Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Al jarenlang klant bij Bennink. Altijd bijzonder goed geholpen. Uitstekende service en prima prijzen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (423)

  • Beoordeling: 9.0

    Al jarenlang klant bij Bennink. Altijd bijzonder goed geholpen. Uitstekende service en prima prijzen.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 01-07-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit enschede op 27-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Het is zoals het is duidelijk betrouwbaar en eerlijk
    Geschreven door Klant Van Rooijen uit haaksbergen op 13-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Weet ik zo niet
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 09-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Haaksbergen is een fijne winkel niet te groot waardoor je als klant snel geholpen wordt. Ik persoonlijk beveel deze winkel van harte aan.
    Geschreven door Klant Hueting uit haaksbergen op 02-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Expert een fijne winkel , ruime keus en goed advies !
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 01-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    rare situatie, ik heb besteld, product is nog niet geleverd en geïnstalleerd en ik wordt al overvallen door een webenquete. voortaan nadenken voordat je in de marketing reflex schiet.
    Geschreven door Klant Taselaar uit boekelo op 31-05-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit enschede op 17-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede keuze
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Top service en persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 09-05-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon Goed
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 06-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel en prima .
    Geschreven door Klant Scharrenborg uit haaksbergen op 05-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Expert voor deskundige dienstverlening altijd raak!
    Geschreven door Klant uit boekelo op 03-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon top
    Geschreven door Klant Van de Brug uit oldenzaal op 03-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Timmerman uit haaksbergen op 18-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede kwaliteit en goede service
    Geschreven door Klant uit losser op 18-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ik kan niet antwoorden omdat ik geen afspraak heb kunnen maken en deze vragenlijst was al gemailt dus verder geen info. Sorry!!
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 15-04-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit neede op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke hulp en enthousiasme van het personeel in in Haaksbergen
    Geschreven door Klant Meddeler uit haaksbergen op 07-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Goed.en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 05-04-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Fijne winkel, goede service en kundigheid!
    Geschreven door Klant uit eibergen op 02-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert ben ik erg tevreden over het persoonlijke advies terwijl de prijzen niet hoger liggen dan bij die bekende grote ketens waar ik het niet prettig winkelen vind. En als je online koopt, krijg je al helemaal geen (goed) advies. Onze ervaring is gebaseerd op meerdere aankopen de afgelopen jaren. Als er een keer iets is, wordt het ook echt (netjes) opgelost.
    Geschreven door Klant Wolsink uit boekelo op 31-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Uitgebreide keuze.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 14-03-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Wilens uit boekelo op 08-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met vakkundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 27-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    onovertroffen
    Geschreven door Klant Van Doorn uit rekken op 24-02-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Sla over geen reactie
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 16-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Perfecte service
    Geschreven door Klant Hobbenschot uit enschede op 11-02-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Panasonic te kopen
    Geschreven door Klant Otter uit enschede op 04-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden geen klachten
    Geschreven door Klant uit hengevelde op 03-02-2022