Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Prima zaak, ruim assortiment en prima bereikbaar

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (457)

  • Beoordeling: 8.4

    Prima zaak, ruim assortiment en prima bereikbaar
    Geschreven door Klant uit boxtel op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    klantvriendelijk, betrouwbare zaak
    Geschreven door Klant uit liempde op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Wij zijn heel tevreden. Goede service!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke aandacht, service, goede prijzen, en je kunt in de winkel zien wat je koopt. Mét deskundig advies. Kan internet niet tegenop.
    Geschreven door Klant Vendel uit boxtel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    ik kom altijd bij jullie omdat ik de serves en personeel erg prettig vindt
    Geschreven door Klant uit boxtel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima winkel en de prijs,kwaliteit verhouding is prima,wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima,klantvriendelijk en Goeie service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Precies volgens afspraak verlopen.
    Geschreven door Klant Habraken uit liempde op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Mijn ervaringen zijn gunstig.
    Geschreven door Klant Van der Steen uit boxtel op 28-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    keurige personeel en behulpzaam
    Geschreven door Klant Van Roosmalen uit esch op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Behulpzaam en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit boxtel op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Heel tevreden over de hele gang van zaken
    Geschreven door Klant uit boxtel op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit boxtel op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Heb goede ervaringen bij EXPERT hebben de laatste jaren alle witgoed ( koelkast vriezer wasdroger wasmachine 2 tv\'s muziekinstallatie aangeschaft en ook zaken als klokradio en scheerapparaat e.d.
    Geschreven door Klant Van de Wiel uit boxtel op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben bij de winkel in Boxtel fijn geholpen door een vakkundige en vriendelijke verkoper die alle tijd voor ons had! De keuze is misschien wat minder maar genoeg om uit te kiezen en te vergelijken!
    Geschreven door Klant Smulders uit boxtel op 02-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb de website nog niet bezocht
    Geschreven door Klant Van Eijk uit boxtel op 27-02-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel en behulpzamen Medewerkers
    Geschreven door Klant uit boxtel op 19-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ben zeer tevrede
    Geschreven door Klant uit boxtel op 10-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig en behulpzaam personeel Denken met je mee Ruim assortiment
    Geschreven door Klant Steenbakkers uit boxtel op 04-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ik koop altijd bijexpert
    Geschreven door Klant Van Meersbergen uit boxtel op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij waren op zoek naar een nieuwe tv, deskundig advies, de voetsteun die in de winkel onder de tv stond vonden we niet mooi, er bleek nog een zelfde type tv in het magazijn te staan met een andere steun dus goed geslaagd!
    Geschreven door Klant Bakker uit boxtel op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Kundig en prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit esch op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede winkel letterkundige medewerkers en bezorgers...
    Geschreven door Klant Troeijen uit boxtel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Omdat ze altijd zo behulpzaam zijn.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 20-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel om uw elektrische aankopen te doen. Daar heb je internetwinkels helemaal niet voor nodig.
    Geschreven door Klant Driessen uit boxtel op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    heel erg tevreden
    Geschreven door Klant uit boxtel op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk personeel en een zeer stipte planning kwa levering.
    Geschreven door Klant uit oirschot op 17-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende service en netjes te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Boerboom uit arnhem op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd goede ervaring met Expert!
    Geschreven door Klant De Jong uit boxtel op 13-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Iedereen zal dit naar eigen gevoel ervaren
    Geschreven door Klant uit boxtel op 08-11-2019