Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Overmars 9.9

Bekwaam en vriendelijk personeel dat je niet altijd het duurste product probeert te verkopen en bij aanbiedingen aantrekkelijke prijzen. Zeer correct in levering en installatie. Al met al goede indruk en prettige behandeling.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (537)

  • Beoordeling: 9.9

    Bekwaam en vriendelijk personeel dat je niet altijd het duurste product probeert te verkopen en bij aanbiedingen aantrekkelijke prijzen. Zeer correct in levering en installatie. Al met al goede indruk en prettige behandeling.
    Geschreven door Klant Overmars uit sevenum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Daar werk ik nooit mee dat kan ik niet 🙈
    Geschreven door Klant Bovee uit ysselsteyn op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een prima winkel met geweldig personeel en in al die jaren dat wij er komen altijd zeer goed geholpen met zeer bekwame medewerkers.
    Geschreven door Klant Peters uit arcen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Super winkel met een super service
    Geschreven door Klant Van Knippenberg uit grubbenvorst op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant uit sevenum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert, daar wordt je echt wijzer van. Ze denken daar met je mee en bieden perfecte service voor een hele mooie prijs!
    Geschreven door Klant Smits-geurts uit horst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie winkel goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit horst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service. Wordt netjes ingebouwd
    Geschreven door Klant uit sevenum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Jcjvib
    Geschreven door Klant uit venray op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit tienray op 04-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Medewerkers zijn kundig en vriendelijk. Denken mee. Geven advies waar je wat mee kunt
    Geschreven door Klant uit velden op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Mooi bedrijf en super revive. Bedankt.
    Geschreven door Klant Wijnhoven uit sevenum op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie winkel in Horst, fijne bediening, goede voorlichting. Aan te raden bij de aanschaf van electrische apparatuur
    Geschreven door Klant uit bergen op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De verkoper was jong, vriendelijk en wist veel over het product te vertellen. De presentatie van de producten was zo goed dat ik meer gekocht heb dan op dat moment mijn bedoeling was. Zonder iets op te dringen.
    Geschreven door Klant Jessen uit horst op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Heel erg tevreden kan iedereen aanbevelen bij expert te kopen
    Geschreven door Klant uit horst op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Als je bij Expert iets koopt dan zit je daar goed
    Geschreven door Klant Van der Sterren uit horst op 22-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    expert is een goed bedrijf dat gaat voor prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant uit lottum op 11-07-2019
  • Beoordeling: 4.6

    Eerlijk zijn over de acties die lopen en niet de klant in het ongewisse laten
    Geschreven door Klant uit america op 04-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Het product dat ik graag wilde was niet op voorraad dus deze werd direct besteld en zou dezelfde week nog bezorgd worden. Dit was ook het geval, super!
    Geschreven door Klant uit tienray op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bij vragen kan je bellen naar de winkels. Ze helpen je mee waar mogelijk, zijn eerlijk en betrouwbaar in de omgang. Kijken niet naar de centen maar luisteren naar de vraag van de klant. TOP!
    Geschreven door Klant Dichterbij uit velden op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 25-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede verkoper die goed advies weet te geven en meedenkt met de klant
    Geschreven door Klant uit horst op 18-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige en plezierige behandeling verkoper. Klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Jochems-tissen uit venray op 15-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en prettige behandeling in de winkel
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2019
  • Beoordeling: 6.9

    wij vinden dat de communicatie onder het personeel best wel verbeterd mag worden. Er wordt van alles beloofd en niet nagekomen.
    Geschreven door Klant uit melderslo op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    wordt je heel goed geholpen en geven advies
    Geschreven door Klant uit horst op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    service/prijs/kwaliteit/kennis van zaken uitstekend
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Top personeel
    Geschreven door Klant Van Rijt uit venray op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Denkt met je mee, zeer goed advies
    Geschreven door Klant Smits uit horst op 28-05-2019