Navigatie

Beoordelingen Expert Woerden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Woerden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Woerden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Prima service, advies en bezorging

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (154)

  • Beoordeling: 8.6

    Prima service, advies en bezorging
    Geschreven door Klant uit woerden op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Na telefonisch advies was de verdere koop en aflevering tot in de puntjes verzorgd.
    Geschreven door Klant Bal uit woerden op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nieuwersluis op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    De combinatie webshop en winkels waar je artikelen kunt zien vind ik heel goed. Tevens is het gemotiveerde personeel ook altijd een plus. Expert gewoon om prettig iets te kopen.
    Geschreven door Klant uit woerden op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Bij de keuze van mijn tv heb ik zeer goed advies gekregen. De tv is in perfecte staat afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit oudewater op 17-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Is goed niets mis mee
    Geschreven door Klant uit woerden op 12-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Gewoon doen, alles prima en zo houden we onze winkels in stand!!
    Geschreven door Klant uit kamerik op 05-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Net geen 2 jaar oud apparaat voor garantie omgeruild. Fijne service !
    Geschreven door Klant uit woerden op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service, zoals we al jaren gewend zijn!
    Geschreven door Klant Verkerk uit woerden op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en duidelijke uitleg bij aflevering
    Geschreven door Klant uit woerden op 28-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben blij met Expert in Woerden. Goede voorlichting. Goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit woerden op 27-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service. Problemen gehad met 2 apparaten en kreeg zonder problemen gewoon een nieuwe onder garantie
    Geschreven door Klant uit woerden op 17-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen zowel in winkel als bij thuisbezorging
    Geschreven door Klant Van Gulik uit woerden op 13-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel met een groot assortiment.
    Geschreven door Klant Van Rijnsoever uit woerden op 03-02-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit woerden op 15-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend geholpen vriendelijk personeel . Zeker een aanrader !!!
    Geschreven door Klant Kuneken uit woerden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft goed werk geleverd.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit woerden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    erg vriendelijke verkopers erg goede service etc.
    Geschreven door Klant Niehot uit woerden op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Mensen maken de winkel en wij vinden Expert een winkel die echt wordt gemaakt door de mensen die er werken. Als het zo blijft als dat het nu is blijven wij voor altijd klant bij Expert.
    Geschreven door Klant uit woerden op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, goede afspraken ! Snelle levering, op tijd die afgesproken is.
    Geschreven door Klant Van Gulik uit woerden op 11-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    ?
    Geschreven door Klant uit montfoort op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima koeler prijs kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Personeel is zeer deskundig, kunnen goed uitleg geven over de producten en weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit woerden op 30-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik koop graag in deze winkel vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid.
    Geschreven door Klant uit woerden op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden over de gang van zaken.
    Geschreven door Klant uit oudewater op 09-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant Bosch uit woerden op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Keurig geholpen en goede uitleg. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Born uit woerden op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    we zijn uitstekend geholpen en zij tevreden naar huis gegaan. Thuis bleek dat het apparaat voor ons te groot was. zijn terug gegaan en konden een andere machine uitzoeken. we werden vriendelijk geholpen en zijn tevreden naar huis gegaan
    Geschreven door Klant Jongerius uit waarder op 17-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    …………………………………...
    Geschreven door Klant uit woerden op 09-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Woerden is voor mij een prima zaak.
    Geschreven door Klant Groen uit nieuwkoop op 24-03-2019