Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

fijn apparaat, makkelijk schoon te maken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (779)

  • Beoordeling: 8.8

    fijn apparaat, makkelijk schoon te maken
    Geschreven door Klant uit lemmer op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Bij expert koop je nooit mis. Vriendelijk en deskundig personeel dat met je meedenkt.
    Geschreven door Klant Dewaide uit creil op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Helemaal top
    Geschreven door Klant uit lemmer op 16-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede correcte winkel met vriendelijke personeelsleden
    Geschreven door Klant Akker uit lemmer op 10-01-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Niets voorradig en dan wordt een poging gedaan om het gevraagde in de winkel te krijgen wat dan ook nog lukt binnen het termijn.
    Geschreven door Klant uit bakhuizen op 03-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Lemmer/ Joure en Emmeloord staan voor geweldige service !!!
    Geschreven door Klant Engwerda uit lemmer op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed product liebherr
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Eerste ervaring met telefonische bestelling witgoed bij Expert. Geen winkelervaring aangezien we nieuw in Lemmer zijn. Super alles geregeld voor concurerende prijs.
    Geschreven door Klant Folmer uit lemmer op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    De expert is soms wat duurder. Maar dat maakt de service en de kwaliteit weer goed en al helemaal als er mooie akties zijn.
    Geschreven door Klant Frankena uit balk op 02-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd Tevreden
    Geschreven door Klant uit lemmer op 30-12-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, vriendelijk, geduldig en kundig personeel!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 30-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en dichter bij huis.
    Geschreven door Klant Tahirou uit lemmer op 29-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service personeel denkt met je mee.
    Geschreven door Klant Ruiter uit lemmer op 28-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Nog nooit spijt van een aankoop gehad.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 27-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Prima werk
    Geschreven door Klant Essenburg uit oudega op 27-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    alles prima
    Geschreven door Klant uit harich op 27-12-2022
  • Beoordeling: 4.2

    oke hoor lekker.
    Geschreven door Klant uit espel op 24-12-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Mooie machine , beetje met gebruiksaanwijzing
    Geschreven door Klant uit creil op 21-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Gorter uit lemmer op 19-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Bij expert word je prima geholpen,en van vakkundig advies voorzien.Zeker een aanrader deze winkel
    Geschreven door Klant Kelderhuis uit lemmer op 16-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Wij kunnen het anderen ook aan bevelen om te kopen bij expert
    Geschreven door Klant uit oosterzee op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    goed geholpen en leuk personeel,en goede advies.
    Geschreven door Klant Homma uit wyckel op 12-12-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Goed geholpen bij expert bezorgen snel en goed ,alleen ik had installeren erbij genomen van de wasdroger dat is maar matig niet veel informatie gelukkig zit er een boekje bij .
    Geschreven door Klant Koenen uit woudsend op 07-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Medewerkers helpen goed en denken met je mee
    Geschreven door Klant uit rutten op 07-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Electronica koop je niet online, maar bij je lokale Expert winkel!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd prima geholpen bij Expert Lemmer, aangeschafte producten functioneren goed
    Geschreven door Klant Van Koutrik/smorenburg uit balk op 02-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Zeker aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit balk op 30-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Doen.........
    Geschreven door Klant uit warns op 30-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert Lemmer zijn ze altijd vriendelijk, nemen de tijd en mocht er een product kapot zijn en er is nog garantie, doen ze niet moeilijk en sturen zij het product naar de fabriek op en krijgen wij een nieuwe mee. (dit ging over een tablet).
    Geschreven door Klant Daleman uit bant op 29-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Was prima
    Geschreven door Klant uit warns op 21-11-2022