Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

werd goed geholpen vriendelijk personeel kom zeker terug

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (386)

  • Beoordeling: 9.7

    werd goed geholpen vriendelijk personeel kom zeker terug
    Geschreven door Klant uit balk op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service en zeer betrouwbaar bij het maken van afspraken. Zijn dan ook al meer dan 23 jaar klant in Lemmer.
    Geschreven door Klant Versteeg uit lemmer op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De 65 inch LG TV werd volgens afspraak in Lemmer geleverd. Het aansluiten en de service was prima. De TV heeft een prachtig beeld. Na een telefoontje was de medewerker direct aanwezig na het oplossen van een probleem. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 14-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige winkel en je wordt goed geholpen. Goede producten.
    Geschreven door Klant uit oosterzee op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Geleverde tv is gewoon goed.
    Geschreven door Klant Cafe Populair uit lemmer op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    expert is voor ons de winkel voor witgoed en electra
    Geschreven door Klant Kramer uit balk op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wat ik persoonlijk altijd als het meest prettig ervaar is dat er niet opdringerig wordt verkocht. Daarnaast wordt je kundig geadviseerd en leuk geholpen.
    Geschreven door Klant Dales uit lemmer op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer betrouwbaar!!!
    Geschreven door Klant Vroom uit lemmer op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper was zeer goed op de hoogte van de producten en kon mij goed adviseren iets wat ik bij andere gelijkwaardige winkels niet zo heb ervaren. Ik kan Expert aan iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Bijlholt uit llucmajor op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig advies van correcte mensen met prima service
    Geschreven door Klant Van Eck uit lemmer op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede medewerkers. Kennis van zaken echt top.
    Geschreven door Klant uit bant op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn uitermate goed geadviseerd en geholpen in de winkel, de aankoop is daarna keurig en op tijd bezorgd op ons woonadres. We komen wanneer het nodig is graag weer langs!
    Geschreven door Klant Feenstra uit wyckel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit lemmer op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Na aanschaf van een nieuwe keuken, gaven wij de voorkeur om ons apparatuur (kookplaat, vaatwasser en oven) aan teschaffen via Expert omdat het via de keukenboer wel erg beperkt is en niet onze merk/stijl. Wij kregen meer informatie en hebben naar onze mening de juiste keuze gemaakt.
    Geschreven door Klant Bergh uit lemmer op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ga voor deskundige en vriendelijke medewerkers naar Expert. Ook de prijs is niet veel duurder dan elders. Bovendien goede service na de levering.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit wyckel op 28-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Gedreven medewerkers, al jaren bekende gezichten. Kennis en kunde goed op peil. Tevreden over de aankopen
    Geschreven door Klant Smedes - Brouwer uit lemmer op 26-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    positieve ervaring
    Geschreven door Klant Boersma uit lemmer op 24-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bosch inbouw agwasmachine uitgezocht in de winkel. Enkele dagen later vakkundig geplaatst door monteur. Zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant Celso uit lemmer op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    goed gevoel
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies en service
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service; er wordt meegedacht voor het maken van een voor de klant goede keuze; dichtbij om makkelijk binnen te wippen;
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    heb in de loop der jaren al een aantal aankopen gedaan,en alles is naar tevredenheid gegaan,de aankoop van tv,wasmach,droger,koelkast e.d zal ik niet bij een webshop doen omdat de nazorg soms erg te wensen overlaat en erg omslachtig is,ook omdat je niet echt zeker kan zijn vooral bij tv\'s of het product wel aan de beloftes in de advertentie voldoet,soms niet,kortom gewoon naar een echte winkel gaan dan weet je altijd waar je aan toe bent
    Geschreven door Klant Hogeterp uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben heel enthousiast over Expert Lemmer, ik word er altijd goed geholpen en de service is prima.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima correcte levering!
    Geschreven door Klant uit echtenerbrug op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De keuze is reuze.Klantvriendelijkheid top.De dienstverlening uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit oudemirdum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Gemotiveerde mensen met deskundig advies
    Geschreven door Klant Hardeman uit rutten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede prijs kwaliteit verhouding met correctie levering en dicht in de buurt
    Geschreven door Klant uit balk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit lemmer op 05-10-2020