Navigatie

Beoordelingen Expert Soest

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Soest die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Soest. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Grint 10.0

Ik was op zoek naar een bepaald type Miele droger. Dat was niet een voeding, totdat ik op de site van Expert zag, dat zij er nog een hadden staan. Dat bleek ook zo, en kort na mijn telefonische bestelling stond er een aardige man op de stoep met mijn nieuwe droger. Snel geregeld tegen een goede prijs. Zeer aan te bevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (246)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik was op zoek naar een bepaald type Miele droger. Dat was niet een voeding, totdat ik op de site van Expert zag, dat zij er nog een hadden staan. Dat bleek ook zo, en kort na mijn telefonische bestelling stond er een aardige man op de stoep met mijn nieuwe droger. Snel geregeld tegen een goede prijs. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Van der Grint uit baarn op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Het afleveren van de vw was niet prettig, ik mocht niet in de buurt komen. Ineens stond hij aan. Ze hebben niets laten zien, ik moest maar in het boekje kijken! Hij stond ook niet op de goede plek! De koelkastdeur is wel omgezet maar sluit nu niet goed. De koelkast staat nu ook niet meer waterpas. Slordig, haastig werk in mijn ogen! Zal vast met corona te maken hebben, maar het was erg teleurstellend toen ik ging kijken, nadat ze vertrokken waren. Misschien idee om mondkapje om te doen en de klant even laten kijken alvorens weg te rijden!
    Geschreven door Klant uit soest op 24-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Soest is het bestellen, overleggen en bezorgen. Als er al iets mis gaat wordt er zeer goed en op vriendelijke toon gecommuniceerd en wordt het goed geregeld.
    Geschreven door Klant Mudde uit amersfoort op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Eerste bestelling bij Expert en zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden over de medewerking en de service.
    Geschreven door Klant uit soest op 12-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Een hele fijne ervaring gehad bij het aanschaffen van een nieuwe TV. Er werd geluisterd naar mijn wensen en daar werd een passend advies op gegeven
    Geschreven door Klant Nekkers uit utrecht op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak Expert Soest!
    Geschreven door Klant uit soest op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima snelle service, mooi betaalbaar degelijk product.
    Geschreven door Klant uit baarn op 05-01-2021
  • Beoordeling: 6.9

    neen
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Twee Inventum elektrische dekens aangeschaft bij Expert in Soest. Blijkt een schot in de roos! De winterkou is definitief uit ons bed verdwenen. Een half uur voor het slapengaan aanzetten op de hoogste stand, terug naar de laagste als je erin duikt: heerlijk! Op de dag gebeld en gehaald in Soest, ze konden direct uit voorraad leveren. Topproduct én topservice van Expert! Warm aanbevolen!
    Geschreven door Klant Steenkamp uit zeist op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zie eerste opmerking
    Geschreven door Klant Kars uit vianen ut op 27-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    hou ik niet van,,,moeten ze zelf ondervinden
    Geschreven door Klant Zwart uit soest op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Telefonisch besteld, apparaat (combi) bleek niet naar de winkel meegekomen op geplande dag. Eenmaal bezorgd bleken haken? om rek en bakplaat op te hangen niet meegekomen, zodat ik ze dus niet kan gebruiken. Nog geen oplossing van Expert.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijk contact, deskundige medewerker, meedenken ipv verkooppraatje, goed advies. Levering en service volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit leusden op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Goed geholpen maar het was te druk voor persoonlijk gesprek
    Geschreven door Klant uit bilthoven op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Na het bestellen van een inbouw-vrieskast bleek de levering door AEG steeds uitgesteld te worden. EXPERT SOEST ging dit kennelijk ook te ver en bood aan tijdelijk een leen-vrieskist beschikbaar te stellen welk aanbod natuurlijk met beide handen werd aangegrepen! Bravo!
    Geschreven door Klant Broekhuizen uit soest op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Al jarenlang klant bij Expert altijd top geadviseerd. Voor Soest en omgeving een echte aanrader. Wij hoeven niet zo nodig online elektronica te kopen.
    Geschreven door Klant Roosen uit soest op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Als je goed wil worden geadviseerd, een aantrekkelijke prijs wilt, maar ook de uitstekende service belangrijk vind, dan moet je zeker bij Expert zijn
    Geschreven door Klant Pos uit alphen aan den rijn op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Als klant ben je ook echt klant, géén nummer. De voorlichting over de aan te schaffen producten was prima, géén verkoop-praatjes. Men neemt gewoon de nodige tijd voor je en jij gaat vóór op de rinkelende telefoon.
    Geschreven door Klant Wilderdijk uit soest op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert krijg je goed advies en aandacht voor al je vragen. En als er een probleem is, wordt dat heel serieus genomen.
    Geschreven door Klant uit soest op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Heb ik niet pas gekocht
    Geschreven door Klant uit baarn op 13-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Als u online wilt bestellen bij expert kunt u het beste eerst controleren of het geleverd kan worden..
    Geschreven door Klant uit soest op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijke medewerkers, helaas moeten vaak producten bestellen. Je krijgt wel keurig een sms als het product binnen is en afgehaald kan worden
    Geschreven door Klant uit soest op 04-11-2020
  • Beoordeling: 6.5

    In Soest zijn zeer hulpvaardige mensen die weten wat ze verkopen en goed advies geven zonder per se de laatste cent eruit te persen, het belang van de klant voorop.
    Geschreven door Klant Jansen uit amersfoort op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb onlangs een dure aankoop bij jullie gedaan. De service was uitstekend. Keurig geplaatst, duidelijke uitleg, uitermate vriendelijk. Ik ben een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Zittema uit soest op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Zoals reeds beantwoord op de vragen geef ik aan dat bij Expert Soest spake is van klantvriendelijk en deskundig personeel. Plezierig om daar een bestelling te doen die bovendien prima afgehandeld is.
    Geschreven door Klant uit soesterberg op 28-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Soest is een top winkel. Goede hulp en service.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer behulpzaam en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit soest op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant uit baarn op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zie mijn eerdere enthousiast reactie
    Geschreven door Klant uit hollandsche rading op 20-10-2020