Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Deskundig advies en een nog betere montage cq. instellen en uitleg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (260)

  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig advies en een nog betere montage cq. instellen en uitleg
    Geschreven door Klant uit bergen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    fijn geholpen kan de winkel iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant uit venzelderheide op 31-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik hen een Samsung A12 gekocht. Een groter beeld scherm als eerst maar het went snel. Het toestel is snel en het was makkelijk over te zetten. Voor de prijs een super toestel.
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden over de snelle levering.
    Geschreven door Klant uit heijen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede uitleg en geen druk om te kopen
    Geschreven door Klant uit ottersum op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is een Expert in zijn /haar producten geven goede adviezen bij aankoop goede servies.
    Geschreven door Klant De Graaf uit milsbeek op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed en goeie service
    Geschreven door Klant Manders uit gennep op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen , zeer prettig
    Geschreven door Klant Loock uit gennep op 01-03-2021
  • Beoordeling: 3.7

    beter omgaan met de verwachtingen van de klant
    Geschreven door Klant uit gennep op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zie eerder geschreven ervaring
    Geschreven door Klant uit gennep op 28-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    vriendelijk te woord staan, het benodigde advies en oplossing gekregen.
    Geschreven door Klant Ten Haaf uit plasmolen op 27-02-2021
  • Beoordeling: 7.6

    koop in de buurt bij uw winkel op de hoek
    Geschreven door Klant Eggink uit boxmeer op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Kundige en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Koning uit milsbeek op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zo te zien ben ik erg tevreden
    Geschreven door Klant uit gennep op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    alles was naar wens
    Geschreven door Klant Roland uit gennep op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service. Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit gennep op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Waarom kies ik voor Expert Gennep: De kwaliteit die ik al jaren ken en de vriendelijke en deskundige verkopers. Ik heb dinsdagmiddag gebeld of ze een elektrische tandenborstel hadden en woensdagmorgen stopte om 10 uur een Expertbusje om de bestelling af te leveren.
    Geschreven door Klant Esmeijer uit gennep op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    ik zal u8 aanbevelen bij anderen
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Proactieve houding van t personeel. Denken goed mee en adviseren goed.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit bergen l op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Wij ,ijn dik tevreden zeker goede service
    Geschreven door Klant Hendriks uit heijen op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundige en vriendelijke vakmensen
    Geschreven door Klant uit gennep op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig advies en altijd goede service.
    Geschreven door Klant uit gennep op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende ervaring met Expert Gennep, bedankt allemaal!
    Geschreven door Klant uit heijen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en ook prima prijs met korting, ga zo door , Henk Janssen...................
    Geschreven door Klant Janssen uit nieuw bergen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn goed geadviseerd in de winkel in Gennep
    Geschreven door Klant uit rijkevoort op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service en advies! Ik kan het iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Smits uit middelaar op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Als u kiest voor service en garantie zou ik zeker voor een aanbieder in uw gemeente kiezen. Ik ben goed voorgelicht en fijn geholpen. Mijn nieuwe televisie hangt er mooi bij. Al is het formaat en hoogte even wennen.
    Geschreven door Klant Dijcks uit gennep op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wil je persoonlijke en deskundige advies met een scherpe prijs , dan ben je bij Expert Gennep aan het juiste adres. Complimenten voor het Expert Team!
    Geschreven door Klant Vink uit ottersum op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies en een vriendelijke verkoper. Plaatsen liep ook volgens plan.
    Geschreven door Klant Kuppers uit boxmeer op 09-11-2020