Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De heer Nimwegen 9.3

na volle tevredenheid diepvrieskast gekocht. vriendelijk en behulpzaam personeel. kom hier regelmatig, top winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (201)

  • Beoordeling: 9.3

    na volle tevredenheid diepvrieskast gekocht. vriendelijk en behulpzaam personeel. kom hier regelmatig, top winkel
    Geschreven door Klant De heer Nimwegen uit den dolder op 04-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben zeer deskundig advies gehad tijdens onze zoektocht naar een nieuwe tv. In de winkel zijn we heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Goede keuze gemaakt, we zijn erg blij met onze nieuwe tv!
    Geschreven door Klant Rietveld uit maarn op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit soest op 23-06-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Xxx.
    Geschreven door Klant uit soest op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Snelle service, goed advies over aanschaf van een wasdroger en een wasmachine. Prettig contact met de verkoopmedewerker. De wasmachine maakt zoals aangegeven inderdaad weinig geluid. Erg prettig!
    Geschreven door Klant Van der Aa uit soest op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Soest toonde een grote klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Zo werd de aflevering van de apparatuur, ondanks de enorme drukte, met een paar dagen vervroegd. Tijdens het bestelproces dachten ze goed met ons mee qua apparatuur en wat we nodig hadden. Zo komen modelnummers en specificaties op Internet niet altijd overeen, dus het was het handigst om via de dealerwebsite te selecteren op \'wat moet ie kunnen\' :-) Goed geholpen zo!
    Geschreven door Klant Sanchez Baena uit soest op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne zaak met deskundige medewerkers. Service hoog in het vaandel. Ook na jaren altijd bereid nogmaals uitleg te geven aan deze digibeet.
    Geschreven door Klant Roosen uit soest op 09-05-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Expert Soest is niet de beste zaak. Bestel een tv is op voorraad, maar je hoort niet wanneer hij geleverd wordt. Afspraak zouden direct bellen, uiteindelijk moeten we zelf bellen. Prijsverlaging van 100 euro op het toestel en tenslotte verneem je hier niks van op de factuur etc, kortom dom gehouden. Jammer maar bij deze zaak kom ik niet meer terug.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 08-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Top bedrijf, ze doen wat ze beloven.
    Geschreven door Klant uit kortenhoef op 06-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Topmerken en topservice voor prima prijzen
    Geschreven door Klant Schreuder uit lage vuursche op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goed bedrijf beveel deze winkel echt aan.leuk beleefd meedenkend personeel
    Geschreven door Klant Bunschoten uit huizen op 24-04-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Dat ga ik na 1 ervaring dus niet doen
    Geschreven door Klant Van der Willik uit leusden op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn review houdt in: Ik ben tevreden over Expert. Maar ja, ik kom er ook dan al jaren. Met name vandaag de dag nog dit geduld en vriendelijkheid te mogen ervaren van de Heren Expert, is echt prettig.
    Geschreven door Klant Van den Brink uit soest op 20-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooi fornuis...kan weer koken ?
    Geschreven door Klant Roskam uit amersfoort op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    daar ben ik nu nog niet aan toe, wil eerst echt een aantal keren gebruik maken van deze nieuwe wasmachine voor ik weet of hij echt bevalt.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert netjes goede service vakbekwaam prima winkel
    Geschreven door Klant Wemmenhove uit amersfoort op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer goede en snelle service. Gekocht apparaat was na 3 dagen defect en ik kon het meteen omruilen voor een nieuwe zonder dat ze daar moeilijk over deden.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.6

    netjes afgehandeld vanaf het bestelmoment tot en met de aflevering.
    Geschreven door Klant uit de bilt op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Super geadviseerd, er werd de tijd voor mij genomen. Fijn dat er nog winkels zijn waar je persoonlijk wordt geholpen en gewoon aan iemand je vragen kan stellen. Wordt door mij zeer gewaardeerd.
    Geschreven door Klant uit soest op 26-02-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Klantgerichte houding van medewerkers is ver te zoeken
    Geschreven door Klant uit soest op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    U weet voldoende
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben tevreden over mijn aankoop,de levering was goed. Ondanks dat het nieuwe apparaat stuk was. Kreeg direct een nieuwe geleverd.
    Geschreven door Klant uit soest op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    uitstekende aanbieding en de persoonlijke service zijn onmisbaar.
    Geschreven door Klant Jongerius uit maarssen op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima verkoper. Enthousiasme betrokken vakkennis
    Geschreven door Klant uit soest op 14-01-2020
  • Beoordeling: 7.1

    nogmaakls correcte afwikkeling
    Geschreven door Klant uit soest op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service, goede prijs kwaliteit. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Kutsch Lojenga uit maarn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima ervaring met vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit soest op 26-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ben vooral zeer content met de service als er wat is !
    Geschreven door Klant Sunglow Zonnestudio uit soest op 26-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    In Soest nette winkel, prima personeel. Qua apparatuur voldoende keus en personeel kent de producten. Soms heel lollige aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Scheepers uit soest op 24-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel met zeer deskundig en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit hilversum op 22-11-2019