Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Bij Expert een apparaat aanschaffen is zeer aan te bevelen- top service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (299)

  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert een apparaat aanschaffen is zeer aan te bevelen- top service
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben bij de expert in Soest geweest. Vriendelijk personeel. En werd snel en kundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit kortenhoef op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende service en connectie met Expert Soest. Met name Jan-Hein van Bemmel.
    Geschreven door Klant Broekhuizen uit soest op 21-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon locaal bestellen bij Expert.
    Geschreven door Klant uit soest op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    na 20 jaar een nieuwe miele zowel wasmachine als droger. Een uitstekende keuze
    Geschreven door Klant uit soest op 20-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit soest op 19-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Soest is een goede klantvriendelijke winkel.
    Geschreven door Klant uit soest op 15-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik zalf expert Soest zeker aanbevelen
    Geschreven door Klant uit de meern op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    EXPERT: GOEDE VOORLICHTING, AFHANDELING VAN DE AANKOOP EN DE PLAATSING VAN DE APPARATUUR GOED.
    Geschreven door Klant Van Doorne uit soesterberg op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers die goede service bieden
    Geschreven door Klant Bevers uit naarden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 5.5

    Geen interesse
    Geschreven door Klant uit soest op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    De Inventum stofzuiger die ik heb gekocht bevalt mij erg goed.de rubber wielen op mijn parketvloer zijn geruisloos.Ook de bijgeleverde assessoires ben ik erg blij mee.
    Geschreven door Klant Ouderdorp uit baarn op 17-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Prima prijs kwaliteitverhouding
    Geschreven door Klant Van Vugt uit leusden op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    geleverde AEG airco voldoet zeer goed
    Geschreven door Klant Thoomes uit soest op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik raad iedereen aan om bij Expert Soest te kopen vanwege de uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit baarn op 31-05-2021
  • Beoordeling: 6.9

    tot nu toe zijn de ervaringen goed, zit nu nog op een afspraak te wachten, als die is nagekomen ben ik tevreden. ben al heel lang klant bij Expert en fijn dat er nog een winkel is in Soest.
    Geschreven door Klant Deen-de Zeeuw uit soest op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    De deskundigheid van de verkoper is uitstekend en prima service, ook bij installatie van de gekochte apparatuur.
    Geschreven door Klant Van de Burgt uit vleuten op 14-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mensen met veel kennis ook telefonisch wordt je perfect geholpen top bedrijf
    Geschreven door Klant Grootveld uit baarn op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige sfeer, goede voorlichting en servicegericht personeel. Zeer de moeite waard om je daar in elk geval ook te oriënteren bij het zoeken naar een gewenst artikel.
    Geschreven door Klant uit soest op 11-05-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Probleemloze winkel
    Geschreven door Klant uit soest op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Ben tot nu toe tevreden
    Geschreven door Klant uit soest op 06-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Uiteindelijk zijn we bijzonder tevreden over expert. De volgende dag is meteen onze klacht over de levering meer dan goedgemaakt. Uiteindelijk gaat het over hoe persoonlijk iemand met klachten omgaat en wil je het gevoel hebben dat je serieus genomen wordt.
    Geschreven door Klant uit soesterberg op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Informatie bij de winkel per telefoon werd direct beantwoord en als zeer goed en vakkundig ervaren, al ging het maar over een eenvoudige krulborstel! Top.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 21-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wat een fijne medewerkers! Goede informatie en snelle levering!
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit maarn op 20-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Expert doet het goed
    Geschreven door Klant Spoelder uit soest op 17-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super service
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De bestelling werd telefonisch verwerkt en er is voortdurend contact geweest.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende servise en prompt geleverd, aangesloten en mijn oude wasm.meegenomen👍
    Geschreven door Klant Andriese uit baarn op 13-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima product,snelle levering,eenvoudige afhandeling.
    Geschreven door Klant uit soest op 06-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    betrouwbare en snelle service. Persoonlijke en nauwkeurig, ook de installatie thuis
    Geschreven door Klant Ravenswaaij, Van uit maarsbergen op 29-03-2021