Navigatie

Beoordelingen Expert Gorredijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gorredijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gorredijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meester 10.0

We kwamen voor en nieuwe wasmachine en wasdroger. We vertelden dat de Miele wasmachine (7 jaar oud) niet centrifugeerde bij heel kleine wasjes waarop de verkoper zei dat dit gebruikelijk is i.v.m. onbalans van de wasmachine. Hij adviseerde dan ook om de wasmachine niet, onnodig, te vervangen. Toen over naar een advies over de droger. Na een inventarisatie van onze wensen is het een zelfreinigende warmtepompdroger van Bosch geworden. Kortom, eerlijk en goed advies!! Ook de bezorging was conform afspraak, vriendelijke en vakkundige medekers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (213)

  • Beoordeling: 10.0

    We kwamen voor en nieuwe wasmachine en wasdroger. We vertelden dat de Miele wasmachine (7 jaar oud) niet centrifugeerde bij heel kleine wasjes waarop de verkoper zei dat dit gebruikelijk is i.v.m. onbalans van de wasmachine. Hij adviseerde dan ook om de wasmachine niet, onnodig, te vervangen. Toen over naar een advies over de droger. Na een inventarisatie van onze wensen is het een zelfreinigende warmtepompdroger van Bosch geworden. Kortom, eerlijk en goed advies!! Ook de bezorging was conform afspraak, vriendelijke en vakkundige medekers.
    Geschreven door Klant Meester uit gorredijk op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    tot nu toe alles uitstekend geweldig ! alles is perfect verlopen !
    Geschreven door Klant Van der Veen uit hemrik op 19-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Een echte aanrader
    Geschreven door Klant Kuiters uit jubbega op 06-01-2023
  • Beoordeling: 8.5

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Bron uit gorredijk op 05-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    alle open vragen werden beantwoord en service werd geboden boven op het geaksepteerde service.
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig, goed advies en niet opdringerig
    Geschreven door Klant Dijkstra uit gorredijk op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon top
    Geschreven door Klant uit tijnje op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon verstand van zaken en nog vriendelijk ook. Fijn zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant Knijpstra uit beetsterzwaag op 04-12-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Super service, leuk personeel en eerlijk advies. Vanuit Expert proberen ze echt mee te denken met je vraag.
    Geschreven door Klant uit ee op 29-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Geen commentaar, ik kijk zelden op websites, maar bel gewoon met jullie winkel.
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Expert, beste keus, beste service.
    Geschreven door Klant Bron uit tijnje op 17-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Hier heb ik verder niets te melden
    Geschreven door Klant uit langezwaag op 10-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    uitstekende service
    Geschreven door Klant Contze uit heerenveen op 07-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed bevallen
    Geschreven door Klant uit de veenhoop op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Beenen is een voorbeeld voor de retail. Online aanwezig met de persoonlijke service.
    Geschreven door Klant Meijer uit nieuwehorne op 19-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    KOOP BIJ EXPERT IN GORREDIJK
    Geschreven door Klant Zwerver uit hemrik op 08-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    goed bevallen
    Geschreven door Klant De Jong uit gorredijk op 29-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Kwaliteit, prijs, deskundigheid en klantgericht
    Geschreven door Klant Frolich uit gorredijk op 26-08-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima alles
    Geschreven door Klant uit hoornsterzwaag op 26-08-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Personeel van de vestiging hier in het dorp is (bijna) altijd vriendelijk en behulpzaam. Bereid ook om iets uit te zoeken en te bestellen dat niet in de winkel staat. Vandaar dat ik ook de meeste elektronische / huishoudelijke apparaten daar bestel. Prijs is in veel gevallen wel wat duurder dan op bv. de site van online winkel met het blauwe logo, maar doordat de service en dat het om d hoek zit maakt het voor mij aantrekkelijker om daar te bestellen. Bovendien wil ik niet alles online bestellen en fijn dat er fysieke winkels nog zijn. Mijn bestelling stond open sinds maart van dit jaar en in augustus (eindelijk!) binnen. Ook al lag de oorzaak buiten hun vermogen, ik had het prettig gevonden als ze me wat vaker hadden geïnformeerd over de stand van zaken.
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 25-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service
    Geschreven door Klant uit tijnje op 05-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Heel tevreden over Expert Gorredijk, dus we komen er steeds terug.
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 28-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ik zeg altijd doen! Topservice
    Geschreven door Klant Hollemans uit gorredijk op 04-07-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 27-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    geweldig geholpen en ivm rugklachten werd artikel in de auto gezet
    Geschreven door Klant Porte uit oudehorne op 13-06-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Goed en vakkundig geholpen. Snelle levering.
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 10-06-2022
  • Beoordeling: 8.9

    100% prima.
    Geschreven door Klant Frolich uit gorredijk op 03-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel en goede producten
    Geschreven door Klant De Leeuw uit tijnje op 27-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Bezorging en installatie van oven en inductiekookplaat netjes uitgevoerd. Uitleg apparatuur duidelijk en helder. Nam de tijd voor uitleg .
    Geschreven door Klant Van Kesteren uit beetsterzwaag op 26-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon prima geregeld. Afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant Den Burger uit langezwaag op 16-05-2022