Navigatie

Beoordelingen Expert Groningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Groningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Groningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Uitstekende en persoonlijke bediening

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (223)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende en persoonlijke bediening
    Geschreven door Klant uit groningen op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en prima service
    Geschreven door Klant uit groningen op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Altijd goed advies en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Oostveen uit drachten op 18-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Expert goede service
    Geschreven door Klant uit groningen op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Redelijke prijs, uitstekende voorlichting en service!
    Geschreven door Klant Molenhuis uit groningen op 11-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    expert ypey groningen ben je klant en geen nummer, kort gezegd de juiste winkel met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Danhof uit vries op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    prima kwaliteit prijsverhouding en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Philadelphia Werk & Begeleiding Noord Nederland Bv uit kampen op 09-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Voor misschien een iets hogere prijs dan online wel 100% meer service.
    Geschreven door Klant uit groningen op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Super winkel volgende keer kom ik zeker weer
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    plezierige winkel gemoedelijk
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Dat gebuurt wel
    Geschreven door Klant Dionet uit groningen op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Zoals altijd: expert Groningen heeft vriendelijke medewerkers die met de klant mee denken. Het service niveau is van hoge kwaliteit. Afspraken worden na gekomen.
    Geschreven door Klant Been uit groningen op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Koop altijd bij EXPERT, daar ze vriendelijk personeel hebben die weten waar ze over praten, heb daardoor altijd goede ervaring met EXPERT gehad, echt een aanrader, ben erg positief en een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Meines uit groningen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service ! Verschillende zaken gekocht nog nooit spijt gehad dat ik het bij de Expert kocht.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Bij het zoeken naar huishoudelijke artikelen staat Expert bovenaan
    Geschreven door Klant Groeneveld Onroerend Goed uit groningen op 19-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top! Goeie service.
    Geschreven door Klant uit bedum op 15-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service
    Geschreven door Klant Van Ginkel uit groningen op 13-09-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundige hulp en het meedenken met mijn wensen . Wij zijn heel tevreden!
    Geschreven door Klant Hovinga uit bedum op 10-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en levering. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Zweep uit zuidhorn op 02-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijke en nette monteurs die het product netjes plaatsen en komen de afspraken na.
    Geschreven door Klant Teisman uit groningen op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Top geregeld daar!
    Geschreven door Klant Hummel Bv uit tolbert op 24-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vlotte & ambachtelijke service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-08-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Groningen heeft goede producten en een uitstekende service al jaren lang. Ik kan geen minpunten bedenken.
    Geschreven door Klant Been uit papenvoort op 08-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Het personeel weet waar ze verkopen nemen de tijd voor je en geven goed advies
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals gewoonlijk wederom bij Expert gekocht. Deze keer een koelvriescombinatie, die we, na uitvoerige uitleg van verkoper/adviseur Maarten hebben aangeschaft. Overigens maakt het daar niet uit wie je helpt. De mensen bij expert zijn allemaal even goed in hun werk en vriendelijk. Ze doen wat ze beloven. Jou aan een goed product helpen. Alles klopt bij Expert in de Nw Ebbingestraat: van aankoop tot en met de supergoede aflevering. Kort samengevat voel je je bij Expert Nw Ebbingestraat geen klant maar gast !
    Geschreven door Klant Weidgraaf uit groningen op 26-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Topbedrijf
    Geschreven door Klant Scholte uit groningen op 04-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Betrouwbaar, goede service.
    Geschreven door Klant Heinen uit groningen op 04-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super service.
    Geschreven door Klant Boon uit hoogkerk op 23-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert heeft persoonlijke aandacht voor de klant. Het is echt jouw winkel. Prettig, betrokken personeel, dat moeite voor je doet. Ik koop er al jaren en jaren en ben nooit teleurgesteld. Ik heb het uitdrukkelijk over de fysieke winkel; met de website heb ik geen ervaring.
    Geschreven door Klant Mullaart uit groningen op 16-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen Prima service.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-06-2022