Navigatie

Beoordelingen Expert Barneveld

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Barneveld die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Barneveld. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meerveld 7.3

Wij kregen weinig uitleg toen de televisie was geïnstalleerd. Geen uitgelegd over hoe we kleur kunnen aanpassen of andere uitleg. Medewerker was snel weer weg.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (815)

  • Beoordeling: 7.3

    Wij kregen weinig uitleg toen de televisie was geïnstalleerd. Geen uitgelegd over hoe we kleur kunnen aanpassen of andere uitleg. Medewerker was snel weer weg.
    Geschreven door Klant Meerveld uit scherpenzeel op 26-02-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant Lodder uit lunteren op 23-02-2024
  • Beoordeling: 8.8

    top ervaring
    Geschreven door Klant uit barneveld op 16-02-2024
  • Beoordeling: 7.4

    geen aktie
    Geschreven door Klant uit barneveld op 14-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Weet ik niet
    Geschreven door Klant uit barneveld op 13-02-2024
  • Beoordeling: 5.5

    Ik zou vooral geen gebruik maken van de inmeetservice. Dan word er namelijk gezegd dat het niet past terwijl het perfect past
    Geschreven door Klant uit voorthuizen op 10-02-2024
  • Beoordeling: 8.7

    superrrrrr
    Geschreven door Klant Van den Tweel uit achterveld op 06-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Er is ruime keuze van alles Je wordt vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd. Al je aankopen staan in hun systeem Dus makkelijk met garantie.
    Geschreven door Klant Bläss uit barneveld op 06-02-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Wat ik erg gewaardeerd heb is dat het oude apparaat gedemonteerd werd. De keukekastdeur over gezet, oude apparaat meegenomen en nieuwe zorgvuldig gemonteerd Dat alles binnen 1 uur.
    Geschreven door Klant Flint uit voorthuizen op 31-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    zeer fijne winkel. prettig personeel. goed te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 30-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Wasmachine nodig, laat je adviseren, scheelt keuzestress
    Geschreven door Klant Haasjes uit voorthuizen op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Prima a dries en producten
    Geschreven door Klant Lambooy uit voorthuizen op 29-01-2024
  • Beoordeling: 8.1

    We zochten een inbouwoven/magnetron en zijn uitstekend geholpen door de heer J. Haak.
    Geschreven door Klant Pluim uit voorthuizen op 26-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    het zijn vakmensen die je helpen.
    Geschreven door Klant Hak uit achterveld op 16-01-2024
  • Beoordeling: 6.4

    Beter assisteren bij het netjes plaatsen van de tweede Liebherr
    Geschreven door Klant uit voorthuizen op 29-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Vind ik niet nodig.
    Geschreven door Klant uit ede gld op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Product vlot gevonden met voldoende aandacht en deskundigheid
    Geschreven door Klant Van der Werf uit de glind op 27-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    De Expert service (Barneveld) is al jaren goed!!
    Geschreven door Klant Schuiteman uit barneveld op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Warmtepompdroger aangeschaft na 1 week goed volgens afspraak afgeleverd en geïnstalleerd. Oude droger meegenomen. Alleen geen uitleg ze (monteurs) waren niet spraakzaam. De droger werkt op zich wel, maar de was werd niet droog. Na een paar keer te hebben gebruikt en de was maar niet droogt de winkel gebeld en na 2 dagen was er een monteur geweest die het opgelost heeft. Die was trouwens wel wat spraakzamer. Tot nu toe geen klachten.
    Geschreven door Klant Engels uit achterveld op 23-12-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en fijn personeel
    Geschreven door Klant uit achterveld op 21-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    nogmaals prima winkel !
    Geschreven door Klant Jakobs uit barneveld op 19-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Geen review
    Geschreven door Klant uit barneveld op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Zie eerder schrijven
    Geschreven door Klant uit de glind op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Voor ons huis in Frankrijk al twee keer online (in Frankrijk) een Panasonic broodbakmachine online besteld. Twee keer ernstig beschadigd bezorgd. Na goede ervaring bij Expert Barneveld een paar jaar geleden met een DeLonghi koffiezetapparaat toch weer naar Expert Barneveld. Broodbakmachine besteld, snel een telefoontje, opgehaald in de winkel en voilá: straks weer mee naar ons huisje in Frankrijk. De winkel in Barneveld ziet er keurig uit; dat maak je zo vaak anders mee.
    Geschreven door Klant uit lunteren op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert denken ze echt met de klant mee en doen ze enorm hun best om de klant naar tevredenheid te helpen.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit leusden op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Ik kocht mijn Samsung Tv + Soundbar bij Expert Barneveld omdat ik bij een fysieke winkel meer service verwachtte dan bij een internetshop. Product specialist Jacco heeft me perfect geholpen en is zelfs nog persoonlijk bij me langs geweest om de reeds geïnstalleerde set nog beter af te stellen. Kortom mijn verwachting is zelfs overtroffen!
    Geschreven door Klant uit voorthuizen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Goed ervaring
    Geschreven door Klant uit scherpenzeel op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ben gewoon goed geholpen om het juiste product te kopen. En ben tevreden over de aankoop.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 08-11-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundig advies en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit barneveld op 07-11-2023