Navigatie

Beoordelingen Expert Barneveld

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Barneveld die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Barneveld. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Diermen 9.5

Goed advies in de winkel en snelle levering aan huis, daar worden we blij van.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (388)

  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies in de winkel en snelle levering aan huis, daar worden we blij van.
    Geschreven door Klant Van Diermen uit barneveld op 22-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Snelle bezorging, netjes geplaatst. Top!!!
    Geschreven door Klant Hazeleger uit barneveld op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd even kijken!
    Geschreven door Klant Bakker uit barneveld op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service Goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit de glind op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    voor mij geen Massa Mediamarkt maar heerlijk bij Expert Barneveld ..topservice..!
    Geschreven door Klant Simon De Jong Schilderwerken uit barneveld op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk en deskundig geholpen. Snelle levering aan huis.
    Geschreven door Klant Looye uit barneveld op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, vriendelijke personeel, goede service.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Een klantvriendelijke winkel met aandacht geholpen!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb praktisch al mijn grote elektrische apparaten bij Expert gekocht. Ik denk dat dat gegeven voldoende zegt over mijn tevredenheid.
    Geschreven door Klant Kruizinga uit barneveld op 23-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    De service in de winkel vond ik erg goed, ik werd ook snel geholpen. Ook vond ik dat ze er veel kennis van hebben en hebben ze mij de goede machines aangeraden. Ik heb er goed schik van. Ik vond de levering zelf ook goed en snel. Het aansluiten vond ik minder goed. Ze hebben de wasmachine klakkeloos in mijn halletje neergezet. Niet even netjes naar achtergeschoven. Ik kon hem daarna nog zelf omdraaien en naar achterschuiven. Dat was mijn enige minpuntje.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekend advies, goede service, betrouwbaar, ruim assortiment, prettige winkel
    Geschreven door Klant Lekatompessy-van \'t Klooster uit barneveld op 18-08-2020
  • Beoordeling: 4.8

    Verwacht van de bezorging niet te veel. Ook al zijn er twee bezorgers; even helpen is er niet bij.
    Geschreven door Klant Goorhuis uit kootwijkerbroek op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel. Lokaal tegen webprijzen.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    het is een prettige winkel om je spullen op je gemak uit te zoeken en te kopen
    Geschreven door Klant Uilenburg uit barneveld op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    ben zeer tevreden met de aankoop van de Sony tv!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Messersmid uit ede op 29-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Letterlijk alles wat de laatste 40 jaar in Kootwijkerbroek of nu in Barneveld staat, aan huishoudelijke apparaten, komt van Expert!
    Geschreven door Klant Van den Brink-crevels uit barneveld op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Je word snel geholpen , bezorging conform afspraak en goede service, prijzen zijn goed, al met al ik ben zeer tevreden, 👍
    Geschreven door Klant Arieli uit stroe op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Bij Expert duidelijke afspraken over prijs en levering. Wat ons betreft zeker een aanbeveling waard.
    Geschreven door Klant Ten Braak uit putten op 21-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ben regelmatig klant. Prijs minder belangrijk dan het persoonlijke element
    Geschreven door Klant uit barneveld op 20-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle en goeie service bij eventuele problemen
    Geschreven door Klant Doppenberg uit barneveld op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel voor het kopen van alle electriche apparaten!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    wil je correct en netjes geholpen worden, en waar voor je geld hebben? Ga dan naar expert.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goed prijs/kwaliteit verhouding van de espressomachine. Daarnaast een deskundige uitleg gehad mbt verschillende modellen.
    Geschreven door Klant Visscher uit leusden (tabaksteeg) op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    X
    Geschreven door Klant uit voorthuizen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over mijn product. En vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Ince uit barneveld op 30-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    perfecte winkel
    Geschreven door Klant uit scherpenzeel op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    xxxxx
    Geschreven door Klant uit barneveld op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    De Expert voor (bijna) alles met een stekker! Deskundig advies en Expert denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    --
    Geschreven door Klant Lulof uit voorthuizen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    x
    Geschreven door Klant Wever uit ede gld op 19-06-2020