Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

In eerste instantie was er een probleem (i.e. het apparaat was kapot geleverd), maar daarna is alles juist fantastisch opgelost! Ik zou Expert zeker aanraden. Geweldige klantenservice, en de koelkast is ook keurig ingebouwd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (213)

  • Beoordeling: 10.0

    In eerste instantie was er een probleem (i.e. het apparaat was kapot geleverd), maar daarna is alles juist fantastisch opgelost! Ik zou Expert zeker aanraden. Geweldige klantenservice, en de koelkast is ook keurig ingebouwd.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-09-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Heel fijne prettige winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb gisteren een wasmacine van Expert Soest laten bezorgen. Beviel zeer goed. Op tijd, netjes en beleefd. Goede informatieverstrekking. Zal zeker nog eens iets bestellen!
    Geschreven door Klant Ombach uit amersfoort op 17-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede winkel met vriendelijke behulpzame mensen
    Geschreven door Klant Tulp uit amersfoort op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Sinds enkele dagen genieten wij van onze DeLonghi ECAM350.55. Een mooi apparaat en aanwinst in onze keuken. De eerste cappucino\'s zijn heerlijk, de duidelijke gebruiksaanwijzing heeft ons goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit baarn op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel en top service.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Klantvriendelijkheid van het personeel, bij het bestellen en het leveren. Keurig op tijd geleverd en veel moeite gedaan om de apparaten aan te sluiten.
    Geschreven door Klant Albers uit hoogland op 06-08-2020
  • Beoordeling: 5.3

    Voorlichting zeer slecht weinig uitleg op mijn vragen
    Geschreven door Klant uit soest op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    8 jaar geleden alles nieuw gekocht met overgaan naar nieuw huis,nu na 8 jaar wasmachine stuk ,nieuwe gekocht en draaien maar weer .
    Geschreven door Klant uit soest op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over Expert Soest
    Geschreven door Klant uit soest op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijkheid en kennis van zaken staat hoog in het vaandel!!! Een winkel om zeker weer aankopen te doen.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit amersfoort op 11-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    expert is zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Zijlstra uit soesterberg op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    na volle tevredenheid diepvrieskast gekocht. vriendelijk en behulpzaam personeel. kom hier regelmatig, top winkel
    Geschreven door Klant De heer Nimwegen uit den dolder op 04-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben zeer deskundig advies gehad tijdens onze zoektocht naar een nieuwe tv. In de winkel zijn we heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Goede keuze gemaakt, we zijn erg blij met onze nieuwe tv!
    Geschreven door Klant Rietveld uit maarn op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit soest op 23-06-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Xxx.
    Geschreven door Klant uit soest op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Snelle service, goed advies over aanschaf van een wasdroger en een wasmachine. Prettig contact met de verkoopmedewerker. De wasmachine maakt zoals aangegeven inderdaad weinig geluid. Erg prettig!
    Geschreven door Klant Van der Aa uit soest op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Soest toonde een grote klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Zo werd de aflevering van de apparatuur, ondanks de enorme drukte, met een paar dagen vervroegd. Tijdens het bestelproces dachten ze goed met ons mee qua apparatuur en wat we nodig hadden. Zo komen modelnummers en specificaties op Internet niet altijd overeen, dus het was het handigst om via de dealerwebsite te selecteren op \'wat moet ie kunnen\' :-) Goed geholpen zo!
    Geschreven door Klant Sanchez Baena uit soest op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne zaak met deskundige medewerkers. Service hoog in het vaandel. Ook na jaren altijd bereid nogmaals uitleg te geven aan deze digibeet.
    Geschreven door Klant Roosen uit soest op 09-05-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Expert Soest is niet de beste zaak. Bestel een tv is op voorraad, maar je hoort niet wanneer hij geleverd wordt. Afspraak zouden direct bellen, uiteindelijk moeten we zelf bellen. Prijsverlaging van 100 euro op het toestel en tenslotte verneem je hier niks van op de factuur etc, kortom dom gehouden. Jammer maar bij deze zaak kom ik niet meer terug.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 08-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Top bedrijf, ze doen wat ze beloven.
    Geschreven door Klant uit kortenhoef op 06-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Topmerken en topservice voor prima prijzen
    Geschreven door Klant Schreuder uit lage vuursche op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goed bedrijf beveel deze winkel echt aan.leuk beleefd meedenkend personeel
    Geschreven door Klant Bunschoten uit huizen op 24-04-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Dat ga ik na 1 ervaring dus niet doen
    Geschreven door Klant Van der Willik uit leusden op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn review houdt in: Ik ben tevreden over Expert. Maar ja, ik kom er ook dan al jaren. Met name vandaag de dag nog dit geduld en vriendelijkheid te mogen ervaren van de Heren Expert, is echt prettig.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit soest op 20-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooi fornuis...kan weer koken ?
    Geschreven door Klant Roskam uit amersfoort op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    daar ben ik nu nog niet aan toe, wil eerst echt een aantal keren gebruik maken van deze nieuwe wasmachine voor ik weet of hij echt bevalt.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert netjes goede service vakbekwaam prima winkel
    Geschreven door Klant Wemmenhove uit amersfoort op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer goede en snelle service. Gekocht apparaat was na 3 dagen defect en ik kon het meteen omruilen voor een nieuwe zonder dat ze daar moeilijk over deden.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.6

    netjes afgehandeld vanaf het bestelmoment tot en met de aflevering.
    Geschreven door Klant uit de bilt op 23-03-2020