Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Zo te zien ben ik erg tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (247)

  • Beoordeling: 10.0

    Zo te zien ben ik erg tevreden
    Geschreven door Klant uit gennep op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    alles was naar wens
    Geschreven door Klant Roland uit gennep op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service. Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit gennep op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Waarom kies ik voor Expert Gennep: De kwaliteit die ik al jaren ken en de vriendelijke en deskundige verkopers. Ik heb dinsdagmiddag gebeld of ze een elektrische tandenborstel hadden en woensdagmorgen stopte om 10 uur een Expertbusje om de bestelling af te leveren.
    Geschreven door Klant Esmeijer uit gennep op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    ik zal u8 aanbevelen bij anderen
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Proactieve houding van t personeel. Denken goed mee en adviseren goed.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit bergen l op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Wij ,ijn dik tevreden zeker goede service
    Geschreven door Klant Hendriks uit heijen op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundige en vriendelijke vakmensen
    Geschreven door Klant uit gennep op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig advies en altijd goede service.
    Geschreven door Klant uit gennep op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende ervaring met Expert Gennep, bedankt allemaal!
    Geschreven door Klant uit heijen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en ook prima prijs met korting, ga zo door , Henk Janssen...................
    Geschreven door Klant Janssen uit nieuw bergen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn goed geadviseerd in de winkel in Gennep
    Geschreven door Klant uit rijkevoort op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service en advies! Ik kan het iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Smits uit middelaar op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Als u kiest voor service en garantie zou ik zeker voor een aanbieder in uw gemeente kiezen. Ik ben goed voorgelicht en fijn geholpen. Mijn nieuwe televisie hangt er mooi bij. Al is het formaat en hoogte even wennen.
    Geschreven door Klant Dijcks uit gennep op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wil je persoonlijke en deskundige advies met een scherpe prijs , dan ben je bij Expert Gennep aan het juiste adres. Complimenten voor het Expert Team!
    Geschreven door Klant Vink uit ottersum op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies en een vriendelijke verkoper. Plaatsen liep ook volgens plan.
    Geschreven door Klant Kuppers uit boxmeer op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en betrouwbare producten en medewerkers.
    Geschreven door Klant Derks uit milsbeek op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundig rust vriendelijk
    Geschreven door Klant uit molenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Lamers uit afferden op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb pasgeleden een koelvriescombinatie gekocht bij de Expert Gennep, waar ik bewust al jaren mijn grotere elektrische apparaten koop. Ik was hier al klant toen het nog Hubo was. Ik kom hier niet zo héél vaak want door de kwaliteit van de producten doe ik lang met wat ik gekocht heb. De winkel is klantvriendelijk ingericht en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Esmeijer uit gennep op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel. Fijn personeel
    Geschreven door Klant uit heijen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant Van Mil uit heijen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service.
    Geschreven door Klant Suanet uit gennep op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    mijn credo is heb je klachten zeg het ons ,ben je te vrede zeg het anderen ! en dat geld in dit geval ook over Expert in gennep !!!
    Geschreven door Klant De Groot uit gennep op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Altijd vriendelijk en geschoold personeel, goede service
    Geschreven door Klant uit ottersum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Dat willen we.niet
    Geschreven door Klant uit venzelderheide op 28-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert in Gennep ben ik prima en snel geadviseerd en geholpen.
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Helder , en vriendelijke verkopers Kom er heel graag En daardoor meteen de aankoop gedaan ✅
    Geschreven door Klant Theunissen uit boxmeer op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, behulpzaam, deskundig, vriendelijk, afspraken keurig nagekomen
    Geschreven door Klant uit middelaar op 01-09-2020