Navigatie

Beoordelingen Expert Krimpen a/d Ijssel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Krimpen a/d Ijssel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Krimpen a/d Ijssel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hermans 9.6

supper goede en snelleservice, zeer mee denkend en werkend!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (363)

  • Beoordeling: 9.6

    supper goede en snelleservice, zeer mee denkend en werkend!
    Geschreven door Klant Hermans uit bakel op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk geholpen en blij met de plaatsing vd wasmachine boven in de badkamer. Fijn dat de oude machine werd meegenomen. Top service
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    tot op heden goede service en leuke aanbiedingen maar het folder pakket word nog al eens veel te laat bezorgd pas op dinsdag of woensdag als de aan biedingen al enkele dagen oud zijn en dus al uitverkocht dat is jammer
    Geschreven door Klant Timmerman uit ouderkerk a/d ijssel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben tevreden met de aankoop maar begrijp niet dat jullie bij een telefonische bestelling Thuiskopieheffing vragen
    Geschreven door Klant Meerkerk uit krimpen a/d ijssel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Je word er goed geholpen ook in de lockdown
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 22-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    De website is overzichtelijk en producten zijn goed te vinden. De installatie verliep niet vlekkeloos, maar ik verwacht wel dat dit wordt rechtgezet.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 19-02-2021
  • Beoordeling: 5.7

    Zie mijn eerste opmerkingen hiervoor over de bestelling en de bereikbaarheid van de winkel.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede producten voor een redelijke prijs
    Geschreven door Klant Meijdam uit capelle a/d ijssel op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Bestelling geplaatst en snel op kunnen halen. Uit de kunst.
    Geschreven door Klant De Hon uit krimpen a/d ijssel op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, expertise en welwillendheid van het personeel/eigenaren van Expert.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 15-02-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit cap a/d ijssel op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ervaringen en goede service
    Geschreven door Klant Braanker uit krimpen a/d ijssel op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Nadat we onze tv hadden besteld werd ie diezelfde middag bezorgd en door een vriendelijke medewerker geïnstalleerd. Niets was hem teveel.l
    Geschreven door Klant Borsje uit krimpen a/d ijssel op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.5

    De iPad, die ik wilde hebben was in voorraad, de gegevens van mijn vorige iPad zijn overgezet op de nieuwe( ik ben 88 en een beetje digibeet!). Alles is deskundig gedaan in een in een prettige sfeer.
    Geschreven door Klant De Graaff uit capelle a/d ijssel op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed te woord gestaan welliswaar telefonisch ivm corona,voor mij persoonlijk is de doorslag dat het dicht bij huis is en het contact voor mij persoonlijker is dan in een webstore mocht ik vragen krijgen.
    Geschreven door Klant Kooy uit krimpen a/d lek op 29-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    monteurs moeten iets meer aandacht gebruiken na installeren van een fornuis {waterpas zetten }
    Geschreven door Klant Neeleman uit krimpen aan den ijssel op 28-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Werff uit krimpen aan de lek op 26-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Oosterom uit krimpen a/d ijssel op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Online besteld
    Geschreven door Klant Terlouw uit krimpen a/d ijssel op 25-01-2021
  • Beoordeling: 6.9

    het niet dragen van mondkapje stoorde mij ben 75+
    Geschreven door Klant Van \'t Hof uit krimpen a/d ijssel op 23-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    op het niet op de hoogte houden van de levering na, is alles naar wens gelopen
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Alles is conform de afspraken geleverd. Het product stond klaar bij het afhalen.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 21-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles prima
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan den ijssel op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Door de corona konden we helaas geen nieuwe wasmachine in de winkel uitzoeken. na wat tips van mensen ben ik opzoek gegaan op de website van de expert. gelukkig kon ik goed mijn voorkeuren aangeven op de website waardoor er nog maar 4machines overbleven, waardoor de keuze een stuk makkelijker was. want het aanbod is gigantisch. na DE machine te hebben gevonden heb ik onze lokale expert gebeld en deze machine besteld. helaas was deze niet op voorraad en moest ik een week wachten voordat deze binnen zou zijn. een week later gebeld en de machine was binnen. deze kon gelijk de volgende dag bezorgt en geplaatst worden. dit was erg fijn. de bezorgers waren precies op de aangegeven tijd aanwezig. hebben de machine netjes geplaatst en uitgelegd hoe het werk. goede service van onze lokale expert krimpen aan den ijssel
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wastoren besteld en vakkundig door de mensen gemonteerd! Alles strak en opgeruimd!
    Geschreven door Klant Mulder uit barendrecht op 15-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goede, snelle en eerlijke levering.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    1woord super goed, seriues!
    Geschreven door Klant Bajnath uit rotterdam op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ook in coronatijd prima geregeld.
    Geschreven door Klant uit ouderkerk a/d ijssel op 13-01-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top televisie van Samsung gekocht, nadat er een goed uitleg en verschil werd getoond tov andere types / merken. Mooi beeld en voor een spotgoedkoop prijs. Daarnaast gaf de bezorger nog tips om te kijken op Samsung voor promoties (die ik nu ook heb). Geen grote winkel, waardoor je niet hoeft te zoeken naar iemand die je gaat helpen.
    Geschreven door Klant Dherampal uit rotterdam op 06-01-2021