Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Ik ben zeer naar tevredenheid geholpen bij Expert in Burgum. Kundig en vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1018)

  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer naar tevredenheid geholpen bij Expert in Burgum. Kundig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit oudega op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert heb je ruime keuze in diverse artikelen en de service is oké.
    Geschreven door Klant Kooistra uit bergum op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima en kundig advies.
    Geschreven door Klant Visser uit hurdegaryp op 15-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    NVT
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel, zeer vriendelijk peroneel, en goeie service!
    Geschreven door Klant Spoelstra uit tietjerk op 09-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige sfeer en deskundige, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit bergum op 09-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Vlotten mensen met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Beter dan vele andere elektronica winkels
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Snel geholpen, leuk personeel, een aanrader om naartoe te gaan!
    Geschreven door Klant Leistra uit noord bergum op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Burgum TOPPIE!!!
    Geschreven door Klant uit burgum op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Was gewoon goed, en goede service
    Geschreven door Klant Elzinga uit burgum op 28-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel , snelle service. Aan te bevelen voor bezoek / aankoop van ..
    Geschreven door Klant uit winsum gn op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant uit bergum op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Persoonlijke aandacht en veel kennis en erg plezierig in de winkel, ben er al 40 jaar klant.
    Geschreven door Klant Visser uit bergum op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prachtige winkel met vriendelijk en deskundig personeel. Prettig dat een aantal personeelsleden er al jaren werken. Geeft een vertrouwd gevoel.
    Geschreven door Klant Pronk uit bergum op 25-06-2019
  • Beoordeling: 7.7

    ik hoop dat de behandeling eenmalig niet correct is geweest
    Geschreven door Klant Rinsma uit hardegarijp op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Met plezier doen wij onze inkopen bij expert in Burgum. Er is geen nee te koop en de hulpvaardigheid is groot. Daarnaast kunnen we terecht met al onze vragen/problemen als deze zich voordoen.
    Geschreven door Klant Van Akker uit noord bergum op 19-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    we vinden dat Expert vriendelijk personeel heeft, ze hebben ons goed geholpen met de aangeschafte TV en de smartphone, dank daarvoor
    Geschreven door Klant Mellema uit veenwouden op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit eastermar op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Samsung Galaxy s6 gekocht , prima toestel . Vriendelijk en vakkundig geholpen met het instellen van de smartphone !
    Geschreven door Klant Sangers uit zwaagwesteinde op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    medewerker Expert weet waar hij het over heeft. Kan zeer goed uitleg geven over het product wat hij verkoopt.
    Geschreven door Klant Van Wieren uit hurdegaryp op 15-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    neen
    Geschreven door Klant uit noordbergum op 12-06-2019
  • Beoordeling: 7.1

    N.V.T.
    Geschreven door Klant Van der Meer op 09-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prima advies en service!
    Geschreven door Klant Van der Veen uit drachten op 07-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Wij kopen al vele jaren bij Expert in Burgum, naar goede tevredenheid. Het aanbod is goed en ook het advies en de service wat door de medewerkers word gegeven. je voelt je geen nummer, je wordt goed persoonlijk te woord gestaan en geholpen. Ook met klachten en reparaties kunnen we bij hun terecht. Ons motto is: \'gaat het niet naar onze wensen, komen we er niet weer terug\'. Maar we zijn nog steeds vaste klant bij Expert, inmiddels ook onze kinderen.
    Geschreven door Klant uit warga op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Snel geholpen goede informatie over product en snel geleverd
    Geschreven door Klant Bons uit hardegarijp op 06-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Tegen betaling op een prettige manier het oude product ingeleverd en eenzelfde nieuw product weer gekregen. Prduct is goed bevallen, werd bijna iedere dag gebruikt maar was wel na 4 jaar kapot.
    Geschreven door Klant uit bergum op 05-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede uitleg en keuze bij aanschaf en top bezorgd.
    Geschreven door Klant uit bergum op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Informatie en service is uitstekend!!
    Geschreven door Klant uit tietjerk op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Een fijne zaak, deskundig personeel. Veel keus.
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 27-05-2019