Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.6

Wij kopen alles wat we nodig hebben bij expert Burgum

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1456)

  • Beoordeling: 7.6

    Wij kopen alles wat we nodig hebben bij expert Burgum
    Geschreven door Klant uit twijzelerheide op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima Service Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Pool uit bergum op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top product, zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Van der Heide uit jistrum op 12-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Burgum top zaak
    Geschreven door Klant Keuning uit opeinde sm op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima bedrijf goede service
    Geschreven door Klant Ykema uit hardegarijp op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle service tijdens de lockdown
    Geschreven door Klant uit bergum op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden over het product en over de klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant Weening uit burgum op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Super goede en snelle service aan huis. Zeer ervaren medewerker die alles perfect heeft geregeld voor ons! Dankjewel!
    Geschreven door Klant Jilderda uit valom op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    -
    Geschreven door Klant uit zwaagwesteinde op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    dit no krekt wer tefolle frege
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Onze wasmachine had het begeven en aangezien wij die dagelijks 2a3 x gebruiken is hij onmisbaar. Dankzij de uitstekende service van expert hadden we dezelfde dag een nieuwe wasmachine staan. Helemaal top!!👍
    Geschreven door Klant Boonstra uit noordbergum op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Klant vriendelijk, en goed informeren over de keuze. Prijs op de site was lager dan in de winkel, maar gelijk aangepast en klein beetje korting gekregen.
    Geschreven door Klant Elzinga uit burgum op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    prima services
    Geschreven door Klant Ruijgh uit bergum op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service. Heel vriendelijke bediening Kundige medewerkers
    Geschreven door Klant Groen uit leeuwarden op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en fijne producten.
    Geschreven door Klant Voolstra uit donkerbroek op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles altijd correct, al jaren tot tevredenheid klant!!
    Geschreven door Klant uit burgum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Koop in je eigen omgeving. Bij Meijer expert word je sowieso goed geholpen met kennis van zaken.war ze beloven doe n ze ook
    Geschreven door Klant Postma uit bergum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service en vriendelijke medewerkers. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het te bestellen product. Uiteindelijk toch nog sneller geleverd en bezorgd door Expert Burgum!
    Geschreven door Klant uit drachten op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit volkel op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ze hebben ons super geadviseerd bij maken van een juiste keuze.
    Geschreven door Klant Van der Vegt uit burgum op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant uit bergum op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel en geweldige service
    Geschreven door Klant uit noordbergum op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    De vakman om de hoek! Al onze elektrische apparaten komen bij Expert vandaan en zodra er iets mis is, staan ze razendsnel paraat!
    Geschreven door Klant Westra uit garijp op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Lei uit garyp op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en top personeel in expert burgum
    Geschreven door Klant Hoogstra uit wartena op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Alles volgens afspraak vlot geregeld
    Geschreven door Klant Wind uit hardegarijp op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima afhandeling van bestelling en plaatsen van produkt.
    Geschreven door Klant uit gytsjerk op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    ik koop bij expert vanwege de lokale situatie
    Geschreven door Klant Moria uit burgum op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk personeel en deskundig. Je wordt er snel geholpen en met goed advies.
    Geschreven door Klant Van der Meulen-beintema uit jistrum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Praamstra uit zwaagwesteinde op 04-01-2021