Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schaap 9.0

goede service, kundige mensen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (169)

  • Beoordeling: 9.0

    goede service, kundige mensen
    Geschreven door Klant Schaap uit belt-schutsloot op 10-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Zeer klantvriendelijk. Fijn bedrijf.
    Geschreven door Klant Weideman uit ruinerwold op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Het door mij op internet gevonden produkt in de Expertwinkel besteld; tot mijn verrassing was de prijs lager dan alle via diverse internetwinkels aangeboden artikelen
    Geschreven door Klant uit meppel op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede zaak,best aan tebevelen
    Geschreven door Klant De Olde Vastgoed B.v. uit vollenhove op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer kundig en hartelijk personeel. Ze denken graag met je mee en geven gepast advies. Zeer hartelijk ontvangst.
    Geschreven door Klant Elnaggar uit meppel op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Daar ben ik niet goed in
    Geschreven door Klant Kasteren uit meppel op 17-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt goed geholpen door vriendelijk personeel in een gezellige sfeer en krijgt goed advies en uitleg.
    Geschreven door Klant Van der Lingen uit meppel op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Waar vind je nog de service die Expert Meppel levert. Professioneel, nauwkeurig en heel netjes. Wij zijn heel erg tevreden met Expert Meppel en zullen er blijven komen.
    Geschreven door Klant De Goede uit meppel op 10-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed meedenkend en vriendelijk personeel. Uitstekend geholpen door Jan. Zou het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
    Geschreven door Klant Schoelink uit meppel op 21-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel goeie service, goeie prijs kwaliteit!
    Geschreven door Klant uit st. jansklooster op 16-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit meppel op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    tevreden over alles
    Geschreven door Klant uit meppel op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    geen bestelling gedaan.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer klantvriendelijk, goede service. Goed doorvragen naar onze wensen en uitstekend advies. Via een webwinkel hadden we waarschijnlijk verkeerde product gekocht.
    Geschreven door Klant Dekker uit st. jansklooster op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.6

    De medewerkers weten waar ze over praten . Zowel in de winkel maar ook die het apparaat thuis bezorgd. En de bezorging en aansluiting is echt zeer goed.
    Geschreven door Klant Sietsma uit ruinerwold op 07-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advies en service. Expert Meppel kunnen wij van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 31-01-2020
  • Beoordeling: 2.1

    Een eerder ingevulde review behandelt u niet!!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Popta uit steenwijk op 30-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Top winkel met persoonlijke aandacht voor je vragen.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit wanneperveen op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en veel keuze aan producten
    Geschreven door Klant Benthem uit vollenhove op 24-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Voel hier mij nog een klant
    Geschreven door Klant Born uit ijhorst op 17-01-2020
  • Beoordeling: 7.5

    fijn personeel en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Leffers uit darp op 07-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prijs en kwaliteit goed Zeer tevreden over t beeld
    Geschreven door Klant Van der Steege uit zwartsluis op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Hele goede service denken erg met je mee
    Geschreven door Klant Bos uit giethoorn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service zoals ik gewend ben van Expert
    Geschreven door Klant Kloeze uit meppel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Keurige winkel waar we al jaren klant zijn.
    Geschreven door Klant Mulder uit staphorst op 24-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede aandacht door medewerker en goede uitleg over de verschillen van de diverse producten
    Geschreven door Klant uit ruinen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wij informeren ons altijd uitgebreid op internet maar kopen altijd in de winkel voor persoonlijk advies, vriendelijke bediening, gezelligheid, deskundigheid etc.
    Geschreven door Klant Huberts uit meppel op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Expert in Meppel is een prettige winkel. Persoonlijke begeleiding en goed kontakt.
    Geschreven door Klant Genis uit meppel op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Keurige zaak. Prima verkoper die niet opdringerig is, vriendelijk blijft ook al geef je duidelijk te kennen (nog) niets te willen kopen. Deze zaak is een aanrader !
    Geschreven door Klant Jonkers uit meppel op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Het is prettig winkelen met goede informatie en uitstekende bezorging
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 08-11-2019