Navigatie

Beoordelingen Expert Barneveld

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Barneveld die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Barneveld. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Altijd hier kopen service staat heel hoog hier

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (449)

  • Beoordeling: 7.4

    Altijd hier kopen service staat heel hoog hier
    Geschreven door Klant uit barneveld op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Verpakking was beschadigd. Verzegeling was wel goed.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ook in coronatijd uitstekend geholpen, niets dan lof!
    Geschreven door Klant Bos uit veenendaal op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed online geholpen en uitleg gegeven over mij product. Doen wat ze beloofden. Prima bedrijf1
    Geschreven door Klant uit voorthuizen op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Vanwege de lockdown per telefoon advies gekregen. Werd goed mee gedacht en kleine diepvries keurig bij mijn vader afgeleverd en aangesloten. Dank u wel!
    Geschreven door Klant Ettekopen uit barneveld op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gebeld met expert omdat onze vaatwasser er mee ophield.Er werd snel een monteur gestuurd maar reparatie werd te duur dus toen hebben we maar een nieuwe besteld die moeilijk leverbaar was. Expert vond toch een oplossing.
    Geschreven door Klant Mets uit barneveld op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden om bij Expert te kopen . Ik heb nu alles . samsung Bij EXPERT gekocht .!!
    Geschreven door Klant Bakker uit achterveld op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Alles is goed
    Geschreven door Klant uit leusden op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    de Delonghi koffiemachine die mij is geleverd bevalt ons zeer goed, het is een aanrader!!!!
    Geschreven door Klant Messersmid uit ede op 06-01-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Let op printer zonder kabel. Eerst online zien te komen
    Geschreven door Klant uit barneveld op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle levering! Goed product!
    Geschreven door Klant uit barneveld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Lokale winkel met zeer goede service!!!!
    Geschreven door Klant Haverkamp uit barneveld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    correcte winkel en komt afspraken na.
    Geschreven door Klant Gelderse Caravan Centrale uit barneveld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Twijfel niet waar u koopt. Kies voor Expert Barneveld. Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar personeel. Zij maken hun beloften waar. Afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant Gijsbertse uit barneveld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Vakkundig en snel
    Geschreven door Klant Schenkel uit barneveld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De telefonische aankoop bij Expert was goed geregeld. De verkoper wist waar hij het over had en dacht met ons mee. Complimenten.
    Geschreven door Klant uit barneveld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Omdat wij veel aan ons hoofd hebben, goede spullen geleverd willen hebben en niet van alles kunnen weten wat het beste is voor onze persoonlijke situatie, hebben wij gemerkt, dat in de service van Expert alle factoren worden meegenomen zoals kwaliteit/prijsverhouding, aanbiedingen, aansluitmogelijkheden, levertijden en vooral persoonlijk advies en begrip. Hierdoor ontstaat al direct een goede verstandhouding waarin je vertrouwen kunt hebben en uiteindelijk ook is gebleken bij levering. In de toekomst hebben wij nog spullen nodig en voor ons staat vast, dat wij ook dit, in handen kunnen leggen van Expert. Dank jullie wel voor de service, de adviezen, het persoonlijke contact, de mooie spullen en het fijne gevoel. Wij wensen jullie dan ook veel klandizie en enorm veel succes in zaken. Want zo doe je zaken!
    Geschreven door Klant Axmacher uit almere op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    .
    Geschreven door Klant uit barneveld op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    nvt
    Geschreven door Klant Flohil uit barneveld op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    .
    Geschreven door Klant Steenbeek uit barneveld op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen, vooraf gebeld ivm winkelen uit een andere woonplaats. Product voorradig.
    Geschreven door Klant Velkers uit ede gld op 23-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen bij de vestiging in Barneveld, zeker aan te bevelen door de prima sevice
    Geschreven door Klant Lambrechts uit barneveld op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben uitstekend en professioneel geholpen. Alle afspraken zijn perfect nagekomen. Medewerker nam ook zelf initiatief om mij te bellen. Al met al ben ik erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit sellingen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendeljke medewerkers, tijd en aandacht voor de klant, goed advies!
    Geschreven door Klant uit ede gld op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top bedrijf met uitstekende service😜👍👌
    Geschreven door Klant Bakkerij J. Van Der Veer uit barneveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    fijne zaak om aankopen te doen .kundig personeel
    Geschreven door Klant Bonouvrie uit soesterberg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Barneveld is sponsor van onze hockeyclub en mede omdat het een prima zaak met deskundig en vriendelijk personeel is, kopen we zeker daar.
    Geschreven door Klant M.h.c.b. uit barneveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service ook in deze Corona tijd. In de winkel goed geholpen om een juiste keuze te maken..
    Geschreven door Klant Frijenhoek uit barneveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben geholpen met het zoeken naar een product die ik nodig had en ben erg tevreden over het resultaat 👍
    Geschreven door Klant Kerkhof uit achterveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel met deskundige en vriendelijke medewerkers. Goede en snelle service, ook aan huis! Kan geen webshop tegen op
    Geschreven door Klant uit barneveld op 16-12-2020