Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Weering 9.1

Zie het voorgaande bericht !!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1207)

  • Beoordeling: 9.1

    Zie het voorgaande bericht !!
    Geschreven door Klant Weering uit bergum op 20-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik werd geholpen in de noodlocatie op de Pleats in Burgum. Ondanks dat jullie krap behuisd waren en niet alle artikelen op voorraad hadden, werd ik uitstekend begeleid in het maken van mijn keuze voor een laptop en beeldscherm. Ook toen later een snoertje niet bleek te passen, was de service prima. Ik kreeg kosteloos een passend snoer mee. De keuze om naar Expert in Burgum te gaan en niet naar die in mijn eigen woonplaats blijkt achteraf altijd weer de juiste keuze geweest te zijn.
    Geschreven door Klant De Vries uit leeuwarden op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het bevalt mij zeer goed bij Expert. Ik vind het personeel erg klantvriendelijk en ook de service bevalt me heel erg goed.
    Geschreven door Klant De Vries uit eestrum op 17-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    je word er altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Haveman uit suameer op 16-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar je je thuis voelt
    Geschreven door Klant Van der Veen uit noordbergum op 16-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De stofzuiger van miele is zeer goed en goede koop erg blij mee.
    Geschreven door Klant Bouma uit sumar op 15-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Kom al jaren in de winkel is, een heel goe en mooie winkel met neel kundig personeel
    Geschreven door Klant Weidenaar uit bergum op 12-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Goede service, maar duur geprijsd.
    Geschreven door Klant Miersma uit bergum op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik word altijd goed en deskundig geholpen door vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit hardegarijp op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit bergum op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goed
    Geschreven door Klant Hoekstra-de Jong uit oudega op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goeie service en prima prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ben bijzonder vriendelijk geholpen door Marcel
    Geschreven door Klant uit bergum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Aanschaf wasmachine/droger in 1. Goede uitleg, service klantvriendelijk top. Heel blij met de aanschaf. Factuur netjes per mail. Dik tevreden
    Geschreven door Klant Dreesens uit burgum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Nou dat heb ik eigenlijk al gedaan. Het is en blijft goed.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit tietjerk op 05-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer aanbevelingswaardig
    Geschreven door Klant De Haan uit bergum op 05-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    nee
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit earnewald op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ziet er prima uit. Keuze en veel apparaten.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit leeuwarden op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service.kwaliteit en keuze.
    Geschreven door Klant Haveman uit burgum op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel, goeie service
    Geschreven door Klant Walsma uit hardegarijp op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Bij expert wordt ik altijd goed en deskundig geholpen. men neemt de tijd, en de service zijn uitstekend
    Geschreven door Klant Jager uit bergum op 19-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaringen met de producten en service van Meier Expert Burgum zijn door de jaren heen heel positief . Ik zou zeggen blijf bij jullie zelf en ga zo door.
    Geschreven door Klant uit suameer op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Burgum is gewoon de place to be.
    Geschreven door Klant Pals uit jistrum op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vlotte bediening, denken mee en geven goed advies.
    Geschreven door Klant Postma uit bergum op 17-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heldere duidelijke informatie en kennis van zaken. De Expert in de buurt! Ik ben tevreden over de service en over de aandacht voor mij en mijn vragen. Koop lokaal is voor mij belangrijk en ik ben blij dat dat kan in Burgum.
    Geschreven door Klant De Vries uit burgum op 16-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Alles wat we kopen op gebied van huishoudelijke apparaten enz.... Dat halen we per definitie bij jullie in Burgum. Vaak is er ook nog te praten over de prijs👍
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service, redelijke prijzen
    Geschreven door Klant Van Dijken uit noordbergum op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Door de klantvriendelijkheid, deskundigheid en de blijdschap van de medewerker om kij te kunnen helpen is het niet morilijk om de keuze te maken welk apparaat het beste bij jou past.
    Geschreven door Klant Berends uit garijp op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    expert burgum kom ik zeker terug geven net dat beetje meer
    Geschreven door Klant uit drachten op 11-06-2020