Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Leffers 7.5

fijn personeel en klantvriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (149)

  • Beoordeling: 7.5

    fijn personeel en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Leffers uit darp op 07-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prijs en kwaliteit goed Zeer tevreden over t beeld
    Geschreven door Klant Van der Steege uit zwartsluis op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Hele goede service denken erg met je mee
    Geschreven door Klant Bos uit giethoorn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service zoals ik gewend ben van Expert
    Geschreven door Klant Kloeze uit meppel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Keurige winkel waar we al jaren klant zijn.
    Geschreven door Klant Mulder uit staphorst op 24-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede aandacht door medewerker en goede uitleg over de verschillen van de diverse producten
    Geschreven door Klant uit ruinen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wij informeren ons altijd uitgebreid op internet maar kopen altijd in de winkel voor persoonlijk advies, vriendelijke bediening, gezelligheid, deskundigheid etc.
    Geschreven door Klant Huberts uit meppel op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Expert in Meppel is een prettige winkel. Persoonlijke begeleiding en goed kontakt.
    Geschreven door Klant Genis uit meppel op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Keurige zaak. Prima verkoper die niet opdringerig is, vriendelijk blijft ook al geef je duidelijk te kennen (nog) niets te willen kopen. Deze zaak is een aanrader !
    Geschreven door Klant Jonkers uit meppel op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Het is prettig winkelen met goede informatie en uitstekende bezorging
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Leuke zaak veel keus en prettig personeel
    Geschreven door Klant Lubberts uit ijhorst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Meppel , mijn keuze voor alle apparatuur en witgoed is en zal blijven dit top bedrijf met een zeer kundig en vriendelijk team van vrolijke en integere vakmensen
    Geschreven door Klant Peters uit meppel op 06-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik zou deze winkel zeer veel aanbevelen
    Geschreven door Klant Spoor uit tarrafal op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Voorlichting, meedenken en afwikkelen prima in orde.
    Geschreven door Klant uit rouveen op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel in Meppel. Erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit meppel op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede keus
    Geschreven door Klant uit staphorst op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit koekange op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Door de warmte en run op de aircooler uitgeweken van Almere naar filiaal in Meppel. Helaas niet mogelijk om het op te sturen door vakantie eigenaar franchiser ivm het financiële plaatje zoals controle betaling , ondanks de extra verzendkosten geheel op eigen rekening te willen nemen.
    Geschreven door Klant uit almere op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    kort maar krachtig ik ben tevreden met de spulletjes
    Geschreven door Klant Van Dam uit meppel op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Als je een expert nodig hebt, ga dan naar EXPERT.
    Geschreven door Klant Perdok uit meppel op 19-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik had geen tijd om bij de winkel langs te gaan , via mail een paar voorbeelden gekregen en daarna telefonisch besteld , alles perfect geregeld !
    Geschreven door Klant Van Dorsten uit zwartsluis op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prima deskundige service
    Geschreven door Klant Menger uit steenwijk op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Meppel, goede service, uitleg en een betrouwbare verzekering afgesloten 1 jaar geleden op een tablet van mijn zoontje. Nadat die gestolen is, aangifte gedaan en expert gebeld ik kon gelijk een nieuwe ophalen. Kreeg er uitleg over en toch maar weer een nieuwe verzekering afgesloten, je weet maar nooit. Bedankt Expert top.
    Geschreven door Klant uit ijhorst op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Heel goede service bij Expert en dat je met het juiste product naar huis gaat
    Geschreven door Klant Pen uit meppel op 25-04-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, goede kennis van de producten en zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Smelt uit meppel op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service vriendelijk
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 27-03-2019
  • Beoordeling: 4.9

    Goed product. Afspraak maken is een drama
    Geschreven door Klant uit nijeveen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Dit is een zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit darp op 22-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    mogen jullie zelf doen
    Geschreven door Klant uit de wijk op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen bij het uitzoeken van een stofzuiger.
    Geschreven door Klant Koning uit nijeveen op 23-10-2018