Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Ik ben geholpen door een deskundige medewerker , welke mij voor zien heeft van aanvullend advies dat er nuttig was voor ons.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (336)

  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben geholpen door een deskundige medewerker , welke mij voor zien heeft van aanvullend advies dat er nuttig was voor ons.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 06-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een fijne, betrouwbare winkel met deskundig en vriendelijk personeel dat graag een extra stap zet om de klant tevreden te houden
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan de amstel op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede communicatie, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 28-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    De levering is nog aanstaande
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 27-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen, goed meegedacht. Passend aanbod gemaakt. Correcte levering. Zeer te spreken.
    Geschreven door Klant Rottink uit haaksbergen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb telefonisch een offerte aangevraagd, naar aanleiding daarvan Expert Haaksbergen mij gebeld om nadere info over het gevraagde type, zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. Over de prijs inclusief inbouw van de koelvriezer zijn we het ook eens geworden. Om geen misverstanden te krijgen is de winkel de inbouwmaten van het apparaat bij mij thuis komen controleren. Ik heb ook gelijk duidelijkheid gekregen over de levertijd; die over 6 weken is. Kortom, ik ben gewoon zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit enschede op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik hou van kwaliteit want daar doe je langer mee. Heb zelf al een melkopschuimer van WMF bevalt mij goed . En ik heb nu een water koker gekocht van WMF.🤙
    Geschreven door Klant Vos uit neede op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn erg tevreden
    Geschreven door Klant Ten Bos uit enschede op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel in Haaksbergen
    Geschreven door Klant Pol uit ridderkerk op 13-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Product telefonisch besteld. Moest besteld worden doch de volgende dag al thuisgebracht.
    Geschreven door Klant Slothouber uit hengelo op 13-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Heel erg goed en zeer aanbevolen om daar inkopen te gaan doen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Vriendelijk personeel bij Expert Haaksbergen
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Soundbar van LG gekocht,prima apparaat en qualitatief qua prijs een perfecte aanvulling op het geluid.Perfecte service en vriendelijk personeel.Aanrader voor verdere aankopen.
    Geschreven door Klant Heinen uit haaksbergen op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne zaak.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 03-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer prettige winkel goed personeel meedenkend klantgericht nemen de tijd voor de klant gewoon een top winkel
    Geschreven door Klant Van de Brug uit oldenzaal op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede en snelle service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 08-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Bennink Haaksbergen een prima winkel met fijn en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig en betrouwbaar met prettige prijzen!
    Geschreven door Klant Slingerland uit haaksbergen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    na 2 x problemen met de TV is nu door EXPERT de gehele TV kosteloos vervangen door een nieuw toestel., bezorging en installatie aan huis door deskundig personeel .
    Geschreven door Klant Versteeg uit enschede op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    👍
    Geschreven door Klant Wientjes uit neede op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zorg dat je zelf online goed inleest en alvast een idee hebt wat je wilt. Maakt de ervaring voor beide prettig. In 5 min was ik klaar dat is met de huidige regels prima.
    Geschreven door Klant Brouwer uit haaksbergen op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Aandacht voor de klant, goede en snelle levering.
    Geschreven door Klant Benjamins uit haaksbergen op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne en persoonlijke service. Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit enschede op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Een leuke prijs-kwaliteit verhouding van een witte Lenovo 10inch. Was niet voorradig, maar door een goede samenwerking had ik toch binnen een week mijn witte tablet! Bedankt, Expert!
    Geschreven door Klant Zandbergen uit schiedam op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    EXPERT MIJN WINKEL RAAD HET IEDEREEN AAN
    Geschreven door Klant Van der Vossen uit haaksbergen op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundig te woord gestaan en vlotte afhandeling m.b.t. de aankoop.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 02-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel om iets te kopen
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 28-02-2021
  • Beoordeling: 7.4

    De winkel was corona bestendig ingericht en de verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Ver uit haaksbergen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Slechts 1x product opgehaald bij zijingang.
    Geschreven door Klant uit beckum op 16-02-2021