Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Deinum 9.4

Prima winkel met deskundig personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (253)

  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Deinum uit lemmer op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    tip top
    Geschreven door Klant uit bantega op 13-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben redelijk tevreden
    Geschreven door Klant Rijkeboer uit lemmer op 11-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    zou niet weten wat ik zeggen moet,maar alleen de klant vriendelijkheid is zeer goed je word geholpen met een geintje een glim lach en dat doet een mens erg goed.het zijn allemaal toppertjes .en men help je graag daar in alles.
    Geschreven door Klant Brandsma uit lemmer op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Wij vinden dat er veel gekocht mag worden bij de plaatselijke winkelier. Veel prijsverschil is er niet (kan wel). Maar als je naar de stad moet rijden ben je het kwijt aan benzine. Bovendien is de service perfect. Wij mogen er graag winkelen.
    Geschreven door Klant Lemster Glas uit lemmer op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Alleys goed
    Geschreven door Klant uit lemmer op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.3

    De service zijn goed
    Geschreven door Klant Smink uit delfstrahuizen op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel, zeer goede service
    Geschreven door Klant uit lemmer op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine kapot, volgende dag naar Expert gegaan voor een nieuwe. We hadden via de website al gekeken over de keuze van wasmachines en de voorraad bij de Expert van onze woonplaats. De verkoper heeft ons goed geïnformeerd en ook goede tips gegeven over de machine. Verder hebben wij een verzekering afgesloten waarbij we de eerste 5 jaar geen eventuele onkosten hebben als de machine onverhoopt toch kapot gaat (hadden wij helaas toch bij de vorige machine ervaringen mee gehad, het blijven elektronische apparaten die toch stuk kunnen gaan). De nieuwe wasmachine is goed waterpas en startklaar gezet en de oude wasmachine is in hetzelfde busje weer retour gegaan.
    Geschreven door Klant Hettinga uit lemmer op 06-02-2019
  • Beoordeling: 6.6

    Nee, ik ga eerst zelf contact opnemen over deze teleurstellende aankoop.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Expert komt zijn afspraak na en goede kwaliteit dus zeer tevreden, bij een volgende bestelling weer naar expert.
    Geschreven door Klant Mous uit sondel op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    al uw vragen worden serieus behandeld en uw probleem opgelost of vakkundig doorverwezen.
    Geschreven door Klant Courage uit lemmer op 16-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijkheid en bereidheid staan voor het verkopen.
    Geschreven door Klant De Bar uit lemmer op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn ervaring ; je word goed en snel geholpen goede uitleg over artikelen
    Geschreven door Klant uit lemmer op 13-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen met een duidelijke uitleg!
    Geschreven door Klant De Haan uit lemmer op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goede sfeer in winkel En goede collegialiteit is duidelijk te merken door de klant
    Geschreven door Klant Tijsseling uit sondel op 21-12-2018
  • Beoordeling: 5.1

    De bediening is uitstekend geduldige mensen. nemen voldoende tijd voor uitleg. en de prijzen zijn redelijk t.o.v. de concurrentie. Richard.
    Geschreven door Klant Grift uit sloten op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb zeer goede ervaringen met mijn aankopen bij Expert. Voor de vaste winkel ga ik altijd naar Expert voor mijn electronica aankopen.
    Geschreven door Klant uit nijemirdum op 05-12-2018
  • Beoordeling: 6.9

    goede winkel en dicht bij huis,prima service
    Geschreven door Klant uit lemmer op 03-12-2018
  • Beoordeling: 6.2

    Veel problemen met bestelling via internet,, uiteindelijk een goed product gekregen
    Geschreven door Klant uit warns op 24-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede ervaring worden heel goed geholpen goede sevice.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Super goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Mous uit bakhuizen op 16-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Betrouwbaar goede service .
    Geschreven door Klant uit lemmer op 15-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 12-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit lemmer op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Lemmer blinkt uit in kwaliteit en service.
    Geschreven door Klant Hospes uit balk op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    vakkundig en behulpzaam..
    Geschreven door Klant Goudberg uit lemmer op 20-09-2018
  • Beoordeling: 8.9

    nvt
    Geschreven door Klant Kolman uit lemmer op 06-09-2018
  • Beoordeling: 6.0

    indien mogelijk controleer item op gebreken.
    Geschreven door Klant Vringer uit rutten op 05-09-2018
  • Beoordeling: 8.6

    GB
    Geschreven door Klant uit oosterzee op 22-08-2018