Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meulendijk 8.3

Uiterst tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (414)

  • Beoordeling: 8.3

    Uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Meulendijk uit boxtel op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    gewenst product op internet door expert gezocht, gevonden en besteld na binnenkomst product is er gebeld en kon het product opgehaald worden
    Geschreven door Klant Van Acker uit liempde op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Vakkundig en vriendelijk en kijken met je mee wat je wilt aanschaffen
    Geschreven door Klant Zuijderhoff uit boxtel op 02-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ik heb al een review op de website geschreven.
    Geschreven door Klant Aarssen uit gemonde op 25-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een geweldige tv. Hele ervaring. Mooi kijk plezier. Duidelijk
    Geschreven door Klant Smitskamp uit boxtel op 23-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    De winkel waar je nog een vraag kunt stellen en persoonlijk en vakkundig geholpen wordt
    Geschreven door Klant Rath uit boxtel op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel. Kundig en vriendelijk personeel. Goede service. Prijs/kwaliteit is prima.
    Geschreven door Klant Muurmans uit vught op 26-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service! Vriendelijk personeel en goede produkten.
    Geschreven door Klant Smetsers uit liempde op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    De website van Expert is duidelijk en werkt goed.
    Geschreven door Klant Eeuwijk uit boxtel op 04-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Is prima
    Geschreven door Klant De Graaf uit boxtel op 21-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima.
    Geschreven door Klant Van Lier uit haaren op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle reactie qua service
    Geschreven door Klant uit esch op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden over expert in Boxtel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer tevreden. heb je een klacht of er is iets kapot het word meteen opgelost. Wil je iets nieuws kopen krijg je een duidelijke en fijne uitleg. 👍😀
    Geschreven door Klant uit boxtel op 26-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert heeft aandacht voor de klant, service, mooie aanbiedingen en er straalt meer rust uit in de winkel!
    Geschreven door Klant De Jong uit boxtel op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Expert zijn service en assortiment prima. Antwoorden op vragenlijst zeggen genoeg...
    Geschreven door Klant uit boxtel op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Geen klachten. Alles was naar verwachting. Hebben al eerder bij Expert gekocht.
    Geschreven door Klant uit liempde op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    zeer vriendelijk personeel, die aandacht en kundigheid combineren met persoonlijk advies. gewoon prettig in de omgang en zeker een winkel waar ik zal blijven kopen.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Een overzichtelijke winkel, met genoeg assortiment. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk en denken mee in het maken van een keuze op maat.
    Geschreven door Klant Metz uit liempde op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    men heeft tijd en denkt mee, dat waardeer ik.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Het is prima.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service geleverd door Expert van Erp Boxtel.
    Geschreven door Klant uit best op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Staan altijd klaar voor de klanten met raad en daad en gewoon goede service
    Geschreven door Klant Steenbakkers uit boxtel op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    snel en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit gemonde op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Goede kennis en deskundigheid van de verkoper. Ik ben supergoed geholpen.
    Geschreven door Klant Haar uit boxtel op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zie boven.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 03-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ga voor al zo door expert komt bij mijn op de eerste plaats
    Geschreven door Klant Van den Boer uit boxtel op 29-11-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben te vreten en beveel expert aan als me dat gevraagt zal worden
    Geschreven door Klant uit boxtel op 26-11-2018