Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Uitmuntend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (793)

  • Beoordeling: 10.0

    Uitmuntend
    Geschreven door Klant uit tilburg op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    kennis van artikelen prima prijsklasse
    Geschreven door Klant uit tilburg op 22-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service en een hele fijne samsung koel-vriescombinatie. Bij een volgende aankoop ga ik zeker weer naar Expert.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Heb voor de eerste keer gekocht bij expert en ga nooit meer ergens anders
    Geschreven door Klant uit tilburg op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik kreeg een goed advies in de winkel en ben zeer tevreden over het artikel en de bezorging daarvan.
    Geschreven door Klant Horvath uit tilburg op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is top.
    Geschreven door Klant uit goirle op 20-10-2021
  • Beoordeling: 2.1

    Niet aan beginnen, als je iets terug brengt begint de hel.
    Geschreven door Klant uit diessen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    zie mijn opmerkingen hieraan voorafgaand
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    vriendelijk en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel, niet al te grote keten, zo steun je de lokale ondernemer. Kortom , prima en nog voordeliger dan welke andere!
    Geschreven door Klant Van Vugt uit tilburg op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.6

    advies en vakmanschap staat voorop
    Geschreven door Klant Van Erp uit goirle op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Informeer jezelf alvast over het product wat je wilt de overige info kun je dan vragen in de winkel scheelt in tijd bij de keuze
    Geschreven door Klant Brouwers uit tilburg op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    prima voorlichting en goede bezorgservice
    Geschreven door Klant uit tilburg op 23-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    UITSTEKEND
    Geschreven door Klant uit tilburg op 17-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    laat u inspireren door vakbekwaamheid bij Expert en uitstekende service kom graag terug voor als ik weer iets nieuws moet hbben.
    Geschreven door Klant Scheelings uit tilburg op 15-09-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Betrouwbaar adres met aandacht voor de wensen van de klant
    Geschreven door Klant Ostaijen uit goirle op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kan sommige vragen nog niet beantwoorden omdat de bezorging nog moet plaatsvinden vanmiddag tussen 1.00 uur en 17.00 uur!
    Geschreven door Klant Jansma uit tilburg op 08-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Bij u wordt de klant goed en met kennis van zaken geholpen.
    Geschreven door Klant De Wit uit tilburg op 08-09-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service en goede afhandeling bij het thuis neerzetten en installeren
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima verzorgd op tijd geleverd vriendelijke service .
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-09-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed prijsniveau
    Geschreven door Klant uit tilburg op 06-09-2021
  • Beoordeling: 6.6

    informatie vertrekking bij aflevering van product was onvoldoende. ik verwacht nog bezoek voor nadere informatie!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 05-09-2021
  • Beoordeling: 7.3

    In de winkel behulpzaam en een goede service met thuis bezorgen en montage
    Geschreven door Klant Slamet uit tilburg op 04-09-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Service is waar je voor gaat als je bij Expert staat. Waar anderen slecht tot geen service hebben zal Expert bij u blijven tot u tevreden bent!
    Geschreven door Klant De Bakker uit tilburg op 01-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goed maar maakt herrie
    Geschreven door Klant Timmermans uit tilburg op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed uit stekend
    Geschreven door Klant Leppers uit tilburg op 27-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed product.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima en deskundige service
    Geschreven door Klant Toemen uit tilburg op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goed werk gedaan
    Geschreven door Klant Langenhuijsen Training & Consultancy uit tilburg op 17-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goed geholpen en fijn afgeleverd
    Geschreven door Klant uit tilburg op 11-08-2021