Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

x

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (319)

  • Beoordeling: 7.8

    x
    Geschreven door Klant uit loppersum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit warffum op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Een nieuwe koelkast gekocht bij espert. Prima afgeleverd naar de plaats in de keuken.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit usquert op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Homan uit uithuizen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Je wordt er goed en deskundig geholpen , dat is mijn ervaring.
    Geschreven door Klant uit baflo op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    goede uitleg, vlotte bezorging
    Geschreven door Klant uit warffum op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Leuke kleinschalige winkel, vriendelijk en deskundig personeel en prima service.
    Geschreven door Klant Alssema uit bedum op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goed bedrijf.
    Geschreven door Klant Prins uit winsum op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    geen review
    Geschreven door Klant uit roodeschool op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Perfecte machines
    Geschreven door Klant Broekhuizen uit zijldijk op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    van het begin tot het einde perfect geholpen
    Geschreven door Klant Schuurman uit bedum op 11-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon een fijne winkel, al jaren
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Smartphone gekocht. Zoals wij vaker in het verleden hebben ervaren was de voorlichting en service weer uitstekend. Zal zeker niet het laatste product zijn dat wij bij Expert zullen kopen. Hulde!!
    Geschreven door Klant Kimkes uit uithuizen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wordt vriendelijk geholpen. Krijg goede tips. Als het op een betere manier kan dan wat wij denken en goedkoper dan wordt ons dat verteld.
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    U mag mijn vorige opmerking hiervoor gebruiken.
    Geschreven door Klant Van Wijk uit godlinze op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    I.p.v. airco nu een aircooler gekocht omdat airco,s een slang hebben die naar buiten moet en de aircooler alleen water en stroom nodig heeft zodat hij ook gemakkelijk in een ander vertrek te plaatsen is werkt prima ben erg tevreden
    Geschreven door Klant uit winsum op 29-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Is betrouwbaar, komt afspraken na en heeft goede bekwaambare personeel in dienst.
    Geschreven door Klant uit warffum op 26-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Moet je nagaan: vanmorgen besteld en vanmiddag bezorgd en geïnstalleerd, waar hoor je dat nog. Dat vertelde ik aan een vriendin in Amersfoort. Ze vond het buitengewoon , geweldig!.
    Geschreven door Klant Mekel uit middelstum op 19-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ok.
    Geschreven door Klant uit warffum op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen , snelle levering. Netjes afgewerkt.
    Geschreven door Klant Dijkman uit bierum op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Denken met de klant mee.
    Geschreven door Klant uit onderdendam op 05-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige winkel met kundig en vriendelijk personeel , goede produkten
    Geschreven door Klant uit stedum op 05-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk, betrouwbaar en de service is prima daarom bevelen wij onze kennissen en vrienden altijd Jansen Uithuizen aan.
    Geschreven door Klant Prins uit loppersum op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Service dikke prima. Wordt snel en goed geholpen!! ???
    Geschreven door Klant Burema uit uithuizen op 23-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Winkel goed, wordt altijd netjes geholpen, Instalatie afdeling gemakzuchtig, Wij komen daar niet meer, de winkel zelf wel
    Geschreven door Klant Van der Knaap uit \'t zandt op 23-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kunnen Expert Jansen uit Uithuizen zeker aanbevelen. Wij worden altijd perfect behandeld en ze hebben een super service.
    Geschreven door Klant Brontsema uit \'t zandt op 23-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer kundig en klantvriendelijk geholpen. Snelle levering ,uitstekend geholpen .
    Geschreven door Klant Bonnema uit uithuizen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mijn ervaring met expert is goed goeie klantvriendelijkheid en tevreden over de geleverde producten
    Geschreven door Klant Winter uit westerwijtwerd op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle service. Uitstekend geholpen. Afspraken na gekomen
    Geschreven door Klant De Vries uit eenrum op 28-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede ervaringen met Expert in Uit huizen.we waren er al vaker geweest en steeds hele goede ervaringen en service.
    Geschreven door Klant Lauxen uit bedum op 26-03-2020