Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Iedereen zal dit naar eigen gevoel ervaren

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (428)

  • Beoordeling: 7.3

    Iedereen zal dit naar eigen gevoel ervaren
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede prijs kwaliteit verhouding .
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Niet naar Media markt of elders. Expert is voor mij erg geschikt. In de buurt en altijd goede service.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit boxtel op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel goede bediening
    Geschreven door Klant uit gemonde op 05-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service!
    Geschreven door Klant Rooijakkers uit boxtel op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 26-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ja dan zeg ik bij expert moet je zijn
    Geschreven door Klant Van den Boer uit boxtel op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en tijd voor de klant
    Geschreven door Klant Van Oirschot uit boxtel op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    klantvriendelijk , duidelijke uitleg, prijs is goed , belangrijk is er word je niks opgedrongen zeker aanbevelen waard groetjes andre
    Geschreven door Klant Van der Pasch uit boxtel op 15-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert staat een ding bovenaan: Aandacht en vooral meedenken met de klant.ze dragen je naast hun deskundigheid ook een warm hart toe. Toppers zijn het.
    Geschreven door Klant Dobbelsteen uit berlicum op 12-06-2019
  • Beoordeling: 5.3

    zie eerdere opmerkingen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 10-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, snelle levering, vakkundige installatie. Expert van Erp bedankt! Ik ben blij met jullie. Gr. Carin Versantvoort
    Geschreven door Klant Versantvoort uit geffen op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Meulendijk uit boxtel op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    gewenst product op internet door expert gezocht, gevonden en besteld na binnenkomst product is er gebeld en kon het product opgehaald worden
    Geschreven door Klant Van Acker uit liempde op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Vakkundig en vriendelijk en kijken met je mee wat je wilt aanschaffen
    Geschreven door Klant Zuijderhoff uit boxtel op 02-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ik heb al een review op de website geschreven.
    Geschreven door Klant Aarssen uit gemonde op 25-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een geweldige tv. Hele ervaring. Mooi kijk plezier. Duidelijk
    Geschreven door Klant Smitskamp uit boxtel op 23-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    De winkel waar je nog een vraag kunt stellen en persoonlijk en vakkundig geholpen wordt
    Geschreven door Klant Rath uit boxtel op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel. Kundig en vriendelijk personeel. Goede service. Prijs/kwaliteit is prima.
    Geschreven door Klant Muurmans uit vught op 26-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service! Vriendelijk personeel en goede produkten.
    Geschreven door Klant Smetsers uit liempde op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    De website van Expert is duidelijk en werkt goed.
    Geschreven door Klant Eeuwijk uit boxtel op 04-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Is prima
    Geschreven door Klant De Graaf uit boxtel op 21-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima.
    Geschreven door Klant Van Lier uit haaren op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle reactie qua service
    Geschreven door Klant uit esch op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden over expert in Boxtel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer tevreden. heb je een klacht of er is iets kapot het word meteen opgelost. Wil je iets nieuws kopen krijg je een duidelijke en fijne uitleg. 👍😀
    Geschreven door Klant uit boxtel op 26-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert heeft aandacht voor de klant, service, mooie aanbiedingen en er straalt meer rust uit in de winkel!
    Geschreven door Klant De Jong uit boxtel op 23-01-2019