Navigatie

Beoordelingen Expert Lekkerkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lekkerkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lekkerkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Mooie gezellige winkel, veel keus.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (540)

  • Beoordeling: 7.7

    Mooie gezellige winkel, veel keus.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 25-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Heel te vrezen 👌
    Geschreven door Klant uit nw. lekkerland op 17-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    I am completely satisfied with \"Expert\" (Lekkerkerk)
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 27-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij thuislevering, de lift was buiten werking, werden droger via de trap gedragen. Geen probleem voor Expert!!
    Geschreven door Klant Breedvelt uit krimpen aan de lek op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een bedrijf van vakmensen die je uitgebreid te woord staat. De service is geweldig . Dit is een bedrijf waar klant nog koning is.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 23-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zouden altijd voor deze winkel gaan .Het is niet voor niets dat deze winkel 100jaar bestaat
    Geschreven door Klant Backers uit hellevoetsluis op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    de persoonlijke aandacht geef je het gevoel dat je geen nummer bent
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 14-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijke website. Goede prijs en zeer goeden en vriendelijke hulp in de winkel.
    Geschreven door Klant Hollander uit lekkerkerk op 13-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    alles prima
    Geschreven door Klant Post uit krimpen a/d lek op 12-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Website m.i. voldoende. Zoekfunctie goed.
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan den ijssel op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima advies en service
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 06-12-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Duidelijke website
    Geschreven door Klant Van den Berg uit lekkerkerk op 24-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ik kan deze winkel van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Zwijnenburg uit schoonhoven op 21-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Dit is de fijnste electro winkel in de Krimpenerwaard kan hem bij een ieder aanbevelen!!!!!!!
    Geschreven door Klant Kleijn uit ammerstol op 19-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Vlotte levering na persoonlijk contact
    Geschreven door Klant uit stolwijk op 14-11-2022
  • Beoordeling: 7.5

    ....................
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 04-11-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service. Sfeer in de winkel tussen personeel onderling kan wat beter. Je moet je als klant meteen welkom voelen.
    Geschreven door Klant uit kinderdijk op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Alles ging perfect
    Geschreven door Klant uit aerdenhout op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en een eerlijk advies. Wat wil je nog meer!?
    Geschreven door Klant Graafland uit lekkerkerk op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Top winkels en super personeel. Komen afspraken na en professionele en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    ga zo door!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Alles naar tevredenheid.
    Geschreven door Klant Schaper uit ouderkerk a/d ijssel op 01-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Prima experts. Kan je zeker slagen.
    Geschreven door Klant Breedveld uit lekkerkerk op 22-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne en eerlijke zaak en hele vriendelijke verkoopers super om mee samen te werken!!
    Geschreven door Klant Vis uit alblasserdam op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Wasmachine Wirlpool een prima investering. Maakt weinig lawaai. Zeer tevreden over product en personeel bij Expert Lekkerkerk.
    Geschreven door Klant Spaan uit schoonhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede uitleg
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Gekocht Filiaal lekkerkerk Zeer goed advies product was niet aan wezig toch binnen 3 dagen geleverd
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ik zou de aankoop bij anderen aanraden
    Geschreven door Klant Bracke uit krimpen a/d lek op 20-10-2022