Navigatie

Beoordelingen Expert Gorredijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gorredijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gorredijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Goudeket 10.0

prima service snel en correct

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (89)

  • Beoordeling: 10.0

    prima service snel en correct
    Geschreven door Klant Goudeket uit hoornsterzwaag op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Gorredijk: deskundig en behulpzaam personeel. Een bezoek is een aanrader.
    Geschreven door Klant Daanen uit langezwaag op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Gorredijk is een fijne winkel, met personeel die kennis hebben van de producten. Plezierig geholpen en leveren volgens afspraak. Ik beveel deze winkel aan. Willem Dijkstra
    Geschreven door Klant Dijkstra uit gorredijk op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vlotte levering, ruime keuze van diverse apparatuur
    Geschreven door Klant uit lippenhuizen op 17-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    ondanks alle corona maatregelen toch een klant als koning te kunnen behandelen geeft expert beenen blijk van zeer goed vakmanschap.
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 31-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    goed
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 25-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Het product moest besteld worden de wachttijd was lang verder was alles prima geregeld
    Geschreven door Klant De Jong uit jubbega op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snel geïnstalleerd, goed geholpen in de winkel voor het maken van de juiste keuze.
    Geschreven door Klant Bekhof uit oosterstreek op 27-02-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel, betrokken en meedenken.
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit hemrik op 14-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, komt gemaakte afspraken na, persoonlijk en gekwalificeerde medewerkers!
    Geschreven door Klant Meester uit gorredijk op 10-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Hoezo Mediamarkt e.d is goedkoper. Dit is onjuist. Dit hebben wij nu zelf ondervonden bij Expert. Voortaan gaan we gewoon naar Expert.
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 20-01-2020
  • Beoordeling: 7.4

    goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Krijgsman uit gorredijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    .
    Geschreven door Klant Nieuwhoff uit ijsselstein ut op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Snelle service, behulpzaam personeel en goed assortiment
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Voor mij de beste service
    Geschreven door Klant Dijkstra uit gorredijk op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    .
    Geschreven door Klant uit de knipe op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede en snelle service bij Beenen bij levering wasmachine.
    Geschreven door Klant uit tijnje op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    het bedrijf expert raad ik zeker aan
    Geschreven door Klant Veen uit gorredijk op 05-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Dat wat je van een winkel mag verwachten. Prima
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 02-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Gister magnetron besteld, vandaag kon ik hem komen halen. gaat lekker snel. ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Hougee uit gorredijk op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima overzichtelijke en duidelijke site
    Geschreven door Klant uit jubbega op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben al jaren klant bij expert Beenen in Gorredijk. ik doe mijn ideeen op op de website van expert.
    Geschreven door Klant Ten Hage uit jubbega op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    30+ jaar klant dat zegt genoeg denk ik
    Geschreven door Klant De Vries uit terwispel op 22-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Service is goed, vriendelijk en goed personeel .Mee denkend over een alternatief. Prima geregeld
    Geschreven door Klant Blom uit gorredijk op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Alles keurig afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit terwispel op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede hulp goede service
    Geschreven door Klant Snijder uit lippenhuizen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert had 20%korting op een aantal Sony electronica, helaas niet op de Sounbar HT-ZF9. Ben naar de winkel in Gorredijk geweest, en daar kreeg ik alsnog die korting! Was niet op voorraad maar kon het de volgende middag al ophalen, ben er zeer tevreden mee. Nu weet ook weer waarom al mijn apparatuur van Expert komt..... Thanx 😉 👍
    Geschreven door Klant Te Braak uit hemrik op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    sorry niet mijn ding
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 23-01-2019