Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Barneveld

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Barneveld die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Barneveld. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Riek 8.7

Bij expert een laptop gekocht. Prima advies, goed meedenkend met mijn wensen, goede service en zeer klant vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (313)

  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert een laptop gekocht. Prima advies, goed meedenkend met mijn wensen, goede service en zeer klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Van Riek uit barneveld op 04-05-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Personeel wat mee denkt en goed handelt
    Geschreven door Klant uit ede gld op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima voorlichting over de aanschaf . Probleemloze en snelle bezorging!
    Geschreven door Klant Broeren uit voorthuizen op 26-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren vaste klant bij Expert, ik kan het iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Burger uit barneveld op 17-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb een wasmachine gekocht. Duidelijk uitleg over de diverse machines. Geen voorraad maar was de volgende dag al binnen en keurig bezorgd.
    Geschreven door Klant Gortmans uit barneveld op 16-04-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is een prima adres voor alles wat met elektronica te maken heeft.
    Geschreven door Klant uit scherpenzeel op 10-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Overzichtelijke winkel duidelijk advies goeie spullen!!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede info in winkel, snelle en goede levering, kwaliteit product goed
    Geschreven door Klant Van Loon uit lunteren op 27-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn al jaren klant bij Expert Barneveld. Dit tot volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Bos uit barneveld op 08-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Barneveld een fijne winkel met vriendelijke en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Dansschool Tomasoa uit barneveld op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima assortiment en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Dijk uit scherpenzeel op 19-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring .
    Geschreven door Klant Kuijpers uit barneveld op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Super goede service en snelheid van levering. Ook bent u hier in goede handen met uw apparaten installatie. In 1 word samengevat: UITSTEKEND
    Geschreven door Klant Van Kuijk uit barneveld op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goederen goed bezorgd en gemonteerd. Monteurs onbekend.
    Geschreven door Klant Jansen uit voorthuizen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Erg fijn en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 15-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer klantvriendelijk, goed geholpen word meegedacht. De bezorgen waren ook zeer correct en hebben netjes gewerkt
    Geschreven door Klant Hootsen uit ede op 12-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Kies lokaal en geniet van wellicht meer service dan in één grote zaak. Inhoudelijk veel kennis en daarmee makkelijk om altijd even langs te gaan!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    had een gerichte maar globale vraag naar vervanging van totale witgoed. werd deskundig geholpen in alle openheid over prijs/prestatie werd in ons geval doorverwezen naar Bosch Inspiratiehuis was een schot in de roos waardoor onze keuze alleen maar specifieker werd. Expert ging ver om ons een passende offerte te doen. van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant Boom uit lunteren op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen. Degelijke monteurs met ervaring.
    Geschreven door Klant Brinkhuis uit leusden op 24-12-2018
  • Beoordeling: 7.4

    altijd een fijne winkel om even door te lopen.
    Geschreven door Klant Van Veldhuizen uit barneveld op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goed en kundige mensen.
    Geschreven door Klant Tolboom uit achterveld op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben bij Expert Barneveld geweest. Een kleine vestiging met veel persoonlijke aandacht en tijd. Redelijk assortiment en ze denken heel erg mee in bestellen e.d. Top!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    fijne winkel, goed persneel
    Geschreven door Klant Tweel uit achterveld op 06-12-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Koop niks bij expert waar cashback op zit Dit is een drama om dit terug te krijgen
    Geschreven door Klant Besselsen uit barneveld op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en heerlijk advies
    Geschreven door Klant Baarssen uit urk op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Wij hadden een nieuwe droger besteld omdat we dachten dat hij stuk was. bij aflevering zei de verkoper dat het toch ws de stroom toevoer was. we hebben dit gerepareerd en de droger is mee terug gegaan. het geld werd retour gestort incl. bezorgkosten. Dat is nog eens service. De droger gaat geen jaren meer mee maar wij weten wel waar de nieuwe gekocht gaat worden. Expert: bedankt
    Geschreven door Klant uit barneveld op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    prima service
    Geschreven door Klant uit barneveld op 20-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Heb altijd goede ervaring met aankopen bij Expert!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 18-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    zoals altijd service is prima
    Geschreven door Klant Wynia uit barneveld op 16-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    ik heb een fijne smartphone waar ik zeker niet teveel voor betaald heb. ook werd ik vriendelijk, goed en snel geholpen. ze denken met klanten mee en willen absoluut dat wij met een tevreden gevoel de winkel uit gaan!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 15-11-2018