Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Mooie winkel in Horst, fijne bediening, goede voorlichting. Aan te raden bij de aanschaf van electrische apparatuur

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (524)

  • Beoordeling: 9.4

    Mooie winkel in Horst, fijne bediening, goede voorlichting. Aan te raden bij de aanschaf van electrische apparatuur
    Geschreven door Klant uit bergen op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De verkoper was jong, vriendelijk en wist veel over het product te vertellen. De presentatie van de producten was zo goed dat ik meer gekocht heb dan op dat moment mijn bedoeling was. Zonder iets op te dringen.
    Geschreven door Klant Jessen uit horst op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Heel erg tevreden kan iedereen aanbevelen bij expert te kopen
    Geschreven door Klant uit horst op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Als je bij Expert iets koopt dan zit je daar goed
    Geschreven door Klant Van der Sterren uit horst op 22-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    expert is een goed bedrijf dat gaat voor prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant uit lottum op 11-07-2019
  • Beoordeling: 4.6

    Eerlijk zijn over de acties die lopen en niet de klant in het ongewisse laten
    Geschreven door Klant uit america op 04-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Het product dat ik graag wilde was niet op voorraad dus deze werd direct besteld en zou dezelfde week nog bezorgd worden. Dit was ook het geval, super!
    Geschreven door Klant uit tienray op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bij vragen kan je bellen naar de winkels. Ze helpen je mee waar mogelijk, zijn eerlijk en betrouwbaar in de omgang. Kijken niet naar de centen maar luisteren naar de vraag van de klant. TOP!
    Geschreven door Klant Dichterbij uit velden op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 25-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede verkoper die goed advies weet te geven en meedenkt met de klant
    Geschreven door Klant uit horst op 18-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige en plezierige behandeling verkoper. Klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Jochems-tissen uit venray op 15-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en prettige behandeling in de winkel
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2019
  • Beoordeling: 6.9

    wij vinden dat de communicatie onder het personeel best wel verbeterd mag worden. Er wordt van alles beloofd en niet nagekomen.
    Geschreven door Klant uit melderslo op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    wordt je heel goed geholpen en geven advies
    Geschreven door Klant uit horst op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    service/prijs/kwaliteit/kennis van zaken uitstekend
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Top personeel
    Geschreven door Klant Van Rijt uit venray op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Denkt met je mee, zeer goed advies
    Geschreven door Klant Smits uit horst op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Perfecte service.
    Geschreven door Klant uit horst op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    perfect!
    Geschreven door Klant Hendrix uit melderslo op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit horst op 18-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service zowel bij het maken van keuze\'s als tijdens en na de aflevering. Goede en deskundige aflevering.
    Geschreven door Klant Van Eijk uit melderslo op 18-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne zaak, goede informatie over onze aankoop. We werden heel fijn geholpen, we wonen in Nijmegen , maar we gaan voor onze volgende aankoop binnenkort weer naar Horst.
    Geschreven door Klant Friebel uit nijmegen op 09-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    De ervaring is goed.
    Geschreven door Klant uit horst op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Personeel expert is vriendelijk en behulpzaam.Goede uitleg over het product dat je wil kopen.
    Geschreven door Klant Pelzer uit grubbenvorst op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel en zeer goed advies van deskundig personeel
    Geschreven door Klant Peters uit horst op 04-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden over advies en service. De TV voldoet aan al onze wensen.
    Geschreven door Klant Duijkers uit horst op 01-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en aan de afspraken gehouden.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit steijl op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prima personeel, en zeer goed persoonlijk advies
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Redelijk
    Geschreven door Klant Rothoff uit velden op 26-03-2019