Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bruin 8.3

Ik kom zeker terug voor een volgende aankoop

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1777)

  • Beoordeling: 8.3

    Ik kom zeker terug voor een volgende aankoop
    Geschreven door Klant De Bruin uit veenwouden op 27-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Een gerenommeerd bedrijf dat de beloften waarmaakt! Prima dienstverlening.
    Geschreven door Klant uit suawoude op 24-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is er als je ze nodig hebt!
    Geschreven door Klant Zijlstra uit burgum op 22-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    uitstekende service,een prettige winkel
    Geschreven door Klant Semplonius uit veenwouden op 18-09-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon doen. Expert Meijer heeft écht een goede service. Wij zijn meer dan 30 jaar klant en nog steeds erg tevreden over de producten en de service.
    Geschreven door Klant uit sumar op 17-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede kwaliteit en klantvriendelijke verkopers
    Geschreven door Klant uit oostermeer op 16-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar expert om alles te ervaren zoals wij het hebben ervaren. Fijne mensen ,goede uitleg alles is oke.
    Geschreven door Klant Hoogstins uit leeuwarden op 16-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super allemaal
    Geschreven door Klant Kleinhuis uit bergum op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Burgum, waar je gelijk voelt dat het goed zit.
    Geschreven door Klant De Vries uit houtigehage op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima product en voldoet aan de gestelde eisen van de HBO opleiding en voor het gebruik nu.
    Geschreven door Klant Turkstra uit garijp op 15-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    kundig scherpe prijs
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 14-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Mooie ruime winkel met een uitgebreid assortiment
    Geschreven door Klant Wijma uit tietjerk op 14-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    expert levert kwaliteit naast de juiste informatie.
    Geschreven door Klant Van Akker uit noord bergum op 12-09-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Ggfghjjhgg
    Geschreven door Klant uit bergum op 12-09-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Lag aan het artikel, ik koop binnenkort een beter merk.
    Geschreven door Klant uit suawoude op 09-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ruim assortiment en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 09-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    LG tv van 4 jaar oud had groene vlekken in beeld en bij bepaalde kleuren was het logiotje van NPO1 zichtbaar. Expert heeft dit in overleg met LG prima opgelost. We hebben nu een nieuwe LG tv en samen met Expert verwachten we dit probleem niet opnieuw
    Geschreven door Klant De Vries uit hardegarijp op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede snelle service
    Geschreven door Klant uit tytsjerk op 08-09-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima contact
    Geschreven door Klant uit bergum op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    aarzel niet ga naar expert burgum voor goede service en advies
    Geschreven door Klant uit garijp op 02-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Excellente service
    Geschreven door Klant Janssen uit eernewoude op 01-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle service, klantvriendelijk, een aanrader
    Geschreven door Klant Bakker uit gytsjerk op 01-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en winkel
    Geschreven door Klant Van der Veen uit hardegarijp op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle service.
    Geschreven door Klant uit bergum op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    vEEL KENNIS VAN ZAKEN EN UITSTEKENDE SERVICE
    Geschreven door Klant uit feanwalden op 31-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Afwasmachine bestelt en geleverd door Expert. Vlot geleverd en geïnstalleerd. Bij Expert Burgum slaag je altijd en je krijgt goed advies.
    Geschreven door Klant uit twijzelerheide op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb het in de winkel gekocht
    Geschreven door Klant Rijpma uit roden op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel, met goede service.
    Geschreven door Klant uit giekerk op 28-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Gekochte producten op tijd en prima afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit burgum op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Electrisch apparaat nodig, ga naar Meyer Expert in Burgum.
    Geschreven door Klant uit burgum op 25-08-2021