Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Prima zaak en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (471)

  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak en goede service
    Geschreven door Klant uit tilburg op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Vooral op koopavond een aanrader. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Maas uit tilburg op 25-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is bij ons al langer bekend als een goede winkel. Goede hulp. Goede voorlichting. Goede service. Persoonlijke benadering. De prijs hangt af, van wat je koopt.
    Geschreven door Klant Van Dongen uit tilburg op 07-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-12-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant Dingemans uit tilburg op 03-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Kerstcadeautje van mijn 87-jarige schoonvader is binnen! Een prachtig product van Inventum,...Inductiekoken via normale stroom, incl.een prachtig nieuw pannenset, geweldig,..zooo blij mee!Laat de Kerst maar beginnen!
    Geschreven door Klant uit rijen op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig en prima service
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Niet up to date, zie vorige opmerking.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    GOED ADRES,AANRADER!
    Geschreven door Klant Aarts uit tilburg op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Het is een net en betrouwbaar bedrijf de mensen zijn vriendelijk en bij aanbiedingen zelfs zeer aantrekkelikk
    Geschreven door Klant Brouwers uit tilburg op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Wanneer je op zoek bent naar een goed product, een goede service en persoonlijke behandeling ben je bij Expert op het juiste adres.
    Geschreven door Klant Dielissen uit berkel-enschot op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    ik koop mijn electra altijd bij Expert , niet alleen de service en kwaliteit vind ik geweldig , maar ze zoeken ook mee naar oplossingen en geven eerlijk advies !!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Top service, goed advies, goede prijs en snelle levering
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Aan te raden!
    Geschreven door Klant Horsten uit tilburg op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Kortom. Heel tevreden
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon een prima zaak.
    Geschreven door Klant Stellinga uit tilburg op 27-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb alleen het telefoonnummer gezocht op de site.
    Geschreven door Klant Arts uit weelde op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Snelle deskundige adviezen en primaservice
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Je wordt als echte klant gewaardeerd en behandeld
    Geschreven door Klant uit goirle op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    ik ben erg tevreden,maar ik ben te oud(92 jaar)om anderen te helpen met het maken van keuze
    Geschreven door Klant uit tilburg op 06-08-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijk, snel en duidelijk geholpen door de betreffende medewerker bij Expert Bredaseweg Tilburg!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Hier heeft men nog oog voor de klanten
    Geschreven door Klant Meijs uit tilburg op 01-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn op een zeer vriendelijke manier geholpen.
    Geschreven door Klant Musters uit tilburg op 31-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende levering en behulpzame monteurs.
    Geschreven door Klant Sparrenheuvel uit tilburg op 26-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Voor goed advies, kwaliteit en service “Expert” deze naam maken ze ook waar. Dank u wel
    Geschreven door Klant Elings uit tilburg op 23-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    deze winkel van expert is het aanbevelen waard zeer goede kwaliteit zowel van product als de medewerkers zeer klantvriendelijk en zeker ook goede uitleg over het product dat men wil kopen
    Geschreven door Klant Rijckaert uit tilburg op 03-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel,leuke mensen die je helpen,en goed advies geven,n kopje koffie staat klaar,en goede service.👌
    Geschreven door Klant Van de Wouw uit moergestel op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    aak waar je goed en netjes word geholpen
    Geschreven door Klant Van Hest uit tilburg op 22-06-2018