Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Fijne winkel in Meppel. Erg goed geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (135)

  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel in Meppel. Erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit meppel op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede keus
    Geschreven door Klant uit staphorst op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit koekange op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Door de warmte en run op de aircooler uitgeweken van Almere naar filiaal in Meppel. Helaas niet mogelijk om het op te sturen door vakantie eigenaar franchiser ivm het financiële plaatje zoals controle betaling , ondanks de extra verzendkosten geheel op eigen rekening te willen nemen.
    Geschreven door Klant uit almere op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    kort maar krachtig ik ben tevreden met de spulletjes
    Geschreven door Klant Van Dam uit meppel op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Als je een expert nodig hebt, ga dan naar EXPERT.
    Geschreven door Klant Perdok uit meppel op 19-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik had geen tijd om bij de winkel langs te gaan , via mail een paar voorbeelden gekregen en daarna telefonisch besteld , alles perfect geregeld !
    Geschreven door Klant Van Dorsten uit zwartsluis op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prima deskundige service
    Geschreven door Klant Menger uit steenwijk op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Meppel, goede service, uitleg en een betrouwbare verzekering afgesloten 1 jaar geleden op een tablet van mijn zoontje. Nadat die gestolen is, aangifte gedaan en expert gebeld ik kon gelijk een nieuwe ophalen. Kreeg er uitleg over en toch maar weer een nieuwe verzekering afgesloten, je weet maar nooit. Bedankt Expert top.
    Geschreven door Klant uit ijhorst op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Heel goede service bij Expert en dat je met het juiste product naar huis gaat
    Geschreven door Klant Pen uit meppel op 25-04-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, goede kennis van de producten en zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Smelt uit meppel op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service vriendelijk
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 27-03-2019
  • Beoordeling: 4.9

    Goed product. Afspraak maken is een drama
    Geschreven door Klant uit nijeveen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Dit is een zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit darp op 22-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    mogen jullie zelf doen
    Geschreven door Klant uit de wijk op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen bij het uitzoeken van een stofzuiger.
    Geschreven door Klant Koning uit nijeveen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    alles was naar wens
    Geschreven door Klant uit nijeveen op 31-08-2018
  • Beoordeling: 7.9

    niet besteld via webshop, gewoon winkel gebeld over voorraad, afspraak gemaakt betaald en afgehaald.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 29-08-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben tevreden over de manier waarop ik zaken heb gedaan met Expert
    Geschreven door Klant uit meppel op 11-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Door mijn persoonlijke ervaringen met Expert Meppel, kan ik iedereen dit filiaal aanbevelen.
    Geschreven door Klant Bisschop uit rouveen op 09-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne zaak om je aankopen op het gebied van witgoed, elektronica, audio, tv etc. te doen. Deskundig personeel met goede adviezen en heel klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Pen uit meppel op 04-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Duidelijk en eerlijk verhaal over product. Zowel de voor en nadelen wordt uitgelegd. Verkoper weet waar hij over praat.
    Geschreven door Klant uit meppel op 29-06-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant Oenema uit meppel op 07-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Bij expert, ben ik altijd zeer goed geholpen. Er is een goede service, als je iets hebt, vragen of je snapt niet hoe het werkt, krijg je alle aandacht en hulp.
    Geschreven door Klant Visser uit meppel op 02-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik beveel deze winkel aan omdat de service prima is de prijzen actueel. Het kopen bij expert is veel leuker dan op internet en beslist concurrerend.
    Geschreven door Klant Van der Vegt uit meppel op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Fijn en deskundig geholpen in de winkel. Thuis werd alles gemeten en kregen we enkele offertes die aan onze eisen/wensen voldeden. Keuze gemaakt en op de dag die ons paste is de afwasmachine gebracht en geïnstalleerd. Onze keuken was wat ouder en inbouwen wat lastiger maar dat is allemaal keurig gedaan. Alle rommel en het oude apparaat heeft hij mee genomen. Erg tevreden en goede service👍
    Geschreven door Klant uit havelte op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en productkennis
    Geschreven door Klant Peters uit meppel op 10-05-2018
  • Beoordeling: 7.6

    geen ervaring ben naar de winkel gegaan
    Geschreven door Klant uit meppel op 09-05-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert MEPPEL, topzaak: gedegen en geduldig advies. (Klant)vriendelijk
    Geschreven door Klant Hoogvliet uit meppel op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    veel keus goede service
    Geschreven door Klant Kremers uit havelte op 13-04-2018