Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Heb binnen een half jaar drie aankopen gedaan. Dik tevreden en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (480)

  • Beoordeling: 8.9

    Heb binnen een half jaar drie aankopen gedaan. Dik tevreden en goede service
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service kundig personeel goede kwaliteit producten en prijzen
    Geschreven door Klant Mathijsen uit tilburg op 26-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Heb in een korte periode een nieuwe wasmachine ,een nieuwe Ultra HD tv en daarna nog een nieuwe stofzuiger. Ben zo`n beetje in 2 a 3 maanden vaste klant geworden van Expert Tilburg, komt zeker door de goede service !!
    Geschreven door Klant Dinslage uit tilburg op 06-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ervaren personeel, groot assortiment.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 05-02-2019
  • Beoordeling: 6.1

    Vraag bij expert nooit om korting want naar meer dan 30 jaar trouwe klant te zijn en dan 1x om een korting te vragen , kregen we te horen dat er geen marge op zat ,aan klantenbinding doen ze daar niet
    Geschreven door Klant Rikie\'s Voetverzorging uit tilburg op 02-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service dicht in de buurt, tegen concurrerende prijzen
    Geschreven door Klant uit tilburg op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundige medewerkers en men denkt mee. Service aan huis is eveneens uitstekend.
    Geschreven door Klant De Reuver uit tilburg op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Snel en deskundig geholpen. Met extra opmerkingen en advies bij in gebruik nemen van de wasdroger.
    Geschreven door Klant Slootweg uit rijen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    waarom ergens kopen,kijken mag je overal dat is vrij in Nederland,maar als je een aankoop wil gaan doen ,is er een advies voor service ga naar EXPERT. Deze laten je niet zomaar vallen en erg belangrijk zij komen hun afspraken zonder een of andere SMOES altijd na
    Geschreven door Klant Schepens uit tilburg op 18-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak en goede service
    Geschreven door Klant uit tilburg op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Vooral op koopavond een aanrader. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Maas uit tilburg op 25-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is bij ons al langer bekend als een goede winkel. Goede hulp. Goede voorlichting. Goede service. Persoonlijke benadering. De prijs hangt af, van wat je koopt.
    Geschreven door Klant Van Dongen uit tilburg op 07-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-12-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant Dingemans uit tilburg op 03-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Kerstcadeautje van mijn 87-jarige schoonvader is binnen! Een prachtig product van Inventum,...Inductiekoken via normale stroom, incl.een prachtig nieuw pannenset, geweldig,..zooo blij mee!Laat de Kerst maar beginnen!
    Geschreven door Klant uit rijen op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig en prima service
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Niet up to date, zie vorige opmerking.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    GOED ADRES,AANRADER!
    Geschreven door Klant Aarts uit tilburg op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Het is een net en betrouwbaar bedrijf de mensen zijn vriendelijk en bij aanbiedingen zelfs zeer aantrekkelikk
    Geschreven door Klant Brouwers uit tilburg op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Wanneer je op zoek bent naar een goed product, een goede service en persoonlijke behandeling ben je bij Expert op het juiste adres.
    Geschreven door Klant Dielissen uit berkel-enschot op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    ik koop mijn electra altijd bij Expert , niet alleen de service en kwaliteit vind ik geweldig , maar ze zoeken ook mee naar oplossingen en geven eerlijk advies !!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Top service, goed advies, goede prijs en snelle levering
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Aan te raden!
    Geschreven door Klant Horsten uit tilburg op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Kortom. Heel tevreden
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon een prima zaak.
    Geschreven door Klant Stellinga uit tilburg op 27-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb alleen het telefoonnummer gezocht op de site.
    Geschreven door Klant Arts uit weelde op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Snelle deskundige adviezen en primaservice
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Je wordt als echte klant gewaardeerd en behandeld
    Geschreven door Klant uit goirle op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    ik ben erg tevreden,maar ik ben te oud(92 jaar)om anderen te helpen met het maken van keuze
    Geschreven door Klant uit tilburg op 06-08-2018