Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.7

Geen gezellige winkel in Tilburg, bestelling/artikel online gedaan en zelf opgehaald en afgerekend in de winkel. Bij zelf ophalen wilde ik alsnog de garantie van het artikel bespreken....(soundmachine) Teleurgesteld dat de verpakking (doos) nogal beschadigd was en er oud en verlopen uitzag. Heb hierover een opmerking gemaakt omdat ik dacht dat de doos al eerder opgemaakt geweest was maar dat was niet zo. Artikel nog niet uitgeprobeert, dat komt later!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1003)

  • Beoordeling: 6.7

    Geen gezellige winkel in Tilburg, bestelling/artikel online gedaan en zelf opgehaald en afgerekend in de winkel. Bij zelf ophalen wilde ik alsnog de garantie van het artikel bespreken....(soundmachine) Teleurgesteld dat de verpakking (doos) nogal beschadigd was en er oud en verlopen uitzag. Heb hierover een opmerking gemaakt omdat ik dacht dat de doos al eerder opgemaakt geweest was maar dat was niet zo. Artikel nog niet uitgeprobeert, dat komt later!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 26-01-2023
  • Beoordeling: 2.5

    Verkopen kan iedereen. Service verlenen is een kunst.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 25-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundige hulp, vriendelijk, snelle levering, komen afspraken na
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit tilburg op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    zie vraag 1
    Geschreven door Klant Elesen uit tilburg op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    niet van toepassig
    Geschreven door Klant Bracke uit tilburg op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijkheid, service en meedenken van het personeel is uitstekend. Bezorgdienst is vriendelijk en behulpzaam. Kan ik iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Janssens uit tilburg op 12-01-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Over het algemeen aan te bevelen
    Geschreven door Klant Litsenburg uit berkel-enschot op 06-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Goede uitleg en vriendelijk geholpen bij expert in tilburg ben superblij met de aankoop van de producten die we gekocht hebben
    Geschreven door Klant Van Helderen uit tilburg op 05-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Verstand van zaken en goede service, inmiddels onze derde aanschaf
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-01-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Expert, nog altijd goed en vertrouwd.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-01-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Vertrouwd adres
    Geschreven door Klant Kusters uit tilburg op 03-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    geen revieuw
    Geschreven door Klant uit tilburg op 03-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Een echte expert!!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende keus, snelle correcte levering
    Geschreven door Klant De Kruijf uit moergestel op 30-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Vakmensen. Goed advies. En kwaliteit in de winkel
    Geschreven door Klant Visker uit tilburg op 28-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goed apparaat ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van Laarhoven uit tilburg op 24-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Alhoewel de gekozen koelkast niet in de winkel aanwezig was, maar de informatie op de website voldoende was voor wat we zochten, zuinig in gebruik, goede kwaliteit, besloten we in de winkel meteen de aankoop te doen.
    Geschreven door Klant Huitzing uit udenhout op 21-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben tevreden
    Geschreven door Klant uit tilburg op 16-12-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Bij Expert wordt je altijd vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 10-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Tilburg is een absolute aanrader. Deskundig, geen verkooppraatjes, gewoon erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant Wouw uit tilburg op 07-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor ons het beste adres voor alle aankopen die we op elektra en huishoudelijk gebied nodig hebben. Vakkundige medewerkers en een goed en eerlijk advies. Afspraken worden goed vastgelegd en nagekomen.
    Geschreven door Klant Aarts uit tilburg op 05-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt u goed behandeld.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne zaak om te kopen
    Geschreven door Klant Van der Wens uit tilburg op 30-11-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Cools uit tilburg op 30-11-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Veel vragen zijn nog niet van toepassing aangezien levering nog moet plaats vinden
    Geschreven door Klant Kapitein uit tilburg op 29-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Ik beoordeel jullie goed, ons product wordt pas volgende week geleverd.
    Geschreven door Klant Roelofsen uit tilburg op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Hele fijne wasmachine gekocht.
    Geschreven door Klant Broers uit goirle op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert voel je je als klant gewaardeerd en geholpen!
    Geschreven door Klant Echteld uit tilburg op 21-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben gewoon tevreden
    Geschreven door Klant Postelmans uit tilburg op 19-11-2022