Navigatie

Beoordelingen Expert Lekkerkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lekkerkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lekkerkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Vreede 9.0

Wij hebben een nieuw wasmachine gekocht. de service was prima en de bezorging en aansluiting ook, we zijn super goed geholpen, we zijn er erg blij mee. Annee de Vreede.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (304)

  • Beoordeling: 9.0

    Wij hebben een nieuw wasmachine gekocht. de service was prima en de bezorging en aansluiting ook, we zijn super goed geholpen, we zijn er erg blij mee. Annee de Vreede.
    Geschreven door Klant De Vreede uit nw. lekkerland op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vlotte en snelle service. Goede uitleg en denken met je mee in oplossingen
    Geschreven door Klant De Lange uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede kwaliteit, klantgericht, houden zich aan de afspraak. Gewoon een goede winkel waar je goed geholpen wordt en waar de service hoog staat.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een primawinkel met goede service en zeer bekwaam personeel
    Geschreven door Klant De Rijk uit schoonhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert te Lekkerkerk een warmtepomp wasdroger gekocht. Nette winkel met deskundig personeel dat nog echt de tijd voor je neemt. Persoonlijke benadering met gedegen uitgebreide uitleg over het product. Bezorging verliep ook netjes. apparaat wordt keurig op de gewenste plek neergezet, aangeslotenen getest. Prijstechnisch ook alles in orde en zeker concurrerend met andere aanbieders.
    Geschreven door Klant De Bruin uit ouderkerk a/d ijssel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen door de eigenaar
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    een goed product gekocht voor een goede prijs en op een goede manier gholpen Een goed product aangeschaft voor een goede prijs en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Ooms- De Man uit ammerstol op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geboden service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    ik gaat al jaren naar expert je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Lekkerkerk echt een aanrader, hier nemen ze echt de tijd voor je en staat service hoog in vaandel !!!
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen voor een goede prijs en prima service
    Geschreven door Klant De Vreede uit papendrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, ruim assortiment, en een goede service !
    Geschreven door Klant Van de Werken uit lekkerkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ga naar Lekkerkerk toe, als je goed geholpen wilt worden
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Expert is een betrouwbaar electronica leverancier ,met een redelijk prijsniveau en service.
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende kennis,meedenken en service
    Geschreven door Klant uit nieuw-lekkerland op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service en behulpzaam personeel ! Expert Lekkerkerk is zeker een aanrader :)
    Geschreven door Klant uit antwerpen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 28-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij wonen in Capelle aan den IJssel en kopen alles bij Expert Mudde in Lekkerkerk, hele goede service en geven goede adviezen , gewoon toppie !!!
    Geschreven door Klant De Kreij uit capelle a/d ijssel op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    geholpen door robert betere service en advies ga je niet krijgen
    Geschreven door Klant uit krimpen aan de lek op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    denk dat expert op lekkerkerk goed aangeschreven staan en iedereen kan de weg dus dat zit wel goed.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 11-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    ik zal zeggen ga kijken en ervaar het zelf
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit krimpen a/d lek op 05-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    SERVICEGERICHT MET EEN DIKKE 10!
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Volgens ons niet nodig.
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d ijssel op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel, vriendelijke en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    deze winkel geeft mij goed advies en een vriendelijke uit straling.
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 29-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    goede service ,persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant Jasperse uit krimpen a/d lek op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Koelvriescombinatie keurig afgeleverd en geinstalleerd
    Geschreven door Klant uit krimpen a/d lek op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    de keuze is ruim en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Koen uit krimpen a/d lek op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ventilator aangeschaft voor de warme dagen. Werd snel geholpen en kreeg duidelijke uitleg over de verschillende soorten en prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit lekkerkerk op 05-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel!
    Geschreven door Klant Verhoeven uit helmond op 03-08-2020