Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Gerringa 9.4

Goed advies, snelle levering, flexibel in aanpassen van de order, alle afspraken zijn nagekomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (586)

  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies, snelle levering, flexibel in aanpassen van de order, alle afspraken zijn nagekomen.
    Geschreven door Klant Gerringa uit tilburg op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Vakkundig personeel die je uitstekend helpt en advies geeft.
    Geschreven door Klant Daemen uit tilburg op 07-09-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Ik hoef geen review achter te laten
    Geschreven door Klant uit goirle op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Winkelservice uitstekend Bezorging kan beter en klantvriendelijker
    Geschreven door Klant De Boer uit goirle op 27-08-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Let op als het afgeleverd moet worden Ga niet akkoord met in de ochtend of middag want u heeft kans dat u de halve dag binnen zit Een tijd spanne van 2 uur zou dat niet te plannen zijn ?
    Geschreven door Klant Lenaers uit goirle op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en snelle levering,producy geheel naar verwachting
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Erg goed geholpen met het maken van een keus
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne zaak, goede service!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige informatie en goeie uitleg ook via telefoon.
    Geschreven door Klant Govaerts uit rijen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Tilburg, goede winkel, goede service. De moeite waard
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is \'n fijne winkel met vaak mooie aanbiedingen en goede service,heel belangrijk
    Geschreven door Klant Van de Bogaard uit tilburg op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn ervaringen bij aankoop van goederen of over vragen die ik heb, wordt ik altijd uitstekend geholpen. De medewerkers laten hun klanten met veel geduld en informaties hun keuzes maken. Ik vind die atmosfeer in die winkel prettig en ga graag er naar toe als ik iets nodig heb.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb telefonisch besteld. Prima service en alles volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit goirle op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service,goed materiaal,goed advies
    Geschreven door Klant De Beer uit tilburg op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Net
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Zijn afspraken nagekomen.
    Geschreven door Klant Biezen uit tilburg op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert heeft een goede naam qua service. Doet niet moeilijk en denkt mee. Benadering in de winkel is open en prettig. C.M.
    Geschreven door Klant Mallens uit tilburg op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een prima zaak hebben áltijd goede ervaringen nu en in het verleden. Toppie.
    Geschreven door Klant Smulders uit tilburg op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goed advies, goede communicatie en goede plaatsing van de koelkast.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs (internetprijs), goede voorlichting in de winkel, snelle levering en vakkundige installatie. Precies zoals het hoort en wat ik van Expert Doreleijers gewend ben. Ik kom daar niet voor niets al jaren! Top team!
    Geschreven door Klant Damen uit tilburg op 09-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Als je goed en vakkundig geholpen wil worden, ga dan bij Expert je inkopen doen.
    Geschreven door Klant Stellinga uit tilburg op 08-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Uitgebreid assortiment. Vlotte bediening en correcte levering.
    Geschreven door Klant Vrenken uit tilburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 6.8

    belachelijk de meerprijs voor afleveren en plaatsen diepvrieskast, had gratis moeten zijn
    Geschreven door Klant Nefkens uit tilburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    We zijn weer uitstekend geholpen bij het maken van onze keuze in audio en tv. ook het thuis brengen en aansluiten was top. Van A tot Z service dat is een paar euro meet waard om te investeren. Top.
    Geschreven door Klant Dingemans uit tilburg op 04-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima product. Goed advies. Ondanks een bestelling, die zeker 14 dagen op zich zou laten wachten, werd de bestelling binnen 10 dagen geleverd.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik zou zeggen, voor kwaliteit en service, altijd naar Expert.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service en ze hebben er verstand van over wat ze verkopen.dat kan je niet bij andere groothandels zeggen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    overzichtelijke website en goede service in de winkel. een magimix nepresso apparaat gekocht in de winkel en goed geholpen door de medewerker !
    Geschreven door Klant uit tilburg op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is voor mij de beste. Goede adviezen, veel keuze, deskundige mensen met veel ervaring.
    Geschreven door Klant Keijzers uit tilburg op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goede service in de winkel. Advies over alternatieve DVD speler. Prima levering en installatie van onze nieuwe TV en DVD speler. Goede uitleg over alle mogelijkheden van de apparaten.
    Geschreven door Klant Henebiens uit tilburg op 24-06-2020