Navigatie

Beoordelingen Expert Drunen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drunen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drunen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (988)

  • Beoordeling: 7.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit drunen op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Voor klant vriendelijkheid en vakkundig advies kom je bij bij vd Griend niet voor niets Gr Wim
    Geschreven door Klant Leur uit vlijmen op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd duidelijker meteen Katie indien nodig
    Geschreven door Klant Woensel uit waalwijk op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ervaring bij Expert in Drunen, ALTIJD GOED. Wat een luxe en vriendelijkheid in de omgang en service. Top WINKEL, top MENSEN, 100 Procent aan te raden, wij gaan ervoor, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Van Nuland uit drunen op 02-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, service en vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ze hebben een goede en snelle sevice. En klant vriedelijk. En ze luisteren naar de wensen van de klant en niet opdringerig met verkoop
    Geschreven door Klant Kooij uit drunen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    snelle en correcte levering, deskundig geplaatst
    Geschreven door Klant Schraauwers uit waalwijk op 25-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    SUPER verkoper in DRUNEN
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zoals we gewent zijn weer prima geholpen bij het zoeken naar een nieuwe stofzuiger.
    Geschreven door Klant Bokhoven uit vlijmen op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    blablablablablablabla
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De bestelde mobiele telefoon was een dag na bestelling al op afspraak op te halen. In deze moeilijke tijd, waarin de winkels verder gesloten waren een prima oplossing, zodat de telefoon in werking kon worden gesteld. Snelle en klantvriendelijke oplossing.
    Geschreven door Klant Van Woerkom uit drunen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    perfecte service als altijd
    Geschreven door Klant uit drunen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies en snelle levering en installatie. Oude apparaat meegenomen dus alles mooi in orde en opgeruimd.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 5.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit drunen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Op Expert van de Griendt kun je bouwen. Goede klantvriendelijke winkel. Staan direct voor je klaar.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant uit drunen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Een zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant De Hoogh uit elshout op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Maatgericht en betrouwbaar advies, behulpzaam, afspraken nagekomen, goede service, snelle en goede levering, prijs-kwaliteit is prima, ik beveel expert aan en koop er zelf alle benodigde producten, nooit geen spijt van gehad
    Geschreven door Klant Beukenex uit drunen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn heel erg tevreden .Vooral de klant vriendelijke mensen die je helpen. En de uitleg van een produkt. En het aller fijnste vinden we de tijd die ze voor je nemen. Tiny Buijs.
    Geschreven door Klant Buijs uit herpt op 12-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Wij kopen altijd bij Expert Drunen
    Geschreven door Klant De Heide uit heusden op 11-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    De afspraken goed geregeld.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 11-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    problemen gehad met het installeren van Netflix. Snelle service en monteur die dit heeft opgelost
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Erg service gerichte partij
    Geschreven door Klant Geradts uit drunen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    wij zijn zeer tevreden over de service van Expert en kunnen dat zeker bij anderen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit heusden op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    het geholpen worden is al heel goed ze zijn mee denkend en daar zijn wij wel blij mee zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bleijenberg uit waalwijk op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden en zeker voor blijvende klant
    Geschreven door Klant uit wijk en aalburg op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies gekregen, keurig bezorgd!
    Geschreven door Klant Van Sluisveld uit hedikhuizen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ben erg tevreden over Expert Drunen. Wat de reden ook mag zijn, ze lossen het héél snel en vakkundig op voor je!!
    Geschreven door Klant De Bonth uit haarsteeg op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Drunen weet waarover ze praat met de consument. Is niet opdringerig en kent een uitstekende service.
    Geschreven door Klant Bruijstens uit drunen op 08-02-2021