Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vrenken 10.0

Goed advies. Uitgebreid assortiment. Vlotte bediening en correcte levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (565)

  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Uitgebreid assortiment. Vlotte bediening en correcte levering.
    Geschreven door Klant Vrenken uit tilburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 6.8

    belachelijk de meerprijs voor afleveren en plaatsen diepvrieskast, had gratis moeten zijn
    Geschreven door Klant Nefkens uit tilburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    We zijn weer uitstekend geholpen bij het maken van onze keuze in audio en tv. ook het thuis brengen en aansluiten was top. Van A tot Z service dat is een paar euro meet waard om te investeren. Top.
    Geschreven door Klant Dingemans uit tilburg op 04-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima product. Goed advies. Ondanks een bestelling, die zeker 14 dagen op zich zou laten wachten, werd de bestelling binnen 10 dagen geleverd.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik zou zeggen, voor kwaliteit en service, altijd naar Expert.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service en ze hebben er verstand van over wat ze verkopen.dat kan je niet bij andere groothandels zeggen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    overzichtelijke website en goede service in de winkel. een magimix nepresso apparaat gekocht in de winkel en goed geholpen door de medewerker !
    Geschreven door Klant uit tilburg op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is voor mij de beste. Goede adviezen, veel keuze, deskundige mensen met veel ervaring.
    Geschreven door Klant Keijzers uit tilburg op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goede service in de winkel. Advies over alternatieve DVD speler. Prima levering en installatie van onze nieuwe TV en DVD speler. Goede uitleg over alle mogelijkheden van de apparaten.
    Geschreven door Klant Henebiens uit tilburg op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prachtige koel.vries combi van Liebherr, na enkele weken in gebruik zeer tevreden met name over de biofrost lades in de het koelgedeelte. Een openbaring en alles blijft veel langer vers. Zeer energiezuinig A+++ -20% € 30.00 stroomkosten per jaar! Zeer content
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert staat bij mij bekend als een prima winkel
    Geschreven door Klant Legro uit tilburg op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Nietvantoepassing
    Geschreven door Klant uit tilburg op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is nog een zaak waar je advies en uitleg over het aan te schaffen produkt krijgt
    Geschreven door Klant uit tilburg op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik word altijd goed geadviseerd,de prijs is over het algemeen goed ik koop alleen als ze het bij expert niet hebben op een ander
    Geschreven door Klant Janse uit tilburg op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij voelen ons altijd welkom. Er is steeds deskundig en vriendelijk personeel aanwezig, die op alle fronten goede tips geven.
    Geschreven door Klant Lemmers uit tilburg op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    zijn tevreden klanten geworden en zullen u aanbevelen
    Geschreven door Klant Ackens uit tilburg op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    De klant is Koning.. Bij Expert op de Bredaseweg in Tilburg
    Geschreven door Klant Van Loon uit tilburg op 11-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Er werd mee gedacht over het soort fornuis. Er was een goede en heldere en communicatie. Snelle levering. Het plaatsen van het fornuis werd door vriendelijke, professionele en hulpvaardige mensen gedaan.
    Geschreven door Klant Briel uit tilburg op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service
    Geschreven door Klant uit goirle op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Als je goede service zoekt moet je bij Expert zijn dat is mijn ervaring met Expert meerdere malen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede ervaring met Expert betreffende aankoop wasmachine, goed geholpen, vriendelijk, ook bezorging prima
    Geschreven door Klant Van der Wielen uit goirle op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en een goede installatie. Wij zijn zeer tevreden. Installateurs hielden zich ook keurig aan de corona regels. Top.
    Geschreven door Klant Van Erve uit tilburg op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een expert in service en klant gerichte oplossingen. Waar anderen in gebreken vallen zul je bij Expert juist geholpen worden. En hebben ze het niet in de winkel dan geef je de product code op en dan bestellen ze hem !
    Geschreven door Klant De Bakker uit tilburg op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede benadering klant
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn bij de aankoop en aflevering keurig behandeld.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 28-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vakmanschap en snel handelen: dar is EXPERT !,,
    Geschreven door Klant Van Tilborg uit tilburg op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima producten en enorm duidelijk in uitleg. Ze denken ook geweldig goed mee als blijkt dat je beter n andere keuze kunt maken. Absoluut n dikke aanrader
    Geschreven door Klant Van de Vorstenbosch uit eindhoven op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen door medewerkers en heel veel artikelen op voorraad zeker een aanrader om eens te gaan kijken
    Geschreven door Klant uit tilburg op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    doe ik niet aan mee
    Geschreven door Klant uit tilburg op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies en klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Willemse uit tilburg op 07-05-2020