Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Wij zíjn zeer tevreden over Expert in Soest. U wordt daar deskundig geadviseerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 9.2

    Wij zíjn zeer tevreden over Expert in Soest. U wordt daar deskundig geadviseerd.
    Geschreven door Klant uit soest op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Koelkast besteld bij Expert. Wat een service! Ze denken met je mee, nemen de moeite. Alles netjes en op tijd geleverd! Ä°k geef ze een 10.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Top geleverd en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Van Hal uit soest op 18-01-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Kan uw winkel van harte aanbevelen
    Geschreven door Klant uit soest op 17-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert word je door echte experts geholpen.
    Geschreven door Klant Pothoven-v.d. Brink uit soest op 12-01-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Niet duurder dan Mediamarkt, maar wel in je eigen woonplaats
    Geschreven door Klant Van Oort uit houten op 07-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ik kan deze winkel aanbevelen
    Geschreven door Klant uit soest op 03-01-2023
  • Beoordeling: 4.8

    Kan veel beter
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijke mensen en uitstekende service!
    Geschreven door Klant Tak uit soest op 27-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Bij Expert is alles 👍
    Geschreven door Klant Grift uit soest op 27-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in Soest levert uitstekende service. Zeer klantgericht, bereidwillig en attent. Écht top!
    Geschreven door Klant Hoogstad uit amersfoort op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals altijd goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit soest op 13-12-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Ik was zeer tevreden over Expert. Goede service, advies op maat, tijdige bezorging, professionele installatie. En alles voor een eerlijke prijs. Allemaal echt aan te raden tov andere bedrijven die je als klant meer tot last lijkt te zijn!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima levering, prima service!
    Geschreven door Klant Kielder uit soest op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima zaak in Soest een aanrader.
    Geschreven door Klant Haije uit soest op 24-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige voorlichting en goede service, mensen met kennis!
    Geschreven door Klant uit maarn op 18-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit soest op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert in Soest, grote klasse!
    Geschreven door Klant Valderpoort uit baarn op 07-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, persoonlijk advies. Ik ga voor al mijn huishoudelijke spullen naar Expert om deze redenen
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Op zoek naar een wasmachine werden we bij Expert ontspannen te woord gestaan, we konden alle vragen stellen, en de medewerker dacht met ons mee.
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik zou het zo weer doen!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Ga ik lekker niet doen Jammer
    Geschreven door Klant uit soest op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit scherpenzeel gld op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Soest is een winkel die ik iedereen aan kan raden!
    Geschreven door Klant uit hilversum op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Hier krijg je de aandacht en expertise voor het maken van een goede keuze van je product.
    Geschreven door Klant Van de Goede uit maartensdijk op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon een aanwinst voor Soest. Vriendelijke en deskundigen medewerkers
    Geschreven door Klant uit soest op 27-10-2022
  • Beoordeling: 3.9

    Zie mijn reactie bij vorige vraag.
    Geschreven door Klant uit soest op 21-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne mensen, goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit maarn op 21-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Ik kende Expert nog niet echt, ik zal er zeker vaker naar toe gaan.
    Geschreven door Klant Pieters uit bilthoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Ik koop graag bij Expert goede service.
    Geschreven door Klant uit soest op 20-10-2022