Navigatie

Beoordelingen Expert Lekkerkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lekkerkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lekkerkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

ga ervaren hoe fijn je geholpen wordt bij Expert Lekkerkerk!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (636)

  • Beoordeling: 9.3

    ga ervaren hoe fijn je geholpen wordt bij Expert Lekkerkerk!!
    Geschreven door Klant uit berkenwoude op 22-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik stuur iedereen er naar toe
    Geschreven door Klant Den Otter uit krimpen aan de lek op 21-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb zelf de merk gekozen van de vaatwasser. Dat is een Siemens. De vaat komt goed schoon uit, maar niet helemaal droog.
    Geschreven door Klant uit capelle aan de ijssel op 16-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 16-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Ik woon in een dijkhuis met veel trappen. Beide bezorgers gingen moeiteloos met de koelkast de trappen op.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 05-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn bestelling is vlot verlopen en snel geleverd.
    Geschreven door Klant Zwijnenburg uit lekkerkerk op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundige uitleg en presentatie.
    Geschreven door Klant Kers uit streefkerk op 26-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Kan expert Mudde zeer aanbevelen
    Geschreven door Klant Van den Berg uit krimpen a/d lek op 25-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en duidelijke communicatie
    Geschreven door Klant uit krimpen aan den ijssel op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant Zalm uit lekkerkerk op 22-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine was stuk, binnen no time gerepareerd. Vaatwasser was stuk, dezelfde dag werd een nieuwe geïnstalleerd!
    Geschreven door Klant Hoogenboezem uit lekkerkerk op 15-01-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service, snel geholpen en geleverd
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies mbt aanschaf en snelle levering
    Geschreven door Klant Paaij uit lekkerkerk op 09-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goed bedrijf met behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 09-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon doen. Niets meer en niets minder. Uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Melchers uit krimpen aan de lek op 05-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig, vriendelijk, snelle levering .
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 02-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik moet het product nog ontvangen maar ik kan wel zeggen dat Expert mijn favoriete winkel is voor alle apparatuur dat zij verkopen.
    Geschreven door Klant Mastwijk uit lekkerkerk op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Super geholpen
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 28-12-2023
  • Beoordeling: 7.8

    juiste artikel gevonden en zonder problemen geplaatst
    Geschreven door Klant Rietvelt uit bergambacht op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Mag dan misschien wat duurder zijn dan al die grote elektronica (internet) aanbieders, maar wij gaan voor de service en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant De Lange uit lekkerkerk op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service. Klantvriendelijk en meedenkend.
    Geschreven door Klant uit ouderkerk a/d ijssel op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service zoals gewoonlijk .
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Alles goed geregeld, prima
    Geschreven door Klant Michels uit lekkerkerk op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Bij het aankopen van een product, wordt altijd genoeg tijd besteed door de winkelmedewerker om zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen, zodat je tevreden de deur uitloopt met het gewenste product.
    Geschreven door Klant uit ammerstol op 14-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Persoonlijke aandacht onderscheid Expert van andere aanbieders!
    Geschreven door Klant Lever uit lekkerkerk op 13-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren zijn wij klant en altijd uistekende service,prettig contact.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit krimpen a/d lek op 13-11-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Goedemorgen service
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 13-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    gewoon in de winkel bestellen , en thuis laten bezorgen, betere service is er niet
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 08-11-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Lokaal is makkelijk kopen vanwege de persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Je wordt altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 07-11-2023