Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

alles is in overleg met elkaar prima verzorgt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (493)

  • Beoordeling: 9.3

    alles is in overleg met elkaar prima verzorgt
    Geschreven door Klant uit horst op 11-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Al meer dan veertig jaar zijn wij zeer tevreden over de producten en service van Coenders.
    Geschreven door Klant Heijnen uit horst op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    nou vriendelijk personeel en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit sevenum op 15-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Verder PRIMA geholpen !
    Geschreven door Klant Van den Goor uit sevenum op 12-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    qeh
    Geschreven door Klant uit horst op 04-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Hebt U iets nodig ,ga naar Expert Koenders en alles komt goed.
    Geschreven door Klant Lemmen uit melderslo op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Na goed advies passend bij mijn behoeftes werd de vaatwasser volgens afgesproken tijdstip geleverd en door de vriendelijke en kundige monteur bezorgd en aangesloten. Expert kan tegenwoordig goed mee in de markt waar het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    zeer goed.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 25-01-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit swolgen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Expert maakt zelf goede reclame.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-01-2019
  • Beoordeling: 6.3

    de droogmachine werkt naar wens
    Geschreven door Klant uit lottum op 17-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer kundig en vriendelijk personeel. Laten de keuze bij jezelf en dringen niets op.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ben zeer tevreden met de Philips OLED plus TV met B&W soundbar die we daags voor kerstmis 2018 door EXPERT Horst geïnstalleerd hebben gekregen. De toezegging voor kerst te leveren hebben ze ondanks de drukke periode naar alle tevredenheid waar gemaakt. Dit is KLASSE. Ben ook zeer tevreden over de Expert installatie service zodat KOPEN,INSTALLEREN en GENIETEN een ware belevenis wordt. Het geluid, meestal een ondergeschoven kindje, is bij deze TV met geïntegreerde soundbar van uitstekende kwaliteit. Via de gesproken opdrachten kunnen zelfs de kleinkinderen de tv aansturen ondanks de ze het Nederlands niet machtig zijn. (5 en 7 jaar) .You tube 4 K opname afspelen is een lust voor het oog. Het ambient light zorgt voor extra sfeer in huis en compenseert voor de tv meubel schemerlamp waarvoor door het grotere tv scherm geen plaats meer is op het bestaande tv meubel.Ook als de tv uit staat is het aan aanwinst voor het woonkamer interieur.
    Geschreven door Klant uit horst op 12-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Mooi assortiment en goede service verlening in de winkel met mooie aanbiengen
    Geschreven door Klant uit blitterswijck op 11-01-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Geen suggesties
    Geschreven door Klant uit horst op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel met prima service
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Voor een goede en snelle service moet je bij expert zijn. Top!!!!!
    Geschreven door Klant Martin uit grashoek op 03-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service en informatie. Dit krijg je niet bij grote concurrent.
    Geschreven door Klant Nabben uit venlo op 02-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Coenders een prima deskundige winkel. Geen snelle verkooppraatjes. Klantgericht en klantvriendelijk zoals het hoort.
    Geschreven door Klant Zandbergen uit venray op 29-12-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert was een prima zaak die wij betrouwbaar is en ook volgens de gevraagde materialen netjes op tijd afleverde.
    Geschreven door Klant uit horst op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Als je zelf niet goed weet hoe je iets moet vragen, ze helpen je naadloos naar een goede oplossing.
    Geschreven door Klant uit america op 27-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    prima service,en lekker dichtbij, voor ons althans.
    Geschreven door Klant Verhaeg uit meerlo op 27-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede informatie en service!!
    Geschreven door Klant uit meterik op 27-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    duidelijke uitleg van het product en ze nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant Billekens uit horst op 25-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn deskundig en eerlijk te woord gestaan in de winkel in Horst. De service is prima en zij zijn zeer klantgericht. Bovendien komen zij alle afspraken na.
    Geschreven door Klant Verhaag Beheer Bv uit sevenum op 22-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Top service gehad en zeer vriendelijk personeel in de winkel in Horst dus voor mij 👍👍👍 omhoog
    Geschreven door Klant Stenssen uit boxmeer op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekende service en ze komen na wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    Geschreven door Klant uit horst op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Website nooit bezocht ik ga altijd naar de winkel dan zie je de artiekelen hoe ze er echt uitzien en tevens uitleg.
    Geschreven door Klant Marcellis uit horst op 18-12-2018