Navigatie

Beoordelingen Expert Drunen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drunen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drunen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Lee 9.9

Expert zet hem op

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1299)

  • Beoordeling: 9.9

    Expert zet hem op
    Geschreven door Klant Van der Lee uit drunen op 24-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Zocht een Braun Krultang en deze expert had er nog één. Gebeld en ze waren bereid om deze op te sturen naar de Achterhoek. Zeer prettig!
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit ruurlo op 19-05-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Expert holt n beetje achter de grote jongens aan
    Geschreven door Klant uit drunen op 18-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en uitleg
    Geschreven door Klant De Krol uit nieuwkuijk op 18-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    expert is goed maar de monteur was minder kon het ook niet aansluiten
    Geschreven door Klant Biesen uit waalwijk op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    De service was prima.
    Geschreven door Klant uit elshout op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Kom niet vaak maar als ik kom dan wordt ik fantastisch geholpen. Dat is dan ook de reden dat ik hier kom als ik iets nodig heb en bijvoorbeeld niet bij Bol.com bestel.
    Geschreven door Klant Oerlemans uit drunen op 11-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zie voorgaande
    Geschreven door Klant uit nieuwkuyk op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    vriendelijk personeel met aandacht voor de klant en goede service .
    Geschreven door Klant Kivits uit vlijmen op 09-05-2022
  • Beoordeling: 7.1

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit drunen op 08-05-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Bezorging kan beter,, in het tijdsbestek leveren zoals opgegeven word ,,of,, even bellen als het net als nu anderhalf uur later word.
    Geschreven door Klant Van Wijnen uit wijk en aalburg op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk personeel met goede service
    Geschreven door Klant Kwetters uit meeuwen op 05-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    koop lokaal in winkel en zie wat je koopt!
    Geschreven door Klant Van Overdijk uit vlijmen op 04-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    🤩BIJ EXPERT BENT U OP HET JUISTE VERTROUWDE ADRES 🤩
    Geschreven door Klant Kant / Leenhouwers uit wijk en aalburg op 02-05-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert Drunen wordt je door vakkundig personeel geholpen, de service is uitstekend!
    Geschreven door Klant uit nieuwkuijk op 02-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel waar je prettig wordt geholpen. Kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 01-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede afspraken en duidlijkheid in de prijs en goede vooelichting.
    Geschreven door Klant Leijtens uit waalwijk op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede kwaliteit en service daarom
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 25-04-2022
  • Beoordeling: 8.6

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit drunen op 18-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ga naar Expert Drunen
    Geschreven door Klant Dekkers uit waalwijk op 18-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ben een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit drunen op 17-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Na te hebben geconcludeerd dat het product ergens anders behoorlijk goedkoper was tot grote verbazing van de verkoper heeft hij dit netjes gecompenceerd. Dit boven mijn verwachtingen uit. Bedankt!
    Geschreven door Klant Broekhoven uit drunen op 15-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    nooit meer ontdooien een je hoort de motor niet geruisloos
    Geschreven door Klant Ophorst uit waalwijk op 15-04-2022
  • Beoordeling: 6.2

    Als het bestelde wordt geleverd gaat de monteur er al snel vanuit dat de klant er zelf wel uitkomt. Soms zijn monteurs wel erg overtuigd van hun eigen mensenkennis. Ik ben er zelf uitgekomen maar ik moest wel een extra apparaat kopen om mijn eerder gekocht apparaat optimaal te kunnen gebruiken. Dat extra appat heeft een speciale handelswijze nodig en veel geduld. Maar er lijkt maar een appaat beschikbaar te zijn om het eerst apparaat te kunnen laten doen wat nodig is voor een bepaald resultaat. Ik noem niks bij naamis omdat ik niet nog meer gedoe wil
    Geschreven door Klant Verreijt uit nieuwkuyk op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert denk met u mee
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 12-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service deskundig advies vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 12-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel. Vriendelijk personeel en goede service. Voor ons is er maar een adres en dat is Epert.
    Geschreven door Klant Elshout uit drunen op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Alles naar wens
    Geschreven door Klant Smit uit drunen op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ga het gesprek aan met een winkelmedewerker en je wordt deskundig en klantvriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van Woerkom uit drunen op 10-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Netjes behandeld
    Geschreven door Klant Kuis uit vlijmen op 07-04-2022