Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Prima service en deskundig advies. Geen opgelegde verkooppraatjes

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (615)

  • Beoordeling: 7.7

    Prima service en deskundig advies. Geen opgelegde verkooppraatjes
    Geschreven door Klant uit lottum op 18-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je echt een aanrader
    Geschreven door Klant Dahmen uit venlo op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima zaak. We zijn Prima geholpen
    Geschreven door Klant Daniels uit melderslo op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit horst op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en afhandeling van levering. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Pouwels uit grubbenvorst op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Door alle apparaten bij EXPERT te kopen ontvangen wij een prima service en zijn er ook inruil mogelijkheden bij een verkeerde keuze, top!!!
    Geschreven door Klant Brouwer uit horst op 08-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit horst op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima el. tandenborstel, goede kwaliteit/prijsverhouding. Braun Oral-B Pro 2 2700
    Geschreven door Klant Leenders uit gubbenvorst op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vertrouwde firma. Goede service en komt gemaakte afspraken perfect na .
    Geschreven door Klant Roelofs-hendrix uit horst op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    deskundig, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit horst op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben keer op keer netjes en vriendelijk geholpen, met duidelijke uitleg. Ze proberen je ook niets te verkopen wat je niet nodig hebt. En ze proberen om niet het duurste van het duurste aan je te verkopen..men kijkt echt naar je huishouden, je verbruik van een product, wat je nodig denkt te hebben en wat je te besteden hebt..Dat vind ik ook heel prettig. Niks als lof voor Expert!
    Geschreven door Klant Cox uit horst op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Heel vriendelijk goed en eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit horst op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Liebherr Mooie koelkast lekker stil alleen kleine verlichting binnen in expert Horst in winkel goede uitleg en bezorgen prima service
    Geschreven door Klant uit lottum op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben tevreden over de apparaten. Het winkelpersoneel is vriendelijk en deskundig. Gr. Frans
    Geschreven door Klant uit horst op 20-08-2020
  • Beoordeling: 4.5

    zeer slechte leverafspraken. Worden niet nagekomen.
    Geschreven door Klant Gubbels uit melderslo op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Aanschaf vrieskist Liebherr GT 3032-23. Goede en duidelijke informatie met plus- en minpunten. Correcte behandeling en levering op afgesproken tijd. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Camps uit sevenum op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundigheid en uitstraling is mijn devies. Dit maakt ons tevreden.
    Geschreven door Klant uit horst op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De verkoper van Horst expert krijgt een dikke 10. Goede uitleg . Geduldig, vriendelijk
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goed advies, snelle service
    Geschreven door Klant uit sevenum op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Al jaren klant bij expert Horst. Prima personeel. Goed matereiaal. Aanrader.
    Geschreven door Klant Peters uit arcen op 25-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede behandeling
    Geschreven door Klant Janssen uit grubbenvorst op 22-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Heb geen moeite met de andere apparaten alleen de combi oven vind ik had wat meer info. Mogen zijn
    Geschreven door Klant Clabbers uit broekhuizenvorst op 16-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Al jaren een vertrouwde winkel met zeer goede service. Ook de plaatselijke winkel blijven steunen in deze tijd
    Geschreven door Klant Starmans uit horst op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wordt er goed geholpen en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Balder-alards uit horst op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    kan ik nog niet. de apparaten zijn vanmorgen pas geleverd
    Geschreven door Klant uit horst op 09-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super tevreden
    Geschreven door Klant Schutte uit horst op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Ben uitstekend geholpen!!
    Geschreven door Klant uit horst op 07-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede klantenservice
    Geschreven door Klant Manders uit horst op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Erg klantvriendelijk. Ik ga voortaan in Horst naar Expert toe.
    Geschreven door Klant Koenen uit horst op 29-06-2020