Navigatie

Beoordelingen Expert Drunen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Drunen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Drunen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Goede service en duidelijk advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1128)

  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en duidelijk advies
    Geschreven door Klant uit werkendam op 16-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert doet met naam zijn/haar eer aan! Waar ik over praat is vestiging Drunen!
    Geschreven door Klant Zoer uit geertruidenberg op 13-09-2021
  • Beoordeling: 7.9

    goed personeel
    Geschreven door Klant Bladel uit oud-heusden op 12-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeeer goede service en deskundig personeel. Neemt ook de tijd en je voelt je direct thuis
    Geschreven door Klant Verschoor uit waalwijk op 09-09-2021
  • Beoordeling: 7.5

    prima zo gedaan
    Geschreven door Klant Giesbers uit drunen op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.7

    wij zijn erg blij ermee
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 01-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert vd Griendt kopen we al jaren. Tv, audio, witgoed! Altijd naar alle tevredenheid geholpen! Een top team!
    Geschreven door Klant Van der Steen uit waalwijk op 01-09-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Betrouwbaar
    Geschreven door Klant Eerden uit drunen op 31-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en de spullen worden ook nog voor je in de auto gezet.
    Geschreven door Klant Van der Aa uit drunen op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De mensen zijn heel vriendelijk en hebben kennis van zaken, koop lokaal, zou ik zeggen!!
    Geschreven door Klant Van Buul uit vlijmen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende bediening en deskundig advies.
    Geschreven door Klant Van Nes uit drunen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Bij expert is het vertrouwd om artikelen aan te schaffen.
    Geschreven door Klant Merkx uit drunen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    In de winkel werd ruim de tijd voor je genomen en eerlijk geadviseerd. Na de aankoop van de wasmachine keken we nog even verder in de winkel en werden we even later gevraagd of we de levering meteen ter plekke wilden regelen (de medewerker die de planning deed was nu wel beschikbaar) zodat we later niet gebeld hoefden te worden. Bezorging was keurig netjes en op tijd. Ook hier werd ruim de tijd genomen voor vragen.
    Geschreven door Klant Broeders uit drunen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert in Drunen is een ruim assortiment en word je goed geholpen
    Geschreven door Klant Onzenoort uit waalwijk op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Alles oke ,dus iedereen moet er naar toe ,en zeker wat kopen
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 27-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren een hele tevreden klant! Heel onze familie zit bij Expert vd Griendt in Drunen! Nooit gezeur en niks is te veel! Fijn bedrijf! Groeten fam de Ruijter uit Waalwijk
    Geschreven door Klant De Ruijter uit waalwijk op 27-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en medewerkers die weten wat ze verkopen,top EXPERT
    Geschreven door Klant uit wijk en aalburg op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeker een aanrader 100%
    Geschreven door Klant Hamels uit waalwijk op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Al jaren klant blijf er terugkomen met veel plezier
    Geschreven door Klant uit nieuwkuijk op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit drunen op 21-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima informatie over keuzemogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 20-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Het hele huis voorzien van nieuwe apparatuur. Goede prijsafspraak kunnen maken. Plaatsing perfect gelopen. Blij mee.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 18-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Lokaal kopen met excellente service!
    Geschreven door Klant uit heusden op 18-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon kwaliteit
    Geschreven door Klant Carels uit nieuwkuijk op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Keurig volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit drunen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ga naar expert. U wordt zeer correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit drunen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed, duidelijkheid, vriendelijk Verstand vd producten
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 16-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Redelijke prijzen, zeer goede service.
    Geschreven door Klant Van den Aker uit nieuwkuyk op 15-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en zeer vriendelijk en goed advies gekregen
    Geschreven door Klant Boom uit vlijmen op 14-08-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Bij de aanbieding dient duidelijk te staan wat de bijkomende kosten zijn.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 14-08-2021