Navigatie

Beoordelingen Expert Woerden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Woerden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Woerden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Willems-van Es 9.8

Enorm goed geholpen, levering zoals verwacht ook keurig!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (217)

  • Beoordeling: 9.8

    Enorm goed geholpen, levering zoals verwacht ook keurig!
    Geschreven door Klant Willems-van Es uit woerden op 21-07-2021
  • Beoordeling: 6.8

    de produl kten die je koopt zijn helemaal zonder beschrijven. Als je het echt niet weet is er gelukkig iemand die je helpt . Ik ben hier niet blij mee je moet er altijd iemand mee belasten.
    Geschreven door Klant Bons uit woerden op 06-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert altijd goede kwaliteit en service ervaren
    Geschreven door Klant uit woerden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ben zeer tevreden over expert.
    Geschreven door Klant uit woerden op 30-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Nou expert in een goede winkel en prima service top
    Geschreven door Klant uit zegveld op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede uitleg en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Born uit woerden op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, prettig, deskundig personeel. goede producten.
    Geschreven door Klant uit linschoten op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Nou alles ging prima en het product is precies als beschreven. En goeie prijzen eigenlijk waren zij de goedkoopste
    Geschreven door Klant Gónter uit amsterdam zuidoost op 21-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede service en een betrouwbaar adres.
    Geschreven door Klant uit woerden op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn al vele jaren klant bij expert fn niets anders dan lof over levering, voorlichting en klantgerichtheid
    Geschreven door Klant Kromwijk uit zegveld op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met personeel dat verstand van zaken heeft
    Geschreven door Klant uit woerden op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Ik adviseer anderen zeker om bij Expert te kopen. Veel beter dan via internet omdat je iemand spreekt die verstand van zaken heeft. Daarna ook nog extra tips mbt een korting bij Samsung. De heren die de machine kwamen leveren waren vriendelijk en gaven goede uitleg over de machine.
    Geschreven door Klant uit de meern op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Keurig gebeld of het schikte dat de combimagnetron iets eerder op de dag geleverd kon worden. Vervolgens werd deze ondanks enkele probleempjes keurig ingebouwd. De oude en alle spullen weer netjes mee teruggenomen.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit woerden op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goede service en persoonlijke aandacht voor de
    Geschreven door Klant Schuurman uit woerden op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Na tel. afspraak kon een bezoek aan de winkel gemaakt worden. Ik vind het belangrijk met een mens contact te hebben en informatie te krijgen bij het zoeken naar, b.v. een TV.
    Geschreven door Klant uit woerden op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    NVT
    Geschreven door Klant uit woerden op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service, snel en op tijd geleverd en de oven is netjes ingebouwd en aangesloten.
    Geschreven door Klant Van Rooijen uit woerden op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Hele goede service!
    Geschreven door Klant uit woerden op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wat een geweldige service! Vriendelijke installateurs die hun vak verstaan. Van tevoren gebeld of de installatie tijd uit kwam (eerder op de dag was mogelijk). Echt super!!
    Geschreven door Klant Oskam uit lopik op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    expert helpt je bij het maken van een juiste keuze, de service goed, de winkel prettih
    Geschreven door Klant uit woerden op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    iets meer met persoonlijkere reacties doen en blij gevoel geven over de keuze van het kiezen voor expert
    Geschreven door Klant uit woerden op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Doet wat ze beloofd
    Geschreven door Klant Spruit uit harmelen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Meedenkend, en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant Janmaat uit woerden op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    gewoon de winkel benaderen komt altijd keurig voor elkaar. verkoper is zeer vriendelijk en behupzaam
    Geschreven door Klant uit nieuwkoop op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit woerden op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    X
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Door te kiezen voor een lokale winkel, waar ik vaste klant ben, krijg ik ook alle service die daarbij hoort en dat betekende in ons geval zelfs een leen tv toen de onze voor reparatie moest. Die service krijg je niet online!
    Geschreven door Klant uit woerden op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Een elektrische deken van Inventum warm aan bevolen. Vooral voor mensen met reumatische klachten zeer goed als de kou even het bed uit is. Half uurtje voor het slapen is al voldoende voor een aangename nachtrust.
    Geschreven door Klant Van Amstel uit woerden op 06-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    prima persoonlijke service en advies
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 04-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Een echte aanrader! Ik raad aan om bij Expert Woerden te bestellen. Zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Kuijl uit harmelen op 03-02-2021