Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oude Booyink 8.2

Fijne winkel, je wordt er goed geholpen, krijgt goed advies en uitstekende service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (256)

  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel, je wordt er goed geholpen, krijgt goed advies en uitstekende service
    Geschreven door Klant Oude Booyink uit enschede- boekelo op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Een zeer goede ervaring, met goed advies en service.
    Geschreven door Klant uit enschede op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, Vriendelijk en vakkundig geholpen, snelle levering, goede prijs. Kortom zeer tevreden met onze nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant uit enschede op 07-09-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Lekker dichtbij en sommige reparaties doen ze zelf. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Kerkemeijer uit haaksbergen op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne zaak. Goede service.Vriendelijke en deskundige medewerkers. Koop al jaren mijn app. bij Expert.
    Geschreven door Klant Helmens uit haaksbergen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Onderscheidend door servicegerichtheid
    Geschreven door Klant uit enschede op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Het regelen van de door ons uitgekozen koel/ diepvries combinatie die niet op voorraad was, het snelle bezorgen en plaatsen van deze combinatie. Het veranderen van de draairichting deur wordt gezien als service. Wij zijn meer dan tevreden.
    Geschreven door Klant Dijk uit enschede op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zorg dat de winkels in het/de dorp/stad blijven bestaan. Zij geven service, zijn beslist niet altijd duurder en zorgen wel voor een leefbaar winkelgebied. Koop dus in de winkel in uw eigen woonplaats.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze geven goed advies en ik raad andere mensen ook aan om daar te gaan kijken/kopen
    Geschreven door Klant Schipper uit boekelo op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 05-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wil Expert aan bevelen omdat ze een goede service hebben,top.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Voel je vrij deze zaak te bezoeken, of je nu wel of geen aankoop doet. Die keuze maak jij.
    Geschreven door Klant Hilarius uit buurse op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    geen op of aanmerking
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    super, een echte aanrader
    Geschreven door Klant Korn uit enschede op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vakkundig, vriendelijk en snel!
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 21-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede selfservice.Duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant Garritsen uit haaksbergen op 21-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een warm ontvangst, duidelijk en deskundige uitleg. Hier kom ik terug!
    Geschreven door Klant Van der Hauw uit almelo op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer tevreden. Zal ook altijd naar deze winkel gaan. Goede service.👍👍
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Haaksbergen goed en betrouwbaar personeel. Ga er graag naartoe als ik electronica of aan verwante dingen nodig heb. Dicht in de buurt en de service is uitstekend. Voor ij de nr een in electronica. Martin
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uit stekend en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Altena uit winterswijk op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Bennink geeft de beste service.
    Geschreven door Klant Schaafsma uit enschede op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en betrouwbaar personeel.
    Geschreven door Klant Castilla uit haaksbergen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit enschede op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heb ik al aangegeven in vraag 2.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima vaatwasser! Hiervoor een whirpool gehad, maar deze siemens 13 couverts echt meer ruimte/hoogte in de korven, met name bovenin handig met de longdrink glazen! Qua indeling echt beter als onze andere
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden met de goede service en deskundig advies van Expert Bennink
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan de amstel op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Het is een overzichtelijke website met duidelijk aangegeven of een product op voorraad is.
    Geschreven door Klant uit enschede op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik vind het een goede investering Prijs en kwaliteit zijn goed. Heb er veel plezier van.
    Geschreven door Klant Agterbosch uit enschede op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert heb je goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 29-04-2020