Navigatie

Beoordelingen Expert Groningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Groningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Groningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Moorlag 8.7

Stofzuiger gekocht.De volgende dag opgehaald Mooie kwaliteit en een goede prijs.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (128)

  • Beoordeling: 8.7

    Stofzuiger gekocht.De volgende dag opgehaald Mooie kwaliteit en een goede prijs.
    Geschreven door Klant Moorlag uit hoogkerk op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service , prijs/kwaliteit is prima
    Geschreven door Klant Odensehuis Groningen uit groningen op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen bij het uitzoeken van onze koelkast. Via de telefoon kregen we advies. Snelle levering en prima bezorging.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit zuidhorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden met aankoop en bezorging
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Via de lokale winkelvoorraad kon ik toch heel snel de gewenste vaatwasser, die on-line niet leverbaar was, bestellen en had hem de volgende dag al in huis.
    Geschreven door Klant uit kollumerzwaag op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prettig contact, goed geholpen! Duidelijke uitleg over de mogelijkheden! Voor verkoop eerst nog tips voor mogelijke reparatie! Reparatie bleek niet meer haalbaar! Daarna snel bestelling en plaatsing vaatwasser! 👍💪🏿👍
    Geschreven door Klant Heun uit havelte op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert nieuwe Ebbingestraat al jaren ons adres voor witgoed en andere apparatuur
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Winkel dicht, dus telefonisch om advies gevraagd voor een laptop die vervangen moest worden, goed geïnformeerd door de medewerker en na een uur hadden wij de laptop al thuis bezorgt. Top service Expert Ebbingestraat Groningen
    Geschreven door Klant Kramer uit groningen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De verkoper heeft ons telefonisch prima van informatie voorzien en de levering volgens afspraak! Voor dit product zeer tevreden. :-) Vooral zo doorgaan!
    Geschreven door Klant Wever uit groningen op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitsteked bedrijf dat goed en verantwoord inspeelt op de Coronamaatregelen.
    Geschreven door Klant Bierling uit groningen op 01-02-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Op aantal verbeterpuntjes na zal ik expert zeker aanbevelen
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer snelle en accurate levering.
    Geschreven door Klant Poldervaart uit groningen op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service!! Top kwaliteit!! En zeer klantvriendelijk!!
    Geschreven door Klant Veenstra uit zuidhorn op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Echt een aanrader. Goeder service en personeel weet waar ze het over hebben
    Geschreven door Klant Zuidema uit groningen op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    nieuwe wasmachine laten leveren keurig op de geplande datum en tijd netjes geïnstalleerd , oude mee retour koop je een product van Bosch kun je vaak extra garantie krijgen moet je wel binnen twee maanden na aankoop je product registreren zijn de kleine lettertjes in de folder , wel belangrijk
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert hanteert scherpe prijzen. Er werken vriendelijke mensen en afspraken worden nagekomen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ze hebben verstand van zaken, nemen alle tijd voor je, vriendelijk personeel, uitstekende service. Gewoon perfect!
    Geschreven door Klant uit groningen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Topservice door Brian van Expert Nieuwe Ebbingestraat Groningen. Een webshop bestelling voldeed niet aan de verwachtingen. Met zijn hulp uiteindelijk een vervangend artikel mogen uitzoeken. Super!
    Geschreven door Klant uit groningen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Deskundig geïnformeerd in de winkel. Installatie thuis...de klant kan beter een vragenlijstje hebben opdat er minder vragen blijven.
    Geschreven door Klant uit groningen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zaak met goede uitstraling
    Geschreven door Klant uit groningen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Breed assortiment .
    Geschreven door Klant Wemmenhove uit groningen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al meer dan 50 jaar klant van Expert Ypey uit Groningen. Nog nooit spijt van gehad. Super service, goede produkten, contact en klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Evenhuis uit assen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Alles goed, moet nog wel de levering afwachten.
    Geschreven door Klant Brugge uit groningen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Een aanrader goed en leuk personeel vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Jansen uit bedum op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Na 20 jaar had onze oude inbouwkoelkast wel zijn langste tijd gehad. Bij Expert een nieuwe Liebherr inbouwkoelkast gekocht, die ook volgens hun advies een uitstekende keus is. Ben uitstekend en vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel. Ondanks de drukte is de koelkast een week later door vakkundige en vriendelijke mensen geplaatst. Ik kom hier vaker weer.
    Geschreven door Klant uit groningen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik vind het fijn om bij Expert te kopen omdat ik er goed en deskundig advies krijg. In tegenstelling tot de grote ketens, waar je door een werkstudent geholpen wordt die eigenlijk van niets weet. Bovendien maakt het qua prijs niet heel veel uit...
    Geschreven door Klant uit groningen op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben zeer tevreden over de hulp, adviezen en bezorging bij Expert Nieuwe Ebbinge in Groningen. Hier echt het gevoel van de Klant is Koning!!
    Geschreven door Klant Hartman uit groningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    In dit geval is alles via e-mail en telefoon afgehandeld. Zonder een enkel probleem.
    Geschreven door Klant uit drachten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer vriendelijk en meedenkend personeel . Top !
    Geschreven door Klant De Thomis uit groningen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Altijd goede service, reeds voor vele eigenaren van verhuur-/beheerpanden witgoed hier besteld.
    Geschreven door Klant Rots Vast uit groningen op 03-09-2020