Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Vriendelijke professionele en snelle hulp

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (347)

  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke professionele en snelle hulp
    Geschreven door Klant uit appingedam op 21-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Cashback acties leuk, maar aanvraagprocedure is zo ingewikkeld en ik krijg het niet voor elkaar. Weg 15 euro
    Geschreven door Klant Veldhuis uit uithuizen op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel goed advies
    Geschreven door Klant uit zoutkamp op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    We hadden een nieuwe wasdroger nodig. Na telefonisch overleg met de winkel hebben we samen een droger gevonden die passens is voor onze situatie. Er werd voldoende tijd aan mij besteed en er werden goede tips gegeven.
    Geschreven door Klant Boven uit middelstum op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Bij Expert ontmoet U de echte expert
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Media gezocht maar bij expert gekocht .
    Geschreven door Klant Lesterhuis uit middelstum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn zeer professioneel geholpen. Zeer goede uitleg over de warmtepompdroger die we wilden aanschaffen. Vlotte afhandeling qua afspraak over de bezorging. Vriendelijk personeel en nette winkel
    Geschreven door Klant Gol uit warffum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Erg tevreden met de service en deskundigheid van Expert Uithuizen. Erg tevreden met zowel mijn aankoop als de service!
    Geschreven door Klant Tuitman uit bedum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    .
    Geschreven door Klant uit groningen op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals we gewend zijn van Expert ook dit keer weer alles tot in de puntjes geregeld. Kan niet beter.
    Geschreven door Klant Kimkes uit uithuizen op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    de levering was prima.
    Geschreven door Klant Jansen uit usquert op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima bedrijf en goeie ervaring mee.
    Geschreven door Klant Bergsma uit bedum op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen in de winkel, er werd meegedacht over de opties. We kochten een koelkast, functies werden benoemd. Na bestelling snelle levering binnen een week op afgesproken tijd.
    Geschreven door Klant uit kloosterburen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima chromebook, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Start super snel op en is zeer eenvoudig te bedienen, mensen die een Android telefoon hebben/gewend zijn, zullen geen verschil merken. Iedereen kan hiermee werken. Enige wat ik jammer vind, als ik ga casten van mijn chromebook, naar de google chromecast dongle om een film via netflix/disney+ of amazoneprime te gaan kijken, dan moet ik er voor zorgen dat ik minimaal 15 a 20 minuten van de film kijk voor de chromebook zijn scherm zelf op zwart kan laten gaan, anders pauzeert de film ook iedere keer. Maar hier kan de chromebook niks aan doen.
    Geschreven door Klant Dekker uit delfzijl op 17-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert: deskundigheid, vriendelijkheid, behulpzaamheid en nakomen van afspraken geven zekerheid aan de klant.
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 14-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bestelling gebeurde telefonisch en de aflevering was op perfect gepland. Niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant Van Herp uit uithuizen op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    ieder moed zijn eigen keuze maken.
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor 100 % tevreden, en helemaal tevreden met de tv aankoop
    Geschreven door Klant De Vries-maarhuis uit middelstum op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe tv gekocht, afspraken gemaakt en deze zijn keurig nagekomen. De monteur heeft alles netjes geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit bedum op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkelbedrijf, service wat betreft aanschaf van Laptop, onderhoud van andere zaken.
    Geschreven door Klant Vink uit uithuizen op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    neen
    Geschreven door Klant uit kruisweg kloosterburen. op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    goed
    Geschreven door Klant uit eemshaven op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Voor de aankoop van een inductiekookplaat en hete luchtoven zijn wij uitstekend geholpen bij Expert Jansen in Uithuizen door Jolien van Oenen. Zij was vriendelijk, gaf goede voorlichting, dacht mee en was beslist niet opdringerig. De monteur, Jan Wagenaar, heeft de groepenkast nietjes en snel aangepast en de apparatuur netjes ingebouwd in de keuken.. Hij was, vriendelijk gaf ook duidelijke uitleg en nuttige tips. Kortom wij zijn zéér tevreden over Expert Jansen , de medewerkers en de service.
    Geschreven door Klant Telgen uit groningen op 20-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel, met klantvriendelijk en meedenkend personeel. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit leermens op 19-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Wordt altijd netjes en correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    goede medewerkers. deskundige adviezen.
    Geschreven door Klant Wolbers uit den andel op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zijn uitstekend geadviseerd. Ik kwam binnen met kennis van internetsites en ging weg met kennis over wat wij zelf eigenlijk wilden. En dat voelde goed.
    Geschreven door Klant uit baflo op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed deskundig en snel
    Geschreven door Klant Krouwer uit winschoten op 07-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    x
    Geschreven door Klant uit loppersum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit warffum op 30-06-2020