Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Nette aflevering van de wasmachine en de oude weer meegenomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (186)

  • Beoordeling: 8.7

    Nette aflevering van de wasmachine en de oude weer meegenomen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 23-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Betrouwbaarheid en expertise staan centraal en ik voel met steeds weer \"klant\" als ik bij expert iets koop.
    Geschreven door Klant Slingerland uit haaksbergen op 22-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    zeer goede huip bij het instaleren van tv
    Geschreven door Klant Veldhuis uit haaksbergen op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijke behandeling en alle tijd voor de klant. Deskundigheid is duidelijk aanwezig en een goede service.
    Geschreven door Klant Masselink uit haaksbergen op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijke mensen en luisteren naar wat jij wilt. Denken mee en helpen je goed met informatie. Prettig geholpen zowel in de winkel als bij het instaleren van de vaatwasser.
    Geschreven door Klant Jager uit enschede op 12-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke verkoper, niet opdringerig. Voldoende keuze en keuze vrijheid. Kan niet anders zeggen dan Toppppp
    Geschreven door Klant uit enschede op 09-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Haaksbergen, een fijne winkel waar de service en klantvriendelijkheid is zoals het hoort.
    Geschreven door Klant Middelhuis uit haaksbergen op 25-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende hulp bij zoeken naar het juiste product en heel vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Schaafsma uit enschede op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    ik ben op een vriendelijke en vakbekwame manier geholpen er werd ruimschoots tijd gemaakt voor uitleg en vragen zeer prettig
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Nette winkel. Vriiendelijk en competent personeel.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    De winkelmedewerker begreep de vraag en dacht mee om een oplossing te vinden. Dat is ook gelukt.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Gedegen advies, nette en eerlijke mensen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.5

    De Expert in Haaksbergen is een winkel waar je met al je vragen terecht kunt en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit enschede op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Super
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 01-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede ervaring met Expert
    Geschreven door Klant Hervormde Kapel Wierden uit wierden op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    vijf sterren!!!!
    Geschreven door Klant Sluiter uit haaksbergen op 26-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundig en nette winkel
    Geschreven door Klant Pol uit ridderkerk op 08-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    expert in Haaksbergen is een uitstekende winkel goed geschoold personeel weten echt alles en helpen je zo goed dat je niet eens de beschrijving nodig heb
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 29-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Top zaak. Alleen jammer dat ik foto opgestuurd heb met een probleem en daar nog geen antwoord op heb. Verder alles prima.
    Geschreven door Klant Gardien uit neede op 28-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Duidelijke website, kan artikelen gemakkelijk vinden.
    Geschreven door Klant uit beckum op 25-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne zaak, met kundig,vriendelijk en hulpvaardig personeel. Zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Helmens uit haaksbergen op 21-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldige service van vakbekwaam personeel! Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding!
    Geschreven door Klant Gierveld uit wierden op 04-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij worden altijd zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen door medewerkers, die weten waar ze over praten. Bovendien hebben zij service erg hoog in het vaandel staan. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Welberg uit haaksbergen op 03-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede Service en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant De Vries uit haaksbergen op 02-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    De service is goed en de prijs is goed wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant uit wierden op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit neede op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij wonen nu 5 jaar in Oldenzaal, maar gaan on altijd naar Expert in Haaksbergen. Dat zegt voldoende.
    Geschreven door Klant Oortman uit oldenzaal op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijk personeel en heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Haaksbergen, prima service, vakmanschap, prettig personeel
    Geschreven door Klant Lammers uit haaksbergen op 04-12-2018