Navigatie

Beoordelingen Expert Krimpen a/d Ijssel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Krimpen a/d Ijssel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Krimpen a/d Ijssel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Mooie winkel met goede, deskundige, medewerkers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (321)

  • Beoordeling: 9.0

    Mooie winkel met goede, deskundige, medewerkers.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 27-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Xxx
    Geschreven door Klant uit capelle a/d ijssel op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    komt afspraak niet na
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk aan den ijssel op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    kom regelmatig bij expert krimpen a d ijssel wordt altijd vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, zelfs \" leen product\" gehad. Snel en correct uitgepakt, alle verpakkingen mee. Ben meer dan tevreden......
    Geschreven door Klant Uijtenbroek uit krimpen a/d ijssel op 11-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zo enthousiast omdat, ik wilde van Whirlpool een wasdroger hebben. Ik woon in Hellevoetsluis en de dicht bij zijnde Expert dealer zit in den Brielle. Deze wasdroger was daar niet op voorraad maar wel bij de Expert dealer in Krimpen a/d IJssel. ik heb deze gebeld en kreeg een vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon. Ik heb +- 15:00 uur de wasdroger besteld aan de zelfde avond 20:00 uur geleverd en dit zonder extra kosten. Dat noem ik service, dit verdiend een dikke pluim. Groet, een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Van . Rooijen uit hellevoetsluis op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Een uitstekende service en zeer vakkundig en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Boer uit capelle a/d ijssel op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.1

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit capelle a/d ijssel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Alles naar wens verlopen en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 29-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    GOED
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 28-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Overzichtelijke winkel, goede spullen en fijn personeel, werd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb in de loop der jaren nog nooit enige klacht gehad over Expert
    Geschreven door Klant De Waard uit krimpen a/d ijssel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De wasmachine en droger werden correct en netjes afgeleverd. De service in de winkel was zeer goed. Over je product wordt duidelijk advies gegeven.
    Geschreven door Klant De Vries uit krimpen a/d ijssel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    er wordt tijd genomen voor de klant en er wordt meegedacht voor eventuele andere opties
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Na telefonisch contact vakkundig geholpen en dezelfde dag netjes bezorgd
    Geschreven door Klant Van Dijk uit krimpen aan den ijssel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Matige aflevering. Met de eerste ingebruikname van de wasdroger geen resultaat. De was kwam er zeer vochtig uit. Bij een tweede poging kwam de was er wederom veel te vochtig uit.
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Alles nieuw in de bestaande keuken: perfect gedaan, geheel naar wens. Glasheldere afspraken over montage, geen verrassingen. 100% tevreden klant.
    Geschreven door Klant Anceaux uit rotterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Geweldige ervaring met Expert . Deskundig en hulpvaardig personeel. Op afgesproken tijd geleverd. Vantevoren word je gebeld over de levering. Kortom prima bedrijf waar ik in de toekomst zeer zeker nog een keer aankopen zal doen
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor vakkundige hulp en plaatsing van artikelen ben je bij Expert helemaal op de goede plek
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service! Alles volgens afspraak, snel en mooi ingebouwd in een bestaande keuken. Wij zijn heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 17-09-2020
  • Beoordeling: 6.5

    Bestelling en levering prima, zelfs met een grotere dan gebruikelijke afstand. Aflevering en testen een afgang.
    Geschreven door Klant Pijlman uit nieuwveen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Gewoon een hele fijne winkel en dat is heel belangrijk voor mij.
    Geschreven door Klant Pauli uit rotterdam op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, snelle levering. Prijs/kwaliteit van het artikel goed. Artikel was bij andere winkels op internet tientallen Euros duurder.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 31-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Mijn ervaring met Expert (voorheen Gego) is al jaren prima.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 30-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goede service en menselijke benadering
    Geschreven door Klant Verhagen uit rotterdam op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service. Deskundige en vriendelijke levering door de bezorgers.
    Geschreven door Klant Van Osseelen uit krimpen aan den ijssel op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ga naar Experts en u komt er zeker een volgende keer terug.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 14-08-2020