Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Gorredijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gorredijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gorredijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hougee 8.0

Gister magnetron besteld, vandaag kon ik hem komen halen. gaat lekker snel. ben zeer tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (68)

  • Beoordeling: 8.0

    Gister magnetron besteld, vandaag kon ik hem komen halen. gaat lekker snel. ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Hougee uit gorredijk op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima overzichtelijke en duidelijke site
    Geschreven door Klant uit jubbega op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben al jaren klant bij expert Beenen in Gorredijk. ik doe mijn ideeen op op de website van expert.
    Geschreven door Klant Ten Hage uit jubbega op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    30+ jaar klant dat zegt genoeg denk ik
    Geschreven door Klant De Vries uit terwispel op 22-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Service is goed, vriendelijk en goed personeel .Mee denkend over een alternatief. Prima geregeld
    Geschreven door Klant Blom uit gorredijk op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Alles keurig afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit terwispel op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede hulp goede service
    Geschreven door Klant Snijder uit lippenhuizen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert had 20%korting op een aantal Sony electronica, helaas niet op de Sounbar HT-ZF9. Ben naar de winkel in Gorredijk geweest, en daar kreeg ik alsnog die korting! Was niet op voorraad maar kon het de volgende middag al ophalen, ben er zeer tevreden mee. Nu weet ook weer waarom al mijn apparatuur van Expert komt..... Thanx 😉 👍
    Geschreven door Klant Te Braak uit hemrik op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    sorry niet mijn ding
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Rotteveel uit gorredijk op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    goede winkel goed personeel
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Plezierig inkopen doen bij Expert Beenen Gorredijk. Goed advies en nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Jongejans uit gorredijk op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en service
    Geschreven door Klant Van Houten uit gorredijk op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede winkel. Niks op aan te merken. Vooral service van de heren Beenen in de winkel is erg goed
    Geschreven door Klant uit makkinga op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Goede prijs , goede service , goede aanbiedingen, goed en vriendelijke persoon. Erg vakkundig. Een Super Winkel ik ben er Super tevreden over .
    Geschreven door Klant Visser uit lippenhuizen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Precies zoals we verwacht hadden goede service en snelle levering, toppie!
    Geschreven door Klant Haan uit gorredijk op 05-09-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Hier kan geen web shop tegenop. Snelle levering, afspraken worden nagekomen, in een woord een prima adres
    Geschreven door Klant uit tijnje op 30-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    ?
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 17-07-2018
  • Beoordeling: 5.2

    Cash back van Philips mogelijk uit te voeren.
    Geschreven door Klant De Jong uit terwispel op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Deskundig advies met zeer goede en fijne service.
    Geschreven door Klant Bonnema uit gorredijk op 24-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak kundig personeel fijn geholpen
    Geschreven door Klant Reitsma uit mildam op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Leuke winkel, leuk personeel, niks op aan te merken.
    Geschreven door Klant Kramer uit gorredijk op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    ik kan altijd fijn zaken doen bij expert Beenen
    Geschreven door Klant Ten Hage uit jubbega op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima, service gerichte winkel!!
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 02-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige zaak, goede service en deskundige hulp. Ook de reparatie afdeling is zeer prettig en goedkoop. Een kapotte wasmachine is zo gerepareerd aan huis. Koop er altijd alles op gebied van huishoudelijke apparatuur, maar ook tv\'s e.d.
    Geschreven door Klant Bijker Advies uit jubbega op 26-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk, snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Wiersma uit beetsterzwaag op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.1

    zie vorige
    Geschreven door Klant Weekhout uit langezwaag op 21-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel in Heerenveen en Gorredijk! Ze helpen je met wat je hebben moet, goed assortiment. Echt een plus ten opzichte van de internethandel!
    Geschreven door Klant Den Burger uit langezwaag op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    wij zijn door Expert Beenen goed geholpen, met name de service is van uitstekende kwaliteit
    Geschreven door Klant Van der Veen uit wijnjewoude op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Altijd goede informatie en service.
    Geschreven door Klant Haan uit gorredijk op 16-02-2018