Navigatie

Beoordelingen Expert Gorredijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gorredijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gorredijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Boon 9.2

Snelle reactie op mijn vragen via de mail. Artikel besteld en binnen een week geleverd in deze tijd. Super service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (122)

  • Beoordeling: 9.2

    Snelle reactie op mijn vragen via de mail. Artikel besteld en binnen een week geleverd in deze tijd. Super service
    Geschreven door Klant Boon uit gorredijk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Top
    Geschreven door Klant Rozenberg uit jubbega op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede en betrouwbaar en behulpzaam
    Geschreven door Klant Uiterwijk uit beetsterzwaag op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Super geholpen, product kon niet meer besteld worden via internet. Expert heeft het artikel gratis naar mijn huis gestuurd.
    Geschreven door Klant uit zwartemeer op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Zéér goede persoonlijke service en begeleiding
    Geschreven door Klant uit jubbega op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie vriezer AEG gekocht, van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit schraard op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Xx
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 08-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service, snelle reactie op hulpvraag
    Geschreven door Klant uit terwispel op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Bij het plaatsen van een wasdroger Novilon beschadigt maar het bedrijf was Verzekerd is netjes vergoed.
    Geschreven door Klant Van Verseveld uit tijnje op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel is klantvriendelijk,goede uitleg,goede service.
    Geschreven door Klant Wagenaar uit tijnje op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Zoals al jaren een trouwe expert klant in onze woonplaats en het deskundige team medewerkers is voor ons reden om altijd eerst bij de expert winkel te kijken.
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer netjes geholpen in de winkel en deskundige plaatsing door de monteur van onze Miele vaatwasser. Tevens top apparaat.👍🏼. We zijn geheel tevreden.
    Geschreven door Klant Azier uit hoornsterzwaag op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik woon circa 150 km van de betreffende Expert winkel. Deze winkel had een product op voorraad dat overal verder uitverkocht was. Toen ik de betreffende winkel aan de telefoon had boden ze direct aan het product op te sturen. Dat is gebeurd en dat proces is heel soepel verlopen. Men dacht met mij mee en dat kwam bijzonder prettig over.
    Geschreven door Klant Schaap uit vleuten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb een mooie tv gekocht en laten bezorgen en de bezorgtijd kwam overeen met wat er in de winkel werd benoemd en ik vind expert ook goed door de service welke winkel dan ook
    Geschreven door Klant Boersma uit gorredijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, zeer vriendelijk behulpzaam en deskundig personeel. Stipte bezorging, en bij het plaatsen van de apparatuur wordt in oplossingen gedacht.
    Geschreven door Klant Koopmans uit heerenveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Perfect
    Geschreven door Klant Boersma uit hoornsterzwaag op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor mij de beste electronica winkel in de buurt . Altijd behulpzaam en zoeken naar een goede oplossing en een eerlijke prijs wat erg belangrijk is .
    Geschreven door Klant uit lippenhuizen op 05-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Snel en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Ter Borg uit oosterwolde op 23-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Topbedrijf.
    Geschreven door Klant Visser uit beetsterzwaag op 15-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    alleen bij expert kon een afwasmachine direct geleverd worden.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit gorredijk op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig en vriendelijk geholpen, producten voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant Yacht Charter 2000 uit heerenveen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Gorredijk. Wederom zijn we vriendelijk en deskundig geholpen. Snelle levering en een hele goede service. Top! Dit kan ik een ieder aanbevelen.
    Geschreven door Klant Bertram uit oudehorne op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    goede service en klantvriendelijkheid ondanks de corona maatregelen. wordt elke keer goed geholpen, al onze apparaten komen hier weg.
    Geschreven door Klant Hougee uit wijnjewoude op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wanneer je een nieuwe TV , wasmachine of ander apparaat nodig hebt, kijk altijd eerst bij Expert-Beenen , Gorredijk. Daar wordt je altijd uitstekend geholpen en met een super service waardoor je altijd daar kunt slagen. Ze staan altijd voor je klaar.En niet onbelangrijk, de prijzen zijn altijd scherp!
    Geschreven door Klant Brouwer uit gorredijk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    altijd prima service. Ze kunnen bijna alles bestellen als het er niet is, maar meestal is het voorradig.
    Geschreven door Klant Van der Wal uit gorredijk op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij wonen nu drie jaar in gorredijk en hebben altijd zaken gedaan met expert . Altijd tot volle tevredenheid.
    Geschreven door Klant Flonk uit gorredijk op 23-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen al heel lang graag bij Expert, ook na de verhuizingen. Alles is altijd keurig op orde. Eerst gingen we naar de winkel en ook daar was er prima service met advies op maat. Nu met de corona problemen, hebben we op internet een diepvriezer uitgezocht en bij een winkel van Expert geinformeerd of ze die ook hadden. En ja hij was er, de enige die in voorraad was! \'s Morgens om 9 uur gebeld en om 17 u. stond hij al te draaien bij ons thuis! perfect!
    Geschreven door Klant Geelmuijden uit nieuwehorne op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goede hulp en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Timmermans uit beetsterzwaag op 04-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    de winkel in de buurt ze weten wie ik ben en daardoor wordt ik uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Yacht Charter 2000 uit heerenveen op 03-08-2020