Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Deskundige en behulpzame medewerkers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (739)

  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant uit horst op 06-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies in winkel. Snelle levering en vakkundige installatie.
    Geschreven door Klant uit america op 03-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ga naar Expert!
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 27-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Nou ik ben gewoon klant bij expert voorheen Coenders.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 25-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeker aan te bevelen!
    Geschreven door Klant Smits-baltussen uit horst op 25-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert krijg ik goed advies en ik kan de producten in de winkel beter beoordelen dan op een website. Wat Expert niet op voorraad heeft kan vaak snel besteld en geleverd worden.
    Geschreven door Klant uit america op 24-08-2021
  • Beoordeling: 7.6

    in goed overleg met verkoper maak je snel de keuze.
    Geschreven door Klant uit horst op 23-08-2021
  • Beoordeling: 3.7

    Bij aankoop product werd door mij 3x kenbaar gemaakt dat ik momenteel een xxl vaatwasser in gebruik heb. Echter deelde de verkoper mij mede dat de aangeboden nwe vaatwasser ter vervanging zeker in mijn keuken past. Echter bij levering, waarbij installateur bij verkeerde adres stond (niet juist genoteerd door verkoper) bleek de Siemens vaatwasser daadwerkelijk niet te passen.
    Geschreven door Klant Hendrikx uit tegelen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    ???????????
    Geschreven door Klant uit kronenberg op 14-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben super goed geholpen door een winkelmedewerker nadat ik hoorde dat mijn whatsapp bestelling niet geleverd kon worden. Voor een top prijs een andere uitgezocht waar ik uiteindelijk nog gelukkiger mee ben! Super service! Hele vriendelijke en kundige mensen.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 13-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede kennis van zaken en deskundig advies
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit gemert op 09-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    kies expert
    Geschreven door Klant uit america op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Heel goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe soundbar. Ben zeer tevreden met de Denon home 550.
    Geschreven door Klant uit horst op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    uitstekend
    Geschreven door Klant uit belfeld op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service uitstekende kwaliteit
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 06-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Top zaak!
    Geschreven door Klant uit horst op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    ik adviseer iedereen naar expert te gaan
    Geschreven door Klant Van der Sterren uit horst op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    veel kennis in de winkel en zeer behulpzaam, zeer goede hulp bij instaleren.
    Geschreven door Klant Jenniskens-coenders uit horst op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 01-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Na 27 jaar met mijn oude Miele wasmachine te hebben gewassen, hoop ik hier weer heel lang mee vooruit te kunnen.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zijn prima geholpen en goed advies.
    Geschreven door Klant uit america op 30-06-2021
  • Beoordeling: 8.4

    goede informatie van de verkoper over het artikel wat wij wilden kopen
    Geschreven door Klant Verheijen uit lottum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Mooie winkel, met deskundige adviseurs
    Geschreven door Klant Houwen uit horst op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijk ,servicegericht en voor al bereikbaar. Telefonisch als ook fhysik. Dit is het voornaamste. Niet de hele dag thuis hoeven te zijn voor levering. Soms is \"ouderwets \" heel hip voor ook nog een moderne prijs ! Die bedoel ik positiv.
    Geschreven door Klant uit venlo op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijke en goede vakmensen die naar de wens van de klant luisteren en niet alleen de duurste producten aanprijzen zoals bij de grote grossiers
    Geschreven door Klant uit sevenum op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima bedrijf snelle levering en goede uitleg nieuwe apparaat
    Geschreven door Klant uit kronenberg op 14-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt je goed geadviseerd, de producten zijn van hoge kwaliteit en meestal liggen ze op voorraad. Topwinkel; ik koop al ruim 20 jaar mijn spullen bij Expert. Als ze al duurder zouden zijn, dan zou ik nog voor Expert kiezen.
    Geschreven door Klant Hulsen uit horst op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Perfect telefonisch advies en uitvoering van koop van Dyson ventilator! Werkt perfect! Blij mee!
    Geschreven door Klant Pijnenburg uit horst op 08-06-2021