Navigatie

Beoordelingen Expert Krimpen a/d Ijssel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Krimpen a/d Ijssel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Krimpen a/d Ijssel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Goede, vriendelijke service en uitleg over de vrieskast gekregen. Direct telefonisch besteld en de volgende ochtend al in huis. Ook de levering door de bezorgers was top en hebben gelijk de oude vrieskast meegenomen. Zeer tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (494)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede, vriendelijke service en uitleg over de vrieskast gekregen. Direct telefonisch besteld en de volgende ochtend al in huis. Ook de levering door de bezorgers was top en hebben gelijk de oude vrieskast meegenomen. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    jullie vragen teveel.
    Geschreven door Klant Bijloo uit zevenhuizen zh op 19-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima advies en service
    Geschreven door Klant Pieterse uit capelle aan den ijssel op 18-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super blij met de service van Expert.
    Geschreven door Klant Andressen uit rotterdam op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    goede ervaring met de verkopers ,weet waar ze het over hebben
    Geschreven door Klant Kraan uit krimpen a/d ijssel op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert een nieuw koffiezetapparaat gekocht. We zijn snel en vriendelijk geholpen. We zijn al zeer lang klant en beslist een aanrader.
    Geschreven door Klant Van Schooten uit krimpen a/d ijssel op 11-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Ervaar Expert!
    Geschreven door Klant Janse uit capelle aan den ijssel op 10-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    \'S avonds een whattsapp gestuurd voor de bestelling. De volgende ochtend netjes gebeld door de vestiging. Heel netjes en duidelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Bij jullie de Sonos Arc +sub + 2x sonos one sl aangeschaft. Dit is een waanzinnig goede set. Hou er wel rekening mee dat je tv een (E)arc aansluiting heeft. Via de optisch kabel krijg je geen Dolby Atmos. Om trueplay te gebruiken heb je wel wel een Apple device nodig. Als het dan éénmaal werkt heb je wel een heel mooi surround susteem met veel mogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    alles goed en heel goede service
    Geschreven door Klant Rebergen uit krimpen a/d ijssel op 02-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel en personeel met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Van Dam uit ouderkerk a/d ijssel op 02-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 22-04-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ideale winkel genoeg keus en prijs klasse ook goed
    Geschreven door Klant uit zutphen op 21-04-2022
  • Beoordeling: 4.5

    Slechte service
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 17-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede en professionele hulp bij de aanschaf van een product
    Geschreven door Klant Ruter uit ridderkerk op 12-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Een Philips tv voor een lage prijs met een zeer goede beeld kwaliteit
    Geschreven door Klant Graveland uit lekkerkerk op 05-04-2022
  • Beoordeling: 8.6

    In dit filiaal (Krimpen a/d IJssel) worden we altijd goed geholpen. Goede service en advies, snelle en keurige levering. We kopen hier vrijwel al onze elektrische apparatuur.
    Geschreven door Klant uit gouderak op 31-03-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Goede informatie gehad en goed geïnstalleerd heel blij met het inductie fornuis en koelvriezer 👍
    Geschreven door Klant De Swart uit rotterdam alexanderpolder op 30-03-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Heel vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit maassluis op 21-03-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over Expert!
    Geschreven door Klant Oosthof uit krimpen a/d ijssel op 17-03-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Voor expertise en maatwerk ben je bij Expert aan het goed adres!!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 09-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 04-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    bij deze winkel komen we al jaren.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 28-02-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima zaak je wordt er goed geholpen.
    Geschreven door Klant Van Eersel uit schiedam op 26-02-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van den Assem uit krimpen a/d ijssel op 18-02-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Alles prima
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 16-02-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundig, snelle levering
    Geschreven door Klant Kraak uit krimpen aan den ijssel op 15-02-2022
  • Beoordeling: 6.2

    Bezorger duidelijk te gehaast in leveren goedbedoelde service!
    Geschreven door Klant uit capelle a/d ijssel op 10-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel, vriendelijke medewerker en fijn geholpen bij het kopen van een nieuwe wasmachine. We wisten wel welke we wilden hebben, deze stond niet in de winkel, maar was wel op voorraad, waardoor we hem binnen 2 dagen in his hadden.
    Geschreven door Klant Ville uit capelle aan den ijssel op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Goede betrouwbare winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 26-01-2022