Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Ben zeer tevreden!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (584)

  • Beoordeling: 8.1

    Ben zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Meer keuze of printer\'s
    Geschreven door Klant uit boxtel op 15-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon super goed geholpen door filiaalmanager Peter, en installateur Rick. Ze verdienen een groot compliment.
    Geschreven door Klant Van der Schoot uit boxtel op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bedankt voor het meedenken en de service! Voetenwarmer nodig voor mijn zieke vader. Hartje zomer niet te vinden. Bij Expert Boxtel is het gelukt. Medewerker was zo lief om in het magazijn te zoeken en ja hoor de laatste. Hij stelde ook meteen voor om de voetenwarmer naar een filiaal in mijn buurt te sturen. Scheelde me een autorit. Fijn dat als je belt, je een medewerker in een winkel spreekt. Die met je meedenkt. Persoonlijke service.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 03-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    De Expert is een winkel waar klant- en servicegericht zijn hoog in het vaandel staat.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 02-09-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goed toegankelijk
    Geschreven door Klant Vendel uit boxtel op 24-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is expres goed voor je! (evt. pr-leus?)
    Geschreven door Klant Swinkels uit sint oedenrode op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zie voorgaande …. Super winkel en altijd tevreden de deur uit!
    Geschreven door Klant Dekkers uit boxtel op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige winkel, netjes behandeld en keurig op de afgesproken tijd geleverd met voorafgaand sms- je
    Geschreven door Klant uit boxtel op 16-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super goede service !
    Geschreven door Klant Rla Administratie En Advies uit nuland op 16-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    klantvriendelijke winkel, helpen goed
    Geschreven door Klant uit gemonde op 12-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Expert altijd dicht bij.
    Geschreven door Klant Van der Donk uit boxtel op 11-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goed is goed
    Geschreven door Klant uit boxtel op 11-08-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Van den Oetelaar uit boxtel op 03-08-2021
  • Beoordeling: 4.8

    Nooit meer naar expert
    Geschreven door Klant Klaassen uit sint-michielsgestel op 02-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Liever niet vragen om een beoordeling.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Niks mis mee!
    Geschreven door Klant Roefs uit boxtel op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk winkelpersoneel, goede service. Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant
    Geschreven door Klant De Groot uit boxtel op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede info en sevice.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 15-07-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Nvt
    Geschreven door Klant De Rooij uit boxtel op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prima keuzes, goede kwaliteit van producten, goede levering en goede uitleg bij installatie
    Geschreven door Klant uit sint-michielsgestel op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima behandeling bij alle aspecten!
    Geschreven door Klant Pronk uit boxtel op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zal iedereen aan bevelen naar expert te gaan
    Geschreven door Klant Vingerhoets uit oirschot op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant Van de Wijdeven uit liempde op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed service. Bellen terug, een contact persoon die alles voor je regelt en weet wie je bent. Snelle service, zelfde dag bezorgd. Keurige levering met uitleg. Zeker aan te bevelen om hier te kopen.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit best op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Alles naar te vredehied
    Geschreven door Klant Manders uit boxtel op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goed kunnen kopen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben tevreden over de begeleiding van de aankoop wasmachine en de plaatsing thuis, incl. verwijdering oude machine.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Keurig geholpen bij het kopen van de juiste stofzuiger
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Denken goed met je mee erg snelle service fijn als het gaat om een wasmachine die je in een druk gezin niet kunt missen
    Geschreven door Klant Van den Nieuwenhuizen uit berlicum op 26-05-2021