Navigatie

Beoordelingen Expert Barneveld

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Barneveld die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Barneveld. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bos 9.1

Ook tijdens corona was een afspraak snel gemaakt en werden wij uitstekend geholpen. Expert Barneveld is al jaren onze winkel voor wasmachine en droger en vriezer en overige producten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (488)

  • Beoordeling: 9.1

    Ook tijdens corona was een afspraak snel gemaakt en werden wij uitstekend geholpen. Expert Barneveld is al jaren onze winkel voor wasmachine en droger en vriezer en overige producten.
    Geschreven door Klant Bos uit barneveld op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer aan te raden! Erg goede communicatie en daarbij ook erg goede service! Topwinkel!
    Geschreven door Klant Van Dijk uit barneveld op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit kootwijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, vriendelijk personeel, betrouwbaar, keurige levering
    Geschreven door Klant Lekatompessy-van \'t Klooster uit barneveld op 08-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service, prettige mensen.
    Geschreven door Klant Van de Vis uit voorthuizen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service vanaf bestelling tot en met levering
    Geschreven door Klant uit stroe op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Al vele jaren een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Versteeg uit stroe op 25-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Behulpzame winkelmedewerkers die met je meedenken
    Geschreven door Klant uit barneveld op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    wij hebben goede ervaring met expert Barneveld wij kopen graag in die winkel!!!!
    Geschreven door Klant Messersmid uit ede op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit voorthuizen op 10-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service in een moeilijke COVID-19 tijd
    Geschreven door Klant Thijs uit barneveld op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    GOEDE DAG DE MEDEWERKERS, ik BEN ALTIJD GOED ERVARING MET DE EXPERT BARNEVELD EN DE BAAS IS ZO GOED EN AARDIG OM ME TE HELPEN ,OMDAT IK DOOF BEN. iK MERK ,DAT DE WINKEL EXPERT BARNEVELD WEL ZO GOED EN KWALITEIT IS. DE HARTELIJKE GROETEN VAN SANNY DEN BESTEN TE EDE.
    Geschreven door Klant Den Besten- Van Driesten uit ede gld op 04-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    ben goed en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit ederveen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Goed uitleggen via mail werkt prima maar doe liever in winkel zie je wat je krijgt door corona is alles anders maar de service niet
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Correctee levering en service , uitleg en plaatsing van het product
    Geschreven door Klant Grit uit renswoude op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heb het product via WhatsApp kunnen bestellen waarna ik contact had met de winkel. Product was niet op voorraad en kreeg advies in een vervanger welke wel op voorraad was. Zeer blij mee bedankt voor de service.
    Geschreven door Klant Ruurs uit voorthuizen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    We hebben deze Bosch machine besteld, prijs en kwaliteit verhouding is goed. Service van Expert uitstekend.
    Geschreven door Klant Van de Glind uit barneveld op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prettig geholpen en goed advies Keurig ontvangen
    Geschreven door Klant uit scherpenzeel op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    ..
    Geschreven door Klant uit barneveld op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer goede service !!
    Geschreven door Klant Fledderus uit scherpenzeel op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een zaak waar afspraken worden nagekomen,goede service wordt verleend en je makkelijk producten kan bestellen via WhatsApp
    Geschreven door Klant uit terschuur op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit barneveld op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Niets dan lof.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 09-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Vlot geholpen. Product bevalt goed. Goede stevige handmixer.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Zekerheid kopen even bij expert binnen lopen
    Geschreven door Klant Pater uit barneveld op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    ga naar expert altijd de beste keuze
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit kootwijkerbroek op 04-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Erg blij met de service en kwaliteit van expert!
    Geschreven door Klant uit renswoude op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben zeer tevreden over expert Barneveld.goede service, personeel met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Guliker uit nijkerkerveen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit barneveld op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Heel fihn
    Geschreven door Klant Van Laar uit barneveld op 27-01-2021