Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Houten 9.5

Blijf kopen bij je regionale aanbieder

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (499)

  • Beoordeling: 9.5

    Blijf kopen bij je regionale aanbieder
    Geschreven door Klant Van Houten uit stedum op 29-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel voor alles op het gebied van elektrisch apparatuur.
    Geschreven door Klant Poppema uit middelstum op 29-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Alles wat je koopt bij Expert is zeer goed !!!
    Geschreven door Klant Kuipers uit bedum op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De persoonlijke service is de reden dat ik bij Expert koop
    Geschreven door Klant Van de Molen uit uithuizermeeden op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima geadviseerd en goed bezorgd en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit bedum op 24-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijk
    Geschreven door Klant Coco Klussen uit uithuizen op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Het gaat zo gemakkelijk. Gewoon even bellen ik moet een koelkast l x b x h hebben in die en die prijsklasse. En dan moet dit en dat er ook nog bij en klaar is kees. een of twee dagen later staan ze met het gevraagde voor de deur en het bijpraten was weer echt gezellig. Beter kan niet.
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    We komen inmiddels al jaren bij Expert in Uithuizen. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Je wordt vriendelijk geholpen en gaat met een goed gevoel over je aankoop naar huis. Communicatie over aankopen gaat ook altijd op een fijne manier en je wordt goed op de hoogte gehouden.
    Geschreven door Klant Oostema uit eenrum op 15-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een prima winkel
    Geschreven door Klant uit den andel op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Expert: de winkel met prachtige producten
    Geschreven door Klant Van Ingen uit winsum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Website is goed te lezen.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 25-06-2021
  • Beoordeling: 8.3

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit kantens op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is zondermeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 11-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Niks bijzonders gewoon zoals het hoort.
    Geschreven door Klant Van der Molen uit zandeweer op 08-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit sint annen op 04-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Toch weer een prijzige miele wasmachine gekocht, maar als hij weer 20 jaar meegaat....kan dat wel uit!
    Geschreven door Klant uit warffum op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    ruime keuze en vriendelijke personeel en een goeie service en leuke aanbiedingen
    Geschreven door Klant uit leens op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Hier mot je zijn !!! Top vriendelijk Service 👍
    Geschreven door Klant Van Dijken uit bedum op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ben goed behandeld bedankt
    Geschreven door Klant Dellen uit uithuizen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Voordelig en goed service
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert kopen betekent lokale ondernemers steunen in deze tijd van corona. En als dat gepaard gaat met uitstekend advies en concurrerende prijzen, dan hoeft niets je naar een online gigant te jagen. Wij maken die keuze bewust.
    Geschreven door Klant Gerharts uit baflo op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je krijgt een goed advies en de monteur werkt netjes om alles te plaatsen.
    Geschreven door Klant Nienhuis uit winsum op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Telefonisch prettig geholpen, evenals in de winkel.
    Geschreven door Klant uit usquert op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uistekende service en klantvriendelijkheid personeel 10+
    Geschreven door Klant Blaauw uit sint annen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    We werden in de winkel goed geholpen en geïnformeerd. De monteur die later bij ons thuis kwam heeft het werk goed uitgevoerd en was correct. Ook de informatie over de dingen die nog gaan komen. was goede uitleg
    Geschreven door Klant Leegstra uit wehe den hoorn op 05-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel, goed advies. Bezorgen en installatie van de apparaten is uitstekend en netjes gedaan. De volgende keer ga ik weer naar Expert.
    Geschreven door Klant uit groningen op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Wij zullen expert zeker aanbevelen bij anderen, want ze geven goeie service, zijn zeer behulpzaam, en goede kwaliteit ook onze cv en zonnepanelen hebben we bij expert uithuizen in onthoud, onze dochter ook een ook tot volle tevredenheid. Bij storing zijn ze er vrijwel direct.
    Geschreven door Klant Ten Have uit middelstum op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Ben goed geholpen de levering was vlot
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 04-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 23-04-2021