Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Ik vul geen review in. Heb mijn aankoop cadeau gedaan op basis van een ouder exemplaar.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (471)

  • Beoordeling: 7.5

    Ik vul geen review in. Heb mijn aankoop cadeau gedaan op basis van een ouder exemplaar.
    Geschreven door Klant uit liempde op 29-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel en goede service!
    Geschreven door Klant Den Heijer uit mook op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Netjes en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit boxtel op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel en persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant Mauriks uit boxtel op 25-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service En betrouwbaar adres om er iets te kopen
    Geschreven door Klant Van Helvoirt uit boxtel op 24-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    snel te bestellen op de website en perfecte service. Duidelijke afspraak over de bezorging en heel vriendelijke en beleefde bezorger.
    Geschreven door Klant Damen uit helmond op 17-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel altijd goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende droger met eenvoudige, handzame bediening. Ik ben er zeer content mee
    Geschreven door Klant Tuhumury uit boxtel op 07-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Top ervaring goed correct en snel geholpen door de mannen in Boxtel gr een tevreden klant .
    Geschreven door Klant Mereboer uit boxtel op 03-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring is echt goed , goede service en ook het meedenken was super .gewoon realistisch en niet een verkoop praatje dus dat was fijn met keuzes maken . In mijn geval moest ik het apparaat ook echt meteen hebben en de situatie liet dit ook toe dus ik had hem in een uur in huis . Expert bedankt en ik kom zeker weer terug
    Geschreven door Klant uit boxtel op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    goede service in de winkel en bij levering
    Geschreven door Klant uit boxtel op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Geen behoefte.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    prima en snel geholpen
    Geschreven door Klant Knoops uit liempde op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima zaak, ruim assortiment en prima bereikbaar
    Geschreven door Klant uit boxtel op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    klantvriendelijk, betrouwbare zaak
    Geschreven door Klant uit liempde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Wij zijn heel tevreden. Goede service!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke aandacht, service, goede prijzen, en je kunt in de winkel zien wat je koopt. Mét deskundig advies. Kan internet niet tegenop.
    Geschreven door Klant Vendel uit boxtel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    ik kom altijd bij jullie omdat ik de serves en personeel erg prettig vindt
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima winkel en de prijs,kwaliteit verhouding is prima,wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima,klantvriendelijk en Goeie service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Precies volgens afspraak verlopen.
    Geschreven door Klant Habraken uit liempde op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Mijn ervaringen zijn gunstig.
    Geschreven door Klant Van der Steen uit boxtel op 28-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    keurige personeel en behulpzaam
    Geschreven door Klant Van Roosmalen uit esch op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Behulpzaam en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit boxtel op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Heel tevreden over de hele gang van zaken
    Geschreven door Klant uit boxtel op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Heb goede ervaringen bij EXPERT hebben de laatste jaren alle witgoed ( koelkast vriezer wasdroger wasmachine 2 tv\'s muziekinstallatie aangeschaft en ook zaken als klokradio en scheerapparaat e.d.
    Geschreven door Klant Van de Wiel uit boxtel op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben bij de winkel in Boxtel fijn geholpen door een vakkundige en vriendelijke verkoper die alle tijd voor ons had! De keuze is misschien wat minder maar genoeg om uit te kiezen en te vergelijken!
    Geschreven door Klant Smulders uit boxtel op 02-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb de website nog niet bezocht
    Geschreven door Klant Van Eijk uit boxtel op 27-02-2020