Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Ben tevreden met deze winkel, en heb goed kontakt met de eigenaar en het personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (198)

  • Beoordeling: 8.4

    Ben tevreden met deze winkel, en heb goed kontakt met de eigenaar en het personeel.
    Geschreven door Klant uit meppel op 22-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Artikel (all in one printer) leek uitverkocht. Expert laat zien of er nog voorraad is in andere filialen. Prima geholpen door ander filiaal na telefonische bestelling. Dag later in huis!
    Geschreven door Klant uit naarden op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima droogtrommel Goede aflevering aan huis Ik beveel dit product aan
    Geschreven door Klant uit st. jansklooster op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We komen vaker in deze winkel om een aankoop te doen. Deze keer was het een wasdroger. Prima geholpen door de verkoper. Hij gaf goede tips en heeft persoonlijk de droger bij ons geplaatst. Zeer tevreden ! In het kader van “koop lokaal, dat is goed voor ons allemaal” kunnen wij Expert zeer aanbevelen !
    Geschreven door Klant uit meppel op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    deskundige monteurs
    Geschreven door Klant Rondhout uit hoogeveen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij aanschaf nieuwe TV prima geadviseerd en heel klantvriendelijk geholpen. Verkoper luisterde heel goed naar onze wensen.
    Geschreven door Klant Cuppers uit meppel op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service en kwalitatief goede producten
    Geschreven door Klant uit meppel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert prima winkel met vriendelijk en deskundig mensen
    Geschreven door Klant Muis uit zwartsluis op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service! Weer eens iets anders dan via de website laten leveren.
    Geschreven door Klant Huiskamp uit steenwijk op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Een ruime winkel met ruim assortiment en erg vriendelijke medewerkers , zeer kundig in adviezen over hifi
    Geschreven door Klant Peters uit havelte op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers en overgegaan tot aankoop van twee artikelen.
    Geschreven door Klant Klooster uit havelte op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geholpen, grote keus vriendelijke medewerker kom wel terug.
    Geschreven door Klant uit meppel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prettige deskundige uitleg. niet opdringerig. goede begeleiding en service na afloop.
    Geschreven door Klant Van Drogen uit meppel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima informerende medewerker, aantrekkelijke aanbieding en deskundige technische man die tv heeft opgehangen. Aanbevelenswaardig!
    Geschreven door Klant Teunissen uit uffelte op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij kopen graag bij Expert goede service en goede info over het geen je wilt gaan kopen.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Super geholpen, fijne winkel vaste klant daar. Top.
    Geschreven door Klant uit ijhorst op 30-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Hammer uit hasselt op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top bedrijf
    Geschreven door Klant Weideman uit ruinerwold op 18-09-2020
  • Beoordeling: 2.6

    NIET DOEN!
    Geschreven door Klant Steenbergen uit frederiksoord op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit meppel op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben super te vreden over het gehele plaatje van expert Meppel!!. Kan mij geen betere witgoed winkel bedenken!!.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend assortiment en deskundige adviezen
    Geschreven door Klant Bol uit frankrijk op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    prima behandeld
    Geschreven door Klant Vos uit staphorst op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en meedenken van het personeel.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en deskundige advisering Zeer tevreden over het plaatsen van de inductiekookplaat. Ondanks afwijkende opening van het werkblad werd deze zorgvuldig en deskundig geplaatst. Ook tevreden omdat mijn vraag over instellingen van een oudere tv die in een verpleeghuis geplaatst moest worden, ik de volgende dag gebeld werd met suggesties
    Geschreven door Klant Oldebesten uit meppel op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Meppel zeer kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Gijselaar uit meppel op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ben zeer enthousiast over de OLED LG Televisie. De kleuren zijn echt fantastisch! Heel plezierig het snel even kunnen schakelen naar YouTube en Apple TV. Ben zeer content over de geavanceerde afstandsbediening. Blij met \"Thuisdashboard\" waardoor je vrij snel kunt gaan naar o.a. je mediaserver waardoor je snel je opgeslagen collectie foto\'s en video\'s kunt bekijken. Ook prettig dat je vrij eenvoudig m.b.v. AirPlay o.a. je MacBook Pro snel kan internetten en dat de info en de filmpjes op een prachtig groot scherm worden vertoond. Daarnaast zijn er nog tal van andere interessante features die ik helaas nog niet heb gebruikt!
    Geschreven door Klant Lammers uit uffelte op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn ervaringen met Expert zijn prima. Levering klopt en wordt telefonisch hiervan op de hoogte gesteld
    Geschreven door Klant uit meppel op 27-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    👍👍👍
    Geschreven door Klant Bonsink uit zwartsluis op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    goede service, kundige mensen
    Geschreven door Klant Schaap uit belt-schutsloot op 10-06-2020