Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Lekkerkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lekkerkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lekkerkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mudde 10.0

Goed en vriendelijk geholpen met kennis van zaken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (205)

  • Beoordeling: 10.0

    Goed en vriendelijk geholpen met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Mudde uit lekkerkerk op 18-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Alles was prima geregeld zeer tevreden
    Geschreven door Klant De Jong uit ouderkerk aan den ijssel op 25-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service. Goede voorlichting. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit bergambacht op 01-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Wij worden altijd prima geholpen en de serveus is ook prima.
    Geschreven door Klant Berkouwer uit lekkerkerk op 21-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en service, fijne winkel, snelle goede installatie en snelle levering.
    Geschreven door Klant Van de Werken uit lekkerkerk op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deze mensen denken mee, zijn aardig en deskundig en helpen je ook met kleine problemen.
    Geschreven door Klant Both uit lekkerkerk op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    expert mudde is nog lekker dorps hier is klant nog koning je wordt er fijn en goed geholpen en er is altijd tijd voor een praatje
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ga gerust bij deze winkel uw spullen kopen. Hebben nog veel aandacht en tips voor je.
    Geschreven door Klant Van Slingerland uit schoonhoven op 19-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit ouderkerk a/d ijssel op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    De bereidwilligheid van het personeel spreekt mij erg aan als het gaat om serviceverlening.
    Geschreven door Klant Alblas uit ammerstol op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Een geweldig team
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 26-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen bij de aankoop van een Samsung Qled-tv.
    Geschreven door Klant Huyser uit papendrecht op 26-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geholpen door vriendelijke medewerkers bij aankoop en plaatsing, zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    als net als bij mij je een goede ervaring hebt met expert dan ga je niet zoeken naar goedkoop maar misschien met een slechte service.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 16-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Duidelijke site. Alle nodige informatie aanwezig. Goede vergelijkingsmogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 12-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik werd netjes geholpen en kreeg prima informatie, tekst en uitleg over mijn product.De bezorging en plaatsing werd keurig netjes uitgevoerd.Ik ben zeer tevreden met EXPERT!!
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 03-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service. Persoonlijk contact. Goede prijs
    Geschreven door Klant Simons uit lekkerkerk op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit bergambacht op 29-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne service bij Expert. Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van een wasmachine. Ze denken mee met je wensen en je budget. Heb Expert meteen aangeraden aan 2 kennissen die ook een wasmachine nodig hadden en die waren ook goed geslaagd.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Bij Expert Mudde in Lekkerkerk wordt je geholpen door deskundige medewerkers. Als zij iets niet hebben staan of niet weten, zoeken ze het direct voor je uit.
    Geschreven door Klant uit nw. lekkerland op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Grandioos geholpen ,deskundig,vriendelijk,meedenkend ! Kortom een TOPZAAK
    Geschreven door Klant London uit lekkerkerk op 14-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en goed geholpen. Meedenkend en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Mudde uit bergambacht op 07-09-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en geholpen. Wat moet een klant nog meer. De gestelde vragen werden vakundig beantwoord wat de keuze van de aankoop eenvoudiger maakte. Beslist een winkel waar je weer naartoe gaat als er weer wat gekocht gaat worden wat men in het assortiment heeft.
    Geschreven door Klant Van Sleeuwen uit lekkerkerk op 06-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische sevice en goede concurerende prijzen
    Geschreven door Klant Noordergraaf uit krimpen aan de lek op 27-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Mudde Lekkerkerk, gewoon super! Ook in vakantietijd.
    Geschreven door Klant Verhoeven uit helmond op 22-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is (vaak) de lokale zaak waar men menselijk, klantgericht en met verstand van zaken wordt geholpen. Afleveren gebeurt volgens de gemaakte afspraak en het installeren en eventuele extra uitleg is geen probleem.
    Geschreven door Klant Nobel uit krimpen a/d lek op 08-08-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ging eigenlijk een grote ventilator kopen op statief. Die waren er echter niet. Maar het tafelmodel (Bestron) heeft een sterke motor en doet daarom niet onder van een groter model dat misschien goedkoper in aanschaf was maar het in power verliest van dit kleine model. Van harte aanbevolen dus!
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 06-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel zeer kundig personeel. Je wordt heel fijn geholpen
    Geschreven door Klant Neven uit lekkerkerk op 03-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden met alles.
    Geschreven door Klant De Jong uit lekkerkerk op 31-07-2018