Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Munckhof 10.0

Zeer behulpzaam, zeer goede uitleg ! Je kan het product zien, is het niet op voorraad dan word het snel besteld, zodat je het zelf kan beoordelen ! Fijn dat het je niet online hoeft te bestellen . Naar een mooie betrouwbare winkel kan , met zeer vriendelijk en vakkundig personeel ! Super !!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1062)

  • Beoordeling: 10.0

    Zeer behulpzaam, zeer goede uitleg ! Je kan het product zien, is het niet op voorraad dan word het snel besteld, zodat je het zelf kan beoordelen ! Fijn dat het je niet online hoeft te bestellen . Naar een mooie betrouwbare winkel kan , met zeer vriendelijk en vakkundig personeel ! Super !!!
    Geschreven door Klant Van den Munckhof uit HORST op 12-07-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Heel netjes geholpen, sloot perfect aan bij mijn vraag en verwachting. Zal in de toekomst blijven komen als ik wat nodig heb. Keurige service op alle fronten.
    Geschreven door Klant Van den Munckhof uit sevenum op 26-04-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel met kundig personeel. Heel goed geholpen. Prijs/kwaliteit is prima.
    Geschreven door Klant Hendrix uit horst op 12-04-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Dingen besteld en heel snel geleverd!!!!! Top!
    Geschreven door Klant uit sevenum op 01-04-2024
  • Beoordeling: 9.8

    maar er zijn wellen opmerkingen zijn die jongen wel bekwam om zo werk te boen
    Geschreven door Klant uit horst op 25-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Een bijzonder leuke winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Jeucken uit venlo op 22-03-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Alles netjes verzorgd
    Geschreven door Klant uit melderslo op 16-03-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, klantvriendelijk, goede kennis bezorgers
    Geschreven door Klant uit horst op 15-03-2024
  • Beoordeling: 6.9

    heb eigenlijk geen klagen over expert
    Geschreven door Klant Van Helden uit horst op 04-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Heel tevreden
    Geschreven door Klant Schuijren uit broekhuizenvorst op 04-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Je krijgt uitleg over het product en ook als het niet in de winkel is wordt het voor je besteld. En kun je het de dag erna ophalen.
    Geschreven door Klant Franssen Van Der Sterren uit horst op 04-03-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Expert gewoon goed.
    Geschreven door Klant Jessen uit horst op 01-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Erg goed geholpen door personeel
    Geschreven door Klant uit horst op 28-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    zie eerdere opmerkingen: Horst is een TOP winkel met vriendelijk en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Stichting Wereld Paviljoen uit steyl op 28-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    onze ervaring is . vertrouwen en correctheid staat hoog in vaandel bij ons.
    Geschreven door Klant uit horst op 26-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel!
    Geschreven door Klant uit sevenum op 26-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Prima bbbbbbbbbb
    Geschreven door Klant uit meerlo op 12-02-2024
  • Beoordeling: 6.3

    Voor het eerst ben ik niet geheel tevreden over mijn aankoop bij Expert. Hoop echter dat er verder geen klachten meer optreden.
    Geschreven door Klant Huppertz uit meerlo op 09-02-2024
  • Beoordeling: 7.1

    Prima produkt
    Geschreven door Klant uit meerlo op 09-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne service door Roger! Samen een mooie keuze gemaakt
    Geschreven door Klant Meulendijk uit horst op 01-02-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service en uitleg.
    Geschreven door Klant Willems uit sevenum op 01-02-2024
  • Beoordeling: 8.5

    n.v.t.; we geven een positief advies aan derden
    Geschreven door Klant uit horst op 30-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Moet nog bezorgd worden is besteld
    Geschreven door Klant Vermeeren uit horst op 30-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede ervaring in de winkel in Horst. Personeel is zeer vakkundig en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Reinstra uit america op 29-01-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Kennis van zaken
    Geschreven door Klant Arts uit well l op 26-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    goede adviezen duidelijke omschrrijving
    Geschreven door Klant uit lottum op 23-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies
    Geschreven door Klant Cuppen uit horst op 17-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    goede service.
    Geschreven door Klant Jeucken uit horst op 17-01-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Mooie nette winkel.in horst.
    Geschreven door Klant Walter uit sevenum op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goede uitleg en advies.
    Geschreven door Klant uit horst op 12-01-2024