Navigatie

Beoordelingen Expert Krimpen a/d Ijssel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Krimpen a/d Ijssel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Krimpen a/d Ijssel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

snelle levering, goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (420)

  • Beoordeling: 9.7

    snelle levering, goede service
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak, waar je prettig geholpen wordt, met een prima prijsverhouding tot de geleverde producten.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 11-09-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Geen commentaar
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 09-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige winkel, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 03-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service,fijn personeel en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 01-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft goede produkten , snelle bezorgtijd uitstekende produkten, bezorgers zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 31-08-2021
  • Beoordeling: 5.5

    Product prima. Service onder de maat
    Geschreven door Klant Vogelaar uit krimpen a/d ijssel op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon goed en vriendelijk
    Geschreven door Klant Harteveld uit krimpen a/d lek op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert, daar krijg je geen spijt van
    Geschreven door Klant Verhoeff uit krimpen aan den ijssel op 21-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Top aflevering
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 20-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede vriendelijke service
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan den ijssel op 18-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige service, correcte bezorging, vlotte afhandeling. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit barendrecht op 13-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Een steelstofzuiger van Samsung gekocht. Fijn geholpen, goed advies, fijn apparaat!!
    Geschreven door Klant Kooy /van Herk uit krimpen a/d ijssel op 09-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben altijd blij met expert. Maar dit keer heb ik veel te lang moeten wachten op het bestelde artikel
    Geschreven door Klant De Rek uit ouderkerk a/d ijssel op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ze doen wat toe gezegd is
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk aan den ijssel op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Altijd fijn een “Expert” in je woonplaats te hebben !
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Vroeger kreeg je betere/meer uitleg. Nu moet je het maar zelf uitzoeken. Men wil blijkbaar dat je alles maar via internet bestelt. L L X
    Geschreven door Klant uit capelle a/d ijssel op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Mooie zaak waar je goed wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 22-07-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Zie mijn eerdere opmerkingen, die zeker geen reclame zijn voor voor de betrouwbaarheid van de verkoopmedewerkers.
    Geschreven door Klant Van Berkel uit capelle a/d ijssel op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel en cervice
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk a/d ijssel op 16-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen in de winkel waar werd meegedacht. Daarnaast een snelle en goede levering.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit krimpen aan den ijssel op 13-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prima, aak
    Geschreven door Klant Lems uit krimpen a/d lek op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne overzichtelijke website
    Geschreven door Klant Spek uit ouderkerk aan den ijssel op 12-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Heb zelf tevoren artikel via fabrikant gevonden en bij Expert besteld omdat ik al eerder besteld en geleverd heb gekregen en goede service gekregen heb.
    Geschreven door Klant uit ouderkerk a/d ijssel op 09-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, prima wasmachine
    Geschreven door Klant Van Beek uit ridderkerk op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    tevreden over aankoop nu nog afwachten hoe alles werkt
    Geschreven door Klant Meijer uit ouderkerk aan den ijssel op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon heel goed
    Geschreven door Klant Van der Struijs uit barendrecht op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Handig als het artikel van je keuze niet in de winkel staat, ze toch kunnen leveren en duidelijk advies en service verlenen over je product !
    Geschreven door Klant Kok uit capelle aan den ijssel op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    snel en op tijd geleverd,en snel en correct in gebouwd
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 06-07-2021