Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Prettige winkel met vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (184)

  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel met vriendelijk en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit heijen op 04-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    In Gennep word je super goed geholpen en denkt men met U mee. Even niet voorradig in de winkel binnen no time is het geregeld en in huis of je laat het thuis bezorgen.
    Geschreven door Klant Dekkers uit gennep op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer fijn om te bekijken . En overzichtelijk .
    Geschreven door Klant De Goeij uit heijen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Y
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft deskundige medewerkers! Geven goed advies!
    Geschreven door Klant De Wit uit gennep op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel, sommige dingen moet je zien! Bij Expert is het nooit te duur en helpen je ze netjes (in Gennep althans zeker).
    Geschreven door Klant Martens uit gennep op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Werd snel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit wellerlooi op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima product heb al mijn inkopen gedaan bij Expert Gennep
    Geschreven door Klant Kroon uit gennep op 05-12-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant uit gennep op 23-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De service en kundig uitleg is perfect.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 20-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige winkel met een goede service
    Geschreven door Klant Buter uit bergen op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle en adequate levering tegen een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant uit beugen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Een medewerker met kennis van zaken, vriendelijk, dienstverlener d en geen moeite te veel. Service bij afleveren echt geweldig. Meer dan lof
    Geschreven door Klant Hekker uit hassum op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Heb reeds diverse producten bij Expert in Gennep gekocht. Ben een tevreden klant door de wijze waarop ik door de verkoper tegemoet ben getreden en volledig ben geïnformeerd over de producten.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    werd goed geholpen en kreeg ook een goed advies
    Geschreven door Klant Roland uit gennep op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    het was zeer goed opgelost dat gaf hij niet goedaan
    Geschreven door Klant Zurnee uit gennep op 17-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Prima!
    Geschreven door Klant uit heijen op 08-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Als elke bezoeker wordt benaderd en geholpen met zijn aankoop zoals wij dan is de kans heel erg groot dat hij óók slaagt bij Expert Gennep.
    Geschreven door Klant Roosenboom uit gennep op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit afferden op 18-06-2019
  • Beoordeling: 7.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Echte experts vind je bij expert
    Geschreven door Klant Smits uit middelaar op 11-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ben heel tevreden
    Geschreven door Klant uit gennep op 06-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Heel Goed
    Geschreven door Klant Frenken uit ottersum op 14-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Nogmaals tot volle tevredenheid qua service en aflevering aan huis!
    Geschreven door Klant Schafrat uit gennep op 06-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Online mis je het advies en de afwegingen.
    Geschreven door Klant uit bergen op 29-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en netjes .
    Geschreven door Klant uit gennep op 04-04-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Je kunt goede afspraken maken, die ook nagekomen worden; vooral de installatiemonteur is goed/prettig in de omgang. Expert is misschien niet de goedkoopste maar wel de beste overall
    Geschreven door Klant Vlijmincx uit gennep op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer kundig en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Vos uit milsbeek op 15-02-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Ntv
    Geschreven door Klant uit gennep op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    goede producten goed advies prettige winkel makkelijk te berijken
    Geschreven door Klant uit heijen op 30-01-2019