Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Steenbergen 2.6

NIET DOEN!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (180)

  • Beoordeling: 2.6

    NIET DOEN!
    Geschreven door Klant Steenbergen uit frederiksoord op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit meppel op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben super te vreden over het gehele plaatje van expert Meppel!!. Kan mij geen betere witgoed winkel bedenken!!.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend assortiment en deskundige adviezen
    Geschreven door Klant Bol uit frankrijk op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    prima behandeld
    Geschreven door Klant Vos uit staphorst op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en meedenken van het personeel.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en deskundige advisering Zeer tevreden over het plaatsen van de inductiekookplaat. Ondanks afwijkende opening van het werkblad werd deze zorgvuldig en deskundig geplaatst. Ook tevreden omdat mijn vraag over instellingen van een oudere tv die in een verpleeghuis geplaatst moest worden, ik de volgende dag gebeld werd met suggesties
    Geschreven door Klant Oldebesten uit meppel op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Meppel zeer kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Gijselaar uit meppel op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ben zeer enthousiast over de OLED LG Televisie. De kleuren zijn echt fantastisch! Heel plezierig het snel even kunnen schakelen naar YouTube en Apple TV. Ben zeer content over de geavanceerde afstandsbediening. Blij met \"Thuisdashboard\" waardoor je vrij snel kunt gaan naar o.a. je mediaserver waardoor je snel je opgeslagen collectie foto\'s en video\'s kunt bekijken. Ook prettig dat je vrij eenvoudig m.b.v. AirPlay o.a. je MacBook Pro snel kan internetten en dat de info en de filmpjes op een prachtig groot scherm worden vertoond. Daarnaast zijn er nog tal van andere interessante features die ik helaas nog niet heb gebruikt!
    Geschreven door Klant Lammers uit uffelte op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn ervaringen met Expert zijn prima. Levering klopt en wordt telefonisch hiervan op de hoogte gesteld
    Geschreven door Klant uit meppel op 27-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    👍👍👍
    Geschreven door Klant Bonsink uit zwartsluis op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    goede service, kundige mensen
    Geschreven door Klant Schaap uit belt-schutsloot op 10-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Zeer klantvriendelijk. Fijn bedrijf.
    Geschreven door Klant Weideman uit ruinerwold op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Het door mij op internet gevonden produkt in de Expertwinkel besteld; tot mijn verrassing was de prijs lager dan alle via diverse internetwinkels aangeboden artikelen
    Geschreven door Klant uit meppel op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede zaak,best aan tebevelen
    Geschreven door Klant De Olde Vastgoed B.v. uit vollenhove op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer kundig en hartelijk personeel. Ze denken graag met je mee en geven gepast advies. Zeer hartelijk ontvangst.
    Geschreven door Klant Elnaggar uit meppel op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Daar ben ik niet goed in
    Geschreven door Klant Kasteren uit meppel op 17-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt goed geholpen door vriendelijk personeel in een gezellige sfeer en krijgt goed advies en uitleg.
    Geschreven door Klant Van der Lingen uit meppel op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Waar vind je nog de service die Expert Meppel levert. Professioneel, nauwkeurig en heel netjes. Wij zijn heel erg tevreden met Expert Meppel en zullen er blijven komen.
    Geschreven door Klant De Goede uit meppel op 10-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed meedenkend en vriendelijk personeel. Uitstekend geholpen door Jan. Zou het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
    Geschreven door Klant Schoelink uit meppel op 21-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel goeie service, goeie prijs kwaliteit!
    Geschreven door Klant uit st. jansklooster op 16-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit meppel op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    tevreden over alles
    Geschreven door Klant uit meppel op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    geen bestelling gedaan.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer klantvriendelijk, goede service. Goed doorvragen naar onze wensen en uitstekend advies. Via een webwinkel hadden we waarschijnlijk verkeerde product gekocht.
    Geschreven door Klant Dekker uit st. jansklooster op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.6

    De medewerkers weten waar ze over praten . Zowel in de winkel maar ook die het apparaat thuis bezorgd. En de bezorging en aansluiting is echt zeer goed.
    Geschreven door Klant Sietsma uit ruinerwold op 07-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advies en service. Expert Meppel kunnen wij van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 31-01-2020
  • Beoordeling: 2.1

    Een eerder ingevulde review behandelt u niet!!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Popta uit steenwijk op 30-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Top winkel met persoonlijke aandacht voor je vragen.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit wanneperveen op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en veel keuze aan producten
    Geschreven door Klant Benthem uit vollenhove op 24-01-2020