Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Drunen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drunen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drunen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Winkel met mooie uitstraling.Kundig en vriendelijk personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (607)

  • Beoordeling: 9.1

    Winkel met mooie uitstraling.Kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 20-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Je word door expert goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Van de Water uit drunen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb zeer goede ervaring met expert Drunen .Ik betaal liever iets meer maar ik ben hier zeker van een goede service en dat is mij veel waard .
    Geschreven door Klant Os uit vlijmen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 6.7

    Vaatwasser heb ik hier te kort voor in gebruik Maar ik ga zeker over een aantal weken een review plaatsen Dit doe ik altijd na het kopen van een aankoop Hier help je andere consumenten ook mee, met het aanschaffen van eventueel deze vaatwasser
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    De service is prima, zowel in de winkel als bij de levering
    Geschreven door Klant uit drunen op 03-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Sipkema uit drunen op 29-04-2019
  • Beoordeling: 6.1

    Als je weet dat de aangekochte spullen voor het buitenland gekocht worden voortaan eerst even testen of ze het wel doen!
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 25-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert: een expert in klantvriendelijkheid en een expert in serviceverlening. Het kan niet beter.
    Geschreven door Klant Van Engelen uit drunen op 12-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Zeer tevreden over de bezorger. Netjes aangesloten en duidelijk uitgelegd
    Geschreven door Klant uit elshout op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Vakmensen. Goede service. Tijdens maar ook na de aankoop. Daarom koop ik liever bij hem dan online. Ook als het online soms iets goedkoper is.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    we hebben een goede ervaring met alle apparaten die we gekocht hebben daarom beveel ik ook anderen aan om naar de expert te gaan
    Geschreven door Klant Van der Aa uit vlijmen op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    prima service
    Geschreven door Klant Van Sluisveld uit hedikhuizen op 04-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen en goede dienstverlening
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie winkel met perfect kundig personeel dat altijd een luisterend oor heeft voor alle aangedragen problemen. Kwaliteits winkel. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 01-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede zaak, voor advies en keuze, komt soms te kort bij de aflevering!
    Geschreven door Klant Kooijmans uit drunen op 31-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Top hele fijne persoonlijke aandacht. Denken ook mee.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 25-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Een goede en snelle service!
    Geschreven door Klant uit drunen op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitermate tevreden over de service en bediening .
    Geschreven door Klant Van Eeten uit vlijmen op 14-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede zaak inbouw van koelkast zeer goed geregeld kennis van zaken
    Geschreven door Klant Van de Goorberghe uit vlijmen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Erg goed, deskundig en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Verhoeven uit heusden gem heusden op 11-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    zeer betrouwbare producten en zeer goede service ik ben al 20 jaar klant
    Geschreven door Klant Blankert uit waalwijk op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prijs doet niet onder dan andere webshops service is goed
    Geschreven door Klant Killaars uit drunen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is echt een hele fijne winkel met een rustige uitstraling.Het personeel heeft alle aandacht voor je en is zeer vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant De Bruijn uit vlijmen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Kan niet meer vertellen dat wij erg tevreden zijn.
    Geschreven door Klant Buijs uit heusden gem heusden op 28-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Neem deze over van vraag 1
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 23-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Fijn dat er fysieke winkels zijn om de producten te zien en voelen.
    Geschreven door Klant Kreuger uit drunen op 23-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Op zoek naar een nieuw strijkijzer een zeer goed advies en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende merken en types. Hierdoor de juiste keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant Schelle uit drunen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 5.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit drunen op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne zaak waar men nog tijd heeft voor de klant
    Geschreven door Klant uit drunen op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig advies gekregen in de winkel en de wasmachine werd na 2 dagen op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. De monteurs gingen zeer nauwkeurig te werk. Geen gevalletje van machine neerzetten en zo snel mogelijk wegwezen wat ik in het verleden bij andere bedrijven heb meegemaakt.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 06-02-2019