gennep. Goede adviezen en vlotte bezorging. Top!
    Geschreven door Klant uit gennep op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle, deskundige en vriendelijke benadering
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 03-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Duidelijke uitleg over de werking van een apparaat, gezien het feit dat een bijsluiter niet altijd duidelijk is
    Geschreven door Klant Groot uit gennep op 28-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    prima produkt goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Lamers uit milsbeek op 24-07-2020
  • Beoordeling: 5.4

    niet zo tevreden
    Geschreven door Klant Den Hartog uit gennep op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Heb geen vergelijkingsmateriaal
    Geschreven door Klant uit gennep op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben prima geholpen, en erg blij met mijn nieuwe aankoop. Een afwasmachine van AEG een echte aanrader!
    Geschreven door Klant Megens uit gennep op 08-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goed
    Geschreven door Klant Frenken uit ottersum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ottersum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Neijenhof uit gennep op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    IK heb alleen maar goede ervaringen met expert. Zijn zeer behulpzaam en vriendelijk met duidelijk uitleg.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    -
    Geschreven door Klant uit afferden op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vlot en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit gennep op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De prijs /kwaliteit is prima omdat de service ook belangrijk is ! En er zijn filialen waar het een iets goedkoper is ,maar als er iets niet in orde is dan heb je het nakijken !
    Geschreven door Klant Mayrhofen uit gennep op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel, goed personeel. Ik kom hier graag!!
    Geschreven door Klant Voet uit gennep op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    geen mening
    Geschreven door Klant Linders uit haps op 03-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    wij zijn tevreden over Expert
    Geschreven door Klant Vinck uit heijen op 30-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Hopen maar dat deze winkel in Gennep blijft
    Geschreven door Klant uit ottersum op 24-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijne winkel, overzichtelijk, zeer vriendelijk personeel, correct, netjes, geïnteresseerd en zeer behulpzaam
    Geschreven door Klant uit oirschot op 18-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen al 25 jaar alles bij expert. Gewoon als er wat is probleem wordt het altijd goed en snel opgelost,ook al kunnen we het online goedkoper kopen,halen we het toch bij expert.
    Geschreven door Klant Manders uit gennep op 16-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Steun Uw lokale ondernemer.
    Geschreven door Klant uit gennep op 10-04-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Aankoop gedaan bij Expert zoals altijd vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Gerrits uit gennep op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ook in tijden van crisis op zeer respectvolle manier benaderd. Goede vakkennis van producten, fijne adviezen. Hoge service en vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vraag ook naar bezorgmogelijkheden.
    Geschreven door Klant Luppes uit heijen op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    snelle levering, prijs kwaliteit,deskundig advies,vriendelijk en behulpzaam medewerker
    Geschreven door Klant uit middelaar op 20-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prettige service
    Geschreven door Klant uit middelaar op 09-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ...
    Geschreven door Klant uit heijen op 27-02-2020