Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

-

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (283)

  • Beoordeling: 7.5

    -
    Geschreven door Klant uit enschede op 25-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Het staat mij aan.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 25-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Wij alle elektrische apparaten,die Expert in het assortiment heeft, kopen wij bij Expert Bennink in Haaksbergen. Goed en vertrouwd adres voor ons.
    Geschreven door Klant Stamborg uit haaksbergen op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    gemoedelijk, prettig contact met medewerker. kom hier graag terug
    Geschreven door Klant uit losser op 17-11-2020
  • Beoordeling: 3.9

    Een mislukte ervaring met het kopen in de winkel .. Ik zal de aankoop in deze winkel niet herhalen vanwege het beleid van de medewerker daar, namelijk het niet toestaan ​​van testapparatuur en deze terug te sturen bij ontevredenheid over het apparaat .. Dit mag in alle winkels in Nederland ..
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende behandeling en service cijfer 10
    Geschreven door Klant uit winterswijk op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Haaksbergen kan ik zeker aanbevelen.Het is gewoon goed.
    Geschreven door Klant Ellenbroek uit haaksbergen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Heel netjes geholpen. Wil iets niet lukken, even een belletje, en het is zo opgelost. Expert Haaksbergen bedankt.
    Geschreven door Klant uit neede op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede voorlichting en service. Afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en spontaan personeel. Veel keus in de winkel en anders word het besteld en is snel in de winkel of word afgeleverd op het adres
    Geschreven door Klant uit enschede op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert zijn ze deskundig vriendelijk en je word snel geholpen
    Geschreven door Klant Van Rooijen uit haaksbergen op 31-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De medewerker was zeer klantvriendelijk en klantgericht met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 31-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert bennink in haaksbergen , goede service sinds vele jaren
    Geschreven door Klant Tolhuis uit haaksbergen op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekende service en vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant Broen uit enschede op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Er wordt goed meegedacht mbt de aankoop.
    Geschreven door Klant uit wierden op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Snelle levering van goede producten voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant Slothouber uit hengelo op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit eibergen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Hallo Anderen. Ik zou naar de winkel in Haaksbergen gaan want daar wordt naar je wensen geluisterd en geven je dan meerdere producten om uit te kiezen dus gaan met die banaan.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer deskundig en persoonlijk advies
    Geschreven door Klant Scholten uit haaksbergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals we gewend zijn!!
    Geschreven door Klant uit hengevelde op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    geen
    Geschreven door Klant Oltwater uit haaksbergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben fantastisch geholpen
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    HP laptop gekocht bij Expert Haaksbergen. Aan te bevelen om er iets aan te schaffen. Wij kopen altijd bij expert. Is dicht in de buurt, gratis parkeren en prima service/
    Geschreven door Klant Meijerink uit haaksbergen op 02-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Veel keuze
    Geschreven door Klant Mengerink uit haaksbergen op 02-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Heel goede uitleg.
    Geschreven door Klant Verbeek uit enschede op 30-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede prijs, veel aandacht voor het product en levering thuis uitstekend .
    Geschreven door Klant Podracka uit eindhoven op 30-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel, je wordt er goed geholpen, krijgt goed advies en uitstekende service
    Geschreven door Klant Oude Booyink uit enschede- boekelo op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Een zeer goede ervaring, met goed advies en service.
    Geschreven door Klant uit enschede op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, Vriendelijk en vakkundig geholpen, snelle levering, goede prijs. Kortom zeer tevreden met onze nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant uit enschede op 07-09-2020