Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Feenstra 10.0

Mooie winkel en goed advies in de winkel en alles keurig afgeleverd en geïnstalleerd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2086)

  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel en goed advies in de winkel en alles keurig afgeleverd en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Feenstra uit burgum op 10-08-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede producten en altijd professioneel geholpen door de medewerkers van expert
    Geschreven door Klant Wieringa uit garijp op 09-08-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Ik mis een deel van de bestelling
    Geschreven door Klant uit rijperkerk op 08-08-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Deze onder vindingen gelden voor expert Burgum
    Geschreven door Klant Postma uit kootstertille op 08-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop er al jaren en het is altijd dat ik daar terug kom vanwege de goede service
    Geschreven door Klant Loonstra uit burgum op 04-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    zeer goede hulp met hulp bij kapotte spullen echt top nergens zo goed
    Geschreven door Klant Praamstra uit zwaagwesteinde op 04-08-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Samsung wasmachine gekocht bevalt uitstekend,klasseA,goeie prijs/kwaliteit verhouding,aan te bevelen, gr w de vries
    Geschreven door Klant Vries uit jistrum op 04-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    een winkel waar je duidelijkheid krijgt over het product wat je aan wilt schaffen, en waar zelf nog wordt gezegd dat je niet alles in 1x hoeft te kopen , maar dat je het uit kunt breiden, dit ging om een sonos.
    Geschreven door Klant uit drachten op 28-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    snel en vlot
    Geschreven door Klant Berkepas uit hardegarijp op 28-07-2022
  • Beoordeling: 7.5

    had 2 ventilators gekocht 1 besteld andere uit winkel gekocht er werd na 2 dagen gebeld dat product er was prima toch
    Geschreven door Klant Westra uit noordbergum op 27-07-2022
  • Beoordeling: 9.0

    prima service
    Geschreven door Klant Veenstra uit opeinde op 27-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel, vriendelijk personeel, ruime keuze
    Geschreven door Klant uit molenend op 25-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ieder moet zelf weten waar hij of zij koopt.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit leeuwarden op 25-07-2022
  • Beoordeling: 2.6

    Van mijn ervaring wordt je niet vrolijk! Ze komen nergens op terug en laten het bij wat het is.terwijl ze dat wel beloven, dat ze er op terug komen En dan hebben we het over meerdere werknemers die dit beloven. Erg jammer vroeger was het een fijn bedrijf. Tegenwoordig draait het om geld en loze beloftes
    Geschreven door Klant uit hurdegaryp op 23-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 22-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel kan ik aanbevelen. De prijs- kwaliteitverhouding is prima in combinatie met een uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit tietjerk op 21-07-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Positief vriendelijk
    Geschreven door Klant uit bergum op 19-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Soms (niet altijd) betaal je bij Expert een paar euro meer ten opzichte van internetstunters, maar de service is veel beter. Toen mijn apparaat een probleem had is het netjes en snel opgelost. Gewoon een persoon die langs komt, en geen telefonische klantenservice die je via een omslachtige weg op afstand moet helpen. Een fysieke winkel heeft zo zijn voordelen.
    Geschreven door Klant Wijmenga uit tietjerk op 19-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine van LG. Zeer tevreden en makkelijk in gebruik.
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 14-07-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service aardig personeel
    Geschreven door Klant uit ureterp op 11-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een service en je bent een klant
    Geschreven door Klant De Jong uit nyega op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer aanbolen
    Geschreven door Klant uit de wilgen op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Geduld en vriendelijkheid voeren de boventoon
    Geschreven door Klant Braaksma uit veenwouden op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Laat je goed voorlichten
    Geschreven door Klant uit bergum op 11-07-2022
  • Beoordeling: 7.3

    goede service
    Geschreven door Klant Van Der Meulen uit burgum op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Hele goede voorlichting, correcte afhandeling en vlotte afwikkeling. Snelle levering en deskundige installatie. Kortom...zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit drogeham op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima prima
    Geschreven door Klant uit earnewald op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.0

    expert heeft meer als wat in de winkel staat...goed informeren thuis en op expert website is een goede raad.
    Geschreven door Klant uit kollumerzwaag op 07-07-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Burgum raad ik zeker aan. Mooie netjes en schone winkel en goede service
    Geschreven door Klant Bron uit buitenpost op 06-07-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Laptop gekocht die in de expert folder stond, hadden thuis al een keuze gemaakt.
    Geschreven door Klant uit bergum op 05-07-2022