Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Weegels 8.5

Zeer goede medewerkers met kennis van zaken, bij vragen is niets te veel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (616)

  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goede medewerkers met kennis van zaken, bij vragen is niets te veel!
    Geschreven door Klant Weegels uit tilburg op 23-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Perfecte service
    Geschreven door Klant uit rijen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ik heb nog maar twee weken ervaring met de wasautomaat AEG en met Expert en moet nog leren welke programma\'s het beste zijn in welke situaties en leren om te gaan me het digitale display etc. Over zes maanden weet ik dat beter..... Kan Expert me informeren n.a.v. mijn vragen en opmerkingen per email en niet per telefoon ?!!! Zoals bekend bij Expert heb ik verstaanbaarheidproblemen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede uitleg en goede service bij expert daarom kopen wij graag daar
    Geschreven door Klant Van Rosmalen uit tilburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Niets aan te merken op zowel de levering als op de kwaliteit van de TV , de DVD-speler en het gourmetstel
    Geschreven door Klant uit goirle op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Service is in de loop van de jaren verbeterd.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    vriendelijk en netjes behandeld in de winkel als bij de aflevering en plaatsen van het product
    Geschreven door Klant Van Kivits uit tilburg op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant Hora uit oisterwijk op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    als je een nieuwe tv of een ander product moet hebben raad ik iedereen aan om naar expert te gaan. ik heb er diverse dingen gekocht,en een prima service gehad. mijn spullen komen van expert in tilburg. a.van steen in hilvarenbeek
    Geschreven door Klant uit hilvarenbeek op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Hele goede service
    Geschreven door Klant uit goirle op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prima service!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitestekende zaak goede informatie en service, al jaren klant en nog nooit teleurgesteld
    Geschreven door Klant Coffeeshop Level uit tilburg op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en altijd tevreden als we weer een apparaat moeten vervangen!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 25-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    zeer fijne zaak, netjes door vakkundige mensen geholpen. ook een zeer nette aflevering en plaatsing van onze vaatwasser.
    Geschreven door Klant Vermeer uit tilburg op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert denkt mee, geeft goede service en zijn klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Van Helvoort uit tilburg op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het was goed zakendoen
    Geschreven door Klant Van Oudheusden uit bladel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen, goede uitleg en ze weten van wanten.
    Geschreven door Klant Gommer uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Sw servic is super goed De klantvriendelijk personeel en bezorgen ook super
    Geschreven door Klant Bergmans-van De Put uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Wessels uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Perfecte service goede prijs kwaliteit
    Geschreven door Klant Ketelaar uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Niets dan lof. Producten worden met zorg afgeleverd en geïnstalleerd. Personeel zeer beleefd en hulpzaam.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit waarop wij zijn geholpen, ik beveel iedereen Expert aan.Ook de eerlijkheid, dat er na 2 weken een actie zou zijn op onze gekochte Televisie, daar konden we een extra verzekering voor afsluiten voor 5 jaar, als de verkoper niets gezegd had hadden we niets geweten, ook hebben ze de televisie daarvoor geïnstalleerd helemaal top.
    Geschreven door Klant Robben uit udenhout op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Voorlichting bij aankoop tv onjuist en onvolledig. Veel gedoe over een ziggo kaartadapter. Die werd uiteindelijk kosteloos geleverd maar blijkt later niet te werken op verouderde Ziggo kaart. Dus nog steeds de meeste zenders NIET in HD kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit berkel-enschot op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nieuwe PHILIPS OLED TV gekocht bij Expert Tilburg Bredaseweg. Verkoper heeft mij goed geholpen en zijn hun afspraken van levering en service goed nagekomen. Prima TV ben er erg blij mee. Thanks Expert !
    Geschreven door Klant Wolfs uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is de elektronica zaak voor mij. Deskundig personeel, goede service.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Met mijn Arcer laptop ben ik zeer tevreden en heb een goede aankoop gedaan.
    Geschreven door Klant Van den Biggelaar uit tilburg op 18-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik heb onder vonden dat de service erg goed is.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    top levering alles naar wens !
    Geschreven door Klant Van Raak uit udenhout op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit tilburg op 19-09-2020