Navigatie

Beoordelingen Expert Gorredijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gorredijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gorredijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Timmermans 7.3

goede hulp en vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (95)

  • Beoordeling: 7.3

    goede hulp en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Timmermans uit beetsterzwaag op 04-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    de winkel in de buurt ze weten wie ik ben en daardoor wordt ik uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Yacht Charter 2000 uit heerenveen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ik informeerde telefonisch of de magimix Nespresso met melkopschuimer in de winkel aanwezig was, zodat ik niet voor niets naar de winkel zou rijden. Het apparaat was er niet, stond in bestelling. Ik zou gebeld worden zodra het apparaat binnen was. Twee tellen nadat ik had opgehangen, werd ik al gebeld. Het apparaat was zojuist bezorgd in de winkel. Mooi dat de medewerker direct belde. ik heb de magimix gelijk opgehaald.
    Geschreven door Klant uit wijnjewoude op 31-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert staat garant voor goede service en klantvriendelijkheid!
    Geschreven door Klant Peenstra uit gorredijk op 11-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende ervaring met Expert John Beenen en komen zeker weer terug bij onze volgende aankoop.
    Geschreven door Klant Lyklama uit lippenhuizen op 10-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    prima service snel en correct
    Geschreven door Klant Goudeket uit hoornsterzwaag op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Gorredijk: deskundig en behulpzaam personeel. Een bezoek is een aanrader.
    Geschreven door Klant Daanen uit langezwaag op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Gorredijk is een fijne winkel, met personeel die kennis hebben van de producten. Plezierig geholpen en leveren volgens afspraak. Ik beveel deze winkel aan. Willem Dijkstra
    Geschreven door Klant Dijkstra uit gorredijk op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vlotte levering, ruime keuze van diverse apparatuur
    Geschreven door Klant uit lippenhuizen op 17-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    ondanks alle corona maatregelen toch een klant als koning te kunnen behandelen geeft expert beenen blijk van zeer goed vakmanschap.
    Geschreven door Klant Hanbo uit gorredijk op 31-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    goed
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 25-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Het product moest besteld worden de wachttijd was lang verder was alles prima geregeld
    Geschreven door Klant De Jong uit jubbega op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snel geïnstalleerd, goed geholpen in de winkel voor het maken van de juiste keuze.
    Geschreven door Klant Bekhof uit oosterstreek op 27-02-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel, betrokken en meedenken.
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en verstand van zaken
    Geschreven door Klant uit hemrik op 14-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, komt gemaakte afspraken na, persoonlijk en gekwalificeerde medewerkers!
    Geschreven door Klant Meester uit gorredijk op 10-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Hoezo Mediamarkt e.d is goedkoper. Dit is onjuist. Dit hebben wij nu zelf ondervonden bij Expert. Voortaan gaan we gewoon naar Expert.
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 20-01-2020
  • Beoordeling: 7.4

    goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Krijgsman uit gorredijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    .
    Geschreven door Klant Nieuwhoff uit ijsselstein ut op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Snelle service, behulpzaam personeel en goed assortiment
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Voor mij de beste service
    Geschreven door Klant Dijkstra uit gorredijk op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    .
    Geschreven door Klant uit de knipe op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede en snelle service bij Beenen bij levering wasmachine.
    Geschreven door Klant uit tijnje op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    het bedrijf expert raad ik zeker aan
    Geschreven door Klant Veen uit gorredijk op 05-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Dat wat je van een winkel mag verwachten. Prima
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 02-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Gister magnetron besteld, vandaag kon ik hem komen halen. gaat lekker snel. ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Hougee uit gorredijk op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima overzichtelijke en duidelijke site
    Geschreven door Klant uit jubbega op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben al jaren klant bij expert Beenen in Gorredijk. ik doe mijn ideeen op op de website van expert.
    Geschreven door Klant Ten Hage uit jubbega op 27-02-2019